Ventura Santiago

Ventura Santiago

44
muž
Španělsko
Datum nar.:
5. 1. 1980
Výška:
182 cm
Váha:
78 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 65.
čtyřhra: - / 37.

Hájek se dočkal, v Casablance postupuje

Český tenista Jan Hájek se po téměř třech měsících dočkal výhry na okruhu ATP. Vybojoval ho v prvním kole turnaje v Casablance, když porazil šestého nasazeného Simona Greula 7-6 6-4.

Monaco je letos potřetí v semifinále

ATP BUKUREŠŤ - Argentinec Juan Monaco na turnaji v rumunské Bukurešti porazil ve třech setech Pabla Cuevase z Uruguayje a letos si potřetí zahraje v semifinále. Do něj se dostali také Španělé Montaňes s Venturou a Němec Greul.

Portugalec Gil v Casablance porazil Ljubičiče

ATP CASABLANCA - Portugalský tenista Frederico Gil si letos již potřetí zahraje čtvrtfinále podniku ATP a dál bude žebříčkem ATP stoupat. V marocké Casablance ve třísetové bitvě porazil Chorvata Ljubičiče.

Andrejev měl v Maroku problémy s domácím tenistou

ATP CASABLANCA - Nejvýše nasazený hráč antukového podniku v Casablance Igor Andrejev měl už v 1. kole namále proti soupeři z páté světové stovky. Domácího Šakího zdolal až ve třech setech. Ze hry venku je už turnajová dvojka Rainer Schüttler.

Davyděnko v prvním kole US Open nezaváhal

V prvním kole mužské dvouhry na US Open nezaváhal Rus Nikolaj Davyděnko. Pátý nasazený hráč porazil třikrát 6:3 Dudiho Selu z Izraele a ve druhém kole se utká s Argentincem Agustinem Callerim.

Favoritům se dnes ve Valencii dařilo

ATP VALENCIE - Ve španělské Valencii, kde se ve dvouhře hraje bez účasti českých tenistů, dnes žádný z favoritů nezaváhal. V duelu teprve prvního kola se na postup natrápila druhý a sedmý nasazený hráč Monaco respektive Verdasco. Už do čtvrtfinále se probojovala turnajová trojka Tommy Robredo - i on musel utkání otáčet po prvním prohraném setu.

Preview: Costa do Sauipe

Dva Češi se tento týden představí v brazilském Costa do Sauipe. Na zdejší antuce se poperou o titul Jiří Vaněk a Ivo Minář. Oba v prvním kole narazí na Italy - Vaněk na Fogniniho a Minář na Staraceho, kterému vypršel trest za nedovolené sázení.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist