10. den na French Open: Djokovič a Nadal se utkají o semifinále, Alcaraze vyzve Zverev

31. 5. 2022, 06:00
Previews 697
V rámci desátého hracího dne letošního ročníku French Open jsou na programu první čtvrtfinálové duely. Jasným šlágrem je večerní zápas mezi obhájcem titulu Novakem Djokovičem a nejúspěšnějším hráčem turnaje Rafaelem Nadalem, vítěz si zahraje s Carlosem Alcarazem, nebo Alexanderem Zverevem. Čtvrtfinálové souboje žen obstarají Martina Trevisanová s Leylah Fernandezovou a Cori Gauffová se Sloane Stephensovou.
NÁŠ DNEŠNÍ VÝBĚR
• Čtvrtfinále žen •
Trevisanová (It.) - Fernandezová (17-Kan.) | Court Philippe-Chatrier (12:00 SELČ)
Gauffová (18-USA) - Stephensová (USA) | Court Philippe-Chatrier (13:30 SELČ)
• Čtvrtfinále mužů •
Zverev (3-Něm.) - Alcaraz (6-Šp.) | Court Philippe-Chatrier (15:00 SELČ)
Djokovič (1-Srb.) - Nadal (5-Šp.) | Court Philippe-Chatrier (20:45 SELČ)


• Čtvrtfinále žen •
Martina Trevisanová (59.) - Leylah Fernandezová (18.) | Court Philippe-Chatrier (12:00 SELČ)

Martině Trevisanové se podařilo zopakovat senzační jízdu z roku 2020 a znovu se v Paříži dostala do čtvrtfinále. O první semifinálovou účast na majorech se utká s finalistkou loňského US Open Leylah Fernandezovou, rovněž bývalá vítězka místní juniorky si zahraje čtvrtfinále grandslamů podruhé v kariéře. Hráčky se potkávají poprvé.

Osmadvacetiletá Trevisanová sice vyhrála posledních devět zápasů a ztratila v nich jediný set, nicméně narazila na trápící se Garbiñe Muguruzaovou a papírově slabší hráčky, než je v tuto chvíli zase rozjetá Fernandezová. Devatenáctiletá kanadská teenagerka je favoritkou, ovšem Trevisanová na pařížské antuce překvapit umí, předloni tady vyřadila Marii Sakkariovou, Kiki Bertensovou či Cori Gauffovou.

Tip na vítězku: Leylah Fernandezová

Aktuální forma
Trevisanová po zmíněném čtvrtfinále French Open 2020 úplně odpadla, loni se dokonce vrátila na nižší okruh ITF. V posledních týdnech se však zvedla a teď je v žebříčku nejvýše v kariéře. Její aktuální devítizápasová neporazitelnost začala v minulém týdnu v Rabatu, kde si nakonec i díky skalpu Garbiñe Muguruzaové došla pro svůj premiérový titul z turnajů WTA.

Cesta turnajem
V Paříži v životní formě pokračuje, šanci nedala Harriet Dartové, Magdě Linetteové ani Darje Savilleové a v osmifinále ve dvou těsných setech přetlačila nebezpečnou Aljaksandru Sasnovičovou.

Historie na French Open
Po čtvrtfinále ročníku 2020, kdy debutovala v hlavní soutěži, loni skončila ve druhém kole.

Martina Trevisanová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Rabat (T)
Největší úspěchy na antuce: Rabat (T)
Bilance: 19-10
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance na antuce: 12-4
Bilance proti hráčkám Top 20: 1-1 (kariérní 2-5)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0-0 (kariérní 0-1)
Grandslamy: Australian Open (2K)

Martina Trevisanová - French Open
Kariérní bilance:
9-2
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2020, 2022)
Loňský výsledek: 2. kolo
Bilance ve čtvrtfinále: 0-1
Generálka: Madrid (Q), Řím (1K), Rabat (T)
Cesta turnajem: Dartová (6-0 6-2), Linetteová (6-3 6-2), Savilleová (6-3 6-4), Sasnovičová (7-6 7-5)

Aktuální forma
Fernandezová loni zazářila postupem do finále US Open, ale na další výraznější výsledek čekala až do března, kdy obhájila titul v Monterrey. Na dalších sedmi letošních akcích zaznamenala jedinou vítěznou sérii a na antuce před startem French Open zvládla jen dva z pěti zápasů.

Cesta turnajem
V Paříži ovšem prožívá další z mála povedených turnajů, bez ztráty setu přehrála Kristinu Mladenovicovou a Kateřinu Siniakovou a pak zdolala Belindu Bencicovou a Amandu Anisimovovou, poslední dvě jmenované měly skvělou přípravu na antukový vrchol sezony.

Historie na French Open
Jedná se o její třetí start na turnaji a poprvé se dostala do druhého týdne.

Leylah Fernandezová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Monterrey (T)
Největší úspěchy na antuce: French Open (ČF)
Bilance: 16-7
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na antuce: 6-3
Bilance proti hráčkám Top 50-100: 5-2 (kariérní 19-11)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0-0 (kariérní 1-0)
Grandslamy: Australian Open (1K)

Leylah Fernandezová - French Open
Kariérní bilance:
7-2
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2022)
Loňský výsledek: 2. kolo
Bilance ve čtvrtfinále: 0-0
Generálka: Madrid (2K), Řím (2K)
Cesta turnajem: Mladenovicová (6-0 7-5), Siniaková (6-3 6-2), (14) Bencicová (7-5 3-6 7-5), (27) Anisimovová (6-3 4-6 6-3)


Cori Gauffová (23.) - Sloane Stephensová (64.) | Court Philippe-Chatrier (13:30 SELČ)
Cori Gauffová si i své druhé grandslamové čtvrtfinále zahraje v Paříži a pokusí se složit reparát za loňské vyřazení v této fázi. Její soupeřkou bude krajanka a grandslamová šampionka Sloane Stephensová, která měla v areálu Rolanda Garrose před čtyřmi lety blízko k triumfu a tehdy si zahrála své poslední semifinále na majorech. Jediný dosavadní souboj se uskutečnil na loňském US Open a jasně navrch měla starší z Američanek.

Osmnáctiletá Gauffová využila snazšího losu a mezi nejlepší osmičku prošla suverénně. Devětadvacetiletá Stephensová s přehledem zvládla až poslední dvě kola a opět ukazuje, že na grandslamech je vůbec nejnebezpečnější. Favorizovanou Gauffovou tak nečeká nic jednoduchého, Stephensová neměla nejlepší formu ani loni v New Yorku, přesto zvítězila jednoznačně.

Tip na vítězku: Cori Gauffová

Aktuální forma
Gauffová letos nemá nejlepší formu a v aktuální sezoně se mezi nejlepší kvarteto podívala pouze jednou, a to v lednu na malém podniku v Adelaide. Alespoň čtvrtfinále si pak zahrála už jen na konci února v Dauhá. Na French Open přijela po osmifinálových účastech na velkých akcích v Madridu a Římě.

Cesta turnajem
V Paříži využila příznivého losu a zaváhání favoritek a bez ztráty setu si poradila s kvalifikantkou Rebeccou Marinovou, Alison Van Uytvanckovou, Kaiou Kanepiovou i Elise Mertensovou.

Historie na French Open
V hlavní fázi debutovala předloni a vypadla ve druhém kole, loni ji ve čtvrtfinále zastavila pozdější šampionka Barbora Krejčíková.

Cori Gauffová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Adelaide 2 (SF)
Největší úspěchy na antuce: French Open (ČF)
Bilance: 18-10
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na antuce: 8-3
Bilance proti hráčkám Top 50-100: 7-1 (kariérní 31-10)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0-0 (kariérní 0-1)
Grandslamy: Australian Open (1K)

Cori Gauffová - French Open
Kariérní bilance:
9-2
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2021-22)
Loňský výsledek: čtvrtfinále
Bilance ve čtvrtfinále: 0-1
Generálka: Madrid (OF), Řím (OF)
Cesta turnajem: Marinová (7-5 6-0), Van Uytvancková (6-1 7-6), Kanepiová (6-3 6-4), (31) Mertensová (6-4 6-0)

Aktuální forma
Stephensová se obvykle dokáže najít na těch největších akcích, ačkoli si zrovna prochází krizí. Na konci února sice v Guadalajaře vybojovala svou první trofej od sezony 2018, nicméně pokud tento turnaj škrtneme, pak do areálu Rolanda Garrose dorazila s katastrofální letošní bilancí 1-7 a pěti porážkami v řadě.

Cesta turnajem
Do pozitivních čísel se dostala až na pařížském grandslamu, když otočila souboje s kvalifikantkou Jule Niemeierovou a nasazenou Soranou Cirsteaovou a v dalších zápasech jasně přehrála domácí Diane Parryovou i rozjetou Jil Teichmannovou, chybující Švýcarce dokonce od stavu 0-2 nepovolila jediný game.

Historie na French Open
Při předchozích deseti startech byla sedmkrát ve druhém týdnu, nejdále ve finále ročníku 2018. Čtvrtfinále si zahraje potřetí.

Sloane Stephensová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Guadalajara (T)
Největší úspěchy na antuce: French Open (ČF)
Bilance: 10-7
Bilance z posledních 10 zápasů: 5-5
Bilance na antuce: 4-4
Bilance proti hráčkám Top 30: 2-2 (kariérní 57-80)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0-0 (kariérní 3-3)
Grandslamy: Australian Open (1K)

Sloane Stephensová - French Open
Kariérní bilance:
32-10
Nejlepší výsledek: finále (2018)
Loňský výsledek: osmifinále
Bilance ve čtvrtfinále: 1-1
Generálka: Madrid (1K), Řím (1K), Štrasburk (1K)
Cesta turnajem: Niemeierová (5-7 6-4 6-2), (26) Cirsteaová (3-6 6-2 6-0), Parryová (6-2 6-3), (23) Teichmannová (6-2 6-0)


• Čtvrtfinále mužů •
Alexander Zverev (3.) - Carlos Alcaraz (6.) | Court Philippe-Chatrier (15:00 SELČ)

Carlos Alcaraz na French Open stále živí naději na premiérový vavřín ze čtyř nejprestižnějších tenisových podniků. Jeden z největších favoritů ale nejprve musí vylepšit své grandslamové maximum, což se mu pokusí znemožnit loňský semifinalista Alexander Zverev. Ve vzájemné bilanci sice vede 2-1 Zverev, nicméně Alcaraz v pár týdnů starém finále v Madridu dominoval a ztratil jen čtyři hry.

Oba aktéři byli v Paříži jediný míček od vyřazení a v areálu Rolanda Garrose si celkově vede jasně lépe Alcaraz. Španělský teenager by měl navázat na nedávné suverénní vítězství a Zverevovo působení na turnaji ukončit. Pětadvacetiletý Němec navíc na grandslamech nikdy neporazil hráče Top 10 (bilance 0-11).

Tip na vítěze: Carlos Alcaraz

Aktuální forma
Zverev má sice letos solidní bilanci 28-9, nicméně aktuální sezona pro něj zatím musí být velkým zklamáním. Na Australian Open se loučil už v osmifinále, v ve finále v Montpellieru nepotvrdil roli favorita a trofej si neodvezl ani z Indian Wells, Miami, Monte Carla, Mnichova (konec po prvním zápase), Madridu či Říma.

Cesta turnajem
Na French Open v úvodním kole potvrdil zlepšenou formu a suverénně si poradil se Sebastianem Ofnerem. V dalším utkání však pustil Sebastiána Báeze do vedení 2-0 na sety, a dokonce čelil mečbolu. Ve třetím kole proti Brandonovi Nakashimovi a nakonec ani v osmifinálové tříhodinové bitvě s kvalifikantem Bernabém Zapatou naopak ztrátu sady nepřipustil.

Historie na French Open
Debut v hlavní soutěži si odbyl před šesti lety a ani o rok později se nedostal přes úvodní kola. Při posledních čtyřech návštěvách ovšem ve druhém týdnu nechyběl, jeho nejlepším výsledkem je loňské semifinále.

Alexander Zverev - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Madrid, Montpellier (F);  Řím,  Monte Carlo (SF)
Největší úspěchy na antuce: Madrid (F); Řím, Monte Carlo (SF)
Bilance: 28-9
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na antuce: 14-4
Bilance proti hráčům Top 10: 2-4 (kariérní 41-47)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0-0 (kariérní 4-3)
Grandslamy: Australian Open (OF)

Alexander Zverev - French Open
Kariérní bilance:
22-6
Nejlepší výsledek: semifinále (2021)
Loňský výsledek: semifinále
Bilance ve čtvrtfinále: 1-2
Generálka: Madrid (F), Řím (SF)
Cesta turnajem: Ofner (6-2 6-4 6-4), Báez (2-6 4-6 6-1 6-2 7-5), Nakashima (7-6 6-3 7-6), Zapata (7-6 7-5 6-3)

Aktuální forma
Alcaraz, který loni touto dobou ještě nebyl ani v Top 100 žebříčku, má letos fenomenální bilanci 32-3 (dvě ze tří porážek mu uštědřili hráči Top 10) a na kontě čtyři trofeje. Tři ze čtyř vavřínů vybojoval na antuce, v únoru se radoval v Rio de Janeiru a přemožitele nenašel ani v Barceloně a na Masters v Madridu. V domácí metropoli jako první v historii na jednom antukovém turnaji porazil Rafaela Nadala a Novaka Djokoviče.

Cesta turnajem
Poté si dal kratší pauzu a do akce se vrátil v Paříži, kde začal demolicí Juana Ignacia Lóndera, v dalším kole ovšem likvidoval mečbol krajana Alberta Ramose. Ve třetím kole snadno přehrál svého jediného letošního přemožitele na antuce Sebastiana Kordu a v osmifinále nedal šanci Karenovi Chačanovovi.

Historie na French Open
Premiéru v hlavní fázi antukového grandslamu absolvoval loni a vypadl ve třetím kole.

Carlos Alcaraz - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Madrid,  Barcelona,  Miami,  Rio de Janeiro (T);  Indian Wells (SF)
Největší úspěchy na antuce: Madrid, Barcelona, Rio de Janeiro (T)
Bilance: 32-3
Bilance z posledních 10 zápasů: 10-0
Bilance na antuce: 19-1
Bilance proti hráčům Top 10: 8-2 (kariérní 11-6)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0-0 (kariérní 0-1)
Grandslamy: Australian Open (3K)

Carlos Alcaraz - French Open
Kariérní bilance:
6-1
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2022)
Loňský výsledek: 3. kolo
Bilance ve čtvrtfinále: 0-0
Generálka: Madrid (T)
Cesta turnajem: Lóndero (6-4 6-2 6-0), Ramos (6-1 6-7 5-7 7-6 6-4), (27) Korda (6-4 6-4 6-2), (21) Chačanov (6-1 6-4 6-4)


Novak Djokovič (1.) - Rafael Nadal (5.) | Court Philippe-Chatrier (20:45 SELČ)
Loňský šampion Novak Djokovič a se 13 triumfy nejúspěšnější hráč v historii pařížského grandslamu Rafael Nadal spolu svedou velmi důležitý souboj. Djokovič totiž kvůli deportaci nemohl obhajovat titul na Australian Open a Nadal mu po prvenství v Melbourne v počtu grandslamových vavřínů o jeden kousek odskočil. Nadal se zase bude chtít pomstít za loňskou semifinálovou porážku, vzít si zpět trofej pro vítěze a navýšit svůj náskok v počtu vyhraných majorů.

Na poslední vzájemné měření sil došlo loni v semifinále právě v tomto dějišti, Djokovič vyhrál ve čtyřech setech a své vedení ve vzájemné bilanci zvýšil na 30-28. Nadal navzdory loňské porážce na antuce dominuje poměrem 18-8 a na French Open 7-2. Od startu sezony 2013 ovšem na nejpomalejším povrchu vede jen 7-6 a v Paříži 3-2.

Djokovič je proti Nadalovi na French Open favoritem teprve podruhé, ve čtvrtfinále ročníku 2015 tuto roli potvrdil a vyhrál ve třech setech. Znovu mu úloha připadla, jelikož měl mnohem lepší přípravu na antukový vrchol sezony a v Paříži si zatím vede suverénně, Nadal v posledních devíti letech už na cihle v těchto soubojích nedominuje, a navíc se mu před pár týdny znovu ozvalo chronické zranění chodidla.

Nadal má za sebou více než čtyřhodinové osmifinále, v něm sice vypadal stoprocentně fit, ale s odstupem času mohl mít potíže. Proti Djokovičovi musí počítat s delšími výměnami a fyzicky velmi náročným duelem, ve kterém mu mohou dojít síly nebo ho může limitovat chodidlo jako nedávno v Římě proti Denisovi Shapovalovovi. Sám Nadal uvedl, že každý další zápas může být jeho posledním vystoupením na pařížské antuce. Navíc se bude hrát večer, ačkoli Nadal žádal o opak.

Tip na vítěze: Novak Djokovič

Aktuální forma
Djokovič prožívá hlavně psychicky velmi náročnou sezonu. V Austrálii mu byla zrušena víza a kvůli následné deportaci nemohl obhajovat titul na Australian Open. Do akce naskočil až na konci února v Dubaji, kde ve čtvrtfinále senzačně nestačil na Jiřího Veselého. V průběhu antukového jara se postupně zlepšoval herně i fyzicky. V Monte Carlu skončil hned na Alejandrovi Davidovichovi, ale v Bělehradu hrál finále, v semifinále Masters v Madridu sehrál parádní maratonskou bitvu s rozjetým Carlosem Alcarazem a v Římě bez ztráty setu získal svou 38. trofej z Masters.

Cesta turnajem
V Paříži zatím neztratil set, postupně vyřadil Jošihita Nišioku, svěřence svého bývalého kouče Alexe Molčana, Aljaže Bedeneho a nebezpečného Diega Schwartzmana.

Historie na French Open
French Open je pro Djokoviče nejhorším grandslamem. Titul na pařížské antuce slavil jen dvakrát, v roce 2016 zkompletoval kariérní grandslam a další triumf přidal loni. Letos si odbývá svou 18. účast a jen dvakrát nedokázal dojít do druhého týdne (2005 a 2009), od roku 2010 vždy postoupil minimálně do čtvrtfinále.

Novak Djokovič - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Řím (T);  Bělehrad (F);  Madrid (SF)
Největší úspěchy na antuce: Řím (T); Bělehrad (F); Madrid (SF)
Bilance: 16-4
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance na antuce: 14-3
Bilance proti hráčům Top 10: 3-2 (kariérní 232-106)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0-0 (kariérní 41-9)
Grandslamy: Australian Open (-)

Novak Djokovič - French Open
Kariérní bilance:
85-15
Nejlepší výsledek: triumf (2016, 2021)
Loňský výsledek: triumf
Bilance ve čtvrtfinále: 10-4
Generálka: Madrid (SF), Řím (T)
Cesta turnajem: Nišioka (6-3 6-1 6-0), Molčan (6-2 6-3 7-6), Bedene (6-3 6-3 6-2), (15) Schwartzman (6-1 6-3 6-3)

Aktuální forma
Nadal loňskou sezonu uzavřel už v srpnu a letos se vrátil v plné parádě, když zvládl úvodních 20 zápasů, na Australian Open získal rekordní 21. grandslamovou trofej a ovládl také generálku v Melbourne a Acapulko. Jeho vítězná série se zastavila až ve finále Masters v Indian Wells, kde si přivodil zranění žebra. Do své nejoblíbenější části sezony naskočil až v Madridu, ve čtvrtfinále prohrál s krajanem a pozdějším šampionem Carlosem Alcarazem. V Římě se mu znovu ozvalo chronické zranění levého chodidla a v osmifinále podlehl Denisovi Shapovalovovi.

Cesta turnajem
Na French Open neztratil set s Jordanem Thompsonem, Corentinem Moutetem ani Boticem van de Zandschulpem. V osmifinále však musel do rozhodující sady se svěřencem svého strýce Félixem Augerem-Aliassimem.

Historie na French Open
Nadal je suverénně nejúspěšnějším hráčem antukového grandslamu v historii. Na svém nejoblíbenější turnaji startuje poosmnácté a pouze čtyřikrát si z areálu Rolanda Garrose neodvezl trofej pro vítěze (2009 - osmifinále, 2015 - čtvrtfinále, 2016 - odstoupení před zápasem třetího kola a 2021 - semifinále).

Rafael Nadal - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Acapulko,  Australian Open,  Melbourne 1 (T)
Největší úspěchy na antuce: Madrid (ČF)
Bilance: 27-3
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na antuce: 7-2
Bilance proti hráčům Top 10: 4-1 (kariérní 182-100)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 1-0 (kariérní 36-9)
Grandslamy: Australian Open (T)

Rafael Nadal - French Open
Kariérní bilance:
109-3
Nejlepší výsledek: triumf (2005-08, 2010-14, 2017-20)
Loňský výsledek: semifinále
Bilance ve čtvrtfinále: 14-1
Generálka: Madrid (ČF), Řím (OF)
Cesta turnajem: Thompson (6-2 6-2 6-2), Moutet (6-3 6-1 6-4), (26) van de Zandschulp (6-3 6-2 6-4), (9) Auger-Aliassime (3-6 6-3 6-2 3-6 6-3)

FRENCH OPEN 2022 - PROGRAM 10. HRACÍHO DNE
• COURT PHILIPPE-CHATRIER • (od 12:00 SELČ)
1. Trevisanová (It.) - Fernandezová (17-Kan.)
2. Gauffová (18-USA) - Stephensová (USA)
3. Zverev (3-Něm.) - Alcaraz (6-Šp.)
4. Djokovič (1-Srb.) - Nadal (5-Šp.) / nejdříve ve 20:45 SELČ
• COURT SIMONNE-MATHIEU • (od 11:00 SELČ)
4. Hradecká/Mirzaová (10-ČR/Indie) - Gauffová/Pegulaová (8-USA)
5. Hradecká/Escobar (ČR/Ekv.) - Dabrowská/Peers (3-Kan./Austr.)
• COURT 3 • (od 11:00 SELČ)
1. Bartoň/Kim (ČR/USA) - Arutiunian/Ivanovski (-/Mak.)
2. Nicod/Petr (ČR) - Mikrut/Ródenas (Chorv./Šp.)
3. Kuhlová/Tomajková (Něm./ČR) - Marčinková/Svendsenová (6-Chorv./Dán.)
• COURT 6 • (od 11:00 SELČ)
1. Bartůňková (13-ČR) - Ngijolová Carreová (Fr.)
• COURT 8 • (od 11:00 SELČ)
1. Pedoneová/Štruplová (It./ČR) - Seidelová/Steurová (Něm.)
3. Havlíčková (9-ČR) - Udvardyová (Maď.)
• COURT 9 • (od 11:00 SELČ)
5. Menšík/Pieczkowski (5-ČR/Pol.) - Brunold/Gavrielides (Švýc./Něm.)
• COURT 10 • (od 11:00 SELČ)
3. Klimovičová/Šálková (ČR) - Peyréová/Slamaová (Arg./USA)
5. Bejlek/Havlíčková (1-ČR) - Kupresová/Stoiberová (Kan./Brit.)
Kompletní program 10. hracího dne
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

697
Přidat komentář
woody
Vyhral AO, RG je velmi blízko, chybi dva GS ktere dokázal vyhrat, šance je, uvidime.
Reagovat
Tennisfan77
Těžko říct, ještě nevyhrál ani RG, ale proč ne, kdy jindy, než teďka, prakticky nejslabší éře open éry, Djokoviče nepustí na USO, Rusy na Wimbledon, Federer nehraje, tráva se každý rok zpomaluje, bude to o jednom zápase a o zdraví, ale evidentně mu nic není, takže to zkusit může. smile
Reagovat
Rafaeoli25
Tak Rusové ve Wimbledonu žádným faktorem nejsou, tím je Nole, Roger na trávě kdyby ale byl v plné formě, Alcaraz možná na USO.
Reagovat
Tennisfan77
Tak Medveděv má kombinaci úděrů, aby vyhrál, nicméně Djokoviče tam někdo porazí asi velmi těžko. US Open je tradičně zcela otevřený turnaj.
Reagovat
Rafaeoli25
Na Medvěda jsem zapomněl, pardon.
Reagovat
Amputace
Medvedev má kombinaci úderu, aby vyhrál, a proto došel ve Wimbledonu nejdále kam - do QF?
Reagovat
Tennisfan77
Medveděv hrál v plné síle Wimbledon kolikrát?

Odpovím ti, jednou, vloni, ve třetím kole měl Čiliče - finalistu kdybys nevěděl, v OF Hurkacze - semifinalistu toho ročníku.

To je na trávu dost brutální los, co myslíš? Letos bude n.1, možná max n.2, čili může udělat na pohodu semifinále.
Reagovat
Tennisfan77
Jo sorry, on nebude hrát vlastně, takže pešek, vše ostatní platí.
Reagovat
serbianfan
gratulace rafovi, zasloužená výhra, od začátku lepším hráčem, novak trochu zklamání jako by ani nechtěl vyhrát... Goran je ale na vyhazov jestli ten taktickej nesmysl vymyslel on.. jedině snad že by djoka tolik překvapil rafuv bekend po lajně že chtěl hrát víc přes forhend...
Reagovat
Usm
Nadal vyhraje RG a pak uvidíte, před Wimbledon najednou bude mít zase tolik bebíček, že tam ani nepojede...to je fakt morální odpad tenhle člověksmile
Reagovat
Tennisfan77
A na USO uvidí, zda tam pustí Djokoviče s Medveděvem, kdyby jo, bude zraněný, když ne, tak tam pojede nažhavený hrát - KanálDal.
Reagovat
Mayo
Prečo by nemal ísť na USO? Veď s Medvedevom neprehral ešte hardovy GS a s Djokim to tam má 2-1 smile
Reagovat
soloo
nepustí ho pretože nema vakcinu
Reagovat
Rafaeoli25
To je promiň nesmysl, USO se účastnil, i když tam oba byli. A nemá se jich tam rozhodně proč bát, když má s nimi na tamních kurtech velmi dobré zkušenosti.
Reagovat
Krisboy
Dajte Djokimu súpera smile

Nadal fantastickej. Co dodat. Snad jen pozdrav frustrátům v čele s SwissMeistrem smile
Reagovat
Krisboy
...a v závěsu s rádobyTenisfanem77smile
Reagovat
Pavol
Na každom GS kurzy na favoritov nehorázne nízke.
To že pred každým dôležitým zápasom sa vytvára mediálna hmla aby sa tipovalo čo najviac na nižší kurz je bežná prax. Šance pred zápasom boli
50 na 50 . Bez ohľadu komu prajem a komu neprajem umelo navýšený kurz 3 potešil. smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ovšem na tennis channel byl kurz před zápasem -130 x +135 na Rafu... Tedy, moc tipování nerozumím, ale podle všeho kurz sice nízký, ale ve prospěch Rafy.
Reagovat
Tennisfan77
Aktuálně dvě největší legendy tenisu. Jedna dokáže vyléčit zlomeninu během MTO, po zápase total uražený, druhá je na sklonku kariéry, díky zranění prakticky odepsany a pak dá devět setu za dva dny.

Zvracim velebnosti, zlatý Thiem, DelPo, Federer, Ferrer atd. Ti alespoň nelzou a normálně přijali realitu. Djokovic + Nadal - odpad smile
Reagovat
woody
Tys nám tady Kamile vůbec nechyběl, vrať se tam odkud jsi přišel..
Reagovat
Frantz
Krásně to nedáváš klaune smile 21 kdo má víc??? Ticho léčí...
Reagovat
steve79
Nejlepsi tenis historie je Nadal. Jako fanousek Fedexe to musim sportovne uznat. O tom uz neni pochyb.
Reagovat
Tennisfan77
Pokud má být pro někoho GOAT, který výměni výhru za pretvarku, lži a vymyšlené zranění, tak je to pro mě krysa bez páteře - a to je aktuálně Nadal a po posledních měsících bude už navždy smile
Reagovat
Frantz
krysa bez páteře, jj ses popsal dokonale smile ani ty koule na to, aby ses přiznal, nemáš, i když to každý ví
Reagovat
Tomas_Smid_fan
? To teda nevím, podle čeho tak usuzuješ? Včera vynikl především díky Jokerovi a pravděpodobně i svému doktorovi. A jeho upracovaný stereotypní tenis? Ano, doběhl nemožné, vracel šílené úhly + fh winnery. Za mě to prostě nestačí.
Reagovat
TheRoyalBlue
Iba sa nám tu v diskusii potvrdzuje to, čo je dávno známe. Balkanci a im podobní nepatria do civilizovanej spoločnosti a ani do blízkosti tenisových kurtov. Zaočkovať a zavrieť do ZOO. Česť normálnym fanúšikom Balkanca, asi majú mimoriadny súcit so zvieratami.
Reagovat
soloo
Nadal =krysa bet patere ako tu píšu ostatný a je to tak
Reagovat
steve79
Nadal fantazie. Hral opravdu skvele. Hlavne ty jeho forhandy po care. Nejleps vykon za poslednich nekolik let.
Reagovat
woody
Nadal uplne jina intenzita než celý turnaj, něco jako 2020, to jsem očekával. Novak k tomu přistoupil špatně, nechal se tam umlátit. Na konci ani nezamával divákům, pozdrav u sítě taky slabota.

Trošku zklámání Nadala jsou ta jeho prohlášení a pak hraje dva takhle náročné zápasy úplně v pohodě. No nic, na turnaji neni už nikdo kdo by ho měl šanci porazit. Takže taková předčasná Gratulace k 22GS.
Reagovat
steve79
I kdyby postoupil Alcatraz, tak by proti Nadalovi nemel sanci. Jeho vykon byl neuveritelny a to neprehanim.
Reagovat
woody
Neměl, co jsem viděl tak by neměl šanci ani proti Novakovi.
Reagovat
tito
Rafa bezva, i kdyby titul nezískal, tak nejdůležitější zápas letošního RG má za sebou. Kdo ho sleduje, tak musel vidět, ze tento zapas hrál v úplně jiném naladění, než většinu předchozích duelů s Novakem. Možná tam hrálo opravdu roli to, že už byl připraven na ukončení kariéry. Žádná křeč na začátku, herní pohoda. Třeba to ještě změní, ale za mne netřeba, jsem nasycen. Naopak se potvrdilo, jak důležitý byl pro Novaka táta Vajda. Řešili jsme to už v 2017, nyní se to jen potvrdilo. Goran byl velký přínos pro servis, ale sebevědomí a herní plán padá s Vajdou. To byly za mne klíčové faktory, případný underrating byl marginální, na to jsou oba velcí profesionálové.
Reagovat
SwissMaestro
Pyčo. Tohle je odporný. Za normální situace bych Nadalovi popřál ke skvělému zápasu. Ale toto? Vymýšet si jak zijubse zraněním, v soukromém životě kulhám a toto může být můj poslední zápas a pak odehraje zápasy s Felixe a Djokem jakoby nic? Odporné svinstvo, vytvořil kolem sebe dojem, že už je odepsala úmyslně. Nikdy nikomu nepřeji nic zlého ani co se týče zranění ale doufám že Nadala karma doběhne a opravdu se mu něco ve zbytku turnaje stane.
Reagovat
Amputace
Zeptám se ještě jednou: co říkáš na Djokovicovo vítězství na Ao s natrzenym brisakem? :D Ty kolego.
Reagovat
Frantz
tebe už doběhla dnes v noci (zase) smile A to ještě pořádně nerozdýchals to AO smile
Reagovat
steve79
Djokovic dela to same. Je to tim, ze zkousi presunout tlak na soupere.
Reagovat
HolyMotors
Jsi odporná kreatura.
Reagovat
elsky
Špatná diskuze.
Reagovat
Amputace
Mě hodně baví, jak ti zdejší sasove úplně zapomněli na Djokovice a jeho vítězství na US s natrzenym brisnim svalem :DD Vážně k popukani tahle sebranka.
Reagovat
Rafaeoli25
Jen oprava, myslíš AO smile
Reagovat
Amputace
Tak :)
Reagovat
Rafaeoli25
Každopádně to byl skvělý zápas, přesně jak glosovali Wilander, Henaman i další, to co tady někteří píšou, je zcela mimo mísu.
Reagovat
Rafaeoli25
To, jak je tu Nadal aktuálně napadán, je pro mě smutným obrázkem. Něco takového nechápu a jen zírám, kolik lidí a s jakou chutí si jdou na něj plivnout, dokonce padají i nepochopitelná přání o zlomených nohou atd., jen kroutím hlavou. Jak už jsem tady psal, já tu loni složil po FO Nolemu jednu velkou poklonu, upřímně míněnou. Zasloužil si jí, jako si ji zasloužil Nadal v lednu nebo i teď, jenže každý holt v sobě nemá schopnost pogratulovat, třeba i potlačit v sobě naštvání, zášť je hrozná věc.
Reagovat
turista
Novak dělal co mohl, ale zápas mu nesedl. Idemo dalje Novak!
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Nedělal, co mohl, takticky hrál úplně blbě. Po vyhraném 2.setu se vůbec nepoučil a ve 4.to zazdil úplně...
Reagovat
soloo
tak vo 4 sete mal 2 setbaly takze kludne tam to mohol vyhrat ten set ale vše sa posralo
Reagovat
turista
To že to Novak zazdil nerozporuji. Souhlasím.
Reagovat
turista
Výsledek je zklamání podobně jako v roce 2014. Škoda.
Reagovat
Mayo
Ok s týmto som nerátal, návrat v štvrtom a navyše vyhrať tajbrejk nad najlepším hracom v tajbrejku všetkých čias, klobucik. Zverev bude tazky preťažky oriešok, nech sa Stand čo sa má. Vamos Rafa, Vamos dr F smilesmilesmile
Reagovat
Meceon
Doufám,že toho simulanta co tam potom 4 hodiny běhá jak motorová myš Zverev umlátí ????????
Reagovat
Rafaeoli25
Bez šance, na Chatrieru nebude mít nárok, na Nadala ne, to není Alcaraz. Možná tak na dva vítězné sety v Madridu, ale tohle je jiná káva.
Reagovat
Patik
úprimne by som bol rád keby Nadal zle došliapol a vyvrtol si nohu ideálne zlomil..nech sú všetky tie kecy predkaždým zápasom aký je chudáčik oprávnené..čo bude ďalej hráč s najhorším zdravím na okruhu zaútočí na kalendárny grandslam ? a ľudia mu budú žrať veď on trpí ale zároveň prežíva jednu z najlepších sezón v kariére..bože už vytiahnite tú ruku z gati a otvorte trošku oči.
Reagovat
Rafaeoli25
Promiň, ale tohle se mi nečte dobře a je mi z toho smutno, pokud to myslíš vážně. Nikdy bych nepřál nikomu nic zlého a když Nole loni Rafu porazil, smekl jsem před ním až na zem a upřímně mu pogratuloval. Každý takový výkon, který loni předvedl on a letos zase předvádí Nadal, je hoden uznání a úcty. Já to tak mám, jsem fanoušek Rafy, ale Noleho si vážím a nikdy, nikdy na něj plivat nebudu.
Reagovat
Patik
Ani ja neprajem nikomu nič zlé..iba čisto jemu..a neprajem mu smrť alebo niečo..to nikdy..iba skutočný problém s chodidlom ktorý bude hodný tých rečí ktoré vkuse mele pred každým turnajom a zápasom..niesom ľudomil jak ty..kto to má stále počúvať..hráč ktorý čelí neustále zraneniam priklincovaný trpí na kríži a nikdy nevypadol ani z top10..a všetci mu to žerú a idú si ho hájiť keď ich klame do ksichtu..z toho mi je smutno..z hlúposti ľudí sfanatizovaných.
Reagovat
Rafaeoli25
Hm, možná bysis měl přečíst jeho knihu, problém co má, řeší už od raného stádia kariéry, od října 05 do února 06 byl zcela mimo hru, měl nohu nateklou tak, že to skutečně vypadalo na konec kariery. Deformaci nohy, kterou má, to je dost strašná věc, nemoc, ani nechci pomýšlet na to, jaké bolesti asi musí snášet. A ty napíšeš, no ať je mu ještě hůř a trpí ještě víc. To fakt nechápu.
Reagovat
Patik
kupovať knihu..nie ďakujem toaleťáku mám dosť.smile jediné čo vidím je že Nadal mal blablabla..plač bla bla bla..asi toľko ti k tomu poviem no.
Reagovat
Rafaeoli25
Fakt nechápu tyhle zkazky, chceš říct jen to nejhorší. Já si od Novaka, Rogera, ale i dalších naopak rád přečtu cokoli, co napíší, co je z jejich života, kariéry, co je trápí, těší, čím žijí. Zajímá mě to, protože je uznávám a určitě stojí za to se o nich dozvědět více než jen to, co je k vidění na kurtech.
Reagovat
Patik
ale to si ty..vkľude rozdávaj lásku do sveta umývaj nohy všetkým hriešnikom..ako hovorím niesom ľudomil..nebránim ti šíriť svätosť do sveta.
Reagovat
Rafaeoli25
Ale nejsem žádný lidumil, jsem pro tvoje info ateista. Tohle je o ničem jiném, prostě mám k nim všem respekt, který si zaslouží. Fandím sice jednomu, ale to neznamená, že jsem zaujatý proti ostatním a hledám na nich to špatný. Nevím, proč bych to měl dělat, jsou to navíc jen skvělí sportovci, ne nějací darebáci, co si hejtování zaslouží.
Reagovat
Patik
však ich zahrńaj celý deň svojou neskonalou úctou a rešpektom je to tvoja vec ale mňa s tým neotravuj..neni mojou povinnosťou rešpektovať niekoho len preto že má nejaké tituly..jeho úspechy z neho nerobia lepšieho človeka.
Reagovat
Rafaeoli25
No já je i při nějakých těch negativech, které každý z nich má neb nikdo není dokonalý, za dobré lidi považuji, jsou to vzory pro ostatní, všichni tři. Ale nikomu za každou cenu svůj názor vnucovat nebudu, samozřejmě. Co mě mrzí je ta absence respektu, skoro žádná gratulace, jen plivání. A to mi fakt hodně vadí.
Reagovat
Patik
tomu ver..a úplne mi to je jedno..naplujem na neho aj nabudúce smile
Reagovat
Rafaeoli25
smile
Reagovat
Patik
A nabuduci rok keď to bude všetko obhajovať budem potrebovať nové slinne žľazy..teda ak dovtedy Rafa bude hrať lebo už dnes vyzeral ze pred semifinále asi podstúpi amputaciu nohy . smile
Reagovat
Rafaeoli25
Myslím, že v of ukázal, že noha je aktuálně ok, celý turnaj se pohybuje dobře, není nutné z toho dělat komedii.
Reagovat
Patik
Súhlasím celý turnaj pôsobí mimoriadne zdravý.
Reagovat
SwissMaestro
A proto po OF prohlásil že možná bude muset ukončit kariéru viď. Nadalnje svině co je schopna potopit kolegu, vymýšlet si zranění jen aby byl vítězem.
Reagovat
Amputace
Spíš to bylo myšleno tak, že už je ve fázi kariery, kdy každý zápas muze být poslední, což není vzhledem k tomu, že má 36 let bezdůvodny předpoklad. Ale to je zbytečné vysvětlovat tupym konspiratorum.
Reagovat
Rafaeoli25
Ja naopak Novakovi přeju vše dobré a abychom viděli ještě mnoho dalších bitev těchhle dvou velikánů. Za pár let už to budou jen vzpomínky.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Dneska ho ta noha bolela tak, že běhal rychleji než normálně, aby měl zápas brzy za sebousmile
Já Rafovi kupodivu před časem v pár zápasech přál, ale tohle, odhlédnu-li od Jokerovi neschopnosti, prostě nebyl výkon tenisty jeho věku s jeho problémy. Stačí brát v potaz jen pohyb v 2x >4h zápasech. Třeba ho podceňuji, ale nepřijde mi to normální.
Reagovat
Patik
on bude mať isto tú drzosť že ešte vyhrá aj US Open a bude tam plakať že to je jeho posledné US Open v kariére..akooo chcel som ukončiť kariéru ale vážne som netušil že pri rozlúčke získam tri grandslamy..
Reagovat
Rafaeoli25
No já doufám, že Nole bude na USO puštěn a že tohle odpadne. Je to jen na Novakovi, jak se popasuje s bojem o GOATa.
Reagovat
Patik
Nie ..Djokoviča tam nepustia lebo neni očkovaný a zato si to ešte odserie určite u ľudí lebo sa nechce dať zaočkovať a vyhrá to Nadal ktorý vlastne ešte nevie či sa toho dožije.
Reagovat
FerrariF50
Jako je podle mě teda 100% jasný, že mít takovou dobu a neustále ty problémy co říká, tak se tohle prostě dít nemůže ani omylem. Já mám od úrazu 2013 problémy s nohou, chodím normálně, nikdo to na mě nepozná, ale když jedu jednou za rok zapařit na párty, tak pak nemůžu 3 dny skoro chodit, jak mě noha bolí a hrát takovéto zápasy který jsou s nějakým trsnutím si neporovnatelně náročnější s tou jeho chorou nožičkou pomalu na amputování, ... no jasně no smile
Reagovat
SwissMaestro
Ano, po tomto jeho chování doufám v to samé. Nadal je sráč.
Reagovat
farr
On asi poukazuje na zjevný hypochondrismus Nadala. Když porovnáš třeba Muchovou, tak ta je opravdu zraněná. Ale Rafa těmahle kecama o umírání opravdu nejedná fér vůči hráčům, kteří mají reálné zdravotní problémy a ne jen bludy v hlavě. Nebo jako tobě jako skalnímu fanouškovi Nadala nevrtá hlavou ty jeho pseudo problémy kdy pomalu končí každý druhý týden kariéru? To přece není normální...
Reagovat
Patik
bolo mi ľúto delPotra ktorý povedal že má problém a myslel to úprimne a jeho kariéra sa podľa toho odvíjala..potom tu je Nadal ktorý mal rovnaké trápenia ako delpo ale nevypadol nikdy z top10 každú druhú sezónu má 2 gs ..delpo ukončil kariéru a Nadal prekonával rekordy..taký je asi zhruba rozdiel medzi človekom ktorý má zdravotný problém..Nadal túto sezónu neskutočne trpel..je po operácii nohy neskôr zlomené rebro a za pár dní má dva grandslamy vo vačku behom štyroch mesiacov.
Reagovat
farr
Tak on Nadal je asi trochu dost auťák ty jeho úchylný zvyky atd... tohle je asi další faktor k tomu, ale všichni tyhle geniální lidi jsou tak trochu mišuge takže, bych v tom nespatřoval nic výjimečného...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
Patik
netuším ale teraz už viem že jedno bude vždy istota a to že Nadal vždy stihne zregenerovať nikdy sa neunaví ani po troch 5 seťákoch po sebe a zranenie príde len vtedy keď si ho sám načasuje..vždy som si hovoril že toto nemôže uniesť fyzicky a vždy sa stal presný opak a Nadal bol vždy pohybovo ako za mlada.
Reagovat
Rafaeoli25
A když jsou to tedy pseudoproblémy, proč mohl hrát od loňského začátku června do toho letošního za rok jen dohromady kolik týdnů? 10? Tak vypadají pseudoproblémy, muset vynechat až na dva a půl měsíce celý rok?
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Jsou ještě jiné důvody, proč sportovci z ničeho nic na čas zmizí z okruhu, aby se pak vrátili v plné síle.
Netvrdím, že to tak je, ale pochybnosti se mě zmocňují víc a víc.
Reagovat
farr
Do hlavy mu nevidím, ale povídám ti, že v týhle formě jak tam dneska školil chvílema Djokera tak takhle zraněný pomalu na smrt nemocný člověk s nesnesitelnými bolestmi určitě nehraje... Buď hraje dokonalou mindgame anebo tomu sám opravdu věří. Rozsoudilo by to asi jen psychologické vyšetření, víc toho asi tady nevykoumáme...
Reagovat
Rafaeoli25
Tak když nemůže hrát tak nehraje, jako od června do ledna, prostě to nešlo. Bez zranění vydržel jak dlouho? Od začátku ledna do ani ne konce března. Teď naštěstí noha zase drží, žebro je ok. To se ale může změnit a třeba zbytek sezóny bude zase jako loni, s tím je nutné počítat.
Reagovat
Mayo
Ty nejako nezvladas Djokovicovu prehru. Hlavu hore je to iba šport a jeho chvíľa ešte príde smile
Reagovat
Ondra979
tenhle machyrek tezko, je skoda alcaraze, byl by to pikantni souboj, zverev to neda je to haluzak ze je vubec v SF
Reagovat
Rafaeoli25
smilesmilesmile
Reagovat
Rafaeoli25
Doteď nechápu, jak to s ním mohl Alcaraz takhle projet. Děs.
Reagovat
Ondra979
je to velka skoda...tesil jsem se na ten zapas, jinak gratuloce RAfovi, sel tam vyhrat a Djokovic nebyl tak dobre pripraven jako loni, jinak to slo do pateho..vypada to na faktor Vajda, dneska mel nepochopitelne vypadky ale i o tom to je
Reagovat
Patik
Faktor Vajda rozoberieme tak po dvoch sezónach a nie hneď pri prvom GS ktorý mu nikdy nešiel.
Reagovat
Rafaeoli25
Nešel mu jsou silná slova, prostě Nadal. Uvědom si, že kdyby Nadal neexistoval tak tam vyhrál kolikrát? Už myslím šestkrát, stejně jako ve Wimbledonu.
Reagovat
Patik
Vyradilo ho tu aj kopec iných hráčov nielen Nadal.
Reagovat
Rafaeoli25
Tak ale úspěšnost kdyby nebylo Nadala by byla s Wimbledonem totožná. Jinak jeho slabým místem je i USO, když už jsme u toho.
Reagovat
Patik
na keby sa nehrá.
Reagovat
farr
Hrál dneska kulový, hlavně BH. Zverev ho uservil. Až taková superhvězda ten Alkáč zatím nebude, je furt ale mladej a hru na to vyhrát jednou GS má. Tak uvidíme, třeba už na trávě překvapí smile.
Reagovat
Rafaeoli25
Tak jednoznačně ukázal, že nový Nadal prostě není, ani herně, ani mentálně, to bezpochyby.
Reagovat
HolyMotors
Gratulace nejlepšímu tenistovi všech dob smilesmilesmile
Reagovat
soloo
Poviem vam to takto Nole to takticky nezvladol pretoze taktiku mu šil Vajda . hral to na forehand a tak to to potom dopadlo smile
Reagovat
Ereinion
GOAT race možná ve finále fakt rozhodnou vakcinační pasy...Wimbledon bude pro Noleho must win, pokud chce ještě zůstat v kontaktu, do US ho nejspíš taky nepustí
Reagovat
Tennisfan77
GOAT race se nikdy nerozhodne, lidi se budou hádat dokud neumrou, jediná jistota. smile
Reagovat
Rafaeoli25
To ano smile
Reagovat
Ereinion
za mě Nadal potřebuje vést min. o 2 GS, aby se o něm dalo vůbec uvažovat jako o GOATovi...chybí mu spousta jiných věcí, především týdny jako č.1, žádný turnaj mistrů, příliš titulů z jednoho GS atd.
Reagovat
Rafaeoli25
Tak nejlepší by bylo, kdyby vyhrál tak o 3-4 GS, to už by bylo jiné a velmi velmi silné až neprůstřelné.
Reagovat
Patik
Je objektívnym faktom ze hráč v Ríme skrecuje a sam povie ze nevie co ďalej ze si na RG zoberie doktora a možno je to jeho posledne RG kariéry bla bla bla a následne to RG vyhrá a cestou porazí svetovú jednotku po 4 hodinách keď sa nevedelo ci vôbec prežije 4 hodiny s Felixom..nato nieje damy a pani žiadne rozumne vysvetlenie.. Je to až urážka všetkých tých ktorý majú skutočne trápenia s chodidlom.
Reagovat
safi1313
A presne kvůli tomu Srbsky uplakanek, lhář a podvodník prohrál ze ? :)
Reagovat
Patik
neurážaj ho ty svätec.
Reagovat
Meceon
Kdo je uplakanek? Pláče tu celou dobu španělský simulant,se divím,že mu Djoker neflusnul do toho jeho pokryteckého ksichtu u sítě... zdálo se mi,že mnoho nechybělo))))
Reagovat
Rafaeoli25
Ty máš tedy úroveň, flusnout do ksichtu, to není MMA ani jiná obludovina, ale tenis a dvě legendy.
Reagovat
Patik
ale Nadal má v podstate slušný trashtalk na vlastnú osobu pred každým zápasom ako v MMA.
Reagovat
FerrariF50
No ten čtvrtý jsem teda myslel, že Novak dá a uvidíme pětiseťák. Gratulka Rafa fans, ale ty jeho neustálý kecy o zranění a pak běhá vždy celý RG jak kamzík, ... no opravdu mu nevěřim.
Reagovat
soloo
snád ho s tým Novak na tlačovke vyfarbí smile
Reagovat
Rafaeoli25
Tak ale kdyby Novak hrál, to co umí, tak by ho Nadal zdržel tak dvě a půl hodiny max.ne?
Reagovat
Tennisfan77
Ja mám stejný názor, proto respektuji oba dva Nole, Rafa, ale nesnáším je za ty lži a simulace, to je fakt k bliti, jeden vyléčí zlomeninu za deset minut a druhy skoro kope hrob a pak hraje 10 hodin na antuce. smile
Reagovat
Patik
Nadal ich všetkých presvedčil ze nato nemá podsuval všade svoje problémy do povedomia nech sa to rozšíri tým pádom na neho nastúpovali hráči s pohľadom ze je ranene zviera a krásne ich obalamutil..to je svinstvo vysokého kalibru.. Fakt by som si pozrel tu tlačovku po výhre RG kde hovorí ze sorry ja som netušil ze to vyhrám myslel som ze umrem a hľa zrazu pohár ze som najlepsi.
Reagovat
Rafaeoli25
I kdyby to ale tak bylo, tak hráči už po prvním zápase viděli, že je určitě konkurenceschopný, Nolemu muselo být jasné, že to asi bude těžké stejně jako vždy, bylo tedy na něm, jestli dokáže vytáhnout hru, kterou by Nadala porazil. Vždy je to jen o každém hráči, nějaké taktické šachy by nikoho rozhodit neměly, zvlášť takového giganta.
Reagovat
soloo
pozri Patik je tu teraz Zverev pred nim to uz neutaji a vidim na nom top formu a hlad
Reagovat
Rafaeoli25
Co neutají? On snad nehrál v pohodě celý předchozí turnaj?
Reagovat
Patik
pred Zverevom utajovať nič nebude naletí tam a vymaže ho v troch setoch..vyťahovať problémy začne keď sa mu nebude dariť..pripravoval si pôdu lebo videl že má ťažkého pavúka..
Reagovat
soloo
nepodcenuj Zvereva viem ze povies ze nema sancu ale ja citim ze prekvapi . Auger nebol daleko!
Reagovat
Rafaeoli25
Jenže Auger teď hraje opravdu skvěle, narozdíl od Zvereva.
Reagovat
farr
Možná bych se na to podíval trochu z jiného úhlu. Není to třeba jen prozaické vyhajpování kurzu na sebe? Přece jen každý ví jak Rafa rád poker, třeba prohrál kotel prachů a tak si potřeboval vsadit se zajímavým kurzem...smilesmilesmile
Reagovat
Rafaeoli25
Ten byl dobrej smile
Reagovat
FerrariF50
Holt Roger je jen jeden a i kdyby oni dva měli každý o 10 víc GS, pro mě je jasný vítěz on. Je to smutný bez něj, nevim komu fandit v mužským tenise, dokonce už se dívám častěji na ženský tenis.
Reagovat
Rafaeoli25
Skvělí jsou a byli všichni tři, naprostí velikáni, bylo a je úžasné sledovat všechny tři, za mě tedy ano. Ale i Murrayho, Stana, DelPa. Spousta skvělých hráčů posledních dvaceti let.
Reagovat
FerrariF50
Tak určitě, pokud to beru jen co se týče tenisových výsledků, já to spíš myslim celkově i chováním, přínosem pro sport a životem jaký žijí. Ale jasný, každý to vidí jinak.
Reagovat
Rafaeoli25
Myslím, že přínos pro tenis mají obrovský také všichni tři. A život jakým žijí, tomu nerozumím, co třeba Nadal dělá špatného? Pomáhá kde může jako Federer a Djoker, miluje svou rodinu, spoluobčané ho milují. Jsou to všichni tři inspirativní lidé, hodní obdivu.
Reagovat
soloo
až nato že podvádza a zavádza
Reagovat
Rafaeoli25
Že tě to baví tohle říkat. Já tady o Nolem nebudu vyprávět žádné ohavnosti. Naopak, pokud by vyhrál a pak i celé RG, tak půjdu a řeknu Gratulace šampione, jsi nejlepší a není pochyb, že teď jsi GOAT. Nikdy by mě nenapadlo jít a plivat na Nadalovy soupeře, vůbec nechápu, proč to jiní v opačném případě dělají, je to smutné smile
Reagovat
FerrariF50
Nadalovi nevěřim co se týče jeho neustálýho vymlouvání na zranění když se mu samozřejmě nedaří a z toho jeho rituálku před podáním mě je už delší dobu uplně zle a myslím, že to musí mít vliv na soupeře a jelikož kolikrát zápas ovlivní pár míčku nebo dokonce jeden, tak si myslim, že to může mít i vliv hodně velký. Ze stejného důvodu jsem nesnášel Djokovo pinkání, což za posledních pár let zlepšil ale většinu kariéry pinkal a hráč co tam čeká na přijmu tomu museli téct nervy a né že ne a ovlivnilo to dle mě spoustu zápasů. Co se týče chování na hřišti pro mě Roger daleko před nima a co se týče jejich života, rodiny, charity tak je mi rozhodně taky nejsympatičtější.
Reagovat
Rafaeoli25
Pozastavuji se nad poslední větou, chápu, že třeba Noleho otec lidi štve, to jak se chová a co říká, to pěkné není. Ale nevím co je špatného na Nadalově rodině a jeho chování, co se např.charity týče. Nebo to, co vybudoval na Mallorce pro mladé hráče z celého světa, kterým se jeho akademie věnuje nejlíp, jak může. Proč tahle slova?
Reagovat
Amputace
Jj, v IW se mu hodně nedařilo. Se Shapem v Madridu taky vůbec nevedl,kdyz začal vypadat na skrec.
Reagovat
Amputace
V Římě
Reagovat
Rafaeoli25
smile
Reagovat
Ondra979
nj tak nejak..kazdopadne rafa to prihrava, dneska behal jak zajic, ale zaslouzil si to, djoko byl vetsinu zapasu jalovej, retezovi neverim, skoda alcaraze to bybylo zajimavejsi
Reagovat
Rafaeoli25
No finále s Runem by ale mohlo být celkem zajímavé, alespoň jeden supertalent by ho prověřit mohl, hlavně, aby to bylo alespoň trochu pěkné a zajímavé finále smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Já budu fandit Alcatrazovi - chování ok, hra pohledná, vítězné naladění...
Fandil bych Casperovi, to je sympaťák, ale v jeho hře mi chybí víc šťávy a šikovnosti.
A třeba nás překvapí Jirka Lehečka, potenciál má.
Reagovat
Rafaeoli25
Tak budoucnosti je určitě Rune, ač mnoho sympatií nevzbuzuje u většiny fanoušků.
Reagovat
paddy
Je tu někdo, kdo tipnul správně loňský i letošní Djodal nebo budu sedět sám v koutě jako bejby? smile

Magický klúčový set... smile
Reagovat
HolyMotors
Gratulki. Ale od tebe už tipy neopisuji. Minule jsi mě ošklivě pomýlil, prej že nechaj Novaka hrát v Austrálii. Pche.
Reagovat
brixner
Bejka teď už nikdo nezastaví!
Uvidíte!
Dobrou noc!smile
Reagovat
RFanousek
Vyhrál zaslouženě, běhal tam jako v 25 :)
Čtyři hodinky jako nic.
Reagovat
soloo
ako prehaczoval bezmozgovo kopce aby neriskoval nic ako vzdy! vychcane. Novak musi tvorit riskovat je to narocnejsie!
Reagovat
Rafaeoli25
Jasný, je to bezmozek, totální, proto to v kariéře dotáhl tam kam to dotáhl, ten piliňák smile
Reagovat
Patik
Novak si myslel ze ho rozrobi ale sám bol znechutený z toho ze Nadal tma lieta akoby nič jednoducho Nadal hral od Ríma mindgames každému vtkal nepriamo. Do hlavy ze konci a potom na kurte každého šokoval svojim pohybom..
Reagovat
soloo
tak bude to tym ze ano ma pravdu nebol ok mal problemy, tak siahol po Fuentesovi a ten mu dal nejaky doping aby tam lietal . takze tak asi
Reagovat
Rafaeoli25
Jasně, Fuentes byl i v šatně před zápasem. Jo a taky má vedle něj pokoj na hotelu a ráno ho přichází budit. Asi tak smile
Reagovat
Ereinion
Nole byl na konci frustrovanej, že Rafa všechno vrátil, takže proto víc UE...jsem přesvědčenej, že jinak by porazil kohokoli jinýho, ale Rafa na Chatrierovi je prostě někde jinde
Reagovat
Rafaeoli25
Nechápal jsem, jak ho většina odepsala, jakoby ani nebyl kingem tohoto kurtu. Jasná věc, bude rád, že uhraje set, už na to nemá, je definitivně po něm a tak pořád dokola. Tohle je sladké smile
Reagovat
Ereinion
jn, speciálně poté co předvedl v roce 2020 bych si ho nikdy nedovolil odepsat...na tyhle zápasy se dokáže vybičovat a dneska to znovu předvedl
Reagovat
Rafaeoli25
smile
Reagovat
Tennisfan77
Hlavně hrál total naivní tenis a Rafa si ho tam vodil jak slepého koně, minimálně desetkrát mu vyloženě nahrál na prohoz tak, že Ja bych ho prohodil smile
Reagovat
Rafaeoli25
Ja jen nevím, proč Nole nehrál, to co loni, máš na to vysvětlení?
Reagovat
soloo
Vajda
Reagovat
Ereinion
Rafa ale hrál rozhodně líp než před rokem
Reagovat
Rafaeoli25
smile
Reagovat
paddy
Djokovič si jako v r. 2020 myslel, že má vítězství v kapse a přepočítal se

Už jsem dříve psal, že letos bude rád aspoň za titul ve Wimbledonu

Ty kecy, že mu všude berou vítězství

Měli mu zakázat start a mohl se na něco vymluvit

Rafa zablokoval Djokoviče a cesta k titulu se otevírá Ruudovi
Reagovat
Tennisfan77
Je fakt brutal na jakem dně Djokovic je bez Vajdy. Od druhého setu to prakticky mentálně úplně vypustil. Bude mít těžké vyhrát další GS, proste nemá vůli.
Reagovat
Rafaeoli25
Vždyť ale celý turnaj předtím hrál jak z partesu, takže opravdu je to Vajdou?
Reagovat
Rafaeoli25
Co říct k tomuhle obrovskému ranci a gejzíru radosti, nemám slov, je to tááám smile. Tak moc jsem si to přál, věřil, říkal si ne, tohle ještě zdaleka není konec a on opět ukázal, kým je, pan nezničitelný smile
Reagovat
Eriksson.Majkl
smile Jedine vamossmile
Reagovat
Rafaeoli25
smile
Reagovat
soloo
Marian Vajda smile
Reagovat
Tennisfan77
Pomalu posílám gratulace ke 22 GS, Škoda, že Nadal opět musel všem říct, že je zraněny a kdyby náhodou prohrál, tak ať to berem v potaz. Tedka hraje devět setu za dva dny a o zranění ani zmínka smile

Každopádně Djokovic dneska udělal asi nejvíce chyb z Bh v kariéře
Reagovat
safi1313
Zalez někam mentale :)
Reagovat
Tennisfan77
Ska.p ty trosko smile
Reagovat
safi1313
Trosko????ok mentale
Reagovat
Rafaeoli25
Tak za to mu ale nikdo nemůže, vždy musí každý v daný den a daný zápas ukázat to nejlepší, co umí.
Reagovat
Tennisfan77
Jasný hele Rafovi to přeji.

Djokovic předvedl dneska fakt dno, bez Vajdy je poloviční a bude hůř. smile
Reagovat
farr
Hochu ty jseš zralej na léčení, kdyby Nole vyhrál vynášíš ho do nebes, takhle ho akorát zhejtíš a vybiješ svoji frustraci. A určitě to Nadalovi přeješ, to víš že jo smile. Jako trochu objektivity by neškodilo, ale tohle blití je vopruz.
Já osobně Nadala nemusím za to jeho chování, ať už při zápasu vědomý zdržování, nebo taktický kecy o domnělých zraněních. Hold nikdo není dokonalý, Nole je vzteklej Jugoš, Roger se taky uměl nasrat a bejt příjemnej jak osina v zadku, ale určitě je třeba říct, že dnes si to vybojoval a hrál prostet lépe než soupeř. TEČKAsmile
Reagovat
Rafaeoli25
Tím jakobys říkal, že bez trenéra a správného vedení je skoro k ničemu. Uvědomuješ si, co říkáš?
Reagovat
Patik
Bez ohľadu nato ci ma niekto rád Nadala alebo nie hejty stranou.. Je to skutočne na zamyslenie ze po Ríme kryval a už na RG na tlacovkach hovoril o konci kariéry a za posledné dni zvládne dva 4 hodinové zápasy z toho jeden proti Nolemu..to proste k sebe nejde ani objektívne vzato..fakt by som sa nad tým pozastavil aj keby som fanúšik Nadala.
Reagovat
Tennisfan77
Je lhář, nic víc. Tohle v mych očích dehonestuje jeho jako sportovce. Udělá vše pro to, aby vyhrál, lze, chce přeložit zapas, zmiňuje zranění, vše jen aby rozhodil soupeře, přitom mu nikdy nic nebylo. smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
...a chtěl hrát večersmile
Reagovat
Tennisfan77
Klaun, co chceš smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
A je tam lajnasmile
Reagovat
Tennisfan77
Djokovic ale hraje strašně špatně, místy mi přijde, ze se ani nemá chut hýbat, obrovsky chybuje.

Kvalitativně fakt špatný zapas z jeho strany
Reagovat
HolyMotors
lajna, lajna, prase, lajna!!
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Od druhého setu jeho výkon hodně kolísal, až ve čtvrtém upadl do zoufalstvísmile
Zklamal především takticky. Hrát zbytečně Rafovi do FH, když nemá protizbraň nemohlo vést k ničemu jinému než k porážce.
Reagovat
Tennisfan77
Hrál hrál, jako přes 50 chyb je brutal
Reagovat
farr
Odevzdáný výkon, Nole loni a letos velký rozdíl. Nadal lepší postup zasloužený.smile Zápas OK. Lepší už nic stejně letos na RG nebude, nebo si fakt někdo myslí, že z těch mladejch lúzrů na druhý straně pavouka má někdo šanci( Zvereva nepočítám ten určitě Rafu nedá)? Snad jedině Marin kdyby se mu splašila raketa a ještě devět setů to tam sypal jako včera proti Medvědovi, ale tomu moc nevěřím .smile
Reagovat
Patik
Mcenroe si práve položil otázku kto je fyzicky natom lepšie ci novak alebo Rafa..uz len to ze ich vôbec porovnáva nieje v poriadku.. Odpoveď by mala byť jasná ale vôbec není.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Fuentés je génius, stvořil Rafasteinasmile
Reagovat
Tennisfan77
Ale Škoda ze nejsem Fanda Nadala, tohle musí být vyloženě balzam na duši u TV

Nadalovi tam proste spadne total všechno smile
Reagovat
Patik
Čistý nebude..alebo bude ale potom zo seba robí len chudáka.
Reagovat
Martan1
Teď jsem se konečně něčemu zasmál smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Proč to Joker tomu Rafovi pořád nahrává na FH?smilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Myslíte, že Rafu teď bolí noha?
Reagovat
paddy
Ne tolik jako Novaka hlava smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
Tennisfan77
Ani ho nikdy nebolela, pouze opět ukázal, ze celou kariéru si zranění vymysli smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Joker mimo, znovu do FHsmile
Reagovat
paddy
Djokovič možná nedopodává a půjdeme brzy spát
Reagovat
HolyMotors
A Rafa možná každou chvíli exitus.
Reagovat
paddy
4 hod musí vydržet bez problémů
Reagovat
Tennisfan77
Kdo by řekl ze fyzicky odejde drive Djokovic než Nadal, který glosoval, že prakticky skoro umírá a možná je zde v Paříži naposled.
Reagovat
HolyMotors
Co jsi měl k večeři, Kamile?
Reagovat
paddy
Psychika, navíc to zase podcenil a je u toho opět Ivaniševič

Bez Vajdy skončil
Reagovat
Tennisfan77
Mě je výsledek prakticky ukradeny, nicméně jsem si akorát na RG ověřil jak moc dokáže Nadal lhát aby vyhrál zapas/titul.
Reagovat
JohnB
Kamile nebrec furt, bez dat synovi pusu a jdi spat
Reagovat
Tennisfan77
Nemám syna a nejsem Kamil, ale dobrý Honzíku smile
Reagovat
JohnB
pak kdo je prolhanej
Reagovat
HolyMotors
Jestli Nadal ještě votočí a trefí přitom byť jen jedinou lajnu nebo se mu to překulí přes pásku, Kamilosovi pukne cévka..
Reagovat
Tennisfan77
Blíží se nám čtvrtá hodina duelu a Nadal, který před týdnem skoro končil kariéru díky zranění kotníku nadále běhá jako teenager ze strany na stranu. smile
Reagovat
brixner
TVL, voni furt hrajou???smilesmile
Reagovat
Blondie
Výdrž, no smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
A jak tysmile?
Reagovat
brixner
Blondie má v hnátách etapu, mě se už klížej voči...
Novak je furt jakoby mimo, sere mě!smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Hráli, jak kdyby Jokerovi dali do pití oblbováka a Rafovi lomcovákasmilesmile
Reagovat
Patik
Normálne vstanem a tu pásku pôjdem odlepiť.. Prísaham Bohu urobím to.. smile
Reagovat
mahycek
Myslím si, že v pátém setu Nadal prohraje a
dominance nejlepšího antukáře všech dob skončí.
Bude to asi smutné, ale Rafa si to zaslouží a
vejde do dějin světového tenisu, Tím pádem
neříkám ,že nic nevyhrajem ale GS už bohužel
žádný. Občas nějakou tisícovku, spíše někdy) ATP 500. Nic, proti Raffovi, je to kámoš Rogera a
budou hrát spolu FA CUP na podzim. Těším se.
Reagovat
Patik
Príde mi ze Novak mal posledný zápas s Rafom väčší zápal pre hru a víťazstvo Dnes mi miestami príde ako duchom neprítomný Ziadn roar ani zatata päsť nič.. Nemastne neslane.. Ale to asi ta páska.
Reagovat
Tennisfan77
Musí se zkoncetrovat, nic není dneska na jeho straně, na čáry vede Nadal asi 40-3 a na pasky 34-0.

Na psychiku těžká věc tohle štěstí Rafy
Reagovat
Rafaeoli25
Nebýt toho, Novak by už byl v šatně že smile
Reagovat
farr
Jako me fakt že Rafa má jako obvykle ve všech zápasech většinou víc štěstí, ale kdyby Novak přestal furt tu pásku tak ostřelovat a o pár mm ty údery zvednul, nemusí do ní každou chvíli mlátit v domnění, že ji snad trochu dá nížsmilesmile.
Reagovat
Tennisfan77
Normální věc, Federerovi ve Wimbledonu taky vše chodilo, klasicky jev
Reagovat
JohnB
smile jasný Kamil, takovýhle nesmysly prostě dva lidi na světě psát nedokážou
Reagovat
Tennisfan77
Ja nevím zda je Kamil tvůj přítel, ale Ja to nejsem smile
Reagovat
JohnB
smile ses to ty, nema smysl se z toho vykrucovat, je to trapny
Reagovat
Tennisfan77
Rikej mi jak chceš, mě je to na no name fóru asi jedno, hádat se s tebou nebudu smile
Reagovat
Patik
Bože konečne zaťal päsť.. Tak predsa len nejaká emócia..vyzeralo to akoby tam bol len jeho duch..aj ta atmosféra bola strhujucejsia minulý rok a to tam bolo prazdnejsie na tribúnach. ..
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa si teď odfrkne a v 5.rozjede beast mode
Reagovat
Mayo
5 setov smile a vieme ako to dopadne
Reagovat
Kub1s
To je c..ak ten rozhodci to je neskutecny
Reagovat
Tennisfan77
Měl podle tebe Nadal málo štěstí dneska?
Reagovat
Patik
Prečo lebo ohlásil out?
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Nie, lebo si Kub1s vsadilsmilesmile
Reagovat
RFanousek
Byl to out smile
Reagovat
JohnB
Djokovic 3-2 sets
Reagovat
Tennisfan77
Nadal si tu pásku dneska predplatil luxusně smile
Reagovat
paddy
Jak jsem říkal - klúčový set smile
Reagovat
Ereinion
Nemám moc rád řeči, že je to kvalitativně tragický zápas apod...s tímhle tenisem by nejspíš porazili kohokoli jiného v pavouku, jen to tak možná nevypadá, když hrajou proti sobě
Reagovat
Rafaeoli25
Přesně tak smilesmile
Reagovat
Patik
Však hej ale nestoja proti iným ale proti sebe takže ten zápas nemá takú kvalitu..ale to bude asi aj tým ze už sme od nich videli kvalitné zápasy tak mame podvedome nastavenú latku vyššie.
Reagovat
Ereinion
je jasný, že na tomhle povrchu bude hodně UE...pomalá antuka o půlnoci, 15 stupňů Celsia
Reagovat
paddy
Ty odpolední šašky by zvládli levou zadní smile
Reagovat
farr
smile
Reagovat
Ondra979
no uvidime v patek. Alcarazovi to dnes nevyslo, ale sehral s nimi uz slusne bitvy a nektere ted vyhral, skoda, jemu bych veril o neco vic nez retezovovi a asi by to melo vetsi naboj..tak priste
Reagovat
paddy
Ve finále rupne Zverev s Ruudem

Djodalca titul nevyhraje
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
Patik
Tie chyby ale nepramenia z podmienok.. Metrové outy dvojchyby smece do siete.
Reagovat
Ondra979
jj, ta uroven je urcite slabsi nez loni, to je fakt. porad je to slusny zapas, ale na ten lonsky nema..uvidime, co dal
Reagovat
Tennisfan77
Každý servis někdo udělá DF

To je vyloženě tragédie tohle
Reagovat
mahycek
Myslím, že teď to bude prásk, prásk, myslím
vše rychlejší, žádně velké tahání a půjde se
brzo do pátého
Reagovat
paddy
smile smile
Reagovat
expert69
Rafa mi přijde, že sotva chodí a djok jakoby nebyl někdy ani duchem přítomen, co čekat po tom 1 a půl setu litého boje a taky to že je čtvrt na jednu
Reagovat
Patik
Ze..uplne zvláštne..
Reagovat
farr
Lol Novak se koukám nad všema slitoval, aby to fakt nebylo do 5 do rána a odfláknul teda solidně tenhle set smile smile. Co si budem...
Reagovat
svetova.dvojka
Djokovič slabý jak heřmánkový čaj...
Reagovat
Ondra979
no opravdu nic moc proti lonsku..oba maji vypadky ale Djokovic vic a ma i trochu pesek..bud se jeste vzpamatuje, jinak prohraje..
Reagovat
Ereinion
loni to taky nebylo nic extra až na 3.set...Rafa letos hraje určitě líp než tehdy, Nole zatím nekonzistentní
Reagovat
Ondra979
druhy i treti set, a ten predevsim, byly vyborne..dnes ne
Reagovat
Ereinion
dneska třetí set byl špatnej, jinak hodně dobrý...první set byl Rafa nehratelnej, v druhým začal víc chybovat, ale level je pořád hodně vysokej, určitě lepší než Alcaraz - Zverev předtím
Reagovat
Ondra979
ja to vidim jinak..loni to byl jinej mazec, letos o tridu slabsi a to vic kvuli Djokerovi, ale ani Nadal nehraj zadny zazrak ale staci to
Reagovat
Amputace
Z Djokovičovy strany možná, Nadal dnes hraje určitě líp než loni.
Reagovat
Ereinion
smile
Reagovat
mahycek
No, co si myslet z pohledu Djoka. Vypráskat
tento gam, to zkusím. A vyhrát čtvrtej a v pátém
Nadala dodělám. To si asi myslí Djoko
Reagovat
Tennisfan77
Ten míč na setball Rafy od Djokovice hovoří za vše.

Kvalitativně naprosto tragicky zapas
Reagovat
Ereinion
loni to taky nebylo nic extra až na 3.set...Rafa letos hraje určitě líp než tehdy, Nole zatím nekonzistentní
Reagovat
Ereinion
sry vedle
Reagovat
Patik
Toto sú vyložene odflaknute gemy na servise..úplne lacno darované už tretí set po sebe doublebreak.. Ak už toto Nadal nevyužije tak už neviem čo tam chcú obaja.
Reagovat
Rafaeoli25
Ber to tak, že jsou to dva géniové proti sobě, šílený vypětí, nemůžeš po nich chtít naprostou dokonalost.
Reagovat
Tennisfan77
Jako sorry ale tohle je WTA servis, to co aktuálně předvádí Djokovic je vyloženě challenger.

Out out out out out out
Reagovat
Patik
Ja od nich nevyzadujem dokonalosť očakával som ze to bude vyrovnané ale nie štýlom ze si darujú doublebreaky..a breaky kiksami.
Reagovat
farr
No ta úroveň nahoru dolu je fakt jak WTA to nelze než souhlasit. Asi maj oba dneska nějaký ty svý krámy a pak to takhle vypadá smile.
Reagovat
Rafaeoli25
Tak to má ale zbytek startovního pole ty krámy každý zápas smile
Reagovat
Patik
Prvy set Nadal lieta druhý umiera tretí zase lieta Djokovic medzi tým umiera potom preberie kontrolu už vypadá ze berie zápas do rúk a zase ho vypne..divný zápas.. Normálne ma prestáva baviť a to som sa naň tak tešil.. A úplne mi je dokonca jedno ze Nadal vyhrá.. Nepoznávam samého seba.
Reagovat
HolyMotors
Amputka se evidentně popletla. Tady fakt nejde předpovídat vůbec nic. Najednou zase tak nějak bezdůvodně na pořádným koni Nadal..
Reagovat
Amputace
Hm, tohle jsem opravdu nečekal. Snad ten třetí Rafa dotáhne. Pak už bych mu docela věřil.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Když Rafa vyhraje v pěti, tak prosím zjistit, co mu Dr. Fuentés píchnulsmile
Reagovat
Rafaeoli25
No pokud by to dotáhl, už to slyším, co se zase spustí..
Reagovat
Rafaeoli25
Co říct na další megabitvu těchto dvou gladiátorů. Slova jsou zcela zbytečná, takže jen - smilesmilesmile
Reagovat
Patik
Megabitva..ono to tam len nadobúda taky dojem lebo sa to tam ťahá jak sopel v každom geme..ale kvalitou bolo minuloročné SF o dosť vyššie..
Reagovat
Tennisfan77
Kvalita zápasu je slabá, velmi, bylo par pěkných výměn ale jinak je to bída
Reagovat
Rafaeoli25
Vidíš a přesto to asi bude v pohodě stačit na to, aby vítěz tohohle duelu pak bral i titul.
Reagovat
Tennisfan77
Což je na cele věci brutálně smutné
Reagovat
Patik
Asi tak nejako..
Reagovat
Rafaeoli25
Ja ale fakt nevím, co kdo chce. Já jsem s jejich zápasy spokojený vždy, minimálně jsou to pokaždé bitvy do poslední kapky potu, nechávají tam všechno. Tak neremcejme.
Reagovat
Amputace
Mektají pi.čoviny samozřejmě. Je to obrovská kvalita na obou stranách, Nadal dal během prvních 3 gemů 7 winnerů kupříkladu. Oba mají výpadky, ale to je na této úrovni pochopitelné. To by pak nešlo považovat za kvalitní prakticky žádný zápas Federera s big3. Že někoho nebere ten match-up beru, ale psát o nekvalitě je úplně mimo.
Reagovat
Rafaeoli25
smile
Reagovat
JohnB
smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Fakt?
Reagovat
paddy
smile

rýsuje se královská 6 hodinová etapa smile
Reagovat
Blondie
Blondie teď dojela a už jen otevřenó hubó čučí a užívá si to, páč jsou prostě oba boží :D
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile už ji to doma smrdí z toho, jak se přehřívají ložiskasmile
Reagovat
vavrinec
Jojo, momentálně stoupá na passo Pordoi.
Reagovat
Mayo
Boh vie či dvoch najlepších tenistov histórie pozerá aj Roger Federer
Reagovat
Tennisfan77
Roger Federer si užívá tenis challenger úrovně kdy borci nejsou schopni uhrát servis bez BB smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Měl by těm dvěma někdo říct, že v jejich práci se přesčasy neproplácejísmile
Reagovat
paddy
další krásný smeč do sítě smile
Reagovat
Tennisfan77
Nadala drží v těch gamech brutální štěstí, tam trefí čáru, tam Djokovic rám, je to někdy až k neuvěření
Reagovat
Patik
Nadal sa drží zubami nechtami Djokovic ho tlači v každom jednom geme a nie a nie to preklopit na svoju stranu..
Reagovat
Tomas_Smid_fan
A někdy až k brekusmile Jj, tu jeho kliku si dobře pamatuju...
Reagovat
Tennisfan77
Prakticky treti set rozhodly dvě věci

1. Rám Djokovice u smece
2. Paska Djokovice na BB

Nadal 4:1
Reagovat
paddy
zápas se většinou vyvíjí ve vlnách, takže je zbytečné dělat soudy 2-4 hodiny před koncem

prohraný set dobrého hráče často nakopne, toho špatného naopak zlomí
Reagovat
Patik
Prečo si to Djokovic vždy s prepacenim presere hned na začiatku..zadarmo dá a potom krvopotne bojuje o návrat.
Reagovat
Tennisfan77
Ale na to, ze Nadal týden zpátky skoro končil kariéru, tak si vede dobre po dvou hodinách smile
Reagovat
Patik
Už kaslime na take reči.. Tiež ma to už nebaví..
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Protože miluje výzvysmile
Reagovat
farr
Opakuje fungující scénář tzv Csaplárovy pasti. Jsou to prostě oba lišáci prohnaní, jeden neustále 24/7 umírá aby za minutu byl zas jak polit živou vodou a druhýho nebaví zas ty úvodní míčky v setech smile.
Reagovat
Patik
Inak to nevidím.
Reagovat
farr
Nole a jeho pověstná hra nad hlavou smilesmile.
Já nechápu, že to není schopnej natrénovat to je prostě Achilova pata hadr, se divím že Nadal nelobuje vícsmile.
Reagovat
paddy
loboval včera za dřívější začátek, ale nevyšlo to smile
Reagovat
farr
No tak jestli právě proto to nikdo nepochopil. Aneb proč jim tam nadal do kanceláře furt házel ty kopcesmile. Jo kdyby si pěkně radši zaloBBoval možná by hráli už dopoledne.smile
Reagovat
Tennisfan77
Krásný start třetího setu, tři čáry, Djokovic 1 Cm out a máme drama
Reagovat
paddy
smile
Reagovat
Amputace
Tenhle byl klíčový. Ztratit dva breaky a vedení 3:0, z toho už se Rafa nevyhrabe.
Reagovat
Roger_Federer
Optimista, jako vždy
Reagovat
Amputace
Já docela jsem, když je k tomu důvod. Třeba loni jsem byl velkým optimistou, protože jsem vycházel z dosavadních výkonů obou na turnaji a z toho, že Novak by mohl mít v hlavě 2020. Teď naopak nevidím moc cest, jak by Rafa mohl vyhrát.
Reagovat
Amputace
Ale možné je samozřejmě cokoli.
Reagovat
paddy
vůbec Nadala neznáš smilesmile
Reagovat
Amputace
Ty mach-upy s Djokovičem znám právě až velice dobře.
Reagovat
farr
Nene lidičky neblázněte s těma soudama, tyhle dva blázni se tam pro trochu toho mamonu budou klidně mordovat do 5 do rána smilesmilesmile.
Reagovat
Alien
A už ho má! Nováku do toho! Noule do toho!
Reagovat
Patik
Rafa zvädol nečakane rýchlo upadol mu servis údery čoraz slabšie úplne vymenený z prvého aetu..myslim si ze Novak cíti ze Rafa upadá aj herne aj fyzicky..ale ideme od začiatku..od teraz asi kazda ďalšia minúta alebo hodina na kurte bude hrať Nolemu do kariet..
Reagovat
Mayo
Okej teraz to budú 2 pohodové sety.
Reagovat
George_Renel
Ten lepší zápas jsme dnes už viděli.
Reagovat
farr
Ježiš to sou kecy, ty oba hráči sou natolik technicky a takticky dokonalí a sehráli spolu už skoro 60 zápasů. Bylo by divné, kdyby na nejpomalejším povrchu byl jiný průběh než boj o každý míč až do roztrhání těla.smile
Reagovat
George_Renel
Ale bavit to může jen jejich skalní. Většinu ostatních ty stereotypy přestanou za hodinu bavit.
Reagovat
farr
Já tady snad neřeším jestli je to hezký nebo ošklivý. Když napíšu lepší zápas předpokládám kvalitu obecně a to si dovolím tvrdit, že oba dva jsou stále dalo by se říct už v dědkovském tenisovém věku schopni mlaďochy na GS vymazat.
Reagovat
George_Renel
Je normální, že pod pojmem lepší zápas vidíme každý něco jiného.....
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Tak oni jsou mistři v tom jak hrajou, ale je to strašný stereotyp, je to o drobnostech, které ocení jen pár zapálených.
Prostě improvizace mladých byly osvěžující.
Reagovat
JohnB
je hotovo no
Reagovat
Patik
Kľud.. Ešte není.. Aj keď Nadal je v tom móde ze už sa nedrží taktiky z prvého setu a tie údery už nemajú takú razanciu..Djokovic sa síce vzchopil ale ešte to neotocil úplne.
Reagovat
brixner
Novak poprvé ve vedení! Možná, že se to tady láme...
Reagovat
Ondra979
jeste ne, porad ztraci set..ale ted je to konecne zajimave
Reagovat
brixner
Netvrdím, že je hotovo, Bejk je bojovník! Ale jistý zlom to může být, teď je Novak jako Ali - tuhle bodne, tady škrábne, támhle píchne, fakt je to o těch maličkostech. Ale myslím, že Rafa začne odcházet fyzicky...
Reagovat
Patik
Tie gemy sú strašne dlhé a v podstate sa v nich nič nehrá..2 hodiny zápasu a na highlighty možno tak 4-5 výmen.
Reagovat
Paixx
To je ale překvapení co? Že ono to vlastně ještě není hotový?
Odpůrci Nadala jsou vážně případy, za stavu 1:0 na sety tady bylo 100 zpráv o tom, jak je to hotový a že se opakuje 2020, přitom úplně stejně to bylo minulej rok, stačí jeden gem a Djokovič se vrátí.
Reagovat
JohnB
Nadal dneska musí vyhrát 3:0, jakýkoli jiný výsledek znamená, že prohraje zápas.
Reagovat
Paixx
Taky si myslím
Reagovat
MarcelPersch
Bohužel Rafa už nemůže, opakuje se situace z loňska, Nike teď nejspíš v klidu vyhraje 3 sety. Myslím, že W by měl Rafa vynechat a pošetrit nohu a hlavně... zapracovat na fyzicce, není možný po hodině 20 nemít už žádnou energii, to i s přihlédnutím k zápasu s FAA.
Reagovat
Patik
Rafa stále vyhráva..este to nemáte stratené.
Reagovat
JohnB
když nevyhraje 2. set, tak je hotovo, o tom nemůže být řeč...
Reagovat
MarcelPersch
Fyzičku na víc jak 4 sety rozhodně s Nolem nemá, to je snad i tobě jasné.
Reagovat
Patik
Hej ale ešte nestratil druhý set.. Stále môže vyhrať v troch.
Reagovat
TheRoyalBlue
Pochybujem, že by nevládal. Jedine, že by kvôli nohe musel obmedziť kardio. Ale skrátka, primárny dôvod bude zranenie, nie fyzička.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
trvalo přes 18minutsmile
Reagovat
brixner
Tak nad tím přemejšlim...Musí to bejt docela záběr na nervy při příjmu - počkat, až Rafa udělá ty rituály, utře BL, ještě jednou si utře potítkem čelo, pak udělá DF a znovu a znovu...Novak stojí prvních pár sekund úplně rovně, pak teprve jde do postoje a čas ubíhá...Rafa je prostě obětí svýho povolání, tohle mi nikdo nevymluví!smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
To každopádně.
Někdo z divadla ho napodoboval, možná to tu už někdo dával. Myslím, že se soupeř servisu vůbec nedočkásmile
Reagovat
Patik
A najhoršie je keď ešte pri servise chytí pásku.. Koľkokrát 4krat po sebe všetko to opakovať.. Chudák Rafa otrok vlastnej hlavy.. Ale tak to už je ťažká porucha.
Reagovat
Mayo
Pekne, prehrať set z double break smile
Reagovat
Patik
Nadal vyzerá ze začína vädnut.z doublebreaku naspäť.Nole pod.. Stačí mu zobrať jeden set a dostaneš ho na fyzicku.
Reagovat
JohnB
Řekl bych, že jestli prohraje Nadal 2. set, tak je po zápase.
Reagovat
JohnB
Mě hrozně baví, jak tady někteří (hlavně fans Noleho) brečí, že je Nadal lhář, že říkal, že nemůže chodit a běhá jak laňka.

Jaký tenista ale na US Open před pár lety vyhrál a měl natržený břišní sval?

smilesmilesmile
Reagovat
Patik
Neviem ty mi/nám povedz kto mal na US Open natrhnuty sval brušný.
Reagovat
JohnB
Asi nikdo, jak tady čtu tak ty komentáře smile
Reagovat
Patik
Keď už.. Tak to bolo AO.. A nie US. smile
Reagovat
JohnB
smile sem myslel ustralian open bez a no smile
Reagovat
HolyMotors
Novak přepíná na jiný level a najednou je Rafa ten, kdo nestíhá..
Reagovat
Patik
Nadal je všade všetko chytí útočí z hlbokej defenzívy. .trafi čiaru aj rámom rakety..Nole sa až smeje ako sa mu konečne niečo podarilo.. Tak no on môže prehrať aj druhý set a ísť do šatne dat si pauzu a môže ťahať ďalšie tri hodiny ak to pôjde samozrejme..
Reagovat
JohnB
Už se to otačí přesně, jak sem předpokládal
Reagovat
mahycek
Djoko neumí servis volej ??? To už Roger, díval
jsem se nedávno na zápasy s Rafou tady v Paříži.
Několikrát nastoupil na Rafu a ten nevěděl kam
dříve skočit, akorát to Roger nedotáhnul a hra
se mu postupně rozpadla. Prostě na španěla se
musí vlítnout i tady na Roland Garros. Perfektní
servis a přechod na síť. A to Djoko bohužel nemá, aspoň dnes. Je to zatím upracované ty
proluky při servisu obou, to je děs.
Utkání nemá spád. Doufám,že se to zlepší, ale
jsou to pinkálisti i když vynikajícísmile
smile
Reagovat
Ondra979
no dobra taktika od nadala, udelat ze sebe pomalu vozickare a pak takto nastoupit..zatim to nese ovoce ale jeste neni konec
Reagovat
brixner
Už to neni, co bejvalo - vod vobouch!
Novak normálně vůbec neví, co má hrát, to je neskutečný!smilesmilesmile
Reagovat
Dobry-den
Dvaadvacítka už je na dosah trenek. smile Teda ruky. smile
Reagovat
JohnB
Rafa hraje to, co musí, jelikož není 100% v pořádku (myslite si o tom, co chcete, fandím mu půl života a trochu ho znám)...

Djokovic to ale nevzdá a pokud vyhraje 3. set, nebo třeba i otočí druhý (je to antuka), tak se zápas může úplně otočit.
Reagovat
SwissMaestro
Taky ho známě.......lži lži a lži chudáček krhounský smile Sorry, ale tohle neokecáš. Takto nehraje člověk co má kariéru na sklonku a "žije se zraněním".
Reagovat
JohnB
Takhle hraje právě přesně tenhle člověk. Protože on ví, že tohle může být za určitých okolností jeho poslední zápas na RG v kariéře. Má možná poslední šanci to tady vyhrát (reálnou). A tudíž není důvod do toho nejít i za cenu skreče později.
Reagovat
bardunek666
Ty to dobře nedáváš smile
Reagovat
Grape
To on dlouhodobě. A prakticky jakékoliv téma. Nejdřív neunášel covid, pak Ukrajinu a teď Nadala. smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smilesmilesmile
Reagovat
TheRoyalBlue
Úbohý dezolat, tak ako sa na Balkanca patrí.
Reagovat
HolyMotors
Přesně tak. Je to hrozný odpad.
Reagovat
Ereinion
Nadal masakr, nejlepší tenis od finále RG 2020
Reagovat
Tennisfan77
Hlavně ze měsíc brecel jak hraje s bolesti a zraněním smile
Reagovat
JohnB
Ty seš hrozně frustrovanej člověk na to, že v tom máš max pár stovek Kamile
Reagovat
Tennisfan77
Ani korunu Honzo a nejsem Kamil
Reagovat
JohnB
seš Kamil smile
Reagovat
Ereinion
njn, na RG má sebou svýho doktora, takže asi hraje pod práškama a injekcema...ale musel se hafo nahecovat, protože zatím to bylo nehratelný...Djokovič to musí co nejdýl protáhnout a doufat, že Nadal vychladne, podmínky budou pro Nadala s postupující nocí čím dál tím horší
Reagovat
Newcombe
to je ostuda Novaku
Reagovat
Tomas_Smid_fan
má nad čím přemýšletsmile Zatím hraje jak bezhlavej tenista.
Reagovat
Andrew89
Jede!
Reagovat
JohnB
Djokovic se rozehrava furt vy pacienti, neni konec ani nahodou.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Vsadils na něj?smile
Reagovat
tito
Už dlouho jsem neviděl Rafu hrát s Novakem v takové pohodě. Vamos!
Reagovat
SwissMaestro
rafa rozehrál dobrý mind games před duelem..prý každý zápas může být posledním v kariéře....kéž by :D ale zatím je jasné, že lhal
Reagovat
TheRoyalBlue
Daj si Snickers... alebo neurol.
Reagovat
Patik
Škoda ten zápas ma horšiu kvalitu než RG20 a to je už čo povedať.. Veľké sklamanie..verím ze všetci tí analytici celý team henman coretja mcenroe willander a x ďalších ludi musia byť veľmi sklamaní..promo ako nikdy predtým a zápas úplná katastrofa smile
Reagovat
Tennisfan77
Djokovic je úplně mimo, ale úplně.
Reagovat
JohnB
smile nebrec Kamile
Reagovat
Tennisfan77
Vole ten Kamil musel být jiný frajer ze za nej označujete každého kdo přijde, jste taky dobra sekta dementu smile
Reagovat
Patik
To čo sa hovorilo o Nadalovi pred zápasom presne platí naopak..to co hovoril Nadal na tlačovke sa tiez deje úplný opak..smile
Reagovat
paddy
to už nemyslí vážně, i ten umpire by měl dostat warning smile
Reagovat
SwissMaestro
Bude to chtít time out aby si Rafíček vzpomněl co ho pobolívá a bude vymalováno. Když se sám Rafa chová jak hajzl tak Djoker musí taky :D
Reagovat
JohnB
Hele ale on stejne Federer 21 mit nebude, tak je to jedno ne?
Reagovat
Mayo
On je fanusik Djokoviča smile
Reagovat
JohnB
s timhle nickem jo? ten ma dost tvl
Reagovat
Amputace
Tak to musí vědět, o čem mluví - Novák přece vyhrál US s natrzenym brisnim svalem :D
Reagovat
com
tak prvni game ve druhym setu a zase minut v cudu smile Du spat smile
Reagovat
Patik
Takto hral Novak naposledy s Fokinom v Monte Carle..Nadal hral takto Naposledy v podstate ako vždy top tennis..
Reagovat
Patik
Teraz sa mi zdá ako by Novak hral s operovanou nohou 5 setak s FAA.. A Nadal zdravý ho len doklepne a Djokovic žiadal day session.. Úplne sa to obrátilo
Reagovat
farr
Zatím repete finale 2020, Nadal mlžil, Nole favorit a dostal výprask. Loni našel recept, Letos koukám našel protirecept Nadal. A tak furt dokola si tam hrajou do 50. Protože next gen sou jeden jouda větší než druhej smilesmile...
Reagovat
Blondie
Otoč mu ty flašky! Otoč mu ty flašky, chci pětiseťák!!!!! :D
Reagovat
Skeec
Novak v prvním setu hrozně nervózní, nopak Nadal začal skvěle, ale takovou úroveň asi neudrží a sedmilhář půjde výkonnostně určitě nahoru. Stačí první break...
Reagovat
Tennisfan77
Nadal před zápasem umíral a když na to přijde, zahraje 22 winneru v setu a běhá jako v 18ti.

KlaundDal smile
Reagovat
JohnB
kolik odevzdáš?
Reagovat
Mayo
Ok, takze vzhľadom k tomu ako dopadol prvý set to bude 5 setov.
Reagovat
JohnB
3:1 Joker
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Jestli dneska vyhraje Rafa tak se bude moct konečně ostříhatsmilesmile
Reagovat
mahycek
Djokovič se zbytečně bojí, podívejte na jeho
výraz očí. Ale i když set prohraje, tak zápas
pak vyhraje. Smích...... A Nadal většinou
mlží, že mu něco je. A to mu asi je, ale až bude
prohrávat, to bude pak hra jeho těla něco jiného
Reagovat
JohnB
Pokud Rafa nevyhraje i 2. set, tak podle mě stejně prohraje, Nole se bude jen zlepšovat.
Reagovat
brixner
No jo, hrajou dva profesoři, kteří uměj udržet míč ve hře, dlouhý vejměny...To neni jako Rune nebo Kopčem...Bude to dlouhý!
Rafa si už popotahuje i brk...smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Čím je zápas důležitější, tím víc popotahování musí přidatsmile
Reagovat
brixner
No, eště, že to nedělam já, vono stačí, že ho mam prisambohu, jako malej cigán nohusmilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
To už bys pak musel chodit do zoo a ne za sousedkamasmile
Reagovat
brixner
No, za sousedkama většinou zajdu spíš kvůli dobrýmu papůsmile
Reagovat
Maarek
Máte prosím někdo odkaz na stream Nadal / Djokovic?
Reagovat
PetaM
http://topliga.net/tennis-tv/
Reagovat
Maarek
Díky :)
Reagovat
Paixx
http://topliga.net/tennis-live/

Tohle funguje mně, tak to zkus
Reagovat
Maarek
Díky moc :)
Reagovat
Patik
To už je taka tradícia double break pre Nadala..asi nejaká taktika..inak ked nemá Nole prvý servis tak nula bodov.
Reagovat
farr
Csaplárova past smilesmile. To je jasné snad každému.
Reagovat
SwissMaestro
Tady se jen potvrzuje jakou je Nadal ubrečenou a ulhanou krysou. I nadále však věřím ve víru Djokoviče.
Reagovat
farr
Já bych nebyl až tak pejorativní, ale souhlasím, že jeho taktiks postavit Noleho do role jasného favorita nebyla špatná volba smile. Jestli vyhraje tak se není čeho bát, pokud rupne bude to počítám bude na umření pomalu a zas tak na půl roku pauza aspoň.smile
Reagovat
JohnB
Spíš je vidět, jak seš hloupý, když ti stačí pár titulků v médiích k tomu, aby sis na člověka udělal obrázek. Co ale chci od člověka, co má nick jako ty, že? smile
Reagovat
Patik
Tomu ver..moze to byť posledný zápas na RG lebo zajtra možno umrie..úplná pohoda ešte Djokovic zaostáva v dlhých výmenách dokonca.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
První dva sety Carlito moc chyboval a Zvíře i díky úspěšnosti 1.servu šel poměrně snadno do vedení 2:0. Pak se přeci jen začala hrát vyrovnanější partie a Carlito rozbouřil tibuny, když ve skvělém závěru snížil na 1:2. Čtvrtý set byl tenisovou lahůdkou vyšperkovanou tiebreakem, který bude patřit k těm nejkrásnějším a nejzajímavějším. Navíc přinesl historický obrat pro Zvíře - konečně na GS porazil hráče top10, jakkoli novopečenéhosmile Carlito v něm udělal pár taktických chyb, které rozhodly. Jednou zvolil místo DS náběh na síť a párkrát zahrál Zvířeti do BH namísto do FH.
Zvíře tentokrát moc nechyboval a držel si vysoký standard na podání. Dnes zaslouženě postoupil, i když jsem to přál Carlitovi.C'est la vie...
Reagovat
Pe3k
Nějak mě to nebaví, zápas Zvereva s Alkáčem mě naopak bavil. Nadal je na RG jasně lepší, ti co typovali jasnou výhru Novaka smile
Reagovat
Paixx
Tohle si psal určitě i přes rokem viď
Reagovat
Krisboy
Opravdu hrajou čtyři gemy půl hodiny, nebo je nějaká trhlina v časoprostoru?
Reagovat
com
Kdyby se Nadal furt nestaral v pr.., tak by to odsejpalo rychlejc a zadny trhliny by taky nehrozily smilesmile
Reagovat
Paixx
Tak zrovna Djokovič mu nemá moc co vyčítat, ten si tam s tím taky musí 25x hodit o zem, než podásmile
Reagovat
farr
Půlku z tý 1/2 hodiny se buď jeden škrábe furt v zadeli anebo druhej milionkrát pinká míčkem o zem. To je ta trhlina pak hned na světě smile. smile
Strašný ty jejich zlozvyky, když se sejdou v jednom matchi je to do očí bijící...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Trhlina se jmenuje Djodalsmile
Reagovat
paddy
Reagovat
Krisboy
Myslím, že když půjdu spát a ráno vstanu normálně do práce, v pohodě stihnu mečbol. smile
Reagovat
.vorlik.
Nemůžu si pomoct, ale Nadalovo projev mi přijde diametrálně odlišný od přechozích zápasů. Odvážné míče, tlačí to k lajně a zatim mu to vychází. Trochu mi to připomíná 2020, kdy ve finále přepnul o několik levelů výš.
Ale taky mi to připomíná minulý rok, kdy začátek jasně opanoval a potom postupně odpadnul.
Reagovat
paddy
konec zápasu daleko, člověk se může klidně i na dvě hodinky prospat

třetí set bude klúčový smile

dajte mi klúč od basy...smile
https://www.youtube.com/watch?v=D6TLPK7Tyio
Reagovat
brixner
TVL? první gem a 10 minut? Já snad prošvihnu i vlastní pohřeb...smile
Reagovat
paddy
5 setů = do dvou do rána

aspoň, že je otevřená střecha, takže nebude takový smrad v hledišti smile
Reagovat
Dobry-den
smile
Reagovat
brixner
More, vzbuď mě v půl pátý, až začne čtvrtej set!
smilesmilesmile
Reagovat
paddy
brejkem pro Nadala to začalo i před dvěma roky
Reagovat
RFanousek
I před rokem smile
Reagovat
com
a je vymalovano - hned prvni brejk pro Nadala v gamu kterej trval pres 10minut.. to bude jeste na dlouho smilesmile Djokobitch zase bez GS smile
Reagovat
RFanousek
Myslet si, že Alcarar hned na prvním GS kde je mezi širším okruhem favoritů okamžitě získá trofej mohl jen naivní člověk nebo hodně oddaný fanoušek. Navíc s tím losem jaký dostal.
Reagovat
elsky
Dobrý postřeh, akorát to chtělo napsat před zápasem smile
Reagovat
RFanousek
Tak já si to myslel měsíce před zapasem, akorát si nejsem jist zda jsem to pod nějakým starým článkem psal. Hledat se mi to nechce.
Reagovat
Newcombe
Djoko, dej mu za uši
Reagovat
Mayo
Federer nehrá
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Dva se potí a třetí se směje někde z bazénusmile
Reagovat
Mayo
Poprava začína smile
Reagovat
mahycek
Tak pojďme na to. A co na tom, že Alcaraz
nepřekročil čtvrtfinále, te je ještě překročí,
víc, jak 30 x
Reagovat
paddy
smile

Papírovým favoritem je Djokovič, ale ne jasným favoritem, jak si někteří myslí. Kurzově to vychází 2 ze 3 zápasů ve prospěch Djokoviče (67:33), fanoušci to vidí 55:45 a já 60:40.

Djokovičovi hraje všechno do karet. Je už rozehraný a sebevědomý, Nadal je možná zdravotně limitovaný a hraje se pozdě v noci na pomalejším povrchu. Ale tyto papírové předpoklady se nemusí naplnit. Vzpomeňme na finále 2020, ve kterém Djokovič shořel, přestože během turnaje vypadal velmi dobře. Naopak loni se zdál být větší outsider než o rok dříve, ale přesto vyhrál.

Zápasy, ve kterých se soupeři dobře znají, může rozhodnout i překvapivá změna strategie, něco neortodoxního, co rozhodí soupeře. Djokovič si asi bude hrát tu svou hru a toho žolíka z rukávu bude muset vytáhnout Nadal. Častější hra na síti? Uvidíme.

Hodně věcí hovoří proti Nadalovi, ale nesmí se zapomínat, na jakém turnaji se hraje. Myslím, že klíčový bude 3. set. Kdo ho urve, tak vyhraje.

V předchozích dvou let jsem vsadil na Djokoviče. Letos sice hodně věcí hovoří proti Nadalovi, ale já na něho přesto vsadím (třetí rok za sebou na outsidera). kurz 3 je hřích nevsadit, ať to dopadne jakkoli. Před dvěma lety si Djokovič podobně myslel, že má titul v kapse, ale nakonec neměl.

Užijte si to! smile smile
Reagovat
paddy
a toto jsem vyvěštil z karet

pokud vyhraje Djokivč, pak se vrátí Kozoroh, a Rafaeoli min. na pár týdnů zmizí smile
Reagovat
Ondra979
2020 bych nebral jako bernou minci, to bylo uplne jina situace. za me fav Djoko 65:35 , pokud bude hrat priblizne to co loni, tak by to melo stacit, pokud teda Rafa nevytasi neco prekvapiveho a to ono ale musi fungovat..ale nevim, co by to mohlo byt, necham se prekvapit a samo musi byt fyzicky ok, jinak sanci nebude mit..
Reagovat
Marduch
řekl bych míchaní hry. Čopy, dropshoty, chodit častěji na sako. Vlastně tím Djokoviče zaskočil i ve finále 2020. Protože Novak se od Říma na baseline rozehrál, je tam momentálně v zóně a balony ve standardních výměnách trefuje pěkně čistě.. Ale na druhou stranu podmínky budou asi specifické, má být postupně chladněji a vlhčeji, takže těžší míče, čímž by se výhoda večerního zápasu pro Novaka minimalizovala.
Reagovat
Ondra979
to by mozn amohlo fungovat, ale Djoko by urcite nejak reagoval..tak jdeme na to
Reagovat
Marduch
tak zatím to spíš vypadá na klasik. FH kladivo po lajně:)
Reagovat
Ondra979
nj ale djok se tradicne pomaleji rozjizdi..pockejme aspon do druheho setu..
Reagovat
Skeec
Jsem zvědavý jestli se tu ukáže rafaeoli když vypadl Alcaraz a ještě vypadne Nadal. Jak okomentuje ty jeho "předpovědi".
Reagovat
paddy
za 4 sety pouze 5 brejků
ale v TB 11 ztracených servisů ze 16

hroutili se jako lavina smile
Reagovat
elsky
Hroutili? smile
Reagovat
ipko
takže finále Zverev-Čiličsmile
Reagovat
mahycek
Zverev vyhrál zaslouženě, ale co udělá v semif.
Když Nadal či Djoko taky ukončí do třech hodin.
Alcaraze čas přijde.
Reagovat
George_Renel
Obávám se, že ten lepší zápas jsme dnes už viděli.
Reagovat
paddy
naplnila se předturnajová prognóza, že Zverev ve QF upodává Alcaraze
byla to odvážná myšlenka, když ráno jsme si připomněli, že Zverev ještě nikdy na GS neporazil hráče top 10 smile

v určitém scénáři může Zverev postoupit do finále, ve kterém rupne s Ruudem

GS je jiný sport, na kterém Alcaraz zatím plní roli houpacího koně
v 19. letech mít silnou hlavu, to můžou říct jen místní blázni smile
takový Federer byl pořádný nervák bez výsledků

nadále platí, že Alcaraz nepřekročil QF
z 30 GS mu nyní ubyl jeden a takto budeme odpočítávat minimálně do čísla 5 smile
Reagovat
brixner
SF vilkiego šléma je super, né?smilesmile
Reagovat
Nola
Sasha ma oproti Medvedovi vyhodu, ze dokaze zahrat okrem hardu aj na antuke, ak bude takto hrat GS titul ho neminie, antuka mu svedci, ved tam ma uz par M1000
Reagovat
dadaft
teda Zvereva jsem pěkně dlouho neviděl, takže mě to co dneska předváděl docela šoklo.
Bravo.
Závěr zápasu byl absolutní top.
Reagovat
farr
Tak on umí, ne nadarmo už dvakrát vyhrál TM. U něj je to spíš zda se sesype nebo ne je to taková rusko-německá ruleta 50na50 smilesmile.
Reagovat
brixner
Zachrastil!
Super!
smilesmile
Reagovat
com
Zverev na GS titul stejne nema smile Pristi kolo s Alcarazem mohlo bejt mnohem zajimavejsi smile
Reagovat
elsky
Letos možná má.
Reagovat
Ondra979
no ale musi dat jednoho z Djoko/Nadal na antuce..to bude asi prilis moc pro nej, z Alcaraze nema respekt a to mu pomohlo..ale uvidime, treba prekvapi..
Reagovat
paddy
smile smile

hrozilo, že start Djodalu se posune, už takto tady můžeme být až do jedné v noci smile
Reagovat
Andrew89
Udrzel nervy na uzde a zaslouzene vyhral
Reagovat
Tennisfan77
Precenovany Alcaraz dopadl dle očekávání smile
Reagovat
farr
JoJo hold GS se rozhoduje v druhým týdnu, Španěl narazil na prvního opravdu silného soupeře a je venku, ale na 19 let QF RG. Kdo z vás to má smile smile.
Reagovat
Krisboy
Já ne smile
Reagovat
Tennisfan77
Pravda, ale nedal to v hlavě, vůbec.
Reagovat
Patik
Jedna lopta inak a mohlo sa ísť do piatich setov a mal by momentum.
Reagovat
elsky
Stačilo si vsadit na Sašu s kurzem přes 4, pane Pobitvěgenerále.
Reagovat
Krisboy
Bravo, Sašo!!! smilesmile
Reagovat
brixner
Snad se Řetězov v TB neposere!
Reagovat
paddy
v tuto chvíli si připomeňme krásný kolaps Zvereva ve finále USO 2020 smile
Reagovat
Krisboy
Tak tak, život jde dál, vzpomínky zůstavají...
Reagovat
Ondra979
tak rezezov zatim stale nema skalp top ten na GS..lol,zkolabuje, nebo ne?
Reagovat
paddy
tušil jsem, že Zverev nedopodává
ten první zase dal DF na BB

jeden horší než druhý smile
Reagovat
Krisboy
Woe ten Zverev jede dobrý pecky chvílema smilesmile
Reagovat
Krisboy
...vážně i ironicky smile
Reagovat
mahycek
Tak co, půjde se do pátého ? Tam by Seša
zkolaboval.
Reagovat
paddy
taky si nenechám ujít popravu přeceňovaného Alkáče smile

pořadatelé měli dnes problém, protože se jim na poslední chvíli rozpadl odpolední program, když jim odřekly mažoretky

z nouze tam proto nasadili Šašouna s Vamosem

snad to tam nebudou dlouho blokovat, protože vrchol dne se rychle blíží smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
kvalita šla ve 3.setu nahoru, jsem zvědav, jestli ji staříci večer napodobísmile
Reagovat
elsky
Je to tak, od 3. setu jiný tenis.
Reagovat
mahycek
Já Alcarazovi
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Nějaká šance tam pro Carlita ještě je, ale jeho výkon by musel jít ještě o kus nahoru.
Reagovat
Alien
Alexandře do toho! Sašo do toho!
Reagovat
Tomas_Smid_fan
tak komu vlastně fandíš?smile
Reagovat
Alien
Já to sleduju! Hned jak jsem to dopsal, průser! U mě normál, od teď fandím Alkatrazovi!
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile má co dělatsmile
Reagovat
mahycek
Já sleduji a zdá se, že pořád Alcarazovi to
jde tak na 50%. Může se to překlopit, ale stačí
vzít Zverevovi servis a potvrdit a jsme jinde.
Reagovat
woody
2:0 na sety a 2:2. Sasha 76% win míčku na podani, takhle se hraje smile
Reagovat
woody
Jinak vecer to bude pomalejší a to mi jako výhoda pro Novaka neprijde
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Míče prý budou kvůli vlhkosti oranžové, tak rozhodnou i lepší očismile
Reagovat
mahycek
Takový výkon Zverev ještě tuto sezonu neudělal.
Zatím, jde k vitězství, ale příští kolo by to
nezopakoval. Ale, pozor, ještě není konec.....
Reagovat
Tomas_Smid_fan
není dnes ve své kůži. Spousta chyb a Zvíře naopak nekazí tolik. Proto je stav 0:2 na sety.

Všichni jsou z vývoje zaražení nebo to kromě mě nikdo nesleduje?smile
Reagovat
Nola
ktovie? Sasha skvele serviruje, hra utocne a Carlitos sa vyhadzuje hlavne z BH, dnes mu proste BH nepise, mozno mu nepisal ani v predoslych zapasoch - nevidela som, a Sasha na tom postavil taktiku, ale este nie je koniec
Reagovat
Patik
Zverev hrá koncentrovane..ale stále je to Zverev ktorý má nato prehrať to z 2-0 na sety..Alcaraz zase nato aby to otočil.
Reagovat
Paixx
Trochu mi to připomíná situaci z roku 2015, kdy Rafa byl v nejhorší formě života a před FO také nevyhrál žádnou ATP1000.... A dostal 3:0 jako nic.

Snad to dneska bude jiné, i když Djokovic je samozřejmě favoritem, minimálně 60:40.
Reagovat
Mayo
Alcaraz dolítal pravdepodobne, predsa na 3 víťazne to je iný šport smile
Reagovat
mahycek
Zatím Sašovi to vychází, musí Carlos mu vzít
servis, což je zatím nereálné. Vidíte, Zverev
byl odepisován a zatím je 100%, To se dalo
čekat. Ale na 5 setů, jestli k tomu dojde
favorizuji Alcaraze, ake musí se zlepšit a
hlavně ne returnu i když nevěřím že by Zverevovi
vbydržel servis celý zápas. Z krátka Alcaraz je
dnes zatím poloviční. Zatím zklamání, ale
co chcete od 19 letého. Prostě Zverev má asi den
dnes D
Reagovat
Patik
Uf no kurz 3.10 na Nadala na French Open a Djokovič 1.45 mám z toho pocit akoby Rafa tento rok končil kariéru..Noleho dnes síce favorizujem ale teraz si uvedomujem že bol vždy v pozícii outsidera a mohol vždy len prekvapiť..podľa všetkého sa karta obrátila aspoň tak vidím že to cíti väčšina tenisového sveta..v tejto pozícii teda Novak na FO asi ešte nebol a ak to sám cíti mohol by na neho dolahnúť tlak že sa to skrátka očakáva to by ho mohlo v hlave paralyzovať..naopak Nadala môže paralyzovať to že to môže byť posledný zápas na RG ako sám tvrdí..aj keby to vyhral čaká ho ďalší podobne ťažký čelendž s Alcarazom pravdepodobne..Djokovič na to má..ale Nadal ? no neviem..
Reagovat
Pe3k
Rafa se rád staví do pozice losera, teda outsidera i před zápasem s Pico Monacem...smile
Reagovat
Patik
dodal by som ešte že Moya uviedol vo včerajšom rozhovore že Rafa bude fyzicky v poriadku oddýchnutý vraj na antuke regeneruje najlepšie..cíti sa sebavedomo ohľadom Rafu vraj si Rafa necháva králikov v klobúku ktorých vytiahne v posledných chvílach a všetkých prekvapí..Moya taktiež spomenul že študoval ich posledný zápas a aj iné zápasy Djokoviča a dnes bude mať Rafa tréning zameraný na chyby z predošlých zápasov s Djokovičom..takže uvidíme..
Reagovat
Marduch
V Moyovi má Rafa kvalitního kouče, inteligentního, systematického. U Gorana si tímto nejsem úplně jistý smile
Reagovat
Nola
jj, kurzy su totalne prehnane.... stavkari sa asi zblaznili, dnes zatial Sasha valcuje Alkaca a aky tam bol kurz?smile
Reagovat
Mayo
El Matador bude rad za set vi večerných hodinách. Ale bol by som rad keby legendárny dr. Fuentes niečo naordinuje smile
Reagovat
mahycek
Tak se vrátím, přátelé stručně, co si myslíte.
Jasně, Djoko je mírný favorit 60-40, ale vím,ač
Rogerovec, co Rafa dokáže. Tak bych to nechal
až na ten večer. Rozhodně bych na Djoka nevsadil
dnes třeba 10 litrů, ale vše i ty těžké míče
v noci a ta teplota mu nahrává.
A Zverev vs Alcaraz, no věřím mladému španělovi,
už i proto, že kdyby náhodou Zverev vyhrál,tak
v semif. narazí. A také, přejí zatím nej.
překvapení jarní sezony. Takže Acaraz, nemusí
to být snadné, může dolehnout tíha semifinále.
Ale, podle předpokladů a pro tenis by to měl
Carlos vyhrát. Vytvářel jsem si, kdyby měl
Acaraz dlouhé vlasy a to by bylo zajímavé i
pro reklamu, snad budoucí světové jedničky.
Jenom, ještě ty gesta, zaťaté pěstičky by si
mohl odpustit, aspoň k tváři soupeři, ale snad
se to naučí. Takže jsem to přehnal přátelé.
Hlavně neurážet a mít rádi to soupeření i když
je to těžké, ale není to smrt. Teď musím do
16.30 odjet, ale vrátím se na Carlose a Sašusmilesmile
Reagovat
kolapse
Neni to nějak pozdě smile bude střecha ? smile asi jo co..
Reagovat
misa
dnes nebyla ve své kůži, spousta chyb, málo povzbuzujících pěstiček, skoro žádný vítězný pokřik... Dva poslední náročné zápasy si asi vybraly svou daň. Čtvrtfinále French Open je ale krásný výsledek.

Výlečit nožičku a těším se na pár zápasů na trávě smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
tak když nemůže běhat, asi ani pořádně se postavit k servisu, k úderům. Musela hodně změnit styl hry. Prostě smůla jak Muška.smile
Reagovat
misa
No jo, někdy jsem si taky říkal, co tam hraje. Některé přechody k síti nedávaly vůbec smysl.
Reagovat
Liverpool22
Je to škoda - chtěl jsem vidět SF Lejla proti Slůněti. Tak snad někdy příště....
Reagovat
smazaný uživatel
Loni česká Popelka, letos italská?

https://www.youtube.com/watch?v=NBvNTnTwxpE
Reagovat
vavrinec
Ale né, to se nemělo stát.
Reagovat
annah
Příšerny řev, co ta Italka vydává. To by se snad mělo pokutovat.
Reagovat
brixner
Kdybych já taklenc třikrát po sobě zařval, vodmarodim to...Fakt to nenávidimsmilesmile
Reagovat
zfloyd
měla by hrát s respirátorem to by ji řev rychle přešel
Reagovat
brixner
Ježiš, vždyť to musí ubírat síly, neříkej, že né! No zlatá Ma hýýý! Já se snad podívam i na ty dvě černošky, tam ani jedna skoro ani nepípnesmile
Reagovat
zfloyd
černý holky ať si to rozdaj , počkám , kdo vyhraje , ale vidět to nemusím
Reagovat
brixner
Kdyby tydle řvoucí nány vyházeli, turnaje by se hrály na 2.kolasmile
Reagovat
dadaft
kdepak, Martina má lepší formu než Leylah, už v obrat nevěřím...
Reagovat
misa
Leylah je dnes nějaká zaražená, asi došla šťáva.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
to není o formě, Leylah si zranila nohu, nemohla běhat a musela zkracovat výměny... Táta ji vybízel v prvním setu, aby vzdala.smile
A nějaká Trevisan z toho má SFna GS. Letošní RG je u holek průšvih.
Reagovat
Liverpool22
Přesně tak. Lejla i se zraněnou nohou měla šance zápas otočit. Bohužel se nestalo a Trevisan uhaluzila SF na GS....
Reagovat
dadaft
neuhaluzila, hraje teď dobře ................ nicméně je škoda, že Leylah nebyla úplně ready
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
zfloyd
i když píšou , že je z Florencie , tak ve mě furt asocijuje typ podsadité mafiánské dcerky z Sicílie
Reagovat
misa
U Italek je to jedno, skoro všechny vypadají stejně.
Reagovat
zfloyd
taková Camila G. ta teda stejně nevypadá
Reagovat
misa
Oba rodiče pocházejí z Argentiny, takže bůh ví, jak jsou namíchaní :)
Reagovat
George_Renel
Také ty geny jsou trochu jiné a židovky bývají moc hezké.
Reagovat
zfloyd
to je dobře tak snad ve třetím vyhraje lepší tenis Fernandes ,
Reagovat
misa
Utekl jí začátek.
Reagovat
brixner
No, Žížala toho má už fyzicky asi plný brejle...
Reagovat
misa
Fernandezka odvrátila jeden mečbol a set získává v tiebreaku smile
Reagovat
vavrinec
Fernandez se povedl malý zázrak. Už jsem se obával, že je konec, ale ještě to se štěstím zvrátila.
Reagovat
Liverpool22
Pěkně to Lejla otočilasmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
A to nemůže pořádně běhatsmilesmile
Reagovat
Blondie
Jak kluky moc nesleduju, tak dneska večer teda roztočím rotoped a báječně si to užiju :D mám ráda Novaka (ačkoliv je to trouba) i to roztomilé jednoduché štěně Rafu, takže kdokoliv vyhraje, budu mít radost.

A pokud Karlíček smázne Zvereva, budu s letošním FO velice spokojena smile
Reagovat
brixner
Karlíček by ti ten tvuj rotoped rozžhavil do běla, až by se zkroutil jak makarón! Ještě ráda bys brnkla Brixovi, aby tě zaved někam na vopuštěný místo a zlehka politoval! Připomeň mu brejle, aby tě v tom chroští našel, kdyby ses vomylem vzdálila!
smilesmilesmile
Reagovat
Blondie
:D :D :D :D :D smile
Reagovat
zfloyd
u Trevisan se normálně podle řevu dá poznat , jestli bude dlouhý nebo krátký míč
Linda N. má první set
Reagovat
misa
Protivná uřvaná baba.
Reagovat
Liverpool22
smilesmile
Reagovat
misa
Loni uštvala Bouzkovou v Indian Wells, její řvání tak bylo slyšet 3,5 hodiny v kuse.
Reagovat
brixner
Vodporně uřvaná, sem to vypsmile
Reagovat
brixner
Zase sem to zapsmile
Vona ta Trevisan zas neni kolem a kolem tak vošklivá, i ňákej ten špuntík je pod kazajkou vidět...To je tak, když si člověk nasadí brejle a víc se koukne!
Martine, do toho!!!
smilesmile
Reagovat
brixner
Tak vona je to Italka???
Tak to jí fandim!
Ma - hýýý!
smilesmile
Reagovat
misa
Leylah má bolavou nohu :(
Reagovat
zfloyd
a má úplně stejný tenisky jako Iga i stejná barva
Reagovat
Liverpool22
tak na tom není nic divného Iga + Leyla mají smlouvu se stejnou značkou, ale tenisky to jsou pěknésmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Asics je zajímavá japonská značka. Zkratka znamená "ve zdravém těle zdravý duch (duše)". Nedávno jsme pořídili první běžecké, zatím ok.
Reagovat
zfloyd
já už mám jedny gelové ochozené , jen na zahradu , ale rozhodně byly moc fajn
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Další Muškasmilesmile
Reagovat
misa
Pro tělo drobné Leyly musí být zápasy velký nápor. Běžně musí hrát proti soupeřkám o 10 - 15 kg těžším.
Reagovat
Alien
Přeji jednoznačně Noulemu!
Reagovat
Rafaeoli25
Skoro všichni Nadala odepisují. Je to nedůstojné až trapné. Djoker je mírný favorit zápasu, jako velkého favorita ho nevnímám. Pevně věřím, že to bude výborný zápas z obou stran a pokud to bude na pět setů jediné dobře, aby to byl další památný mač.
Reagovat
Skeec
Ty jsi opravdu blázen, přeješ si aby Nadal po 5ti setech, problémy s nohou a po případném postupu na něho čeká Alkaraz, hrál 5 setů s Djokem? smilesmile
Reagovat
Rafaeoli25
No já si nepřeju, aby se zničil, ale cestu vidím asi jen přes pět setů. Každopádně to pro něj nemusí být zničující. I tak aktuálně nejvíc vidím na titul Carlose.
Reagovat
Tennisfan77
Ty pokusy o přeložení zápasů prostě ukazují, že si Nadal nevěří, což neznamená, že nemůže vyhrát, může, je to velký bojovník, ale nevěřím, že je 100% fit.
Reagovat
Rafaeoli25
Ale prosím tě, zase tak moc by ho odpolední čas nezvýhodnil, zase by měl méně času na regeneraci. Jestli je 100% fit je otázka, ale zápas s Augerem ukázal, že snad ano.
Reagovat
Tennisfan77
Samozřejmě otázka je, kolik je z té žádosti kino a snaha rozhodit Djokoviče, to nikdy nevíme, tady borci umí hodně dobře taktizovat. smile
Reagovat
Rafaeoli25
Myslím, že ani jednoho nemůže nikdo a nic výrazně rozhodit, možná trochu, ale to k vítězství stěží pomůže, ať jednomu či druhému.
Reagovat
Ondra979
nj, tak fandi svemu konovi, ale tentokrat opravdu objektivne neni favorit, takze nedustojneho na tom nic neni..Djokovic neni automaticky vitez, ale on dneska bude chtit vyhrat stuj co stuj, veri si, podminky mu nahravaji a to by nejspis melo rozhodnout i kdyz samozrejme tenis je nekdy nevyzpytatelny, ale tady to pro RAfu moc nevidim
Reagovat
woody
Já si nemyslím, že je Novak nějak velký favorit. Podobné komentáře jsem četl před finále RG 2020 a jak to dopadlo. Nadal nevypadal v těch pěti setech, že by ho noha nějak extra limitovala. Novak ještě letos nehrál nějak extra dlouhý zápas a všichni víme jak vypadal ve finále Bělehradu a v MC.

Pro mě je mírný favorit Nadal. Ale jako fanoušek Noleho bych si přál výhru druhé strany. Nicméně, odepisovat Nadala může jen blázen, to nám už ukázal tolikrát....
Reagovat
Ondra979
tak uplne ho urcite neodepisuji, ale nejak mu moc neverim, a ani on sam si moc neveri, coz doklada snaha o prelozeni zapasu...navic situace je jina, z porazky v roce 2020 se Djokovic poucil coz dokazal loni a letos bude taky pripraven, takze bud to bude velka bitva s otevrenym koncem, pokud bude Nadal naprosto fit a udrzi si vysoky level po vetsinu zapasu, pokud ale level neudrzi nebo ho bude neco pobolivat, tak vyhraje Djokovic celkem s prehledem..
Reagovat
woody
Myslím, že Nadal bude zkoušet ty vysoké míče k BL a taky pomalé čopy do BH Novaka. Uvidíme jak se s tím Nole popere...
Reagovat
turista
No hru na bekhend Novaka asi moc Rafa praktikovat nebude protože bekhend je Novakův nejsilnější úder. Ukáže se zda vymyslí nějakou novou taktickou variantu s cílem Novaka zaskočit. Ale snad se mu to nepodaří. Srecno Novak! Pobedi!
Reagovat
Skeec
Nechápu kde se vzalo to, že se Novak poučil a takticky předčil Nadala. Jiný zápas jiné podmínky, navíc loni Nadal odešel fyzicky a kdo ví jak na tom bude Novak po 4 hodinách. Ano Novak je favorit každopádně ten kurz vůbec neodpovídá. Viděl bych to maximálně 60:40 pro lháře.
Reagovat
Rafaeoli25
Já 55:45.
Reagovat
Ondra979
protoze proste loni vyhral, a v zaveru uz NAdala docela drtil..takze to nebylo jen o par balonech nebo o stesti..a pokud letos predvede podobny vykon, tak si myslim, ze vyhraje zase a on je toho schopen..uvidime vecer, RAfa to neda lacino, ale podle me zapas podobne intenzity jako loni zase neustoji..musel by vyhrat podobne jako v roce 2020 a to neni moc realne, ale stat se muze samozrejme leccos, je to tenis
Reagovat
Rafaeoli25
Tak loni rozhodl třetí set, kdy měl Nadal setbol a byl fakt jen kousíček. Kdyby ho vyhrál a vedl 2:1 on, tak by to vypadalo o dost jinak.
Reagovat
Ondra979
ja mam jiny nazor..podle byl Djokovic schopny to otocit a vyhrat, i kdyby ten treti set prohral..neodesel by jako NAdal..
Reagovat
Rafaeoli25
No já to vidím tak, že ho ten třetí set hodně zlomil. Ve čtvrtém navíc mohl odfrknout a pošetřit se na pátý, kdyby ten třetí vyhrál. Každopádně kondičně na tom asi loni skvěle nebyl, to souhlas.
Reagovat
Skeec
Jenže to je přesně ono, tam Nadal vypadal, že každou chvilku umře. Odešel fyzicky, s tím nemá taktika nic moc společného. Pokud to bylo o fyzičce tak to spíš bylo o Nadalovi (opotřebování, zranění, nedostatek tréningu). Proto nerozumím tomu, že sedmilhár našel taktiku. To je úplná hloupost. Že ji teda nenašel dřív když byli mladší...
Reagovat
Ondra979
to vypadal az od ctvrteho setu, do te doby se drzel, ale byl proste o kousek horsi, takze to bylo i o tom, ze ho Djoker nejdriv zacal prehravat, byt to bylo docela tesne, a nakonec ho utahal..jen uplne na zacatku byl Nadal lepsi ale to stacit nemohlo.
Reagovat
Tennisfan77
Jenže dnes je úplně jiná situace, Djokovič prakticky odehrál kolik? 3-4 turnaje, kompletně možná dva?

Nadal měl v roce 2020 v nohách prd, tu sezónu se hrálo něco málo přes 30 zápasů, teďka má v nohách nejnáročnější a nejúspěšnější vstup do sezóny v kariéře, to, že to bylo většinou proti hráčům druhého sledu je sice jedna věc, ale pořád ty zápasy Nadal odehrál.

Djokovič neodehrál prakticky nic, ten tam může běhat celý den, u Nadala tomu moc nevěřím.
Reagovat
Ondra979
my resime jeste lonsky zapas kde NAdal opravdu odpadl az v poslednim setu..jinak ano, situace je opravdu jina a vse hraje zatim do karet Djokerovi
Reagovat
Patik
Djokovič by ten zápas otočil aj keby prehral tretí set..on to sám povedal že nemá dôvod skláňať hlavu aj za nepriaznivého stavu keď vie že dobre triafa loptičku.
Reagovat
Ondra979
ja to rikam taky, zte by to otocil..
Reagovat
Patik
došla mu šťava ..problém s nohou jedno s druhým..o ten set bojoval asi len preto že trval hodinu a pol.
Reagovat
Skeec
Tak hlavně, že sedmilhar nedokázala na USO tyhle hráče druhého sledu porazit. Celá letošní sezóna byla prazvláštní, hrálo se v jiném termínu moc se nehrálo, nikdo nevíme jak na tom Nadal byl zdravotně, ale berete to jako že Novak našel taktiku smile
Reagovat
Tennisfan77
Já o taktice neříkám nic, jenom říkám, že 2020 - 2021 byly úplně odlišné ročníky, než je ten letošní.
Reagovat
Patik
Našiel taktiku..pretože ho posledné roky aj v ríme minulý rok Rafa trestal stále forehandom po čiare tak vymysleli na neho že mu bude hrať stále len na backhand a stále si ho tam udržiaval..aj servis šiel vo väčšine prípadov na backhand aj keď mu ho Rafa už jasne čítal..dlho som ho nevidel tlačiť sa Nadalovi tak strašne do BH skoro to vyzeralo až že má strach z jeho forehandu..to bola nová taktika.
Reagovat
Skeec
Jasně, to zkoušel i Federer. Tato taktika se na Nadala praktikuje co hraje a nikdy to nefungovalo. Jak je možný, že to někdo nechápe. Přece kdyby to bylo tak lehké nemá Nadal 13x RG. To nebylo o nějaké nové taktice ale o Nadalovi.
Reagovat
Patik
Tak Nadal má aj niekoľko titulov z hardu a aj tak s Djokovičom neuhrá ani set na harde takže nejde len o tú taktiku kto to ako skúša ale o prevedenie tej taktiky prácu s tou taktikou..Djokovič ho v tom zápase úplne izoloval natom backhande..ale zišli sa mu aj iné okolnosti ako si aj uviedol opotrebovanie Nadala a jeho slabšia výdrž..jedno s druhým a bolo z toho to čo bolo.
Reagovat
Skeec
No ale o tom mluvím, tady vznikla nějaká domněnka jak Novak našel na Nadala taktiku. Což není pravda, není náhoda, že tu taktiku "našel", když už Rafa odchází do důchodu. To s těmi sety nebudu komentovat, jelikož to absolutně nemá hodnotu.
Reagovat
Patik
Tak tí hráči sa stretávajú proti sebe celé roky a vždy sa vedia niečim prekvapiť..posúvali svoje limity navzájom..svoju hru a mentálnu silu..čiže podľa mňa celé je to dlhý proces objavovania chýb hladanie medzier v hre..ako trebárs ten Federer prišiel s novým backhandom v roku 2017 no prečo ho nevytiahol trebárs na AO 09 proti Nadalovi ale až AO17..tí hráči získavajú ten herný um rokmi..aspoň to je môj názor..je možné že to čo hral minulý rok Djokovič bude dnes ešte lepšie herne a takticky zvládnuté..
Reagovat
Ondra979
jestli to dobre pocitam, tak ho na antuce porazil 8x, 19x prohral. jasne, bilance negativni, ale na zacatku kariery si NAdal strasne nahrabal a to uz se neda dohnat..ale tu taktiku nasel a porazil ho tolikrat, ze to neni nahoda, vzdycky to samozrejme vyjit nemohlo, na to je NAdal moc prece jen moc dobry, ale od roku 2011 to uz neni hra na jednu branku, Djokovi se nedarilo s vyjimkou 2015 a lonska jen na RG, ale i to se dneskem muze definitivne zmenit.
Reagovat
Skeec
Tak ještě jednou jako pro tatary, po LOŇSKÉ výhře Novaka se tady začalo objevovat jak Novak našel na Rafu taktiku. To chápu tak, že už ho bude pravidelně porážet a najednou sem ondra tahá rok 2011. Tak kdy našel tu taktiku, jaká teda je ta taktika? Když ji teda zná od roku 2011 proč v roce 2020 mu nevycházela. Naposeldy, Novak nenašel žádnou zázračnou taktiku, vše je to o tom, že nadal je opotřebovanejsi, pomalejší a že je na konci kariéry, Novak vypadá stál jako mladík a samozřejmě má zbraně na Nadala, však je to jeden z nejlepších hráčů všech dob. Takže to opravdu není o tom že Novak našel nějakou zázračnou taktiku. To je jako kdybych já tvrdil, že Medveděva našel taktiku na Noleho (poslední zápas USO 3:0) smile
Reagovat
Ondra979
tak urcite. nenasel asi nic, ty jsi dobrej exot. tak tady nasel zpusob, jak ho porazit na tri vitezne na antuce, v roce 2013 mu chybel maly kousek, v roce 2015 mel nadal spatny rok, takze tam to bylo celkem jasne..a ze by to nebylo vubec o taktice a hernim planu, tak to si muzes klidne myslet, ale asi opravdu tezko, hralo to roli stejne jako djokerova nezdolna fyzicka kondice
Reagovat
Skeec
To je neskutečný, exot asi budeš ty, snažím se tím říct, že taktiku zná už nějakou dobu v některých zápasech mu i vyšla, ale rozhodně nepřišel loni s něčím převratným a novým. Je to o Nadalovi a tím končím naši debatu, protože ty nejsi schopný to pochopit.smile
Reagovat
Ondra979
jj, je to jen o NAdalovi a jeho forme a jestli nema nahodou nejake bebi..uz brecime lol, jinak odkazuji na post Patika v 16:04 - ma naprostou pravdu, jen ty ji nechces akceptovat
Reagovat
Skeec
smilesmilesmile
Reagovat
Patik
naše teorie sa navzájom nevylučujú Nadal stárne je opotrebovaný a to samozrejme nahráva do kariet Djokerovi lebo tá taktika sa lahšie uplatňuje..tá taktika ktorú ušil Vajda a neskôr ďalej dolaďoval aj Becker tam je už desať rokov približne a každým zápasom sa to len dolaďuje neni to nič prevratné ale zmeny tam sú..inak Ivaniševič povedal v nedávnom rozhovore s trochou vtipu že Novak je fyzicky pripravený na desaťsetový zápas..takže uvidíme načoo je pripravený Rafa.
Reagovat
Skeec
Dobře proti tomu nic nemám, ale v tom případě nejde říct že loni Novak našel taktiku na Nadala v porovnání rokem 2020.
Reagovat
Patik
Tak v r.2020 Djokovic nestihol mat nejakú taktiku..Nadal ho nepustil k ničomu viacmenej ale hral taktiku ktorú používa viac na harde.
Reagovat
Ondra979
proc sem tahas Federera - ten evidentne nezvladal vysoke topspiny z NAdalova FH do jeho jednorucneho BH a nikdy se s tim u Nadala na antuce nevyporadal..Djokovic ma obourucny, konzistentni BH a ten to dokazal a verim, ze to dokaze i dnes
Reagovat
Skeec
Proboha klid a dej si studenej obklad na čelo, ten příměr se nabízel, nechci tu plivat na Rogera.
Reagovat
Ondra979
ja jsem v klidu, jen ty placas nesmysly, ale to je taky v pohode, kazdy jsme nejaky smile
Reagovat
Marduch
Souhlas.. Jen nějaký nováček ve sledování tour může favorizovat Djokovice jen na základě nějakych dojmu a pocitu z posledních zápasu. Tady je Nadalovo. 3 prohry za 17 let. Ty plactive řeči Nadala zrovna před duelem s Djokovicem, že to může být jeho poslední RG, mi přijdou nevhodný a vůči souperi ne úplně fér. Doufám, že se tím Djokovic nenechá nijak oslabit v maximální koncentraci, ktera je před zápasem s Nadalem na RG naprosto nezbytná, jestli chce sebelepší hráč pomýšlet na vítězstvi nad Rafou na RG.
Reagovat
Tennisfan77
Nadal tohle dělá vždycky, když prohrál na French Open loni, tak ukončil sezónu. Připravuje si půdu na prohru aby mohl tradičně říct, že kdyby byl zdravý, tak je to jiné, ale na noha není dobrá atd. Typický Nadal, neumí prohrávat, nikdy to neuměl.
Reagovat
Rafaeoli25
Musíš ho pořád tak hejtovat, to ti leží tak v žaludku? Já mám zase mraky věcí proti Novakovi, přesto tu nepíšu pod každým článkem, jak ho nemám rád, co se mi na něm nelíbí atd. smile
Reagovat
Tennisfan77
To jsou fakta, ne hejty.

Nadal prostě permanentně vše svádí na zranění a dává si záležet na tom, aby to všichni slyšeli.

Neumí prohrávat, to není hejt ale pravda. Sportovec je to fenomenální, to je bez debat. smile
Reagovat
Rafaeoli25
A ona ta zranění snad nebyla? Spočítej si o kolik GS přišel. Třeba v roce 16 na FO, to jako skrečoval proto, že se bál, že by nakonec nevyhrál? Tohle když čtu, tak fakt nemám co říct. To nejsou žádná fakta smile
Reagovat
Tennisfan77
Já neříkám, že zranění nebyla, říkám, že Nadal neumí prohrávat, což je součástí jeho poruchy osobnosti, kdy by celou rodinu vyměnil za titul z French Open a prostě pokaždé když prohraje, je ten průběh stejný, zranění, noha, ruka, hlava, koleno, palec, vlasy.
Reagovat
Rafaeoli25
Co to píšeš za bláboly? Víš vůbec, co pro něj znamená jeho rodina a jak jí miluje? No větší kec jsem dlouho nečetl, sorry, hlavně je ale ubohý a urážlivý. Proč tohle píšeš?
Reagovat
Tennisfan77
Je to úplný lidumil z fleku by Xiscu prodal za titul z French Open. smile
Reagovat
Rafaeoli25
Jsi fakt id.ot nebo to jenom hraješ? Protože vtipný tohle rozhodně není jestli myslíš, fakt ne..smile
Reagovat
Tennisfan77
A po titulu si zase zajede s třema kámošema na jachtu a budou se fotit v růžových plavkách. smile
Reagovat
Rafaeoli25
Nou koment, tohle je fakt dno..smilesmilesmile
Reagovat
woody
Kamilos, už se nám přiznej smile
Reagovat
Tennisfan77
A o Djokovičovi vykládá, že nikdy není hráč více, než samotný turnaj v Paříži brečí, že nechce hrát večerní session, ať mu to přeloží. Vždyť to je k smíchu.
Reagovat
brixner
Chlapi, Novak by měl vyhrát!
Ale Bejka bych nepodcenil ani na sekundu!
Reagovat
Rafaeoli25
No za to všechno, co v posledních dnech padá na Rafovu hlavu by si zasloužil vyhrát on, už jen proto a já doufám, že se tak stane.
Reagovat
brixner
Kámo, fakt promiň, ale tenhle obrat "Zasloužil by si..." fakt nenávidím! Takže Rafa zachrání život topícímu se dítěti, pak přijede do Paříže a zaslouží si, aby mu všichni nenápadně darovali tři sety v zápasech???(jen přirovnání!!!) Pochop už, že žádný sport není za zásluhy, Sampras vyhrál 7x Wimbledon a nakonec ho strčili hrát na kurt, který snad ani nebyl v areálu Wimblu - tak jak je to s těmi zásluhami? Ani Rafa ani Novak si vyhrát za nic NEZASLOUŽÍ, kdyby např. Novak někoho zavraždil a celou Paříž pak vyhrál, tak co? No jednoduše - on bude vítězem! Nebo letos Paříž vyhraje Rune - za jaké zásluhy?? Už nevím, jak bych to vysvětlil, za zásluhy kluci půjdou do "Hall of Fame", ale tituly si prostě musí vybojovat sami! Přece nikdo nemůže být takhle zaslepený, navzdory tomu, že veliké fandovství je super!
Reagovat
D@nny
Kasli na toho magora. Nestoji za to s nim ztracet cas a porad na nej reagovat. Treba ho uz brzo zase zavrou do ustavu a bude klid.
Reagovat
Rafaeoli25
Hm a co vykládá tatínek Nolečka to je asi v pohodě viď..
Reagovat
Tennisfan77
O tom tady řeč nebyla, ale je samozřejmě taky dement, nicméně Djokovič u mě trošku stoupl v Austrálii, kdy prostě postavil své hodnoty nad tenis, což prostě Nadal nikdy neudělá, on by si dal i 30 dávek očkování jen aby mohl hrát bez Djokoviče na AO.
Reagovat
Rafaeoli25
A jak souvisí s hodnotami to, že Nadal očkování věří a Djoker ne? Já se taky nechtěl naočkovat, ale rozhodně respektuji v tomto mínění a rozhodnutí každého, jako v jiných věcech.
Reagovat
Tennisfan77
Nechápeš pointu, nemám na tebe sílu. smile
Reagovat
Rafaeoli25
Pointu chápu, chceš prostě Nadala vykreslit v nejčernějších barvách, aby z toho vyšel málem jako darebák. Velmi dobře to chápu..co tam máš dál?
Reagovat
Tennisfan77
Nic hele, Nadal je 21 GS vítěz, velký šampión, bojovník, tečka dvacet, ale prostě furt jenom brečí, vše.smile
Reagovat
Rafaeoli25
Furt? Kdy, upřesni. Zranění měl, to je daný fakt, kvůli nim přišel o mnoho GS i celé kusy sezón.
Reagovat
Tennisfan77
To je taková oblíbená fráze jeho skalních fanoušků, kdyby nebylo zranění, tak je Rafa tam a tam. Prostě zranění bylo, kdyby nebyl Nadal s Djokovičem má Federer 50 GS a 600 týdnů na n.1, brečí kvůli toho někdo, nebrečí, tak to pořád nepoužívej, výmluvy, jako Nadal přesně, proto mu fandíš.smile
Reagovat
Rafaeoli25
Zcela nepatřičně srovnáváš zranění, která ho vyautovala s tím, že kdyby nebyla konkurence a daní rivalové nebyli. Zranění ho prostě připravila o řadu GS, narozdíl od Rogera a Novaka. Já nad tím nebrečím, jen to konstatuji. Neříkám o kolik víc by toho vyhrál, ano, to jsou jen spekulace. Každopádně pokud máš problém s fakty, tak ho měj, co já s tím?
Reagovat
Tennisfan77
Nesmíš tím být tak posedlý, máš z toho ve finále h0vno, fandi dneska Rafovi, třeba překvapí a vyhraje 22GS, zaslouží si to. smile

A pokud jsi težký fanoušek, máš tam kurz 3, tak to nalož za dvacet litrů ať z té výhry něco taky máš, protože teď máš prd a nervy v kýblu. smile
Reagovat
Rafaeoli25
Tak zrovna v sázení jsem v plusu 1.7 milionu a většina z těch peněz je právě z tenisu, takže úplný prd z toho nemám, když už jsi načal tohle smile
Reagovat
Tennisfan77
Tak to je hezký, za jak dlouho? smile
Reagovat
Rafaeoli25
Skoro za 17 let. Vychází to na plus cca 100 tisíc ročně. No není to zase tak grandiózní, ale když si vezmu kolik lidí je celoživotně v sázení v mínusu tak to zase tak špatné myslím není.
Reagovat
Tennisfan77
Tak to máš dobrý, to hlavně úplně stačí. Já začal na 100% někdy konec roku 2020 a mám +98.000,-Kč, čili bych se mohl dostat na podobná čísla, mega je takový můj cíl.
Reagovat
Rafaeoli25
Tak já zkouším i samozřejmě tikety na velké částky, i to se může povést, měl jsem jednu chybu za 100 kč na 4.4 milionu čtyři roky zpátky, to bolelo strašně.
Reagovat
Tennisfan77
No ty vole, to by mě asi odvezli smile Ale i tak 1,7 mega je dobrý výkon smile

Co používáš na tipy? Vlastní intuici, nebo čerpáš z webů?
Reagovat
Rafaeoli25
Jinak tohle je těžký zápas, kdy kurz okolo 1.50 za vsazení tak složitého duelu nestojí a Nadal je v tuto chvíli v o něco horší pozici než Djokovic, takže kurz 3 je zase risk zbytečný. Každopádně Nadala sleduji kvůli tomu, jakbje skvělým hráčem, ne kvůli sázení.
Reagovat
Skeec
To nebylo o hodnotách, kdyby se vrátil v čase určitě by udělal různé věci jinak jen aby tam hrál a ten kdo si myslí, že ne tak je blázen (netvrdím že by se nechal očkovat, ale určitě by si dal více záležet). Tohle tři to mají v sobě a proto jsou nelepší. V AO se Novak jen přepočítal a myslel si že je něco víc a to rozhodně není něco co by se mělo obdivovat.smile
Reagovat
turista
Novak obětoval tomu neočkování tak moc včetně neúčasti na Sunshine Double, že se zbytečně dostal do nekomfortní pozice.
Reagovat
Skeec
Kdyby to objetoval vůbec by nejel do Austrálie, nedělejte tu z něj někoho kdo má hodnoty. Jak mu vůbec nejde o GS.
Reagovat
brixner
No jo, tatínek...Ale hodně toho bylo ztraceno v překladu. Vždyť je to úplně fuk, co kde kdy kvák, rozdaj si to kucí a já jen tvrdím, že Novak nastoupí proti největšímu bojovníkovi, kterej kdy po kurtech chodil a to sem Rafu nikdy zas tak moc nemusel!
Reagovat
Tennisfan77
Upřímně já z toho mám tady prdel, ale mě více zajímá asi zápas Alcaraz - Zverev, než sledovat po šedesáté totéž dokola, Ruud-Rune, výborná věc, Čiliče chci vidět, to bude good.
Reagovat
Rafaeoli25
Co je na Zverevovi zajímavého? Jestli dostane 0:3 nebo s nějakým obrovským štěstím uhraje set? No to bude podívaná smile
Reagovat
Tennisfan77
Psal jsem Alcaraz- Zverev, ne jenom Zverev, vytahuješ co potřebuješ (to je takova deviza Rafa fans). Alcaraz první QF, bude plný dům, Zverev má zkušenosti s GS, bude tam nervozita, výměny, oba mají dobrý servis, může to být dlouhý zápas. smile
Reagovat
Rafaeoli25
Alcaraz už dva dny nemůže dospat, jaký má ze Sašy respekt smile
Reagovat
Tennisfan77
Nepsal jsem nic o respektu, opět jsi vytáhl úplně něco jiného, než jsem říkal. smile
Reagovat
Rafaeoli25
No opravdu nemá důvod mít jakýkoli respekt zrovna z něj, který na velké zápasy na Chatrieru nikdy neměl a mít ani nadále nebude. Carlos je tak jasný favorit, že stěží může být větší, pro Zvereva je i současný kurz víc než milostivý.
Reagovat
Tennisfan77
Já si naopak myslím, že nějak výrazně Zverev nedostane naloženo, věřím mu minimálně na set.smile
Reagovat
Rafaeoli25
Naloženo snad úplně ne, bude to tak 6:3, 7:5 a 6:2 a to bude moci Saša brát jako úspěch.
Reagovat
woody
Uplne to nedopadlo co?
Reagovat
woody
No nemyslim si,že to bude tak jednoznačné. Alcaraz asi vyhraje, ale Zverev není bez šance.
Reagovat
Ondra979
taky bych rekl..Zverev nebude uplne snadny souper a bude chtit vyhrat..mel by to Carlito dat, ale snadne to nebude
Reagovat
Tennisfan77
Stejný názor, over 3,5 smile
Reagovat
woody
Nesázím, jsem v tom fakt mizernej...
Reagovat
Tennisfan77
Já jsem závislý, ale ty prachy co tam mám jsou vyhrané, takže člověk nemá takový pres.
Reagovat
Ondra979
a myslis, ze ta 3 na NAdala je aspon trochu value? ono to tak vypada na prvni pohled, ale jisty si tim nejsem, asi to sazet nebudu a vychutnam si to
Reagovat
Tennisfan77
Jak píše výše Rafík, já bych to vůbec nesázel, mám v kombíku Rafu under 1,5 setu, ale za drobné.

Prostě ten zápas se nedá absolutně predikovat, to může dopadnout 3:0 0:3 3:1 3:2 2:3, coin flip.
Reagovat
Ondra979
3:0 pro RAfu to nevidim. 3:1 pokud by rozjel valec a nezastavil se, set mu Djoko sebere i tak, ale proste mu na takovy vykon neverim ve vecernim zapase, to je cele..muze me prekvapit, to je jasne ale Djokovic chce tento zapas vyhrat jako snad zadny jiny dosud a necha tam vse..a to asi NAdal neustoji
Reagovat
Tennisfan77
Je fakt, že Djokovič je oproti roku 2020 v úplně jiné pozici, tehdy to bylo na konci sezóny, neměl už moc sil, prakticky po tom finále už nic nevyhrál, skončil ve Vídni se Sonegem, na TM zaznamenal dvě porážky, což není úplně standard.

Teďka Rafa vstupuje do turnaje značně unavenější, předvedl fenomenální začátek roku, to ho stálo spousty sil, na antuce nevyhrál před RG nic, navíc hrál pět setů s Augerem a obecně ani zápas nehrál dobře.

Djokovič je úplny válec.
Reagovat
Ondra979
jj je to tak, srovnani s rokem 2020 fakt nesedi, to byl jinde..i proto je takovy favorit a dalsim duvodum co jsem uz probrali...ale snad to RAfa neda lacino, chci aspon trochu dramatu smile
Reagovat
Ondra979
ja to vidim takto, kdyby se nehralo vecer, tak bych ho za 3 zkusil, jenze to by byl kurz zase nizsi, takze na to kaslu
Reagovat
Tennisfan77
Ten večer je fakt pro Nadala problém, speciálně poté, když právě večer vloni dostal.
Reagovat
Ondra979
taky myslim, vzhledem k tomu, jak je povercivy to muze hrat nemalou roli..viz ta snaha o prelozeni zapasu..
Reagovat
Rafaeoli25
Jinak ty nevytahuješ, co se ti hodí, ne, vůbec ne smile
Reagovat
Ondra979
no s timto se neda nesouhlasit, to je fakt..proste jednou to ma byt tak, kdyz se to hodi, a kdyz uz ne ,tak to ma byt zase podle nej..co k tomu dodat
Reagovat
Tennisfan77
To tady Rafíkovi říkám od včera, jenže on to prostě nevidí, to je pak těžký.
Reagovat
Rafaeoli25
Tak o Djokerovi se delší čas říkalo, že je simulant. A?
Reagovat
Rafaeoli25
Hm a kdy to takhle ještě bylo, ukaž mi ty dlouhé řady případů..
Reagovat
Tennisfan77
Tvl vždyť Nadal se vymlouvá po každé porážce, prostě neumí prohrávat, normální věc, je tím známý roky, Djokovič lže, Nadal brečí, Federer hraje pana dokonalého, který má vše v životě super.

BIG3 v praxi.smile
Reagovat
Ondra979
tak RAfe je proste bolestinek, to neni nic noveho, pokud mu opravdu neco je, tak asi ok, ale nemusel by to porad zduraznovat ze nebyl fit atd...ale tohle uz mi prijde fakt moc, ty to nechces videt, protoze mu fandis, ale je to proste pres caru
Reagovat
Tennisfan77
To máš i před RG, každý komentář směrem k zápasů má podtext - Když prohraju, byl jsem zraněný - pak to přeložení zápasu atd, to jsou prostě uplakánecké věci tohle kdy si Nadal připravuje půdu pro porážku, pak jenom řekne "Hele já už před zápasem věděl, že mě noha nepustí" a když vyhraje "Noha mě pustila, pomohly léky, jedu dále"

Klasika
Reagovat
Rafaeoli25
Tvůj pohled, pohled i dalších jeho kritiků. Já mám opačný, nikdy nemůže vědět, jak bude jeho výkon v daný den, týden vypadat, je to závislé na faktoru zdraví, to je jasné.
Reagovat
Tennisfan77
Je, ale ti profesionální sportovci mají tendenci se fakt vymlouvat furt, Djokovič simuluje a je jediný člověk, který vyléčí zlomeninu za MTO, Nadal trpí určitě, věřím tomu, ale dává si sakra záležet na tom, ať to každý slyší, každý má něco.
Reagovat
Ondra979
to sedi smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Všichni by měli nechat Rafu vyhrát, když to tak chcesmilesmile
Reagovat
woody
smilesmilesmile
Reagovat
woody
Já si nemyslím, že je Novak nějak velký favorit. Podobné komentáře jsem četl před finále RG 2020 a jak to dopadlo. Nadal nevypadal v těch pěti setech, že by ho noha nějak extra limitovala. Novak ještě letos nehrál nějak extra dlouhý zápas a všichni víme jak vypadal ve finále Bělehradu a v MC.

Pro mě je mírný favorit Nadal. Ale jako fanoušek Noleho bych si přál výhru druhé strany. Nicméně, odepisovat Nadala může jen blázen, to nám už ukázal tolikrát....
Reagovat
Rafaeoli25
smile
Reagovat
zfloyd
tak jako předkrm Linda Nosková v Jugoši
Reagovat
FerrariF50
Mojim dnešním přáním je jen tenis hodný těch největších velikánů a ať vyhraje ten lepší a prosím alespoň na 4 sety, jinak o ničem a zklamání.
Reagovat
misa
"V Paříži ovšem prožívá další z mála povedených turnajů,..."
Pane Jirásku, kolik je Kanaďance let? Myslím, že má krásnou kariéru, letos vyhrála v Monterrey, hrála 4. kolo Indian Wells a na evropské antuce letos prohrála s Teichmann a Kasatkinou, což byly hodně těžké losy. Už byste to mohl aktualizovat smile
Reagovat
vavrinec
Je to devatenáctiletá neperspektivní dosluhující "stará bréca". To je přeci každému jasné!
Reagovat
Ondřej.Jirásek
tak se podívejte na její výsledky loni a letos, prostě je to jeden z mála povedených turnajů, na většině vypadla velmi brzy a nemusely to být jen těžké soupeřky, prostě nehraje vyrovnaně ;) ale tak každý můžeme mít jiný názor ;)
Reagovat
misa
A kdo na WTA kromě pár hráček hraje vyrovnaně? Fernandez letos vypadla třeba se Swiatek nebo Muchovou, o antuce jsem už psal.
Reagovat
bardunek666
Dnes přeji Lejle, doufám, že to zvládne. Italská antukářka bude těžká, už jednou tady ukázala, že jí to tu sedí.

A ve druhém souboji tlačím Vlčí oči, bo Gauff se mi dost zprotivila.
Reagovat
vavrinec
Ach ty vaše přezdívky! Proč Vlčí oči? Kdybych to neuhádl podle soupeřky, tak bych byl namydlen!
Reagovat
bardunek666
Vlček jí tak jednou pojmenoval a trochu se to chytlo :D
Reagovat
paddy
Dnešní součet nasazení mužů dává 15, což méně než 17 u nejvýše nasazené ženy smile

Zverev nehraje nic moc, ale proč by se nemohl dostat k MB jako Ramos

Alcaraz se ocitá blízko jím neprobádané oblasti závěrečných kol na GS

Do fabriky přijali skupinu Vietnamců a mistr je provádí po halách a povídá:"To je lis." Vietnamci si píšou: "to je lis." A takhle projdou celou fabriku až do šaten. Tam mistr povídá: "a to jsou sprchy." Odtáhne závěs a tam souloží svářeč s vietnamkou. Mistr povídá: "on jede na kole." Najednou vyskočí Vietnamec a svářeče seřeže a povídá: "To je moje kolo."
Reagovat
ttopi
smile
Reagovat
Rafaeoli25
Zverev ani náhodou, musel by mít velké štěstí, aby urval aspoň set. Jinak Alcaraz je přesně v té oblasti, kde byl na přelomu května a června 2005 Nadal. Uvidíme jak to zvládne on..
Reagovat
Tennisfan77
Tenhle duel nelze podle mě vůbec predikovat, ano Alcaraz je favorit, ale nemyslím si, že by vyhrál lehce 3:0, Zverev má s velkými zápasy mnohem více zkušeností a klidně může jít do pětky, ale spíše to vidím na 3:1 Espaňa
Reagovat
Rafaeoli25
Zverev má zkušenosti, které jsou mu ale úplně k ničemu, když prakticky všechny tyhle zápasy prohrál..
Reagovat
paddy
Ano nikdy na GS neporazil top10, ale aspoň jednou v životě se mu to podaří. A proč by to nemohlo být právě dnes smile

Misha Zverev ho dokonce tipoval na titul. Sám hrál tenis, takže tomu musí rozumět smile
Reagovat
paddy
Pokud dnes Zverev vyhraje, tak tipuji, že se radostí sám zmlátí smile smile
Reagovat
brixner
Kumfu fandim...
Všecky zmlátim...
Lalalala...
smile
Reagovat
Tennisfan77
Kromě letošního AO prohrál Zverev poslední zápasy na GS (nepočítám Wimbledon, tam jsou mladí marní), prakticky vždy s pozdějším finalistou/vítězem.

Nemyslím si, že byl tak obrovský outsider, to je celé.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist