Ouanna Josselin

Ouanna Josselin

38
muž
Francie
Datum nar.:
14. 4. 1986
Výška:
193 cm
Váha:
91 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 88.
čtyřhra: - / 220.

Söderling válcuje soupeře, zatím ztratil jen sedm her

Švédský tenista Robin Söderling zdárně navazuje na Roland Garros na své loňské tažení. Finalista minulého ročníku se ani s dnešním soupeřem příliš nezapotil a postoupil hladce už do 3. kola. Ve dvou zápasech zatím prohrál jen sedm her.

Gulbis se zranil a vzdal. Okamžitě zamířil na vyšetření

FRENCH OPEN muži - První hrací den se favoritům v Paříži vesměs podařil. Vypadl jediný nasazený hráč - Ernests Gulbis. Lotyš, který před French Open oslňoval dobrými výkony, nedohrál zápas úvodního kola kvůli zranění nohy.

Djokovič rozdával servisy, set však v úvodním zápase neztratil

ATP BĚLEHRAD - Těžko byste v Bělehradu hledali jiného favorita. Novak Djokovič loni premiérový ročník turnaje, jenž vlastní jeho rodina, vyhrál. A ani letos by srbský tenista na domácí antuce neměl mít konkurenci. Vstup do soutěže ale rozhodně bezproblémový nebyl.

Berdych zvládl roli favorita a bude hrát s Gonzalezem

US OPEN MUŽI - Tomáš Berdych napodobil svého daviscupového kolegu Radka Štěpánka a rovněž postoupil do třetího kola US Open. Sedmnáctý nasazený Čech dnes porazil nepříliš známého argentinského kvalifikanta Horacia Zeballose po setech 6-3 6-7 7-6 6-2 a přešel druhé kolo na newyorském grandslamu popáté z posledních šesti ročníků.

Štěpánek v Paříži nezaváhal. Nadal vylepšil rekord

Český tenista Radek Štěpánek se v Paříži přiblížil zopakování loňského osmifinále. S Francouzem Montcourtem sice ztratil set, postup do 3. kola si však ujít nenechal. Nyní ho čeká třináctý nasazený Chorvat Čilič.

Llodra v Toulouse porazil Mathieua a je ve finále

MASTERS FRANCE - Finále na halovém mistrovství v Francie v Toulouse si zahraje favorit Simon a také Llodra, který zastavil dosud suverénního Mathieua.

Mathieu znovu suverénní, Simon měl problémy

MASTERS FRANCE - Papíroví favorité na postup do finále halového mistrovství Francie nezaváhali ani ve druhých zápasech. Zatímco Mathieu vyhrál znovu hladce, Simon se na druhý bod nadřel o poznání více.

Preview: Simon - Ouanna

Druhým hracím dnem dnes pokračuje francouzské tenisové Masters. Turnaj, jehož se účastní osm předních hráčů země galského kohouta, se včera obešel bez překvapení. O první výhru se v podvečer pokusí Josselin Ouanna, jehož soupeřem bude Gilles Simon. Zkušenější z Francouzů si ve čtvrtek hladce poradil s Gicquelem, Ouanna naproti tomu nestačil ve vyrovnaném třísetovém utkání na Benneteaua.

Štěpánek v Paříži udolal Gicquela. Monfils a del Potro jsou ve 3. kole

ATP MASTERS PAŘÍŽ - Český tenista Radek Štěpánek postoupil na turnaji Masters v Paříži do druhého kola. Dnes dokázal uspět ve vyrovnaném duelu s domácím Marcem Gicquelem, kterého porazil 6-4 3-6 6-4. Už do třetího kola se dostal domácí Monfils a Argentinec del Potro.

Blake i Simon po boji postupují a dál bojují o Turnaj mistrů

ATP LYON / BASILEJ - Finalista podniku Masters v Madridu Gilles Simon měl v Lyonu namále už v 1. kole. S Argentincem Monacem však vývoj uktání otočil a postoupil. Podobně si vedl v Basileji další tenista usilující o účast na Turnaji mistrů - Američan Blake ve třech setech zdolal Kiefera.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist