Schnyder Patty

Schnyder Patty

45
žena
Švýcarsko
Datum nar.:
14. 12. 1978
Výška:
168 cm
Váha:
56 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 7.
čtyřhra: - / 15.

Šarapovová do US Open vstoupila výhrou nad veteránkou Schnyderovou

US OPEN - Maria Šarapovová zahájila i své dvanácté US Open vítězstvím. Bývalá ruská šampionka si poradila se švýcarskou veteránkou Patty Schnyderovou, jež byla díky úspěchu v kvalifikaci nejstarší účastnicí letošního ročníku a na grandslamu hrála poprvé od roku 2011.

Schnyderová je nejstarší úspěšnou kvalifikantkou grandslamu

Bývalá světová sedmička Patty Schnyderová, jež před třemi lety obnovila kariéru, si na US Open zahraje poprvé od Roland Garros 2011 hlavní soutěž grandslamu. Devětatřicetiletá Švýcarka v New Yorku prošla kvalifikací, což ve věku 39 let a 269 dní dokázala jako nejstarší tenistka v historii grandslamů.

Schnyderová je po sedmi letech ve švýcarské nominaci na Fed Cup

Sedm let po posledním zápase ve Fed Cupu byla švýcarská veteránka Patty Schnyderová opět nominována do týmové soutěže. V 39 letech může nastoupit v souboji o udržení v elitní skupině proti Rumunsku, které se světovou jedničkou Simonou Halepovou přivítá Švýcarky za týden v Kluži.

Martincová si připsala životní skalp. Ve Gstaadu vyřadila světovou dvacítku Garciaovou!

WTA GSTAAD - Tereza Martincová se na antuce ve švýcarském Gstaadu postarala o překvapení na úkor nasazené jedničky. Dvaadvacetiletá Češka si v utkání druhého kola připsala svůj životní skalp, když zdolala světovou dvacítku Caroline Garciaovou z Francie.

Siniaková v deštivém Gstaadu vyhrála nervózní bitvu s veteránkou Schnyderovou

WTA GSTAAD - Až dnes se po dvou dnech marného čekání dočkala Kateřina Siniaková svého vstupu do turnaje ve švýcarském Gstaadu, kde už třetí den téměř vytrvale pršelo. Česká tenistka se v prvním kole střetla s domácí veteránkou a bývalou světovou sedmičkou Patty Schnyderovou, kterou v oboustranně nervózním zápase udolala ve třech setech.

Schnyderová to s návratem myslí vážně. V Praze vyhrála menší turnaj ITF

Bývalá švýcarská hvězda a sedmá tenistka světového žebříčku Patty Schnyderová suverénně vyhrála turnaj ITF v Praze na dvorcích klubu TJ Spoje. Při čtvrtém startu po letním návratu se dočkala prvního titulu.

Schnyderová pokračuje v návratu. V Praze postupuje v kvalifikaci

Bývalá světová sedmička Patty Schnyderová, která se po čtyřech letech vrací k tenisu, vstoupila do kvalifikace turnaje ITF v Praze suverénní výhrou. Šestatřicetiletá Švýcarka, jež se loni stala matkou, smetla na dvorcích klubu TJ Spoje Češku Elišku Petráčkovou.

WTA v roce 2011, část II. Wimbledon v režii českých žen

Událostí číslo jedna byl triumf Petry Kvitové ve Wimbledonu. Na londýnských travnatých dvorcích se však dařilo i dalším Češkám - ve čtyřhře zvítězila také Květa Peschkeová a v mixu Iveta Benešová.

Schnyderová v Paříži ukončila kariéru, má nové plány

Bývalá světová sedmička Patty Schnyderová ze Švýcarska se rozloučila s dráhou profesionální tenistky. Levoruká tenistka své rozhodnutí oznámila na dnešní tiskové konferenci na French Open se slovy, že se chce věnovat jiným zájmům.

Kvitová zahájila antukovou přípravu hladkou výhrou

WTA MADRID - Už o víkendu na antuce v Madridu odstartovala nejtěžší prověrka před blížícím se French Open a výborně svůj první letošní zápas na nejpomalějším povrchu zvládla česká jednička Petra Kvitová. Naopak Klára Zakopalová nevyzrála na Italku Erraniovou. Dál jde zatím většina favoritek, z nasazených zaváhaly jen Kuzněcovová a Ivanovičová.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist