Rubin Noah

Rubin Noah

28
muž
USA
Datum nar.:
21. 2. 1996
Výška:
175 cm
Váha:
70 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 995. / 125.
čtyřhra: - / 245.

Američan Rubin během pauzy nelení. V New Yorku dává tenisové lekce

Minimálně šestitýdenní pauzu kvůli pandemii koronaviru tráví tenisté různými způsoby. S velmi zajímavým řešením přišel Američan Noah Rubin. Šampion wimbledonské juniorky z roku 2014 začal v rodném New Yorku dávat tenisové lekce.

VIDEO: Noah Rubin přišel o botu, pak vyřadil Isnera

Dvaadvacetiletý Američan Noah Rubin na včerejší zápas ve Washingtonu asi jen tak nezapomene. Nejenže senzačně vyřadil trojnásobného finalistu, čerstvého šampiona z Atlanty, devátého hráče světa a slavnějšího krajana Johna Isnera, proti kterému zaznamenal teprve podruhé v kariéře skalp hráče Top 100 a poprvé na okruhu ATP vyhrál dva zápasy po sobě, ale také kvůli neobvyklému technickému problému. Ve druhém setu se mu totiž na konci třetího gamu rozlepila bota a on musel do šatny pro náhradní. I v nich ale svůj životní úspěch dokonal a vybojoval prémii v přepočtu půl milionu korun. V následném osmifinále už však nestačil na Rusa Rubljova.

Murray ve Washingtonu vydřel druhou výhru po návratu

ATP WASHINGTON - Na teprve třetím turnaji po téměř roční pauze ve Washingtonu startuje Andy Murray, který si na úvod připsal druhou letošní výhru. Proti domácímu Mackenzimu McDonaldovi se však pořádně nadřel, neboť prohrával 3-6, 3-4 a čelil brejkbolu, aby nakonec zvítězil až po více než dvou a půl hodinách boje a využití až sedmého mečbolu.

Nišikori se vrátil i na okruh ATP. V New Yorku nezaváhal s Rubinem

ATP NEW YORK - Kei Nišikori pokračuje ve svém návratu po zranění zápěstí. Po triumfu na challengeru v Dallasu se poprvé od loňského srpna představil také na turnaji ATP a v New si připsal šestou výhru v řadě, když porazil domácího Noaha Rubina.

Berdych ani Federer nezaváhali a střetnou se ve třetím kole

AUSTRALIAN OPEN - Tomáš Berdych zatím na letošním Australian Open neztratil jediný set. Od duelu druhého kola s Ryanem Harrisonem se čekala vyrovnanější bitva. Česká jednička však žádné překvapení nepřipustila a Američana po setech 6-3 7-6 6-2 jednoznačně přehrála. Ve třetím kole vyzve Rogera Federera.

Federer je po půl roce zpět na okruhu. V Melbourne si poradil s Melzerem

AUSTRALIAN OPEN - Roger Federer odehrál první soutěžní zápas po šesti měsících a na oblíbeném kurtu Rod Laver Areny v Melbourne se uvedl vítězstvím. V prvním kole Australian Open si poradil 3-1 na sety s Rakušanem Jürgenem Melzerem a 18. rok po sobě postoupil do 2. kola Australian Open. V něm narazí na amerického mladíka Noaha Rubina.

Del Potro je bez ztráty setu ve čtvrtfinále. V něm změří síly s Chardym

ATP DELRAY BEACH - Juan Martín Del Potro v Delray Beach porazil ve dvou setech i Australana Johna-Patricka Smithe a na prvním turnaji po 11 měsících postoupil do čtvrtfinále. V něm se šampion z roku 2011 utká s Francouzem Chardym, s nímž poslední souboj prohrál.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist