Perebiynis Tatiana

Perebiynis Tatiana

41
žena
Ukrajina
Datum nar.:
15. 12. 1982
Výška:
173 cm
Váha:
59 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 55.
čtyřhra: - / 36.

Jankovičová se nadřela na postup do 3. kola US Open

Srbská tenistka Jelena Jankovičová se hodně nadřela na postup do třetího kola US Open. V utkání se Švédkou Sofií Arvidssonovou nevyužila řadu šancí a nakonec zvítězila až 7:5 v rozhodujícím setu. V dalším zápase na turnajovou dvojku čeká Číňanka Čeng Ťie.

Benešová ve Stockholmu postoupila

WTA STOCKHOLM - Český tenis už má zástupkyni ve druhém kole podniku ve Stockholmu. Iveta Benešová jako vůbec první žena na turnaji postoupila poté, co dnes v úvodním kole hladce porazila Ukrajinkou Taťjanou Perebijnisovou.

Z českých žen uspěla už jen Zahlavová-Strýcová

WIMBLEDON ŽENY - Pouze dvě české tenistky uspěly ve Wimbledonu v prvním hracím dnu. Po Nicole Vaidišové se z postupu raduje i Barbora Zahlavová-Strýcová, která si poradila s Francouzkou Pinovou. Naopak stejně jako Ondrášková se Zakopalovou neuspěly ani ve večerních zápasech Benešová a Kvitová,

Šarapovová se v Charlestonu utká se Serenou

Atraktivní souboj dvou bývalých světových jedniček bude k vidění v americkém Charlestonu. Ruska Maria Šarapovová zdolala ve třetím kole Perebijnisovou a ve čtvrtfinále se utká se Serenou Williamsovou. Slavné hráčky se spolu střetnou posedmé v kariéře, nicméně poprvé na antuce.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist