11. den na US Open: O finále se poperou Serena s Azarenkovou a Ósakaová s Bradyovou

10. 9. 2020, 12:00
Previews 74
V rámci jedenáctého hracího dne letošního ročníku US Open poznáme letošní finalistky. Na centrálním dvorci Arthura Ashe nejprve zabojují Naomi Ósakaová s Jennifer Bradyovou. Vítězka v sobotním finále nastoupí proti Sereně Williamsová, nebo Viktorii Azarenkové. Čtvrteční program zahájí deblové finále mužů.
NÁŠ DNEŠNÍ VÝBĚR
• Semifinále dvouhry žen •
Bradyová (28-USA) - Ósakaová (4-Jap.) | Arthur Ashe Stadium (pátek 1:00 SELČ)
S. Williamsová (3-USA) - Azarenková (Běl.) | Arthur Ashe Stadium (pátek 2:30 SELČ)
• Finále čtyřhry mužů •
M. Pavič/Soares (Chorv./Braz.) - Koolhof/Mektič (8-Niz./Chorv.) | Arthur Ashe Stadium (21:00 SELČ)


• Semifinále dvouhry žen •
Jennifer Bradyová (41.) - Naomi Ósakaová (9.) | Arthur Ashe Stadium (pátek 1:00 SELČ)
Jennifer Bradyová se před startem letošního US Open na grandslamech nikdy nedostala dál než do osmifinále, v životní formě hrající Američanku dnes čeká útok na jednoznačně největší finále její kariéry. Dnes ale bude mít dosud nejtěžší soupeřku, na druhou stranu centrálního dvorce Arthura Ashe se postaví předloňská vítězka amerického grandslamu, dvojnásobná grandslamová šampionka a bývalá světová jednička Naomi Ósakaová, která obě předchozí čtvrtfinálové účasti na podnicích velké čtyřky přetavila v triumf. Vzájemná bilance je v tuto chvíli vyrovnaná.

Pětadvacetiletá Bradyová si dosud zahrála jediné finále na hlavním okruhu, po restartu sezony slavila premiérový titul v Lexingtonu. O tři roky mladší Ósakaová se do finále dostala již osmkrát, k tomu poslednímu na ze Cincinnati do dějiště US Open přesunuté generálce nenastoupila.

Bradyová má životní formu, ale teď půjde opravdu o hodně a je otázkou, jak to domácí naděje zvládne psychicky. Ósakaová je favoritkou na postup, poslední dvě utkání Japonka odehrála ve výborné formě a nebezpečné Anett Kontaveitovou a Shelby Rogersovou přehrála ve dvou setech. Ósakaová má s velkými zápasy mnohem větší zkušenosti a kdybychom měli srovnat top formu obou aktérek, pak i v tomto ohledu vede Ósakaová.

Tip: Ósakaová ve třech setech

Aktuální forma
Bradyová měla vynikající formu už před pauzou, kdy se po několika velmi cenných skalpech dostala do čtvrtfinále v Brisbane a semifinále v Dubaji. Hned po restartu sezony na skvělé výkony z úvodu roku navázala, když se na novém domácím podniku v Lexingtonu dočkala premiérového titulu.

Cesta turnajem
Na US Open se zatím prezentuje famózní formou. Po cestě do semifinále jen třikrát přišla o vlastní podání a bez ztráty setu vyřadila Annu Blinkovovou, CiCi Bellisovou, Caroline Garciaovou, přemožitelku turnajové jedničky Karolíny Plíškové, vítězku ročníku 2016, trojnásobnou grandslamovou šampionku a bývalou světovou jedničku Angelique Kerberovou i Julii Putincevovou.

Historie na US Open
Bradyová si svůj debut v hlavní soutěži domácího grandslamu odbyla v roce 2017 a hned se dostala do druhého týdne, v osmifinále schytala výprask od Karolíny Plíškové. V posledních dvou letech však pokaždé skončila v prvním kole, loni na raketě Aljaksandry Sasnovičové. Letošní semifinále je tak jejím novým maximem.

Jennifer Bradyová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Lexington (vítězka);  Dubaj (semifinále)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Lexington (vítězka); Dubaj (semifinále)
Bilance: 22-6
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance na venkovních betonech: 22-5
Bilance proti hráčkám Top 10: 2-3 (kariérní 2-10)
Bilance v semifinále grandslamů: 0-0 (kariérní 0-0)
Grandslamy: Australian Open (1. kolo)

Jennifer Bradyová - US Open
Kariérní bilance: 8-3
Nejlepší výsledek: semifinále (2020)
Loňský výsledek: 1. kolo
Bilance v semifinále: 0-0
Generálka: Lexington (vítězka), New York (1. kolo)
Cesta turnajem: Blinkovová (6-3 6-2), Bellisová (6-1 6-2), Garciaová (6-3 6-3), (17) Kerberová (6-1 6-4), (23) Putincevová (6-3 6-2)

Aktuální forma
Ósakaová se po restartu sezony prezentuje skvělou formou. Na přípravném podniku ve Flushing Meadows se dostala až do finále, kvůli zranění zadního stehenního svalu však nenastoupila.

Cesta turnajem
Levé stehno má na US Open v každém zápase obvázané a už dvakrát musela do rozhodující sady, a to proti Misaki Doiové v prvním kole a proti Martě Kosťukové v souboji o osmifinále. Mezitím smetla Camilu Giorgiovou. V osmifinále suverénně přehrála nebezpečnou Anett Kontaveitovou, které nenabídla jediný brejkbol. Ani ve čtvrtfinále proti nebezpečné Shelby Rogersové set neztratila.

Historie na US Open
Ósakaová předloni obvykle závěrečný grandslam sezony senzačně ovládla a získala svůj první grandslamový titul, tehdy jí bylo pouhých 20 let. Na něj loni nenavázala, když v osmifinále nestačila na Belindu Bencicovou. Hlavní soutěž hraje popáté a potřetí je ve druhém týdnu.

Naomi Ósakaová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: New York (finále);  Brisbane (semifinále)
Největší úspěchy na venkovních betonech: New York (finále); Brisbane (semifinále)
Bilance: 14-3
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance na venkovních betonech: 14-2
Bilance proti hráčkám Top 31-50: 1-0 (kariérní 22-17)
Bilance v semifinále grandslamů: 0-0 (kariérní 2-0)
Grandslamy: Australian Open (3. kolo)

Naomi Ósakaová - US Open
Kariérní bilance: 19-3
Nejlepší výsledek: vítězka (2018)
Loňský výsledek: osmifinále
Bilance v semifinále: 1-0
Generálka: New York (finále)
Cesta turnajem: Doiová (6-2 5-7 6-2), Giorgiová (6-1 6-2), Kosťuková (6-3 6-7 6-2), (14) Kontaveitová (6-3 6-4), Rogersová (6-3 6-4)


Serena Williamsová (8.) - Viktoria Azarenková (27.) | Arthur Ashe Stadium (pátek 2:30 SELČ)
Serena Williamsová se blíží dalšímu útoku na 24. grandslamový vavřín, kterým by vyrovnala rekord Margaret Courtové. V cestě do třetího finále US Open v řadě ale bude muset nejprve najít recept na letos ve Flushing Meadows neporaženou Viktorii Azarenkovou, která se do semifinále grandslamů dostala poprvé od US Open 2013. S Azarenkovou se na US Open utká počtvrté v kariéře, všechny předchozí souboje (3. kolo ročníku 2011 a finále v letech 2012 a 2013) s ní vyhrála, vlastně uspěla ve všech deseti předchozích grandslamových střetnutích a ve vzájemné bilanci dominuje poměrem 18-4.

Williamsová bude usilovat o své celkově 99. finále, 34. na grandslamech, 11. na US Open a šesté po mateřské pauze. O titul naposledy bojovala letos v lednu na menším podniku v Aucklandu. Azarenková měla před necelými dvěma týdny nastoupit k finále Western & Southern Open, ale Naomi Ósakaová odstoupila, a tak brala svůj 21. kariérní titul a první od dubna 2016 bez boje. Dnes zabojuje o své celkově 39. finále, páté na podnicích velké čtyřky.

Jestli může Azarenková konečně proti Williamsové na grandslamech uspět, tak je to teď. Běloruska má naprosto famózní formu, určitě o něco lepší než Williamsová. Američanka je však obrovská šampionka a legenda a Azarenkové nedá jediný míč zadarmo. Doufejme, že nás čeká bitva jako za starých časů. Ať vyhraje ta lepší.

Tip: Azarenková ve třech setech

Aktuální forma
Williamsová je po restartu sezony velmi aktivní. Na domácí půdě se zúčastnila malého turnaje v Lexingtonu (ve čtvrtfinále prohrála bitvu s krajankou Shelby Rogersovou), i přípravné akce právě ve Flushing Meadows, kde v osmifinále nedopodávala souboj s Marií Sakkariovou. Ve všech pěti zápasech musela do rozhodující sady.

Cesta turnajem
Dvousetového vítězství se dočkala až na US Open proti krajance Kristie Ahnové, set neztratila ani s Margaritou Gasparjanovou. Od té doby zase hraje jen třísetové duely. Ve třetím kole po obratu vyhrála bitvu šampionek se Sloane Stephensovou, v osmifinále po třísetovém dramatu oplatila dva týdny starou porážku Sakkariové a další obrat předvedla ve čtvrtfinálovém souboji tenisových maminek se Cvetanou Pironkovovou.

Historie na US Open
Williamsová hraje své jubilejní dvacáté US Open a útočí na 11. finále. Se šesti triumfy a 106 výhrami je nejúspěšnější hráčkou turnaje. V posledních dvou letech padla až ve finále, nejprve s Naomi Ósakaovou a loni s Biancou Andreescuovou.

Serena Williamsová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Auckland (vítězka)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Auckland (vítězka)
Bilance: 16-4
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na venkovních betonech: 15-3
Bilance proti hráčkám Top 21-30: 2-2 (kariérní 84-22)
Bilance v semifinále grandslamů: 0-0 (kariérní 33-5)
Grandslamy: Australian Open (3. kolo)

Serena Williamsová - US Open
Kariérní bilance: 106-13
Nejlepší výsledek: vítězka (1999, 2002, 2008, 2012 - 2014)
Loňský výsledek: finále
Bilance v semifinále: 10-3
Generálka: Lexington (čtvrtfinále), New York (osmifinále)
Cesta turnajem: Ahnová (7-5 6-3), Gasparjanová (6-2 6-4), (26) Stephensová (2-6 6-2 6-2), (15) Sakkariová (6-3 6-7 6-3), Pironkovová (4-6 6-3 6-2)

Aktuální forma
Azarenková kvůli osobním problémům a částečně i pandemii koronaviru od loňského US Open odehrála jen tři turnaje a přes rok čekala na výhru. Dočkala se před týdnem právě ve Flushing Meadows, kde si nakonec senzačně dokráčela pro 21. titul a první od dubna 2016.

Cesta turnajem
Na skvělé výkony navazuje i na US Open, kde bez ztráty setu a větších potíží přehrála Barbaru Haasovou, nasazenou pětku Arynu Sabalenkovou a Igu Šwiatekovou. Set ztratila pouze v osmifinále, v němž po obratu zdolala poslední českou naději na turnaji Karolínu Muchovou. Ve čtvrtfinále po výborném výkonu povolila Elise Mertensové jediný game. Ve Flushing Meadows vyhrála všech deset letošních zápasů.

Historie na US Open
Azarenková hraje své 13. US Open, ve druhém týdnu je pošesté a konkrétně v semifinále potřetí. Jejím maximem je finále z let 2012 a 2013, ve kterých podlehla právě Sereně Williamsové. Loni skončila již v prvním kole na krajance Aryně Sabalenkové.

Viktoria Azarenková - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: New York (vítězka)
Největší úspěchy na venkovních betonech: New York (vítězka)
Bilance: 10-2
Bilance z posledních 10 zápasů: 10-0
Bilance na venkovních betonech: 10-2
Bilance proti hráčkám Top 10: 0-0 (kariérní 68-72)
Bilance v semifinále grandslamů: 0-0 (kariérní 4-3)
Grandslamy: Australian Open (nehrála)

Viktoria Azarenková - US Open
Kariérní bilance: 39-12
Nejlepší výsledek: finále (2012 - 2013)
Loňský výsledek: 1. kolo
Bilance v semifinále: 2-0
Generálka: Lexington (1. kolo), New York (vítězka)
Cesta turnajem: Haasová (6-1 6-2), (5) Sabalenková (6-1 6-3), Šwiateková (6-4 6-2), (20) Muchová (5-7 6-1 6-4), (16) Mertensová (6-1 6-0)


• Finále čtyřhry mužů •
/ M. Pavič / B. Soares - / W. Koolhof / N. Mektič | Arthur Ashe Stadium (21:00 SELČ)
Letošní finále mužské čtyřhry obstarají nenasazená dvojice Mate Pavič, Bruno Soares a nasazené osmičky Wesley Koolhof s Nikolou Mektičem. Bude se jednat o premiérový souboj.

Pavič se Soaresem zahájili spolupráci loni těsně před Wimbledonem. Jediného dosavadního společného triumfu se dočkali loni na Masters v Šanghaji. Sedmadvacetiletý Pavič bude útočit na svou 17. kariérní trofej, druhou grandslamovou (Australian Open 2018). Jeho o 11 let starší parťák má doma již 32 titulů, na grandslamech se radoval dvakrát (Australian Open a US Open 2016).

Cesta turnajem
1K: M. Granollers/Zeballos (3-6 6-4 6-4)
2K: Sock/Withrow (5-7 7-6 6-4)
ČF: J. Murray/Skupski (6-2 7-6)
SF: Rojer/Tecau (6-4 7-5)

Koolhof s Mektičem spolu začali nastupovat letos a stále na první titul čekají, na kontě mají akorát finále z únorového halového podniku v Marseille. Jednatřicetiletý Koolhof ve své kariéře posbíral pět trofejí, jeho vrstevník a parťák Mektič o dvě více. Pro oba se bude jednat o premiérové grandslamové finále v mužském deblu.

Cesta turnajem
1K: Čačič/Šaran (6-4 3-6 6-3)
2K: Bolelli/González (6-4 6-3)
ČF: Gille/Vliegen (7-6 6-3)
SF: (3) Ram/Salisbury (7-6 6-4)

US OPEN 2020 - PROGRAM 11. HRACÍHO DNE
• ARTHUR ASHE STADIUM • (od 21:00 SELČ)
1. M. Pavič/Soares (Chorv./Braz.) - Koolhof/Mektič (8-Niz./Chorv.)
2. Bradyová (28-USA) - Ósakaová (4-Jap.) / nejdříve v pátek v 1:00 SELČ
3. S. Williamsová (3-USA) - Azarenková (Běl.)
Kompletní program 11. hracího dne
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

74
Přidat komentář
Stan_Borowitz
Tak nakonec 50% úspěšnost, to není špatné. Sklenice je zpola plná.

Škoda té Brady, ale přímý souboj Lukašensko vs. BLM bude mít zase jiný náboj...
Reagovat
FulnekUltras
;-)))))
Reagovat
smazaný uživatel
tak rad by som si pozrel Azarenka-Williams ale nebudem cakat do 2 AM smile mali to dat ako prvy zapas a mysliet troska aj na europu
Reagovat
FulnekUltras
ráno se podívám rovnou na výsledek - a bude to hop anebo lidoop smile
Reagovat
brixner
Poslals pramatce ten cyankál? Doufam, žes nezabudolsmilesmilesmile
Reagovat
LordMutademus
https://scontent.fprg4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/118947516_10157447799517187_2582197440320259459_o.jpg?_nc_cat=103&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=RkvUMdayYOIAX8U9Ho-&_nc_ht=scontent.fprg4-1.fna&oh=7f758b349af648a9f7f929f9e5f86183&oe=5F807EF6
Reagovat
brixner
Jó, céčko je dobrejsmile
Reagovat
Krisboy
Ten první mi připomíná nějakého slavného detektiva, ten poslední Neda Flanderse.
Reagovat
kada.tom
Brady < Ósaka (4-6 4-6)
Williams =< Azarenka (2-6 7-6 4-6)
Reagovat
com
at to tam vyhraje Azarenka, protoze ty ostatni co tam zbyly sou fujky smile
Reagovat
smazaný uživatel
Verim ze Azarenka dnes vyhra,jedine coho sa obavam je vela DF. Ak pomoze Serene k brejku darovanymi bodmi z df tak bude mat problem.Radsej by mala ubrat z 1. servisu ale dat ho tam
Reagovat
paddy
večer máme volno, takže se můžeme zase podívat na nějaké stats smile

% úspěšnost na GS (celá kariéra)
počet GS titulů ve věku 25,5 rok, kdy Borg ukončil kariéru
(věk prvního titulu...počet let do dalšího titulu)

Bor 89% 11 (18...1) baby GOAT - nejvíc GS titulů
Sam 84% 9 (19...3)
Fed 86% 10 (22...0,5)
Nad 88% 10 (19...1)
Djo 87% 5 (21...3)
Aga 81% 8 (22...2)

Myslím, že Borg, jako takový baby GOAT, byl určitě lepší než Sampras, který hořel na RG (max 1x SF). Borg by určitě nějaký titul přidal, kdyby neskončil.

Sampras vyhrál 1. titul brzy, ale pak 3 roky čekal na další. Borg s Nadalem začli vyhrávat nejdřív. Federer sice začal nejpozději, ale pak se dotáhl na špici.

Djokovič nasbíral celkem jen 5 titulů, velmi málo, ale musíme si uvědomit, že hrál proti Big2, takže to měl těžké jako nejmladší z nich. Když byl straší, tak ostatní překonal a Big2 stáhl na 2 resp. 3 tituly.

% úspěšnost by u Borga určitě klesla, kdyby hrál déle. Agassi (naopak; hrál do 36) by se % zhruba vyrovnal Samprasovi, kdyby skončili ve stejném věku. % Samprase ukazují, že nebyl tak dobrý, jak ukazuje počet titulů (slabá antuka). Big3 mají vysoká %, z čehož vyústil vysoký počet titulů v kariéře. Agassi udivuje, jak se dokázal vracet vyhrávat tituly do pozdního věku, kdy ostatní již byli na penzi.

Big3 jsou kvalitou, % úspěšností podobní. Vynikající na všech površích vůči zbytku současného i historického pole. Tím, že hrají proti sobě, tak z toho vyplynuly tyto rysy. Nadal silný antukář a nejslabší z nich jinde. Djokovič nejuniverzálnější z hlediska povrchů. Federer někde mezi oběma.
To, že mladá generace je začíná dohánět, tak souvisí jen s jejich pokročilým věkem.

Z historického pohledu rozhodne jediné číslo - počet GS titulů smile
Reagovat
zfloyd
člověče ty jsi jak encyklopedie , myslím to v dobrém smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovic vyhral prvy titul v 20.

Agassi vyhraval po 30ke preto, lebo mal po 30ke slabsiu konkurenciu ako pred nou. Superi ako Clement, Johanson, Medvedev vo finále GS su vtip.

Sampras bol lepsi ako Agassi a isto by vyhraval dalej, keby neodisiel na vrchole. Minimálne Wimbledon.
Reagovat
smazaný uživatel
A nesedi mi ani % Nadala a Federera. To je uspesnost coho?..Vyhra; prehra?...

Vyhra v zapase je nic hovoriaci fakt, kedze to nerozlisuje prve kolo a finále..

Ovela smerodajnejsie je % vyhier GS/ucast.

Roger to ma zhruba 20/80
Nadal 19/61..cca
Reagovat
paddy
protože Nadal vynechával neantukové GS, takž % by bylo nižší
Reagovat
smazaný uživatel
Hlupost.

Nadalova ucast na GS je zhruba:

15-15-15-15

Dalsia dogma.

Nie je rozdiel v ucasti Nadala na RG a iným GS viac ako o 1..

Lahko overitelné ;)

Cize plati, co som pisal.
Reagovat
smazaný uživatel
15-15-14-15 k dnešnému dňu pre zvedavých.

19/59..32.2% Win.

#Goat
Reagovat
paddy
Ok, takže v příštích 20 GS musí dát 1 titul, aby byli na stejno
To se dá, ale titul bude muset udělat nejpozději do RG21, hrát může klidně ještě 5 let
Reagovat
FulnekUltras
to už bude covid25 smile
Reagovat
Stan_Borowitz
1:15 (6,7 %), 12:15 (80 %), 2:14 (14,3 %), 4:15 (26,7 %)

Antuka 80 %, tráva 14,3 %, hard 16,7 %.

Clay GOAT forever, nothing more yet, sorry...
Reagovat
smazaný uživatel
2003-2007 (bez Noldu s Rafom) - 70% Win

S Nolem a Rafom - 5%.

Podmnožinky..Mozeme kludne aj takto.
Reagovat
Stan_Borowitz
Jj, já s tím nemám problém, na úspěchy hráče má vliv spousta faktorů...
Reagovat
FulnekUltras
vše pro diváky, ale podmínky pro hráčky odlišné
Reagovat
paddy
dnešní zápasy asi většina prospí a výsledek zjistí ráno

Osaka je výraznou favoritkou, ale druhý zápas byl měl být napínavý
Serena je teprve potřetí za posledních 10 let kurzový outsider!!!

Serena po včerejším zápase řekla, že je připravená hrát 3-seťáky každý den
- dobrý vtip, když byla už v prvním gemu zadýchaná, při lobech stála jako zamrzlá, a při returnu 2x přehodila raketu do levé ruky, omezená pohyblivost je již delší dobu patrná
- navíc nebude mít volný den
- po pauze bylo 8 z 10 jejích zápasů na 3 sety a to nehrála s hráčkou top20 rankingu, což hovoří za vše

Čeká se až Serena narazí na silnou hráčku, která se z ní nesesype - Sakkari byla blízko, ale nervozita byla vidět. Aza bude silnější stejně jako Piraňa, které jsou vytvrzené porodem a zvyklé na řev (pozn: doma od dítěte).

Azarenka má formu, když kosí hráčky 10-30 rankingu, ale se Serenou bude muset přidat na servisu. Na returnu sice září, ale Serena má podání na jiném levelu než její soupeřky. Poslední vzájemný zápas IW19 znamenal 10 z 27 prolomených servisů (37%). H2H je stará a postrádá smysl, když Serena je už nižší level.

Bude to těžké, ale vsadil bych Azu. Jestli bude hrát chytře, pak se jí to podaří.
Reagovat
FulnekUltras
hlavně bude potřeba udržet celý zápas aktivitu a honit bachyni co to jen půjde - Vika na to rozhodně má
Reagovat
paddy
Serena: "je připravená hrát 3-seťáky každý den"

možná to myslela vážně

co bylo včera podezřelé je toto: po 2. setu šli hráčky na toilet break, a Mouratoglou najednou utíkal z tribuny dovnitř stadionu, na Serenu se trošku při návratu čekalo, a když přišla tak začala podávat nejrychleji v zápase, jako kdyby jí někdo polil živou vodou smile

jak říká Fulnek: "WADA stále mlčí"
Reagovat
FulnekUltras
spousta lidí mi připadá, jako kdyby tyhle "drobné detaily" vůbec nevnímali - ale co už, teď hlavně aby to zvládl Hejkal smile
Reagovat
paddy
Reagovat
FulnekUltras
jj, serenka "migrénka" - no snad dneska nad ránem už konečně bude v šatně nucená nacpat ty svoje deset dnů neprané maskotní fusky do kýblu smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
co mě zarazilo, byly mdlé výkony Velkomatky před USO, hlavně nicmoc pohyb, prostě nemohla. I v komentářích před zápasem se Sekkerkou a asi i s Pirožkem tu pár lidí včetně mě spekulovalo, že jejich tempo Serena nemá šanci delší dobu vydržet. A ono ejhle. Nevím, že by během tak relativně krátké chvíle o tolik zlepšila fyzičku, tedy pohyb? Špatně stavěla nohy při úderech, nestíhala, to jo, ale jak měla doběhnout míč na druhé straně kurtu, tak to zvládla a opakovaně. Nijak zvlášť po tom ani nefuněla, zatímco Pirožek odfukoval na zemi.
Je to trochu divné...
Reagovat
blixa
Asi má něco mnohem výživnějšího než nějaké trapné meldonium smile
Reagovat
FulnekUltras
smilesmilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Plnotučnésmile
Reagovat
Stan_Borowitz
smile
Reagovat
Vlk-v-trave
tak jasne ze vsichni neco berou a zkouseji, ale co neni zakazano, je povoleno...cim vic bohatsi hrac, tim vic si muze dovolit tzv. experimentovat.:)

A ani za tim nemusi jit to, ze jakby chytli Nadala, Fedexe, nebo Djoka (ze nutne musi brat neco, co je zakazano), tak sel tenis do haje...si proste muzou dovolit veci, ktere si trebas hrac mimo tuhle trojku az tak lajznout uz nemuze, a mimo top20-30 to uz pomalu zacina byt drina, mimo top 100 extremni drina:)

Snizit odmeny za vyhry by to chtelo, nejen kvuli tomu...ale i kvuli takovym jak Kyrgios, Tomic atd. Dost se o tom hovorilo spis v souvislosti ztraty motivace, neboli demotivace mladych hracu se zlepsovat, bo najednou nevi co z prachama po prvnim uspechu atd.

Kdyz stacily odmeny Borgovi, proc by nestacily Nadalovi, Djokovi nebo Fedexovi.
Financni stropy by asi mely byt...

To, ze se Big3 anagazuji aby byli vetsi odmeny v prvnich kolech...no:) Az se bude nekdo angazovat, aby se ubralo z odmen z finalovych kol...tak pak zacnu i verit na slechetnost hracu:)

Ale to se nestane.
Reagovat
LordMutademus
Dnes je to 8 let od prvínho Andyho GS. smile

https://www.youtube.com/watch?v=aeySk2JdcDw

Ale tak jasně. Chudáček Nole musel dohrávat SF druhý den a ještě navíc mu foukalo. (Za obojí mohl Murray a britská média.)
Reagovat
Kozoroh
Ať vyhraje kdokoliv, jen ne Serena!!!
Reagovat
turista
Už je úplně jedno.
Reagovat
Patik
Prečo nie Serena..o tomto som písal..nikto jej nepraje ..prečo ?
Reagovat
FulnekUltras
lebo 2010-2020
Reagovat
tmora
Ty vole Bouchard, téměř vyhranej zápas nad Kuznecovou, takhle pohnojí..smile
Reagovat
tommr
co vyvedla? smile
Já viděl jen závěr zápasu a ten Bouchardová zvládla skvěle ... smile
Reagovat
FulnekUltras
však "si vyšlápla" smile
Reagovat
Mayo
Dnes fandime: smile

Brady
Vikina

Skoda, že neuvidím Viku, to by mohol byt výborný zápas.
Reagovat
FulnekUltras
kraken nesmí projít
Reagovat
blixa
Jasný soudruhu ! Dvě dávky !!! smilesmile
Reagovat
FulnekUltras
ani tři "výživové" mu tentokrát nepomůžou smilesmile

pustit primáta do finále by bylo už příliš riskantní... smile
Reagovat
paddy
Naopak bude to o to větší zážitek
Margaret má finále perfektně zvládnuté
4/4 100% smile
Reagovat
FulnekUltras
jako na hraně se pohybuju rád, ale co je moc... smile
Reagovat
paddy
smile
Medveděv, Isner, Opelka, Tsonga

Sabalenka, Kvitova, Keys, Sakkari, Muchova, Zheng, Bellis, Ferro, Watson, Azarenka

Tsonga asi končí úplně?
Reagovat
paddy
Azarenka tam zůstala omylem, ale třeba ještě odřekne
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že ano. Tam na to sere většina hráčů.

Už je v soutěži snad 16tý náhradník smile
Reagovat
Krisboy
Asi ano, posledních pár sezon už jenom paběrkuje. Navíc se pokud vím, ženil a má dítě a možná už nemá chuť dávat tenisu 100%. Škoda ho, měl jsem ho rád. A mám pořád smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
jj, Tsonga je sympaťák, bomber a srdcař. Jestli to zabalí, určitě si časem rád pustím nějaký jeho zápas, vítězný pětiseťák nejlépesmile
Reagovat
LordMutademus
Otočku z 0:2 proti Federerovi, ve Wimbledonu.
Reagovat
tommr
Petry je škoda, ale snad ví co dělá a na FO bude dobře připravená ...
U Karolíny Muchový je po tom zranění odstoupení z Říma logickej krok. Snad se dá do kupy aspon na FO ...
Reagovat
tommr
dneska budu přát Bradyový a Azarenkový. U Bradyový to vidím tak 40/60 a u Azarenkový naopak 60/40 ... smile
Škoda, že se to bude hrát tak pozdě takže to nejspíš neuvidím ... smile
Reagovat
Stan_Borowitz
Tři ze čtyř hráček v semifinále jsou mně nesympatický, i když každá z jiného důvodu. Ósaka si to pokazila těma BLM rouškama a o Brady nic nevím...

Takže stejně jako ty podporuju (snad) menší zlo...
Reagovat
tommr
jj hlavně aby nebylo finále Osaka vs Serena protože to by se určitě zvrhlo v nechutnou politickou demonstraci ... smile
Reagovat
Stan_Borowitz
Jj, úplně bych se děsil předávání trofeje, aby některá z nich neřekla, že to vítězství věnuje Floydovi nebo nějakému jinému kriminálníkovi zabitému při policejním zásahu...
Reagovat
FulnekUltras
a úplně nakonec by všech cca padesát lidí v aréně pokleklo smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ósaka vs Aza by mohlo být parádní finále, a proto si ho přejusmile
Reagovat
FulnekUltras
přímá bitva o 3. GS - Jenni by mě ovšem ve finále ze známých důvodů potěšila mnohem víc
Reagovat
smazaný uživatel
No ještě počkám na kurzy a pak to prásknu na Serenu.

Jako ať má Azarenka fazónu jakou chce, tak prostě H2H 18:4 bude mít v hlavě.
Reagovat
RFanousek
Právě že si myslím, že může hrát uvolněně. Co může ztratit? Připomíná mi to situaci před grandslamovými zápasy Djokovice s Wawrinkou, h2h taky šílené ale Stan si věřil na něho, hrál uvolněně a sejmul ho
Reagovat
tommr
H2H v tomto případě nebude hrát žádnou roli. Rozhodne aktuální forma a tu má Azarenka lepší ...
Reagovat
smazaný uživatel
hej urcite bude h2h z pred 7+ rokov hrat nejaku rolu smile
Reagovat
smazaný uživatel
To není 2:1, nebo 3:0.

To je 18:4...
Reagovat
paddy
musíš koukat, o kolik klesla výkonnost Sereny a Azarenky oproti minulosti, ze které se stanovuje H2H
Azarenka je navíc podle kurzů mírný favorit, což se stává výjimečně

Serena byla kurzový outsider 2x 2010, 1x 2011 a 1x 2018 + 1x remíza 2019
před r. 2009 se mi to už nechtělo sledovat
za posledních 10 let pouze 2x + 1x remíza!!!!!!!!!

je vidět, že WTA vůbec nesleduješ smile
Reagovat
Cico93
Aj včera si praskol:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Pravé ze ne. Měl jsem to připravené live za 450 v kurzu 3,7 a posral jsem se
Reagovat
Patik
tak Azarenka je už predsa len nejaký formát hráčky..toto by mala dať..
Reagovat
Krisboy
Naomi a VVV.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist