4. den v Melbourne: Plíšková a Linda Fruhvirtová jsou favoritkami, Vondroušová vyzve světovou dvojku

18. 1. 2023, 18:00
Previews 179
V rámci čtvrtého hracího dne letošního ročníku Australian Open se o postup do třetího kola poperou tři Češky. Karolína Plíšková bude favoritkou proti Julii Putincevové a Lindě Fruhvirtové se věří v utkání s domácí divokou kartou Kimberly Birrellovou. Nejtěžší soupeřku má Markéta Vondroušová, která vyzve světovou dvojku Ons Džabúrovou. Šlágr obstarají grandslamová finalistka Leylah Fernandezová s aktuální světovou čtyřkou Caroline Garciaovou.
NÁŠ DNEŠNÍ VÝBĚR
• Češi v akci •
Kar. Plíšková (30-ČR) - Putincevová (Kaz.) | PREVIEW LS | 1573 Arena (5:00 SEČ)
L. Fruhvirtová (ČR) - Birrellová (Austr.) | PREVIEW LS | Kia Arena (5:00 SEČ)
Vondroušová (ČR) - Džabúrová (2-Tun.) | PREVIEW LS | Rod Laver Arena (11:00 SEČ)
• Šlágr dne •
Fernandezová (Kan.) - Garciaová (4-Fr.) | PREVIEW LS | Rod Laver Arena (4:30 SEČ)
DALŠÍ PREVIEWS ŽENY | DALŠÍ PREVIEWS MUŽI


• Češi v akci •
Karolína Plíšková (31.) - Julia Putincevová (47.) | 1573 Arena (5:00 SEČ)
Karolína Plíšková postoupila při posledních sedmi startech na Australian Open minimálně do třetího kola a o udržení této úctyhodné série se popere se svou oblíbenou soupeřkou Julií Putincevovou. S ruskou rodačkou reprezentující Kazachstán vyhrála posledních pět soubojů (vše na venkovních betonech), tři z nich ve dvou setech, a ve vzájemné bilanci dominuje 5-1.

Plíšková o loňské australské léto kvůli zlomenině ruky přišla, na kurty se vrátila až v březnu a sezona pro ni rozhodně povedená nebyla. Navíc ji zakončila čtyřmi porážkami v řadě a s nelichotivou bilancí 21-21. Po celý loňský rok střídala lepší a horší období a pouze dvakrát se podívala do semifinále. Nedaří se jí ani v úvodu letošního roku, na obou podnicích v Adelaide skončila hned v prvním kole po jasných prohrách s Jelenou Ostapenkovou a Danielle Collinsovou. V úvodním zápase na Australian Open přehrála po velice solidním výkonu Xiyu Wang.

Ani Putincevová za sebou nemá nijak povedenou sezonu. Za celý loňský rok dosáhla jen na tři čtvrtfinále, do semifinále prošla pouze na malých antukových turnajích v Istanbulu a Budapešti a ani na jednom ze čtyř majorů nepřešla přes druhé kolo. Letošní působení zahájila v United Cupu a set neuhrála s Belindou Bencicovou ani Igou Šwiatekovou. Následně se zastavila ještě v Hobartu, kde po dvou dvousetových výhrách prohrála čtvrtfinále s Annou Blinkovovou.

Plíšková předvedla v úvodním kole jeden z těch lepších výkonů v probíhající sezoně a agresivnější hra by měla na houževnatou soupeřku platit i tentokrát. Bývalá světová jednička sice není ve své nejlepší formě, ale to ani Putincevová. Semifinalistka ročníku 2019 by měla potvrdit roli favoritky, vyhrát i třetí střetnutí na australské půdě (Brisbane 2017 a 2019) a protáhnout zmíněnou sérii.

Tip na vítězku: Karolína Plíšková

Karolína Plíšková - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Australian Open (2K)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Australian Open (2K)
Bilance: 3-2
Bilance z posledních 10 zápasů: 4-6
Bilance na venkovních betonech: 3-2
Bilance proti hráčkám Top 50: 0-2 (kariérní 190-155)

Karolína Plíšková - Australian Open
Kariérní bilance:
23-9
Nejlepší výsledek: semifinále (2019)
Loňský výsledek: nehrála
Generálka: Adelaide 1 (1K), Adelaide 2 (1K)
Cesta turnajem: Xiyu Wang (6-1 6-3)

Julia Putincevová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Hobart (ČF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Hobart (ČF)
Bilance: 3-3
Bilance z posledních 10 zápasů: 4-6
Bilance na venkovních betonech: 3-3
Bilance proti hráčkám Top 50: 1-2 (kariérní 65-114)

Julia Putincevová - Australian Open
Kariérní bilance:
11-10
Nejlepší výsledek: 3. kolo (2016, 2020-21)
Loňský výsledek: 1. kolo
Generálka: United Cup (0-2), Hobart (ČF)
Cesta turnajem: Cirsteaová (2-6 6-4 6-3)


Linda Fruhvirtová (82.) - Kimberly Birrellová (167.) | Kia Arena (5:00 SEČ)
Linda Fruhvirtová může při svém debutu na Australian Open znovu využít příznivého losu. Sedmnáctiletá Češka, která i při svém druhém startu v hlavní fázi grandslamů prošla do druhého kola, má jedinečnou příležitost vylepšit své maximum na podnicích velké čtyřky. Také ve druhém zápase totiž narazí na domácí divokou kartu, tentokrát se poprvé utká s Kimberly Birrellovou.

Fruhvirtová má za sebou zatím nejlepší sezonu kariéry, během níž se z 279. místa žebříčku i díky senzačnímu triumfu na turnaji WTA v Čennaí, osmifinále na "tisícovce" v Miami a premiérové účasti v hlavní fázi grandslamů (2. kolo na US Open) vyšvihla do elitní stovky pořadí. Po šokujícím prvenství v Indii ale vypadla na následujících třech akcích hned v prvním kole. Přes úvodní kolo hlavní soutěže se neprobila ani na své jediné generálce v Aucklandu, když neudržela vedení setu a brejku proti grandslamové šampionce Emmě Raducanuové. Sérii zlomila až na Australian Open "povinnou" výhrou nad domácí divokou kartou Jaimee Fourlisovou.

Birrellová se ve své kariéře často trápí zdravotně a nebýt zranění, asi by už by prorazila do Top 150 i elitní stovky. Po další skoro roční pauze se vrátila loni, pohybovala se zejména na okruhu ITF: ovládla domácí akci W60 v Playfordu a hrála ještě další dvě finále. Solidně si vede i na začátku letošní sezony, v Adelaide si vyšlápla na Anu Bogdanovou a v prvním kole Australian Open, kam dostala divokou kartu po omluvence Venus Williamsové, senzačně vyřadila nasazenou Kaiu Kanepiovou, ačkoli estonská veteránka podávala na postup.

Druhá domácí soupeřka by měla být nebezpečnější než ta první. Birrellová už se v tomto dějišti jednou podívala do třetího kola, a to po skalpech Pauly Badosaové a Donny Vekičové. Navíc bude mít na své straně publikum. S hráčkami elitní stovky má úspěšnost 7-14 a všechny skalpy posbírala na australské půdě. Fruhvirtová bude potřebovat co možná nejlepší výkon na servisu, aby potvrdila roli favoritky.

Tip na vítězku: Linda Fruhvirtová

Linda Fruhvirtová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Australian Open (2K)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Australian Open (2K)
Bilance: 1-1
Bilance z posledních 10 zápasů: 6-4
Bilance na venkovních betonech: 1-1
Bilance proti hráčkám mimo Top 100: 1-0 (kariérní 53-26)

Linda Fruhvirtová - Australian Open
Kariérní bilance:
1-0
Nejlepší výsledek: 2. kolo (2023)
Loňský výsledek: nehrála
Generálka: Auckland (1K)
Cesta turnajem: Fourlisová (6-0 6-4)

Kimberly Birrellová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Australian Open (2K)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Australian Open (2K)
Bilance: 2-1
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na venkovních betonech: 2-1
Bilance proti hráčkám Top 50-100: 1-0 (kariérní 3-7)

Kimberly Birrellová - Australian Open
Kariérní bilance:
3-3
Nejlepší výsledek: 3. kolo (2019)
Loňský výsledek: kvalifikace
Generálka: Adelaide 1 (Q)
Cesta turnajem: (31) Kanepiová (3-6 7-6 6-1)


Markéta Vondroušová (86.) - Ons Džabúrová (2.) | Rod Laver Arena (11:00 SEČ)
Markéta Vondroušová může na Australian Open třetím rokem po sobě a potřetí v kariéře postoupit do třetího kola. V cestě jí stojí světová dvojka Ons Džabúrová. Rovněž finalistka posledních dvou grandslamů bude usilovat o třetí účast mezi dvaatřicítkou nejlepších v tomto dějišti. Tunisanka vyhrála poslední tři souboje a ve vzájemné bilanci vede 3-1.

Vondroušová od dubna do října kvůli zranění a následné operaci zápěstí nehrála. Po návratu stihla ovládnout W100 ve Velké Británii, vrátit se do elitní stovky světového hodnocení a dojít do čtvrtfinále na 125k ve Francii. Z posledních 13 zápasů má skvělou bilanci 11-2. Před dvěma týdny v Adelaide absolvovala svůj první turnaj na nejvyšším okruhu od loňského dubna. A vedla si skvěle, po výhrách nad Jekatěrinou Alexandrovovou a Kaiou Kanepiovou ji až ve čtvrtfinále zastavila pozdější šampionka Aryna Sabalenková. V úvodním kole Australian Open, které hrála kvůli dešti dva dny, se protrápila k výhře nad Alison Riskeovou-Amritrajovou.

Džabúrová má za sebou nejlepší sezonu kariéry. V úvodních měsících se jí kvůli zdravotním problémům moc nedařilo, dokonce zmeškala Australian Open, nicméně od startu antukového jara excelovala, posbírala dva tituly (Berlín a Madrid) a včetně Wimbledonu a US Open hrála další čtyři finále. Do nového tenisového roku vstoupila na úvodním ze dvou podniků v Adelaide, kde přetlačila Soranu Cirsteaovou a Martu Kosťukovou a v semifinále podlehla Lindě Noskové. Na Australian Open měla na úvod nečekané potíže s trápící se Tamarou Zidanšekovou.

Poprvé se potkávají na betonech. Ani jedna z aktérek nepředvedla v úvodním kole přesvědčivý výkon, Vondroušová se trápila s chybující Američankou Riskeovou-Amritrajovou a Džabúrová měla problémy ve festivalu nevynucených chyb se Slovinkou Zidanšekovou. Pokud by světová dvojka výrazně chybovala i tentokrát, mohla by obvykle solidní Češka slavit postup a navázat na krajanku Noskovou, která Tunisanku porazila před dvěma týdny. Džabúrová je ovšem v poslední době na grandslamech silná a do karet jí hraje i vzájemná bilance.

Tip na vítězku: Ons Džabúrová

Markéta Vondroušová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Adelaide 1 (ČF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Adelaide 1 (ČF)
Bilance: 3-1
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na venkovních betonech: 3-1
Bilance proti hráčkám Top 10: 0-1 (kariérní 6-15)

Markéta Vondroušová - Australian Open
Kariérní bilance:
8-5
Nejlepší výsledek: osmifinále (2021)
Loňský výsledek: 3. kolo
Generálka: Adelaide 1 (ČF)
Cesta turnajem: Riskeová-Amritrajová (5-7 6-1 6-4)

Ons Džabúrová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Adelaide 1 (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Adelaide 1 (SF)
Bilance: 3-1
Bilance z posledních 10 zápasů: 6-4
Bilance na venkovních betonech: 3-1
Bilance proti hráčkám Top 50-100: 2-0 (kariérní 65-36)

Ons Džabúrová - Australian Open
Kariérní bilance:
7-5
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2020)
Loňský výsledek: nehrála
Generálka: Adelaide 1 (SF)
Cesta turnajem: Zidanšeková (7-6 4-6 6-1)


• Šlágr dne •
Leylah Fernandezová (40.) - Caroline Garciaová (4.) | Rod Laver Arena (4:30 SEČ)
Šlágr čtvrtečního programu nabídne premiérový souboj mezi grandslamovou finalistkou a bývalou světovou třináctkou Leylah Fernandezovou, která v Melbourne na čtvrtý pokus přešla přes první kolo, a aktuální čtvrtou nejlepší tenistkou pořadí a úřadující šampionkou Turnaje mistryň Caroline Garciaovou.

Fernandezová si přivodila v loňském čtvrtfinále French Open zranění chodidla, přes dva měsíce nehrála a ve zbytku roku dokázala na nejvyšší úrovni vyhrát jen tři z devíti zápasů. Generálku absolvovala v Aucklandu, kde zničila 15letou Brendu Fruhvirtovou i Julii Grabherovou. Pak ale znovu potvrdila nestabilní formu a ve čtvrtfinále neuhrála set s outsiderkou a kvalifikantkou Ysaline Bonaventureovou. Do úvodního grandslamu sezony vstoupila dvousetovou výhrou nad loňskou čtvrtfinalistkou Alizé Cornetovou.

Garciaová si ještě loni v červnu procházela zhruba čtyřletou krizí, ale od poloviny stejného měsíce má na kontě nejvíce výher na hlavní tour. Své znovuzrození odstartovala triumfem v Bad Homburgu a kralovala ještě ve Varšavě, Cincinnati a na Turnaji mistryň, navíc na US Open prošla do svého prvního semifinále na majorech. Novou sezonu zahájila v United Cupu a neztratila set s Nadiou Podoroskou ani Petrou Martičovou, na generálce v Adelaide sehrála bitvy s Kateřinou Siniakovou a Belindou Bencicovou. V Melbourne na úvod smetla kvalifikantku Katherine Sebovovou.

Garciaová je favoritkou zaslouženě, od června má výbornou a hlavně stabilní formu, kdežto Fernandezová pokračuje v nevyrovnaných výkonech i výsledcích a po zranění na French Open se jí moc nedaří. Mladá Kanaďanka má ovšem se zástupkyněmi Top 10 solidní bilanci 4-4, tři skalpy posbírala během senzačního tažení na předloňském US Open, a je jednou z nejtěžších nenasazených soupeřek na turnaji.

Tip na vítězku: Caroline Garciaová

Leylah Fernandezová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Auckland (ČF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Auckland (ČF)
Bilance: 3-1
Bilance z posledních 10 zápasů: 6-4
Bilance na venkovních betonech: 3-1
Bilance proti hráčkám Top 10: 0-0 (kariérní 4-4)

Leylah Fernandezová - Australian Open
Kariérní bilance:
1-3
Nejlepší výsledek: 2. kolo (2023)
Loňský výsledek: 1. kolo
Generálka: Auckland (ČF)
Cesta turnajem: Cornetová (7-5 6-2)

Caroline Garciaová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Adelaide 2 (ČF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Adelaide 2 (ČF)
Bilance: 4-1
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na venkovních betonech: 4-1
Bilance proti hráčkám Top 50: 2-1 (kariérní 118-144)

Caroline Garciaová - Australian Open
Kariérní bilance:
13-11
Nejlepší výsledek: osmifinále (2018)
Loňský výsledek: 1. kolo
Generálka: United Cup (2-0), Adelaide 2 (ČF)
Cesta turnajem: Sebovová (6-3 6-0)

AUSTRALIAN OPEN 2023 - PROGRAM 4. HRACÍHO DNE
• ROD LAVER ARENA • (od 1:00 SEČ)
1. Sabalenková (5-) - Rogersová (USA)
2. Brooksby (USA) - Ruud (2-Nor.) / nejdříve ve 2:30 SEČ
3. Fernandezová (Kan.) - Garciaová (4-Fr.)
4. Couacaud (Fr.) - Djokovič (4-Srb.) / nejdříve v 9:00 SEČ
5. Vondroušová (ČR) - Džabúrová (2-Tun.)
• MARGARET COURT ARENA • (od 1:00 SEČ)
1. Volynetsová (USA) - Kuděrmetovová (9-)
2. Kontaveitová (16-Est.) - Linetteová (Pol.) / nejdříve ve 3:00 SEČ
3. Mmoh (USA) - Zverev (12-Něm.)
4. Liuová (USA) - Bencicová (12-Švýc.) / nejdříve v 9:00 SEČ
5. A. Murray (Brit.) - Kokkinakis (Austr.)
• JOHN CAIN ARENA • (od 1:00 SEČ)
1. Townsendová (USA) - Alexandrovová (19-)
2. Davisová (USA) - Mertensová (26-Belg.)
3. Fritz (8-USA) - Popyrin (Austr.) / nejdříve v 5:00 SEČ
4. Mannarino (Fr.) - de Minaur (22-Austr.) / nejdříve v 9:00 SEČ
• KIA ARENA • (od 1:00 SEČ)
3. L. Fruhvirtová (ČR) - Birrellová (Austr.)
• 1573 ARENA • (od 1:00 SEČ)
3. Kar. Plíšková (30-ČR) - Putincevová (Kaz.)
• COURT 3 • (od 1:00 SEČ)
5. Martincová/Vekičová (ČR/Chorv.) - Gauffová/Pegulaová (2-USA)
• COURT 5 • (od 1:00 SEČ)
1. Bouzková/Osoriová (ČR/Kol.) - Changová/Kulikovová (USA)
• COURT 6 • (od 1:00 SEČ)
2. Krejčíková/Siniaková (1-ČR) - Eikeriová/Harrisonová (Nor./USA)
• COURT 12 • (od 1:00 SEČ)
5. Lehečka/Molčan (ČR/SR) - F. Cerúndolo/Etcheverry (Arg.)
Kompletní program
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

179
Přidat komentář
A211
Pod Lendlem to jinak asi nejde.
Reagovat
RFanousek
Už jsem viděl vše.
Reagovat
vrabejka
Tohle nemůže být real
Reagovat
RFanousek
Opravdu by mě nenapadlo, že ještě v 18:00 se bude hrát.smile
Reagovat
vrabejka
5:53 je silně v ohrožení xdd
Reagovat
HolyMotors
Neskutečný, co tam oba borci předvádí. Jak se Andy vrátil do zápasu, klobouček. Podle mě je i lepší, ale Kokki parádně servuje. Mazec.
Reagovat
RFanousek
Oficiálně nejdelší zápas Murrayho kariéry.
Reagovat
Tenisovy.nadsenec
Neskutečné, Andy je srdcař... Moc mu přeji postup.
Reagovat
RFanousek
Kvůli takovým zápasům se díváme na tenis.
Reagovat
RFanousek
Jestli Murray vyhraje dva pětihodinové maratony v řadě proti o deset let mladším soupeřům, s kovovou kyčlí, tak je prostě neskutečný borec.
Reagovat
DJOKERTHEGOAT
To je už i takto.
Reagovat
Nola
jj, neuveritelne, Kokkin mal Andyho na lopate, ale Andy je stale co sa tyka taktiky a citania hry supera ovela lepsim hracom, mixuje hru a ked si spomeniem tie smece, vdaka ktorym ziskal brejk, to si zasluzi iba poklonu, tieto dlhe zapasy nepotrebuje pre svoj zdravotny stav, ale stale je hracom, ktory je skvely, tak ako v casoch najvacsej slavy, nic neda zadarmo, nejde mu nepriat
Reagovat
RFanousek
Tak to rozhodně
Reagovat
mahycek
Téměř ztracený zápas, Murray visel nad propastí,
že by jsme zažili neskutečný obrat ??????
S tou kyčlí umělou, by to byl skoro zázrak. Teď
tomu přeji. Jestli ale Andy vydrží s kondicí.
Tak pojď smilesmile Hrál se vůbec delší zápas?
Myslím do tak pozdních hodin. Teď už je v Melbourne 02.30 v noci !!! Není to rekord ?
Reagovat
RFanousek
do rekordu ještě zbývají dvě hodiny, Zverev s kýmsi dohrával ještě o půl páté. Je to ale šílené.
Reagovat
Ereinion
Rekord je Hewitt - Baghdatis z AO 2008 do cca 4:30 ráno smile
Reagovat
RFanousek
To jsem netušil že ten Kokki je až takový mentál.smile
Reagovat
Tennisfan77
Aby se Kokkinakis ještě nedivil. smile
Reagovat
Patik
Hráči si po víťaznej výmene tukaju ukazovakmi po boku hlavy ukazujú aki sú herne inteligentní mentalni titani na kurtoch ako je to všetko o hlave a potom sa vláčia po druhých kolách lebo to nemajú zrovnane v hlave..smile
Reagovat
Tenisovy.nadsenec
Tenisový král porazil nejenom houževnatého soupeře, ale hlavně zranění.

Asi už jsme všichni vystřízlivěli z té krásné pohádky, že by Novak mohl vyhrát letošní AO (zranění vypadá vážně a hlavně velice zákeřně, ovlivňuje jeho laterální pohyb, vynechává míče, z kterých obvykle zahrává vítězné míče).

Nicméně Novak po právu dokazuje, proč jsou Grandslamy 22:21 v jeho prospěch. :) A to má Nadal štěstí, že nepočítám neuskutečněný Wimbledon 2020, kde Djokovic nemá konkurenci.

Novak i přes nepříjemné zranění vítězí v těchto těžkých zápasech. Kompletně změnil styl hry a hrál brutální ofenzivní, variabilní a pohledný tenis ala křížený hybrid Rogera, Nalbandiana a Andreho. Naopak Nadal vítězí pouze, když je zdravý. Nikdy nezvládá vyhrát zápasy, kde je zraněný. Se zraněním Djokoviče by nikdy neuspěl v takovém zápasů jako dnes. Nemá k tomu dostatečný skillset ani mindset. Rafa předstírá, že dohraje zápas, ale následně se na tiskovce vymlouvá na zranění jako malý klučina. Mistrný manipulátor z Manacoru. :)

K třetímu kolu snad jenom řeknu, že jestli Dimitrov nevyhraje, tak má asi stejného psychologa jako Roger. Djokovic se rozpadá v přímém přenosu, výměnu za výměnou. Ve hře ho drží jeho skvělý charakter, charizma, schopnosti a osobnost. One of kind. :)
Reagovat
Tennisfan77
Já bych ten set Dimitrova za 1.8 klidně zkusil, ale to by nesměl být Dimitrov.
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak Andy nevstoupil do tohodle slagru uplne nejlepe, a klidne z to muze byt nocni maraton...
Reagovat
dadaft
Djokovič už si to vychutnává, ale musím říct, že teď poprvé si všímám, že už není tak pružný, jak býval, už to není Guma (v dobrém), stárne panáček...
Ale na to, aby vyhrál, pořád má.

(část diváků už je fakt našrot)
Reagovat
woody
ty jsi teď vylezl z lesa ne? smile
Reagovat
dadaft
nevím, dlouho jsem ho neviděl (jedu WTA), prostě mi to tak přišlo
Reagovat
woody
není zdravotně úplné ok, má problémy s levým hamstringem
Reagovat
Tenisovy.nadsenec
* od Adelaide a zápasu s Medvědem

Je třeba uvést plný kontext, aby některé dezinformatory nenapadlo tvrdit hoax typu "Djokovič tendenčně simuluje zranění, když se mu nedaří ve druhém kole AO" ...
Reagovat
Marduch
Je fakt, že v posledním půlroce nebo víc jsem ho asi neviděl z toho typického doskočeného BH zahrát z této krajně defenzivní pozice nebezpečný míč nebo winner, což dříve bývala jeho výstavní zbraň.
Reagovat
Vlk-v-trave
Podle mne je limitovany...

Maky s Ons budou hrat po nich? Se ptam vzhledem k tomu, jestli nam ti divaci tam vydrzi...:)
Reagovat
Usm
pružný je pořád, akorát hraje zraněnej, pokud nestihl všimnout :-)
Reagovat
dadaft
není, fyziologicky už vstoupil do středního věku: pružnost, reakční čas, rychlost regenerace - to vše se zhorší.
Reagovat
Usm
má potíže s levým hamstringem, řeší se to už od začátku AO, respektive už tak dohrával přípravný turnaj v Adelaide
Reagovat
Vlk-v-trave
brejky 5/17
zase ten Enzo si muze rict, odvratil jsem 12 bb Djoka;)
Reagovat
Usm
nevzpomínám si, kdy měl Djokovic za necelé tři sety 45 winnerů :-))) evidentně díky zdravotním limitům hraje trochu jinaksmile
Reagovat
Usm
tak za tři sety jich stihnul nakonec 49 smile
Reagovat
Ereinion
teď se na to právě dá dívat smile docela sranda vidět jak hraje vabank a stejně mu to tam většinou padá
Reagovat
Tenisovy.nadsenec
Tak ono je to docela nepopulární mezi hatery GOATkovice, ale Nole když chce, tak hraje nejvariabilnější, nejkrásnější a nejofenzivnější tenis za posledních 20 let hned po Federerovi. Kombinuje Nalbandiana, Agassiho i Federera.

To že takhle hraje vzácně, když je natolik dobrým obranářem, je věc jiná.

Djokovič teď vede ve čtvrtém 2:0, ale jeho zranění vypadá velice zle. To už bude jenom horší.
Reagovat
Usm
já bych ještě dodal, že hraje často aktivní obranu, resp. vrátí to tak, že soupeř nemůže z té pozice zaútočit a když, tak jen na riziko
Reagovat
Vlk-v-trave
Americani hraji asi zivotni GS;)
Ta Liu tedy tu Bencic slusne v prvnim trapila, a Agut musel otacet z 0:2

Nema ani snad smysl pocitat, kolik jich je ve 3.kole:)

A klidne ve 4.koke mohou byt zapasy:

Tiafoe x McDonald
Korda x Denis
Shelton x Wolf
Collins x Swiatek
Gauff x Ostapenko
Pegula x Krejcikova
Keys x Sakkari
a perla
Volynets x Pliskova:)
Reagovat
smazaný uživatel
Pozrel som si 15 minut koncovky druhého setu, a pri všetkej úcte to je zápas Challengrovej úrovne.

Djokovic zahučal set s nejakým francuzskym Kokodom s tenisom z riviéry, o razancii Sary Errani, s nejakými pluvancami, končiacimi spravidla na téčko.

Djokovic sa snazi zufalo dobehnut Goatovský gs rekord, ale posobi tragikomicky. Ak by som dnes išiel do bane, je to lepšie strávený deň, než pokračovať v tomto divackom utrpení.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
neboj, už přepnul na vyšší level :D mám to zaplý u práce.
Reagovat
Marduch
zaplý,no fuj:)
Reagovat
Ondřej.Jirásek
smile
Reagovat
Vlk-v-trave
no...pravda, na zacatku setu na returnu toho mladocha totalne vymazal, ale ten byl jeste v soku po tom druhem setu z vyhry;)

Djokovic zacina zertovat atd.

Je mozne ze temhle duel dotahne do konce, trebas i vitezneho, ale jinak celkove... nic moc...

Zapas je to pekny diky mladochovi, ktery se snazi co muze...;) a na to, ze se malem zrakvil hned v uvodu zapasu, je treba mladocha fakt pochvalit...
Reagovat
Usm
mlaďoch? V březnu mu bude 28 smile
Reagovat
Vlk-v-trave
:D bozeee, krasny vek...
ale dik, nedival jsem se, pusobi na mne jak mladoch;)
Reagovat
Ondřej.Jirásek
19W a 6UE ve třetím setu je nic moc proti běhavýmu soupeři, kterej nevypustí míč? smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Hodnotil jsem spis ten druhy set;)

Vsak i pisu, ze ho na returnu totalne vymazal v zacatku tretiho;) Zvedl se...i lepe ted serviruje.
Enzo je uz v utlumu...asi to byl pro nej zivotni set;)
Reagovat
Usm
no pokud bude dávat Enzo pravidelně na GS aspon druhý kola, tak si jednou to Enzo třeba bude moct dovolitsmile
Reagovat
Ondřej.Jirásek
aha, tak ten druhej set ale měl taky výborný čísla, akorát Enzo zabral a Djokovič se tam trápil s nohou atd., asi zabraly léky, nebo nevím, teď zase jede jako pila.
Reagovat
Usm
uvidíme na tiskovce, co k tomu řekne. Pokud je to jen "bolest", dá se tlumit léky. Pokud to není jen bolest, tak asi po dnešku podle mě končí
Reagovat
Ereinion
pořád je ale vidět, že ten pohyb do jeho BH strany není 100%, skoro vůbec nehraje ty své typické gymnastické údery, radši dává jen slice
Reagovat
Vlk-v-trave
Vsak Djoko je evidentne od zacatku "handicapovany", to zase je videt... nevim, ale trebas ve tretim jsem si vsiml, ze Enzo uz nedokaze tak hrat aktivne ty vymeny, krom toho casto na saku i ted ve ctvrtem to slo vic na Djoka, ktery se ho zkousi lobovat... v jine situaci bych tipl, ze by hral FH po lajne atd...
Reagovat
Usm
no vidíš, takže nakonec ten turnaj místrů nebude zas taková haluz co? Tam totiž zápasy challangerové úrovni nevidíš a nejsou tam zoufalci z konce druhý stovky žebříčkusmile
Reagovat
Vlk-v-trave
:D
je to takova choroba fans B4 obecne - urcovat kvalitu soupere dle vysledku:)

Jak Djoko dnes prohraje, ten Francouz je uplny jelito, ktereho by porazila i babicka Ondry. A nebo je nej. talent, ktery vyhraje urcite jeste min. 4GS v kariere:)

Pochopitelne to same s McDonaldem - vyhral, takze prumerny challengerovy hrac:D, a nebo zivotka a nenaplneny talent...

Pak jeste vchazi do hry otazka zraneni, hadka, kdo je viz zrakveny...a kdo mel behem kariery horsi operaci a bebi...:D
Reagovat
dako
Keby dnes stál proti Nolemu McDonald so včerajším výkonom, tak by ho vystrieľal z kurtu.
Reagovat
Ereinion
no s tímhle by to byla konečná proti Dimitrovovi...teď to musí nějak přežít, ale ten hamstring asi za dva dny nevyléčí no
Reagovat
Patik
Dimitrov ma jednorucny backhand.. Djokovic na neho vie zahrať..herne by Grigor nestačil to by bol kompletne iný zápas od základov..
Reagovat
Ereinion
má jednoručák, no a? Je schopný zůstat s Djokovičem dlouho ve výměně a to je to hlavní...pak jen záleží na Noleho zdravotním stavu, ale proti Grigorovi by nemohl hrát na 50% jak dnes
Reagovat
woody
souhlas Patikův komentář úplně mimo..
Reagovat
Vlk-v-trave
No hlavne nejprve dotlacte toho Djoka do 3.kola, nez tu vypisovat neco, co ani nemusi nastat;)
Reagovat
Patik
Je to jednorucak a natom záleží to je kľúčová informácia pre Djokovica pretože môže hrať omnoho agresívnejšie tam sa inak zakladá útok inak vytláča z kurtu lepšie sa odkrýva strana z forehandu..jednorucny backhand nieje taky dorazny ako obojruc je to slabšia zbraň..z toho bude Djokovic ťažiť ak nastúpi nato si môžeš vsadiť.
Reagovat
Patik
Grigor drží vymeny lebo ma dobrý pohyb ale herne byva stále zatlačený vzadu..bude dostávať topspiny do backhandu a bomby do forehandu.. Djokovic bude čeliť defenzivnym slajzom.
Reagovat
Tenisovy.nadsenec
Djokovič ve druhém setu bojuje s hamstringem, vypouští míče, které normálně hraje. Je zjevně limitován.

Coaucaud nicméně zlepšil hru, všechna čest.
Reagovat
Patik
Myslím si ze dnes to Djokovic ešte nejako dobojuje ale s Dimitrovom to bude asi konečná.. Pokial sa nejako nenadopuje..ale to nemá význam na jeden zápas možno ale na 4 zápasy proti top hráčom len by si uškodíl.
Reagovat
Tenisovy.nadsenec
Přesně tak, i kdyby přežil dnešek, tak mu dnešní i další zápas s Dimitrovem vezmou tolik, že nebude schopen dohrát zbytek turnaje.
Reagovat
smazaný uživatel
Po Karatsevovi, resp. Pouillem, kto bude Djokovicovym dalsim tradične kuriouznym semifinalistom?..

Dolná pavuka sa vyčistila, ja tipujem Mmoha..:)
Reagovat
woody
Velmi předčasné, v dalśím kole (pokud dnes vyhraje) ho čeká výborně hrající Dimitrov. Pak nejspíš Rune. Takže semifinále je vážně daleko.
Reagovat
Vlk-v-trave
ASi vyhraje, Enzo se zranil hned v uvodu zapasu...;(
Reagovat
woody
jj teď mi zatrnulo, když jsem viděl ošetření, co se stalo?
Reagovat
Vlk-v-trave
spatne doslapl u saka...
Reagovat
Tenisovy.nadsenec
Neměl si sundavat botu kvůli kompresi než přišel fyzio. To byla hodně amatérská chyba. To ví i tenisoví hráči nižších úrovní, od profíka bych to nečekal.
Reagovat
Vlk-v-trave
Jeste si zapomnel na mozneho Bustu;)
Reagovat
Grape
No tyjo, až teď koukám, že je to fakt celkem brutálně vyčištěno (i když většina těch borců má formu) a samý Američan. Ale Mmoh podle mě vyletí už s Wolfem, klidně to může být vítěz zápasu Murray - Kokkinakis, pokud nebudou dnes hrát 5 hodin, možná někdo z dvojice Paul - Brooksby, dost těžko tam tipovat...
Reagovat
GaelM
Murray, jde si pro 6. finále smile
Reagovat
Usm
no hlavně je dost funny, že do druhého kola GS proloze hráč skoro na 200. místě žebříčku a někdo, kdo se nedostává do závěrečný fáze ani na challengerech. To musí být pro top hráče peklo, udržet si po celý zápas koncentraci, když hraju s hráčem, který je dva levely pode mnou
Reagovat
dadaft
v prvním setu vedení v tajbrejku 5-2, ve druhém dokonce setbol ......... přesto porážka ve dvou smile
Zkrátka nezvládnuté na big pointech smile
Reagovat
dadaft
ach Lejlo Lejlo, ztratit tajbrejk z vedení 5-2? smile
Reagovat
makro99
přesto herní projev Kanaďanky proti Raducanu úplně někde jinde..
Reagovat
Mony
Caro se vyhrabal z velké slamastyky. Od BL jasně lepší Leylah, ale servis Caro spasitel
Reagovat
makro99
Laura Robson teď zpovídá! pěkné.. pěkný outfit :)
Reagovat
A211
Karolína P. má Zhang to by mělo jít
Reagovat
tommr
na Zhang by Karolína mohla narazit až ve čtvrtým kole ale tam ještě ani jedna z nich není ...
V příštím kole Karolínu čeká vítězka zápasu Gracheva-Stefanini ...
Reagovat
A211
Pardón
Reagovat
makro99
slušný druhý kolo.. na stovkovým ITFku;
Reagovat
EllNino
přesně, to j los ... škoda, že ho neměla Petra, ale ta by byla schopná to projet, to ostatně i Karolína :))

Ale jo, Karolíně přeju nastartování, snad toho tam urve co nejvíc :)
Reagovat
A211
Karolína i Linda zkušeně se soupeřkami předpažili,jen tak dál.
Reagovat
Liverpool22
smile smile smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Kim vic nervoznejsi... rodice v hledisti, Sam Stosur v hledisti, nateseni divaci...Linda to zvladla pekne.
Reagovat
woody
Vlčku neplatí tě tenisportál za reporty? :-)
Reagovat
Vlk-v-trave
:D ne... ale muzes to navrhnout.
Reagovat
Mony
Jedna už by to měla.. Co ta druhá?
Reagovat
Marie9
Konec. Putinseva zakončila stylově - třísknutím raketou o zem, Kája se neznatelně usmála do své lože, trenér se asi měnit nebude. Gratulovat není k čemu.smile
Reagovat
Mony
smile
Reagovat
Liverpool22
jo, jo Putinseva byla hodně snadné sousto smile
Reagovat
Marie9
Jo, v prvním setu ano, souhlasím. Ale druhý set byl bída a utrpení a vsadím se, kdyby došlo na třetí set, Kája by nevyhrála. Na té Rusce bylo vidět, že chce, ale nešlo to, mnohdy netrefila ani kurt. Kája zase působila dojmem, že je jí to jedno.
Reagovat
Liverpool22
smile máš pravdu, že Kája ve 2. setu polevila - no uvidíme dále - los má luxusní, tak snad minimálně čtvrtfinále uhraje smile
Reagovat
Marie9
Moc bych jí to přálasmile
Reagovat
Vlk-v-trave
celkem se me libi, jak z jednoducheho servu dokaze pak vymest ultimatne ty lajny... je to celkem efektni, na servisu si prohodi micek mezi nohama jak Izzy, a pak izzy jedna lajna, sup druha, winner...;) Vypada to jednoduse, ale az takova sranda to provest neni...;)
Reagovat
Vlk-v-trave
19 x 28

No, kdyby ta Kim to lepe trefovala... tak by to asi vypadalo vysledkove jinak... lehke to tu rozhodne nebude, uz si tak nejak predstavuji jak padla ta Kanepi...hlavne v tom tretim setu.
Reagovat
Vlk-v-trave
hraji s tymem o prachy od saka caru s dunlopkama:DDD
Tomu rikam kvalitni priprava na dnesni zapas.
Reagovat
woody
To hrajou celkem často smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Fakt? Jsem nevedel...:)
Reagovat
woody
jj většinou na závěr tréninku, na twitteru toho už pár bylo - možná jsem to tím slovem často přehnal.. ale párkrát jsem to viděl
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak ted to ukazovali na T.CH. - ja twitter nesleduji:) Tak ze jsem byl pekvapeny...
Reagovat
Marie9
4:3, Ruska poprvé v zápase vede. Hrůza, ale dokoukám. Kájo, hraj!smilesmilesmile
Reagovat
EllNino
Měla už dávno vyhrát 6:0 6:1, ale z nějakýho záhadnýho důvodu je to 6:0 3:4*
Reagovat
Vlk-v-trave
Hele Vlk se hlasi jako Denis ve 3.kole, tak jeste 4 zapasy trefovat dobre kurt a hrajem finale :DDD
Reagovat
EllNino
Jasný, jedeme dál :))
Reagovat
Vlk-v-trave
Koho tam v dalsi mate? :)))
Reagovat
Vlk-v-trave
Ovsem respekt pro Jensona, fakt vypadal, ze ho ten treti set polozi, ale zvladl to...i kdyz az na 5 MB, a Ruud pomohl ten zapas dokonci...

Velky uspech tohoto univerzitniho hrace, jinak celkove se amikum s tema puckama na tom rychlem hardu hodne dari... vlastne to maji skoro jako doma...
Reagovat
Vlk-v-trave
Kolik tech pokusu bude mit;) Tak snad to zvladne po tom totalnim kolapsu...
Reagovat
Mony
Mužský tenis se nám poženstuje.. Už to mu vládne jen Djoker, stejně jako Iga
Reagovat
Vlk-v-trave
Ano po druhem kole No.1 a No.2 venku:)
Amici rozlozili pavouka...:)
Reagovat
Vlk-v-trave
Celkem nervozni zapas... takze ani nedutam,... jeden set v kapse:)
Reagovat
Marie9
Karolína přepnula do "nepohybu" a hned je to vidět na průběžném skore. Minimálně 2-3 míčky mohla mít, kdyby popoběhla. No, škoda.smilesmile
Reagovat
Vlk-v-trave
odvracene 3 brejky, ale jak...!:)
Reagovat
Vlk-v-trave
A dobre ze na kurtu celkem fouka,...:)
Tyhle podminky...jsou zajimavejsi pro technicky lepe vybavenou hracku;)
Reagovat
Vlk-v-trave
Konecne Linda na tom 1. 160satkou:)
Reagovat
Vlk-v-trave
Ted jsem si vlastne uvedomil, ze ta Kim je o 7 let starsi... a ted ta silena vymena...jak Linda u te hry mysli, jak by byla ona o tech 7 let starsi... :)
Reagovat
Vlk-v-trave
uf...DFkova snura...
Reagovat
Vlk-v-trave
dalsi DFkova snura, ale na druhe strane.
Reagovat
Liverpool22
to bude asi rychlovka smile Putinseva není schopná kloudně returnovat smile
Reagovat
Marie9
Kája do toho vlítla jak uragán, snad vydržísmilesmilesmile
Reagovat
Liverpool22
Ano Kája do zápasu vlítla, ale je třeba vidět, že Putinseva je snová soupeřka - na tenis nemá hlavu ani postavu - je malá + se furt čertí....
Reagovat
Marie9
No koukám, ta má nervy v kýblu. Ale Kája hraje dobře, běhá a podání dneska drží.smilesmile
Reagovat
Liverpool22
Kája naděluje kanárka smile smile smile
Reagovat
Mony
Už mají volné kurty. Tak jdeme na to holky!
Reagovat
Liverpool22
smile smile smile
Reagovat
tommr
škoda jen že budou hrát souběžně což je hodně náročný na sledování ...
Reagovat
Liverpool22
opět potvrdila, že na GS nemá hlavu - prostě je to spíše halová hráčka a na GS většinou zvadne. Škoda no smile Tak aspoň, že už nestraší v TOP 5 smile
Reagovat
Mony
S Tursunovem to slapalo, bez něj to nejde nikde
Reagovat
Liverpool22
smile přesně - to Anetu hodně vykolejilo smile
Reagovat
Vlk-v-trave
No ze to muze byt pekny ulet se dalo tusi, ale je to masakr Ruuda... turnaj ATP po 2. kole bude bez turnajove No1. a No2.
Neverim ze to jeste Ruud otoci...:)
Reagovat
Vlk-v-trave
A nejlepsi je i to, ze i v tech vymenach, co ted vidim, je ten Brook lepsi, a to mu to Ruud hraje dost prez BH.
Reagovat
Vlk-v-trave
No, ale pekne odvraceny 2. MB. Ruuda.
Reagovat
Vlk-v-trave
3 MB take, ale drsna haluz... ovsem ty pucky, to je neco:)
Reagovat
Vlk-v-trave
Boze :D
Takhle poslat drop na brejku do autu...nooo:)
Ruud po haluzi jeste zije.
Reagovat
Vlk-v-trave
Jsem zvedavy jak se s tim Brook popere, uz mohl byt vklidu v satne... bylo videt, ze nemuze uverit, ze jeste na te lavce sedi a zapas jeste pokracuje:)))
Reagovat
Vlk-v-trave
Takhle zmrvit zapas:) jaj.
Jsem tim vpisem asi dost Ruudovi pomohl:)
Nevim, jestli ma Brook tu mentalni kondici, aby ten jeden set jeste urval. V tom tb bylo videt, ze je dost uz rezignovany...
Beru zpet. Otocka muze byt v pohode... az me je lito toho Jensona, mel to opravdu hodne dobre rozehrane... tenis no:)
Reagovat
tommr
KrejSi po hladce vyhraným prvním setu polevily a soupeřky toho využily ke srovnání. Ve třetím setu se ale přece jen projevila větší kvalita našeho páru ...
Doufám že si naše holky z tohoto zápasu vezmou ponaučení a v dalších kolech se vyvarují podobných výpadků v koncentraci. Nemuselo by se jim to vyplatit ...
Reagovat
Vlk-v-trave
Jednim slovem Masakr.
ASi nej vlci uder dneska - sileny half na zadni...sem ani neveril, ze to tam spadne;)

Diego hral i pez nektere svalove potize, ktere ma, takze k te okolnosti jeste hodne dobre.

Tak doufam, ze do toho 3. kola bude Zverev, a ne Mmoh...:))) Hlavne ne amik...
Reagovat
woody
Vlčí koncert :-)
Reagovat
Vlk-v-trave
;)
Cekame na dalsiho soupere, doufam ve Zvereva.
Jinak dnes Vlk hral s trickem, na kterem mel grafiku vlci hlavu:)
Reagovat
GaelM
Tak nějak potichu a nenápadně tu prošel fakt, že teprve podruhé v samostatné historii ČR nebude mít na AO 2023 český tenis
zastoupení v grandslamové smíšené čtyřhře. (Poprvé se tak stalo v roce 2000, shodou okolností také v Austrálii.)

Vzhledem k rekordní účasti singlistek je to docela škoda. Aspoň třeba Katka Siniaková se mohla s někým domluvit, světová jednička
v deblu by určitě neměla nouzi o parťáky...
Reagovat
Vlk-v-trave
uuuu, no skoda.
Reagovat
tommr
Bára a Katka se musí soustředit na obhajobu deblovýho titulu a žádná jiná z našich by v mixu neměla šanci ...
Reagovat
Vlk-v-trave
Jako zatim, to je k Diegovi hodne krute,... jsem rad, ze si ho po pauze vybrala vazka, kterou mu lajnova sundavala z trika, aspon nejake zajimave momentum.

Nebot v samem zapase dnes i ten Vlk az tak nevyhazuje, takze pro Diega zatim hodne spatny...
Rozhodnuto ale neni...zname Diega, bojovnik, a zname Vlka, milovnik rizika, autu:)))
Reagovat
Vlk-v-trave
Se ani nechce verit...ze to mame po dvou setech stale pod 20:) Diego se ale hodne zveda z toho soku...a urcite v tom tretim se muze stat jeste cokoliv.

Vlcoun 18
Diego 20
Reagovat
A211
To jsem nečekal že Volynets porazí Veroniku K.Ale naprosto zaslouženě poctiví výkon hlavně na nohách V.K. nesoustředěnost, různé gestikulace při chybách a to se nevyplácí i když je daleko lepší hráč.
Reagovat
Liverpool22
Carevna dnes hodně špatná smile moc chyb a jak píšeš nesoustředěnost + možná jí vadilo vedro. Naopak Volynets tam běhala jak motorová myška - možná i naše Kája s ní bude mít problémy - pokud se sejdou ve 4.kole
Reagovat
A211
Veronika K.a její tým ještě teď nevěří že jsou z kola venku.
Reagovat
tommr
Karolíně Plíškový se dál čistí cestička do čtvrtfinále. Pokud by toho nevyužila tak by to byla ostuda ...
Reagovat
Liverpool22
smile smile
Reagovat
Vlk-v-trave
no...nevim jestli ostuda, ale proti te Putince bych ani ja hrat nechtel:)))
Reagovat
tommr
pro Karolínu je to ale oblíbená soupeřka kterou pětkrát za sebou porazila ...
Reagovat
paddy
Lendl je osobně přítomen, QF je blízko smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Jenom QF? Nebuďme tak při zemismile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
chudák Kája vs top členka Hall of Shame
chudák Maky vs nebezpečná tunisská Žabka
chudák Leylah vs létající španělská Francouzka
chudák Linda - místo chlazené Plzně proti ní postaví přehřátý Birrell

No, co na to říct: pevné nervy a hodně štěstí!smilesmilesmile
Reagovat
Vlk-v-trave
4. dil me dostal do hodne ironickeho vztahu s timto projektem, s kterym vytahl asi Netflix lovit nove fans tenisu...

Nazev dilu mne prijde dost ironicky:) Nebot po tomhle dile rozhodne davam pauzu, a uvidim, jestli si vubec pustim toho krale antuky:) Ale moc to na nadejne vyhlidky nevidim. Nadeje sice umira posledni, ale take se rika, ze nadeje je matka hloupych:)

Rovnopravnost zen a odmen vyresili do 2 min. aniz by se aspon pokusili ukazat proc to tak je..., a pribehem Ons to krasne naprali jeste emocemi. Dost manipulativni...popularni tema pochopitelne..., jako dokument jsem to moc nebral, ale po tehle akci, ani nahodou;) nemam problem s tematem, ale spis s tim, jak to zaprezentovali. Dost jednostrane s tim brnknutim na emocionalni strunu, co umocnila deprese Badosy. Dokonce se divak dovida, ze Badosa je pionyrem v otazce depresi, o ktere otevrene hovori...no...dobre;) Badosa nic moc... a jeste ze jsem ji znal drive z kurtu, nez z tohoto dokumentu.

Svetle momenty:
Nahlednuti do tuniske kuchyne:) Par peknych vymen Ons. Mouratoglou a jeho pekne vysvetleni proc je Pegula nebezpecnou hrackou...do 1.minuty. Rekl bych zlata minuta:) A ze divak vidi nejakou Evert, ale dost pochybuji, ze ji nejak oceni.

Obecne po 4 dilech jak to na mne pusobi.

Teniste jsou chudaci, kteri jsou zavisli na tenisu jak na drogach, jak narkomani, kteri jeste trpi na vsechny mozne deprese, zeny trpi, ze dostavaji mene nez muzi, a je to nejtezsi sport na svete, nebot nechteji myslet egoisticky o sobe, ale musi, jinak by nic nevyhrali.:)

Tohle bude jiste popularni.;)
Reagovat
Torn
Goffin to řekl dobře. "Nepotřebuje koukat na něco, kde chodí Kyrgios se svou přítelkyní". :D
Reagovat
Tomas_Smid_fan
A nemá David problémy s manželkou?smile
Reagovat
smazaný uživatel
Goffin sa vyjadril rovnako ako moj 75r otec :)

S tym rozdielom, ze David by mal byt trochu optimistickejší jedinec a ako aktér tohto kolotoča by mal rozumieť biznisovm nuansám.

Je to robené presne tak, aby to ľudí bavilo. A aj bežných ľudí, nielen tenisovych fans.
Reagovat
baggik
Presne, Kyrgios ve skutecnosti chodi jenom s cizima pritelkynema.
Reagovat
baggik
Tak ja myslel ze pionyrem byla Jelena Dokic, kterou mlatil despotickej fotr, pak taky Nicole Vaidisova, kterou zdeptala Serena Williamsova ve vzajemnem zapase svoji silou natolik, ze uz se z toho nikdy nevzpamatovala. No a konecne i ta Naomi Osaka, ktera odmitla hovorit s novinari a jako gs sampiobka a svetova jednicka odatoupila z nekterych turnaju protoze nwbyla psychicky ok.
Reagovat
Torn
Jak již níže psal tommr. Karolína by měla využít losu a dojít minimálně do toho čtvrtfinále, pokud chce ještě někdy pomýšlet na TOP10. Jestli už tohle nezvládne, tak pak nevím.

Jo, doufám, že brzo vypadne Swiatek. Pro mě snad nejméně sympatická světová jednička.
Reagovat
Liverpool22
smile smile S Igou taky souhlas smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Nevidim tam nic specialniho...

Kaja vs. Putka; i nepriteli bych asi nepral takovou souperku... tohle muze byt masakr...

Maky vs. Ons; hodil jsem si egyptskou minci a vyslo, ze vyhraje Ons... asi tak bych ocenil zitrejsi duel:)))

Garcia vs. Fernandez; opet dalsi duel, ktery by se hodil spis na pozdejsi kola. Skoda. Ale co uz...

Taylor vs. Ekaterina; pral bych Taylor 3.kolo, ale nevim... jestli tohle u Ekateriny projde.

Jinak vubec mi nic nerika ta Volynets, snad aspon hraje paradni voleje na saku, kdyz uz ma tak hezke prijmeni:)

Jooo pak tam je jeste jeden zapas, ale o nem mlcim jako pena;)
Reagovat
peek
Já jsem si hodil tuniskou mincí a vyšla mi rozšlápnutá žába. Tak nevim.
Reagovat
Vlk-v-trave
:D dobry... to muze mit vetsi value, nebot je to mince tuniska:)
Reagovat
Torn
A víš, že Ons není z Egypta, že jo? :D
Reagovat
Vlk-v-trave
Ano, ale nemam jinou africkou minci :D
Reagovat
makro99
Vyjmenovals to všechno, žádný další zápas už tam nevidím...
Reagovat
baggik
A co Linda vlcaku? Nespi.
Reagovat
makro99
Linda bohužel nedostala WC...:/
Reagovat
Vlk-v-trave
Brook vs. Ruud, to muze byt ulet.:)
Fritz vs. Popyrin, dalsi mozny ulet:)
Mmoh vs. Zverev, to bude ulet:)
Cressy vs. Rune, dalsi mozny ulet;)

Jasny trhak; Kokki vs. Sir. Andy

no ale Diego vs. Vlk... jasny muj hlavni vyber, bozska ruka Diega vs. Reznik z Indian Hill:)

H2H 0:0 (Pujde o prvni vzajemny zapas)

Myslim, ze Diego bude cumet jak veverka na liskovy orisek, a asi bude hodne tezke, aby se nejak ubranil totalnimu rozlousknuti, zachranit ho muze pouze ultimatni vlci autovani:)

V tomhle zapase se vlastne muze stat vsechno:D
Reagovat
com
Karolina si zejtra smlsne na oblibene Putine a jelikoz nam vypadla nasazena Kasatkina, tak ani dalsi kolo by nemela byt konecna smilesmile
Reagovat
tommr
na úvod nerozehraná Čínanka, ve druhým kole místo nebezpečný Cirstey oblíbená Putintseva, ve třetím kole bez Kasatkiny a ani Kudermetova ve čtvrtým kole nebudí žádnou hrůzu. Karolína si tentokrát na los stěžovat nemůže a měla by toho využít a dojít aspoň do toho čtvrtfinále ...
Reagovat
Liverpool22
smile smile smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist