Melo Marcelo

Melo Marcelo

40
muž
Brazílie
Datum nar.:
23. 9. 1983
Výška:
203 cm
Váha:
94 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 276.
čtyřhra: 34. / 1.

Čtyřhru na Masters v Indian Wells vyhráli Mektič se Zeballosem

ATP INDIAN WELLS - Nikola Mektič a Horacio Zeballos svůj druhý společný turnaj proměnili v triumf na podniku Masters 1000 v Indian Wells, když ve finále udolali duo Lukasz Kubot a Marcelo Melo. Třicetiletý Chorvat získal druhý titul z turnajů Masters, o tři roky starší Argentinec hrál v takto velkém finále poprvé.

Marach s Pavičem poprvé porazili Herberta s Mahutem

TURNAJ MISTRŮ - Oliver Marach s Matem Pavičem zahájili své působení na Turnaji mistrů v Londýně vítězně. Rakousko-chorvatský pár v prvním zápase skupiny Knowlese a Nestora na čtvrtý pokus našel recept na francouzské duo Pierre-Hugues Herbert, Nicolas Mahut.

Mike Bryan a Sock ovládli US Open. Bryan 18. titulem stanovil nový rekord

US OPEN - Mike Bryan a Jack Sock ovládli druhý grandslam v řadě. Vítězové letošního Wimbledonu ve finále US Open porazili bývalé světové jedničky Lukasze Kubota s Marcelem Melem. Mike Bryan získal rekordní 18. grandslamový vavřín a v historických tabulkách překonal Johna Newcomba, Sock se raduje potřetí.

Kontinen s Peersem obhájili titul na Turnaji mistrů

TURNAJ MISTRŮ - Henri Kontinen a John Peers zakončili i druhou společnou sezonu triumfem na Turnaji mistrů, na kterém dokázali obhájit titul jako první pár od roku 2004. Ve finále finsko-australský tandem porazil nejvýše nasazené duo Lukasz Kubot a Marcelo Melo, s nimiž letos vyhráli třetí finále po sobě.

Kubot s Melem nezaváhali a zahrají si o první titul z Turnaje mistrů

TURNAJ MISTRŮ - Lukasz Kubot a Marcelo Melo zakončí první společnou sezonu zápasem ve finále Turnaje mistrů, který ani jeden z nich ještě nikdy nevyhrál. Nejvýše nasazený polsko-brazilský pár v dnešním semifinále porazil překvapivé vítěze letošního Roland Garros Ryana Harrisona s Michaelem Venusem. Druhými finalisty se stali loňští šampioni Henri Kontinen a John Peers.

Maraton wimbledonské čtyřhry vyhráli Melo s Kubotem

Čtvrtí nasazení Lukasz Kubot a Marcelo Melo potvrdili svou letošní neporazitelnost na trávě i ve finále slavného Wimbledonu. Polsko-brazilský pár zdolal ve finále londýnského grandslamu po více než čtyř a půl hodinách hry 5-7 7-5 7-6 3-6 13-11 rakousko-chorvatské duo Oliver Marach/Mate Pavič a připsal si tak první společnou grandslamovou trofej. Celkově vyhráli Kubot s Melem 14. zápas a 3. turnaj na trávě v řadě.

Výběr Singapore Slammers obhájil triumf v IPTL

IPTL - Vítězem 3. ročníku asijské exhibiční ligy IPTL se stal stejně jako loni výběr Singapore Slammers, za který nastupovala pětice Nick Kyrgios, Marcos Baghdatis, Marcelo Melo, Kiki Bertensová a Carlos Moya. Ve finále Slammers nedali šanci Indian Aces, které porazili suverénně 30-14.

VIDEO: Melo a jeho parádní reflex

Každý tenisový fanoušek ví, že Marcelo Melo je výborný deblista. Šikovné ruce a parádní reflex předvedl i ve včerejším utkání exhibiční IPTL mezi domácími Singapore Slammers a Indian Aces. Marcos Baghdatis a Marcelo Melo sice nakonec prohráli v tie-breaku, ocenění za výměnu zápasu si ale Melo opravdu zasloužil. Podívejte se sami.

Bratři Bryanovi si v Londýně zajistili postup do semifinále

TURNAJ MISTRŮ - Bob a Mike Bryanovi na Turnaji mistrů porazili ve svém posledním zápase ve skupině pár Treat Huey a Max Mirnyj, připsali si druhý bod a mají jistý postup do semifinále. Bez porážky do něj pak postoupili Brit Jamie Murray s Brazilcem Brunem Soaresem.

Murray se Soaresem zatím válí, set neztratili ani s bratry Bryanovými

TURNAJ MISTRŮ - Jamie Murray a Bruno Soares jsou na Turnaji mistrů zatím stoprocentně úspěšní. Ve druhém utkání skupiny Edberga/Järryda si britsko-brazilský pár poradil i s bratry Bryanovými a po setech 6-3 6-4 je se dvěma výhrami v čele skupiny.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist