Sadikovic Amra

Sadikovic Amra

34
žena
Švýcarsko
Datum nar.:
6. 5. 1989
Výška:
186 cm
Váha:
76 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 126.
čtyřhra: - / 133.

Smitková a Vondroušová svedou v Grenoblu souboj o finále

ITF GRENOBLE - Ryze český souboj nabídne semifinálové utkání na turnaji ITF 25k ve francouzském Grenoblu. Mezi nejlepší čtyři postoupila po výhře 7-5 2-6 6-1 čtvrtá nasazená Tereza Smitková, která si poradila s Amrou Sadikovicovou. V semifinále ji čeká kvalifikantka Markéta Vondroušová. Sedmnáctiletá Češka smetla 6-2 6-1 turnajovou sedmičku Quirine Lemoineovou.

Panovová v Bogotě zvládla další fyzicky náročný zápas

WTA BÓGOTA - Poté, co dva dny úspěšně bojovala s favorizovanou Svitolinovovou, dokázala Ruska Alexandra Panovová v náročných podmínkách v Bógotě zvládnout další fyzicky těžký zápas. Švýcarku Conny Perriovou zdolala ve dvou setech, ale až po dvou tie-breacích, v nichž odvracela setboly.

Svitolinová v Bógotě neproměnila pět mečbolů proti Panovové

WTA BÓGOTA - Jeden z nejhůře obsazených turnajů WTA v historii přišel hned v 1. kole o svou největší hvězdu. Ukrajinka Jelina Svitolinová ve svém prvním letošním zápase na antuce neproměnila pět mečbolů a s Ruskou Alexandrou Panovovou prohrála ve třech setech.

Kristýna Plíšková ve Švýcarsku vybojovala 9. titul z turnajů ITF

Kristýna Plíšková ve finále turnaje ITF s dotací 50.000 dolarů ve švýcarském Kreuzlingenu zdolala ve dvou tie-breacích domácí Amru Sadikovicovou a získala svůj celkově 9. titul.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist