Schuettler Rainer

Schuettler Rainer

48
muž
Německo
Datum nar.:
25. 4. 1976
Výška:
180 cm
Váha:
70 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 5.
čtyřhra: - / 40.

Schüttler je novým kapitánem fedcupového výběru Německa

Bývalý pátý tenista světového žebříčku Rainer Schüttler bude od nové sezony kapitánem německého fedcupového týmu. Finalista Australian Open 2003 podepsal smlouvu na příští ročník a ve funkci nahradí Jense Gerlacha, jenž se stal trenérem jedné z německých fedcupových hráček Julie Görgesové.

Kerberová má náhradu za Fissetta. Trénovat ji bude krajan Schüttler

Wimbledonskou vítězku a aktuálně druhou tenistku žebříčku Angelique Kerberovou bude trénovat její krajan a někdejší pátý hráč světa Rainer Schüttler. Třicetiletá Němka v říjnu těsně před Turnajem mistryň ukončila spolupráci s Belgičanem Wimem Fissettem, s novým koučem se podle německých médií začne připravovat po dovolené na konci listopadu.

Štěpánek konečně vyhrál, čeká ho Federer

Radek Štěpánek se po více než měsíci dočkal vítězství na turnaji ATP. Český tenista v Miami postoupil do druhého kola po dvousetové výhře nad Italem Fabiem Fogninim. Jeho dalším soupeřem bude třetí hráč světa Roger Federer.

Obhájce titulu López nastřílel 28 es, ale končí

Nasazeným hráčům turnaj v Johannesburgu nesvědčí. Ze hry o titul dnes vypadli čtyři z nich, včetně turnajové jedničky Feliciana Lópeze. Španělský obhájce titulu nestačil na Kanaďana Dancevice; vypálil proti němu sice 28 es, ani ta ale nezabránila jeho prohře 7-6 2-6 6-7.

Stachovskij titul neobhájí. V Petrohradu prohrál s Beckerem

Před rokem si v Petrohradu došel z kvalifikace až pro titul, ve své životní sezoně ale Sergij Stachovskij loňské vítězství neobhájí. Ukrajinský tenista letos vypadl už v 1. kole, ve kterém nestačil na Němce Benjamina Beckera.

Melzer v Bangkoku nezaváhal. Fanoušci už však vyhlíží hvězdy

ATP BANGKOK - Třetí nasazený Jürgen Melzer svůj vstup do turnaje v Bangkoku zvládl bez větších problémů. Hlavních hvězd se však thajští fanoušci dočkají až ve čtvrtek, kdy se jim představí Španělé Rafael Nadal a Fernando Verdasco.

LA: Tipsarevič suverénní, další problémy měli Querrey i Murray

ATP LOS ANGELES - Nejsnadněji se do semifinále turnaje v Los Angeles dostal Srb Janko Tipsarevič, který se postaral o to, že mezi nejlepší čtyřkou nejsou všichni nejvýše nasazení tenisté. Největší favorité Andy Murray a Sam Querrey naopak měli znovu problémy.

Nevýrazný Baghdatis se dočkal výhry, obhájce titulu Querrey měl namále

ATP LOS ANGELES - Dva měsíce čekal Marcos Baghdatis na výhru, až se jí dočkal po utrápeném výkonu v Los Angeles. Za obhajobou titulu vykročil rovněž třísetovým vítězstvím Sam Querrey, jenž zdolal Andersona.

Atlanta: Isner se vrátil výhrou a diváci viděli celkem 62 es. Dařilo se i dalším Američanům

ATP ATLANTA - Poprvé od Wimbledonu, kde John Isner vyhrál nejdelší zápas tenisové historie, se Američan představil na turnaji ATP. V Atlantě do soutěže vstoupil jako druhý nasazený až ve 2. kole a souboj s kvalifikantem Gillesem Müllerem z Lucemburska nabídl další drama, které Isner vyhrál až po dvou a půl hodinách.

Kolaps hvězd v Londýně: Selhali jednička Nadal i obhájce Murray!

ATP LONDÝN - Londýnský turnaj v Queen`s Clubu přišel ještě před víkendem o všechny své hvězdy. Dohrávku třetího kola nezvládl loňský šampion Andy Murray, ve čtvrtfinále pak padla i světová jednička Rafael Nadal. Španěl podlehl Felicianu Lopezovi a připsal si první porážku po 24 vítězstvích.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist