Medvedev Daniil

Medvedev Daniil

28
muž
Rusko
Datum nar.:
11. 2. 1996
Výška:
198 cm
Váha:
83 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 4. / 1.
čtyřhra: - / 3.

Djokovič vrátil porážku Musettimu a je v Monte Carlu po pěti letech ve čtvrtfinále, Medveděv dohrál

Novak Djokovič (36) stejně jako loni narazil v osmifinále na Masters v Monte Carlu na Lorenza Musettiho (22), tentokrát recept na italského protivníka našel a po vítězství 7:5, 6:3 poprvé po pěti letech postoupil v tomto dějišti do čtvrtfinále. O první semifinále po druhém triumfu v roce 2015 se popere s Alexem de Minaurem. V osmifinálové fázi naopak ztroskotal Daniil Medveděv (28) po prohraném derby s Karenem Chačanovem (27).

Sinner ve šlágru v Monte Carlu deklasoval Kordu, antukové jaro odstartoval vítězně i Medveděv

Jannik Sinner (22) na Masters v Monte Carlu suverénně vstoupil do antukového jara. Loňský semifinalista nedal v úvodním zápase šanci Sebastianovi Kordovi (23) a šlágr středečního programu se synem slavného bývalého českého tenisty ovládl jednoznačně 6:1, 6:2. První letošní zápas na antuce zvládl také Daniil Medveděv (28), který si poradil 6:2, 6:4 s veteránem Gaëlem Monfilsem (37).

Sinner převálcoval Medveděva a je v Miami znovu ve finále, Dimitrov zdolal Zvereva a vrátí se do TOP 10

ATP MIAMI - Jannik Sinner (22) v semifinále na Masters v Miami zdeptal po fantastickém představení obhájce titulu Daniila Medveděva (28). Rozjetý italský mladík zvítězil v repríze loňského finále jasně 6:1, 6:2 a po páté výhře v řadě během šesti měsíců snížil vzájemnou bilanci na 5:6. Do finále na Floridě postoupil již potřetí a letos se v něm utká s Grigorem Dimitrovem (32), který si po skalpu Alexandera Zvereva (26) zajistil návrat do TOP 10.

Preview: Sinner a Medveděv se utkají v repríze loňského finále, Dimitrov se může vrátit do TOP 10

V rámci pátečního programu letošního ročníku Miami Open se rozhodne o finalistech mužské dvouhry. Jannik Sinner (22) a obhájce titulu Daniil Medveděv (28) se utkají v repríze loňského finále. Grigor Dimitrov (32) se pokusí proti Alexanderovi Zverevovi (26) navázat na cenný skalp Carlose Alcaraze a v případě postupu do finále si zajistí návrat do elitní desítky světového hodnocení.

Macháčův životní turnaj na Masters v Miami ukončil ve čtvrtfinále favorit Sinner

ATP MIAMI - Tomáš Macháč (23) se teprve druhým letošním přemožitelem Jannika Sinnera (22) nestal a další cenný skalp v Miami nepřidal. Na Masters 1000 na Floridě ve svém největším čtvrtfinále kariéry světové trojce pár desítek minut statečně vzdoroval, výrazně potrápit italského favorita ale nedokázal a prohrál 4:6, 2:6. Soupeřem Sinnera v semifinále bude Daniil Medveděv (28), který porazil 6:2, 7:6 Nicoláse Jarryho (28).

Preview: Macháč si poprvé zahraje čtvrtfinále na Masters, zaútočí v něm na životní skalp

V rámci středečního programu letošního ročníku Miami Open jsou v plánu čtyři čtvrtfinálové duely. Tomáš Macháč ve svém premiérovém čtvrtfinále na Masters vyzve loňského finalistu a jednoho z největších favoritů Jannika Sinnera, v obhajobě titulu bude pokračovat Daniil Medveděv soubojem s Nicolásem Jarrym. Ženská čtvrtfinále obstarají Caroline Garciaová s Danielle Collinsovou a Jekatěrina Alexandrovová s Jessicou Pegulaovou.

Alcaraz přidal devátou výhru v řadě. Mám teď ze své hry ten nejlepší pocit, pochvaluje si

ATP MIAMI - Světová dvojka Carlos Alcaraz (20) na Masters v Miami porazil hladce ve dvou setech italského kamaráda Lorenza Musettiho (22), vzájemnou bilanci vylepšil na 4:1 a udělal devátý z 12 kroků na cestě za zkompletováním Sunshine Double. Ve čtvrtfinále se předloňský šampion střetne s ve formě hrajícím Bulharem Grigorem Dimitrovem (32), s nímž poslední duel loni v Šanghaji prohrál. Mezi osmičkou nejlepších nechybí ani obhájce titulu Daniil Medveděv (28) či Alexander Zverev (26).

Preview: Macháče čeká premiérové osmifinále na Masters, ženy mají na programu první čtvrtfinále

V rámci úterního programu letošního ročníku Miami Open půjde do akce poslední česká naděje ve dvouhře. Tomáš Macháč se pokusí ve svém premiérovém osmifinále na podnicích Masters navázat na skalpy Andreje Rubljova a Andyho Murrayho a porazit Mattea Arnaldiho. Ženy mají na programu první čtvrtfinálové duely, trojnásobná šampionka Viktoria Azarenková nastoupí proti Julii Putincevové a loňská finalistka Jelena Rybakinová změří síly s kolegyní z TOP 10 Mariou Sakkariovou.

Rune se v Miami zdržel jen hodinu, po výprasku od Marozsána jede domů po úvodním zápase

ATP MIAMI - Holger Rune (20) nenajde cestu ven z krize ani na probíhajícím podniku v Miami. Dánský supertalent se dokonce s floridskou tisícovkou rozloučil hned po prvním zápase, a to po výprasku 1:6, 1:6 od 57. hráče světa Fábiána Marozsána (24), který si připsal i svůj třetí skalp TOP 10 na turnajích Masters. Už do osmifinále postoupil po obratu loňský finalista Jannik Sinner (22), třetí kolo absolvuje ještě obhájce titulu Daniil Medveděv (28).

Preview: Nosková opět vyzve Šwiatekovou, Macháč změří síly s Murraym. Lehečku čeká vstup do turnaje

V rámci nedělního programu letošního ročníku Miami Open se představí všechny tři zbývající české naděje. Linda Nosková ve třetím kole stejně jako před dvěma týdny v Indian Wells vyzve světovou jedničku Igu Šwiatekovou a pokusí se Polce oplatit porážku z kalifornské pouště. Tomáš Macháč ve svém premiérovém třetím kole na Masters vyzve bývalou světovou jedničku a dvojnásobného šampiona Andyho Murrayho. Jiří Lehečka vstoupí do turnaje soubojem s Alexejem Popyrinem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist