Podoroska Nadia

Podoroska Nadia

27
žena
Argentina
Datum nar.:
10. 2. 1997
Výška:
170 cm
Váha:
60 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 65. / 36.
čtyřhra: 294. / 62.

Linda Fruhvirtová do svého druhého finále neprošla, v semifinále nestačila na přemožitelku Kvitové

Linda Fruhvirtová (18) si na akci WTA 250 v čínském Ningbu své druhé kariérní finále na nejvyšší tour nezahraje. Šampionka loňského podniku v Čennaí podlehla v semifinále 4:6, 1:6 výborně hrající Dianě Šnajderové (19), která vyhrála i svůj šestý souboj s Češkami a navázala na skalp Petry Kvitové. Ruska ve svém prvním finále na této úrovni vyzve nasazenou jedničku Ons Jabeurovou (29).

Linda Fruhvirtová v Ningbu řádí a je podruhé v semifinále turnajů WTA. Kvitová a Siniaková dohrály

WTA NINGBO - Linda Fruhvirtová (18) dorazila do Ningba se sérií devíti porážek a na výhru čekala tři měsíce. Talentovaná teenagerka ovšem v čínském městě vyhrála už tři zápasy v řadě a podruhé v kariéře postoupila do semifinále na nejvyšším okruhu. V něm se mohla potkat s krajankou Petrou Kvitovou (33), která ale nečekaně prohrála s Dianou Šnajderovou (19). Noční čtvrtfinálový duel nezvládla na závěr čtvrtečního programu Kateřina Siniaková (27), jež uhrála s Nadiou Podoroskou (26) jen dva gamy.

Konec singlové premiéry. Sisková v Budapešti vypadla ve druhém kole s kanárem od Podoroské

WTA BUDAPEŠŤ - Anna Sisková (22) končí při premiéře na turnaji WTA ve druhém kole. Česká kvalifikantka na antuce v Budapešti nestačila na nasazenou Argentinku Nadiu Podoroskou (26), bývalé semifinalistce French Open podlehla po jednoznačném druhém setu 3:6, 0:6. Nicméně dál pokračuje ve čtyřhře s Američankou Jessie Anneyovou, společně postoupily již do semifinále.

Úspěšný český start ve Wimbledonu. Postupují Strýcová, Siniaková, Vondroušová i Bouzková

WIMBLEDON - První den ve Wimbledonu zdárně absolvovaly čtyři z šesti českých tenistek. Vítězně zahájila svůj předposlední grandslam kariéry Barbora Strýcová (37), jež si poradila s Belgičankou Marynou Zaněvskou (29) a připsala si svou třetí výhru v rámci rozlučkového turné. Šesté vítězství v řadě pouhé dva dny po triumfu v Bad Homburgu zaznamenala Kateřina Siniaková (27), teprve podruhé v životě vyhrála zápas v All England Clubu Markéta Vondroušová (24) a za obhajobou loňského čtvrtfinále úspěšně vykročila Marie Bouzková (24). Úvodní kolo naopak bylo konečnou pro Terezu Martincovou (28) a Lindu Fruhvirtovou (18), která vzdala.

Vondroušová v Berlíně porazila Andreescuovou, Kvitová prosvištěla už do čtvrtfinále

WTA BERLÍN - Markéta Vondroušová (23) má za sebou úspěšný vstup do travnaté části sezony. V Berlíně porazila 7:6, 7:5 grandslamovou šampionku Biancu Andreescuovou (23) a připsala si své první vítězství na nejrychlejším povrchu od Wimbledonu 2021 a teprve šesté v kariéře. O první čtvrtfinále na trávě se utká s domácí kvalifikantkou Jule Niemeierovou (23). Už mezi osmičkou nejlepších je dvojnásobná wimbledonská šampionka Petra Kvitová, jež deklasovala Argentinku Nadiu Podoroskou.

Muchová je třetím rokem po sobě ve 3. kole French Open, Vondroušová vypadla s Kasatkinovou

Karolína Muchová dokázala na French Open navázat na skalp Marie Sakkariové, ačkoli schytala potupného kanára. Ve středu přetlačila 6:3, 0:6, 6:3 bývalou semifinalistku Nadiu Podoroskou (26) a vyrovnala své maximum v areálu Rolanda Garrose, kde postoupila do třetího kola třetím rokem po sobě. Markéta Vondroušová (23) naopak roli favoritky nepotvrdila a prohrála s loňskou semifinalistkou Darjou Kasatkinovou (26).

První finále a posun do elitní stovky! 17letá Fruhvirtová v Indii dál září a zahraje si o titul!

WTA ČENNAÍ - Linda Fruhvirtová v indickém Čennaí po téměř tříhodinovém boji udolala 5-7 6-2 6-4 semifinalistku French Open 2020 a bývalou světovou šestatřicítku Nadiu Podoroskou a zvládla své první semifinále na nejvyšším okruhu. Sedmnáctiletá Češka, která si tímto vítězstvím zajistila premiérový posun do elitní stovky žebříčku, ve finále vyzve Magdu Linetteovou.

17letá Linda Fruhvirtová je poprvé v semifinále turnaje WTA a výhra ji dělí od Top 100

WTA ČENNAÍ - Linda Fruhvirtová v indickém Čennaí porazila 6-4 6-3 druhou nasazenou Varvaru Gračevovou a poprvé postoupila do semifinále turnaje WTA. O finále a premiérový posun do Top 100 si sedmnáctiletá Češka zahraje s Argentinkou Nadiou Podoroskou.

Nosková na turnaji ITF W100 ve Versmoldu postoupila do největšího finále

ITF VERSMOLD - Linda Nosková na antukovém turnaji ITF W100 v německém Versmoldu porazila 6-2 4-6 6-2 Maďarku Réku-Lucu Janiovou a postoupila do svého největšího finále. O celkově 6. titul a přiblížení se posunu do Top 100 si sedmnáctiletá Češka zahraje s Belgičankou Ysalinou Bonaventureovou.

Martincová je poprvé ve 3. kole grandslamu. O wimbledonské osmifinále se utká s Plíškovou

WIMBLEDON - Český tenis má jistou jednu hráčku v osmifinále Wimbledonu. Ve třetím kole se po dnešních úspěšně zvládnutých zápasech utkají na londýnské trávě turnajová osmička Karolína Plíšková a Tereza Martincová. Plíšková postoupila po výhře nad Chorvatkou Donnou Vekičovou dvakrát 6-2, Martincová udolala Nadiu Podoroskou z Argentiny 6-3 7-6 a ve třetím kole na grandslamu je poprvé v kariéře.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist