7. den na Turnaji mistrů: Djokoviče v semifinále vyzve Fritz, Ruud se o finále popere s Rubljovem

19. 11. 2022, 07:00
Previews 74
V rámci sedmého hracího dne letošního ročníku Turnaje mistrů jsou na programu semifinálové duely. Pětinásobného šampiona a největšího favorita Novaka Djokoviče vyzve debutant Taylor Fritz. Loňský semifinalista Casper Ruud se o finále utká s Andrejem Rubljovem, který do vyřazovacích bojů závěrečného vrcholu sezony prošel poprvé.
NÁŠ DNEŠNÍ VÝBĚR
• Semifinále •
Djokovič (7-Srb.) - Fritz (8-USA) | PREVIEW LS | Centre Court (14:00 SEČ)
Ruud (3-Nor.) - Rubljov (6-) | PREVIEW LS | Centre Court (21:00 SEČ)


Novak Djokovič (8.) - Taylor Fritz (9.) | Centre Court (14:00 SEČ)
Letos v Turíně stále neporažený Novak Djokovič bude pokračovat v útoku na šestý triumf na Turnaji mistrů, kterým by vyrovnal rekordmana Rogera Federera, proti debutantovi Taylorovi Fritzovi. S ním vyhrál všech pět předchozích soubojů, ve čtyřech z nich neztratil jediný set.

Pětatřicetiletý Djokovič při posledních dvou startech na Turnaji mistrů (2020-21) skončil právě v semifinále, a to po třísetových bitvách s Dominicem Thiemem a Alexanderem Zverevem. Celkově má v této fázi závěrečného vrcholu sezony bilanci 7-3 a poslední finále absolvoval v roce 2018. Rodák z Bělehradu bude usilovat o své sedmé letošní finále a 130. kariérní.

Pětadvacetiletý Fritz přetavil všechna tři letošní semifinále v triumf a teď má na dosah své největší finále, čtvrté v této sezoně a jubilejní 10. kariérní. Rodák ze San Diega je prvním americkým semifinalistou a účastníkem dvouhry na Turnaji mistrů od Jacka Socka v roce 2017 a může se stát prvním zástupcem své země ve finále prestižního podniku po 16 letech (James Blake, 2006).

Djokovič si ve včerejší maratonské bitvě s Daniilem Medveděvem sáhl na dno svých sil, ačkoli už měl jistý postup ze skupiny a Rus byl bez šance projít do semifinále. Otázkou je, v jaké fyzické kondici tedy nastoupí proti Fritzovi. Američan se v letošním roce ohromně zlepšil, ale na motivovaného a skvěle hrajícího Srba, který udělá vše pro to, aby v neděli přebíral trofej pro šampiona, by stačit neměl.

Tip na vítěze: Novak Djokovič

Aktuální forma
Djokovič kvůli odmítání vakcíny proti Covidu-19 letos absolvoval pouhých 10 turnajů a přišel o kompletní australské léto i sezonu amerických betonů. Přesto posbíral šest finálových účastí, získal čtyři trofeje, obhájil triumf ve Wimbledonu, skončil v Top 8 v letošní race a zvládl 32 z posledních 34 duelů na individuálních turnajích. Po úspěšné obhajobě ve Wimbledonu se na klasické turnaje vrátil až na konci září a na halových betonech exceloval. Přemožitele nenašel v Tel Avivu ani Astaně a k dalšímu triumfu měl blízko na Masters v Paříži, kde ve finále podlehl Holgerovi Runemu.

Cesta turnajem
V úvodních dvou zápasech potvrdil roli favorita a zajistil si první místo ve skupině, s bývalým šampionem Stefanosem Tsitsipasem ani Andrejem Rubljovem neztratil set. Přestože už mu v pátek proti Daniilovi Medveděvovi o nic nešlo, Rusovi nedovolil utkání dopodávat a po více než třech hodinách zvítězil v tie-breaku rozhodující sady.

Historie na Turnaji mistrů
Turnaj mistrů hraje popatnácté v kariéře, pětkrát jej ovládl a pouze čtyřikrát neprošel skupinovou fází. Poslední dva ročníky pro něj skončily v semifinále a letos má další šanci vyrovnat rekord Rogera Federera.

Novak Djokovič - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Astana,  Tel Aviv, Wimbledon,  Řím (T);  Paříž,  Bělehrad (F);  Madrid (SF)
Největší úspěchy v hale: Astana, Tel Aviv (T); Paříž (F)
Bilance: 40-7
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance v hale: 17-2
Bilance proti hráčům Top 10: 9-3 (kariérní 238-107)
Bilance v semifinále: 6-1 (kariérní 128-46)
Grandslamy: Australian Open (-), French Open (ČF), Wimbledon (T), US Open (-)

Novak Djokovič - Turnaj mistrů
Kariérní bilance:
45-17
Nejlepší výsledek: triumf (2008, 2012-15)
Loňský výsledek: semifinále
Bilance v semifinále: 7-3
Generálka: Astana (T), Paříž (F)
Odehrané zápasy: Tsitsipas (6-4 7-6), Rubljov (6-4 6-1), Medveděv (6-3 6-7 7-6)

Aktuální forma
Fritz ukončil skoro tříleté čekání na druhou kariérní trofej, když ovládl Masters v Indian Wells, 500 v Tokiu a 250 v Eastbourne a dvakrát vylepšil své maximum na grandslamových podnicích (Australian Open OF a Wimbledon ČF). Navíc debutoval v Top 10. V hale letos absolvoval tři akce a ani na jedné se nedočkal vítězné série. Po triumfu v Tokiu se představil ve Vídni a na Masters v Paříži, kde byli nad jeho síly Denis Shapovalov a překvapivě loučící se veterán Gilles Simon.

Cesta turnajem
Na úvod využil slabší formy Rafaela Nadala a po skvělém výkonu nakonec favorita, který je v halových podmínkách nejzranitelnější, celkem jasně přehrál. Ve druhém utkání prohrál bitvu s jistým vítězem skupiny a výborně hrajícím Casperem Ruudem. V přímém souboji o semifinále zdolal vynikajícího halaře Félixe Augera-Aliassimeho.

Historie na Turnaji mistrů
Debut.

Taylor Fritz - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Tokio,  Eastbourne,  Indian Wells (T)
Největší úspěchy v hale: Dallas (ČF)
Bilance: 45-20
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance v hale: 6-4
Bilance proti hráčům Top 10: 6-6 (kariérní 15-28)
Bilance v semifinále: 3-0 (kariérní 9-8)
Grandslamy: Australian Open (OF), French Open (2K), Wimbledon (ČF), US Open (1K)

Taylor Fritz - Turnaj mistrů
Kariérní bilance:
2-1
Nejlepší výsledek: semifinále (2022)
Loňský výsledek: nehrál
Bilance v semifinále: 0-0
Generálka: Vídeň (2K), Paříž (2K)
Odehrané zápasy: Nadal (7-6 6-1), Ruud (3-6 6-4 6-7), Auger-Aliassime (7-6 6-7 6-2)


Casper Ruud (4.) - Andrej Rubljov (7.) | Centre Court (21:00 SEČ)
Casper Ruud si i při svém druhém startu na Turnaji mistrů zahraje semifinále a o první finálovou účast bude usilovat proti překvapivému postupujícímu z Červené skupiny Andrejovi Rubljovovi, který se do vyřazovacích bojů na závěrečném vrcholu sezony dostal až na třetí pokus. Ve vzájemné bilanci vede 4-1 Rubljov, poslední souboj se uskutečnil loni právě v tomto dějišti a Ruud po velké bitvě vyhrál.

Třiadvacetiletý Ruud prošel skupinou na Turnaji mistrů také loni a v semifinále uhrál jen šest gamů s Daniilem Medveděvem. Letos má v semifinálových duelech velmi solidní úspěšnost 6-2. Finalista dvou ze tří posledních grandslamů tak bude útočit na své sedmé letošní finále a celkově 15. v kariéře. Rodák z Osla se může stát prvním norským finalistou akce pro osm nejlepších tenistů roku.

Pětadvacetiletý Rubljov se letos do finále probojoval čtyřikrát a pokaždé bral titul, sbírku finálových účastí na nejvyšším okruhu rozšířil na 17 a teď bude usilovat o tu vůbec největší. Na rozdíl od protivníka má v tomto roce negativní semifinálovou bilanci 4-5. Rodák z Moskvy stále může napodobit krajana Daniila Medveděva, předloňského šampiona a loňského finalistu Turnaje mistrů.

Druhé semifinále nemá výrazného favorita. Ruud si v Turíně výkonnostně vede o něco stabilněji a Rubljov, jenž je velmi dobrým halařem, zase už dvakrát překvapil. Tempo hry bude s největší pravděpodobností diktovat Rus, záležet tak bude na jeho počtu nevynucených chyb. Na Nora každopádně umí, tři ze čtyř výher dokonce slavil na antuce, nejsilnějším povrchu soupeře. Pokud bude ale průběh těsný, lepší psychickou odolnost vidíme u Ruuda.

Tip na vítěze: Andrej Rubljov

Aktuální forma
Ruud si na US Open zahrál své druhé grandslamové finále a celkově šesté v sezoně a mohl získat čtvrtý letošní titul, první na majorech, a stát se světovou jedničkou. V tomto roce se zase o kus zlepšil na tvrdých površích a nic na tom nemění ani nepovedené poslední dva měsíce. Po skončení US Open se mu totiž úplně přestalo dařit. Na následujících čtyřech akcích se dočkal pouhých dvou vítězství, přičemž na halových turnajích prohrál se Stanem Wawrinkou a Lorenzem Musettim a dokázal najít recept pouze na Richarda Gasqueta.

Cesta turnajem
V Turíně začal překvapivou výhrou nad favorizovaným Augerem-Aliassimem, v utkání nečelil jedinému brejkbolu a sám jedinou šanci využil, trefil však více nevynucených chyb než vítězných úderů. Pak si poradil i s druhým debutantem, Taylora Fritze přetlačil v tie-breaku rozhodující sady a zajistil si prvenství ve skupině. Do závěrečného skupinového duelu s Rafaelem Nadalem zřejmě nešel na 100% a prohrál ve dvou setech.

Historie na Turnaji mistrů
Turnaj mistrů si poprvé vyzkoušel loni a prošel do semifinále, v němž ho zastavil Daniil Medveděv.

Casper Ruud - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Gstaad,  Ženeva,  Buenos Aires (T);  US Open,  French Open,  Miami (F);  Montréal,  Řím (SF)
Největší úspěchy v hale: Paříž (OF)
Bilance: 50-21
Bilance z posledních 10 zápasů: 5-5
Bilance v hale: 4-3
Bilance proti hráčům Top 10: 4-5 (kariérní 8-20)
Bilance v semifinále: 6-2 (kariérní 14-11)
Grandslamy: Australian Open (-), French Open (F), Wimbledon (2K), US Open (F)

Casper Ruud - Turnaj mistrů
Kariérní bilance: 4-3
Nejlepší výsledek: semifinále (2021-22)
Loňský výsledek: semifinále
Bilance v semifinále: 0-1
Generálka: Basilej (1K), Paříž (OF)
Odehrané zápasy: Auger-Aliassime (7-6 6-4), Fritz (6-3 4-6 7-6), Nadal (5-7 5-7)

Aktuální forma
Rubljov letos posbíral čtyři trofeje, polovinu z nich na halových betonech. Stále však čeká na výraznější průlom na grandslamech a také první triumf na podnicích série Masters. Na tvrdém povrchu v hale zvládl 18 z 23 odehraných duelů v tomto roce. Do závěrečné fáze sezony vstoupil solidně, v Astaně se suverénně probojoval do semifinále a v Gijónu získal čtvrtý letošní titul. Ve Vídni a na Masters v Paříži však ztroskotal na v pořadí už druhém protivníkovi, Grigorovi Dimitrovovi a pozdějším šampionovi Holgerovi Runemu.

Cesta turnajem
V úvodním zápase překvapil, když zvládl dvouapůlhodinovou bitvu se svým krajanem, předloňským šampionem a loňským finalistou Daniilem Medveděvem, ačkoli zahodil spoustu šancí a cestu k vítězství si dost komplikoval. V následujícím jasně nestačil na největšího favorita Novaka Djokoviče, s nímž uhrál jen pět gamů. V přímém souboji o semifinále překvapivě a po obratu přehrál dalšího bývalého vítěze Stefanose Tsitsipase.

Historie na Turnaji mistrů
Turnaje mistrů se účastní třetím rokem po sobě, při obou předchozích startech skončil s bilancí 1-2 v základní skupině.

Andrej Rubljov - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Gijón, Bělehrad,  Dubaj,  Marseille (T);  Astana,  Washington,  Bastad,  Indian Wells,  Rotterdam (SF)
Největší úspěchy v hale: Gijón, Marseille (T); Astana, Rotterdam (SF)
Bilance: 51-19
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance v hale: 18-5
Bilance proti hráčům Top 10: 5-3 (kariérní 18-25)
Bilance v semifinále: 4-5 (kariérní 17-10)
Grandslamy: Australian Open (3K), French Open (ČF), Wimbledon (-), US Open (ČF)

Andrej Rubljov - Turnaj mistrů
Kariérní bilance:
4-5
Nejlepší výsledek: semifinále (2022)
Loňský výsledek: skupina
Bilance v semifinále: 0-0
Generálka: Astana (SF), Gijón (T), Vídeň (2K), Paříž (OF)
Odehrané zápasy: Medveděv (6-7 6-3 7-6), Djokovič (4-6 1-6), Tsitsipas (3-6 6-3 6-2)

TURNAJ MISTRŮ 2022 - PROGRAM 7. HRACÍHO DNE
• CENTRE COURT • (od 11:30 SEČ)
1. Ram/Salisbury (2-USA/Brit.) - Koolhof/N. Skupski (1-Niz./Brit.)
2. Djokovič (7-Srb.) - Fritz (8-USA) / nejdříve ve 14:00 SEČ
3. Mektič/Pavič (4-Chorv.) - Glasspool/Heliövaara (6-Brit./Fin.) / nejdříve v 18:30 SEČ
4. Ruud (3-Nor.) - Rubljov (6-) / nejdříve ve 21:00 SEČ
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

74
Přidat komentář
NoletheBest
si mladyho a odpocatyho Fritze povodil jak koně smile , vyborny predevsim na servisu a na siti. Super zapas smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Super tak možná pár míčů v TB. Ale jinak nevím, jak by mohl být super zápas s asi 40UEsmile
Reagovat
NoletheBest
Musis sledovat konstrukci vymen, zmenu rytmu hry, variabilitu hernich pozic, zadrzene udery aj. A pak zjistis, ze Novak přestože setril krokem hral excelentni zapas.
Reagovat
Ondrej2280
Ty vole,zapas s tolkymi UE a pokazenymi returnami z easy pozicii som u neho dlho nevidel a ty pises ,ze to bol exceletny zapas ?:) To si pozeral aky zapas?:)
Reagovat
NoletheBest
Uz jsem to psal, tak jeste jednou, nejen pro tebe. Nejdes do kazdeho zapasu s tim, ze jdeš střílet winnery, ale jdes tam s tim, abys v podstatě prezil bl hru, tj. usetril co nejvic sil a byl schopny drzet servis a jit na doraz az v tb.
Musis hrat chytře a zneprijemnit to souperi co nejvic, co to jde. Novak se toho v zapasu presne drzel a bylo super sledovat konstrukci vymen a zmen tempa vymen a jak se kousl v tb. Střílení winneru ve stavu jakym byl, nebylo na poradu dne, protoze prostřelit Fritze pri jeho rozsahu pazi a rychlosti je prakticky nerealny ( stejne tak jak Medvedeva nebo Zvereva), spis bych se proto podival na Fritzovy vynucene chyby. Ale returns z easy pozic smile
Reagovat
Ondrej2280
A ty si niekedy hral tenisovy zapas ?:) Lebo napisat ,ze si postavis hru na tom,ze vyhras TB s hracom, ktoreho najsilnejsou strankou je servis, je nieco podobne ako ked si hodis kockou :) Dnes Djoker nestaval vobec nic, dockal sa velkeho poctu UE od Fritza ,ale to nebolo tym ,ze by ho dostaval do nejakych krkolomnych poziici.Dnes, ak by hral tymto stylom proti priemerne hrajucemu Fritzovi,tak prehra.Fritz hral tak 4 z 10tich, a djoker len tesne lepsie. Celkovo to bol djokerov aj Fritzov najslabsi zapas...realne hodnotenie..
Reagovat
NoletheBest
Ty jsi slusnej oddil a proc asi Fritz delal ty ue? Ti pomůzu, ma to spojitost s winnery.zdar smile.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ty ses tak soustředil na toho Jokera, žes zapomněl sledovat Taylora na druhé straně smile
Reagovat
Ondrej2280
Jaj tak,takze djoker hral umyselne naliate lopty na winnery aby ich Fritz kazil:)
Ano,toto sa ti moze podarit ked sa super poserie ale ako taktika na vitazstvo to neni najlepsi recept:)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
To o čem píšeš beru, ale s tolika UE je prostě celkový dojem více než matný. Navíc, já až na výjímky, kdy se Joker vydává k síti nebo hraje agresivně, jeho hru ani přímo jeho moc nemusím...
Reagovat
woody
On hrál celou skupinu celkem aktivně a chodil jak na síť, tak pro vítězné míče.

Dneska nahodil taktiku čekat na Fritzovu chybu a já u toho málem vyrostl.. a že mam 197cm..smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Tak to bacha na futra, nehody se stávají i menším smilesmile

https://m.youtube.com/watch?v=IRs6mYeycII
Reagovat
woody
dnes hrál Novak mnohem hůř než předchozí zápasy, dalo se to, ale vzhledem ke včerejšku očekávat. Doufejme, že si odpočine a zítra bude hrát mnohem lépe a více útočněji jako v zápasech ve skupině, dneska to bylo trápení až na pár míčů v TB.
Reagovat
vladka
Kdyby šli do třetího, tak Nole zkolabuje. Takhle upravenýho jsem ho ještě neviděla. Jeho tenis mám ráda , ale sympaťák je Fritz /jeho "Barbie" radši nekomentuju/smile
Reagovat
Patik
V Turíne už sú asi Vianoce keď si obaja darovali body v tiebreaku..kazdopadne.. Aj keď Taylor prehral nemá sa začo hanbiť.. On tu inak vôbec ani nemal byt a nakoniec pekne semifinále.
Reagovat
QacO
Uz som sa zľakol ze budeme musieť hrať na 3 ale podržal si to skusene no a zajtra idemo pre pohár...smile
Reagovat
street4
Je to borec ????
Reagovat
paddy
tragéd na pět smile
Reagovat
RFanousek
smilesmilesmile
Reagovat
Patik
Hmmm... Nadal ?
Reagovat
RFanousek
smilesmilesmile
Reagovat
Orgasmator
smilesmile
Reagovat
Paixx
Traged s nejvíce GS v historii, to bych taky bral
Reagovat
Ondrej2280
Co rozumne by si od Patika cakal?:)
Reagovat
Patik
Turnaj Majstrov naďalej 0.
Reagovat
paddy
jakýkoli dobrý hráč by dnes Djokoviče porazil smile
Reagovat
com
v prvnim setu rozhodl jeden micek, ve druhym setu skoro jako pres kopirak smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Je to takový učedník smile
Reagovat
Mantra
stalo naopak, tak se Novák poserenaqadrát smile
Reagovat
street4
Co presne?
Reagovat
Mantra
Ale děvče má balkánec fakt lepší. Kde to ten Hary sebral? Takovou tuctovou nádheru namašlovanou, tvl to je otřessmile
Reagovat
baba
plně s tebou souhlasím, to byla zase jedna vyumělkovaná Barbie - je vidět, že i v tomto JOKO
pozná opravdovou kvalitu - Jelena ji převálcovala ...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Tak věkem určitě smile
Je to mladej kluk, kterého ještě baví si hrát s bárbínamasmile
Reagovat
vladka
smile
Reagovat
Mantra
dneska končí smile
Reagovat
Patik
Len taktizuje s energiou.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
A já myslel, že Novák už nehrajesmile
Reagovat
Mantra
ty se mi zdá že máš problém s konzumací masa
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Anebo ty s diakritikousmile
Reagovat
Mantra
je ta napsané záměrně

zdá se že mimo maso ještě vynecháváš i cukr, dia kritiku smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Aha, tak to mě nenapadlo.smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
1.set Joker sice má, ale s tou zdravou výživou to nějak přehnal a motá se mu šiška.smilesmile
Reagovat
paddy
ze šatny si nesl kouzelný nápoj, hopsinkovou šťávu, kterou pili i gumídci smile

https://www.youtube.com/watch?v=fIZIE6gv1UY&t=32s
Reagovat
street4
Rozhodne to byl doping. Na lavicce a pred kamerami. Super logika ????
Reagovat
woody
To může tam mezi setama být s fyzio?
Reagovat
No-le
Novak to uhaluzil a má toho plný brejlesmile ještě není zdaleka vyhráno.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
ještě neskončil 1.set a Taylor už vede 19:9 na UE. Zatím to vypadá, jak kdyby měl vyhrát ten s víc UEsmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
20:11
Reagovat
Ondrej2280
Krasny zapas :)idem spat..:)
Reagovat
woody
zatim hraje tužku...
Reagovat
woody
ten Novak je úplně v lese..
Reagovat
Tomas_Smid_fan
in da woods?smile
Reagovat
woody
přesně smile
Reagovat
woody
posledníma 3 výměnama v TB to záchranil..
Reagovat
Orgasmator
vydřel to a zaslouženě smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Á, zdravá výživa už pomalu ale jistě mele establishmentsmile
Reagovat
Ondrej2280
Aj Fritza pretiahli k establishmentu?:)
Neni to vychodny Nemec?:))
Reagovat
Tomas_Smid_fan
nene, vyrostl na hamburgerechsmile
Reagovat
Ondrej2280
Ale vychodonemeckych burgroch:)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
tam by to byly wurstysmile
Reagovat
Ondrej2280
10 UE v 5 gemoch,tak s tym by Fritzek neuhral ani Janka Kroslaka dnes;))
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Dobře na to jde chlapecsmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
ale jak bude pinkat, tak je konec
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Zatím Taylora drží servis.
Reagovat
QacO
Djoko pod...
Reagovat
Ondrej2280
Djokovic by dnes musel mat naozaj slabsi den aby Fritza neuhral.Najvacsia zbran Friza je servis a to on dokaze eliminovat a ked Fritzek zisti ,ze servis mu az tak nedokaze pomoct tak pojde do kolien:)

Ruud by mohol dnes Rubleva vyprovodit z turnaju.Ak zahra rozumne,bude hrat Rusovi do BH,tak ma velmi slusne sance na postup.

Tip:Djoker a Ruud
Djoker 2:0
Ruud 2:1
Reagovat
Vlk-v-trave
Andrej to nebude mit rozhodne jednoduche... trochu me strasi ty tipy Ondry a Paddyho...

...kdy naposledy naplno Casper hral? 4 dny zpet, v porovnani s Andrejem, ktery se zdimal na kurtu vcera.

Je to specificky turnaj. Uvidime, jestli Andrej sve SF zvladne.

Taylor muze prekvapit, dobrou hrou, muze slusne zatopit, ale nevim, nevim, jestli to muze stacit na postup, Djoko by musel jit asi drsne do blackoutu... ten jejich H2H zacina byt strasak pro Taylora. Ve ctyrech zapasech neuhral ani set, pouze na AO21 dva sety a dostal to do petisetaku... no bude muset vytahnout to nej. co ma k dispozici, nechybovat, a naopak doufat, ze Djoko nebude mit svuj nej. den.
Reagovat
No-le
Myslím, že ta Novak nedá. S Fritzem to bude těžké a po tom včerejším semifinále...
Reagovat
Marduch
https://m.youtube.com/watch?v=xSiItEAtNgg&t=0s
Reagovat
woody
nebuď pesimista
Reagovat
Tennisfan77
Proti Fritzovi mu stačí hrát takový průměr, možná nadprůměr. Taylor by musel předvést fakt životní výkon aby vyhrál.
Reagovat
com
dnes si to rozda Ruud a Rus smilesmile Ruud do finale smile
Reagovat
steve79
Az na Djokovice velke prekvapeni ohledne semifinalistu. Vypadnuti Medvedeva a Tsipsipase jsem necekal.smile
Reagovat
RFanousek
Tak z trojice Medveděva Tsitsipas Djokovic musel vypadnout minimálně jeden
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist