Medjedovic Hamad

Medjedovic Hamad

20
muž
Srbsko
Datum nar.:
18. 7. 2003
Výška:
-
Váha:
-
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 130. / 102.
čtyřhra: - / 1084.

Lehečka začal po pauze úspěšnou odvetou. Menšík má skalp Dimitrova, Macháč v Madridu vypadl

ATP MADRID - Jiří Lehečka (22) kvůli problémům se zády zahajuje antukové jaro až na Masters v Madridu a v úvodním zápase si poradil 7:5, 6:4 s Hamadem Medjedovičem (20), kterému oplatil porážku z konce loňské sezony. Postup do třetího kola slavil také Jakub Menšík (18) po výhře 6:2, 6:7, 6:3 nad světovou desítkou Grigorem Dimitrovem, vypadl naopak Tomáš Macháč (23) po výprasku od Bena Sheltona.

Menšík a Macháč vyzvou soupeře z TOP 15, Lehečka do turnaje vstoupí. Nadal se pokusí o odvetu

V rámci sobotního programu letošního ročníku Mutua Madrid Open se v utkáních druhého kola mužské dvouhry poperou o postup tři Češi. Jakub Menšík vyzve nasazenou devítku Grigora Dimitrova, Tomáše Macháče čeká souboj s turnajovou čtrnáctkou Benem Sheltonem a Jiří Lehečka v úvodním zápase narazí na kvalifikanta Hamada Medjedoviče. Znovu po týdnu se ve stejné fázi potkávají Alex de Minaur a Rafael Nadal, který se pokusí australské jedničce oplatit porážku z Barcelony.

Češi v United Cupu končí. Rozhodla třísetová porážka Lehečky s Djokovičem

UNITED CUP - Také 2. ročník United Cupu skončil pro české tenisty už ve skupině. Letos se loučí bez vítězství, po porážce 0:3 s Číňany nestačili ani na Srby. Wimbledonská šampionka Markéta Vondroušová (24) sice v Perthu porazila 6:1, 3:6, 6:3 Olgu Danilovičovou (22) a na druhý pokus si připsala první výhru v nové sezoně, Jiří Lehečka (22) pak ale nepřekvapil proti světové jedničce Novaku Djokovičovi (36), přestože favorita dostal do třetího setu. Češi tak přišli o teoretickou šanci stát jedním ze dvou nejlepších týmů na druhém místě ve skupině, naopak Srbové si následnou výhrou v závěrečném mixu zajistili postup.

Rok 2023, ATP část IV. Djokovič posedmé kraloval na Turnaji mistrů a předčil Federera

Novak Djokovič přepisoval tenisovou historii i v závěrečných měsících uplynulé sezony. Aktuální lídr žebříčku už posedmé ovládl Turnaj mistrů, čímž překonal Rogera Federera a osamostatnil se na prvním místě v počtu titulů z prestižní akce pro osm nejlepších tenistů roku. Ještě předtím zaokrouhlil svou sbírku triumfů z podniků Masters na 40. Na jeho prvenství v Turíně navázal na Turnaji mistrů do 21 let krajan Hamad Medjedovič.

Medjedovič překvapivě kraloval na Next Gen ATP Finals. Turnaj má už popáté neporaženého šampiona

Hamad Medjedovič (20) překvapivě vyhrál letošní ročník Turnaje mistrů do 21 let v saúdskoarabské Džiddě. Srbský talent porazil ve svém prvním finále na akcích větších než challengery 3:4, 4:1, 4:2, 3:4, 4:1 nasazenou jedničku a největšího favorita Arthura Filse (19). Žebříčkový bod sice nedostal ani jeden, nicméně si během pár dnů vydělal více peněz než dosud. Next Gen ATP Finals se konalo pošesté a už popáté má neporaženého šampiona.

Next Gen ATP Finals míří do finále. Do boje o titul postoupili mladíci Fils a Medjedovič

NEXT GEN ATP FINALS - Do finále 6. ročníku Turnaje mistrů pro hráče do 21 let v saúdskoarabské Džiddě postoupili neporažení Arthur Fils (19) a Hamad Medjedovič (20). Nejvýše nasazený Francouz si v semifinále poradil po obratu s krajanem Lucou Van Asschem (19), srbskému tenistovi v průběhu druhého setu vzdal Švýcar Dominic Stricker (21).

Next Gen ATP Finals zná semifinalisty. Pokračují Fils, Stricker, Medjedovič a Van Assche

NEXT GEN ATP FINALS - Až závěrečný třetí den bojů ve skupinách na Next Gen ATP Finals rozhodl o kvartetu semifinalistů. Bez porážky v saúdskoarabské Džiddě pokračují nejvýše nasazený Francouz Arthur Fils (19) a Srb Hamad Medjedovič (20), s bilancí 2:1 postoupil Francouz Luca Van Assche (19) a navzdory jediné výhře se ve hře udržel Švýcar Dominic Stricker (21).

Stricker zaznamenal nejrychlejší výhru na Next Gen ATP Finals, Fils uspěl i podruhé

Dominic Stricker (21) se den po nepovedeném vstupu do Next Gen ATP Finals zapsal do historie soutěže nejrychlejším vítězstvím. Švýcarský mladík přehrál Itala Lucu Nardiho (20) za 54 minut hry a udržel se ve hře o postup ze skupiny. I své druhé vystoupení zvládli nejvýše nasazený Francouz Arthur Fils (19) a Srb Hamad Medjedovič (20), jistotu postupu do semifinále Turnaje mistrů pro hráče do 21 let ale nezískal ani jeden.

Tenisté hrají poprvé v Saúdské Arábii. Next Gen ATP Finals začal s inovativními pravidly

NEXT GEN ATP FINALS - V Džiddě odstartoval historicky první turnaj ATP v Saúdské Arábie. Na Blízkém východě se v rámci Next Gen ATP Finals střetává osm mladíků o trofej z Turnaje mistrů pro hráče do 21 let. Roli favoritů v úvodním dnu potvrdili oba francouzští teenageři Arthur Fils (19) a Luca Van Assche (19), první bod ve skupinové fázi získali také Ital Flavio Cobolli (21) a Srb Hamad Medjedovič (20). Tenisté se pomalu přizpůsobují netradičním pravidlům s dalšími inovacemi, které ATP testuje.

Lehečka si o finále v Kazachstánu nezahraje. Zastavil ho srbský mladík Medjedovič

ATP ASTANA - Jiří Lehečka (21) v kazašské Astaně počtvrté v kariéře do semifinále turnaje ATP nepostoupil. V boji o něj čtvrtý nasazený Čech nestačil na Hamada Medjedoviče (20), srbský mladík zvítězil 6:3, 6:4 a vyrovnal své maximum z letošního Gstaadu. O premiérové finále se utká se Sebastianem Kordou, nebo Tallonem Griekspoorem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist