1. den v Miami: Do hlavní soutěže vstoupí sestry Fruhvirtovy, Siniaková a Martincová

21. 3. 2023, 08:00
Previews 232
V rámci prvního hracího dne letošního ročníku Miami Open půjdou do akce čtyři české zástupkyně. Brenda Fruhvirtová se v prvním kole střetne s Xiyu Wang z Číny, Linda Fruhvirtová s kanadskou kvalifikantkou Katherine Sebovovou, Kateřina Siniaková s domácí Claire Liuovou a kvalifikantka Tereza Martincová s Němkou Tamarou Korpatschovou.
NÁŠ DNEŠNÍ VÝBĚR
• Češi v akci •
B. Fruhvirtová (ČR) - Xiyu Wang (Čína) | PREVIEW LS | Grandstand (17:00 SEČ)
Martincová (ČR) - Korpatschová (Něm.) | PREVIEW LS | Court 1 (19:00 SEČ)
Siniaková (ČR) - Liuová (USA) | PREVIEW LS | Court 7 (19:00 SEČ)
L. Fruhvirtová (ČR) - Sebovová (Kan.) | PREVIEW LS | Grandstand (20:00 SEČ)


Brenda Fruhvirtová (142.) - Xiyu Wang (58.) | Grandstand (17:00 SEČ)
Brenda Fruhvirtová dnes zahájí svou premiéru na podnicích WTA 1000. Teprve 15letá Češka startující na divokou kartu od pořadatelů vyzve v úvodním kole hlavní soutěže o šest let starší Xiyu Wang. Bude se jednat o premiérový vzájemný souboj.

Fruhvirtová se na nejvyšší tour představí počtvrté, loni v Guadalajaře a letos v Aucklandu i na Australian Open, kde prošla tříkolovou kvalifikací, skončila shodně hned v prvním kole. Do Miami dorazila po vystoupení na W40 v Bengalúru, v indické metropoli zvládla v roli nasazené jedničky všech pět zápasů a vyhrála i své deváté finále na turnajích ITF, a to po parádním obratu proti domácí Ankitě Rainaové. Jedná se o její první triumf mimo antukové dvorce a ten zatím nejcennější v kariéře.

Wang zakončila loňskou sezonu šokující porážkou s Ninou Potočnikovou v Billie Jean King Cupu a od té doby se trápí. Letos uspěla jen ve dvou z osmi duelů, a to proti trápící se Alison Riskeové-Amritrajové v Méridě a Olze Danilovičové v Indian Wells. V kalifornské poušti odehrála svůj nejpovedenější turnaj v aktuálním roce, po postupu přes Srbku neměla daleko ke skalpu Anastasie Potapovové.

Fruhvirtová patří k největším mladým talentům, a dokonce není ani nijak výraznou outsiderkou. Wang sice do utkání nastoupí s negativní letošní bilancí, nicméně na poslední akci v Indian Wells neměla daleko ke skalpu Anastasie Potapovové a pro českou teenagerku bude nejspíše až příliš solidní a těžkou soupeřkou. Mladší z talentovaných sester prohrála všechny tři dosavadní souboje s hráčkami Top 100 a stále čeká na první vítězství v hlavních soutěžích na nejvyšším okruhu.

Tip na vítězku: Xiyu Wang

Brenda Fruhvirtová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
čeká na první výhru v hlavních soutěžích na nejvyšší tour
Největší úspěchy na venkovních betonech: čeká na první výhru v hlavních soutěžích na nejvyšší tour
Bilance: 8-2
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na venkovních betonech: 8-2
Bilance proti hráčkám Top 50-100: 0-0 (kariérní 0-2)
Grandslamy: Australian Open (1K)

Brenda Fruhvirtová - Miami Open
Kariérní bilance:
0-0
Nejlepší výsledek: 1. kolo (2023)
Loňský výsledek: nehrála
Generálka: W40 Bengalúru (T)

Xiyu Wang - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Indian Wells,  Mérida (2K)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Indian Wells, Mérida (2K)
Bilance: 2-6
Bilance z posledních 10 zápasů: 2-8
Bilance na venkovních betonech: 2-6
Bilance proti hráčkám mimo Top 100: 1-2 (kariérní 117-63)
Grandslamy: Australian Open (1K)

Xiyu Wang - Miami Open
Kariérní bilance:
1-2
Nejlepší výsledek: 2. kolo (2019)
Loňský výsledek: kvalifikace
Generálka: Indian Wells (2K)


Tereza Martincová (113.) - Tamara Korpatschová (87.) | Court 1 (19:00 SEČ)
Tereza Martincová může poprvé od loňského srpna vyhrát tři zápasy v řadě. Na zvládnutou kvalifikaci se pokusí navázat v souboji s debutantkou Tamarou Korpatschovou. Na jediné předchozí střetnutí došlo před osmi lety na halové akci ITF ve Francii, česká zástupkyně v něm měla jasně navrch.

Martincová zakončila loňskou sezonu s negativní zápasovou bilancí, v pozitivních číslech není ani letos (6-8) a už vypadla z elitní stovky světového hodnocení. V probíhajícím roce má za sebou osm turnajů a ani na jednom nedokázala přejít přes první kolo hlavní soutěže, navíc na posledních čtyřech akcích ztroskotala v kvalifikaci. V Miami si v bojích o hlavní fázi poradila se Simonou Waltertovou a po obratu s Julií Grabherovou.

Korpatschová loni prožila jednu ze svých nejlepších sezon v kariéře. Vstup do té letošní je ale z jejího pohledu katastrofální, v tomto roce prohrála všech sedm utkání a dohromady uhrála jen dva sety, konkrétně v úvodních dvou duelech. Nepomohl jí ani návrat na nižší okruh ITF, na konci února nestačila v Maconu na Audrey Albieovou a na začátku března v Trnavě nenašla recept na Weroniku Falkowskou.

Martincová se v posledních měsících ohromně trápí, nicméně soupeřka je na tom letos ještě mnohem hůře a ve své kariéře odehrála jen 18 utkání na venkovních betonech (6-12). Toho by měla pražská rodačka využít a vyrovnat své maximum v tomto dějišti.

Tip na vítězku: Tereza Martincová

Tereza Martincová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
čeká na první výhru v hlavních soutěžích na nejvyšší tour
Největší úspěchy na venkovních betonech: čeká na první výhru v hlavních soutěžích na nejvyšší tour
Bilance: 6-8
Bilance z posledních 10 zápasů: 4-6
Bilance na venkovních betonech: 6-7
Bilance proti hráčkám Top 50-100: 0-2 (kariérní 33-42)
Grandslamy: Australian Open (1K)

Tereza Martincová - Miami Open
Kariérní bilance:
1-2
Nejlepší výsledek: 2. kolo (2021)
Loňský výsledek: 1. kolo
Generálka: Indian Wells (Q)

Tamara Korpatschová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
čeká na první výhru v hlavních soutěžích na nejvyšší tour
Největší úspěchy na venkovních betonech: čeká na první výhru v hlavních soutěžích na nejvyšší tour
Bilance: 0-7
Bilance z posledních 10 zápasů: 1-9
Bilance na venkovních betonech: 0-3
Bilance proti hráčkám mimo Top 100: 0-4 (kariérní 209-156)
Grandslamy: Australian Open (1K)

Tamara Korpatschová - Miami Open
Kariérní bilance:
0-0
Nejlepší výsledek: 1. kolo (2023)
Loňský výsledek: nehrála
Generálka: W60 Trnava (1K)


Kateřina Siniaková (46.) - Claire Liuová (59.) | Court 7 (19:00 SEČ)
Kateřina Siniaková se až loni, při celkově osmém startu, dostala do třetího kola Miami Open. Do letošního ročníku floridského podniku vstoupí proti domácí Claire Liuové. S Američankou prohrála loni v Monastiru i letos v Adelaide.

Siniaková si letos vede až na pár zaváhání slušně. Ve druhém kole v Adelaide neměla daleko ke skalpu zástupkyně Top 10 Caroline Garciaové, v Méridě padla těsně v semifinále s pozdější šampionkou Camilou Giorgiovou, pak nešťastně podlehla Kamille Rachimovové v Monterrey a ve druhém kole v Indian Wells měla na dosah vítězství nad členkou elitní dvacítky Beatriz Haddadovou Maiaovou. Do Miami přijela s letošní bilancí 8-6.

Liuová naopak na Floridu dorazila s negativní úspěšností 7-9, přičemž více než polovinu výher posbírala v lednu na australském kontinentu a přes první kolo hlavní soutěže se letos podívala jen dvakrát. V posledních 10 utkáních se radovala z postupu pouze třikrát, naposledy před dvěma týdny v Indian Wells, kde si poradila s trápící se Annou Karolínou Schmiedlovou a pak schytala výprask od světové jedničky Igy Šwiatekové.

Siniaková má jedinečnou šanci poprvé Liuovou porazit. V posledních týdnech se totiž prezentovala solidní formou a dokázala držet krok i s kvalitnějšími soupeřkami, kdežto její protivnice zvládla jen tři z posledních 10 zápasů, dvakrát prohrála s Dajanou Jastremskou a nestačila třeba ani na Lauru Siegemundovou. Pokud Češka předvede jeden ze svých lepších výkonů, mohlo by to na postup stačit.

Tip na vítězku: Kateřina Siniaková

Kateřina Siniaková - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Mérida (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Mérida (SF)
Bilance: 8-6
Bilance z posledních 10 zápasů: 5-5
Bilance na venkovních betonech: 8-6
Bilance proti hráčkám Top 50-100: 6-3 (kariérní 88-65)
Grandslamy: Australian Open (1K)

Kateřina Siniaková - Miami Open
Kariérní bilance:
3-7
Nejlepší výsledek: 3. kolo (2022)
Loňský výsledek: 3. kolo
Generálka: Indian Wells (2K)

Claire Liuová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Indian Wells,  Australian Open (2K)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Indian Wells, Australian Open (2K)
Bilance: 7-9
Bilance z posledních 10 zápasů: 3-7
Bilance na venkovních betonech: 7-9
Bilance proti hráčkám Top 50: 1-4 (kariérní 10-24)
Grandslamy: Australian Open (2K)

Claire Liuová - Miami Open
Kariérní bilance:
1-1
Nejlepší výsledek: 2. kolo (2018)
Loňský výsledek: kvalifikace
Generálka: Indian Wells (2K)


Linda Fruhvirtová (50.) - Katherine Sebovová (172.) | Grandstand (20:00 SEČ)
Linda Fruhvirtová bude v Miami obhajovat osmifinále, svůj nejlepší výsledek na akcích WTA 1000. Letošní působení na Floridě odstartuje proti kvalifikantce Katherine Sebovové, která na Miami Open debutuje. Hráčky se potkávají poprvé.

Fruhvirtová přerušila na lednovém Australian Open sérii čtyř vyřazení v prvním kole, která se táhla od jejího senzačního zářijového triumfu v indickém Čennaí. V Melbourne Parku to nakonec dotáhla až do druhého týdne a od postupu do čtvrtfinále ji dělil jediný set. Přes úvodní soupeřku přešla i na dalších třech turnajích v Hua Hinu, Dubaji a Indian Wells. Pokaždé ztroskotala ve druhém kole, v kalifornské poušti po nevyužitém mečbolu proti nasazené Anhelině Kalininové.

Sebovová má v probíhající sezoně vynikající úspěšnost 10 výher a pouhých dvou porážek. Polovinu skalpů si ovšem připsala v kvalifikačních bojích a zbylých pět na domácím halovém podniku ITF v Torontu, kde za celý týden ztratila jediný set a slavila svůj třetí kariérní triumf. V žebříčku je momentálně na svém maximu a v Miami musela do kvalifikace. Zatímco Kamillu Rachimovovou přehrála snadno, s Jodie Burrageovou měla velké potíže a nebyla daleko od vyřazení.

Fruhvirtová je jasnou favoritkou. Její soupeřka má na kontě jediné vítězství v hlavních soutěžích na nejvyšším okruhu, s hráčkami Top 100 disponuje bilancí 5-11 a neuspěla v ani jednom ze tří předchozích soubojů s členkami nejlepší padesátky. Navíc měla v posledních týdnech potíže třeba s Gabrielou Andreou Knutsonovou nebo ve finále kvalifikace v tomto dějišti s Jodie Burrageovou.

Tip na vítězku: Linda Fruhvirtová

Linda Fruhvirtová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Australian Open (OF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Australian Open (OF)
Bilance: 6-5
Bilance z posledních 10 zápasů: 6-4
Bilance na venkovních betonech: 6-5
Bilance proti hráčkám mimo Top 100: 2-1 (kariérní 54-27)
Grandslamy: Australian Open (OF)

Linda Fruhvirtová - Miami Open
Kariérní bilance:
3-1
Nejlepší výsledek: osmifinále (2022)
Loňský výsledek: osmifinále
Generálka: Indian Wells (2K)

Katherine Sebovová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
čeká na první výhru v hlavních soutěžích na nejvyšší tour
Největší úspěchy na venkovních betonech: čeká na první výhru v hlavních soutěžích na nejvyšší tour
Bilance: 10-2
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance na venkovních betonech: 5-2
Bilance proti hráčkám Top 50: 0-1 (kariérní 0-3)
Grandslamy: Australian Open (1K)

Katherine Sebovová - Miami Open
Kariérní bilance:
0-0
Nejlepší výsledek: 1. kolo (2023)
Loňský výsledek: nehrála
Generálka: W25 Toronto (T)

MIAMI OPEN 2023 - PROGRAM 1. HRACÍHO DNE
• GRANDSTAND • (od 17:00 SEČ)
1. B. Fruhvirtová (ČR) - Xiyu Wang (Čína)
2. Mertensová (Belg.) - Parksová (USA)
3. L. Fruhvirtová (ČR) - Sebovová (Kan.)
4. Peraová (USA) - Rodinová (-)
• BUTCH BUCHHOLZ • (od 16:00 SEČ)
1. Ealaová (Fil.) - Beguová (Rum.)
2. Putincevová (Kaz.) - Marinová (Kan.)
3. Giorgiová (It.) - Kanepiová (Est.)
4. Golubicová (Švýc.) - Baptisteová (USA)
• COURT 1 • (od 16:00 SEČ)
3. Martincová (ČR) - Korpatschová (Něm.)
• COURT 7 • (od 16:00 SEČ)
3. Siniaková (ČR) - Liuová (USA)
Kompletní program
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

232
Přidat komentář
hanz
Do kdypa asi stará Kanepi bude hrát?
Reagovat
Jon61
Camila Giorgi vedla s veteránkou Kanepi 5:0 ve třetím setu a hraje se tie break. smile
Reagovat
baba
tak dnešek se moc nevydařil, zítra snad bude lépe
Reagovat
tommr
zítra budou hrát holky který jsou momentálně v lepší formě a předpokládám že všechny vyhrajou ...
Reagovat
tommr
tak nakonec dneska z našich vyhrála jen Tereza které jsem přitom věřil nejmíň ... smile
Katka měla nehoráznou smůlu když musela vzdát skvěle rozehranej zápas ... smile
Sestry Fruhvirtovy dneska zklamaly jak výsledkově tak herně ... smile
Reagovat
milanspring
ano, to že Fruhvirtovy prohrály ani tak nemrzí, jako to po jakém výkonu
Reagovat
Otmar
Je to tak, prohrát jistě lze...ale jak...to je problém!!
Reagovat
makro99
Ty bláho, Sebov bylo vidět, že to má hodně v hlavě (opakoavná nadhozy, simulované údery mezi výměnama..).. ale nakonec nepomohla vůbec; jak tam narvala ty dva vítězný FH hned po returnu, nad tím sama kroutí hlavou ještě teď...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
ale pomohla, bez její pomoci by Linda druhý set nevyhrála.
Reagovat
makro99
to nevím, 2. set sem viděl až poslední game.. ale mluvím o té koncovce, čekal sem, že jí ta ruka ztuhne, ale... holt dneska všechno špatně;
Reagovat
Mony
Kanadská Káťa katyně Češek..Nosková,Knutson,Fruhv..ale snad jsem jí to i přál, zasloužila si to, a ten pláč dojetí na koncismile..
Reagovat
Alien
Knutson? Jaká Knutson?
Reagovat
Mony
další Češka,amatérka..Pracuje na universitě asi v Londýně, zřejmě jí teď dali volno, tak si zajela vyhrát nějaká ITFka..akorát tuhle Sebov v dalším dramatu nakonec nedala.
Reagovat
milanspring
Sebov normálně hrává turnaje s tenistkami úrovně naší Gabrielou Knutson, Gabrielu po boji porazila
Reagovat
hanz
Příště bude brečet z Pegčismilesmile, až jí vymrní (s Lindičkou by to bylo stejný)
Reagovat
Jon61
Linda si zápas prohrála mizerným podáním, dokázala trefit jen polovinu prvních servisů, nasekala 13 dvojchyb. je běhavá, moc chyb nedělá, ale bez podání lze vyhrávat jen kdyby byla soupeřka ještě horší. Snad zítřek bude pro naše tenistky úspěšnější.
Reagovat
hanz
Stejně jako s Kalininou... klasika...
Reagovat
Alien
Nezlobte se na mě, ale tohle bylo žalostné! Dobrou noc.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
bylo a já se nezlobímsmile
Reagovat
hanz
Lindička pinkalka - další pohnojený tříseťák dablíky .... a tomu zatleskejtmesmile... vrací se tam, kam se svým servisem a tenisem patří... konec první stovky.smilesmile
Reagovat
George_Renel
Co ty seš za vola, to se jen tak nevidí....
Reagovat
hanz
Bohužel pravdivý vůl.
Reagovat
Dobry-den
Fruhvirtky dneska smilesmile
Reagovat
Dobry-den
Terezka otočila zápas, konečně! První letošní výhra v hlavní soutěži. smile
Reagovat
Tennis_Lover
Neuvěřitelné.
Reagovat
hanz
Tak vono jí to je stejnak prdlajs platný, páč vyfásla Hadí Máju na kterou vůbec neumí
Reagovat
Jon61
Tereza nakonec výhru vydřela. A Linda? Ta bez servisu nemůže zápasy vyhrávat.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
mně přijde, že má ty servisy horší a horší.
Reagovat
makro99
mně přijde, že ten servis předělává..
Reagovat
milanspring
To ano servis asi předělává, ale ani její hra není nic moc, bez nápadu, jen čekání na chybu soupeřky
Reagovat
hanz
A prej že Fuhvirtky budou vládnout tenisu... to je jako když to vykládali o Korýskovi...hahahasmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
to by bylo sice logické, ale tak zblízka ho nevidím.
Ovšem další bídný výkon od Lindy. Druhý set vyhrála jen díky 20ue soupeřky. Sama měla 1.servis 48% celkově 51%
13w:34ue to není pěkná vizitkasmile
Reagovat
hanz
smile Naprostý souhlas... na ten její tenis se nedá dívat, je to nezáživné, plné chyb, bez kreativity, HROZNÉHO servisu... zlatá Nosková, ta do toho umí alespoň prásknout, i když se tolik pohybovat neumí
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Linda do toho umí taky prásknout, ale dneska jí to moc nepomohlo. Oproti loňsku mi přijde, že ztratila na kreativitě i na tom servisu.
Snad na tom tým s novým trenérem zapracuje. Nicméně čas běží a Linda není jediný talent 16-20let na okruhu.
Reagovat
Tennis_Lover
Gratulace Martinkova. MP zakonceny prasatkem :D S každou jinou by vyletela.
Reagovat
Tennis_Lover
Korpatsch DF ani ne do půlky sítě :D :D Tohle je moc i na mě.
Reagovat
hanz
Tak copa Kropáč smilesmile
Reagovat
Tennis_Lover
Jan Vendelin Kropac zlepšovatel a vynálezce
Reagovat
Tennis_Lover
Kdo se těší na antuku? Už aby to začalo. Tohle flakani na nahodu me přestává bavit. Toto není hard tenis, ale spíš tenis na trávě. Bum bum a bud anebo.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
že ji ty df baví smile Na servisu je opakovaně tragickásmile
Reagovat
hanz
Ale evidentně jí to netrápí, hodí si tam pár dablíků a tváří se furt spokojeně.smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
jestli nepotřebuje vyhrávat, tak jich může sázet kolik chcesmile
Reagovat
hanz
A Lindička další dablík a šup brejk pro Seboua
Reagovat
dadaft
čekal jsem to jednodušší
Reagovat
makro99
je to porod..
Reagovat
Davor1
Žiadny zápas nemôže byť jednoduchý, keď je tvoj najväčší súper vlastný servis...
Reagovat
makro99
ale tak na tom returnu by to ted šlo..
Reagovat
EllNino
ten servis je fakt hroznej
Reagovat
hanz
Takovej papír alá Vondroušová.smile
Reagovat
EllNino
Markéta má v pohodě servis
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
hanz
Vondroušovic že má v pohodě servis? Možná tak plný dablů.... Dobrý tak na nahození ... Přímé body ani esa z něj nedává... servis bídný ...
Reagovat
makro99
v IW, pokud ten 1. serv trefila, tak z toho bylo docela dost přímých bodů včetně pár es; ale dnes teda kde nic tu nic..
Reagovat
makro99
sem to teda zakřik, ty poslední dva gamy byly ty returny hodně špatné...:/
Reagovat
Tennis_Lover
Každopádně v životě si na tohle Miami nezvyknu. V životě. Jediné Miami Open bylo v Crandon Parku. Fialové kurty, výborná atmosféra, parádní místo. Tohle je hnus. Miami nikdy už nebude Miami Open. Bleju.
Reagovat
hanz
No, mně se líbí, že je to rychlejší.
Reagovat
hanz
Horní polovina se z českého pohledu teda povedla....
Reagovat
Tomas_Smid_fan
poor service game from L.F. Aby ne, když v něm udělala dvě, ne-li 3DF a posledním síť sotva přehodila.smile

By mě zajímalo, kolik času tomu servisu věnuje na trénincích.smile

výborný start do 3.setusmile
Reagovat
hanz
Ale zatím jich má asi jen 10, to už asi nepřekoná IW.smile
Reagovat
makro99
no já myslím, že momentálně právě docela hodně času; že ten servis nějak předělávají, bylo to vidět i na tom videu z IW s SG... tolik dvojchyb Linda zdaleka nedělávala;
Reagovat
Tennis_Lover
Ta Martinkova je opravdu marná. Tam neumí nic jiného než jen pinkat. Hrozná tenistka.
Reagovat
hanz
No, koukni o kurt dál.smile
Reagovat
Tennis_Lover
Nemám odvahu. To jsou fakt hrozne tenisy.
Reagovat
hanz
Už aby hrály nějaké zajímavější hráčky, tohle je vážně nuda.smile
Reagovat
Tennis_Lover
*už aby hráli chlapi
Reagovat
hanz
Lindička si dala ve třetím další dablíky a věnovala servis druhé pinkalce.
Reagovat
com
Martincova to samy, takze na ne kaslu a du hají smile
Reagovat
hanz
SOuhlas, už mi to ani nerozčiluje, jak jsou marný. smile
Reagovat
hanz
Jaký by byl asi kurz na Lindičku, že alespoň v jendom setu neudělá žádnou dvojchybu? Tipuju tak 1000.
Reagovat
zfloyd
taky srovnala na 1:1 smile
Reagovat
lvicek
Modra?
Reagovat
Mony
Uffsmile..Terka i Linda jdou do 3.setu. smile
Pěkná šichta pro obě, ale pro Terku úmornější. Jestli to zvládne, tak klobouk dolů. Korpatch je jako zeď, úmorné výměny. U Lindy přece jen trochu kratší
Reagovat
makro99
Linda bojuje hlavně sama se sebou.. ale set je tam smile ty poslední tři výměny byly pěkné :)
Reagovat
Dobry-den
Linda jak tam řve. smile
Reagovat
frenkie57
Pouští ven emoce, jakoby vyhrála GS. Ale soupeřka překvapila, hraje vážně dobře, určitě lépe, než je její ranking.
Reagovat
hanz
Mě hlavně rozčiluje, že tam řve jak pominutá jen při chybách soupeřky, ale sama pořádně nedokáže nic vymyslet.
Reagovat
lvicek
Zvedla jsem hlavu zrovna na to druhe podani v prvnim bodu v gamu za stavu 5:3 a ten micek k te siti snad ani nedoletel...
Reagovat
zfloyd
i když to moc nejde tak jí nelze upřít velkou bojovnost , ale bude to stačit ? smile
Reagovat
hanz
No, myslím, že takto se chystá hrát po celou svojí kariéru, žádné náznaky winnerů tam nepozoruju už delší dobu, jí to pinkando vyhovuje, ale do světa s tím díru neudělá.
Reagovat
Haitik
Linda dneska zatím strašný..
Ale soupeřce tam teda spadne naprosto vše..
Reagovat
hanz
Sebov je stará známá pinkalka, která hraje tak akorát v USEJ. Myslím, že s ní měla problém i Šafina. Nosková si na ní taky vylámala zuby.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
pinkalka :D
Reagovat
hanz
No, je pravda, že na Lindičku s Marií nemá.
Reagovat
hanz
Párksový taky výsměch .... dobrá tak akorát do haly ....
Reagovat
Tomas_Smid_fan
slečna Párková je venku zase venkusmile K bohu je prostě v hale blíž. Podle všeho sedává někde ve stropní konstrukci.smile
Reagovat
frenkie57
smilesmilesmile
Reagovat
hanz
Lindička si jede zase dablíky...
Reagovat
makro99
Linda dnes poprvé v životě obhajuje velké body - nový tlak, nová zkušenost..
Reagovat
Mony
Linda si půjčila bombarďáky od Aryny, a už to jede
Reagovat
makro99
jáj, teď 3 BB neproměněné, to je škoda, tady to chtělo razantně odskočit...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
snad se v nich aspoň dobře běhá. Nike tak dlouho nechal šít věci v Asii, až se nakazil jejich stylem - design hodně často hrůza a to jsem míval jejich boty rád. I kvalitou šel dolů smile
Reagovat
hanz
Hnus na entou .... blééé ...
Reagovat
com
nekoukej se do toho zrcadla smilesmile
Reagovat
hanz
S tím už jsem se dávno srovnal ...smilesmile
Reagovat
zfloyd
dneska to vypadá na českej masakr motorovou pilou
smilesmilesmile
Reagovat
zfloyd
vypadá to , že ségry mají rády žluté ptáčky , ale Linda to zkazila smilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
U Lindy už asi první set nemá smysl sledovat smilesmile
Reagovat
Dobry-den
Brenda v kanárkovém módu, Katka zranění, Tereza set dole s hráčkou, co letos ještě nevyhrála, Linda teče 0:4... smile

Tak ještě, že už dneska víc Češek nehraje. smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Tomáš a spol to samý smile
Reagovat
Dobry-den
Tak Tomáš je ztracenej případ, už se máchá ve 2. stoce moc dlouho...
Reagovat
Dobry-den
stovce smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
tak kde?smile
Reagovat
lvicek
Tak macha se lip ve stoce nez ve stovce... ;)
Reagovat
Ondřej.Jirásek
si ze mě dneska asi dělaj ..... :D pálej to tam neskutečně a zrovna proti našim, fakt super.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
to je to sebevědomí, dokud je někdo nevykolejí.smile Brenda už to nestihla, uvidíme jak Linda.

Btw, nevíš, co je s live výsledky, že nejsou live? Vůbec se mi v mobilu nepohnou, přitom livesport běží normálně.smile
Reagovat
Ondřej.Jirásek
to netuším, napsal jsem šéfovi.
Reagovat
milanspring
Sestry Fruhvirtovy, co opustily akademii a trénují je rodiče, jdou od desíti k pěti.

Toto se už nedá omlouvat věkem, před rokem měly o rok míň a hrály jak z partesu. Teď hrají bez nápadu, bez kreativity, je to jen pinkání na téčko. Podání je kapitola sama pro sebe. Přitom jak v Indian, tak v Miami si na los nemůžou stěžovat

Řek bych, že potřebují pořádného trenéra
Reagovat
com
Na to jak se porad Fruhvirtky vychvalujou, ze to budou dalsi Williamsky tak teda nic moc.. Jedna s kanarem, druha k tomu ma taky blizko
Reagovat
Dobry-den
Budou se toho muset naučit víc, než jen zlehýnka lechtat míček raketou...
Reagovat
Oin
Nové Plíškovky budou stačit.
Reagovat
com
no svetovou jednicku z Češka by dokazal spocitat i clovek s jednim prstem, to je pravda smilesmile
Reagovat
Blondie
Vždyť jsou to děti, Come. Karo měla fakt mega výsledky až po 20, ne?
Reagovat
milanspring
vypadá to, že chce dát soupeřce také 9 gamů náskok, stejně jak Brenda
Reagovat
elsky
Problém je ale soupeřka..
Reagovat
lvicek
Skoda Katky, nevypadala moc dobre tu chvilku, co jsem ji videla na lavicce. Tak ji drzim palce, at z toho neni nic velkeho.
Reagovat
EllNino
To vypadá na totální fiasko :/
Reagovat
Tomas_Smid_fan
tak kde je další turnaj?smile Už předpokládám antuka.
Reagovat
com
Dve venku..
Dalsi dve tam budou coby dup smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
zase pechfógl jak Brnosmile

V podstatě vyhraný zápas a místo radosti z postupu a posunu na žebříčku posun na lazaret. A nejspíš tím bohužel zhasly KrejSi i naděje na Sunshine double smile
Reagovat
Dobry-den
Vždyť měla ve 2. kole Igu...

Jak to bude s deblem se neví, třeba z toho zranění nic nebude, byť to momentálně nevypadá dobře.
Ale nepředbíhal bych, Katka je hysterka...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
ale že by pustila vyhraný zápas...
Třeba tam šance na debla je, teda pokud hrajou až zítra nebo pozítří.

To, že nepostoupí, ji samozřejmě nějaké body stát bude, místo aby je připsala.
Reagovat
Dobry-den
Jak se vlastně Katka zranila? Já jsem si ničeho nevšiml, jen po jedné z výměn požádala o ošetření.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
bohužel možná obnovené zranění nebo jí tam zkrátka něco bolí...smile
Reagovat
com
Machcac ji dal ultimatum.. Jestli bude lepsi jak on, tak ji da kopacky smilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
v tom případě štěstí, že nehraje deblasmile
Reagovat
elsky
Sebov zdá se tenis hrát umí smile, první game excelentní.
Reagovat
tommr
s Katkou to vypadá zle. Má něco se zápěstím ... smile
Reagovat
Mony
ještě má v záloze levé
Reagovat
tommr
jestli si poranila to zápěstí se kterým letos dlouho laborovala tak je to těžkej průšvih ... smile
Reagovat
Mony
hmmm, to už má zavázané takysmile
Reagovat
lenka258
Na live výsledcích je napsáno jen ošetření, nějak spadla? Nebo nebylo vidět, co si provedla s ním? :) Nebo už do zápasu vstoupila zafačovaná?:)
Díky za info!
Reagovat
Mony
přešel jsem na Terky, když v pohodě vedla..vrátím se , pořád vedla, ale slzy na krajíčku a fyzio jí tam fáčovala,..nevím
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Mummy is Back...smile
a 2BB v háji smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
bohužel smilesmile
Reagovat
Mony
hraješ blbě Terko, ale jsi hezčí
Reagovat
tommr
už jsem chtěl napsat, že Katka měla dobrej vstup do druhýho setu a ona si to tak pokazí. Tři zahozený gemboly na 3:0 ... smile
Reagovat
tommr
Katka první set sice podle očekávání nedopodávala, ale zvládla ho naštěstí ukončit na returnu ... smile
S vítěznejma prognózama bych byl ale opatrnej. Letos v Adelaide Katka soupeřce dokonce v prvním setu nadělila kanára, ale pak úplně vyšuměla ...
Reagovat
tommr
dopodávat set je holt problém a pro Katku to platí dvojnásob ... smile
Reagovat
zfloyd
nemusí , když to pak zvládne v pohodě na returnu smile
Reagovat
Mony
Myslím, že takové soupeřky jako Liu Kačce sednou.
Dnes tedy o ní vůbec nepochybuji, i když Lijka žádné ořezávátko není
Reagovat
zfloyd
hraje dobře , bekhend excelentní smilesmile
Reagovat
tommr
nemyslím si že Liu je ideální soupeřka pro Katku. Vždyť s ní oba vzájemné zápasy prohrála ...
Reagovat
com
smile jediny mozny vysvetleni je, ze je Siniakova jeste cela v euforii z vyhry v IW smilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
taky myslím... strašná vracečka. V IW by bylo tutově vymalováno, tady je to o něco rychlejší, tak se snad Katka kousne.
Prohoz na SB parádní a po 2.servisu Liu zatlačila.smile
Reagovat
tommr
zápas ještě pořádně nezačal a Katka už má zase nervy v kýblu. A upřímně řečeno ani se jí moc nedivím protože hrát proti takový vracečce jako je Liu je opravdu za trest ...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
zfloyd
no Kačenko dva dably na game , to si nech na tréninky smile
Reagovat
com
Kačena ma rada brejkovanou smile
Reagovat
Mony
Katka jde na to, to by mohla být dobrá podívaná
Reagovat
Preview.lover
Krejčíková/Siniaková - Linette/Pera
Bouzková/Kasatkina - Haddad Maia/Olmos
Sestry Fruhvirtovy - Gauff/Pegula
Reagovat
Mony
zase hrátka s osudemsmile
Nic těžšího už se snad nenabízelo
Linette s Perou jsem viděl, a hrály skvěle
Reagovat
tommr
pokud jde o sestry Fruhvirtovy tak to máš samozřejmě pravdu, ale Krejsi musí takový soupeřky přehrávat ...
Reagovat
Alien
Cože? No pane jo!
Reagovat
tommr
jsem rád že KrejSi v Miami budou hrát a snad se jim podaří získat Sunshine Double ...
Reagovat
Ondřej.Jirásek
do stavu 0-6 0-3 to asi nepotřebuje komentář, Brenda evidentně nervozní, krátké údery bez razance a bez umístění. po udrženym servisu na 1-3 hrála naopak moc dobře, a dokonce Wang často přetlačovala ve výměnách, uvolnila se a hned to lítalo jinak a Wang nutila k chybám. jen škoda několika rozhodnutí oběhnout si na FH, nechápu, když má silnější BH.

Wang teda neskutečná klika v posledním gamu, dvakrát líznutá lajna a jednou přes pásku, smůla pro Brendu, každopádně na druhém setu už se stavět dá.

musíme si taky uvědomit, že jí bude za pár dní teprve 16, pořád je ve vývinu, kdežto Wang je teda na Číňanku dost muskulaturní a pálí to tam ze všech úderů, servis celkem pravidelně 190-200kmh, co by za to někteří antukáři dali :D
Reagovat
Tomas_Smid_fan
tak to má ještě tak o 10km/h rychlejší servisy než Rybkasmile
Reagovat
Ondřej.Jirásek
a teď si vem chudák Brenda, takový tintítko ještě, v podstatě juniorka, na takový rány není vůbec zvyklá, i proto je důležitý, že si tyhle zápasy vyzkouší.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
taktak, na její tělo jeden takový zápas bohatě stačí, snad si na příštím turnaji zahraje proti rovnocennější soupeřce.smile
Reagovat
proch
Upřímně řečeno se mi nechce psát to samý. Je třeba si uvědomit, že Brenda je na tom kurtu a naše rady neslyší. Podle mě ty úvodní stavy 0:6 a 0:3 něco naznačují, ale dnešní soupeřce pomohlo pár zázračných úderů, jinak bychom možná viděli, že i 58.hráčce může "pocuchat s psychikou". Jak se Brenda "otrká", tak všechny z kurtu "vytrká"!smile
Reagovat
Mony
smile
Reagovat
George_Renel
smile
A věřím, že dotáhnout to do TB, ještě se mohly dít věci, Číňanka již byla dost načnutá.
Reagovat
tommr
za stavu 0:6 0:3 to vypadalo na ostudu ale pak se Brenda naštěstí probrala a druhej set odehrála poměrně slušně. Příště to chce ale začít hrát hned od začátku ...
Reagovat
makro99
zajímavá kuriozita, že to vyšlo takto to stejně, do stavu 0:9.. ale holt čína není indie, no :/
Reagovat
Dobry-den
To se moc nepovedlo. Nervozitu odložila příliš pozdě, což je mrzuté, protože to mohl být zajímavý zápas...smile
Reagovat
com
prvni z kola ven..
3 zbyvaji smile
Reagovat
hanz
Už padaj jak hrušky...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
zatím Češi/ký vs svět asi 0:6smile
Reagovat
tommr
je třeba rozlišovat a ne házet naše muže a ženy do jednoho pytle ... smile
Reagovat
Mony
to ne! To by to tam mohlo s těma našema čuníkama špatně dopadnout
Reagovat
Tomas_Smid_fan
není čas rozlišovat smile
Reagovat
Mony
Skoda Brendasmile už jsem se těšil na TB
Reagovat
tommr
jj k TB scházel jen jeden míček ...
Reagovat
makro99
Hmm, skoda ten TB moh byt zajimavy. A motivacni...
Reagovat
Mony
Chlapi dostávají dnes pěkně přes pr...Machac,Rosol,Kopřiva,Gengelsmile
Reagovat
Dobry-den
Takže vše v normě. smile
Reagovat
zfloyd
ale vrtět prdelkou při příjmu ,to už zvládá docela slušně smile
Reagovat
flex
prdrofile
Reagovat
jirkaS
to uměla hezky AHsmile
Reagovat
baba
To byla ostuda, prekérka na saku, nic překvapujícího, takto se nikdy dál neposune...ten zápas s Djokerem byl pouze o tom, že Djoko to silně podcenil. Jsem z Macháčovi předvedené hry zklamaná
Reagovat
Davor1
Vie mi niekto vysvetliť, ako môže byť v race rebríčku v top100, keď nevyhral ani jediný zápas v hlavnej súťaži ATP a na challengeri uhral jedno štvrťfinále? To sa dáva toľko bodov za výhry v kvalifikáciách, alebo to dostal za tú jedinú výhru v DC?
Reagovat
EllNino
Protože uhrál finále na podzim a to už se počítá do nového Race, bylo to až po turnaji mistrů
Reagovat
Davor1
Aha, to som si neuvedomil, že sa tam počítajú ešte výsledky z tých posledných challengerov na konci roka.

Za tento prvý štvrťrok ale neuhral absolútne nič, takže som zvedavý, ako to zase bude dobiehať v ďalších mesiacoch, na priamo sa na žiadny väčší turnaj nedostane a keďže má problémy prejsť aj kvaldami, tak sa k tej stovke nepriblíži ani zďaleka...
Reagovat
makro99
Jj, to se tyka vzdycky Bratislavy, kde nasi vetsinou boduji, takze treba Rosol takto nekolikrat rozjizdel sezonu snad i v Top 10 :)
Reagovat
com
neboj, vsak on s takovou brzo z ty stovky vyleti smilesmile
Reagovat
zfloyd
zlepšila servis , a začala hrát aktivněji a trochu riskovat no a vida ono to jde
Reagovat
tommr
Brenda zase začíná hrát až od stavu 0:6 0:3 ... smile
Reagovat
zfloyd
musí nejdříve přečíst soupeřku , akorát jí to trvá moc dlouho smile
Reagovat
zfloyd
no vida už se to otáčí , první game doma i ten komentátor jí ho přál smilesmile
Reagovat
hanz
Brendísek se ještě nedostal v celým zápase na 40.
Reagovat
r176
smilesmilesmile
Reagovat
Mony
No tak Brendo! Ony tyhle náskoky soupeřkám nemusejí vycházet pokaždé! Jedeme už sakra!
Reagovat
Mony
Ted jdu dotlačit Toma, ale na 3. set se vrátím !
Reagovat
bIbec
To bude ostudasmile
Reagovat
bIbec
Tak nakonec škoda. Porážka 60 60 by pro ni byla lepší.
Reagovat
tommr
to si nemyslím. Dostat dva kanáry by byla ostuda která by se mohla promítnout do jejího sebevědomí ...
Reagovat
Mony
hlavně do sponzorů!
Reagovat
bIbec
Tak nějak prohrát s člověkem nic moc neudělá. Ostuda je to nej, co se může člověku stát.
Já bejt tam v hledišti, tak vyhecuju publikem aby skandovalo OSTUDA OSTUDA OSTUDA!!!
Aby na ni všichni ukazovali prstem a křičeli jak je nemožná.

Za rok by byla number 1
Reagovat
Mony
Pořád je na tom Brenda lépe, než s Rainou v Indii.
Tam to bylo 0:6,0:3. Ted ani nebude potřebovat MTO myslím..Už se rozehrává
Reagovat
hanz
Pravda, Wnagovic se už řádně rozehrála
Reagovat
hanz
Brenda - další pinkalka, brrr.... strašidelná podívaná.... absolutní neschopnost zakončit...
Reagovat
r176
stejně jako Linda. Ale ta už dopinkne za čáru pro servis smilesmilesmile
Reagovat
r176
zatím ostuda . Na této úrovni turnajů nemá co dělat s tím dětským pinkáním doprostřed kurtu a s výrazem že ji všichni ubližují smilesmilesmile
Reagovat
zfloyd
dostává dospěláčskou školu , trochu tvrdší a rychlejší balóny , velice slušnej servis a útok , kde ho nečeká , každopádně ji to jen prospěje , bude vědět na co se zaměřit
Reagovat
Alien
Tak B.Frühaufové to zatím moc nejde! Snad bude 2.set o něčem jiném!
Reagovat
tommr
to je jako vraždění neviňátek. Jak jsem tady už psal Brenda měla dostat WC do kvalifikace a ani tam by možná s touhle hrou nic neuhrála ... smile
Reagovat
SpacialRecognition
Wang je letos 2/6, je lehčí než podstatná většina kvalifikantek. smile
Reagovat
milanspring
když srovnám loňský Tucuman, tak nevidím žádný progres, právě naopak, A to tam nehrálaza s výrazně horšími hráčkami
Reagovat
smazaný uživatel
Tam byla nejvýše nasazenou Paula a byla kolem 170 místa. Číňanka je o 100 vejš. To jste tak omezený?
Reagovat
hanz
Tak co, je to u Brendíska stejné jako u Lindičky? Nebo je tam nějaký rozdíl?
Reagovat
Mony
obě mají rády kanárkysmile
Reagovat
SpacialRecognition
samén chyby smile
Reagovat
Fandina
Brendičko pojď!!!
Reagovat
Petra86
Linda a Katka by mohly postoupit, u Terezy je to 50:50 a u Brendy tam nevím 80:20, že to nedá.
Reagovat
tommr
dneska hraje horní polovina pavouka ve které máme jen 4 hráčky smile od kterých se nedá čekat že by došly daleko. Já si dokonce myslím že většina ne-li všechny skončí už v prvním kole. Každá dnešní výhra našich bude proto pro mě příjemným překvapením ...
Reagovat
makro99
já tipuju 3:1 :)
Reagovat
Mony
Díky, to vypadá slibně
Reagovat
Mony
Martincová - kurz 1.23
L.Fruhvirtová - kurz 1.36
Siniaková - 1.48
pouze B.Fruhvirtová - 2.22 , jediná kurzová outsiderka
Reagovat
makro99
Ja tipuju 3:1 :)
Reagovat
Alien
To si snad pane Tommre děláte srandu! Já naopak predikuji vítězství všech našich děvčat! Hezký tenisový večer!
Reagovat
com
taky dneska pocitam s tim, ze vsechny vypadnou..
Fruhvirtky - jedna se sesype, druha ma rozehranou hracku z kvaldy smile
Siniakova - ta by mohla mit i celkem sanci, ale na Liu proste neumi smile
a Martincova - ta je jasna smile Muze byt rada aspon za ty body z kvaldy..
Reagovat
tommr
zdá se že Brenda se rozsypala už před utkáním ... smile
Reagovat
Dobry-den
Tak Tereze jsem opravdu přivolal Korpatschovou, tu by měla dát. :)
Muška to má horší, ale forma by měla být na její straně...

Každopádně dneska to vidím na postup Terezy a Lindy.
Katka to proti Liuové už dvakrát nezvládla a dneska to asi dopadne podobně.
Brenda to odehraje důstojně, ale asi taky padne...
Reagovat
Mony
nejobávanější kvalifikantky, dle mého Muška, Tsurenko, Smiedelová, Gračeva, schytaly nejobávanější hráčky 1. kola, dle mého Taichman, Fernandes, Davis, Zanevska(ta možná ne).
Osud se s tím nepáral
Reagovat
aligo
Si dneska obě dvě užijí veliký kurt smilesmilesmile
Reagovat
makro99
taky mě to zaujalo.. že jdou po sobě na Grandstand :)
Reagovat
Pavol
Dnes som vsadil proti Brende čím som zvýšil jej šance na úspech. smile
Reagovat
soloo
Neviete ako sa posudzuje lucky loser? žrebom alebo najvyššie postaveny v kvalde?
Reagovat
Mony
pokud hráčka odstoupí až po ukončení kvaldy, tak podle rankingu finalistek, jinak losem. Někdy se losuje pouze z nasazených finalistek, jindy ze všech, neznám pravidla.
Reagovat
soloo
tak to nemyslim, myslim tak ze ked odstupi hracka z hlavnej sutaze tak sa uvolni miesto a nevim ci se o to misto zrebuje alebo ho bere prva nasadzena co prehrala
Reagovat
Mony
Vzdyt odpovidam. Pokud odstoupí tesne před zápasem tedy po ukonceni kvaldy,, tak podle rankingu, pokud už neodjela
Reagovat
soloo
odstupi hrac hlavneho pavuka , ne hrac kvalifikace
Reagovat
soloo
aha sorry diky za info uz chapem
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist