Souza Joao

Souza Joao

35
muž
Brazílie
Datum nar.:
27. 5. 1988
Výška:
193 cm
Váha:
92 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 69.
čtyřhra: - / 70.

Brazilec Souza dostal doživotní ban za manipulování zápasů

Jednatřicetiletý brazilský tenista Joao Souza dostal doživotní zákaz činnosti za korupci a manipulování zápasů na turnajích nižších kategorií Challenger a Futures, mezi nimiž byly i zápasy na českém území. Ve světovém žebříčku dvouhry ATP se Souza dostal nejvýš na 69. místo v roce 2015.

Dolgopolov se trápí dál. Prohrál i s Ramem na antuce

ATP QUITO - Alexandr Dolgopolov skončil na devátém z posledních deseti turnajů už v prvním kole. Formu ukrajinský tenista nenajde ani na prvním letošním turnaji na antuce, byť v ekvádorském Quitu podával proti antukovému analfabetovi Rajeevu Ramovi na vítězství.

Olivo v Quitu vyřadil Verdaska, loňští finalisté Estrella a López postupují

ATP QUITO - Svůj druhý skalp hráče Top 50 si v ekvádorském Quitu připsal třiadvacetiletý Renzo Olivo. Argentinský kvalifikant zdolal loňského semifinalistu Španěla Fernanda Verdaska a zahraje si tak o své první semifinále na okruhu ATP. Mezi osmičku nejlepších se dostali loňští finalisté Victor Estrella a po boji i Feliciano López.

Los US Open: Berdycha vyzve Fratangelo, Kvitová čeká na kvalifikantku

V New Yorku byl rozlosován poslední grandslam sezony US Open. Čeští tenisté se v prvním kole vyhnou nasazeným soupeřům, naopak hned pět Češek půjde proti papírovým favoritkám z druhé světové desítky. Tomáše Berdycha vyzve domácí Fratangelo, Lucie Šafářová bude čelit ve formě hrající Ukrajince Lesje Curenkové, Petra Kvitová s Karolínou Plíškovou čekají na soupeřky z kvalifikace.

Veselý v Prostějově postoupil potřetí do finále

Jiří Veselý si na prostějovském challengeru zahraje potřetí za sebou o titul. Loňský vítěz turnaje dnes porazil čtyřiadvacetiletého Bělorusa Ignatika po setech 6-7 6-2 a 6-2 a postoupil do finále. V něm se utká se Srbem Djerem.

Třetí nejdelší zápas: Mayer udolal Souzu až po 6 hodinách a 42 minutách

Buenos Aires bylo svědkem třetího nejdelšího zápasu v tenisové historii. Domácí Leonardo Mayer v utkání 1. kola Davisova poháru udolal Joaa-Olava Souzu až po 6 hodinách a 42 minutách 7-6 7-6 5-7 5-7 15-13, když proměnil až 12. mečbol, a stav jihoamerického derby Argentina - Brazílie vyrovnal na 2-2 na zápasy.

Nadal v Riu otočil noční zápas s Cuevasem, Fognini vyhrál dramatickou bitvu

ATP RIO DE JANEIRO - Rafael Nadal udržel svou neporazitelnost na brazilské půdě, ve čtvrtfinále turnaje v Riu de Janeiro ale musel o vítězství bojovat. Sedm zápasů neporaženého Pabla Cuevase z Uruguaye navíc překonal až téměř v půl čtvrté ráno, neboť i předchozí čtvrtfinále byla třísetová. Nadalův příští soupeř Fabio Fognini vyhrál dokonce až po třech a čtvrt hodinách boje.

VIDEO: Souza zahazuje mečbol

Co dokážou udělat nervy hráče při mečbolu, viděli včera diváci v Rio de Janeiru. Domácí Joao Souza měl v tie-breaku druhého setu utkání se Slovincem Rolou na raketě vítězství, místo jednoduchého zakončení však míč poslal daleko do autu a zkrácenou hru krátce nato prohrál. Dokázal se z toho ale oklepat a nakonec zvítězil ve třech setech.

Ital Vanni je v Sao Paulu překvapivě už ve finále

ATP SAO PAULO - Luca Vanni v Sao Paulu pokračuje v životním týdnu. Devětadvacetiletý Ital na brazilské antuce vyřadil i domácího Souzu a postoupil již do finále. O svou jednoznačně nejcennější trofej, kterou během kariéry nezískal ani na challengeru, se utká s Uruguaycem Pablem Cuevasem.

Fognini se konečně dočkal výhry, uspěl v divokém zápase

Italský tenista Fabio Fognini se dočkal prvního vítězství v letošním roce. Třetí nasazený hráč turnaje v Sao Paulu ztratil v souboji s Argentincem Schwartzmanem po vyhraném setu osm her v řadě, závěr zápasu ale zvládl a zvítězil 6-3 1-6 a 6-2.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist