Valkusz Mate

Valkusz Mate

25
muž
Maďarsko
Datum nar.:
13. 8. 1998
Výška:
183 cm
Váha:
75 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 227. / 204.
čtyřhra: - / 570.

Kolář na domácí antuce v Ostravě získal čtvrtý titul z challengeru

CHALLENGER OSTRAVA - Zdeněk Kolář na antukovém challengeru v Ostravě, kde si v roce 2016 zahrál své první finále, slaví zisk čtvrtého titulu. V celkově 6. finále 26letý Čech porazil 6-3 6-2 Maďara Mátého Valkusze.

Češi překvapení v Maďarsku odmítli. Barážový obrat zařídili Veselý a Rosol

DAVIS CUP - Čeští tenisté otočili barážové utkání Davisova poháru a v Maďarsku vyhráli po boji 3-2 na zápasy. V nedělních dvouhrách bodovali Jiří Veselý a následně Lukáš Rosol, který se stal nejužitečnějším hráčem týmu. Češi si tak zajistili pozici mezi dvanáctkou nasazených týmů pro kvalifikační kolo příštího ročníku, který bude mít zcela nový formát.

České trápení v Maďarsku pokračuje. Jebavý s Rosolem v deblu neudrželi vedení 2-0

DAVIS CUP - Čeští tenisté prohrávají s Maďarskem v baráži Davisova poháru 1:2 na zápasy. Lukáš Rosol a Roman Jebavý v Budapešti ztratili vedení 2-0 na sety a páru Gábor Borsos a Peter Nagy podlehli 6-3 6-4 1-6 2-6 4-6.

Davis Cup: Veselý na úvod prohrál bitvu s Pirosem, Rosol pak snadno vyrovnal

DAVIS CUP - Čeští tenisté hrají po prvním dnu v baráži Davisova poháru v Maďarsku nerozhodně 1-1. V úvodní dvouhře Jiří Veselý nesplnil roli favorita a na antuce v Budapešti podlehl až 419. hráči světa, osmnáctiletému Zsomboru Pirosovi, 6-3 4-6 6-4 6-7 5-7 po více než čtyřhodinovém boji. Lukáš Rosol další překvapení nedopustil a za umělého osvětlení před hrstkou fanoušků porazil debutanta v soutěži Mátého Valkusze 6-1 6-2 6-4.

Kolář si mohl zajistit posun do Top 200, místo toho utrpěl debakl 0-6 0-6

CHALLENGER CORDENONS - Jediná výhra ho dělila od premiérového posunu do Top 200. V dnešním utkání ve čtvrtfinále antukového challengeru v italském Cordenonsu byl favoritem. Zdeněk Kolář ale proti maďarskému kvalifikantovi zaváhal a navíc utrpěl nejhorší porážku kariéry. Jednadvacetiletý Čech prohrál nejpotupnějším rozdílem 0-6 0-6.

Kolář je v Itálii ve čtvrtfinále a výhra ho dělí od Top 200

CHALLENGER CORDENONS - Zdeněk Kolář na antukovém challengeru v italském Cordenonsu porazil 2-0 na sety domácího Francesca Fortiho a postoupil do čtvrtfinále. V něm se střetne s Maďarem Matem Valkuszem a pokud ho porazí, zajistí si premiérový posun do Top 200.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist