6. den na US Open: Kvitovou čeká souboj grandslamových šampionek s Muguruzaovou, Plíšková ve třetím kole vyzve Bencicovou

3. 9. 2022, 11:00
Previews 268
V rámci šestého hracího dne letošního ročníku US Open budou o postup do druhého týdne bojovat poslední dvě české naděje. Petru Kvitovou čeká střetnutí dvojnásobných grandslamových šampionek s Garbiňe Muguruzaovou, bývalá finalistka Karolína Plíšková v souboji o osmifinále vyzve Belindu Bencicovou. Sobotní šlágr obstarají 21letý Jenson Brooksby a 19letý Carlos Alcaraz.
NÁŠ DNEŠNÍ VÝBĚR
• Češi v akci •
Kvitová (21-ČR) - Muguruzaová (9-Šp.) | Louis Armstrong Stadium (17:00 SELČ)
Kar. Plíšková (22-ČR) - Bencicová (Švýc.) | Grandstand (21:00 SELČ)
• Šlágr dne •
Brooksby (USA) - Alcaraz (3-Šp.) | Arthur Ashe Stadium (19:30 SELČ)


• Češi v akci •
Petra Kvitová (21.) - Garbiňe Muguruzaová (10.) | Louis Armstrong Stadium (17:00 SELČ)
Petra Kvitová se na kurt dostane po čtyřech dnech a bude útočit na svou první účast ve druhém týdnu grandslamů od French Open 2020. V cestě jí bude stát bývalá světová jednička Garbiňe Muguruzaová, která může vyrovnat své maximum na US Open. Posledních pět soubojů ovládla Kvitová, ve vzájemné bilanci vede 5-1 a na venkovních betonech 4-0.

Kvitová až na pár výsledků prožívá další podprůměrnou sezonu. Kromě triumfu v Eastbourne a finále v Cincinnati nedokázala na žádném z letošních turnajů dojít dál než do čtvrtfinále. Navíc se jí nedaří na grandslamech, nejdál se dostala do třetího kola Wimbledonu a na účast ve druhém týdnu čeká od French Open 2020. Po solidní travnaté části sezony vstoupila v Torontu do US Open Series a loučila se hned po prvním zápase. Mnohem lepší to bylo v Cincinnati, kde po odvráceném mečbolu prošla až do svého největšího finále po více než dvou letech. Solidní formu potvrdila v úvodním kole US Open, kvalifikantku Eriku Andrejevovou dorazila kanárem. Ve druhém měla po odstoupení Anheliny Kalininové volno.

Muguruzaová loni na venkovních betonech excelovala, včetně Turnaje mistryň ovládla tři podniky a vrátila se do Top 10. Letošní sezona je ovšem v jejím podání katastrofální, za sebou má 14 turnajů, na kontě jen 11 výher a v New Yorku dosáhla na teprve druhou vítěznou sérii v tomto roce. Do aktuálního ročníku závěrečného grandslamu sezony vstoupila dvousetovou výhrou nad často zraněnou Clarou Tausonovou, ve druhé sadě ovšem likvidovala tři setboly v řadě. Také s kvalifikantkou Lindou Fruhvirtovou měla potíže až ve druhém dějství, prohrávala dokonce 1-4 0-40.

Muguruzaová se ve Flushing Meadows herně zvedla, ale svůj nejlepší tenis stále nedokáže hrát stabilně. Toho by měla Kvitová využít a potvrdit, že se jí proti Španělce daří. Pro její soupeřku je navíc US Open jasně nejhorším grandslamem a letos prohrála všech pět soubojů s členkami Top 30.

Tip na vítězku: Petra Kvitová

Petra Kvitová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Eastbourne (T); Cincinnati (F)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Cincinnati (F)
Bilance: 23-16
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na venkovních betonech: 14-9
Bilance proti hráčkám Top 10: 2-5 (kariérní 58-66)
Grandslamy: Australian Open (1K), French Open (2K), Wimbledon (3K)

Petra Kvitová - US Open
Kariérní bilance:
32-14
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2015, 2017)
Loňský výsledek: 3. kolo
Generálka: Toronto (1K), Cincinnati (F)
Cesta turnajem: E. Andrejevová (7-6 6-0), Kalininová (bez boje)

Garbiňe Muguruzaová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Dauhá,  Sydney (ČF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Dauhá, Sydney (ČF)
Bilance: 11-14
Bilance z posledních 10 zápasů: 4-6
Bilance na venkovních betonech: 8-7
Bilance proti hráčkám Top 30: 0-5 (kariérní 100-96)
Grandslamy: Australian Open (2K), French Open (1K), Wimbledon (1K)

Garbiñe Muguruzaová - US Open
Kariérní bilance:
11-9
Nejlepší výsledek: osmifinále (2017, 2022)
Loňský výsledek: osmifinále
Generálka: Toronto (OF), Cincinnati (2K)
Cesta turnajem: Tausonová (6-3 7-6), L. Fruhvirtová (6-0 6-4)


Karolína Plíšková (22.) - Belinda Bencicová (13.) | Grandstand (21:00 SELČ)
Karolína Plíšková na US Open po finále v roce 2016 pouze jednou nepostoupila do druhého týdne. Dalšímu konci v úvodních kolech se bude snažit vyhnout proti Belindě Bencicové, která tady byla při posledních dvou startech minimálně ve čtvrtfinále a stejně jako česká dvojka má poslední šanci na letošních grandslamech projít alespoň do osmifinále. Švýcarce se slovenskými kořeny může oplatit více než tři roky starou porážku z Indian Wells.

Plíšková do sezony kvůli zlomenině ruky naskočila až v březnu a návrat jí zatím vůbec nevychází, pouze na třech turnajích se probojovala alespoň do čtvrtfinále. Jejím maximem jsou dvě semifinálové účasti. Do US Open Series vstoupila v San José a skončila ve druhém kole na Amandě Anisimovové. V Torontu se naopak dostala až do semifinále, jenže stejně jako ve dvou předchozích případech nedokázala navázat na solidní letošní výsledek a v Cincinnati se loučila již ve druhém kole. V úvodním kole US Open měla namále, s Magdou Linetteovou prohrávala 1-4 v rozhodující sadě a byla dva míčky od porážky. Ve druhém naopak měla usnadněnou práci, jelikož čelila zraněné krajance Marii Bouzkové.

Rovněž Bencicová letos sbírá lepší i horší výsledky, nicméně na rozdíl od Plíškové už v tomto roce triumfovala a hrála jedno další finále. Překvapivé jsou její slabé výsledky na grandslamech, na Australian Open se loučila už ve druhém kole, na French Open ve třetím a ve Wimbledonu hned v prvním. Přípravu měla podobnou, po čtvrtfinále v Torontu skončila v Cincinnati hned na první soupeřce. Na US Open měla v obou zápasech potíže, po třísetové bitvě s loučící se Andreou Petkovicovou dovolila Soraně Cirsteaové podávat na postup.

Šance na postup jsou vyrovnané, ani jedna z aktérek teď nemá nijak oslnivou ani stabilní formu a oběma se v posledních letech v New Yorku dařilo. Bencicová je ale přece jen v tuto chvíli o něco vyrovnanější hráčkou a mohla by mít stejně jako před třemi lety v Indian Wells mírně navrch.

Tip na vítězku: Belinda Bencicová

Karolína Plíšková - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Toronto,  Štrasburk (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Toronto (SF)
Bilance: 17-14
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na venkovních betonech: 8-5
Bilance proti hráčkám Top 20: 2-1 (kariérní 71-79)
Grandslamy: Australian Open (-), French Open (2K), Wimbledon (2K)

Karolína Plíšková - US Open
Kariérní bilance:
26-9
Nejlepší výsledek: finále (2016)
Loňský výsledek: čtvrtfinále
Generálka: San José (2K), Toronto (SF), Cincinnati (2K)
Cesta turnajem: Linetteová (6-2 4-6 7-6), Bouzková (6-3 6-2)

Belinda Bencicová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Charleston (T);  Berlín (F);  Miami (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Miami (SF)
Bilance: 33-15
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na venkovních betonech: 12-7
Bilance proti hráčkám Top 30: 7-7 (kariérní 68-68)
Grandslamy: Australian Open (2K), French Open (3K), Wimbledon (1K)

Belinda Bencicová - US Open
Kariérní bilance:
18-6
Nejlepší výsledek: semifinále (2019)
Loňský výsledek: čtvrtfinále
Generálka: Toronto (ČF), Cincinnati (1K)
Cesta turnajem: Petkovicová (6-2 4-6 6-4), Cirsteaová (3-6 7-5 6-2)


• Šlágr dne •
Jenson Brooksby (43.) - Carlos Alcaraz (4.) | Arthur Ashe Stadium (19:30 SELČ)
Šlágr sobotního programu obstarají domácí Jenson Brooksby a Carlos Alcaraz, který se řadí mezi největší favority turnaje. Zatímco 21letý Američan může vyrovnat své newyorské i grandslamové maximum, o dva roky mladší Španěl byl na majorech i ve Flushing Meadows ještě o stupínek dál. Talentovaní mladíci změří síly poprvé.

Brooksby kvůli zdravotním potížím přišel o lednové Australian Open a hned na první akci ATP v Dallasu prošel do finále. Na další souboj o titul však čekal až do startu sezony amerických betonů a ani v Atlantě mu útok na premiérový triumf na této úrovni nevyšel. Alespoň si ale spravil chuť po trápení na antuce a trávě. Ve zbytku přípravy se mu nedařilo, na třech turnajích vyhrál jediný zápas. Na US Open ale zatím postupuje s přehledem, v úvodním kole mu vzdal Dušan Lajovič a pak bez ztráty setu přehrál senzačního šampiona nedávného Masters v Cincinnati Bornu Čoriče.

Alcaraz má letos fenomenální bilanci 46 výher a devíti porážek. Silnou měl hlavně první půlku sezony, po triumfu v Rio de Janeiru získal v Miami svou první trofej z Masters a ovládl i Barcelonu a další Masters v Madridu. Po vyřazení ve čtvrtfinále French Open se mu však přestalo dařit a po skončení Wimbledonu se ještě vrátil na antuku, v Hamburku i Umagu prohrál finále. Generálky na US Open se mu nepovedly vůbec, v Montréalu nestačil hned na Tommyho Paula a ve čtvrtfinále v Cincinnati byl nad jeho síly Cameron Norrie. V New Yorku zatím neztratil set, postupně si poradil se Sebastiánem Báezem (skreč) a Federicem Coríou.

Alcaraz je sice o dva roky mladší, nicméně už je ve všech směrech mnohem dál než Brooksby. To ale neznamená, že domácí zástupce nemůže postoupit do dalšího kola. Forma Alcaraze totiž není v posledních měsících přesvědčivá, favoritem je však zaslouženě.

Tip na vítěze: Carlos Alcaraz

Jenson Brooksby - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Atlanta, Dallas (F)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Atlanta (F)
Bilance: 24-17
Bilance z posledních 10 zápasů: 6-4
Bilance na venkovních betonech: 13-7
Bilance proti hráčům Top 10: 1-3 (kariérní 1-5)
Grandslamy: Australian Open (-), French Open (1K), Wimbledon (3K)

Jenson Brooksby - US Open
Kariérní bilance:
6-3
Nejlepší výsledek: osmifinále (2021)
Loňský výsledek: osmifinále
Generálka: Washington (1K), Montréal (2K), Cincinnati (1K)
Cesta turnajem: Lajovič (6-2 6-0 3-0 skreč), (25) Čorič (6-4 7-6 6-1)

Carlos Alcaraz - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Madrid,  Barcelona,  Miami,  Rio de Janeiro (T);  Umag,  Hamburk (F);  Indian Wells (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Miami (T); Indian Wells (SF)
Bilance: 46-9
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na venkovních betonech: 16-4
Bilance proti hráčům Top 50: 30-8 (kariérní 44-16)
Grandslamy: Australian Open (3K), French Open (ČF), Wimbledon (OF)

Carlos Alcaraz - US Open
Kariérní bilance:
6-1
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2021)
Loňský výsledek: čtvrtfinále
Generálka: Montréal (2K), Cincinnati (ČF)
Cesta turnajem: Báez (7-5 7-5 2-0 skreč), Coría (6-2 6-1 7-5)

US OPEN 2022 - PROGRAM 6. HRACÍHO DNE
• ARTHUR ASHE STADIUM • (od 18:00 SELČ)
1. Yue Yuan (Čína) - Pegulaová (8-USA)
2. Brooksby (USA) - Alcaraz (3-Šp.)
3. Gasquet (Fr.) - Nadal (2-Šp.) / nejdříve v neděli v 1:00 SELČ
4. Cornetová (Fr.) - Collinsová (19-USA)
• LOUIS ARMSTRONG STADIUM • (od 17:00 SELČ)
1. Kvitová (21-ČR) - Muguruzaová (9-Šp.)
2. Martičová (Chorv.) - Azarenková (26-)
3. Schwartzman (14-Arg.) - Tiafoe (22-USA)
4. Šwiateková (1-Pol.) - Davisová (USA) / nejdříve v neděli v 1:00 SELČ
5. Nakashima (USA) - Sinner (11-It.)
• GRANDSTAND • (od 17:00 SELČ)
1. Norrie (7-Brit.) - Rune (28-Dán.)
2. Shapovalov (19-Kan.) - Rubljov (9-)
3. Kar. Plíšková (22-ČR) - Bencicová (13-Švýc.)
4. Burelová (Fr.) - Sabalenková (6-) / nejdříve ve 23:00 SELČ
• COURT 13 • (od 18:30 SELČ)
1. Hradecká/Nosková (ČR) - Guarachiová/Klepačová (13-Chile/Slovin.)
• COURT 7 • (od 18:30 SELČ)
3. Hradecká/Kubot (ČR/Pol.) - Šibaharaová/Škugor (Jap./Chorv.)
Kompletní program
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

268
Přidat komentář
Newcombe
tu reklamu na Vitanu dáš.
Reagovat
Nola
pre Nadala horsi super ako ten s tou velkou prdelkou, na ktoru si postavis pohar a nevyleje sa ani kvapka, ale nie je vo forme, tak je to sumaksmile
Reagovat
Nola
namiesto toho aby dal ES1 zapas Shapa s Rublevom, tam robia 150 rozhovorov s Alcarazom, je skvely to vieme, nech si to odpustia, za to neplatim tento kanalsmile
Reagovat
Nola
Shapo nevie absolutne zvolnit, vsetko tam mlati ako uchylny, kedy sa nauci hrat aj vymeny, bez toho aby musel hned zahrat winner?
Reagovat
Pavlis
Za úspěch považuji, že jsem to celé dokoukal, že jsem chytl první míček přesně, když mi aplikace SportZone naběhla. První set sice nevyšel, prokleté stavy 4-2 dnes ukázaly svoji dominantní povahu, jak zdramatizovat zápas. Mentální titánka je zpět. Čelit ve třetím 2-5, mít mrtě náskoků v tiebreaku, aby se nemohla stále dočkat konce, proměnit několikanásobný mečbol, přičemž sama jich musela pár před tím odvracet, to zasluhuje uznání. A já ke konci byl klidný. Ta jiskrička naděje tam byla neustále, přestože toto je fakt ten z zápasů, kdy si říkáte, proč to Peti či kdokoli jiný hraje. A i ten záblesk vyždímání z Madridu 2018 byl znatelný. No, bitva, jaká se na grandslamu vidí velmi ráda. A Petra Kvitová tím vykompenzovala jí nezaviněnou absenci ve druhém kole grandslamu, potažmo toho čistě odehraného zápasu, co jí k rozehrání a poctivosti rozhodně chyběl.

Skvělý utkání dvou velkých hráček, za které si i obě zaslouží pochvalu. Měly to ve svých rukách, na nich záleželo.
Reagovat
Blondie
A výhra proti hráčce z TOP10! Na to se zapomíná!
Reagovat
farr
Ve směs souhlas, ale je nutno podotknout, že každý nezaujatý fanoušek musí uznat, že Petra si tu výhru přece jen víc zasloužila, většinu zápasu si pro to víc šla, poměr wineru je až zarážející na ti že hrála proti Mugu. Tvořila hru, šla víc do rizika a naprosto zaslouženě postupuje. Bravo bitva za kterou by se nemuselo stydět ani finále... A pak že Je WTA nuda jen prostě tam musí být naboj a hrát se poctivou délku zápasů na 3 sety. Ty dvousetový výplachy to je urážka vůči divákům. smile
Reagovat
Liverpool22
smilesmile přesně tak. Stačí se podívat na statistiku zápasu a hned je každému jasné kdo tvořil hru, kdo byl víc dominantní, kdo více riskoval.....Petra zasloužený postup smile
Reagovat
Blondie
Omluvte mě, jdu si přeprat spodní prádlo smile
Reagovat
annah
smile
Reagovat
d@ve
smile
Reagovat
A211
Petra K.Super speciál !!!!!!
Reagovat
Alien
Nevidím nikde gratulovat COMedianta?
Reagovat
petrulinka
S tím asi seklo smile
Reagovat
peggy
Škoda,že Spanelka prohrála byla o mnoho lepší.
Reagovat
com
smilesmile
Reagovat
Blondie
takové roky koukat na tenis a nerozumět mu... hm :D
Reagovat
farr
smilesmile
Reagovat
petrulinka
No tak to asi těžko. Kdyby byla lepší, tak snad vyhraje, ne? Logika
Reagovat
Blondie
A to si zase nemyslím, může to tak, že celou dobu jedna hráčka suverénně servíruje čistou hrou, o servis soupeřky se bojuje... a pak holt v TB ta lepší hráčka udělá osudovou chybu.

V takovém případě se o prohře lepší hráčky dá mluvit.
V dnešním zápase ani náhodou. Ale je to peggy, taková ta divná paní, ne?
Reagovat
lxr
Obrovská gratulace! Z obou stran nádherný tenis, ale Petra předvedla v závěru o něco lepší údery, nesložila se po nevyuzitych MB a zaslouženě postoupila! smilesmilesmile
Reagovat
Liverpool22
smilesmile
Reagovat
zfloyd
Je to taaaaaaaaaaam !!!!smilesmilesmile
Reagovat
annah
No to bylo drama!!!! Petra to zvládla! Paráda. Pokud by to projela, tak by za to mohly ty nekonečné dvojchyby...
Reagovat
Liverpool22
Asi takhle. Podívej se na poměr es a dvojchyb. Prostě pokud je na druhé straně kurtu Muguruza, tak je potřeba riskovat 2. servis - jinak by byla Petra hned pod tlakem....
Reagovat
farr
To je Lvice!!!! Takhle se bojuje az do poslední kapky krve!!! POOOJĎ!!!!!! Právě pro tohle je Pěta nejlepší česká hráčka naší moderní generace... Woow
Reagovat
Blondie
smilesmile
Reagovat
Ela-fon-isi
smilesmile
Reagovat
farr
To je Lvice!!!! Takhle se bojuje az do poslední kapky krve!!! POOOJĎ!!!!!! Právě pro tohle je Pěta nejlepší česká hráčka naší moderní generace... Woow
Reagovat
Diskord
pěkný zápas a teď Karol :D
Reagovat
Liverpool22
velká gratulace smilesmilesmile Byla to neskutečná řežba. Petra od začátku lepší hráčka - byla agresivnější a nakonec i servis v klíčových momentech fungoval.....
Reagovat
Fandina
už jsem tak trochu na ty její nervní zápasy zapomněla. Dneska toho bylo ale vrchovatě. Mohly vyhrát obě, ale vyhrála ta lepší. Gratulka Petře.
Reagovat
Liverpool22
smilesmile Ano - Petra byla lepší a zaslouženě postupuje smile
Reagovat
paddy
a je klid, můžeme jít spát smile
Reagovat
Petra86
Skvělý zápas.
Reagovat
Newcombe
Už jsem myslel, že budeme (Češi) furt prohrávat. V basketu se Srbskem. Petra je Bojovnice smilesmile
Reagovat
milik254
OMG
Reagovat
aligo
Předčasné finále o tom nemůže být pochyb
Reagovat
Nola
ano, a kto tu pisal, ze Garbine nehra svoj top, nech si da obklady, hrala neskutocne, mohla to vyhrat hociktora, ale Petra to zvladla, klobucik
Reagovat
Nola
po vcerajsku dnes este lepsi zapas, kvalitny z oboch stran, Petra win, to je najviacsmile
Reagovat
dadaft
tak Mugu hrála dobře už proti Lindě, bez dobrého výkonu by dnes šla rychle dom .......
Reagovat
Liverpool22
smilesmilesmile
Reagovat
SpacialRecognition
ji bude dlouho strasit. smile

Gratulace Petre.
Reagovat
dadaft
Petráááááááááááá smile
Reagovat
Mantra
match
Reagovat
Blondie
KUA PETRO, UŽ! TEĎ!!!!
Reagovat
Blondie
A tím nemyslím df
Reagovat
Blondie
Tak bohužel, kruci.
Reagovat
Blondie
PETRO, ALE UŽ!!!!! Na returnu! Go! now!
Reagovat
Mantra
smile
Reagovat
Blondie
NÉÉÉÉÉ, omg
Reagovat
EllNino
proč leze na sít
Reagovat
dadaft
tak jo, mečboly
Reagovat
dadaft
bply
Reagovat
Blondie
To jsem přesně čekala... tak na returnu, Peťo.
Reagovat
Blondie
No, doservíruše to, nebo DF?
Reagovat
Mantra
a zásek smile
Reagovat
Fandina
Pěkně Petra na druhou stranu než byla Mugu a je to 8:5. Ještě dva Peti pojď!!!
Reagovat
dadaft
sedum ...... pískej konec!!! smile
Reagovat
vergus
Tak podle loňských pravidel už mohla vyhrát ten TB smile
Reagovat
Mantra
smile
Reagovat
Blondie
Peťa se sotva vleče. Do deseti daleko :(
Reagovat
milik254
Tři body, uvidíme
Reagovat
Blondie
Bohužel vyhraje Mugu.
Peti tam v nějakou rozhodující chvíli narve DF, zatímco Mugu servis jede...
Reagovat
SpacialRecognition
Poslední minimalne 2 TB tretiho setu prohrala.
Reagovat
Mantra
no to nebude prohrávat do nekonečna... smile
Reagovat
milik254
Stejně tak Petra
Reagovat
dadaft
obě letos tajbrejky dobré, tohle je loterie smile
Reagovat
Liverpool22
6:6 - drama pokračuje smilesmilesmile
Reagovat
Blondie
Tak přece TB.
To bude masakr...

A do 10, co?

Ale až na ty DF dobrá úroveň.
Přece jen hraje s TOP10 (ano, vím, hra Mugu tomu poslední měsíce neodpovídá).
Reagovat
d@ve
1:1 smile
Reagovat
d@ve
2:1 smile
Reagovat
d@ve
5:4 smile
Reagovat
d@ve
7:4 smile
Reagovat
d@ve
8:5 smile
Reagovat
d@ve
Ajajaj.. 8:7
Reagovat
d@ve
12:10 smilesmile
Reagovat
Liverpool22
smilesmilesmile
Reagovat
Mantra
by s tím servisem stejně nic neuhrála
Reagovat
Blondie
Bohužel...
Reagovat
Mantra
smile
Reagovat
SpacialRecognition
Co ted dala na MP za chybu :smile Jen aby se nesložila ona smile
Reagovat
Alien
Místo aby byla po vítězství ve 2 setech za hodinu na masáži, tak to zase takhle odevzdá! Neuvěřitelné! Když nepočítám Lindu, tak je snad jediná, kterou Muguruza letos porazila, ne?
Reagovat
Blondie
Tal dneska ji o match připravily DF, no.
Nevím, zda je cestou ten její riskantní druhý servis.
Reagovat
Blondie
Servis odešel v naprosto nejhorší chvíli.
Zase DF...

Jako... :/
Reagovat
Blondie
Navíc už má zase takový ten zoufalý výraz v očích.
Reagovat
Blondie
A DOSERVÍRUJ TU HRU, KRUCI!!!!
Reagovat
Dobry-den
smile
Reagovat
Mantra
Najednou TB chtějí všichni (kromě comanče)
Reagovat
Blondie
No to teda, 40:30
Reagovat
Blondie
Už 40:40... ze 40:0.
To snad ne XD
Reagovat
Mantra
málo i 60-30
Reagovat
Blondie
No, tak se Peti v poslední hře neuvěřitelně sesypala...
Reagovat
d@ve
smile
Reagovat
paddy
staré pořekadlo praví

lepší prohrát TB, než dostat TBC smile
Reagovat
Blondie
smile
Reagovat
dadaft
klasická Petra -- nechá fanoušky rýt držkou v zemi, aby je pak vynesla do nebes ..........
Reagovat
EllNino
TB ve třetím setu vyhrála naposledy s Barty v Sydney 2019, takže asi nic
Reagovat
Blondie
A kolikrát v něm byla, pls?
Reagovat
milik254
Pětkrát
Reagovat
Blondie
Jau.
Díky!

Možná se k TB nedostane.
Reagovat
zfloyd
to je dobrý takže už je na řadě ho vyhrát statistika nelže
Reagovat
dadaft
tak ona to udělá i několikrát za zápas ........... nakonci to někdy vyjde tak, jindy tak
Reagovat
com
a ted 7:5 jako v prvnim setu smilesmile
Reagovat
annah
Teda, to jsou nervy...
Reagovat
Blondie
Asi prohraje, ale zápas slušný, dobrá úroveň.
Reagovat
Blondie
Mugu dole, využij toho, Petrušo
Reagovat
Blondie
jej, toho returnu byla škoda...
Reagovat
Mantra
by to tiebreak, je to málo napínavý smile
Reagovat
Blondie
smile
Reagovat
Mantra
abys ještě neškrábala prstíčkem a neprosila: "pojď do tb" smilesmile
Reagovat
Blondie
No, to mi došlo, jakmile jsem to odeslala XD klidně TB!
Reagovat
Mantra
smile
Reagovat
Blondie
Ok, tak SNAD TB!
Reagovat
Fandina
4:5 Peti pojď!!!
Reagovat
zfloyd
Yes!!!! ještě teď udržet servis a pak ať se stane co se má státsmilesmile
Reagovat
paddy
a blixovi před chvílí vypadl poslední vlas smile smile
Reagovat
Blondie
Pojď, buřte!!! smile
Reagovat
farr
POJĎ!!!!!!smilesmile
Reagovat
Liverpool22
smilesmilesmile
Reagovat
Pavol
Mugu pomáha ako sa dá. smilesmile
Reagovat
Liverpool22
super 4:5, tak ještě srovnat smile
Reagovat
Mac
jojo, nehraje spatne dneska, ale v modu- zlomove mice vsechny zkazim...
Reagovat
Mantra
si sundala tu hloupou čelenku?

Vůbec nechápu, že si ji do zápasu bere, když sama jí sundavá, aby hrála lépe. smile
Reagovat
EllNino
Bylo jasné, že zápas rozhodl zpackaný první set :/ Už mě to štve ale
Reagovat
Liverpool22
je to tak - bohužel smile mělo to být 6:3 6:3 pro Kvítko, ale vše je jinak smile
Reagovat
farr
Zápas asi rozhodlo celkově větší klid v klíčových momentech u soupeřky. Petra je úderově sice lepší, celkově bych řekl že má víc ze hry, ale ty bigpointy kujví a plaší se jak teenka smile a navrch ty DF hrúza tohle... takže pápá.
Reagovat
Blondie
Rebreak, Peťo!
Reagovat
annah
A je to v háji. 2:4. Tohle je konec.
Reagovat
paddy
Reagovat
Mantra
fin
Reagovat
Blondie
Teď tam vrazí DF a konec
Reagovat
Blondie
Oujé oujé
Reagovat
paddy
možná dnes blixovi kvůli koťátku vypadají poslední vlasy

Kvitová si musí vzpomenout na prázdniny u babičky a poslechnout ji i po tolika letech
"musíme to kotě utopit" smile

myslím, že dnes to bude jeden z těch vyrovnaných zápasů, které opět prohraje
Reagovat
Fandina
Mugu je při chuti, Péťa je při chuti. Tak snad bude ta Petrušky větší.
Reagovat
dadaft
Reagovat
Fandina
2:2 bylo by fajn Mugu brejknout. Peti pojď!!!
Reagovat
farr
Ani ťuk, náznaky tam byly, ale furt málo, chce to ještě víc kvalitních returnů ...
Reagovat
EllNino
Tyhle míče jsou prostě zlomové
Reagovat
Pavol
ten volej mala dať 0-40 by bolo fajn
Reagovat
Fandina
Škoda, že Petruška nezačala třetí podáním. Myslím, že to bude výhodou, vést, je to hodně vyrovnané.
Reagovat
vergus
Jj, jestli se to dostane do 4:5, 5:6, tak to vidím zle
Reagovat
farr
Ani ťuk, zdarmaaaa odevzdané jej, Aspoň bez DF to je trochu pokrok smile...
Reagovat
Mantra
Mugu se to nějak rozpadá smile
Reagovat
EllNino
Reagovat
Fandina
Jj, obě hrají dobře.
Reagovat
Fandina
Koukám, že Mugu začala hrát výměny, tak snad se Petruška nenechá a bude ukončovat vítězným.
Reagovat
Mantra
Dalily, Clejky, Petry smile
Reagovat
milik254
Od Eastbourne hraje Petra na docela solidní úrovni.
Reagovat
Blondie
Mugu má skvělý servis, Petě stačí polevit a je z toho koprovka :(
Reagovat
zfloyd
je celý zápas lepší , jen ty DF jí prohrály první set smilesmilesmile
Reagovat
Liverpool22
smilesmile Ano vidím to úplně stejně. Petra od začátku více agresivnější, hraje ve vyšší intenzitě.....Bohužel v 1. setu vybouchnul servis.....
Reagovat
farr
Opticky ve výměnách vypadá líp to bezesporu ale když dvakrát dá DF na BB za dva sety nasbírá 8 tak vyhrát ve dvou by musela být soupeřka z poutě. Petra si to dnes může prohrát jenom sama, Ta latina je totálně z formy co hrála loni to bylo jinde co si budem. To už Petra byla v letadle dom do Monakasmile
Reagovat
Liverpool22
TY vidíš jen 9 dvojchyb, ale pozitivní člověk vidí, že taky dala cca 10 es nebo-li je aktivější, agresivnější....Má zápas ve svých rukou....což Muga úplně nemá.....
Reagovat
farr
Nene ja su pozitivní až ažsmile, Covid teda naštěstí zatím ani jednou smile, ale Esa jsou pěkná věc, když ho zahraje jako ve 2. setu na Setbolu to pak josmile, ale DF nesmí dělat na BB to je bullshit a jak říkám jestli prohraje tak jen vlastní vinou. Latina jen ztrátuje, Petra chce víc tvořit. Což musí ona jinak ani vyhrávat neumí...
Reagovat
Liverpool22
smilesmile
Reagovat
Fandina
Petruška dobře a doufám, že ten třetí bude také její.
Reagovat
Liverpool22
zaslouženě srovnává na 1:1 smilesmilesmile
Reagovat
Pavol
Petra ju rafinovane uspala dvojchybou aby ju dorazila esom.smile
Reagovat
farr
Za mě 1. set projela jak žačka. Škoda, ty síly budou ve finále chybět smile,měl být konec 2x 6:3 a zkramováno. Tyhle kolapsy fakt nebrat...
Reagovat
Blondie
Peťe to sice strašně sluší, ale ty barvy... vypadá jako obal od jahodového nanuku :D smile
Reagovat
petrulinka
Proč? Mně se líbí, já mám růžovou ráda
Reagovat
Blondie
V kombinaci s červenou? :D
Reagovat
petrulinka
Tak není to červená, ale vínová, s růžovou naprosto běžná kombinace.
Reagovat
Mantra
smile
Reagovat
Blondie
Nedoservíruje. Voco?
Reagovat
Liverpool22
nesejčkuj a drž palce smilesmilesmile
Reagovat
Blondie
Držím, až mě z toho komár štípl!
Reagovat
farr
O tucet klobouků ?smile
Reagovat
farr
Jo mám o 12 klobouků ve stodole navíc... Jupíiiiii smile smile smile
Reagovat
petrulinka
Škoda, že jsem se s tebou nevsadila. Mohla jsem něco vyhrát smile
Reagovat
petrulinka
smile
Reagovat
Pavol
Aj španielsky komentátori už plačú. A Končita je nervózna.
Reagovat
Pavol
A česká levica sa dostáva do laufu. Myslí pozitívne a to je dobre. smile
Reagovat
Pavol
Mám ju na tikete tak nech neblbne. smile
Reagovat
zfloyd
zASe 4:2 smile
Reagovat
petrulinka
Bojím, bojím smile
Reagovat
Liverpool22
5:2 smilesmilesmile
Reagovat
petrulinka
Ufff
Reagovat
farr
Já už se lek za stavu 0:30. Ale Mugu pomohla... Tak snad už to půjde a 3. set jen formalitka 6:0 smile
Reagovat
petrulinka
Ještě musí dopodávat
Reagovat
farr
No jestli neuhraje z tohoto aspoň TB, tak už nevím co chce jinak hrát. To prostě dá... jinak fakt už nevim a ať už jde radši rodit tohle je pak o ničom...smile
Reagovat
petrulinka
Panebože, je to tu zase ????
Reagovat
petrulinka
Dejavu
Reagovat
Blondie
Tak zas?
Reagovat
Pavlis
Opáčko, tak dá to?
Reagovat
Blondie
Nevypadá to, že to dá.
Reagovat
petrulinka
Spíše ne než jo
Reagovat
GaelM
Dá to do autu smile
Reagovat
Mantra
sa hukáže
Reagovat
Alien
Nic nového.
Reagovat
Blondie
Servis zhoršený i vyhazovačka. Jestli se nezlepší, bude to ve dvou :/ obvious, yeah
Reagovat
Pavlis
Petra má prostě špatný podání. Ať už při něm něco uhraje nebo ne, nelítá jí to konzistentně. A je pro ni dost náročné vůbec dobře zahrát ten úder. Pak to pojď, bez valného efektu. měla by mít jiný rituál. Bylo sice skvělý, že se většinou hrály kratší výměny a šly si pro to, ale Peti od 4-2 selhala. Tyto stavy jsou pro ni většinou ošidné.
Reagovat
lvicek
Měla poměrně zásadní zranění na ruce a komplikovanou operaci, takže bych skoro řekla x že se úplně není co divit?
Reagovat
zfloyd
Ach jo zase bude muset hrát tříseťák smile
Reagovat
com
nebude neboj smile
Reagovat
tommr
žádnej tříseták. Z tohodle se už Petra nevzpamatuje ... smile
Reagovat
Alien
Muguruza odchází na lavičku a absolutně nechápe co se stalo! Při pohledu na tabuli nevěří svým očím! Že zadržuje smích je zcela evidentní a nemůžeme se jí divit!
Reagovat
Liverpool22
hrozná škoda - byl to hodně vyrovnaný set. Mugu stabilnější na servisu což byl klíč k 1. setu....Nicméně fandíme dál a věříme v obrat smilesmilesmile
Reagovat
PetaM
Myslíte, že Petra bere nějaké kurzy "Jak hrát jako kráva.", nebo je to prostě jen dar od Boha?
Reagovat
petrulinka
Zrovna přemýšlím nad tím stejným a nechápu, jak se může z ničeho nic tak složit.
Reagovat
tommr
Muguruza už musí mít z těch labilních Češek srandu. Linda Fruhvirtová jí daruje set ze stavu 4:1 40:0, Petra ze stavu 4:2 ... smile
Reagovat
Liverpool22
bohužel - Petra do stavu 4:2 hrála fantasticky - pak se vše zaseklo smile
Reagovat
Jon61
Odešel ji servis.
Reagovat
tommr
odešla jí hlava a následně servis ... smile
Reagovat
Alien
Ta hlava ale už před několika lety!
Reagovat
tommr
jj a ten proces se zdá být nevratnej ... smile
Reagovat
EllNino
Reagovat
Blondie
Úplně zbytečně!
Reagovat
petrulinka
Od stavu 4:2 katastrofa. Snad se vzpamatuje. Chudák Jiřík, ten musí mít nervy. Aby ještě nechtěl ten prstýnek zpátky
Reagovat
com
videlas Gympl? smile Ty jsi zbytečná! Jsi líná jak prase a úplně blbá! smilesmile
Reagovat
com
z 2:4 na 7:5 zaslouzi velikanskou gratulku smilesmilesmile
Reagovat
EllNino
Mírná favoritka, vedení zezačátku o brejk a pak mozkový výplach :/
Reagovat
petrulinka
Hlavně, že vedla 4:2, fakt to nechápu
Reagovat
farr
K*rva drát jako ale proč?... vyhranej zadarmo první set a takhle to podělat, bejt ji 17 neřeknu..., ale tohle si může prostě odpustit. Teďka se tam zbytečně mordovat a otáčet to z 0:1.. jejejejejej smile
Reagovat
com
Kvitovic uz ma v hlave vdavky.. Nakej grandslam ji je u pr.. smilesmile
Reagovat
Mantra
no buď potichu, na tvou hvězdu tu čekáme smile
Reagovat
com
jo na hvezdy je potreba si pockat smilesmile
Reagovat
Fandina
:-))
Reagovat
petrulinka
O panebože ????. Co to jako je?
Reagovat
Alien
Tak to se povedlo! I Garbině se z toho nemůže vzpamatovat!
Reagovat
farr
Petro.. Petro...
Reagovat
farr
Petro.. Petro...
Reagovat
Mantra
to je to co jí bude stát set asi i zápas smile
Reagovat
Mantra
a je to tady
Reagovat
Mantra
smilesmile

4x df v gemu opět - ale nic se nerozsypalo smile
Reagovat
EllNino
6 dvojchyb v setu, z toho 2 ne brejkbol a všechny ze stejný strany, to je teda skvělá vizitka :/
Reagovat
Blondie
Se nepovedlo
Reagovat
Mantra
je to pěknej tenis, taková řežba
Reagovat
Liverpool22
smile je to bum bum tenis na 2-3 údery a vše je o tom, která začne dřív tlačit, vytvářet si tlak....
Reagovat
Blondie
Peťo, ty knedlo! XD já nikdy nechápu, jak se těm holkám smrtící servis naprosto rozsype.
Reagovat
Liverpool22
nic se nerozsypalo - jen jeden výpadek na servisu - furt vedeme 5:4 smile
Reagovat
Mantra
za gem asi tři df, poslední proti bb, nerozsypalo se nic... smile
Reagovat
zfloyd
tak zkušená, tak stará a pořád seká ty DF v rozhodujících míčích smilesmile
Reagovat
Liverpool22
riskuje 2.servis a proto občas dvojchyba - s hráčkou jako je Mugu musí riskovat smile
Reagovat
zfloyd
chápu , ale asi ne na brejkball
Reagovat
tommr
Petra jako obvykle skvěle podává jen do okamžiku kdy o něco jde. Pak se její servis zhroutí jako domeček z karet ... smile
Reagovat
Alien
Neuvěřitelný!
Reagovat
Mantra
voni sou hlava smile

Máknou trochu, taková veteránka a nervozní jak prvnička
Reagovat
Blondie
Tak to byla krátká radost smile
Reagovat
Blondie
Na BB DF... nechceš... :/
Reagovat
Liverpool22
nevadí - furt vedeme
Reagovat
aligo
Krásné
Reagovat
Blondie
To byl FAMÓZNĚ proměněný BB!
Reagovat
Liverpool22
jo, jo smile
Reagovat
com
famozni rebrejk smilesmile Garbiňko jed smile
Reagovat
Blondie
Hlavní je, že jsi tu a fandíš smile
Reagovat
zfloyd
Péťo jedeeeeeeeeeeeeeeeeem !!!smilesmilesmile
Reagovat
Liverpool22
smilesmilesmile
Reagovat
Blondie
Peťa vyhazuje...
Seřídit mířidla, Petí.
Reagovat
Liverpool22
Petra už seřídila mířidla a vedeme 4:2 - teď tam střílela výstavní kousky smile
Reagovat
Blondie
Zato odešel první servis!
Reagovat
horska.kraslice
Přála bych si
a) aby Petra vyhrála
b) aby to byl pěkný tenis.
smilesmile
Reagovat
Boomcap
smilesmilesmile
Reagovat
Liverpool22
smilesmilesmile
Reagovat
lvicek
Tak na to padly aspoň dva oříšky, ale stálo to za to ;).
Reagovat
Petra86
Petra vyhraje doufám.
Reagovat
Liverpool22
smilesmilesmile
Reagovat
magnus
Bencic-Pliškova by mohol byť zaujimavy zápas aj pre slovenskeho fanušika vzhladom na to že Belinda má slovenske korene a vyborne rozpráva po slovensky,takže take male federálne derby,v tychto dnoch ked si propominame 30 rokov od rozdelenia.Len nedávno 1.Septembra sme si pripomenuli 30 vyročie prijatia Ustavy SR na oslavach nechybal ani vtedajši premier Mečiar,ktoremu sa aj dokonca tlieskalo.Mohli by sme si však aj my od čechov brať priklad,dnes je v Prahe velká demonštrácia proti zdražovaniu a vysokym cenám energii,takže nie všetci ludia chcu mrznuť a štrikovať svetre aby tak vytrestali Putina lol.To my sme národ holubiči,večne spokojni,na nas možu aj drevo rubať,slovak sedi a prdi do gauča a kuka Markizu.Smutne ale pravdive.
Reagovat
Nola
ale chcu mrznut, ja som mala podobny koment a uz mi tu priali, nech mi padne raketa na hlavu
Reagovat
Petr_Fisk
Naše "indiánská babička" dohraje debl a pružně nastoupí do mixu.
Držím palce, ať to zvládne a z obou zápasů postoupí.
Byla by to taková pěkná tečka za tím jejím GS příběhem.
Reagovat
tommr
jsem zvědavej jestli dokážou navázat na skvělej výkon proti Williamskám ...
Reagovat
A211
Ta vyhra H+N nad W+W dodá našim internacionacionakam pocit že my smileholky Český jsme moc šikovný
Reagovat
A211
Petra to v pohodě ukociruje
Reagovat
tommr
Petra klidně může vyhrát, ale úplně v pohodě to asi nebude. Čekám velkou bitvu ...
Reagovat
com
závěrečný GS sezóny je tvůj smilesmilesmile
Reagovat
Torn
No, nejsem si tím úplně jistý. :D Zatím neprošla přes skutečnou prověrku. :D Ale tak snad Belinda chytne jeden ze svých hysteráku a prohraje. :D
Reagovat
Blondie
A já mám POŘÁD vsazeno.
Zeptala jsem se protistrany, zda se bojí a... oni všichni Karolínu velmi podceňují. Pche
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist