6. den v Melbourne: Fruhvirtová vyzve Vondroušovou, Plíšková se utká s Gračovovou. Djokoviče čeká šlágr s Dimitrovem

20. 1. 2023, 18:00
Previews 288
V rámci šestého hracího dne letošního ročníku Australian Open se pokusí Barboru Krejčíkovou a Jiřího Lehečku v osmifinále doplnit tři české naděje. Teprve 17letá Linda Fruhvirtová vyzve v derby Markétu Vondroušovou, Karolína Plíšková změří síly s Ruskou Varvarou Gračovovou. Šlágrem dnešního programu bude souboj největšího favorita a nejúspěšnějšího hráče turnaje Novaka Djokoviče s Grigorem Dimitrovem.
NÁŠ DNEŠNÍ VÝBĚR
• Češi v akci •
Kar. Plíšková (30-ČR) - Gračovová (-) | PREVIEW LS | Rod Laver Arena (1:00 SEČ)
L. Fruhvirtová (ČR) - Vondroušová (ČR) | PREVIEW LS | 1573 Arena (4:30 SEČ)
• Šlágr dne •
Dimitrov (27-Bulh.) - Djokovič (4-Srb.) | PREVIEW LS | Rod Laver Arena (9:00 SEČ)
DALŠÍ PREVIEWS ŽENY | DALŠÍ PREVIEWS MUŽI


• Češi v akci •
Karolína Plíšková (31.) - Varvara Gračovová (97.) | Rod Laver Arena (1:00 SEČ)
Karolína Plíšková už při osmém startu v řadě postoupila do třetího kola Australian Open a i do dalších kol má příznivý los. Nejprve ale musí semifinalistka ročníku 2019 zvládnout premiérový souboj s Varvarou Gračovovou, která je v této fázi majorů popáté v kariéře a ještě nikdy v ní neuhrála set.

Plíšková o loňské australské léto kvůli zlomenině ruky přišla, na kurty se vrátila až v březnu a sezona pro ni rozhodně povedená nebyla. Navíc ji zakončila čtyřmi porážkami v řadě a s nelichotivou bilancí 21-21. Po celý loňský rok střídala lepší a horší období a pouze dvakrát se podívala do semifinále. Nedaří se jí ani v úvodu letošního roku, na obou podnicích v Adelaide skončila hned v prvním kole po jasných prohrách s Jelenou Ostapenkovou a Danielle Collinsovou. V úvodních dvou kolech na Australian Open přehrála po velice solidním výkonu Xiyu Wang a Julii Putincevovou.

Gračovové se daří právě na grandslamech, už čtyřikrát byla ve třetím kole. Na turnajích WTA je to ovšem v poslední době bída, loni uhrála jen jedno čtvrtfinále. A to v září v Čennaí, kde přerušila sérii 10 porážek, ukončila tříměsíční čekání na výhru a prohrála s pozdější šampionkou Lindou Fruhvirtovou. Na úvodní grandslam sezony se připravovala v Aucklandu a Hobartu a ani na jednom podniku neprošla kvalifikací. V Melbourne smetla mizerně hrající krajanku Darju Kasatkinovou i kvalifikantku Lucreziu Stefaniniovou.

Plíšková je jasnou favoritkou. Gračovová je však právě na grandslamech nejsilnější a nemusí být vůbec jednoduchou soupeřkou, vždyť v prvním kole deklasovala světovou osmičku Darju Kasatkinovou. Její krajanka ovšem předvedla mizerný výkon a výprask byl zasloužený. Pokud česká zástupkyně naváže na výkony z předchozích dvou zápasů, pak by měla úlohu favoritky potvrdit a Gračovovou do jejího prvního osmifinále na grandslamech nepustit. Ruska se umí na majorech vzepřít papírovým předpokladům, nicméně ve třetím kole dosud čelila Petře Martičové, Martě Kosťukové, Anastasii Pavljučenkovové a Elise Mertensové a dohromady uhrála pouhých 19 gamů.

Tip na vítězku: Karolína Plíšková

Karolína Plíšková - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Australian Open (3K)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Australian Open (3K)
Bilance: 4-2
Bilance z posledních 10 zápasů: 4-6
Bilance na venkovních betonech: 4-2
Bilance proti hráčkám Top 50-100: 3-0 (kariérní 131-55)

Karolína Plíšková - Australian Open
Kariérní bilance:
24-9
Nejlepší výsledek: semifinále (2019)
Loňský výsledek: nehrála
Generálka: Adelaide 1 (1K), Adelaide 2 (1K)
Cesta turnajem: Xiyu Wang (6-1 6-3), Putincevová (6-0 7-5)

Varvara Gračovová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Australian Open (3K)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Australian Open (3K)
Bilance: 3-2
Bilance z posledních 10 zápasů: 6-4
Bilance na venkovních betonech: 3-2
Bilance proti hráčkám Top 50: 1-0 (kariérní 11-20)

Varvara Gračovová - Australian Open
Kariérní bilance:
3-2
Nejlepší výsledek: 3. kolo (2023)
Loňský výsledek: 1. kolo
Generálka: Auckland (Q), Hobart (Q)
Cesta turnajem: (8) Kasatkinová (6-1 6-1), Stefaniniová (6-3 6-1)


Linda Fruhvirtová (82.) -  Markéta Vondroušová (86.) | 1573 Arena (4:30 SEČ)
Český tenis bude mít v osmifinále letošního Australian Open minimálně trojí zastoupení. Barboru Krejčíkovou a Jiřího Lehečku doplní vítězka derby mezi 17letou Lindou Fruhvirtovou, která je takto daleko na grandslamech poprvé a v Melbourne Parku debutuje, a grandslamovou finalistkou Markétou Vondroušovou, jež si může ve druhém týdnu úvodního grandslamu roku zahrát podruhé v kariéře. Dosud se potkaly jen na exhibici během koronavirové pauzy, kde měla jasně navrch starší z Češek.

Fruhvirtová má za sebou zatím nejlepší sezonu kariéry, během níž se z 279. místa žebříčku i díky senzačnímu triumfu na turnaji WTA v Čennaí, osmifinále na "tisícovce" v Miami a premiérové účasti v hlavní fázi grandslamů (2. kolo na US Open) vyšvihla do elitní stovky pořadí. Po šokujícím prvenství v Indii ale vypadla na následujících třech akcích hned v prvním kole. Přes úvodní kolo hlavní soutěže se neprobila ani na své jediné generálce v Aucklandu, když neudržela vedení setu a brejku proti grandslamové šampionce Emmě Raducanuové. Sérii zlomila až na Australian Open, kde si suverénně poradila s domácími divokými kartami Jaimee Fourlisovou a Kimberly Birrellovou.

Vondroušová od dubna do října kvůli zranění a následné operaci zápěstí nehrála. Po návratu stihla ovládnout W100 ve Velké Británii, vrátit se do elitní stovky světového hodnocení a dojít do čtvrtfinále na 125k ve Francii. Z posledních 14 zápasů má skvělou bilanci 12-2. Před dvěma týdny v Adelaide absolvovala svůj první turnaj na nejvyšším okruhu od loňského dubna. A vedla si skvěle, po výhrách nad Jekatěrinou Alexandrovovou a Kaiou Kanepiovou ji až ve čtvrtfinále zastavila pozdější šampionka Aryna Sabalenková. V úvodním kole Australian Open, které hrála kvůli dešti dva dny, se protrápila k výhře nad Alison Riskeovou-Amritrajovou a v následujícím si vyšlápla na světovou dvojku Ons Džabúrovou.

Pro Fruhvirtovou se bude bez ohledu na výsledek jednat o obrovskou zkušenost, s grandslamovou finalistkou si nezahraje každý den. Vondroušová je zaslouženě jasnou favoritkou a na postup by jí teoreticky měl stačit i standardní výkon. Fruhvirtová bude každopádně bojovat o každý míček a pokusí se své starší krajance cestu do dalšího kola co nejvíce znepříjemnit. Uvidíme, jak se popere s taktickou a technickou hrou bývalé světové čtrnáctky.

Tip na vítězku: Markéta Vondroušová

Linda Fruhvirtová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Australian Open (3K)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Australian Open (3K)
Bilance: 2-1
Bilance z posledních 10 zápasů: 6-4
Bilance na venkovních betonech: 2-1
Bilance proti hráčkám Top 50-100: 0-1 (kariérní 7-7)

Linda Fruhvirtová - Australian Open
Kariérní bilance:
2-0
Nejlepší výsledek: 3. kolo (2023)
Loňský výsledek: nehrála
Generálka: Auckland (1K)
Cesta turnajem: Fourlisová (6-0 6-4), Birrellová (6-3 6-2)

Markéta Vondroušová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Adelaide 1 (ČF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Adelaide 1 (ČF)
Bilance: 4-1
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na venkovních betonech: 4-1
Bilance proti hráčkám Top 50-100: 0-0 (kariérní 39-23)

Markéta Vondroušová - Australian Open
Kariérní bilance:
9-5
Nejlepší výsledek: osmifinále (2021)
Loňský výsledek: 3. kolo
Generálka: Adelaide 1 (ČF)
Cesta turnajem: Riskeová-Amritrajová (5-7 6-1 6-4), (2) Džabúrová (6-1 5-7 6-1)


• Šlágr dne •
Grigor Dimitrov (28.) - Novak Djokovič (5.) | Rod Laver Arena (9:00 SEČ)
Šlágr sobotního programu obstarají bývalý semifinalista a někdejší třetí hráč světa Grigor Dimitrov a s devíti triumfy nejúspěšnější hráč turnaje, největší favorit a bývalý lídr žebříčku Novak Djokovič. Ve vzájemné bilanci dominuje 9-1 Djokovič, který vyhrál posledních sedm soubojů. Aktéři se potkávají poprvé od Masters v Paříži 2019, na Australian Open se dosud nestřetli.

Dimitrov už nějakou dobu nehraje svůj nejlepší tenis, za propadem formy v posledních letech stojí i časté zdravotní potíže. Loni nedosáhl na jedinou finálovou účast a na triumf čeká od Turnaje mistrů 2017. V letošní sezoně mu ale zatím zdraví drží a na výsledcích je to vidět. V United Cupu prohrál až v tie-breaku rozhodující sady se Stefanosem Tsitsipasem a porazil Davida Goffina. Na Australian Open dosud neztratil set, výrazně ho nedokázali ohrozit předloňský semifinalista Aslan Karacev ani Laslo Djere.

Djokovič odehrál loni kvůli odmítavému postoji k očkování jen 11 turnajů, po deportaci přišel o kompletní australské léto a zúčastnit se nemohl ani sezony amerických betonů včetně US Open. Přesto posbíral pět titulů, posedmé vyhrál Wimbledon a sezonu zakončil prvenstvím na Turnaji mistrů a v Top 5. Od začátku travnaté části sezony prohrál jediný z 33 duelů na individuálních akcích. Do nového roku vstoupil triumfem v Adelaide a ziskem 92. titulu dorovnal Rafaela Nadala. Na australské půdě zvládl už 36 zápasů v řadě, poslední porážku zaznamenal na Australian Open 2018. V Melbourne si letos až na jeden ztracený set suverénně poradil s Robertem Carballésem i Enzem Couacaudem.

Favorit je jasný. Otázkou ale je, jak je na tom Djokovičovo zranění zadního stehenního svalu. V předchozím duelu s ním měl potíže, dokonce se musel nechat ošetřovat a v rozhovorech přiznal, že stav není ideální. Proti Dimitrovovi, který už dlouho nehraje svůj nejlepší tenis a v posledních letech měl často zdravotní potíže, by mu ale mohl stačit i jeho standard. Bulhar totiž málokdy dokáže udržet vysokou úroveň hry po celý zápas. V Melbourne sice neztratil set, ovšem soupeři mu dost pomohli: Aslan Karacev spáchal 48 nevynucených chyb a Laslo Djere trefil jen 12 vítězných úderů a vyrobil 44 minel.

Tip na vítěze: Novak Djokovič

Grigor Dimitrov - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
první individuální turnaj
Největší úspěchy na venkovních betonech: první individuální turnaj
Bilance: 3-1
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na venkovních betonech: 3-1
Bilance proti hráčům Top 10: 0-1 (kariérní 30-74)

Grigor Dimitrov - Australian Open
Kariérní bilance:
31-12
Nejlepší výsledek: semifinále (2017)
Loňský výsledek: 2. kolo
Generálka: United Cup (1-1)
Cesta turnajem: Karacev (7-6 7-5 6-2), Djere (6-3 6-2 6-0)

Novak Djokovič - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Adelaide 1 (T)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Adelaide 1 (T)
Bilance: 7-0
Bilance z posledních 10 zápasů: 10-0
Bilance na venkovních betonech: 7-0
Bilance proti hráčům Top 30: 2-0 (kariérní 488-161)

Novak Djokovič - Australian Open
Kariérní bilance:
84-8
Nejlepší výsledek: triumf (2008, 2011 - 2013, 2015 - 2016, 2019-21)
Loňský výsledek: triumf
Generálka: Adelaide 1 (T)
Cesta turnajem: Carballés (6-3 6-4 6-0), Couacaud (6-1 6-7 6-2 6-0)

AUSTRALIAN OPEN 2023 - PROGRAM 6. HRACÍHO DNE
• ROD LAVER ARENA • (od 1:00 SEČ)
1. Kar. Plíšková (30-ČR) - Gračovová (-)
2. Giorgiová (It.) - Bencicová (12-Švýc.)
3. Bonzi (Fr.) - de Minaur (22-Austr.) / nejdříve ve 4:30 SEČ
4. Dimitrov (27-Bulh.) - Djokovič (4-Srb.) / nejdříve v 9:00 SEČ
5. Linetteová (Pol.) - Alexandrovová (19-)
• MARGARET COURT ARENA • (od 1:00 SEČ)
1. Párrizasová (Šp.) - Vekičová (Chorv.)
2. Rubljov (5-) - Evans (25-Brit.)
3. Sabalenková (5-) - Mertensová (26-Belg.)
4. A. Murray (Brit.) - Bautista (24-Šp.) / nejdříve v 9:00 SEČ
5. Hijikata/Kubler (Austr.) - Glasspool/Heliövaara (6-Brit./Fin.)
• JOHN CAIN ARENA • (od 1:00 SEČ)
1. Melicharová-Martinezová/Perezová (9-USA/Austr.) - Kosťuková/Ruseová (Ukr./Rum.)
2. Humbert (Fr.) - Rune (9-Dán.) / nejdříve ve 3:00 SEČ
3. Goransson/Hüsler (Švéd./Švýc.) - Mies/Peers (14-Něm./Austr.)
4. Popyrin (Austr.) - Shelton (USA) / nejdříve v 9:00 SEČ
• 1573 ARENA • (od 1:00 SEČ)
3. L. Fruhvirtová (ČR) - Vondroušová (ČR)
5. Krejčíková/Siniaková (1-ČR) - L. Fruhvirtová/Riskeová-Amritrajová (ČR/USA)
• COURT 5 • (od 1:00 SEČ)
2. Hrazdil (ČR) - Kang (USA)
• COURT 12 • (od 1:00 SEČ)
4. Kalina (ČR) - Winter (Austr.)
• COURT 14 • (od 1:00 SEČ)
5. T. Valentová (2-ČR) - Anazagastyová-Pursoová (USA)
• COURT 15 • (od 1:00 SEČ)
3. Lehečka/Molčan (ČR/SR) - Erler/Miedler (Rak.)
Kompletní program
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

288
Přidat komentář
Kozoroh
No1eho poranění stehenniho svalu je nepříjemná komplikace, ale Djok opět dokázal, že s tím umí dohrát zápas. Je to AO, jeho obývák, usiluje o vyrovnání Nadalova GS rekordu a tak si zřejmě řekl, že se kousne a pokud to půjde, tak bude hrát.

No1e upravil svou herní taktiku, nežene se za míčem za každou cenu, nepokrývá důsledně rohy kurtu. I přesto ho Grigor od baseline nedokázal přetlačit a on ani nezměnil v průběhu utkání taktiku, nešel víc na síť (celkově jen o jeden odehraný bod na síti navíc oproti Djokerovi) a ani nepoužil ve velké míře stopbaly (pouze 4 dle komentátora na Eurosportu).
Reagovat
dako
Nole je skvelý hráč, možno najlepší v histórii (aj keď pre mňa to bude samozrejme Rafa). Ale ako som už písal nižšie, nikdy nepochopím tie teatrálne veci, ktoré robí na kurte.
Dnes v prvom sete umieral, bol na pokraji skreču, padal po výmenách na zem, robil grimasy. Potom v treťom sete behal zo strany na stranu, šmýkal, hral razantné údery. Potom prišla dlhá 20+ výmena, prehral ju, spadol na zem, ledva sa postavil. Hneď po nej ďalšia 20+ intenzívna výmena, vyhral ju, ale už nespadol, už burcoval publikum. V Noleho boxe samozrejme pohoda, žiadne starosti, že Nolemu niečo je. Veď vedia, aká bije.
Toto všetko v jednom zápase zraneného hráča, ktorý je na pokraji skreču. On menil správanie na kurte doslova z minúty na minútu. V niektorých momentoch mi prišlo, že aj Dimitrov sa na tom baví.
Smiešne divadlo zase raz.
Reagovat
Amputace
Už jsem to tady kdysi řešil: on se tím podle mě vnitřně nabíjí. Když cítí, že trpí a že jsou okolnosti proti němu, hraje ještě lépe, než za normálních okolností. Proto si k tomu i nezřídka dopomáhá touto teatralitou. Má zkrátka mučednické sklony.
Reagovat
Pe3k
V dalším zápase proti Démonovi bych mu ještě věřil, že to nějak upinká jako dneska ale pak dostane někoho z dvojce Rublev/Rune já předpokládám že vyhraje mladý nezkušený Dán a tam už bude muset Djokovic hrát na plno. Rune se sním párat nebude a pokud jeho noha není ok, ten zápas prohraje.
Reagovat
Tennisfan77
No tvl abychom se nedivili, Rublev dneska Evanse solidně rozjebal.
Reagovat
TheRoyalBlue
Rublev by bol proti Nolemu s jeho mentalitou a tenisovým IQ bez šance. Rune je síce arogantný a vrcholne nesympatický, ale práve to by mu mohlo pomôcť.
Reagovat
Tennisfan77
Jako Rublevovi?
Reagovat
No-le
Myslím, že ani Mínotaurus se s ním párat nebude a půjde do toho hezky tvrdě. A hraje doma, lidi mu budou fandit...
Reagovat
mahycek
Mnoho let jsem sice Princeznu (Bautistu) toleroval,zkrátka věděl jsem o něm. Dnes mě nasral. Né, že vyhrál, pálil to tam, jak o život
a navzdory ploužícímu Andymu se po match ballu
radoval, jak kdyby to vyhrál celé. U mě skončil.
A Murray je neskutečnej borecsmilesmile
Reagovat
Petra86
Co měl dělat plakat? Proč by se měl omezovat, že vyhrál? Jestli měl Murray nějaké zdravotní omezení mohl vzdát. Ono to není ani pro hráče příjemné když má jeho soupeř viditelné omezení, ale hráč se musí soustředit sám na sebe. Tenis je individuální sport kde se vydělávají velké peníze, každý chce dojít co nejdál. Asi měl po vítězství sklonit smutně hlavu, fanouškům v publiku nezamávat, aby se někdo necítil dotčený.
Reagovat
soloo
vis je zakazane se radovat s výhry ....
Reagovat
No-le
Musím se tě zastat, cítím to podobně. Bautista se radoval jako smyslu zbavený a ani u sítě žádný velký pokec ve smyslu... Seš dobrej kámo, klobouk dolů, co jsi tady předved. Jenom plácnutí rukou a odchod...
Reagovat
EllNino
Tommy, poraz ho, prosím smile
Reagovat
Nola
preco? ja Autistu naopak celkom mozem, paci sa mi jeho zaluba s konikmi, slusny Spaniel, nikdy sa na nic nehral, obycajny a rodinny typ, prehypovanych hracov nemusim
Reagovat
RFanousek
Strašně nesympatický chlap.
Vidíš to i na tom jak vypadá handshake v každém jeho zápase, každý si s ním podá ruku velmi krátce, nic si neřeknou. Očividně ho většina hráčů nemá ráda.
Reagovat
annah
Taky je mi trochu nesympaticky. Ne tolik jak Medour, Nole a Šampon, ale je.
Reagovat
Nola
ja by som ho mohla naopak neznasat, ved kolkokrat s nim Novak prehral, ci? nesedi mu, a co ma zaujima nejake podanie ruky? ja by som tento ritual uplne vypustila, ak prehras je to skor dovod na plac a nie sa ist vyskierat so superom, ktory ta zlikvidoval....
Reagovat
RFanousek
Tak to zcela zásadně nesouhlasím. Pozdravit se po zápase se soupeřem a projevit mu respekt je nutná a naprosto zásadní součást jakéhokoliv sportu, ať už amatérského nebo profesionálního. Kdo to nechápe, tak nechápe o čem je vlastně v prvé řadě sport.
Reagovat
Nola
nemusis so mnou suhlasit... hrac, ktory prehra musi byt psychicky na dne ako ta Vondrousova dnes a za to sa zniesla na nu akurat kritika, ja by som to tiez nedokazala inak ako ta Marketa, preto by som hracov netrapila po prehre
Reagovat
Liverpool22
smilesmile
Reagovat
EllNino
Už jen kvůli giginovi prostě ne :))
Reagovat
Nola
chapem smile
Reagovat
Tenisovy.nadsenec
Nejlepší hráč všech dob opět porazil osud, vysoké kurzy a své zrádné zranění.... Novak se dostal do osmifinále. Nadal by s takovým zraněním a svými nezvládajícími fanatiky už týden plakali na tiskovce v zoufalé snaze zakrýt fakt své jednodimenzionální hry. :) Každý další zápas je jako finále GS.

Teď už se můžeme jenom modlit k panence Marii Guadalupské, aby se 50% Djokovičovi nezhoršil jeho zdravotní stav.smile

Pláč zdejších impotentních zamindrákovaných insecure haterů je pouze vodou na náš mlýn.smile Ve vzduchu je cítit krev a na zemi jsou vidět provazce slz. :)

Novak a Andy již jsou teď vítězi. smile
Reagovat
Nola
prudit smerom k fanusikom Rafu je sice fajn, nech je to 1:1, ale zacinam mat pocit, ze prehravas a prestava sa mi to pacit
Reagovat
TheRoyalBlue
Písať v jednom komentári o fanatikoch a zároveň sa ísť pomodliť za "zraneného" Djokoviča :) Mechanizmus projekcie je fascinujúci
Reagovat
Ondrej2280
:))))) nadherny priklad
Reagovat
farr
Twl proč mě přijde, že tu na portál přispívá lidí co by se dali spočítat na prstech obou rukou, jen se ty nicky furt střídají to je fakt pár fanatiků pseudofanoušků pinkala, hnědkoškrabky a aroganta. To mi nikdo nevyvrátí, že to je buď obsese nebo jsou zaplacený smilesmilesmile....
Reagovat
TheRoyalBlue
Si pozri komentáre na FB zaplavené toxickým fandomom Djokoviča, ktorým ublížili Nadal, Austrália, NATO, EU, Pfizer, Soros, 5G siete a vôbec celý svet, proti ktorému ich udatný hrdina osamelo bojuje :)
Reagovat
Marduch
gagaga:)
Reagovat
Nola
smile
Reagovat
Pe3k
Nejhorší jsou fandové Nadala, nejenom tady ale všude na tenisových diskuzích.
Reagovat
TheRoyalBlue
Verím, že všetci okrem teba sa zhodneme, že najhorší si ty, a druhé miesto nech už má každý aké chce.
Reagovat
Pe3k
To si čital na FB? smile
Reagovat
Ondrej2280
Ja si naopak nemyslim,ze si najhorsi ,podla mna sice patris do prvej trojky ale prvenstvo by som ti neprisudil:)
Reagovat
Amputace
1. Tenisový.fanatik
2. Petřík
3. Patik.

Za mě je big3 jasná.
Reagovat
Ondrej2280
Presne si to dal:)
Reagovat
Amputace
:D Ano, běž se pomodlil.
Reagovat
Kojinho
Jsem si vzpomněl, jak Peter Lundgren říkal, že Dimitrov bude lepší než Federer.
Reagovat
Patik
V akom športe? smile
Reagovat
TheRoyalBlue
Dimitrov je hráč, ktorému to občas pekne padá, ale jeho tenisové IQ je niekde v záporných číslach. Aby mal nejakú šancu, musel by byť úderovo oveľa vyššie ako Nole, lebo kým Dimitrov sa ľahko dostane pod tlak, Djokovič už vždy vopred stojí tam, kde padne lopta.
Reagovat
mahycek
Djoko zraněnej, nebo alespoň ho něco limituje a
Grigorov (Dimitrov) toho nevyužije. Buď je
Grigorov takovej manták, dřevák, nebo Djoko
filmový herec. smilesmile
Reagovat
RFanousek
Řekl bych že to je kombinace obojího.
Reagovat
Krisboy
Djokovič vícekrát přihrával v kariéře zranění, ale dneska ho to limituje rozhodně. Dimitrov je sice dřevák, ale Ježíš potvrzuje, že je jedním z nejlepších všech dob. Tituly a týdny na trůnu si nekoupil v apatyce.
Reagovat
Krisboy
A kdyby si je koupil, koupil by je za peníze, který vyhrál na turnajích smile
Reagovat
farr
Řekl bych, že hovoří už brzo 22GS vs 0 proč s i wheelchair Djokovičem neuhraje ani set, Je to prostě o tolik tříd horší hráč a navíc s tenisovým IQ houpacího koně smile. Teď ale ta výměna 31 úderů ... lol. Novak je fakt na hranici sebezničení smile
Reagovat
DJOKERTHEGOAT
Komentátor první dva sety odepisoval Djokoviče, před chvilkou zcela odepsal Andyho a Andy taky otáčí...zatím....chce to vidět taky trochu optimisticky :D
Reagovat
EllNino
jo, já jsem dnes spokojen :)

Ben je hecíř a švih má taky pekelnej :) Na první výlet mimo USA dobrý počin, druhý týden GS, společně s Kordou tedy 4 Američani ve 4. kole a nemusí to být konečná :)

Zápas Shelton/Wolf ve 4. kole AO, kdo by to byl řekl :))
Reagovat
RFanousek
To musí být pro Dimitrova opravdu nepříjemné zjištění, že neuhraje ani set proti zraněnému Djokovičovi.
Reagovat
turista
Djoki není z důvodů svalových potíží schopný doběhnout nebo doklouznout míče, které jinak má. O to víc se snaží pálit na soupeře jeden FH a BH drive za druhým, prostě pumelice aby soupeře dostal mimo komfortní zónu. Zatím se mu to daří. Co bude dál to se nedá odhadnout.
Reagovat
Ondrej2280
Pozri,mam taky dojem ,ze si lekar ,ci? Pride ti normalne ,ze raz doklzuje 5krat vo vymene a potom zas sam tvrdi,ze nemoze doklzavat lopticky?..lebo mne nie..
Reagovat
dako
Zápas som začal pozerať až na konci druhého setu. Podľa slov komentátora tam Djokovic na konci prvého setu "umieral" a bolo na hrane, či bude v zápase pokračovať (tak to povedal komentátor). Odkedy zápas sledujem, tak Nole je v rámci možností úplne v pohode.

Viackrát som videl Noleho na kurte doslova umierať, ledva chodil, totálne bez energie. No za krátky čas sa to úplne otočilo a nebol badať ani náznak nejakého zranenia/ťažkostí.

Neviem, aké vážne je to jeho zranenie, ale žeby v jednu chvíľu chramal, naťahoval nohu a o pol minútu došmykne na tej nohe 3 loptičky vo výmene.

Ako to vidíte vy? Prečo má za potreby takto "prikrašľovať" tie veci?
Reagovat
TheRoyalBlue
Nejde o zápas s Dimitrovom, ide o to vytvoriť tú auru, ten tlak v hlave každého potenciálneho súpera "veď hrám proti zranenému Djokovičovi". Bavíme sa tu o jeho obľúbenom turnaji a o hráčovi, čo si pred rokom vymyslel papiere o prekonaní COVID-u. On to možno ani nerobí vedome, tieto mentálne hry sú proste v jeho náture.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
takže myslíš, že si za stavu 4-2 v SF s Medveděvem, kdy vedl, řekl, že teď se prostě jakoby zraní a potáhne to celou Austrálii? smile
Reagovat
TheRoyalBlue
On zrejme nejako limitovaný je, ale nezdráha sa to nafúknuť a spraviť z toho spraviť divadlo. Koľko krát sa medzi výmenami tvári akoby ozaj umieral a za chvíľu odohrá výmenu akoby nič. Je to jeho mental game, je to dvorný šašo a amatérsky herec od začiatku svojej kariéry.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
tohle ale dělá hodně hráčů. vypadají mrtvě mezi výměnami a pak tam lítají jak hadr na holi. buď to má něco společnýho s adrenalinem, nebo jsou to všichni simulanti.
Reagovat
TheRoyalBlue
Kľudne si to bagatelizuj, ale miera, v akej robí Nole, vysoko prevyšuje bežny štandard. Iste, Murray tiež vyzerá akoby umieral, ale on tak vyzerá skoro celý zapas, zatiaľ čo Nole si vyberá momenty, kedy to spraví, a pridá k tomu občas nejaké dramatické gesto ako pád na zem a podobne.
Reagovat
Pe3k
Pust si např. herecké představení které předvedl Rafael Nadal ve finále AO 2014, na to se nechytá ani Djokovic smile
Reagovat
dako
Však v tom finále bol zjavne zranený a limitovaný, vypúšťal loptičky, mal značne obmedzený pohyb, podával na úrovni WTA. Dohral to len kvôli tomu, že to bolo finále. Ten jeden set vyhral náhodou s tenisom, ktorý hral tretí set aj proti Donaldovi, a nejak mu to vyšlo.
Nole dnes na konci prvého setu, ledva chodil, padal po výmenách na zem, ale v treťom sete odohral každú jednu dlhú výmenu, behal zo strany na stranu, došmykaval loptičky.

Takéto divadlo Rafa nikdy nerobil. Pri Rafovi to je vidieť aj na reakcii jeho tímu v boxe. Vedia, že je zle, radia častokrát nech skončí. Nole dnes umieral a v jeho boxe sa tešili po každom bode, žiadny náznak neistoty, proste nič. Úplne spokojní, ako by v takom stave mal v pohode hrať aj celú sezónu.
Reagovat
Pe3k
"bol zjavne zranený a limitovaný, vypúšťal loptičky, mal značne obmedzený pohyb" to samé se dá říct o Djokovicovi dnes...To divadlo co předvedl tehdy Rafa ve finále AO bylo mnohem více teatrální než dnešní Djokovicuv zápas. Navíc Rafa po Ao odehrál všechny turnaje a normálně trénoval...
Reagovat
dako
Ja som dnes videl len koncovku druhého a celý tretí set, a ako vravím, Nole behal zo strany na stranu, šmýkal, hral dlhé výmeny, údery razantné, servis v poriadku. Ja som nevidel momenty, že by vyslovene vypúšťal nejaké loptičky, alebo žeby bol limitovaný až v takom strašnom rozsahu.
Ak vraveli, že v prvom sete doslova umieral a bolo na hrane, či to nebude skreč, tak to bol neskutočný kontrast oproti prvému setu.
A ako vravím, v boxe vysmiati, tešia sa z postupu, bežná rutina hráča, ktorý je na hrane skreču. Toto Rafa rozhodne nerobí, nebuď smiešny.
Reagovat
Pe3k
Každý to hraje po svém, mě se to nelíbí ani od jednoho...Já sem fanda Federera a ten bud hrál a nebo ne. Nikdy sem ho během zápasu neviděl hrát takové divadlo jako zbytek Big 3.
Reagovat
Patik
Federer ten bol v tomto klasa.. Nanom si zranenie poznal len keď začal slabšie podávať alebo to viacmenej odchodil..ale zase sami nepáčilo ze častokrát o tom čušal a nechcel sa vyjadrovať k problémom fanúšikovia nevedeli čo sa deje.
Reagovat
TheRoyalBlue
Robíš chybu keď s ním o tom diskutuješ, on totiž má dlhodobo vysadené lieky. Narušený kontakt s realitou, paranoja, obsesie, perserverujúce myslenie. On patrí k tej časti populácie, ktorú rozumovo prerástol ChatGPT.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
já to nebagatelizuju, já to myslím vážně, že spousta hráčů vypadá zničeně a ve výměnách, jako kdyby jim nic nebylo. a jestli to Djokovič přehrává je mi úplně jedno, pokud si to myslí i hráči, tak je to nemůže rozhodit, jedině jejich chyba, ne?
Reagovat
TheRoyalBlue
Nehovorím, že mu majú za to odobrať tituly či penalizovať ho za to. A áno, jeho súperi proste sa musia sami vysporiadať s tým, aby sa tým nenechali ovplyvniť. Akurát mi len prišlo dosť úsmevné a scestné ako tu niektorí pochybovali o tom, či to dnes Djokovič zvládne proti hráčovi s tenisovým IQ húpacieho koníka :) akoby vlastného favorita nepoznali.
Reagovat
Patik
Ťažko povedať akú povahu ma to zranenie v akých pozíciách to cíti viac v akých menej ako sa ta noha správa ci je to neustála bolesť alebo občas nič necíti alebo len občas kŕč či pichnutie.. Najprv umiera a potom vyhrá výmenu ono to tak mozno je ale prečo nie keď sa ten hamstring správa každú chvíľu inak.. Zrovna on na tomto turnaji nemusí nič predstierat proti nikomu.. Keby to bolo posledné AO jeho kariéry tak nepoviem..mozno občas je trosku teatralny ale tak je hlavným hrdinom zápasu a turnaja.. Robí to tak veľa hráčov..na futbale by sa kotulal po zemi tam sa to robí na dennom poriadku.
Reagovat
Ondrej2280
Hej..vidim ,ze mas skusenosti s poskodenymi svalmi ,ktore ta v jednom momente pustia do vymeny so 40 udermi a potom nemozes urobit krok,to su bludy na urovni maleho chlapca,co nikdy ani nebehal:)
Reagovat
TheRoyalBlue
Patik, si práve pomenoval jeden z dôvodov, prečo som časom začal viac pozerať tenis ako futbal. Len teda niekedy pri tom Djokovičovi to zas taký rozdiel nie je :) Že je "hlavným hrdinom" turnaja je ako keď Ronaldovi fanúšikovia hovoria, že veď on má nárok byť arogantný blb, lebo veľa dosiahol :) Nuž ja s názormi tohto typu nesúhlasím, svetová jednotka má byť rovnako skromná ako hráč druhej stovky. Ale tak to je aj vec mojej osobnej preferencie, nikomu jeho zlý vkus neberiem :)
Reagovat
Patik
Ja s tebou súhlasím šampión ma byt pokorný a skromný...ano je hlavným hrdinom spolu s Dimitrovom ľudia sa prišli na nich pozrieť sedia na tribúne je to v podstate "tenisove predstavenie" pre ľudí..takze je teda asi bežné v zápasoch ze tenisti občas prikraslia situáciu a sú občas teatralny.
Reagovat
dako
To sú somariny. Prvý set umiera, robí hrôzostrašné grimasy, v kuse naťahuje nohu, je na pokraji skreču. Tretí set behá zo strany na stranu, potom odohrá 30 úderovú výmenu, kde behá hore dole ako špinavá handra, po nej sa teatrálne hodí na zem, ako by sa už nemal ani postaviť, a hneď na to odohrá ďalšiu 20+ intenzívnu výmenu. Je to neskutočný hráč, ale nech mi nikto nevraví, že toto je normálne a že možno ho tá noha len sem tam pichne. Veď to je na smiech.
Reagovat
dako
Samozrejme po jednej 20+ výmene, ktorú prehraje, sa hodí na zem, umiera. Hneď na to odohrá druhú takú, vyhraje a hecuje divákov už bez náznaku zranenia.
Reagovat
Patik
Ja nehovorím ze to je normalne tiež ako jeho fanúšikovi sa mi to nepáči ze raz je taky raz taký človek nevie co si ma o tom myslieť..každopádne no problém tam určite je možno to občas prežíva ale ze to robí práve v Austrálii kde by mohol súpera poraziť s prstom v nose načo by to robil keby to tak necítil.. Niekde na FO by som to pochopil viac.
Reagovat
Tenisovy.nadsenec
smilesmile
Reagovat
Ondřej.Jirásek
jeho pohyb omezený rozhodně je, viděl jsem ho i v Adelaide, než se mu to stalo, je u některých míčů později než obvykle, nemůže moc dokluzovat atd. a v prvním setu bylo jasně vidět, jak ho bolí se natahovat směrem doleva, bylo to znát na jeho zařvání bolestí...

moje teorie je, že si nebere léky před zápasem, ale pořádně ten hamstring fyzio namasíruje a stáhne nebo nevim, takže to nějakou dobu drží, ale pak to začne a musí si vzít léky od fyzio, pak to zase nějakou dobu drží, nevím, jak dlouho můžou léky na bolest zabírat. ale fakt nejsem doktor, takže možná říkám úplný blbosti. ani vlastně nevím, jestli mají třeba omezený počet léků, které si před, během a po zápase můžou vzít.
Reagovat
Krisboy
Jsem také lékařský analfabet, ale myslim, že Djokovič si stokrát rozmyslí, jestli vezme nějaký lék. Nejen on, samozřejmě, ale pro něj je to i osobní, nejen kvůli dopingovým pravidlům.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
to určitě, ale to já taky, léky si nevezmu ani při horečce, pokud už mi fakt není hodně blbě, snažím se jim vyhýbat, je to s.....
Reagovat
dako
Teraz som odpadol, ako sa tam Nole zvalil na zem po výmene :DDDD
Reagovat
paddy
sám říkal, že má dvě možnosti, odstoupit nebo pokračovat
hrát se s tím dá a nikdo neví, kdy šunková struna praskne
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovic je samozrejme v pohode..

Ale je zábavné sledovať toho teplého Pe3kovho lokaja s nulovým sebavedomím a erektílnou dysfunkciou, ako nástojčivo prosí všetkých Bohov, aby to dnes dopadlo.

Tento entertainment prvok musí nezaujaté TP osadenstvo bezosporu oceniť.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
ty jsi nečetl varování v předchozí diskusi?
Reagovat
George_Renel
Už to prosím tě nějak utni, protože ta osobní vulgární napadání jsou nechutná a celé to tu degradují.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
ještě dostane poslední šanci stejně jako jeho oponent a oba byli informováni do vzkazu.
Reagovat
Ondrej2280
Varoval si Tenisoveho Nadsenca?:)
Reagovat
Ondřej.Jirásek
ty neumíš číst?
Reagovat
Ondrej2280
Normalne sa ta pytam tak normalne odpovedaj a nie ako.....comprendes?:)
Reagovat
Ondřej.Jirásek
nebudu ti odpovídat, když máš odpověď hned o řádek výše nad vlastní otázkou smile
Reagovat
Ondrej2280
Viem,ze si dal varovanie FH ale nevedel som,kto je ten druhy a preto som sa pytal:)
Reagovat
Pe3k
Očividně číst neumí smile
Reagovat
Ondrej2280
Tak neviem ,ci vie citat, to sa musis opytat Jiraska:)
Reagovat
Pe3k
Několik zabanovaných přezdívek a vydávaní se za ženu ti očividně nestačilo smilesmile
Reagovat
Ondrej2280
Ja to vidim jasne,hra chromaaka ale tak maximalne pred zapasom ,potom dosmykuje s tou chromou nohou lopty a hra 40 uderovu vymenu..myslim ,ze aj jeho fanusikovia to vidia,ale otazka je,ci su ochotni si pripustit ,ze to proste klučina srbsky hra ako dobry herec.Podla mna to nepotrebuje sa takto znemoznovat pred ludmi,ale tazko povedat ..mozno potrebuje:)
Reagovat
paddy
jejich kariéra skončila ve 26 letech
jediný rozdíl je, že Borg tehdy přestal hrát smile
Reagovat
Krisboy
...a byl dlouho nejlepší. Grišánek nejlepším vždycky jenom sparingoval smile
Reagovat
Krisboy
Ten poslední game byl od Ježíše hodně nekompromisní. Už asi pochopil, že zranění na toho dřeváka nepotřebuje, tak začal hrát naplno.
Reagovat
insanezy_
smile
Reagovat
Alien
Velká gratulace Karolíně! Velice náročný zápas s reprezentantkou Německa Zígemunde zvládla na jedničku!
Reagovat
Liverpool22
smile
Reagovat
Mony
smile klobouk dolů. Nevěřil jsem, že to do třetice zvládne a ona josmile.. Zkazila mi krasny tiket, ale nezbývá, než se sklonit.
Reagovat
Liverpool22
jo Garcia to pěkně otočila smile
Reagovat
Tennisfan77
Shelton hit or miss tennis vyřadil labilniho Popyrina. Zda se je USA má potenciál na dalšího Isnera.
Reagovat
TheRoyalBlue
Tak podľa miestnych komentujúcich dezolát vraj umiera a Dimitrov je nebezpečný súper. Našťastie je dezolát tak úžasný hráč, že jedine on dnes zvládne Bulhara poraziť aj keby má zlomené nohy :)
Reagovat
Krisboy
Dezolát má být jako Djokovič??? Proč, prosatana?
Reagovat
Pe3k
Klasický komentář od fandy Nadala...
Reagovat
Tenisovy.nadsenec
Dle patetického jednoduššího stylu psaní bych to viděl na skrytý nick jednoho zdejšího, pravidelného a dezolátního fanatika z táboru Rafaela Dopala. :)
Reagovat
TheRoyalBlue
Pfuf, Rafael Dopal, na evolučný stupeň tvojho druhu dosť slušné :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pekný zápas u susedov. Andy sa opat dostáva do ráže. Bautista je súper, ktorého by z ponuky možných oponentov vyradil medzi prvými. Extrémne solídny od BL, navyše smart enough, balíček zbraní, ktorými disponuje pouziva nanajvys efektivne.

Andy, opat viditelne, hrajuci so zatiahnutou ručnou brzdou, ale starý lišiak, z ktorého elektrizujúca atmosféra vyžmýka maximum. Určite stojí za vzhliadnutie.
Reagovat
Krisboy
Andy smile

smilesmile
Reagovat
farr
No hlavně ten Agut je totální mentál smile BRUH, nechápu jaktože ještě furt straší mezi nasazenými ten patří do druhé 50tky přinejlepším...smile
Reagovat
Krisboy
No nevím, je to jeden z nejméně sympatických hráčů na okruhu, ale postavení na žebříčku určují výsledky/body, nikoli sympatie.
Reagovat
vrabejka
Andy zase z jiné planety smile
Reagovat
Pe3k
Zase jede na 5 setů smile
Reagovat
Patik
On to tam vyhrá celé a potom ho vynesu na nositkach.
Reagovat
Pe3k
Já mám obavy, že to tam celé vyhraje Rune smile
Reagovat
farr
Proč obavu pokud bude nejlepší vyhraje. Navíc v téhle situaci na ATP kde probíhá generačka a konečně dědci snad odtáhnou do důchodu je ta situace podstatně snadnější když může mít GS na kontě i nejvíc přeceňovaný hráč za poslední dobu Alcatraz... why notsmile
Reagovat
Patik
Také veci ani nehovor..hádam nie.. Djokovic mu to snáď oplatí ten Paríž.
Reagovat
farr
Ale tak Nole to tam vyhraje klidně i na wheelchair prostě zbytek na to nemá ani invalidu neporazej mentalisti smilesmile.
Reagovat
Patik
Je naozaj ťažké hrať proti zranenému hráčovi..Dimitrov akoby ani nechcel využiť situácie ze je Djokovic pohybovo limitovaný nič s tým nejako nerobí ze by ho rozbehal.. Dropshoty insideouty nič..ku koncu prvého setu trosku tlačil na ten backhand von z kurtu ale cakal som inak ze príde trosku s utocnejsim tenisom s väčším nasadením..neviem si predstaviť ze by bol Djokovic 100 percent ved by ho tam vymazal.
Reagovat
Kozoroh
No1e kvůli poranění nepokrývá celý kurt, jak jsme u něj zvyklí, ale Dimi toho moc nevyužívá, nehraje stopbaly ani na síti se moc neukazuje. Ve hře od baseline je i přes omezení Novak lepší.
Reagovat
Krisboy
On ho totiž Dimitrov v tom modrém oblečení na modrém kurtě špatně vidí, proto ho nehoní z rohu do rohu, dopředu dozadu smile
Reagovat
mahycek
Zranění nikomu nepřeji, ale ať to Djoko skrečne,
nebo si úblíží ještě víc. A navíc by to pak mohli
na eurosportu přepnout na Murray vs Bautistasmile
Reagovat
Tenisovy.nadsenec
Poslední dva míče TB ukazují, proč je Novak nejlepším hráčem všech dob..... Dimitrov se svým slicem dostal Noleho na hranu aktuálních možností. Už jenom vítězství tohoto setu se dá pokládat za vítězství "malého grand slamu".

První set ukázal, že Dimitrov má zbraně vyhrát. Díky čopům je schopný se vracet do výměn a Novakův inside-in forehand není tak účinný jako obvykle.

Každý další set bude pro Novaka jako vyhrát grand slam s jeho stále horšícím zraněním.
Reagovat
Pe3k
Poté co Goat skončil kariéru má Dimitrov jednoznačně nejlíbivější styl na okruhu, škoda že na to se nehraje...
Djokowitch si ten první set poyěbkal sám, ten set vůbec neměl dojít do tb, ale tam si to zase zvoral Bulhar, který vlastními chybami věnoval Srbovi vedení a to nakonec stačilo. První set skoro 80 minut teď už to bude snad rychlejší.
Reagovat
Berny
prosim nejaky odkaz na Djok a na murrayho ? díky moc
Reagovat
Krisboy
http://streams.jokerstreampage.xyz/978e34df/1e4f63f3/ba6f0294
Reagovat
Krisboy
https://jokerlivestream.vip/tennis-1
Reagovat
smazaný uživatel
Dimitrov je sympatický chlapík, ale tento zápas moze vyhrat len tak, ze bude tým, ktorý bude menej behať. Zatial je to presne naopak.

Novak má problém pri FH úderoch v plnom behu, avšak k týmto situáciam dochádza tak v 5-10% výmien. Čaká sa na súpera, ktorý to bude vediet aplikovať pernamentne.

Naopak na servise bez obmedzení a práve prvý servis mu vyhral úvodný set.
Reagovat
paddy
Dimitrov by měl používat kraťasy, herní inteligence zaostává
Reagovat
Krisboy
Vždyť kraťasy používá celou kariéru, v dlouhých kalhotách už se několik desetiletí vůbec nehraje smile
Reagovat
smazaný uživatel
Pravda, navyše je už sám trochu za zenitom. Djokovic na big pointoch opat ocelovy, zrazu aj fyzicky. S tym zranenim to teda nebude také dramatické, búrka v pohári vody.

Po prípadnom vypadnutí Murrayho nebude v pavuku okrem Djokovica ziaden iny GS vitaz. Djokovic uz neraz ukazal, ze v tomto chatrnom, bezprecedentnom hráčskom poli sa vie orientovať a vitazit.
Reagovat
Marduch
Vyjma nešiky Alcaraze a vyčichlého Thiema jsou GS vítězové této generace věkové i fyzicky jednou nebo oběma nohama v důchodu. Koloběh zivota, tady stížnosti nejsou moc na místě.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, ano. Ale to do akej miery je generácia Dimitrovov, Raonicov a Nishikoriov stratená a do akej miery len skreslená účinkovanim Big3 sa nedozvieme.

Neboli o moc horsi ako Zverev, Tsitsipas, Berretini, len mali legitimne tazsiu vychodiskovu poziciu.
Reagovat
RFanousek
Dimitrov je definice neschopnosti.smile
Reagovat
vrabejka
Prej zraněnej xdd Vyhraje 3:0
Reagovat
Ondrej2280
Ten bude z kola na kolo menej zraneny az vo finale uplne vyzdravie.Nabuduce si obviaže hlavu aby ho ludia aspon polutovali ked uz nic ine:)
Reagovat
GaelM
KrejSi kontrolovaný postup... a Townsend+Muhammad jsou out. To je zajímavá zpráva, v jejich čtvrtině pavouka to byly možná nejtěžší soupeřky.

Ještě by někdo mohl vyndat ty druhé Američanky a bude to fajn smile
Reagovat
EllNino
škoda, že je nevyndaly už Martincová s Vekic :))
Reagovat
GaelM
Jj, nebylo to až tak daleko. Ale bohužel je až do semifinále nečeká žádný opravdu silný soupeř. Musel by se nějaký pár vzepnout k životnímu výkonu a nebo G+P hodně kazit.
Reagovat
tommr
jj po dnešku mají KrejSi cestičku do SF pěkně umetenou ...
Bohužel totéž platí i pro jejich největší konkurentky ...
Reagovat
Patik
Mal by to skrecnut je len začiatok sezóny aby si neuskodil nech sa to s nim neťahá celú sezónu.. ten titul zato nestojí ešte sa sem vráti niekoľkokrát..
Reagovat
Krisboy
Andy právě začíná svůj další comeback smile
Reagovat
DJOKERTHEGOAT
Jestli to dneska Djokovič dá tak v osmifinále konečná, velice pravděpodobně. Dimitrov by dnes mohl lehce vyhrát, kdyby chtěl a začal hrát jinak.
Reagovat
Patik
To si nemyslím.. DeMinaur okrem pohybu nič nemá.
Reagovat
Ondrej2280
Kazdy hrac by chcel byt tak zraneny ako Djokovic:)))
Reagovat
DJOKERTHEGOAT
Každý není jak ta špína ze Španělska :-)
Reagovat
Ondrej2280
Ja sa ti divim,ze to tomu srbskemu unterwassermanovi žereš:))
Reagovat
Tenisovy.nadsenec
De Minaur jistě může způsobit celou řadu problémů Novakovi.... Pakliže ho zatáhne do hlubokých vod.

Ale nepředbíhal bych, tohle je absolutně otevřené s výhledem, že Dimitrov bude mít navrch s přibývajícím časem. Kdykoli Dimitrov zahraje míč pod větším úhlem do Noleho FH, tak Novak krvácí. I returny Novaka z jeho FH strany jsou bolestivé.

Jeho body language vypadá velice zle teď, asi je čas na painkiller.
Reagovat
Krisboy
On jistě vyhrát nechce. Proč by měl? Vždycky je lepší prohrát v prvních kolech, než vyhrát titul nebo prohrát ve finále smile
Reagovat
Patik
Tie sklzy Djokovica do backhandovej strany mu tam strašne chýbajú veľmi by mu to uľahčilo hru..
Reagovat
DJOKERTHEGOAT
Škoda. Raději bych se díval na Andyho než Djokera výjimečně. :(
Reagovat
EllNino
Byla by sranda, kdyby si s Benem Sheltonem zahráli ve 4. kole :)) Periferie by zaplesala (nebo alespoň já), ale zase s Alexem to bude mít grády a boužlivé publikum :))

Gratulace, Amíci ty pucky uměj :))
Reagovat
EllNino
Gratulace, Jenson nebyl ok, ale i tak je to hrozně nepříjemný soupeř s neortodoxním stylem ...

Tommy je tedy ve 4. kole a bude hrát s Andym/Princeznou
Reagovat
Vlk-v-trave
Ja si myslim, ze by ho zase roztriskal jak v lete...ikdyby byl ok...ale Brooka je mi lito...skoda...
Reagovat
EllNino
jo, já mám Jensona už docela nakoukanýho, hraje tu bekhendovou pánvičku, celkově pohyb jako hokejista spíš než tenista, ale to by i odpovídalo :))
Reagovat
Tennisfan77
Matně vzpomínám na hráče který by v zápasech měl pravidelně tolik štěstí jako Wolf. Neskutečný to mu tam padá, Škoda ze po AO o něm zase neuslysime smile
Reagovat
EllNino
Proč ne? Vždyť se konstantně zlepšuje, je skvělé osvěžení
Reagovat
Vlk-v-trave
Davej si bacha co pises na TP, v clanku, kde Vlk ty amatere:D
Reagovat
Vlk-v-trave
kde je Vlk
Reagovat
Tennisfan77
Dívám se na to od rana - bohužel. Ten zapas je strašný, totéž Paul. Ten americký tenis je takový hit-miss, žádná technika. Dneska je to zatím hrůza komplet. Vše 3:0.
Reagovat
EllNino
Tommy nemá techniku? Vždyť htraje výborně na síti ...
Reagovat
Tennisfan77
Brooksby tam sotva chodil, co na tom zápase bylo pěkného? Na AO se dalo dívat na 3 zápasy maximálně, je to nejhorší GS co jsem viděl za posledních několik let - zatím.
Reagovat
EllNino
já přece nemluvím o zápase, nebyl dobrý, ale o tom, že nemaji Amíci techniku ... jako spousta ne, ale třeba Korda, Paul, ty hrají spíše technicky
Reagovat
Tennisfan77
Korda dejme tomu, Paul se zlepšil, Wolf to je vyloženě hit-miss tenista a one week wonder, Sheltona nekomentuju, to je takový nástupce Opelky. Už je srandovni ze v osmifinále GS je Wolf s Paulem. Ale tak to obsazení je letos otřesné, čili druhy sled využívá své šance a to je dobre.
Reagovat
EllNino
Proč one week wonder .... nechápu, vždyť má dobré výsledky :)
Reagovat
Vlk-v-trave
Kamil u mne skoncil:DDD
Podle mne mu jen skazili tikety...
Reagovat
Tennisfan77
Měl jsem under nakonec, čili nezkazil nic. Ale ten jeho tenis je prostě na náhodu, nemůžu si pomoct. Uvidíme co další duel, Mmoh byl dneska fakt tragický.
Reagovat
Tennisfan77
Dobré výsledky. :D Přečti si express zprávy Wolf je poprvé v osmifinále GS. Využil dokonalého losu, pokud v osmifinále postoupí, smeknu klobouk, za mě je tam pořád spíše tak trošku náhodou. smile
Reagovat
EllNino
Tak vždyť je to univerzita, prostě se prosadil později :))
Reagovat
Tennisfan77
Jasný, nechám té při tom. smile
Reagovat
EllNino
Vlku, vidíš to? On se nám regulérně vysmívá smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Klasicky sazkar a jeste v kombinaci fan B3 :D

Co bys od takoveho typa jako chtel?! :)))

Vzdyt on hodnoti vse optikou Federera nebo kdyz potrebuje tak optikou Djokovice, a kdyz potrebuje tak Nadala, coz by jeste az tak spatne nemuselo byt, kdyby se pri tom "netvaril" jakoby tech 20-21-22 GS ziskal snad on sam:D
Casto to vypada, ze ma na tom lvi podil, nebo je sam vyhral:D

Krom toho je u neho je normalni, ze pomalu kazdy hrac je jouda,...mental...atd.
Hodnoti proste dle svych meritek:)

Ten mezi nas nikdy nezapadne, a budme radi za to, bude tu skakat dale jako KOZA - hazet ramena,...a machrovat...

...btw. vcera me dost pobavil s tou sazkou na Brooka:)))

On se zase sam odpali, pak zase zmeni nick, pak zase prileze jako nekdo jiny...ale skakat tu bude furt...

Toho brat vazne nelze, to je jasne... :DDD

Hodne spatne value ma a jeho vypovedi uz davno;)

Skoda ze uz se tu nechce vsazet s jinymi nickami o nejake ty priblble sazky, co neudela, kdyz nejaky hrac prohraje, nebo vyhraje...to je veru skoda:DDD
Reagovat
EllNino
A Shelton je skvělý, navíc levák, výborná hra, ten mě baví moc :)
Reagovat
Tennisfan77
smilesmilesmile

Já si s tebou asi nemůžu psát. Shelton mě baví. Dvoumetrový Opelka bez servisu hráč mimo top500. Ty máš fakt odlišný pohled na tenis.
Reagovat
EllNino
Hrál doteď univerzitu, poprvé v životě vycestoval mimo USA, skvělý tenisový příběh :) Vždy nejde o tenis jako takový, ale to bys musel občas nechat undery spát :))
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak, zatim klasika, dle predpokladu, zase ho sejme roztriska, dalo se asi cekat...uz me Brooka bylo trochu lito pred zapasem... myslim, ze Paul by prez Ruuda asi neprosel... takove vyklizeni soupere v pavouku...eh...
Reagovat
EllNino
Tommy by ho taky porazil :) Je to kvalitnější tenista než Brooksby
Reagovat
Vlk-v-trave
No, nevim... nekdy hodne dela match up. Ale nevim, jestli budeme mit jeste tu moznost to zazit a porovnat, v hlavne podminkach hard and pucky;)
Reagovat
Tennisfan77
Brooksby není zdravotně ok vůbec, strašne Škoda toho zápasu, mohlo být drama.
Reagovat
Vlk-v-trave
Reznik z Indian Hill udela z toho americkeho Monfilse sekanou...;)

Takze ho asi zase posle do depky...
Reagovat
Vlk-v-trave
Ano byla to paradni ukazka dvou rozdilnych charakteru:)

Ale..., musim rict a spise smeknout pred Davenport, ta fakt verila, ze Linda vyhraje. Takze dnes vitezi Linda v souboji charakteru s Maky, a v souboji Navratilova x Davenport, Lindsay:) Proste obe Lindy dost dobryyy.
Reagovat
tommr
pro mě je teda postup Lindy velký překvapení ...

S Vekicovou to bude mít Linda hodně těžký. Mohla by si jí Davenport zase tipnout na vítězku ... smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Pro mne ani ne...ale tak vpophode jak to rekla Lindsay bych to teda nerekl, spise ze to proste Maky nezvladne...krom toho Lindsay vidi vic ty tenisove moznosti te holky...a jak prehrat souperku...

Nevim:) jaka bude jeji analyza s vekic, pockame si...
Reagovat
bIbec
Vždycky si člověk říká BUDE DERBÍČKO, BUDE DERBÍČKO! A pak na to člověk kouká a je to hrozná nuda. Pokaždé.
Reagovat
bIbec
Jak tam není nějaká protivná bitch, proti které se dá pěkně fandit, tak to není ono.
Reagovat
bIbec
Tohle byla pěkná výměna.
Reagovat
tommr
jj taky mě zápasy kde nemám komu fandit moc neberou ...
Reagovat
vrabejka
Linda je UNSTOPPABLE :)
Reagovat
elsky
Pěkněj zápas
Reagovat
Liverpool22
potrénovala ve čtyřhře 6:1 a 6:0 smile smile Snad se Iga dívala smile
Reagovat
makro99
Stará, dobrá Karolína P. smile
Reagovat
Petra86
Zatím měla dost slabé soupeřky, hlavně aby jí to šlo až dostane nějakou silnější soupeřku.
Reagovat
tommr
neřek bych že to byly slabé soupeřky, spíš průměrné ...
Reagovat
Liverpool22
super - bylo to na jednu branku smile smile smile
Reagovat
Marie9
Kája to měla od začátku pevně v rukách, hra nic moc, ale aspoň se dneska trochu hýbala a výborně servírovala. Gratuluji k postupu.smilesmilesmile
Reagovat
Liverpool22
ano - servis a pohyb po kurtu smile
Reagovat
makro99
hra nic moc...:)
Reagovat
zfloyd
dnes celkem snadná práce , soupeřka nekladla moc odporu smilesmilesmile
Reagovat
Liverpool22
smilesmilesmile
Reagovat
Jon61
Tak teď to dopodávat, servis v zápase Karolínu drží.
Reagovat
Liverpool22
to už je hotové smile Varvara je nervní a zatím na špičku prostě nemá
Reagovat
Jon61
Karolína v pohodě, nedovolila soupeřce ani jeden brejkbol. Gratuluji a těším se na další zápas. smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak Vekic poficela do 4.kola. Oblibena souperka Kaji, az na to posledni San Diego:)
Reagovat
Liverpool22
2x 6:2 a pohodový postup smile smile smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Kaja si uz veri...ze udrzi zapas na servu:)
Na returny napaluje drsne z prvni, ten jeden return ji fakt vysel neskutecne:)
Reagovat
Vlk-v-trave
*Ty returny...
Reagovat
zfloyd
zatím Gračeva pokračuje ve svém nervózním hrůzostrašném výkonu , tak snad jí to ještě pár gamů vydrží smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Rozhodne voleje Kaja nezapomnela, tehle byl hezky po tom maratonu vymen:)
Reagovat
Marie9
Hned na začátku druhého setu brejksmiletak to by šlosmilesmile
Reagovat
Liverpool22
zatím výborně servíruje a taky není líná na krok a proto zaslouženě bere 1. set smile
Reagovat
zfloyd
je fakt že běhá daleko lépe než zamlada smile
Reagovat
Vlk-v-trave
vzdyt hraje nejakych 30% micu z kurtu, hodne se do nej tlaci...tim se Varavara dostava hodne za BL, a take diky tomu spis musi behat ona, a ne Kaja:)
Reagovat
Liverpool22
jasně, ale na začátku v tom dlouhém gamu Kája nic nevypouštěla a snažila se běhat což často u Káji není takovýto pohyb smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Zacatek zapasu, lehka rozcvicka, nez prisla jistota v uderech:))) Budme radi, ze ma tu Varvaru.:)
Reagovat
Marie9
Karolína má první set celkem v poklidu. Varvara hodně chybuje, Káju drží hlavně servis. Tak jedem, holkasmilesmilesmile
Reagovat
Liverpool22
smile přesně tak. servis zatím super + taky výborný pohyb na Káju smile
Reagovat
zfloyd
zatím je bůhví proč Ruska nervózní jako prase a Karolina toho zkušeně využívá smile
Reagovat
Vlk-v-trave
vys jak ve 3 kole na GS Varvara nebyla...
Reagovat
Liverpool22
Dlouhá 3.hra bude možná klíčová smile smile smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Kaja by ji mela tou svou geometrii rozebrat, ale...je videt, ze hraje vic na jistotu...
Ale celkem v poklidnem zapase, ktery nejak nevycniva:) (a to je dobre:) bere 1. set.
Reagovat
Liverpool22
smile smile smile
Reagovat
Vlk-v-trave
slabiny...

Varvara: letici mice na telo, mice na bh jdouci ven z kurtu

Kaja: zatim slabe reaguje na slajs, jdouci na jeji fh...
Reagovat
Titan
Můj oblíbený link zařízli, neví někdo kde lze sledovat?
Reagovat
Vlk-v-trave
http://cnnlivestreams.com/tennis-1a/
Reagovat
zfloyd
https://live.tennisstreams.me/watch-rod-laver-arena-varvara-gracheva-vs-karolina-pliskova-stream
Reagovat
Liverpool22
https://cdn.sportcast.life/webplayer.php?t=ifr&c=2035786&lang=en&eid=107182695&lid=2035786&ci=3574&si=4&ask=1674259500
Reagovat
Titan
smile Děkuji všem smile
Reagovat
Vlk-v-trave
prvni brejk zapasu, 10 min. jedem gem, nez se podarilo te Kaje brejknout, na zataku obe nervozni, nejiste udery. Ale to se zmeni:)
Reagovat
Vlk-v-trave
Ted uz Kaja jista ruka, dobre potvrzeny brejk.
Reagovat
zfloyd
na scéně proti soupeřce , která má vynikající formu !!!smilesmilesmile
Reagovat
zfloyd
podle prvních gamů to vypadá na vyrovnaný a hlavně dlouhý zápas
Reagovat
Liverpool22
naštěstí brejk smile smile smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Hracky ve hre o titul...v pavouku

Horni polovina pavouka: 5 GS sampionek, z toho 2 z minuleho roku, ktere budou hrat pristi kolo proti sobe:)

Dolni polovina pavouka: 1.OH sampionka, 1 TM sampionka..

Tomu se rika hezky vyvazeny pavouk:)
Reagovat
makro99
hele, ještě finalistky GS a finalistky OH, hmm? (prostě nevím, v který je Markéta půlce, no, dole?)
jo, Karolína vlastně taky...
Reagovat
Vlk-v-trave
Jo Maky s Kajou dole:)
Reagovat
Vlk-v-trave
Pochvalila Kordu, ze konecne dokazal dobre zavrit zapas proti silnemu souperi:), a pochopitelne za jeho paradni stats na saku,:)
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak Vlk by mmoh v noci i vyhrat:)
Snad nas neceka fail, a USMonfilse prehraje.

Trochu me strasi zacatek toho zapasu...nevim jestli ten zacatek chytnu...
Reagovat
Vlk-v-trave
Jsem celkem zvedavy, jestli Paul Brooka zase roztrha na FH...je to dost mozne...tenhle zapas muze byt dost ulet:) Brookovi bych to pral, ale nevim, nevim...:) Uvidime jak se na Paula pripravi, a jak si poradi mentalne s tim, ze vyradil no2.

Vitez si potom zahraje but s Agutem, nebo Andym...

Ironicky bych mohl zahlasit, ze sir Andy bude mit velkou motivaci vratit Agutovi petisetovou porazku z AO19, ale pro Andyho by bylo asi dobre, aby mu tu porazku nevracel v 5 setech:D a nepodavali si ruce nekde v 6 hodin rano u saka, a ze tohle hrozi? No rekl bych ze i hrozi:D

Davenport, Navratilova atd. na Tennis Channel se celkem vytocily na organizatory AO, ze nechali Kokkiho s Andym hrat do 4 nad ranem... pochopitelne potvrdily, ze pro hrace je mnohem lepsi dohravka nez vecarpajici jednorazovy maraton... nevim kde Tiley vzal, ze radi hraci dohravaji zapasy za kazdou cenu...tak, ze se dostanou na hotel za svitani:))) nonsens
Reagovat
Vlk-v-trave
1. Gorgodze
2. Abduraimova
3. Mladenovic
*
4. Rodina
5. Kudermetova
6. Zhang?

Zivotni turnaj Katie, zkusil jsem si ji najit, uz kvuli tomu prijmeni Volejsako...ale...jak Navratilova nehraje;)

Kazdopadne si zahraje "male SF", a klidne se muze stat, ze hard&pucka ji posune do 4.kola.
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak nas ceka dlasi derby;) Jasne uz je, ze bude cz hracka ve 4.kole. A to je urcite potesujici, uz take kvuli mozne souperce, ktera vzejde s duelu Vekic/Diaz (na AO - maximum Velic 4.kolo / maximum Diaz 3.kolo)

Nevim jestli se zabyvat, jake ma sance Linda, cim tu Maky prehraje, nebo ne...dokonce bych i vynechal ty zkusenosti.

Kazdopadne pujde o velmi zajimavy duel, dvou totalne rozdilnych povah proti sobe...

Maky - hodne narocny charakter;) disciplina 0. Ta jakby nebyla tenistkou, tak si ji dokazu predstavit jak nejakou rebelku v rockove skupine:)))

Linda - naopak hodne disciplinovana hracka, dokonce bych rekl, ze se mi ani nevybavuje nejaka podobna cz hracka, tak disciplinovana jako ona. Koment (myslim Davenport) byl zajimavy,... dlouho nevidela hracku, ktera dokaze tolik vytahnout ze hry po servise, ktery je jeste limitovany vekem, vzhledem ke starsim holkam...

To bude duel dvou tak odlisnych charakteru, ze bude urcite zajimave sledovat, co se bude dit na kurtu;)
Reagovat
Vlk-v-trave
*dalsi
Reagovat
makro99
povahy, hmm, to se teda dá taky brát různě... Linda disciplinovaná asi jo, zarputilá určitě, ale jinak přemýšlivá, empatická.. a tak i tak mimořádně kultivovaná :)
Markéta - tady teda souhlasit nemůžu! Markéta je jednoznačně punk....
Reagovat
Vlk-v-trave
:)
asi dobra pripominka...:) punk to asi lepe vyjadruje.

Rozsireni u Lindy beru take, ikdyz s tim empaticke nevim...zatim nejvic asi zaujalo - disciplina, zarputilost, bojovnost o kazdy mic.
Reagovat
makro99
jasný, ta empatičnost se neodečítá zas tak snadno, no..:)
jinak, souhlas, obě působí hodně odlišně... ale jedno maj přece jen společné - oběma se dá velmi snadno fandit :)
Reagovat
Vlk-v-trave
Ja mam nejradeji z cz Muchovou:)

Me ty slajsy na zadni lajnu s presnosti na centak tak nejak fakt fascinuji;) Ale Kaja, to neni ani punk, ani disciplnia, ale dost umelecka duse, takze si dovilim rici, ze za casu Noaha by to byla asi absolutni hvezda:)

Ted se v te moderne trochu ztraci, a je dost upozadena... plus zdravi v narocne fyzicky - tenisove ere...
Reagovat
makro99
Karolína M., jo jo, ale na dvě Karolíny už dnes nemám kapacitu... a obávám se, že live ani na ty dvě další dnešní češky :)
Reagovat
Tennisfan77
Tipsport se těší na zítřejší šlágr Djokovice s Dimitrovem, tiket aréna, analýzy, diskuze, každý a všude sype over a tutovku v podobě setu Dimitrova, odvážní jedou čistě Bulhara, vždyť Djokovic měl obvazanou nohu a je jasně limitovaných, což jsme viděli zejména v posledních dvou setech s Francouzem; kdy Djokovic serviroval 190 km a ztratil dva gamy. smile

Úplně vidím jak to bude klasicky 3:0 Djokovic smile
Reagovat
smazaný uživatel
Dimitrov má katastrofálnu bilanciu s velkou trojkou, napriek tomu už každého porazil. Kto toto má?..

Takže to nemusí byť úplna pro forma. Vzhladom na portfólio Novakových súperov, hodnotim Dimitrova ako jedného z tých komplikovanejších. Dokonca v pomere fáza turnaja vs. kvalita oponenta je na prvej priečke.
Reagovat
Tennisfan77
Berdych?

Jinak asi ano, nepříjemný soupeř, atleticky vybaveny, solidní servis, obrana, bude to prověrka. Ale Ja mu nevěřím, těch selhání bylo hodně.
Reagovat
Patik
a keď tenis nebude stačiť potom je tu bilancia 10:1 a vedomie že hráš na Djokovičovom naj kurte..o Djokovičovi sa síce hovorí ako o zranenom a zranený aj je ale pozri v oboch zápasoch nadelil v koncovke súperovi kanára a hral v podstate bezchyby..vidím to na tri ťažšie sety alebo jeden set pre Dimitrova skrz nejaké zdravotné výpadky Djokoviča.
Reagovat
Ereinion
No pokud bude hrát jak v druhým setu s Couacaudem, tak ten set určitě prohraje...v těch dalších setech se snažil brutálně zkracovat výměny a vycházelo mu to...ale Dimitrov je přeci jenom trochu jiný lvl a s tímhle vabank stylem by ztráta setu nebyla žádným překvapením, uvidíme
Reagovat
Patik
Je to len taká malichernosť vôbec mi to nevadí ani to nejako neriešim len som sa pozastavil nadtým že 9 násobný šampión Australian Open sa po dvoch rokoch vracia na turnaj a prvýkrát je zmienený až na šiesty deň turnaja zatiaľ čo Nadal tu mal niekoľko článkov o víťazstve zranení a bol zmienený pred každým zápasom..sranda..ale tak aspoň v previewe turnaja a expreskách niečo.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
jednoduché:

preview vždycky dělám na čechy, obhájce titulu a šlágr, Djokovič proti Carballésovi ani Couacaudovi fakt na šlágr nebyl.

Nadal první zápas vyhrál a z nasazených ten den vypadl jen Musetti, který fakt není materiál na článek, nepatří mezi favority, tudíž je logické, že se jako o obhájci a nasazené jedničce a hvězdě bude článek směřovat na Nadala.

no a jeho další zápas zmiňovat asi nemusím, vypadl, senzace, takže článek.

Djokovič hrál první zápas v ten den, kdy Murray otočil z 0-2 na sety, takže samozřejmě dostal přednost Andy... Djokovič tam měl tři odstavce... druhý zápas, v ten vypadl Ruud, takže dostal přednost, Djokovič měl ale v tom samém článku asi sedm odstavců ;)
Reagovat
Patik
ďakujem za rýchlu odozvu..je to v poriadku ono to neni sťažnosť mne išlo viacmenej len o ten nadpis asi je to len zo zvyku že vždy som tu našiel nadpisy typu do akcie ide Djokovič či už prvý deň tretí deň a tak kde som potom smeroval svoje príspevky..ďakujem ale za vysvetlenie smile
Reagovat
GaelM
Když ti umírá děda, tak se mu taky věnuješ víc než strýčkovi v plné síle smile
Reagovat
zfloyd
ta Ruska je docela ve formě , v dosud odehraných zápasech si počínala dost přesvědčivě ,bude to dost těžký smilesmilesmile
Reagovat
vrabejka
Trošku je mi divné proč je Maky tak jasnou favoritkou.

Jasně má více zkušeností, lepší servis, její tenis je variabilnější, výhra nad Jabeur ji musela ohromně povzbudit.

Tento technický typ hráčky by však mohl Lindě sedět. Určitě by ji dělalo větší problém kdyby hrála proti ranařce, která by ji prostě přetlačila.

Naopak hraje proti Máky, která praktikuje docela podobný styl jako sama Linda. Nebude pod tlakem, už má na turnaji dávno splněno. Je tu zatím hodně suverénní,nemá co ztratit, po fyzické stránce je skvěle připravena. A ani po herní stránce nemusí být Máky o tolik jinde.

Možná se mi to za pár hodin vrátí a Maky vyhraje dvakrát 6-2. Já si však myslím že by to mohla být vyrovnaná bitva, Linda klidně může překvapit. Ani vlastně nevím komu fandit ať postoupí ta lepší. Vítězka snad dokáže využít hratelného losu a dokáže postoupit aspoň do čtvrtfinále :) GL girls!!
Reagovat
paddy
Fruhvirtová měla soupeřky mimo top150 a v posledním půlroce poráží jen slabší hráčky
Vondroušová má málo odehráno, ale reálně by teď byla cca top30
favoritka je jasná smile
Reagovat
makro99
jaké soupeřky Linda porazila či porážela v poslední době - to si zas myslím, že v tomto případě nehraje roli; je jí 17, tak je jasné, že ty průlomové turnaje nemůžou přicházet každý týden, ale v takových vlnkách a tady jí podmínky zjevně sedí.. Linda N. před Adelaide taky "půlroku porážela jen slabší hráčky" a pak TO najednou přišlo...
Reagovat
paddy
to naznačuje kvalitu, když prohrává s Raducanu, Stephens nebo Martič, tak by neměla stačit ani na Vondru, je to 70/30
Reagovat
makro99
jj, obecně bezpochyby naznačuje :) já jen poznamenávám, že u těch nastupujících talentovaných juniorek je to trochu specifičtější..
Reagovat
GaelM
Já lehce víc přeju Markétě, která má díky zkušenostem imho větší šanci využít příznivý los a dojít aspoň do QF. Navíc ten přísun bodů potřebuje víc, Linda má až do září "nahráno". Kromě Miami skoro nic neobhajuje.

Ale taky to nevidím tak jasně, 3 sety bych docela očekával.
Reagovat
makro99
no já v těchto obtížných případech nakonec fandím víc tomu, u koho je pořád šance jít v té kariéře někam hodně nahoru.. no ale tady mi to taky vychází pořád u obou; byť je Markéta o něco starší, tak ten potenciál v případě "stabilizace zdravotního stavu" (a tady to vidím o něco nadějněji než u Karolíny M.) je pořád veliký, což Markéta opakovaně ukazuje proti top hráčkám i na těch největších turnajích...
ale jo, lehce fandím Lindě, v 17 mezi 16 na GS... to jo :)
Reagovat
makro99
no to je právě velká otázka, jestli Lindě Markétin styl bude sedět.. já si myslím, že moc nebude; Markéta hraje jinak než valná většina hráček na okruhu a to mladým hráčkám dělá zpravidla problémy, pže se s odlišnostma ještě neměly kde setkat - viz příklady jako Niculescu, Flipkens nebo Štěpánek :) Markéta sice není až takový extrém, ale třeba taková Petra Martič hraje taky trošku neortodoxní tenis a ten dělal Lindě na podzim v Monastiru velké problémy..
Takže já tipuju 1. set 1:6 ve prospěch Markéty a pak 50:50, jestli se Linda "zlepší" na 3:6 a nebo se opravdu dostane do zápasu a výrazně jej zdramatizuje...
Reagovat
Vlk-v-trave
Az tak presne na gem:)

Tak muze byt...

...me spis prijde Maky dost nevyzpytatelna... s tou Riske se tam placala 3 sety...a bylo to dost po tyci...
Reagovat
makro99
no vidím, že už se o tomto zápase může psát... tak sem konečně popustil tu uzdu :)
Reagovat
Vlk-v-trave
:D
tak v derby je to jedno... ale na zapas se tesim...:)
Reagovat
makro99
derby - souhlas, taky sem si to tak vyhodnotil :) a těším se na to, jak to tu proanalyzujem, od toho momentu, co Ons včera vyhodila ten poslední úder :)
Reagovat
Vlk-v-trave
ikdyz to drsne casove koliduje s Vlkem...
Reagovat
makro99
s Riske to bylo 1. kolo a ještě ve dvou dnech.. ale ještě jí samozřejmě může začít táhnout zas nějakej sval, dneska tahaly tu čtyřhru do 7:5 ve třetím, a kvůli Miriam by to patrně jen tak preventivně neskrečla.. a to by pak měla se zarputilou Lindou těžké.. ale tak tato varianta to doufejme nebude..
Reagovat
Vlk-v-trave
Martina Navratiolova pred chvili rozebirala zapas Linda vs. Maky na T.Ch... Bylo videt, ze je nadsena jak my:) ze muze rozebirat zapas dvou cesek.

Moc sanci Linde ale nedava, dle ni Maky vyhraje.

...Taaakze nam to Martina slusne zamotala:)
Reagovat
makro99
:) top analytická sestava...
Reagovat
Vlk-v-trave
Ted davali madajlonek Lindy:) na T.Ch.
A prichazi koment Davenport...
Reagovat
Vlk-v-trave
Aaaa, zadne prekvapeni Davenport jde proti Martine:)))
Reagovat
Vlk-v-trave
Jako predikce Davenport, ze Linda s Brenou budou stalymi hrackami Top10 je jiste zajimava,... ovsem jen aby se neco nezvrtlo.
Reagovat
makro99
Jako jo, já myslím, že Lindsay má teď vůbec nejlepší přehled, expertízu na WTA... :)
Ale tak poslouchá se to pěkně, tak proč si to neužít... jako sem včera čet, že dle některých expertů má Linda už dnes jeden z 5ti nejlepších BH na okruhu.. to by na Top10 stačit mělo, ne? :)
Reagovat
Vlk-v-trave
jooo, to by mohlo stacit.:)

Kazdopadne mame tady pekny battle
Navratilova (Maky) vs. Davenport (Linda)
Reagovat
paddy
tento turnaj snad problémy aktivně i vytváří smile

loňskou kauzu nemusím ani připomínat, hrozné letošní míče kritizovali i nejlepší hráči a nesmyslné hraní do ranních hodin kritizoval McEnroe

kvůli každému drobáku je Tiley schopen čehokoli smile

=======
BTW
prokletí Netflixu je téměř úplné
skoro všichni už vypadli jako nemocný zub smile

the so-called "Netflix curse" is becoming all too real

Amid an Australian Open full of upsets, the stars of the new tennis docuseries Break Point appear to have been hit the hardest. Of the 10 players followed by Netflix cameras for the first five episodes, just one player made the second week in Melbourne: Felix Auger-Aliassime.

Nick Kyrgios - Episode 1: "The Maverick"
Thanasi Kokkinakis - Episode 1: "The Maverick"

Matteo Berrettini - Episode 2: "Take the Crown"
Ajla Tomljanovic - Episode 2: "Take the Crown"

Taylor Fritz - Episode 3: "California Dreaming"
Maria Sakkari - Episode 3: "California Dreaming"

Paula Badosa - Episode 4: "Great Expectations"
Ons Jabeur - Episode 4: "Great Expectations"

Felix Auger-Aliassime - Episode 5: "The King of Clay"
Casper Ruud - Episode 5: "The King of Clay"
Reagovat
paddy
Murray dnes spal 4 hodiny, pak si nechal ošetřit nohu a vrátil se na hotel
dlouhý noční zápas označil za neuctivý a frašku, a oba s Vondroušovou zmiňovali zdravotní rizika

AO, Tielyho slovy, neplánuje zavést večerku na zápasy, hráči to prý nechtějí
tak nevím , kdo tady lže smile

"If the players want a curfew, we can play with a curfew, we would like that. But the feedback we get from the players is that 'We don't want to stop the match we're playing', nearly 100 per cent say they want to finish any match they're playing."
Reagovat
DJOKERTHEGOAT
Jenže hráči chtějí začít večerní zápasy dříve. Má pravdu, nikdo nechce rozkouskovat zápasy do dvou dní - o to Andy ani nežádal.
Reagovat
paddy
začátek se nebude posunovat (Tiley)
problém je, že Tiley argumentuje, že mužský zápas trvá 2,5 hodiny, ale zapomněl, že historie není relevantní kvůli míčům - další obrovské selhání organizátora

sám Djokovič říká, že letos se hraje 3-4 hodiny s těmi Tileyho míči

"The night sessions start at 7pm local time - and Tiley said that timing will not change."
He added: "You would expect from 7pm to 12am (the evening session) in that five-hour window, you would get two matches."
Reagovat
paddy
Dimitrov ve dvou setech smile
Reagovat
Krisboy
...ve dvou prohraných setech smile
Reagovat
Nola
s najlepsie vyzerajucim hracom na TOUR to nebude nikomu vadit, kto na babyFed dnes ma? vyzera ako chlap, ktoreho by chcela kazda zena, mozno aj ty smile
Reagovat
magnus
Plišková bude hrať s kým? Gračovová? To je čo? Nie náhodou Gracheva?
Reagovat
com
Karolina na hlavnim kurtu smile Asi uz s ni konecne pocitaj na adeptky na titul smilesmile
Reagovat
Liverpool22
smile smile smile já Káje pořád věřím, že ten GS titul nakonec urve - možná už tady na AO
Reagovat
GaelM
Lepší šanci než teď na AO už možná mít ani nebude - dálnice do QF a celkově slabší polovina pavouka. Snad to zužitkuje smile
Reagovat
makro99
já myslím, že ten titul nakonec spíš nedá, ale že jako čtyřnásobná GS finalistka bude nakonec docela spokojená :)
Reagovat
Blondie
Mám zase vsazeno :P
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist