11. den v Melbourne: Muchová proti Bradyové zabojuje o finále, Serena se utká s Ósakaovou, Djokoviče čeká senzace Karacev

17. 2. 2021, 20:30
Previews 50
V rámci 11. hracího dne letošního ročníku Australian Open poznáme finalistky ženské dvouhry a také prvního finalistu dvouhry mužů. O své premiérové grandslamové finále zabojují Karolína Muchová a Jennifer Bradyová, šlágrem čtvrtečního programu je souboj grandslamových šampionek a bývalých světových jedniček mezi Naomi Ósakaovou a Serenou Williamsovou, vítěz posledních dvou ročníků Novak Djokovič nastoupí proti senzaci Aslanovi Karacevovi.
NÁŠ DNEŠNÍ VÝBĚR
• Češi v akci •
Muchová (25-ČR) - Bradyová (22-USA) | Rod Laver Arena (5:30 SEČ)
• Semifinále dvouhry žen •
Ósakaová (3-Jap.) - S. Williamsová (10-USA) | Rod Laver Arena (4:00 SEČ)
• Semifinále dvouhry mužů •
Djokovič (1-Srb.) - Karacev (Rus.) | Rod Laver Arena (9:30 SEČ)


• Češi v akci •
Karolína Muchová (27.) - Jennifer Bradyová (24.) | Rod Laver Arena (5:30 SEČ)
Karolína Muchová bude hrát své premiérové grandslamové semifinále a pokusí se v něm navázat na senzační skalp světové jedničky Ashleigh Bartyové. Její soupeřkou bude Jennifer Bradyová, která postupem mezi nejlepší kvarteto vyrovnala své grandslamové maximum (US Open 2020). Jediný dosavadní souboj se odehrál předloni na antuce v Praze, Muchová zvítězila v tie-breaku rozhodující sady.

Čtyřiadvacetiletá Muchová bude bojovat o své třetí kariérní finále na hlavním okruhu, první mimo nejnižší podniky WTA 250 (Praha a Soul 2019). V případě vítězství se stane první českou grandslamovou finalistkou po necelých dvou letech (French Open 2019, Markéta Vondroušová), konkrétně na Australian Open by měl český tenis ve finále zastoupení přesně po dvou letech (Petra Kvitová, 2019). O rok starší Bradyová si své jediné dosavadní finále zahrála loni v srpnu v Lexingtonu a domácí turnaj vyhrála.

Bradyová má od začátku loňské sezony životní formu a už pošesté postoupila do semifinále, pokaždé na tvrdém povrchu. I proto bude favoritkou. Muchová také na turnaji ztratila jediný set, ale její výkony nebyly tak suverénní a vyrovnané jako ty, které předvedla její dnešní soupeřka. Bradyová už má navíc s grandslamovým semifinále zkušenost.

Tip: Bradyová ve třech setech

Aktuální forma
Muchová hraje po mizérii v loňské sezoně podstatně lépe, ale letos se jí na paty zpočátku lepila smůla. V Abú Zabí nenastoupila k utkání druhého kola, jelikož musela po kontaktu s nakaženou osobou do izolace. Na generálce v Melbourne kvůli zranění břišního svalu odstoupila před čtvrtfinále.

Cesta turnajem
Na úvodním grandslamu sezony neztratila set s Jelenou Ostapenkovou, Monou Barthelovou (poprvé postoupila do třetího kola), Karolínou Plíškovou, přestože s českou jedničkou ve druhé sadě prohrávala 0-5, ani Elise Mertensovou, ačkoli Belgičanka v úvodním dějství vedla už 4-0 a 5-2 se dvěma brejky v zádech. Další senzační obrat předvedla ve čtvrtfinále, v němž prohrávala už 1-6 0-2 se světovou jedničkou Ashleigh Bartyovou.

Historie na Australian Open
Muchová hraje Australian Open potřetí. Při svém předloňském debutu skončila hned v prvním kole, loni o kolo dále na raketě CiCi Bellisové.

Karolína Muchová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Australian Open (semifinále)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Australian Open (semifinále)
Bilance: 8-0
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance na venkovních betonech: 8-0
Bilance proti hráčkám Top 21-30: 0-0 (kariérní 2-2)
Bilance v semifinále grandslamů: 0-0 (kariérní 0-0)

Karolína Muchová - Australian Open
Kariérní bilance: 6-2
Nejlepší výsledek: semifinále (2021)
Loňský výsledek: 2. kolo
Bilance v semifinále: 0-0
Generálka: Melbourne 1 (čtvrtfinále)
Cesta turnajem: Ostapenková (7-5 6-2), Barthelová (6-4 6-1), (6) Kar. Plíšková (7-5 7-5), (18) Mertensová (7-6 7-5), (1) Bartyová (1-6 6-3 6-2)

Aktuální forma
Bradyová sice do letošní sezony vstoupila porážkou, nicméně od té doby hraje skvěle a úspěšně navazuje na fantastický loňský rok. Na přípravném turnaji v Melbourne Parku bez ztráty setu došla do semifinále, v němž nestačila na překvapení letošního australského léta Ann Liovou.

Cesta turnajem
Na Australian Open své soupeřky zatím jasně přehrává. Šanci nedala Aljoně Bolšovové, Madison Brengleové, kterým nenabídla jediný brejkbol, Kaje Juvanové ani Donně Vekičové. Ve čtyřech zápasech jen dvakrát ztratila podání. Nejvíce práce měla ve čtvrtfinále, v derby s Jessicou Pegulaovou ztratila první set na turnaji, ale následující dva vyhrála jednoznačně.

Historie na Australian Open
Bradyová v Melbourne Parku debutovala v roce 2017 a z kvalifikace se dostala až do osmifinále. Při dalších dvou startech v hlavní soutěži ovšem nepřešla přes první kolo, loni v něm vypadla se Simonou Halepovou.

Jennifer Bradyová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Melbourne 3 (semifinále)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Melbourne 3 (semifinále)
Bilance: 8-2
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na venkovních betonech: 8-2
Bilance proti hráčkám Top 21-30: 0-0 (kariérní 5-10)
Bilance v semifinále grandslamů: 0-0 (kariérní 0-1)

Jennifer Bradyová - Australian Open
Kariérní bilance: 8-3
Nejlepší výsledek: semifinále (2021)
Loňský výsledek: 1. kolo
Bilance v semifinále: 0-0
Generálka: Melbourne 3 (semifinále)
Cesta turnajem: Bolšovová (6-1 6-3), Brengleová (6-1 6-2), Juvanová (6-1 6-3), (28) Vekičová (6-1 7-5), Pegulaová (4-6 6-2 6-1)


• Semifinále dvouhry žen •
Naomi Ósakaová (3.) - Serena Williamsová (11.) | Rod Laver Arena (4:00 SEČ)
Trojnásobná grandslamová vítězka, předloňská šampionka a úřadující vítězka US Open Naomi Ósakaová si počtvrté v kariéře zahraje grandslamové semifinále a bude usilovat o protažení své stoprocentní úspěšnosti v této fázi grandslamových turnajů. Její soupeřkou bude sedminásobná šampionka Australian Open a majitelka 23 grandslamových vavřínů Serena Williamsová, která stále usiluje o vyrovnání rekordu Margaret Courtové v počtu grandslamových trofejí. Ve vzájemné bilanci vede 2-1 o 16 let mladší Ósakaová.

Třiadvacetiletá Ósakaová bude usilovat o své jubilejní desáté finále, čtvrté grandslamové. Devětatřicetiletá Williamsová zaútočí na 99. finálovou účast, 34. na největších podnicích a první od loňského ledna, kdy triumfovala v Aucklandu.

Ósakaová neprohrála už 19 zápasů v řadě a poslední turnajovou porážku utrpěla loni právě na Australian Open. Skvělou fazónu má letos v Melbourne Parku i Williamsová a je nejvíce fit po porodu. Mírnou favoritkou je Ósakaová a zaslouženě. Nebylo by však překvapením, kdyby tentokrát svou sílu na grandslamech ukázala Williamsová a prošla do sobotního finále. V Melbourne navíc v semifinále (8-0) nikdy neprohrála.

Tip: Ósakaová ve třech setech

Aktuální forma
Ósakaová se momentálně veze na vítězné vlně 19 zápasů. Japonka poslední porážku na turnajích zaznamenala loni ve třetím kole právě na Australian Open. Bývalá světová jednička startovala na jedné z generálek a poradila si s Alizé Cornetovou, Katie Boulterovou i Irinou Beguovou. K semifinále kvůli menšímu, ale nijak vážnému zranění nenastoupila.

Cesta turnajem
Na Australian Open si suverénně poradila s Anastasií Pavljučenkovovou, Caroline Garciaovou i Ons Džabúrovou. V osmifinále po obratu a dvou odvrácených mečbolech zdolala výborně hrající Garbiñe Muguruzaovou. Ve čtvrtfinále povolila jen čtyři hry nejstarší debutantce ve čtvrtfinále grandslamů v open éře Su-Wei Hsieh.

Historie na Australian Open
Ósakaová hraje na Australian Open pošesté a potřetí je ve druhém týdnu. Nejlépe si vedla předloni, kdy ve finále porazila Petru Kvitovou. Loňská obhajoba titulu pro ni skončila ve třetím kole po porážce s Cori Gauffovou.

Naomi Ósakaová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Melbourne 1 (semifinále)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Melbourne 1 (semifinále)
Bilance: 8-0
Bilance z posledních 10 zápasů: 10-0
Bilance na venkovních betonech: 8-0
Bilance proti hráčkám Top 11-20: 1-0 (kariérní 17-12)
Bilance v semifinále grandslamů: 0-0 (kariérní 3-0)

Naomi Ósakaová - Australian Open
Kariérní bilance: 20-4
Nejlepší výsledek: vítězka (2019)
Loňský výsledek: 3. kolo
Bilance v semifinále: 1-0
Generálka: Melbourne 1 (semifinále)
Cesta turnajem: Pavljučenkovová (6-1 6-2), Garciaová (6-2 6-3), (27) Džabúrová (6-3 6-2), (14) Muguruzaová (4-6 6-4 7-5), Su-Wei Hsieh (6-2 6-2)

Aktuální forma
Williamsová letos ještě nezaznamenala porážku. Na generálce v Melbourne Parku se dostala do semifinále, k němuž kvůli zranění pravého ramene nenastoupila.

Cesta turnajem
Přemožitelku zatím nenašla ani na Australian Open, kde bez ztráty setu vyřadila Lauru Siegemundovou, Ninu Stojanovičovou i Anastasii Potapovovou a v osmifinále ve třech setech zdolala skvěle hrající Arynu Sabalenkovou. Ve čtvrtfinále ve dvou setech porazila světovou dvojku Simonu Halepovou.

Historie na Australian Open
Williamsová hraje své jubilejní dvacáté Australian Open a v minulosti se jen čtyřikrát nedostala do druhého hracího týdne, naposledy loni, kdy ve třetím kole senzačně prohrála s Qiang Wang. Celkem osmkrát byla ve finále a sedmkrát uspěla.

Serena Williamsová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Melbourne 2 (semifinále)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Melbourne 2 (semifinále)
Bilance: 8-0
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance na venkovních betonech: 8-0
Bilance proti hráčkám Top 10: 1-0 (kariérní 176-71)
Bilance v semifinále grandslamů: 0-0 (kariérní 33-6)

Serena Williamsová - Australian Open
Kariérní bilance: 92-12
Nejlepší výsledek: vítězka (2003, 2005, 2007, 2009 - 2010, 2015, 2017)
Loňský výsledek: 3. kolo
Bilance v semifinále: 8-0
Generálka: Melbourne 2 (semifinále)
Cesta turnajem: Siegemundová (6-1 6-1), Stojanovičová (6-3 6-0), Potapovová (7-6 6-2), (7) Sabalenková (6-4 2-6 6-4), (2) Halepová (6-3 6-3)


• Semifinále dvouhry mužů •
Novak Djokovič (1.) - Aslan Karacev (114.) | Rod Laver Arena (9:30 SEČ)
Vítěz posledních dvou ročníků a světová jednička Novak Djokovič bude pokračovat v obhajobě loňského triumfu, útoku na celkově devátý triumf v Melbourne Parku a 18. grandslamový vavřín proti senzaci letošního ročníku Australian Open Aslanovi Karacevovi, který prožívá pohádkový debut v hlavní soutěži grandslamů. Bude se jednat o premiérový souboj.

Třiatřicetiletý Djokovič bude bojovat o své celkově 117. finále, 28. grandslamové a deváté v Melbourne. Sedmadvacetiletý Karacev ještě nikdy předtím na hlavním okruhu nepřešel přes druhé kolo. Rodák z Moskvy se může stát prvním ruským finalistou Australian Open od triumfu Marata Safina v roce 2005 a prvním ruským grandslamovým finalistou od US Open 2019 (Daniil Medveděv).

Djokovič paradoxně až v semifinále narazí na svého žebříčkově nejslabšího soupeře na turnaji. Pokud srbský tenista v Melbourne Parku přešel přes čtvrtfinále, vždy nakonec dokráčel k titulu. Tohle pravidlo by Karacev ohrozit neměl, i když hraje v životní formě. Na zkušeného a také velmi dobře hrajícího Djokoviče by to stačit nemělo.

Tip: Djokovič ve třech setech

Aktuální forma
Djokovič do letošní sezony stejně jako do té loňské vstoupil v ATP Cupu. Ve dvouhře si sice svou neporazitelnost udržel, když zdolal Denise Shapovalova a po obratu Alexandera Zvereva, nicméně Srbsko skončilo už ve skupině a loňské prvenství neobhájilo.

Cesta turnajem
Na Australian Open největší favorit začal suverénním vítězstvím nad svým oblíbeným soupeřem Jérémym Chardym, ve druhém kole ztratil set se skvěle hrajícím Francesem Tiafoem a ve třetím kole si zranil břišní sval a s Taylorem Fritzem musel do rozhodující sady. V osmifinále vyhrál i svůj 12. souboj s Milosem Raonicem, tentokrát ve čtyřech setech. Stejný počet setů potřeboval ve čtvrtfinále proti Alexanderovi Zverevovi.

Historie na Australian Open
Djokovič je s osmi triumfy nejúspěšnějším hráčem úvodního grandslamu sezony. V Melbourne startuje posedmnácté a v minulosti se pouze třikrát nedostal do druhého týdne. Pokud přešel přes čtvrtfinále, pak to vždy dotáhl až k titulu.

Novak Djokovič - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: první individuální turnaj
Největší úspěchy na venkovních betonech: první individuální turnaj
Bilance: 7-0
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na venkovních betonech: 7-0
Bilance proti hráčům mimo Top 100: 0-0 (kariérní 161-27)
Bilance v semifinále grandslamů: 0-0 (kariérní 27-11)

Novak Djokovič - Australian Open
Kariérní bilance: 80-8
Nejlepší výsledek: vítěz (2008, 2011 - 2013, 2015 - 2016, 2019-20)
Loňský výsledek: vítěz
Bilance v semifinále: 8-0
Generálka: ATP Cup (bilance 2-0)
Cesta turnajem: Chardy (6-3 6-1 6-2), Tiafoe (6-3 6-7 7-6 6-3), (27) Fritz (7-6 6-4 3-6 4-6 6-2), (14) Raonic (7-6 4-6 6-1 6-4), (6) A. Zverev (6-7 6-2 6-4 7-6)

Aktuální forma
Karacev loni po restartu sezony zazářil na českých challengerech, rozehrál se do životní formy a díky ní má jistotu, že se v novém vydání žebříčku poprvé objeví v elitní stovce, a dokonce padesátce žebříčku ATP. Ruský tenista s přehledem vyhrál všechny tři zápasy v Dauhá a poprvé prošel kvalifikací grandslamového turnaje.

Cesta turnajem
V hlavní soutěži nedal šanci Gianlucovi Magerovi, smetl Jegora Gerasimova a suverénně a bez ztráty setu přehrál i světovou devítku Diega Schwartzmana. V osmifinále proti Félixovi Augerovi-Aliassimemu se Rusovi zpočátku nedařilo a prohrával už 0-2 na sety, přesto slavil postup. Ve čtvrtfinále vyřadil zraněného Grigora Dimitrova.

Historie na Australian Open
Sedmadvacetiletý Karacev v hlavní soutěži grandslamů účinkuje poprvé.

Aslan Karacev - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: první turnaj
Největší úspěchy na venkovních betonech: první turnaj
Bilance: 8-0
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance na venkovních betonech: 8-0
Bilance proti hráčům Top 10: 1-0 (kariérní 1-0)
Bilance v semifinále grandslamů: 0-0 (kariérní 0-0)

Aslan Karacev - Australian Open
Kariérní bilance: 5-0
Nejlepší výsledek: semifinále (2021)
Loňský výsledek: nehrál
Bilance v semifinále: 0-0
Generálka: žádná
Cesta turnajem: Mager (6-3 6-3 6-4), Gerasimov (6-0 6-1 6-0), (8) Schwartzman (6-3 6-3 6-3), (20) Auger-Aliassime (3-6 1-6 6-3 6-3 6-4), (18) Dimitrov (2-6 6-4 6-1 6-2)

AUSTRALIAN OPEN 2021 - PROGRAM 11. HRACÍHO DNE
• ROD LAVER ARENA • (od 1:00 SEČ)
1. Carterová/Gille (USA/Belg.) - Stosurová/Ebden (Austr.)
2. Ósakaová (3-Jap.) - S. Williamsová (10-USA) / nejdříve ve 4:00 SEČ
3. Muchová (25-ČR) - Bradyová (22-USA)
4. Djokovič (1-Srb.) - Karacev (Rus.) / nejdříve v 9:30 SEČ
• MARGARET COURT ARENA • (od 2:00 SEČ)
1. Krawczyková/Salisbury (USA/Brit.) - Klepačová/N. Skupski (Slovin./Brit.)
2. Krejčíková/Ram (6-ČR/USA) - Sandersová/Polmans (Austr.) / nejdříve ve 3:30 SEČ
3. Dodig/Polášek (9-Chorv./SR) - Mektič/M. Pavič (2-Chorv.)
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

50
Přidat komentář
Krisboy
Tak to je šok toto!

smile
Reagovat
Cico93
Tiež som z toho vedľa...
Reagovat
mahycek
Zbytečné semifinále. Škoda, že v tom
druhém se utkávají Medvěd vs Tsitsi.
A škoda Thiema. Tohle nemá úroveň.
Reagovat
mahycek
To je břídil ten Karatsev, Ani jeden
1 servis, když měl potvrdit vyhrané
srbovo podání...
Reagovat
Krisboy
Proboha co to tam ten Aslan vyvádí???
Reagovat
woody
Spíš co vyvádí Novak... zas ztratil servis..
Reagovat
Alien
Prosím vás. Zdá se mi to, anebo má v ochozech v dnešním semifinálovém klání větší podporu Aslan?
Reagovat
Maarek
Také mi to tak přišlo.
Zrovna minule jsem četl komentář, ve kterém autor psal, komu a v jakém pořadí se v tenise fandí. Bylo to takhle:
1) Federer
2) Nadal
3) Kdokoliv, kdo hraje proti Djokovicovi

A něco na tom možná bude.
Reagovat
Cico93
No to je semifinále...
Thiem nech ide niekam, že to tak pokašľal.
Reagovat
RFanousek
Taky škoda že se Dimitrov zranil. Proti Novakovi by taky mohl odehrát pěkný zápas, jako v roce 17 s Nadalem. Škoda
Reagovat
Cico93
A to mám pocit, že ten Djokovic je extrémne zraniteľný, žiadna sláva...
Len tí súperi zatiaľ nič moc. Medvedev na neho má.
Reagovat
Usm
má? Medvedev je favorit turnaje už od začátku
Reagovat
Cico93
Spolufavorit.
Reagovat
gigin
se Karatsev nezačne tlačit dopředu, nemá tímto stylem žádnou šanci. Ostatně jako nikdo. Vypinkávat se strojem prostě nejde. Navíc Nolda solidně podává.
Reagovat
Usm
13 gemů a Djokovic zatím jednu nevynucenou chybu. To asi vypovídá o tom, že nepotřebuje hrát na riziko ani trochu.
Reagovat
steve79
Zatím podle očekávání.
Reagovat
Usm
tak, kdo čekal něco jiného, tak byl bláhový. I top výkon Karaceva nemůže stačit ani na průměrný výkon Djokovice, oba jsou zkrátka výkonnostně někde jinde
Reagovat
woody
Nolda, dneska 3:0, žádný zdržování, žádný bříško a šup šup příprava na finále.
Reagovat
zfloyd
akorát jsem si říkal hlavně ať nedá dabl a bum je tam ach jo
Reagovat
Krisboy
Asi jsi to neříkal dostatečně důrazně, takže je to tvoje chyba! smile
Reagovat
zfloyd
mě se to jeví tak že serena je tak nabuzená a má formu že ten svůj vytoužený GS vyhraje
Reagovat
GaelM
Nabuzená možná je, ale zatím jí Naomi drží perfektně na řetězu. Nezdá se mi, že by to Serena mohla sama urvat, Naomi by musela pomoct...
Reagovat
zfloyd
vypadá to že jsem se spletl nesympatická naomi to dá
Reagovat
brixner
Vyjádřil sem se jasně?
smile
Reagovat
Dobry-den
Serenka 6:7 6:4 6:3
Brady 6:0 7:6

Samozřejmě bych byl radši, kdyby to skončilo oboje obráceně. Ale moc tomu nevěřím. smile
Reagovat
blixa
Serenka ... bože ....smile Kydlikydlikydli, to je ale loztomilej dlobeček ... smile
Reagovat
brixner
Blink...smilesmile
Selenka, Naomička, Bradička...no tpč...smile
Reagovat
FulnekUltras
zlikvidovat smile
Reagovat
brixner
Jojo, ale jenom pálkama, jináč bych je klidně nechal i žít...smile
Reagovat
blixa
To víš, tradiční soudruzi jsou poněkud drsnější ... smile smile
Reagovat
blixa
Muž s koženou brašnou nesmí projít ... dvě dávky !!! smilesmile
Reagovat
brixner
Ha, Blixa střelec!
Blixa chlastač!
Blixa konspirátor!
Blixa oponent!
Blixa servisman!

Hodil by se nám tu myč paluby a potápěč v jednom, čiže pikolík a to jenom proto, abych to furt nemusel dělat já! Blixa, hoď to vofiko na papír, nezalituješ..smilesmilesmile
Reagovat
TenisGod
Brady neni lehká soupeřka, ale v semifinále GS prostě na lehkou soupeřku člověk jen tak nenarazí. Je to obrovská šance na finále, co si budeme...Ale stejně to tak samozřejmě má i Brady...Vidim to tak 60/40 pro Káju. Muško pojď!smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Jennifer bude tezky orisek.Hodne silna na servisu. Hraje dost dobry utocny tenis. Na GS se ji opet dari, zapas s Pegulou se neda brat uplne vazne, kamosky, tam to je vzdy narocne.
Moc si nedokazi predstavit jak ji Kaja prehraje, pokud bude hrat jak posledni tri kola. Hlavne na servisu bude muset byt jistejsi, no a opravdu na returnu kouzlit.

To, co trochu dava nadeji, je jejich h2h, ikdyz na antuce...

No, bud Jennifer odstreli Musku ve dvou a rychle, nebo to bude hodne vyrovnany boj a bitva v TB. Doufam v bitvu a stastny konec pro Kaju, ale porad plati, ze fajn sledovat jeji hru, kdyz se dari, a ty prohry se daji i lepe snaset:)

Jennifer x Kaja 60% / 40%

Serenka x Naomi
no, h2h vyrovnane, ale Serena tu je v dost silene forme, a posledni dva zapasy Naomi prehrala, uz dokaze na ni hrat a myslim, ze Serena bude ve finale... ikdyz bych to pral vic Naomi, jasne:)

Serenka x Naomi 55% / 45%

Po prvnim SF, jestli postoupi Serena, budeme mozna sledovat zapas s vitezkou GS :D tam tomu davam i tech 90%, ze Serenka finale opet nezvladne a pod tlakem se sypne.
Reagovat
Mr.Pink
tohle bude uplne jiny zapas. kaja bude neustale menit rytmus hry, coz nemusi jennifer sedet. hracek s takovym technickem stylem na okruhu je velmi malo, tenistky na to nejsou zvykle. otazkou je, jak je na tom kaja s kondici, jak se popere s nervozitou a jestli chyti zacatek zapasu. favoritkou je brady, ale to byly od tretiho kola vsechny jeji souperky

naomi serena, tam to vidim 65:35 pro naomi
Reagovat
Vlk-v-trave
Je to SF, tady uz neni cas myslet kdo je kdo, tady se musi uz tommrovat na maximum :D

Prvni vysel, ted jeste Kaja. Ale pssssst.
Reagovat
paddy
v některých domácnostech dnes v noci asi pivo a chipsy nahradí voodoo panenka se pořádně ostrým špendlíkem smile
Reagovat
Vlk-v-trave
https://youtu.be/gX_DH0wOjP0?t=7
Reagovat
paddy
přímo na kurtu by se nabízelo jiné řešení

https://www.youtube.com/watch?v=DcKmD5RUtiE
Reagovat
kada.tom
Ósaka =< Williams (4-6 6-3 3-6)
Muchová > Brady (6-2 6-2)

Djokovic > Karatsev (6-1 6-2 6-3)
Reagovat
Mr.Pink
zbytecne se s tim mazes

naomi - serena 6:0 6:0
kaja - brady 6:0 6:0
djokovic - karacev 6:0 6:0 6:0
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Zkus to vsaditsmile aspoň jednu nulu bys trefit mohlsmile
Reagovat
Mr.Pink
jasne, vsadim a dopadnou vsechny zapasy opacne

naomi - serena 0:6 0:6
kaja - brady 0:6 0:6
djokovic - karacev 0:6 0:6 0:6
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ten Karatsev vypadá zajímavě, to bych zkusilsmilesmile
Reagovat
Krisboy
Kurz 1000000smile
Reagovat
Blondie
Muška a Serena! smile
Reagovat
turista
Serena snad ne. Muška ano.
Reagovat
com
fandit budem Karoline smile Karacevovi smile no a sice nerad, ale Osace.. I kdyz dalsi porazka Sereny ve finale by taky nebyla k zahozeni smile
Reagovat
tommr
proti Bradyový dávám Karolíně malou šanci, ale už mě tady šokovala třikrát tak třeba překvapí i na počtvrtý ... smile
Hlavně by to tentokrát chtělo začít hrát už od začátku a ne teprve až jí zase soupeřka uteče o 4-5 her ...
Důležitej bude samozřejmě i Karolínin zdravotní stav. Škoda, že se semifinále hraje hned druhý den po čtvrtfinále a není mezi nima obvyklá denní pauza ...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist