Satralova Denisa

Satralova Denisa

31
žena
Česká republika
Datum nar.:
7. 3. 1993
Výška:
180 cm
Váha:
65 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 55.
čtyřhra: - / 291.

První den na WTA 125k v Praze byl pro domácí naděje neúspěšný. Postoupila jen Kolodziejová

WTA 125k PRAHA - Českým tenistkám se první den na podniku WTA 125k v Praze nedařilo. Ze sedmi zástupkyň se do druhého kola dostala jen Miriam Kolodziejová, naopak vypadly Denisa Šátralová a na divokou kartu startující Kristýna Lavičková, Barbora Palicová, Nikola Bartůňková, Linda Nosková a Sara Bejlek.

Martincová a Rosol jsou po boji ve 3. kole kvalifikaci Australian Open, vítězně začala Krejčíková

AUSTRALIAN OPEN - Lukáš Rosol a Tereza Martincová postoupili do třetího kola kvalifikace Australian Open a jedna výhra je na prvním grandslamu sezony dělí od účasti v hlavní soutěži. Rosol by se mohl do pavouka dvouhry v Melbourne dostat poprvé od roku 2016, Martincová dokonce poprvé v kariéře. Dohrávku prvního kola dnes zvládla Barbora Krejčíková, naopak ze hry venku je Denisa Šátralová a Zdeněk Kolář.

Rosol, Šátralová i Martincová na Australian Open suverénně zvládli první kolo kvalifikace

AUSTRALIAN OPEN - V prvním kole kvalifikace úvodního grandslamu sezony Australian Open se v úterý představili tři čeští zástupci a všichni suverénně prošli do dalšího kola. Lukáš Rosol do turnaje vstoupil hladkou výhrou nad Francouzem Tristanem Lamasinem, Denisa Šátralová ztratila s čínskou hráčkou Xinyun Han pouhé tři gamy a nasazená Tereza Martincová deklasovala Srbku Aleksandru Kruničovou.

Allertová v Lucemburku do čtvrtfinále nepostoupila. S Rybakinovou uhrála jen tři gamy

WTA LUCEMBURK - Denisa Allertová v hale v Lucemburku poprvé od loňského června prošla do druhého kola na okruhu WTA, ale další výhru nepřidala. Šestadvacetiletá Češka v souboji o čtvrtfinále schytala výprask od nasazené trojky Jeleny Rybakinové. Talentovaná Kazaška si o semifinále zahraje s Laurou Siegemundovou.

Češky v Lucemburku zvládly noční zápasy, Allertová přerušila sérii čtyř porážek

WTA LUCEMBURK - Obě české tenistky v hale v Lucemburku zvládly noční zápasy. Denisa Allertová nejprve v tie-breakové bitvě udolala po odvrácení mečbolu a třech hodinách boje domácí Mandy Minellaovou a přerušila sérii osmi prohraných setů, Kristýna Plíšková si pak poradila se Španělkou Alionou Bolšovovou.

Linec: Allertová prohrála už osm setů po sobě, Martincová v kvalifikacích poosmé v řadě vyhrála

WTA LINEC - Denisa Allertová skončila v kvalifikaci halového turnaje WTA v rakouském Linci hned v prvním kole. Česká čtvrtfinalistka z let 2015 a 2016 v něm prohrála jednoznačně s Belgičankou Ysalinou Bonaventureovou a v již čtvrtém zápase v řadě neuhrála ani set. Naopak Tereza Martincová prodloužila svou neporazitelnost v kvalifikacích už na osm utkání.

Kvalifikantka Martincová v Taškentu po obratu vyřadila Beguovou, Allertová končí v prvním kole

WTA TAŠKENT - Kvalifikantka Tereza Martincová se v uzbeckém Taškentu po sedmi měsících dočkala vítězství v hlavní soutěži turnaje WTA, když po obratu zdolala bývalou šampionku Irinu Beguovou. O první čtvrtfinále od července 2017 si zahraje s Katarinou Zavackou. Denisa Allertová naopak proti jiné bývalé rumunské vítězce neuspěla, hned v prvním kole skončila na raketě Sorany Cirsteaové.

Nasazená Muchová začala v Soulu třísetovým vítězstvím. Allertová neuspěla

WTA SOUL - Karolína Muchová vstoupila do sezony asijských betonů úspěšně. Nasazená trojka v úvodním zápase v korejském Soulu ve třech setech porazila Alison van Uytvanckovou. Na belgickou soupeřku naopak nestačila Denisa Allertová, která prohrála s Kirsten Flipkensovou.

Allertová se zkouší vrátit na pozice vdaná a bez kouče

Zásadní změny má za sebou tenistka Denisa Allertová. Po loňské půlroční pauze způsobené vyhřezlou ploténkou se snaží o návrat bez dlouholetého trenéra Jana Příhody a v současnosti už měsíc jako vdaná paní.

Kvitová zvládla derby s Allertovou, postupuje ještě Kristýna Plíšková. Strýcová, Bouzková a Siniaková dohrály

US OPEN - Petra Kvitová vstoupila do letošního US Open vítězstvím nad krajankou a kvalifikantkou Denisou Allertovou. Vstup do turnaje zvládla i Kristýna Plíšková, která si poradila s divokou kartou Diane Parryovou. Neuspěly naopak Barbora Strýcová, Marie Bouzková ani Kateřina Siniaková. Nasazená Strýcová překvapivě nestačila na Aljonu Bolšovovou, Bouzková zahodila jasné vedení proti Ajle Tomljanovičové a Siniaková prohrála s trápící se Soranou Cirsteaovou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist