Muller Gilles

Muller Gilles

40
muž
Lucembursko
Datum nar.:
9. 5. 1983
Výška:
193 cm
Váha:
89 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 21.
čtyřhra: - / 74.

Vzestup Müllera zastavilo zranění levého lokte. Lucemburčan se letos na kurty nevrátí

Gilles Müller se letos na turnajích již nepředstaví. Čtyřiatřicetiletý Lucemburčan svou životní sezonu, během níž získal své první dva tituly na okruhu ATP a vyšplhal se na 21. místo žebříčku ATP, ukončil předčasně kvůli zranění levého lokte. Stal se tak již pátým hráčem, který si letos kvůli zdravotním potížím už nezahraje.

Washington: Nišikori našel recept na Del Potra, Thiem nevyužil mečbol

ATP WASHINGTON - Čtvrteční program, který komplikoval déšť, na turnaji ATP ve Washingtonu nabídl řadu zajímavých zápasů i překvapení. Kei Nišikori si v sedmém vzájemném duelu s Juanem Martínem Del Potrem připsal teprve druhou výhru, nejvýše nasazený Dominic Thiem neproměnil mečbol proti Andersonovi. A dařilo se mladíkům: Rus Daniil Medvěděv vyřadil Dimitrova, Alexander Zverev potvrdil roli favorita a domácí Tommy Paul postoupila přes Müllera do svého největšího čtvrtfinále.

Edmund v Atlantě vyřadil jedničku Socka a je poprvé v sezoně v semifinále

ATP ATLANTA - Kyle Edmund se v Atlantě postaral o vyřazení nejvýše nasazeného Američana Jacka Socka a zajistil si první letošní semifinále. V něm doplnil kvarteto papírových favoritů Johna Isnera, Gillesa Müllera a Ryana Harrisona.

Querrey vyřadil obhájce titulu Murrayho a je poprvé v semifinále grandslamu!

WIMBLEDON - Sam Querrey se ve Wimbledonu postaral druhý rok po sobě o vyřazení světové jedničky a obhájce titulu. Dnes na trávě v All England Clubu udolal 3-6 6-4 6-7 6-1 6-1 Andyho Murrayho, kterému se v průběhu třetí sady ozvaly problémy s kyčlí, a poprvé v kariéře postoupil do semifinále grandslamu.

9. den ve Wimbledonu: Na programu jsou mužská čtvrtfinále. Berdycha čeká Djokovič

Osm nejlepších tenistů letošního ročníku Wimbledonu dnes bude usilovat o postup do semifinále. Poslední český zástupce ve dvouhře Tomáš Berdych bude hrát s Novakem Djokovičem jako druhý v pořadí na kurtu č. 1. Před nimi nastoupí Gilles Müller a Marin Čilič. Na centru se střetnou obhájce titulu Andy Murray se Samem Querreym a poté Milos Raonic s Rogerem Federerem. O semifinále bojují také české deblistky.

Dveře wimbledonského čtvrtfinále opět zabouchnuty! Nadala vyřadil v pětisetovém dramatu Müller

WIMBLEDON - Rafael Nadal prohrál pátý z posledních sedmi pětiseťáků a neukončil šest let dlouhé čekání na wimbledonské čtvrtfinále. Jednatřicetiletého Španěla na trávě v All England Clubu znovu po 12 letech vyřadil Lucemburčan Gilles Müller, který zvítězil 6-3 6-4 3-6 6-4 15-13 a podruhé na grandslamu postoupil mezi osmičku nejlepších.

VIDEO: Eso, eso, eso, eso. Game Müller

Gilles Müller včera na trávě v All England Clubu předvedl bleskově získaný game, když proti Aljaži Bedenemu nasázel čtyři esa v řadě. Zkušený Lucemburčan nakonec vyhrál 3-0 na sety a poprvé v kariéře postoupil do osmifinále Wimbledonu, v němž se v pondělí pokusí potrápit Rafaela Nadala.

5. den ve Wimbledonu: Do akce jde obhájce titulu Murray. O osmifinále bojují také Nadal, Halepová nebo Azarenková

Pátý den nejslavnějšího turnaje světa nabídne první polovinu soubojů o postup do osmifinále. Mezi nejlepší šestnáctku se bude chtít rozhodně probojovat domácí hvězda a obhájce titulu Andy Murray. Na centrálním dvorci se dále představí vracející se Viktoria Azarenková a dvojnásobný šampion Rafael Nadal. Duel třetího kola dnes absolvují i ostatní favorité jako například Simona Halepová, Johanna Kontaová, Marin Čilič, Venus Williamsová a další.

Rosol proti Müllerovi nevyužil dva mečboly, ve Wimbledonu skončil i Veselý

WIMBLEDON - Lukáš Rosol sahal ve druhém kole Wimbledonu po velkém překvapení. Český kvalifikant však nevyužil dva mečboly proti šestnáctému nasazenému Gillesovi Müllerovi a s favorizovaným Lucemburčanem prohrál po téměř čtyřhodinovém boji 5-7 7-6 6-4 3-6 7-9. Bez velkého vzdoru se dnes ze soutěže poroučel Jiří Veselý, jenž nestačil na Itala Fogniniho.

Plíšková zůstala v žebříčku třetí, Berdych je stále čtrnáctý

V žebříčcích k výrazným změnám po skončení prvního týdne travnaté části sezony nedošlo. Karolína Plíšková zůstává světovou trojkou a česká jednička na mužské straně Tomáš Berdych si drží čtrnáctou pozici.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist