Srebotnik Katarina

Srebotnik Katarina

43
žena
Slovinsko
Datum nar.:
12. 3. 1981
Výška:
180 cm
Váha:
67 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 20.
čtyřhra: - / 1.

Sestini Hlaváčková se Strýcovou jsou v semifinále a Češky mají v Paříži jisté finále!

Andrea Sestini Hlaváčková a Barbora Strýcová postoupily do semifinále čtyřhry na French Open a je jasné, že český tenis bude mít v Paříži zastoupení v deblovém finále. Druhý nasazený pár, který v deštěm přerušeném čtvrtfinále vyřadil Laru Arruabarrenaovou a Katarinu Srebotnikovou, se o postup do boje o titul utká s krajankami Kateřinou Siniakovou a Barborou Krejčíkovou.

Šafářová s Mattekovou v deblu nepostoupily

Zatímco ve dvouhře má stále teoretickou naději na postup do semifinále, v deblu už Lucie Šafářová na Turnaji mistryň dohrála. Česká tenistka a Bethanie Matteková-Sandsová nedokončily svůj poslední zápas kvůli zranění Američanky a z Bílé skupiny nepostoupily. Účast v dalších bojích si zajistily Španělky Muguruzaová s Carlou Suárezovou a tchajwanský pár Chan/Chan.

5. den na Turnaji mistryň: Vrcholí boje ve skupinách. Šafářová je ve hře ve čtyřhře

Po dvou odehraných kolech ve skupinách nemá místo v semifinále na Turnaji mistryň nikdo jisté. Ve čtvrtek se rozhodne o postupujících z Červené skupiny ve dvouhře a z Bílé skupiny ve čtyřhře, z níž se mají šanci dostat dál Lucie Šafářová s Bethanií Mattekovou-Sandsovou.

Šafářová s Mattekovou druhou výhru na Turnaji mistryň nepřidaly

TURNAJ MISTRYŇ - Lucie Šafářová s Bethanií Mattekovou-Sandsovou na Turnaji mistrů na výhru z úvodního zápasu nenavázaly. Česko-americký pár dnes prohrál hladce ve dvou setech s tchajwanskými sestrami Hao-Ching Chan a Yung-Jan Chan, které ale ani navzdory dvěma výhrám ještě nemají jistý postup do semifinále. Šafářová s Mattekovou o něj budou hrát proti páru Garciaová/Srebotniková.

Sestry Hao-Ching Chan a Yung-Jan Chan i jedničky Hingisová s Mirzaovou začaly Turnaj mistryň výhrou

TURNAJ MISTRYŇ - Sestry Hao-Ching Chan a Yung-Jan Chan z Tchaj-wanu odstartovaly společnou premiéru na Turnaji mistryň vítězstvím. Ve svém úvodním zápase v Bílé skupině si poradily s Francouzkou Caroline Garciaovou a Slovinkou Katarinou Srebotnikovou.

Šafářová s Mattekovou v Torontu vybojovaly další titul a letenky na Turnaj mistryň!

WTA TORONTO - Lucie Šafářová přeci jen vybojovala trofej z Toronta, kde žije její trenér Rob Steckley. Česká tenistka si zklamání ze dvouhry spravila ve čtyřhře s Bethanií Mattekovou-Sandsovou, se kterou získaly čtvrtý letošní titul a definitivně si tak zajistily letenky na Turnaj mistryň do Singapuru.

Šafářová s Mattekovou vyhrály čtyřhru ve Stuttgartu a znovu se přiblížily Singapuru

WTA STUTTGART - Lucie Šafářová a Bethanie Matteková-Sandsová udělaly další krůček směrem k účasti na Turnaj mistryň ve čtyřhře. Vítězky letošního Australian Open dnes vyhrály antukový turnaj ve Stuttgartu, když ve finále porazily dvojici Caroline Garciaová a Katarina Srebotniková, díky čemuž se vrátí do čela hodnocení probíhající sezony.

Peschkeová se Srebotnikovou zahodily tři mečboly a do finále nepostoupily

TURNAJ MISTRYŇ - Devětatřicetiletá Květa Peschkeová svou sbírku 27 titulů o první trofej z Turnaje mistryň nerozšíří ani na šestý pokus. V Singapuru dnes se Slovinkou Srebotnikovou měly nakročeno do finále, proti Caře Blackové a Sanie Mirzaové ale neproměnily tři mečboly a prohrály 6-4 5-7 9-11.

6. den na Turnaji mistryň: Hrají se semifinále ve dvouhře i ve čtyřhře

Na Turnaji mistryň se dnes rozhodne o finalistkách ve dvouhře i ve čtyřhře, ve které je ve hře česká tenistka Květa Peschkeová. V singlovém semifinále se utkají kamarádky Serena Williamsová s Caroline Wozniackou, v poledne (našeho času) pak nastoupí Simona Halepová a Agnieszka Radwaňská.

Peschkeová se Srebotnikovou jsou na Turnaji mistryň v semifinále

Poslední čtvrtfinálový duel ve čtyřhře na Turnaji mistryň trval jen pár minut. Na postup do semifinále se příliš nenadřely Květa Peschkeová a Katarina Srebotniková, kterým už za stavu 2-1 v prvním setu vzdaly světové jedničky Sara Erraniová a Roberta Vinciová. O finále se česko-slovinská dvojice utká s párem Blacková/Mirzaová.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist