Sanchez-Vicario Arantxa

Sanchez-Vicario Arantxa

52
žena
Španělsko
Datum nar.:
18. 12. 1971
Výška:
169 cm
Váha:
56 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 4.
čtyřhra: - / 7.

Sánchezová Vicariová dluží s manželem skoro osm milionů eur za daňové úniky. Hrozí jim i vězení

Čtyřnásobná grandslamová šampionka Arantxa Sánchezová Vicariová má v tuto chvíli velké osobní i finanční problémy. Bývalá světová jednička dluží se svým manželem Josepem Santacanou 7,5 milionu eur lucemburské bance. Pokud dluh nesplatí, hrozí oběma vězení. Šestačtyřicetiletá Španělka se se svým manželem navíc rozvádí a řeší i soudní spor o péči o děti.

Španělky jsou bez kapitánky, Sánchezová-Vicariová rezignovala

Arantxa Sánchezová-Vicariová po necelém roce ve funkci kapitánky španělského fedcupového týmy rezignovala. Důvodem jsou přetrvávající spory mezi tenistkami a španělskou tenisovou federací.

Sánchezová-Vicariová: Rodiče mě připravili o peníze

Bývalá světová jednička Arantxa Sánchezová-Vicariová obvinila své rodiče, že ji připravili o finance. Čtyřnásobná grandslamová vítězka ve své biografii tvrdí, že přišla přibližně o 60 milionů dolarů. Rodiče to popírají.

Španělské tenistky povede Sanchezová-Vicariová

Den poté, co Španělská tenisová federace oznámila jméno nového kapitána daviscupového týmu, získaly kapitánku i fedcupové reprezentantky jihoevropské země. Jejich družstvo povede bývalá světová jednička a čtyřnásobná grandslamová vítězka Arantxa Sanchezová-Vicariová.

Sánchezová musí doplatit daně za 90 milionů korun

Bývalá světová tenisová jednička Arantxa Sánchezová-Vicariová musí doplatit zhruba 3,5 milionu eur (asi 90 milionů korun) na daních z příjmu z let 1989 až 1993. Dnes o tom rozhodl španělský nejvyšší soud.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist