Nedovyesov Aleksandr

Nedovyesov Aleksandr

37
muž
Kazachstán
Datum nar.:
15. 2. 1987
Výška:
193 cm
Váha:
81 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 72.
čtyřhra: 39. / 39.

Pospíšil v Liberci prožívá nejlepší challenger po pěti letech. V osmifinále jsou i Macháč, Veselý a Nejedlý

CHALLENGER LIBEREC - Jaroslav Pospíšil na antuce v Liberci navázal na včerejší první challengerovou výhru po více než třech letech skalpem 175. hráče světa Federica Gaia. Osmatřicetiletý český veterán tak po pěti letech vyhrál na challengeru dva zápasy po sobě. O čtvrtfinále se utká s o 20 let mladším krajanem Tomášem Macháčem. Do osmifinále dnes postoupil také Jiří Veselý.

Třetí obrat v řadě a Rosol se na štvanickém challengeru raduje po 4 letech z triumfu

CHALLENGER PRAHA - Lukáš Rosol na challengeru v pražské Štvanici potvrdil nárůst formy a po čtyřech letech se raduje z challengerového triumfu. Třiatřicetiletý Čech, který v semifinále přežil mečboly, potřetí během tří dnů otočil nepříznivý vývoj, když ve finále uspěl proti Kazachovi Aleksanderu Nedovjesovovi.

Djokovič i Murray vyhráli pětihodinové bitvy. Srbové s Brity se střetnou ve čtvrtfinále

DAVIS CUP - Extrémně těžký zápas dnes odehrál v Davis Cupu Novak Djokovič, kterého trápil v pětihodinové bitvě Kazach Kukuškin. Srbové nakonec v Bělehradu vydřeli postup do čtvrtfinále, v němž přivítají obhájce titulu z Velká Británie. Té zajistil výhru nad Japonskem Andy Murray, který rovněž uspěl v pětihodinovém maratónu s Keiem Nišikorim. Do čtvrtfinále postoupili také Američané, Argentinci a Chorvati.

Hewitt dokonal famózní obrat a posunul Australany do semifinále Davis Cupu

Australané otočili duel s Kazachstánem a postoupili do semifinále Davisova poháru. Rozhodující bod získal v poslední dvouhře veterán Lleyton Hewitt, dvojnásobný grandslamový šampion porazil Aleksandra Nědovjesova 7-6 6-2 a 6-3. Australané se o první finálovou účast po dvanácti letech utkají s vítězem duelu mezi Velkou Británií a Francií.

Belgičané jsou po 16 letech v semifinále Davis Cupu, čeká je cesta do Argentiny

DAVIS CUP - Tenisté Belgie a Argentiny si jako první zajistili účast v semifinále letošního ročníku Davisova poháru. Belgičané o svém postupu přes Kanadu rozhodli už v dnešní čtyřhře stejně jako jejich příští soupeř Argentina, která hladce porazila Srbsko. Belgie prošla v týmové soutěži mezi nejlepší čtveřici poprvé od roku 1999.

Murray poslal Brity do čtvrtfinále, Švýcaři titul neobhájí

Švýcarští tenisté loňský triumf v Davisově poháru neobhájí. V utkání prvního kola v oslabené sestavě bez Rogera Federera i Stana Wawrinky prohráli v Belgii 2:3 na zápasy. O rozhodující bod domácích se v závěrečné dvouhře postaral David Goffin výhrou nad Adrienem Bosselem. Zápas s Američany naopak zvládli britští tenisté a překvapivě postoupil také Kazachstán, který v nedělních dvouhrách otočil duel s Itálií.

V Praze bylo rozlosováno Prague Open 2014

PRAGUE OPEN - Po roce se do Prahy znovu vrací mužský Challenger ATP, který patří mezi nejprestižnější sportovní akce v České republice. Turnaj Prague Open byl doposud spojen s tenisovým areálem pražské Štvanice, kde se konal již od roku 2001. Od letošního ročníku se však pořádající agentura Sport Towers Prague dohodla na spolupráci s TK Sparta Praha a Prague Open se tak odehraje na kurtech ve Stromovce.

4. den na Roland Garros: Berdych hraje s Kazachem, další tři Češi vyzvou favority

Po dvoudenní pauze se dnes představí na grandslamovém Roland Garros šestý tenista světa Tomáš Berdych, jehož čeká druhý zápas. Spolu s ním budou na pařížské antuce usilovat o postup do třetího kola ještě Radek Štěpánek, Jiří Veselý a Karolína Plíšková.

Prague Open mění domov, ze Štvanice se přesunul na Spartu

Challenger Prague Open s dotací 42.500 eur se přesunul ze Štvanice na Spartu. Turnaj se ve Stromovce uskuteční 9. až 14. června, na Štvanici se bude hrát jiný challenger začátkem srpna.

Wawrinka s Federerem prohráli čtyřhru, Francouzi snížili, Britové vedou v Itálii

Především velmi špatné výkony švýcarské jedničky Stanislase Wawrinky zapříčinily v Ženevě překvapivý výsledek 1-2 po dvou hracích dnech. Wawrinka po včerejším prohraném singlu dnes marně hledal formu po boku Federera ve čtyřhře, kterou domácí s Kazachy prohráli 4-6 6-7 6-4 6-7. Ve čtyřhře porazili také Francouzi Němce a do vedení 2-1 se dostali Britové na půdě Itálie.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist