8. den na US Open: Kvitová se o čtvrtfinále utká s Pegulaovou, Plíšková s Azarenkovou

5. 9. 2022, 11:00
Previews 377
V rámci osmého hracího dne se zkompletuje čtvrtfinálové obsazení letošního ročníku US Open. Do akce půjdou dvě české naděje, Petra Kvitová se utká s domácí Jessicou Pegulaovou, Karolína Plíšková změří síly s trojnásobnou finalistkou Viktorií Azarenkovou. Do akce půjdou také světová jednička Iga Šwiateková, Rafael Nadal či Carlos Alcaraz.
NÁŠ DNEŠNÍ VÝBĚR
• Češi v akci •
Kvitová (21-ČR) - Pegulaová (8-USA) | Arthur Ashe Stadium (18:00 SELČ)
Kar. Plíšková (22-ČR) - Azarenková (26-) | Louis Armstrong Stadium (20:30 SELČ)
• Další osmifinále žen •
Šwiateková (1-Pol.) - Niemeierová (Něm.) | Louis Armstrong Stadium (19:00 SELČ)
Collinsová (19-USA) - Sabalenková (6-) | Arthur Ashe Stadium (úterý 1:00 SELČ)
• Osmifinále mužů •
Norrie (7-Brit.) - Rubljov (9-) | Louis Armstrong Stadium (17:00 SELČ)
Tiafoe (22-USA) - Nadal (2-Šp.) | Arthur Ashe Stadium (19:30 SELČ)
Ivaška (-) - Sinner (11-It.) | Louis Armstrong Stadium (22:00 SELČ)
Čilič (15-Chorv.) - Alcaraz (3-Šp.) | Arthur Ashe Stadium (úterý 2:30 SELČ)


• Češi v akci •
Petra Kvitová (21.) - Jessica Pegulaová (8.) | Arthur Ashe Stadium (18:00 SELČ)
Petra Kvitová poprvé od semifinále na French Open 2020 (podzimní termín) postoupila do druhého týdne grandslamů. O vyrovnání svého newyorského maxima se popere s domácí Jessicou Pegulaovou. Američanka naopak byla od začátku loňské sezony už třikrát ve čtvrtfinále majorů, které je jejím maximem. Oba předchozí souboje vyhrála ve dvou setech Kvitová, ten první předloni v tomto dějišti.

Kvitová až na pár výsledků prožívá další podprůměrnou sezonu. Kromě triumfu v Eastbourne a finále v Cincinnati nedokázala na žádném z letošních turnajů dojít dál než do čtvrtfinále. Nedařilo se jí ani na grandslamech, nejdál se dostala do třetího kola Wimbledonu. Po solidní travnaté části sezony vstoupila v Torontu do US Open Series a loučila se hned po prvním zápase. Mnohem lepší to bylo v Cincinnati, kde po odvráceném mečbolu prošla až do svého největšího finále po více než dvou letech. Solidní formu potvrzuje na US Open, kvalifikantku Eriku Andrejevovou dorazila kanárem, ve druhém měla po odstoupení Anheliny Kalininové volno a v následujícím ve fantastické bitvě (12-10 v super tie-breaku) a po dvou odvrácených mečbolech udolala Garbiňe Muguruzaovou.

Pegulaová je v poslední době hráčkou těch největších akcí, na podnicích WTA 1000 či grandslamech posbírala 11 ze 13 čtvrtfinálových účastí od začátku loňské sezony. Jejím letošním maximem je finále na antukové "tisícovce" v Madridu. Po semifinále v Torontu a čtvrtfinále v Cincinnati (pokaždé prohrála s pozdější šampionkou) se solidní formou prezentuje i na domácím grandslamu, kde nedala šanci Aljaksandře Sasnovičové ani kvalifikantkám Viktoriji Golubicové a Yue Yuan.

Kvitová na Pegulaovou umí, Američanka byla ve skvělé formě už před předloňským duelem v tomto dějišti. Hodně bude záležet na tom, kolik fyzických a psychický sil české lvici zbývá, protože Pegulaová předvádí solidní a velmi stabilní výkony a v osmifinále grandslamů je neporažena (3-0), což z ní dělá velmi těžkou soupeřku. Kvitová může postup urvat přes zkušenosti, kterých má stále mnohem více, a díky skvěle zvládnutým předchozím soubojům s domácí hráčkou.

Tip na vítězku: Petra Kvitová

Petra Kvitová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Eastbourne (T); Cincinnati (F)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Cincinnati (F)
Bilance: 24-16
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na venkovních betonech: 15-9
Bilance proti hráčkám Top 10: 3-5 (kariérní 59-66)
Bilance v osmifinále grandslamů: 0-0 (kariérní 13-8)
Grandslamy: Australian Open (1K), French Open (2K), Wimbledon (3K)

Petra Kvitová - US Open
Kariérní bilance:
33-14
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2015, 2017)
Loňský výsledek: 3. kolo
Bilance v osmifinále: 2-4
Generálka: Toronto (1K), Cincinnati (F)
Cesta turnajem: E. Andrejevová (7-6 6-0), Kalininová (bez boje), (9) Muguruzaová (5-7 6-3 7-6)

Jessica Pegulaová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Madrid (F);  Toronto,  Miami (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Toronto, Miami (SF)
Bilance: 34-16
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na venkovních betonech: 20-10
Bilance proti hráčkám Top 30: 8-8 (kariérní 25-32)
Bilance v osmifinále grandslamů: 2-0 (kariérní 3-0)
Grandslamy: Australian Open (ČF), French Open (ČF), Wimbledon (3K)

Jessica Pegulaová - US Open
Kariérní bilance:
8-5
Nejlepší výsledek: osmifinále (2022)
Loňský výsledek: 3. kolo
Bilance v osmifinále: 0-0
Generálka: Washington (2K), Toronto (SF), Cincinnati (ČF)
Cesta turnajem: Golubicová (6-2 6-2), Sasnovičová (6-4 6-4), Yue Yuan (6-2 6-7 6-0)


Karolína Plíšková (22.) - Viktoria Azarenková (26.) | Louis Armstrong Stadium (20:30 SELČ)
Karolína Plíšková už pošesté z posledních sedmi startů prošla do druhého týdne US Open, na letošních grandslamech poprvé. O zopakování loňského čtvrtfinále si finalistka ročníku 2016 zahraje s Viktorií Azarenkovou, která v tomto dějišti už třikrát bojovala o titul. Vzájemná bilance je vyrovnaná, hráčky se potkávají po více než třech letech.

Plíšková do sezony kvůli zlomenině ruky naskočila až v březnu a návrat jí zatím vůbec nevychází, pouze na třech turnajích se probojovala alespoň do čtvrtfinále. Jejím maximem jsou dvě semifinálové účasti. Do US Open Series vstoupila v San José a skončila ve druhém kole na Amandě Anisimovové. V Torontu se naopak dostala až do semifinále, jenže stejně jako ve dvou předchozích případech nedokázala navázat na solidní letošní výsledek a v Cincinnati se loučila již ve druhém kole. V úvodním kole US Open měla namále, s Magdou Linetteovou prohrávala 1-4 v rozhodující sadě a byla dva míčky od porážky. Ve druhém naopak měla usnadněnou práci, jelikož čelila zraněné krajance Marii Bouzkové. Ve třetím po obratu zdolala Belindu Bencicovou.

Azarenková nemůže letošní sezonu hodnotit pozitivně. Bývalá světová jednička sice zvládla vstup do 11 ze 12 turnajů, ale v New Yorku teprve podruhé v tomto roce zvládla tři zápasy po sobě. Do US Open Series naskočila po více než dvouměsíční pauze, a to kvůli zákazu Rusů a Bělorusů startovat na britských travnatých akcích včetně Wimbledonu. Ve Washingtonu uhrála čtvrtfinále a ve druhém kole v Cincinnati schytala výprask od Emmy Raducanuové. Na US Open si až na kolaps ve druhé sadě v úvodním kole vede suverénně, postupně si poradila s Ashlyn Kruegerovou, Martou Kosťukovou a Petrou Martičovou.

Šance na postup jsou naprosto vyrovnané, obě aktérky se v New Yorku prezentují solidní formou a prožívají podprůměrnou sezonu. Azarenková si ale v posledním zápase vedla přece jen o trochu lépe, ačkoli měla o něco slabší soupeřku, a na betonech s Plíškovou vyhrála dva ze tří předchozích soubojů. Obě výhry si připsala na těch amerických. Česká dvojka má nehledě na statistiky velkou šanci loňský výsledek obhájit.

Tip na vítězku: Viktoria Azarenková

Karolína Plíšková - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Toronto,  Štrasburk (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Toronto (SF)
Bilance: 18-14
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na venkovních betonech: 9-5
Bilance proti hráčkám Top 30: 5-4 (kariérní 112-106)
Bilance v osmifinále grandslamů: 0-0 (kariérní 9-3)
Grandslamy: Australian Open (-), French Open (2K), Wimbledon (2K)

Karolína Plíšková - US Open
Kariérní bilance:
27-9
Nejlepší výsledek: finále (2016)
Loňský výsledek: čtvrtfinále
Bilance v osmifinále: 4-1
Generálka: San José (2K), Toronto (SF), Cincinnati (2K)
Cesta turnajem: Linetteová (6-2 4-6 7-6), Bouzková (6-3 6-2), (13) Bencicová (5-7 6-4 6-3)

Viktoria Azarenková - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Washington,  Adelaide (ČF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Washington, Adelaide (ČF)
Bilance: 20-10
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na venkovních betonech: 14-7
Bilance proti hráčkám Top 30: 3-6 (kariérní 192-137)
Bilance v osmifinále grandslamů: 0-1 (kariérní 17-9)
Grandslamy: Australian Open (OF), French Open (3K), Wimbledon (-)

Viktoria Azarenková - US Open
Kariérní bilance:
45-14
Nejlepší výsledek: finále (2012-13, 2020)
Loňský výsledek: 3. kolo
Bilance v osmifinále: 5-1
Generálka: Washington (ČF), Cincinnati (2K)
Cesta turnajem: Kruegerová (6-1 4-6 6-2), Kosťuková (6-2 6-3), Martičová (6-3 6-0)


• Další osmifinále žen •
Iga Šwiateková (1.) - Jule Niemeierová (108.) | Louis Armstrong Stadium (19:00 SELČ)
Největší favoritka, dvojnásobná grandslamová šampionka a světová jednička Iga Šwiateková bude o své první newyorské čtvrtfinále usilovat proti Jule Niemeierové. Mladá Němka v hlavní fázi grandslamů debutovala teprve na letošním French Open a bude útočit už na své druhé čtvrtfinále na této úrovni. Toto střetnutí bude jejich premiérovým.

Šwiateková prožívá naprosto neskutečnou sezonu. Do New Yorku dorazila s fenomenální bilancí 50 výher a pouhých sedmi porážek, podruhé ovládla antukové French Open a v aktuálním roce triumfovala celkem šestkrát. Ve třetím kole Wimbledonu však přišla o neuvěřitelnou sérii 37 vítězství, nejdelší v tomto století, a od té doby se trápí. Na domácí antuce ve Varšavě skončila už ve čtvrtfinále a na velkých generálkách v Torontu ani Cincinnati nepřešla přes osmifinále. Na US Open se možná znovu chytla, bez ztráty setu si poradila s Jasmine Paoliniovou, bývalou šampionkou Sloane Stephensovou i další domácí zástupkyní Lauren Davisovou.

Niemeierová ještě před pár měsíci sbírala úspěchy hlavně na nižších okruzích. Jejím maximem na nejvyšší tour jsou loňská semifinále ve Štrasburku a Hamburku. Do čtvrtfinále se na této úrovni znovu dostala až po roce, a to ve Wimbledonu, kde hrála svou teprve druhou hlavní soutěž na podnicích velké čtyřky, a ještě na menší akci v Lausanne. Generálku absolvovala pouze na W60 v Bronxu a skončila hned v prvním kole. Na US Open však ještě neztratila set, recept našla na trápící se grandslamovou vítězku Sofii Keninovou, Julii Putincevovou i rozjetou Qinwen Zheng.

Po ztrátě historické neporazitelnosti už Šwiateková nepůsobí nezastavitelně, nicméně v New Yorku dosud postupovala s přehledem a s o dva roky starší, ale mnohem méně zkušenou Niemeierovou by si měla bez větších problémů poradit. Druhá jmenovaná má sice za sebou čtvrtfinále Wimbledonu, ovšem z těžších soupeřek v Londýně narazila pouze na trápící se Anett Kontaveitovou.

Tip na vítězku: Iga Šwiateková

Iga Šwiateková - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
French Open,  Řím,  Stuttgart,  Miami,  Indian Wells,  Dauhá (T);  Australian Open,  Adelaide (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Miami, Indian Wells, Dauhá (T); Australian Open, Adelaide (SF)
Bilance: 53-7
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na venkovních betonech: 31-5
Bilance proti hráčkám mimo Top 100: 11-0 (kariérní 90-16)
Bilance v osmifinále grandslamů: 2-0 (kariérní 4-5)
Grandslamy: Australian Open (SF), French Open (T), Wimbledon (3K)

Iga Šwiateková - US Open
Kariérní bilance:
9-3
Nejlepší výsledek: osmifinále (2021-22)
Loňský výsledek: osmifinále
Bilance v osmifinále: 0-1
Generálka: Toronto (OF), Cincinnati (OF)
Cesta turnajem: Paoliniová (6-3 6-0), Stephensová (6-3 6-2), Davisová (6-3 6-4)

Jule Niemeierová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Wimbledon (ČF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: US Open (OF)
Bilance: 34-17
Bilance z posledních 10 zápasů: 6-4
Bilance na venkovních betonech: 7-6
Bilance proti hráčkám Top 10: 1-0 (kariérní 1-0)
Bilance v osmifinále grandslamů: 1-0 (kariérní 1-0)
Grandslamy: Australian Open (Q), French Open (1K), Wimbledon (ČF)

Jule Niemeierová - US Open
Kariérní bilance: 3-0
Nejlepší výsledek: osmifinále (2022)
Loňský výsledek: kvalifikace
Bilance v osmifinále: 0-0
Generálka: W60 Bronx (1K)
Cesta turnajem: Keninová (7-6 6-4), Putincevová (6-4 6-3), Qinwen Zheng (6-4 7-6)


Danielle Collinsová (19.) - Aryna Sabalenková (6.) | Arthur Ashe Stadium (úterý 1:00 SELČ)
Finalistka letošního Australian Open Danielle Collinsová se poprvé dostala do osmifinále domácího grandslamu a vyzve v něm světovou šestku a loňskou semifinalistku Arynu Sabalenkovou. Všechna tři předchozí střetnutí ovládla Běloruska a už dvakrát v tomto dějišti Američanku porazila.

Collinsová kvůli častým zdravotním problémům absolvuje svůj teprve devátý letošní turnaj. Po senzačním finále na Australian Open se dostala do čtvrtfinále v Miami, ale na další vítěznou sérii čekala až do prvního týdne domácího majoru, na kterém se vrátila po téměř dvouměsíční pauze. V New Yorku zatím neztratila set, postupně vyřadila dvojnásobnou šampionku Naomi Ósakaovou, kvalifikantku Cristinu Bucsaovou a nebezpečnou Alizé Cornetovou.

Sabalenková má letos obrovské potíže s dvojchybami, v aktuálním roce jich nasekala jasně nejvíc ze všech hráček na tour (celkem 339 ve 41 zápasech). Přesto si zahrála finále v Hertogenboschi a Stuttgartu a semifinále v Římě a Cincinnati, kde ve třech setech podlehla pozdější šampionce Caroline Garciaové. Stále jí však hrozí, že poprvé od roku 2017 zakončí sezonu bez triumfu na hlavním okruhu. Na US Open zatím střídá lepší a horší výkony, v úvodním kole nedala šanci Catherine Harrisonové, ve druhém otáčela stav 2-6 1-5 a likvidovala dva mečboly proti Kaie Kanepiové a ve třetím přejela Claru Burelovou.

U Sabalenkové bude, jak je tomu letos už zvykem, hodně záležet na podání. Zdá se, že problém s dvojchybami v posledních týdnech eliminovala, nicméně ve druhém kole byla kousíček od vyřazení. Collinsová po skoro dvouměsíční pauze nehraje v nijak oslnivé formě a s největší pravděpodobností neuspěje ani na čtvrtý pokus.

Tip na vítězku: Aryna Sabalenková

Danielle Collinsová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Australian Open (F)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Australian Open (F)
Bilance: 15-8
Bilance z posledních 10 zápasů: 5-5
Bilance na venkovních betonech: 12-3
Bilance proti hráčkám Top 10: 2-1 (kariérní 8-15)
Bilance v osmifinále grandslamů: 1-0 (kariérní 3-0)
Grandslamy: Australian Open (F), French Open (2K), Wimbledon (1K)

Danielle Collinsová - US Open
Kariérní bilance:
6-6
Nejlepší výsledek: osmifinále (2022)
Loňský výsledek: 3. kolo
Bilance v osmifinále: 0-0
Generálka: žádná
Cesta turnajem: Ósakaová (7-6 6-3), Bucsaová (6-2 7-5), Cornetová (6-4 7-6)

Aryna Sabalenková - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Hertogenbosch,  Stuttgart (F);  Cincinnati,  Řím (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Cincinnati (SF)
Bilance: 27-17
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na venkovních betonech: 14-10
Bilance proti hráčkám Top 20: 3-5 (kariérní 38-32)
Bilance v osmifinále grandslamů: 0-1 (kariérní 2-3)
Grandslamy: Australian Open (OF), French Open (3K), Wimbledon (-)

Aryna Sabalenková - US Open
Kariérní bilance:
13-4
Nejlepší výsledek: semifinále (2021)
Loňský výsledek: semifinále
Bilance v osmifinále: 1-1
Generálka: San José (ČF), Toronto (OF), Cincinnati (SF)
Cesta turnajem: Harrisonová (6-1 6-3), Kanepiová (2-6 7-6 6-4), Burelová (6-0 6-2)


• Osmifinále mužů •
Cameron Norrie (9.) - Andrej Rubljov (11.) | Louis Armstrong Stadium (17:00 SELČ)
Cameron Norrie se teprve před dvěma měsíci poprvé dostal do druhého týdne grandslamů a teď si zahraje osmifinále už na druhém majoru v řadě. Semifinalista nedávného Wimbledonu vyzve dvojnásobného čtvrtfinalistu US Open Andreje Rubljova, který může vyrovnat své maximum na podnicích velké čtyřky. Vzájemná bilance je před tímto soubojem vyrovnaná.

Norrie letos navazuje na průlomovou loňskou sezonu, na kontě má dvě trofeje, další dvě finále a ještě byl v semifinále Wimbledonu a na Masters v Cincinnati. Do US Open Series vstoupil v mexickém Los Cabos a málem obhájil loňský triumf, až ve finále podlehl světové jedničce Daniilovi Medveděvovi. Kromě zmíněného Cincinnati se představil ještě na Masters v Montréalu, v osmifinále byl nad jeho síly domácí Félix Auger-Aliassime. Na US Open využil příznivého losu a postupně si bez ztráty setu poradil s Benoitem Pairem, Joaem Sousou a Holgerem Runem.

Rubljov měl vynikající úvodní měsíce roku. Po semifinále v Rotterdamu ovládl halu v Marseille i venkovní betony v Dubaji, probojoval se do semifinále na Masters v Indian Wells a triumfoval ještě na antuce v Bělehradu. Od té doby byl ale jen dvakrát v semifinále, naposledy na svém prvním přípravném turnaji ve Washingtonu. Na akcích Masters v Montréalu ani Cincinnati se do závěrečných bojů nepodíval. Na US Open absolvoval už dvě pětisetové bitvy, a to s antukářem Laslem Djerem a nevyzpytatelným Denisem Shapovalovem. Mezitím smetl Soonwoo Kwona.

Norrie je mírným favoritem zaslouženě, letos má mnohem stabilnější formu než Rubljov a loni ho po obratu porazil v kalifornském San Diegu. Na druhou stranu v tomto roce vyhrál jen třetinu z 15 soubojů s hráči Top 20. Bude tak hodně záležet na tom, s čím Rubljov na kurt přijde, hlavně jeho výkon totiž může rozhodnout o výsledku.

Tip na vítěze: Cameron Norrie

Cameron Norrie - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Lyon,  Delray Beach (T);  Los Cabos,  Acapulko (F);  Cincinnati,  Wimbledon (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Delray Beach (T); Los Cabos, Acapulko (F); Cincinnati (SF)
Bilance: 44-19
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na venkovních betonech: 25-10
Bilance proti hráčům Top 20: 5-10 (kariérní 18-37)
Bilance v osmifinále grandslamů: 1-0 (kariérní 1-0)
Grandslamy: Australian Open (1K), French Open (3K), Wimbledon (SF)

Cameron Norrie - US Open
Kariérní bilance:
7-5
Nejlepší výsledek: osmifinále (2022)
Loňský výsledek: 1. kolo
Bilance v osmifinále: 0-0
Generálka: Los Cabos (F), Montréal (OF), Cincinnati (SF)
Cesta turnajem: Paire (6-0 7-6 6-0), J. Sousa (6-4 6-4 7-6), (28) Rune (7-5 6-4 6-1)

Andrej Rubljov - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Bělehrad,  Dubaj,  Marseille (T);  Washington,  Bastad,  Indian Wells, Rotterdam (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Dubaj (T); Washington, Indian Wells (SF)
Bilance: 39-14
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na venkovních betonech: 18-6
Bilance proti hráčům Top 10: 2-2 (kariérní 15-24)
Bilance v osmifinále grandslamů: 1-0 (kariérní 5-3)
Grandslamy: Australian Open (3K), French Open (ČF), Wimbledon (-)

Andrej Rubljov - US Open
Kariérní bilance:
16-6
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2017, 2020)
Loňský výsledek: 3. kolo
Bilance v osmifinále: 2-1
Generálka: Washington (SF), Montréal (2K), Cincinnati (OF)
Cesta turnajem: Djere (7-6 6-3 3-6 4-6 6-4), Soonwoo Kwon (6-3 6-0 6-4), (19) Shapovalov (6-4 2-6 6-7 6-4 7-6)


Frances Tiafoe (26.) - Rafael Nadal (3.) | Arthur Ashe Stadium (19:30 SELČ)
Zatímco Frances Tiafoe bude bojovat o vyrovnání svého maxima a teprve druhé čtvrtfinále na majorech, rekordman v počtu grandslamových trofejí Rafael Nadal dál útočí na 23. triumf, už čtvrtý na US Open, a post světové jedničky. Oba předchozí souboje bez ztráty setu vyhrál Nadal a domácího tenistu zastavil právě v jeho jediném předchozím čtvrtfinále na grandslamech.

Tiafoe neprožívá nijak povedenou sezonu. V Estorilu sice bojoval o titul, ale v dalším průběhu roku dosáhl jen na jediné další semifinále. To si zahrál na své první generálce v Atlantě, následovalo čtvrtfinále ve Washingtonu, v němž nevyužil šest mečbolů proti pozdějšímu šampionovi Nickovi Kyrgiosovi, a druhé kolo na podnicích Masters v Montréalu a Cincinnati. Na US Open využil příznivého losu a bez ztráty setu přehrál Marcose Girona, Jasona Kublera i trápícího se Diega Schwartzmana.

Nadal se na začátku letošní sezony vrátil po zdravotní pauze a exceloval. V úvodních 20 zápasech nenašel jediného přemožitele a po Australian Open ovládl také French Open, na kontě má rekordních 22 grandslamových trofejí. V poslední době se ale zase trápí zdravotně, od začátku června se zúčastnil jen dvou turnajů. Ve Wimbledonu kvůli zranění břišního svalu nenastoupil k semifinále a na Masters v Cincinnati ztroskotal hned na pozdějším vítězi Bornovi Čoričovi. Do US Open poprvé v kariéře vstoupil prohraným setem, a to s Rinkym Hijikatou. Ještě větší potíže měl ve druhém s Fabiem Fogninim, s Italem prohrával už 2-6 2-4. Ve třetím smetl Richarda Gasqueta.

Tiafoe může být nepříjemným soupeřem, nicméně málokdy dokáže udržet vysokou úroveň hry celý zápas. I proto má s hráči Top 10 mizernou kariérní úspěšnost 7-27 (letos 0-2) a s největší pravděpodobností na domácím majoru skončí už třetím rokem po sobě v osmifinále. Nadal by měl bez potíží projít do další fáze.

Tip na vítěze: Rafael Nadal

Frances Tiafoe - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Estoril (F);  Atlanta (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Atlanta (SF)
Bilance: 24-18
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na venkovních betonech: 13-9
Bilance proti hráčům Top 10: 0-2 (kariérní 7-27)
Bilance v osmifinále grandslamů: 0-1 (kariérní 1-3)
Grandslamy: Australian Open (2K), French Open (2K), Wimbledon (OF)

Frances Tiafoe - US Open
Kariérní bilance:
11-7
Nejlepší výsledek: osmifinále (2020-22)
Loňský výsledek: osmifinále
Bilance v osmifinále: 0-2
Generálka: Washington (ČF), Montréal (2K), Cincinnati (2K)
Cesta turnajem: Giron (7-6 6-4 6-3), Kubler (7-6 7-5 7-6), (14) Schwartzman (7-6 6-4 6-4)

Rafael Nadal - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
French Open,  Acapulko,  Australian Open,  Melbourne 1 (T);  Indian Wells (F);  Wimbledon (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Acapulko, Australian Open, Melbourne 1 (T); Indian Wells (F)
Bilance: 38-4
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance na venkovních betonech: 23-2
Bilance proti hráčům Top 30: 17-3 (kariérní 464-159)
Bilance v osmifinále grandslamů: 3-0 (kariérní 47-6)
Grandslamy: Australian Open (T), French Open (T), Wimbledon (SF)

Rafael Nadal - US Open
Kariérní bilance:
67-11
Nejlepší výsledek: triumf (2010, 2013, 2017, 2019)
Loňský výsledek: nehrál
Bilance v osmifinále: 9-2
Generálka: Cincinnati (2K)
Cesta turnajem: Hijikata (4-6 6-2 6-3 6-3), Fognini (2-6 6-4 6-2 6-1), Gasquet (6-0 6-1 7-5)


Ilja Ivaška (73.) - Jannik Sinner (13.) | Louis Armstrong Stadium (22:00 SELČ)
Osmadvacetiletý Ilja Ivaška podruhé v kariéře postoupil do osmifinále majorů a na první čtvrtfinálovou účast zaútočí proti Jannikovi Sinnerovi, který zopakoval své newyorské maximum a může vyrovnat to grandslamové. Bude se jednat o premiérový vzájemný souboj.

Ivaškovi se letos moc nedaří a tuto chvíli zaostává o 33 míst za svým žebříčkovým maximem. Nejlepšího výsledku v aktuálním roce dosáhl na začátku US Open Series, když v Atlantě prošel do semifinále. Na následujících dvou akcích se však nedostal přes první kolo hlavní soutěže a ve Winston-Salemu, kde obhajoval svůj jediný dosavadní triumf na okruhu ATP, skončil už v osmifinále. Na US Open ale hraje lépe, ve čtyřech setech porazil Sama Querreyho, světovou desítku Huberta Hurkacze i nasazeného Lorenza Musettiho.

Sinner se letos často trápí zdravotně, přesto má skvělou bilanci 41-11 a na šesti z 10 dokončených turnajů (bez skreče či odstoupení) postoupil minimálně do čtvrtfinále. Uspěl až v tom posledním na antuce v Umagu, kde získal svou první letošní trofej. Na podnicích Masters v Montréalu a Cincinnati skončil shodně v osmifinále, v Kanadě prohrál s pozdějším vítězem Pablem Carreňem a ve Spojených státech s Félixem Augerem-Aliassimem. Na US Open se stabilní formou neprezentuje, v úvodním kole vyhrál divoký "pětiseťák" s Danielem Altmaierem, pak neztratil set s Christopherem Eubanksem a Brandona Nakashimu porazil ve čtyřech.

Sinner je ve všech směrech jasně kvalitnějším tenistou, a pokud nebude zdravotně limitován, neměl by ve čtvrtfinálové fázi závěrečného grandslamu sezony chybět. Letos vyhrál všech 17 soubojů s hráči figurujícími od 50. místa níž.

Tip na vítěze: Jannik Sinner

Ilja Ivaška - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Atlanta (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Atlanta (SF)
Bilance: 20-18
Bilance z posledních 10 zápasů: 6-4
Bilance na venkovních betonech: 8-5
Bilance proti hráčům Top 20: 2-7 (kariérní 6-22)
Bilance v osmifinále grandslamů: 0-0 (kariérní 0-1)
Grandslamy: Australian Open (-), French Open (2K), Wimbledon (-)

Ilja Ivaška - US Open
Kariérní bilance:
5-3
Nejlepší výsledek: osmifinále (2022)
Loňský výsledek: 3. kolo
Bilance v osmifinále: 0-0
Generálka: Washington (1K), Cincinnati (Q), Winston-Salem (OF)
Cesta turnajem: Querrey (4-6 6-4 7-6 6-3), (8) Hurkacz (6-4 4-6 7-6 6-3), (26) Musetti (6-4 3-6 6-2 6-3)

Jannik Sinner - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Umag (T)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Miami, Dubaj, Australian Open (ČF)
Bilance: 41-11
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na venkovních betonech: 20-5
Bilance proti hráčům Top 50-100: 17-0 (kariérní 45-13)
Bilance v osmifinále grandslamů: 2-1 (kariérní 3-3)
Grandslamy: Australian Open (ČF), French Open (OF), Wimbledon (ČF)

Jannik Sinner - US Open
Kariérní bilance:
6-3
Nejlepší výsledek: osmifinále (2021-22)
Loňský výsledek: osmifinále
Bilance v osmifinále: 0-1
Generálka: Montréal (OF), Cincinnati (OF)
Cesta turnajem: Altmaier (5-7 6-2 6-1 3-6 6-1), Eubanks (6-4 7-6 6-2), Nakashima (3-6 6-4 6-1 6-2)


Marin Čilič (17.) - Carlos Alcaraz (4.) | Arthur Ashe Stadium (úterý 2:30 SELČ)
Marin Čilič si po třech letech zahraje osmifinále US Open, kde v roce 2014 získal svůj jediný dosavadní grandslamový titul. Semifinalista nedávného French Open v něm vyzve loňského čtvrtfinalistu Carlose Alcaraze, který může vyrovnat své maximum na majorech. Alcaraz vyhrál oba letošní souboje na amerických betonech ve dvou setech a ve vzájemné bilanci vede 2-1.

Čilič po několikaletém trápení prožívá velmi povedenou sezonu. Jeho letošním maximem jsou semifinálové účasti v Adelaide (x2), na French Open a v londýnském Queen's Clubu. Na obou generálkách dosáhl na dvě výhry, v osmifinále Masters v Montréalu jasně prohrál s Tommym Paulem a ve stejné fázi dalšího podniku stejné kategorie v Cincinnati byl nad jeho síly dnešní soupeř. Na US Open si bez ztráty setu poradil s kvalifikantem Maximilianem Martererem i antukářem Albertem Ramosem a ve třetím kole ve čtyřech sadách zdolal Daniela Evanse.

Alcaraz má letos fenomenální bilanci 47 výher (nejvíce na tour) a devíti porážek. Silnou měl hlavně první půlku sezony, po triumfu v Rio de Janeiru získal v Miami svou první trofej z Masters a ovládl i Barcelonu a další Masters v Madridu. Po vyřazení ve čtvrtfinále French Open se mu však přestalo dařit a po skončení Wimbledonu se ještě vrátil na antuku, v Hamburku i Umagu prohrál finále. Generálky na US Open se mu nepovedly vůbec, v Montréalu nestačil hned na Tommyho Paula a ve čtvrtfinále v Cincinnati ho zastavil Cameron Norrie. V New Yorku zatím neztratil set, postupně si poradil se Sebastiánem Báezem (skreč), Federicem Coríou a Jensonem Brooksbym.

Vypadá to, že se Alcaraz v New Yorku po několika podprůměrných měsících zase chytil a šance vylepšit grandslamové maximum ani post světové jedničky nevypadají vůbec nereálně. Proti Čiličovi, který letos v New Yorku v nijak oslnivé formě nehraje, by měl potvrdit roli jasného favorita.

Tip na vítěze: Carlos Alcaraz

Marin Čilič - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Queens,  French Open,  Adelaide 2,  Adelaide (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Adelaide 2, Adelaide (SF)
Bilance: 28-15
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na venkovních betonech: 16-9
Bilance proti hráčům Top 10: 3-4 (kariérní 36-95)
Bilance v osmifinále grandslamů: 1-1 (kariérní 14-12)
Grandslamy: Australian Open (OF), French Open (SF), Wimbledon (-)

Marin Čilič - US Open
Kariérní bilance:
41-12
Nejlepší výsledek: triumf (2014)
Loňský výsledek: 1. kolo
Bilance v osmifinále: 5-1
Generálka: Montréal (OF), Cincinnati (OF)
Cesta turnajem: Marterer (6-3 6-2 7-5), Ramos (6-3 7-6 6-3), (20) Evans (7-6 6-7 6-2 7-5)

Carlos Alcaraz - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Madrid,  Barcelona,  Miami,  Rio de Janeiro (T);  Umag,  Hamburk (F);  Indian Wells (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Miami (T); Indian Wells (SF)
Bilance: 47-9
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na venkovních betonech: 17-4
Bilance proti hráčům Top 20: 14-6 (kariérní 18-11)
Bilance v osmifinále grandslamů: 1-1 (kariérní 2-1)
Grandslamy: Australian Open (3K), French Open (ČF), Wimbledon (OF)

Carlos Alcaraz - US Open
Kariérní bilance:
7-1
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2021)
Loňský výsledek: čtvrtfinále
Bilance v osmifinále: 1-0
Generálka: Montréal (2K), Cincinnati (ČF)
Cesta turnajem: Báez (7-5 7-5 2-0 skreč), Coría (6-2 6-1 7-5), Brooksby (6-3 6-3 6-3)

US OPEN 2022 - PROGRAM 8. HRACÍHO DNE
• ARTHUR ASHE STADIUM • (od 18:00 SELČ)
1. Kvitová (21-ČR) - Pegulaová (8-USA)
2. Tiafoe (22-USA) - Nadal (2-Šp.)
3. Collinsová (19-USA) - Sabalenková (6-) / nejdříve v úterý v 1:00 SELČ
4. Čilič (15-Chorv.) - Alcaraz (3-Šp.)
• LOUIS ARMSTRONG STADIUM • (od 17:00 SELČ)
1. Norrie (7-Brit.) - Rubljov (9-)
2. Šwiateková (1-Pol.) - Niemeierová (Něm.)
3. Kar. Plíšková (22-ČR) - Azarenková (26-)
4. Ivaška (-) - Sinner (11-It.)
• COURT 13 • (od 17:00 SELČ)
2. Nicod (11-ČR) - Kang (USA)
• COURT 6 • (od 17:00 SELČ)
1. Bartoň (ČR) - Williams (USA)
• COURT 11 • (od 17:00 SELČ)
5. Havlíčková/Šnajderová (1-ČR/-) - Kenžibajevová/Sagandikovová (Kaz.)
• COURT 15 • (od 17:00 SELČ)
4. Bartoň/Nicod (4-ČR) - Naď/Privara (SR)
Kompletní program
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

377
Přidat komentář
frenkie57
Velká gratulace!!! Kája odehrála určitě nejlepší zápas této sezóny a po velkém boji to urvala. Když ten výkon zopakuje i ve QF, tak není bez šancí. BRAVO!!!
Reagovat
Liverpool22
smilesmilesmile
Reagovat
Mony
Jasně, že není bez sanci
Reagovat
Blondie
Lol, ta Vica XD ona to fakt projede :D
Reagovat
Blondie
A místo aby byla nahoře, tak se prostě složí XD
Reagovat
smazaný uživatel
Naštěstí prohrála.
Za to, jak se zachovala v zápase s Lindou F., u mě ztratila veškerý respekt.
Reagovat
Maisterstich
Karolína Plíšková se jednou stane nejlepší tenistkou historie, letos vyhraje US Open a příští rok všechny čtyři grandslamy. Sice to nakonec o chlup nevyjde, ale skoro překoná Serenu v počtu získaných grandslamových titulů. Je to jedinečná hráčka, kterou navíc podporuje čistá duše, hodný chlapec Michal Hrdlička.
Reagovat
brixner
Kája teď pinkla dvě esa! Servis se snad vrací!smile
Reagovat
Maisterstich
Nadal nikdy tenis moc neuměl, 22 grandslamů je čistá náhoda a spíš nemohoucnost soupeřů. Hrál v nejslabší éře, co existovala v dějinách tenisu.
Reagovat
Amputace
A na antuce byla ta éra dokonce ještě slabší než před tenisem.
Reagovat
Maisterstich
Antuka není tenis pro mě, tenis má smysl jen v hale v Londýně na Turnaji Mistrů, to je pravý turnaj a to ten klaun nevyhrál ani jednou.
Reagovat
brixner
smilesmilesmile
Reagovat
farr
lol to sou perly , kde je sakra ten ratlík Rafaol s čobolem eFkem to by byla teprv prdelsmilesmilesmile...
Reagovat
RFanousek
A v pavouku tak najednou zůstává poslední GS vítěz Cilic.
Reagovat
Pe3k
A žádný fanda Nadala doteď nepřipustil, že se jedná o jednu z nejslabších sezon ever. smile smile smile
Reagovat
brixner
smilesmilesmile
Reagovat
farr
Spíš nechápu kde ty dva největší radikální šašci jsou, všichni víme o kom je řeč, no asi právě choděj kanálama, že jim jejich modlu vyhodil kluk z ghetta smile.
Reagovat
brixner
smilesmilesmile
Reagovat
Maisterstich
To není sezóna, to je vtip
Reagovat
brixner
A víš, že by mi jeho tutil ani moc nevadil? Ale přál bych to spíš Nickovi!
Reagovat
brixner
Ale podle mě má Kája nejlepší dobíhaný pasiv čopovaný forhend na okruhu!!!
Reagovat
zfloyd
Viku přehrává , jestli nezačne dělat chyby tak vyhraje smilesmile
Reagovat
brixner
Tak Fanda vyhrál!!! Mam radost!!!smilesmilesmile
Reagovat
NoletheBest
Tak kdo na to vsadil, ma u me smile. Jak se na Nadala normalne nedivam, tak dnes to slo smile Franta smile
Reagovat
brixner
Jo jo, Franta!smilesmilesmile
Reagovat
farr
Jako Nadal out to je bájo. Turnaj dostává úplně jiný rozměr a navíc je jisté, že bude poznán nový GS šampión, pokaď se teda dneska a ještě pak další 3 zápasy nezblázní Marinsmilesmile... Vamos!!!smile
Reagovat
turista
Nadal vyhučel v zápase, který jsem považoval za formalitu pro Nadala. Tiafoe klobouk dolů před jeho výkonem.
Reagovat
RFanousek
Myslím, že některé věci co mu tam spadly ani sám nevěděl jak zahrál, ale proti Nadalovi to ani jinak nejde.
Reagovat
paddy
smile
potvrzuje se, že letos je to nejotevřenější GS na mnoho let
Reagovat
paddy
až vypadne Alkáč, tak je to v cajku smile
Reagovat
farr
Hnědkoškrabce jednou konečně dojde pověstné štěstí a hned z toho jsou odsudky že tenhle GS vlastně není vůbec plnohodnotný, stát se to na AO kde kdyby nebyl Shapo totalni mentální kripl kdy mel Nadala utahanýho jako kotě tak by to taky byl Haluzák kdyby vyhrál ? Jediný fakt je že letos do sportu až moc mluví politika ať už jde o válku nebo o ty stupidní pseudopravidla s vakcínama. Doufám že AO bude v plné síle a mlaďáci si to na hardu férově rozdaj s dědkama o první opravdu plnohodnotný titul po Covid éře...
Reagovat
Kojinho
Že na toho klauna vůbec reaguješ. Viz. ty "moudra", co psal níže.
Reagovat
paddy
A tobě doporučuji se vrátit do školy,
protože neumíš číst smile

Asi nebo ať to dopadne jakkoli jasně vyjadřuje postoj k výsledku smile
Reagovat
farr
Proč bych nereagoval , doufám že si šašek aspoň pořádně vsadil s kurzem 1.7 aspoň tak 100k ať má Pěkný Vánoce smilesmilesmile...
Reagovat
paddy
Pro tvou informaci, já o haluzákovi psal už před turnajem smile
Reagovat
Amputace
Tiafoe neuvěřitelný. A navíc sympaťák. Vůbec bych se nezlobil, kdyby to vyhrál celé.
Reagovat
Pe3k
lol smile
Reagovat
Amputace
Co máš zase za problém?
Reagovat
RFanousek
Smekám. Výkon a zápas jeho života. Od začátku do konce hrál na světové úrovni.
Reagovat
brixner
Tak jak dopadl Fanda???????
Reagovat
frenkie57
Kája to nakonec strhla na svoji stranu. Sledujeme oboustranně skvělý tenis. Těším se na druhý set.
Reagovat
farr
Paráda Kájo. Aneb někdy i z hovna bič upleteš smilesmile. Ale ne vážně super obrana a v pravý čas chodí do protiútoku i s kapkou štěstí set strhla na svoji stranusmile.
Reagovat
Blondie
Vicooo XD jsem věděla XD
Reagovat
paddy
sdílím smile

23:52
Metla
Když se člověk kouká na tenis tiafoe - Nadal a pak se podívá na tuhle chcanku tak mi furt hlava nebere ze berou stejný peníze
Reagovat
brixner
Múdry to muž...smile
Reagovat
zfloyd
já se na Nadala můžu dívat jen když je na příjmu , ten jeho rituál na servisu fakt nemusím
Reagovat
Tomas_Smid_fan
má arogantní Nadal u zadele. Jsem zvědav na komenty jeho fanoušků. Nadal se dneska snížil na úroveň Cypasmile
Joker na USO nemohl, protože do sebe nenechal píchnout něco co nechtěl a ten, kdo se chodí "občerstvit" do šatny, jak se mu zlíbí, žádný problém nemá smilesmile
Reagovat
Blondie
Co se tam zase dělo?
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Nadal šel hned po 1.setu do šatny, ale bez MTO a Frantu nechal čekat 8min. Bernandes se samozřejmě na nic nezmohl...
Reagovat
Blondie
děkuju...
Reagovat
brixner
Tome, kolik to je???
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Franta potřebuje 3mice
Reagovat
Pe3k
smile
Reagovat
Fandina
Tak doufám, že teď Kája dobře podá a pojistí si TB.
Reagovat
Liverpool22
Je to taktická bitva - je vidět, že spolu hrají už poněkolikáté a tak se dobře znají - je těžké něco vymýšlet.....
Reagovat
Fandina
Škoda toho posledního fiftýnu Káji na 4:5. Kája to moc u sítě uchvátala a ještě to odnesla raketa.
Reagovat
Blondie
A teď nedopodává XD
Reagovat
Blondie
to říkám :D
Teď Plíšková čistá hra :D
Reagovat
farr
Jžš proč si to ty ženský nenechaj spadnout na zem, takhle nalitej míč narvat do půly sítě. Twl to bys ji jednu plesknul fakt że jo...smile
Reagovat
brixner
Ježiši, co to má VVV na sobě za pytel????? No to je hrůza, Kája je proti ní princezna! Doufam, že jí vymlaskne, Rumunka, vona...nebudu zlejsmile
Reagovat
Blondie
To upravování sukýnek mi také přijde děsivé, připomíná mi to pleny. Ale holky nadávaly, že jim sukně moc vlají... taky nechápu, jak s tím může nějaký návrhář přijít :/
Reagovat
brixner
No fakt, že jo, to je jako když má mimino plnej ten pytel kolem sebesmile Zlatá Navrátilka!!!
Reagovat
Fandina
Nemá pytel, jen zakasanou sukynku, jak bývá u ní zvykem.
Reagovat
brixner
Bábinko, nejsem na módu, já tak kytičky a tak, ale tohle vypadá jako ňáký plný dupačkysmilesmilesmile
Reagovat
Fandina
Je to normální sukně, užší než třeba má Kája. Ale ona si to podkasává do nohaviček, které bývají součástí tenisových sukní. Dělá to často.
Reagovat
Blondie
Mně se to teda taky hrozně nelíbí...
Reagovat
Fandina
Mně také ne. Ona si to ale takhle u sukní dělá. Vypadá to nevhodně, nevzhledně, neupraveně a zbytečně se odhaluje.
Reagovat
Blondie
Já bych se nemohla soustředit na hru, prostě bych si připadala děsně ohavně XD
Reagovat
Fandina
Já dtto.
Reagovat
brixner
Myslíš skoro jako svlíknutá??smilesmilesmile
Reagovat
brixner
Bábi, už naposled - sukně by se asi dala podkasat po stranách, prostě by se nějak zastrčila za kalhotky. Jenže mě příjde, že VVV to má spojené i mezi nohama, prostě secvaknuté sicherhajckou a proto to vypadá, jako pytel! A plnej pytel z toho, ýe hraje s Kájousmilesmilesmile
Reagovat
Fandina
Ještě jednou, je to normální sukně, ve které hraje kdejaká tenistka se smlouvou u Nike. Vika si to zakasává. Tečka.
Reagovat
brixner
A kam to teda strká mezi nohama??? To mi nejde do hlavy furt...
Reagovat
Fandina
Mezi nohoma nic nestrká, podkasá si to na boku.
Reagovat
paddy
Viki má nejen pytel, ale i péro smile

https://www.youtube.com/watch?v=zCKnBmgH0ZY&t=57s
Reagovat
brixner
Podobný pytle nosí i Iga, za mě je to fakt hnusný! Proč nenosej kraťasy, jako ta Italka(??), co vo ní tady psali, že má prdel jako valach? Když si vzpomenu na ty jednoduchý sukně, co nosily Navrátilka nebo Mandlíková anebo šortky, jako vobčas Dementěvová...Ach jo, vim, že asi musej, smlouvy a tak, ale ti návrháři musí bejt prostě buzny, protože tohle potlačuje ženskost a třeba zrovna VVV je vodporná řevem i zjevem, ale figuru má dobrou, takže...Zlatý montérkysmile
Reagovat
Blondie
taky nechápu, proč jim prostě nedají na výběr i hezké šortky.
Reagovat
Fandina
Je to normální sukně. Někdo si ji podkasává. Mně to připadá hloupé.
Reagovat
Blondie
Nadal na cestě ven...? :(

Ty jo, Nick vs. Carlos ve finále?
Reagovat
Blondie
Vica taky neví, jak je hřiště dlouhé... :-)
Reagovat
Krisboy
smilesmile

Ale ještě není konec smile
Reagovat
annah
Konec bude v pátém setu, ktery vyhraje Nadal.
Reagovat
RFanousek
Neskutečně
Reagovat
Blondie
Karo zatím výborně, krucajs. Do toho, Viko, seber se smile
Reagovat
Liverpool22
zatím super smilesmilesmile
Reagovat
Blondie
Tak to nevypadá, že by měla šanci XD
Reagovat
brixner
Neblázni, ať radši vodjede už domu, vždyť to je hrůza hrůzsmilesmilesmile
Reagovat
Blondie
Karolínin outfit je super, jen škoda kombinace růžové a červené. Teda za mě :)
Reagovat
Liverpool22
smile jo střih šatů super, ale kombinace žůžové a červené mi prostě neladí....
Reagovat
Fandina
Růžovou ale z červené namícháš. Je to vlastně její příbuzná.
Reagovat
Fandina
Moc pěkné oblečení, pořád přemýšlím, proč se Nike s Filou takhle shodují, najednou mají růžovou a červené lemování obě firmy. Zvláštní.
Reagovat
Fandina
Vika je také moc hezky oblečená. místo růžové sukynky, co měla Petra, je tmavě modrá.
Reagovat
Blondie
Za mě hezčí ta modrá :-) ale já jsem vždy za modrou.
Reagovat
Fandina
Mně se víc líbila to růžové oblečení. Dlouho tu nic takového nebylo. Jen je divné, že po nerůžovém období se objeví u dvou velkých firem.
Reagovat
Fandina
líbilo
Reagovat
Oin
Jen růžová to může být, tydydududydydududypdyp.
Reagovat
Blondie
Mimochodem, když se podíváš na tričko Peti, tak je to kombinace s bílou, nebo světle mátovou? Nemohu se rozhodnout. Možná je to bílé a ten zvláštní odstín dělá odraz kurtu, ale pořád tam vidím nádech mátové.
Reagovat
Fandina
To samé triko má Vika, čistě bílá to nebude, ale každý počítač, televize má trochu jiné nastavení barev, takže buď je to nádech do modra nebo zelena nebo zelenomodra, bílá to asi není.
Reagovat
annah
Je to matova.
Reagovat
annah
Jo, ty dve barvy k sobě neladi.
Snad Pliskova bude následovat Igu. Ta mi udělala radost.
Reagovat
Fandina
Iguška to nakonec dala. Je to šikulinka. smilesmile
Reagovat
brixner
Asi sem blbej, ale mě se hrozně líbí kombinace červené a černé!smile
Reagovat
Tennisfan77
Hraje na světové úrovni, Rafa pořad nemá nic jistého.
Reagovat
Tennisfan77
I bych se na to podíval, ale můj over 3.5 za 1.84 mne zcela uspokojil, ať si to vyhraje kdo chce smile
Reagovat
paddy
pokud hraje na světové úrovni a nestačí to, pak to ukazuje, jak je slabý

stats to potvrzuje
24 let
max 24 ranking
max QF GS a Masters

někteří za tím vidí smůlu smile
Reagovat
Tennisfan77
Aktuálně na centru můžeš vidět, ze dosavadní kariéra Tiafoa nemá žádnou váhu.

Ten zapas je naprosto otevřená partie.
Reagovat
Katreska
Tvoj kolega tu dnes ukazal tabulku, ze kvalitu ukazuje rebrickove nasadenie hráča :)

Tiafoe dnes dokonalý.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Dokonalost vypadá jinaksmile
Reagovat
RFanousek
Smůlu měl v tom jednom gamu, nedávej mým slovům význam jaký nemají.smile
Reagovat
Roman47
Niemeierová prošvihla jedinečnou šanci porazit světovou jedničku. Takhle špatně hrající číslo 1 už nepotká.
Reagovat
Mony
Od 2.setu hrála dobre
Reagovat
Roman47
Podle mě měla Niemeierová 2. set ve svých rukou. Byly tam aspoň 3 breaky na obou stranách.
Reagovat
Liverpool22
smile
Reagovat
paddy
zatím na turnaji vychází vstříc sázkařům
1. set prohraje, čímž vylepší kurz smile

NY žumpa se raduje po každém vítězném gemu, ale po zápase asi bude odcházet s korektně nasraným ksichtem smile

1,7 kurz bylo hřích nevsadit, ať to dopadne jakkoli smile
Reagovat
Kojinho
Ehm, říkal jsi něco?
Reagovat
RFanousek
Tak takovouto smůlu jakou měl Tiafoe v tomto gamu jsem už dlouho neviděl. Tři těsné míčky všechny pro Nadala, z toho dva doslova milimetrové.
Reagovat
paddy
a takovou smůlu bude mít celou kariéru

lidově se tomu říká rozdíl kvality smile
Reagovat
RFanousek
Tenhle game nebyl o rozdílu kvality. To opravdu ne. Z pekla štěstí pro jednoho, smůla pro druhého.
Reagovat
Tennisfan77
Tak Nadal je známy tím, ze štěstí je ve většině případu na jeho straně, nepamatuju zapas, kde by měl vylozenou smůlu, většina pásek a lajn jde za nim
Reagovat
brixner
TVL, ten postoj při servisu asi sekundu po nadhozu - úplně vidím Borise Beckera!!! To snad není možný!smile
Reagovat
farr
Nechápu kde tuhle helmutku z čistajasna vyhrabali, to je totální lama to sem dlouho neviděl, baba jak jarmara, ale podání to neumí, pohyb 0, ani pořádnou ránu neumí dát. Na druhou stranu tahle NO.1 že ma bejt nová dominatorka to teda nevim nevim hodně slabý jako uhrála to zkušeně, ale nemít tam proti sobě takovýhle jelito myslím, že by byla venku. Snad se zvedne a bude hrát líp, ženský tenis fakt potřebuje trochu stability. A ňakou babu co vyhraje aspoň 2 GS v sezóně...
Reagovat
Mony
I ty vlny má Jule podobné. Navíc Iga umí preradit na vyšší level.. No bude to mít Jule s Igou ještě hodně tezke
Reagovat
farr
Hroznej tenis ty holky dneska. Fakt WTA těžkej hnůj. Ten zápas Petry s Mugu mělo bejt finále. tam za mě to chtělo rozdat ceny a zbytek pseudoturnaje odpískat. To je nějakej závod v breakovani ? Toto fakt jako nema kvalitu GS tenisu , beru beru někdo řekne ženy občas hrajou takové zapasy, ale těch ztracených servisů je až moc a ten obraz hry to strašně poznamenává...
Reagovat
SpacialRecognition
takhle hratelnou jsem jí viděl naposled na Wimbledonu. Ale Niemier je tak špatná, že Ize stačí lehké zlepšení a přehrává jí .smile
Reagovat
Liverpool22
Iga už je hratelná delší dobu. Snad se Jule zvedne a vyhraje smile
Reagovat
kulhavej_kmet
Zajímavé, jak se ta móda vrací. Takovéhle červené trenky, jaké oba mají, jsem kdysi nosil na tělocvik.
Reagovat
RFanousek
Nadal má podle mě růžové. Tiafoe červené.
Reagovat
annah
Myslím, že mají oba červené. Ale své oblíbené růžové se Rafa úplně nevzdal. Má aspoň růžový proužek na triku na prsou.
Po čase má zase vkusné oblečení.
Reagovat
Mony
Jo, pionyri museli v cervenym
Reagovat
RFanousek
To byl dobrý coaching teď smile
Reagovat
kulhavej_kmet
Druhý set dá Rafa 61smile
Reagovat
RFanousek
Ten černoušek hraje neskutečně smile
Reagovat
Tennisfan77
Nehraje, dle specialistu na fóru Tipsportu hraje hnůj a Nadal je prý pasivní.

Setball prý Nadal vyloženě posral.

Oni by asi ten 140 km/h cross po servisu ven z kurtu kluci dobehli na klid smile
Reagovat
com
spis Nadal zas hraje s nakym bebí.. Po zapase se vymluvi, ze mu neco je smile
Reagovat
RFanousek
Díváš se? Já ano.
Pokud se, jak předpokládám, díváš na Igu, tak nemůžeš vědět jak vypadá tento zápas. smile
Reagovat
Blondie
Proč by nemohl? Jeden zápas v TV, druhý na PC, popřípadě dvě okna. Já u sledování Peti na monitoru normálně makala.
Reagovat
RFanousek
Okay, tak to potom ano smile
Reagovat
annah
Jo, ale stejne mu to nebude nic platné. Po prvním setu to opet vezme Rafa do rukou a Franta se poveze...
Reagovat
RFanousek
Je jasné, že nebude takto hrát celý zápas. A Nadal je pořád favoritem na vítězství. Ale může to být ještě dost zajímavé.
Reagovat
SpacialRecognition
ta němka začíná hrát hur a hur, Iga to otočí
Reagovat
zfloyd
už vůbec nehraje z takovou lehkostí jak hrávala
na druhou stranu dostávat od Jule kraťasy na servis , to je velmi zajímavý prvek ve hře
Reagovat
Roman47
Swiateková hraje příšerně. Když už se Němce podaří dostat míček do kurtu, tak ho pro jistotu zazdí sama.
Reagovat
Liverpool22
Němka má potenciál už na Wimbledonu ukázala kvalitu. Navíc je pořád dost mladá + má silné datum narození 12. 8. - dvanáctka je dost silné číslo + znamení Lva - takže má předpoklady vyhrávat i např. GS titul.....
Reagovat
com
a rekla ti tva vestecka koule i to, kdo vyhraje letosni US Open smilesmile
Reagovat
zfloyd
Garcia
Reagovat
Liverpool22
Letošní USO vyhraje Plíšková - to víme všichni smilesmilesmile
Reagovat
com
jo jen sem se chtel ujistit, jestli nemam mylny info.. Diky za potvrzeni smilesmile
Reagovat
paddy
Reagovat
Liverpool22
smilesmile
Reagovat
SpacialRecognition
doraž Igu smile
Reagovat
com
smilesmilesmile
Reagovat
Torn
No, jeden set projela. Se obávám, že to otočí...megera.
Reagovat
Blondie
Ty jo, Iga hoří O_o
Reagovat
annah
Smarja, když to Petra projela, snad ji nebude Iga následovat! To neee!
Ta Němka vypadá dost nesympaticky, má setrvale takový prinasr.ny vyraz.
Reagovat
Torn
Jak začalo pršet, tak jsem šel radši zkoušet servis. :D No, trochu jsem se bál, že ta výhra nad Mugu bude pro Petru Pyrrhovo vítězství.

Škoda no, protože Pegula není neporazitelná.
Reagovat
Blondie
Promiň, ale nedává logický smysl říkat tomu Pyrrhovo vítězství. To byl normální win pro Petru - získala body, získala prachy, posunula se v race. Že už v dalším zápase nenavázala, z toho nedělá Pyrrhovo vítězství, nevíme ani, zda byla fakt tak vyčerpaná.

A navíc ji samotnou musel ten zápas s Mugu strašně potěšit. I nás fandy přece.
Reagovat
Torn
Nepochopila si to kočko. Já o tomhle nepochybuju. Byla to reakce na to, že bude bez šťávy. Výhra super, body super, prize money super, ale hádám, že chtěla trochu víc.
Reagovat
Blondie
já úplně rozumím pointě, jen si prostě nemyslím, že se na to hodí termín Pyrrhovo vítězství :D

To si představuji tak, že se dva řežou, přičemž jeden sice vyhraje a druhý umře, ale vítěz je do konce života v posteli připojený na přístroje.

Ne že si připíše cenné trofeje, ale holt už nemá síly na další match.

Ale to je filozofování, no :D
Reagovat
lxr
Bohužel ji zápas s Mugu úplně vyčerpal. Je to škoda, ale OF je v jejím věku každopádně úspěch. Dneska hrůza, ale jinak spokojenost. U Petry si vážím každého odehraneho turnaje. Tolik jich už zase nebude.
Reagovat
Liverpool22
smilesmilesmile
Reagovat
hanz
smile
Reagovat
SpacialRecognition
Ještě dneska dostane výprask Karolína abude to
Reagovat
Mantra
Jule má do Twiggy taky daleko smilesmile
Reagovat
hanz
Taková báryšna no
Reagovat
zfloyd
je spíš taková svalnatá , urostlá smile
Reagovat
Mantra
hm, nadělaná jako dort smile
Reagovat
Alien
Ohromná gratulace Lvici Kvitové, která vybojovala postup Pegule do čtvrtfinále! Je nutno dodat, že Pegula se vůbec nedostala do hry a tudíž se ani nezapotila! Děkujeme za ojedinělý zážitek!
Reagovat
paddy
porazit podvodnici Swiatek
https://sport.aktualne.cz/tenis/to-je-trochu-podpasovka-jednicka-swiatekova-celi-kritice-za/r~9f43798a2cf311ed8d680cc47ab5f122

naše holky můžou být rády, že 1 ze 3 kol měly walkover smile
Reagovat
petrulinka
Aby vůbec postoupila
Reagovat
GaelM
Petra je úplně mimo. Když je silná soupeřka, tak se nedá nic dělat, ale tady se Petra vyřadila úplně sama. Nikdy nebyla konzistentní hráčka, ale tohle je fakt extrém.

Nicméně osmifinále GS není v téhle fázi kariéry žádná katastrofa a užijme si to, protože je velká otázka, kolik toho Petra na grandslamech ještě odehraje. Já očekávám během příští sezóny definitivní konec - možná po Wimbledonu?
Reagovat
hanz
Byl na ní pěkný pohled když vyhrávala, ale tohle trápení lepší ukončit a jít dál. Stojím si za tím, že na GS už jen jako komparz.
Reagovat
EllNino
Kamaráde, doufám, že jsi viděl zápas proti Mugu a trochu jsi ho ocenil, žádný koment tu od tebe nebyl ... a dneska se zjevíš za stavu 3:6 2:5 a leješ tu zase nějaký slinty
Reagovat
LukasH
Kopne si do ní ještě tak desetkrát a bude spokojenejsmile
Reagovat
hanz
Nesledoval jsem ten zápas, nebyl na ni čas, občas jsem zkouknul jen skore a prohrat vedení třemi dably v řadě a odevzdat set je prostě tfuj.
Reagovat
Grape
Tebe mít ve svém okolí, to musí být peklo. Takového totálního negativistu aby člověk pohledal...
Reagovat
tommr
tak takovej propadák v týhle fázi GS jsem už dlouho neviděl ... smile
Reagovat
hanz
Vybodla se na to, Pegča nehrála nic světobornýho a ta naše se jen vyoutovala.
Reagovat
Liverpool22
Péťa byla unavená - prostě už má nějaký věk a po BIG zápase s Mugu, který se hrál v obrovské intenzitě už prostě neměla kde brát......
Reagovat
hanz
Tak se na to má vykvajznout a né se ztrapňovat na kurtu. Tohle nebylo hodné na GS, možná tak na ITF.
Reagovat
Liverpool22
smile houby - nerozumíš tomu a jen prudíš.
Reagovat
farr
A já bych se zas asi vykvajznul furt na tyhle slinty, když Petra tak strašně irituje, tak bych se laskavě zdržel tohohle neustálýho kopání do ležícího a běžel radši hrát třeba piškvorky bo něco tak... Tohle fakt nikoho nezajímá, přínos k diskuzi 0 a jen zvratky a hejt. Se to holt nepovedlo no co... je to jen sport, ale zajímavý je, že u zápasu s Mugu kdy podala heroický výkon, tak sem tady neviděl jediný koment nebo pochvalu. Styděl bych se říkat si fanoušek...smile fuuj
Reagovat
Liverpool22
dnes bohužel bylo z řeči těla poznat, že Petra je hodně unavená, bylo to bez energie, chyběla tomu jiskra, dynamika......Škoda, ale zápas s Mugu byl super.....
Reagovat
Mantra
spokojen, 0-2 za kurz 3 bylo fajn - sorry, musel jsem sdílet svou radost v tom hnusném výsledku smile
Reagovat
hanz
Tak to jo, to se cení, alespoň někomu to udělá radost. :)
Reagovat
petrulinka
Tak musím konstatovat, že tak strašné jsem Petru dlouho hrát neviděla. Byla to fakt naprostá nekoukatelná hrůza.
Reagovat
hanz
Nechutné, za tohle by měli vracet prachy.
Reagovat
George_Renel
dnes pokropena mrtvou vodou.smile
Reagovat
com
jedinou přeživší smile zustava Karolina smilesmile
Reagovat
Mantra
dostane taky
Reagovat
Blondie
Tak dneska to byl bohužel zápas, kdy vládne mizérie.
Ale co už, druhý týden GS je druhý týden GS, já budu pozitivní. Titul jsem od Peti nečekala, doufala jsem, že se dostane ještě o kolo dál, dneska si to prohrála sama.

Tak teď na večeři a ještě do konce roku něco uhrát :-) nevíte, zda startuje v Ově?
Reagovat
hanz
Prohrát s Pegulou je ostuda v podání Kvitky, ta by si ji měla namazat na chleba i v noci. Už na to nemá, bohužel.
Reagovat
petrulinka
Ostuda jo? Prohrát s hračkou z Top10? Ty jsi dobře na hlavu. Hrála mizerně, to je fakt. Ale určitě to není ostuda.
Reagovat
George_Renel
Podle něj je ostuda i výhra nad Muguruzou.smile
Reagovat
hanz
Výhra nad Muguruzou je chválihodná, ale ten průběh byl katastrofa, měla jí vyrazit ze hry do hodiny a půl, místo toho jí nechala rozehrát, až se z toho totálně vyšťavila, takže takové Pyrrhovo vítězství, nebo vítězství k ničemu.
Reagovat
lvicek
A proc by jako mela? To urcuje kdo?
Reagovat
Dobry-den
To byl splachovák. smile
Reagovat
hanz
Prohrát 6 her v řadě s hráčkou typu Pegula je hnus výkon, to není o Pegule.
Reagovat
petrulinka
Tak většina zápasu Petry je o Petře, nikoliv soupeřce. Dnes stačilo Pegule vracet míčky na druhou stranu a o zbytek se postarala Petra sama.
Reagovat
Bloody13
Postavit na druhou stranu nehybnýho gumovýho panáka, pravděpodobně vrátí víc míčů.
Reagovat
petrulinka
Teď už vypadá, že to chce mít rychle za sebou
Reagovat
EllNino
Petra to s Mugu vydřela úplně do mrtě a už nemá kde brát, na to je Pegula až moc kvalitní soupeřka a servis Petru dneska vůbec neposlouchá ...
Reagovat
hanz
Zavinila si to sama, mohla vyhrát v poklidu 0:2, ale opět jí přecvaklo a honila to na poslední chvíli, minimálně o 1,5 hodiny mohla být dřív z kurtu, to dělá ímrvére, utahá se a pak už se na ní nedá dívat, obdobně Plíškovic, ta je taky zralá po pár zápasech na lazaret.
Reagovat
lxr
Bohužel Petra dneska vypadá nějaká unavená, tohle je nejspíš vyřešeno.
Reagovat
hanz
Konstatovala už před utkáním, měla už by GS hodit za hlavu a soustředit se na turnaje, kde stačí míň výher, aby alespoň ještě něco uklohnila.
Reagovat
EllNino
myslím, že ona o GS už ani neuvažuje, je soudná
Reagovat
Liverpool22
smile asi tak. smile
Reagovat
Mantra
gemů uhraje, z toho 2 breaky...

to bylo nabíledni, že když se začlo mluvit o finále, je hotovo smile
Reagovat
hanz
Ta na GS nemá fyzičku, uhraje dvě tři kola a pak odpadá fyzicky, dneska je to vidět, absolutní marnost na 2. podání.
Reagovat
EllNino
tak v jejím věku se není čemu divit
Reagovat
hanz
V tom případě má udělat pápá, na GS mají hrát ty, co to udejchaj.
Reagovat
EllNino
lol
Reagovat
Mantra
to není ještě o věku, ale o treninku a lenosti v něm, spíš asi pohodlnosti.
Reagovat
EllNino
vždyť jí je za chvíli 33, kdo hraje na podobné úrovni? Snad Angie, Vika, Simona ...
Reagovat
hanz
Kvitka předvádí tenis z říše humusů, bléé, servis katastrofa, ve hře neschopná zatlačit, zakončit, gemy darovaný na podnose, tfuj, už na GS nemá ani náhodou. smile Pegula měla být mlska, pěkně si však na ní smlsla. smile
Reagovat
com
Peťulka na kurtu, ale v hlavě uz si vybira saty na svatbu smile Ale Pegulu do SF teda nechci smile
Sance, ze by Niemeier vyradila svetovou jednicku i Pegulu?? smile
Reagovat
Mantra
buď v klidu, tvoje nanynka dopadne nemlich stejně smile
Reagovat
farr
Jo vidím to podobně... letos naše holky prostě tu formu stabilní nemají a zčista jasná vyhrát 7 zápasů je buď ultra falešná forma haluz ala Raducanu( ta jich vyhrála dokonce 10 smile), anebo je potřeba podávat stabilní výkony v sezóně a zasloužit si to no holt každý rok není posvícení...smile
Reagovat
EllNino
V podstatě nechybuje, až na pár gemů na začátku obou setů
Reagovat
hanz
Stačí jí vracet, Kvitka není schopná vrátit její úder do kurtu, ani se nezapotila.smile
Reagovat
Bloody13
A je hotovo! Vypínám a zase zapnu až na Plíškovou
Reagovat
petrulinka
Já ne, na Plíškovou už budu spát.
Reagovat
hanz
Na Plíškovic si smlsne Azík.
Reagovat
com
budem spat spolu smilesmile
Reagovat
Blondie
Takové vlny zdaru a pak hlubokého propadu, úplné bezmoci, jsem u Peti dlouho neviděla :/

0:40... to bude bohužel asi konečná :/
Reagovat
zfloyd
ty DF mě brzo zabijou , aspoň neuvidím konec smilesmile
Reagovat
Dobry-den
Je hotovo. 5 minut hraje dobře, dalších 10 hraje vyhazovanou. S tímto poměrem nemá šanci uspět...
Reagovat
RFanousek
Kvitová vždycky chvíli hraje dobře a pak usne.
Reagovat
petrulinka
Přijde mi, jak taková ta panenka na klíček. Jak se natočí, tak hraje dobře, ale pak začne uvadat, dokud ji zase někdo nenatočí. Je to katastrofa, nechápu, že hraje 5 minut tak a 5 minut zase jinak.
Reagovat
RFanousek
kdyby to bylo půl na půl tak by to bylo ještě dobrý smilesmilesmile
Reagovat
lxr
Už to vypadalo dobře a zase to začíná smile
Reagovat
Blondie
Ach jo. Bez servisu to prostě nepůjde a nepůjde.
Reagovat
EllNino
Jako bych tam fakt viděl pravorukou Angie ... tenis bez nápadu, ale maximálně účinný
Reagovat
zfloyd
ani ti diváci nejsou tak hrozní jak čekala inu Pegula není Serena
Reagovat
farr
Je odpoledne, a ňáká Pegula nikoho tak moc nezajímá, takových podobných casual hraček v USA mají desítky ne-li víc...
Reagovat
lxr
No ono to možná půjde, začátek s brejkem, super!
Reagovat
farr
3:0 to mělo být, Pegulu to chtělo kout dokaď byla trochu dole. Moh bejt 2. set možná i vyřešen... Když s tím extra nestabilním servisem u Petry by člověk i tak furt nemohl za to dát ruku do ohně...
Reagovat
Blondie
Ten servis je dneska mizerný...
Reagovat
Liverpool22
čelenka dole - jde do tuhýho smile
Reagovat
farr
Vidíte dyť to řikám...místo 3:1 2:2. Tohle bude špatný, bez servisu nemá šanci, škoda dneska to nevidím ňak ten zápas nesedl...smile
Reagovat
Blondie
Jinak Petra tvoří hru, Jess jen skvěle vrací a čeká, až se Peťa vyhodí, humpf :D
Reagovat
Liverpool22
smile je to tak. Pegula je určitě méně nebezpečná než byla Muguruza. Je to zápas o Petře - vše je o tom jestli Petra má fyzické a mentální síly to otočit.....
Reagovat
paddy
Muguruza letos hraje tužku 11/15
Pegula je 8. na světě 34/16
Kvitová je mezi 24/16

čísla nelžou
Reagovat
Liverpool22
Beru to v globálu. Mugu hraje letos tužku, ale je to GS vítězka - má mnohem větší potenciál než Pegula nebo-li Kvitová + Muguruza to je úplně jiná tenisová galaxie smile
Reagovat
com
Pegula osma na svete a vyhrala jeden usmudlanej turnaj uz pred nekolika lety smilesmile
Reagovat
farr
Dovolím si nesouhlasit, tohle není o číslech tak úplně, ta úroveň předchozího zápasu byla fakt o jedno dvě patra výš obě se vybičovali k super výkonu( Petra přes par výpadků furt jela dobře a např druhý set jak dobře namazaný stroj- 7 ES to bylo znát). Dnes je mimo no nevim proč ale s číslama to tolik nemá. Hrát Petra jistě na servisu už by bylo hotovo. Den blbec no škoda pojede dom no...smile
Reagovat
Liverpool22
smile přesně tak - zápas Petry s Mugu to bylo úplně v jiné intenzitě - to byl BIG tenis. Dnes jsou to spíš šachy, kde Petra už na to fyzicky asi nemá.... Bohužel smile
Reagovat
paddy
vždy hraješ to, co ti dovolí soupeř

proti slabému máš často super den
a proti silnému blbý den a smůlu
smile
Reagovat
com
co se vseci divite, vzdyt sama Peťulka avizovala, ze je vystavena fyzicky i psychicky.. Evidentne nekecela smilesmile
Reagovat
Blondie
Zatím ještě ani nesundala čelenku a ty už gatě před brodem :D
Reagovat
com
no uz sem to nejak zakrikl, radsi mlcim smilesmile
Reagovat
Blondie
smile
Reagovat
tommr
Pegula si asi bude marně lámat hlavu kdy naposledy získala set tak lehce ... smile
Reagovat
Liverpool22
tak 1. set je fuč smile Petra působí dost unaveně - bez energie, chybí tomu jiskra, dynamika.....Uvidíme co bude dál jestli to uhraje na zkušenosti....smile
Reagovat
RFanousek
Do stavu 3:2 dost dobrý výkon, od té doby nic, to šlo fakt hodně rychle. smile
Reagovat
petrulinka
Přesně, jsem si říkala, jak hraje skvěle a najednou takový zlom. Nechápu
Reagovat
Bloody13
Super začátek od Petry! smilesmile
Reagovat
Blondie
Ou jé, tohle si ale prohrála ÚPLNĚ SAMA XD na to se Jess ani nemusela snažit. Čelenku dolů, zapomenou a znova.

Chceme tříseťák!
Reagovat
EllNino
Ona Jess hraje podobně jako Kerber, těží z rychlosti Petřiných úderů, v podstatě jen nastavuje raketu a čím větší rána od Petry, tím lepší pro ni ...

To samozřejmě s dvojchybami a dvěma love gemy na servisu za sebou nemá nic společného smile
Reagovat
farr
Hnuso tenis.. tyhle vracečky NEBRAT, největší srabárenská taktika, za mě trestný body za pasivitu a hned by je to přešlo ...smilesmilesmile
Reagovat
farr
Twl, že jí to baví furt to otáčet z 0:1 a tak zbytečně se mordovat. Neproměnila BB a rozsypala se jak hromádka neštěstí.
ALE Nevadí pojď... zlepšit podání a hned to zas půjde. Ale tohle je fakt fejk jako úplnej blikanec ala Řepka... fuuhasmile
Reagovat
petrulinka
To se nedá, jdu si dát radši sprchu, bo to je fakt hrůza. Ať radši hodí ručník do ringu a vzdá to.
Reagovat
EllNino
lol
Reagovat
Alien
Tak tohle je něco! Ta Pegula se nemusí vůbec snažit!
Reagovat
petrulinka
Přesně. Jen stojí a čeká, co bude. Stačí ji vracet. Ona se Petra vyhází sama, co druhé podání dvojchyby, hrůzostrašné.
Reagovat
zfloyd
že by opět tříseťák ??
Reagovat
Mantra
smile
Reagovat
petrulinka
Zapomeň, dnes ve dvou
Reagovat
petrulinka
Už to zase začíná ty dvojchyby a všechno ven smile
Reagovat
petrulinka
Hrůza
Reagovat
Blondie
A jak jinak, že... :/
DF a už se veze...
Peti, střecha, hraješ pod střechou! To umíš :)
Reagovat
petrulinka
Katastrofa
Reagovat
Blondie
čistou hrou smile
Reagovat
Blondie
To se hooodně nepovedlo
Reagovat
petrulinka
To byl přímo katastrofální game. Napřed začne jak z partesu, a teď zase tolik chyb.
Reagovat
farr
Jo takhle by šlo, snad to Péťa využije tuhle chybu organizátorů a rozhozenou Pegulu rozstřílí ma prvočinitele. Pojď!
Reagovat
farr
Twl škoda 3 brejkoly a nic z toho. Klasika u Petry posledních let. Chtělo by to víc efektivity u těch příležitostí...
Reagovat
Dobry-den
Proti Muguruze využila všechny brejkboly. smilesmile
Reagovat
farr
Právě proto si toho zápasu tak cením a vyjímal se z obvyklých zápasů z posledních let. Stará dobrá Lvice co jde po kořisti když ucítí krev. Snad se dnes dostane do podobnýho módusmile. Ale každopádně je to škoda.
Reagovat
Blondie
Ale zase Pegula tam vrazila eso a další dobrý servis... Uvidíme.
Reagovat
Blondie
To ji zas bude mrzet.
Jess hraje dobře, skvěle běhá, těch šancí zase tak moc nebude.
Reagovat
zfloyd
brejkne ji až bude 5:4 to bude stačit
Reagovat
farr
Už to mrzí a klasika jak s Mugu twl doprdele už ale...smile co má Petra za problém s Tilden gemem to přece není normální tohleto takovýhle výpadky koncentrace. Navrhuji Tilden gem zrušit smilesmile
Reagovat
Blondie
Už hrajó!
Reagovat
ReadyTeddy
To jsou teda blamážníci smile
Reagovat
com
jo zas zdrzujou a ja neuvidim Karolinu smile V 10 mam vecerku smilesmile
Reagovat
kulhavej_kmet
proč se nehraje?
Reagovat
com
Kvitovic je utahana, pauza se ji hodi smilesmile
Reagovat
tommr
právě naopak. Než se po tý pauze probere tak ztratí další podání ... smile
Reagovat
R01316
Ono vubec prset nemelo az do 6 do vecera. Radar na weather.com tenhle mrak vubec nezaznamenal, na druhym radaru (na podle me presnejsim Accuweather) se tenhle mracek z cista jasna objevil az primo nad Flushing Meadows. Tenhle destik se dal tezko predpovidat
Reagovat
farr
Nic to nemění na tom, že je to banda amatérů ty Ušácký organizátoři, když už je to překvapilo teda a holky tam asi 10 minut seděli proč tu střechu po par kapkách ihned nezatáhli. Ale co čekat od Pepíků no, když jim do jednoho baráku vrazí letadlo a v tom druhy hlásej z ampliónu buďte v klidu a vraťte se k práci naše budova je v bezpečí ( a mezitím z vedlejšího baráku vyskakují uvěznění zoufalí lidé).....
Reagovat
stefankelner
Amíci utierajú uterákmi kurt... Radšej byť nez@oçkov@ný, ako blbý!
Reagovat
Torn
Očkování nějak souvisí s utíráním kurtu utěrkami? :D
Reagovat
stefankelner
Nohami stúpať po uterakoch?! Nemajú tam ani jeden portviš? Keď stavali kurt, nerátali s tým, že bude prša? Koľko treba na to vys.škol?
Reagovat
Torn
Tak kvalita VŠ v Americe? :D Já nevím, možná i pět je málo. :D
Reagovat
fandorin78
Až na to, že podle světového rankingu z 20 nejlepších univerzit je 12 v USA smile
Reagovat
Liverpool22
Aníci to jsou vážně inteligenti smile to snad každý viděl ten obrovský mrak co se tam valil....
Reagovat
Pavlis
Petra má dnes slabý servis. Skoro každá jí navíc to podání dobře vrací.
Reagovat
Petra86
To byl teprve začátek, ona se rozehraje.
Reagovat
brixner
Ale tou dírou ve stropě je vidět, že by se to mělo přehnatsmile
Reagovat
com
ty abys nenapsal neco o dirach smilesmile
Reagovat
brixner
Copa vo to, ale v Anglii by se válčilo dál, tady neví, co by samou roztažeností dělali...

Se poblejusmile
Reagovat
PetaM
Ti Amíci jsou úplní k.ok.oti ... Na ně snad nikdo nemá.
Reagovat
tommr
jj kdyby tu střechu zavřeli hned tak se vůbec nemuselo přerušovat. Ted to vypadá na minimálně hodinový zdržení ... smile
Reagovat
Liverpool22
smile chybička se vloudila smile
Reagovat
PetaM
Tu střechu zřejmě mají jen na okrasu. To jsem zase nasraný :D Lidská hloupost je nekonečná.
Reagovat
brixner
Třeba došla elektrika! Nám se to stalo jednou na lodi a ryby v mrazáku se rozpustily, zamrskaly ploutvema a vodhopsaly zpátky do Rýna. No a byly sme hladoví a tudíž nasraní...smilesmile
Reagovat
Torn
To víš, řešili celý týden jen Serenku. Je nějaká Pegula a Kvitová nezajímají. Tak na ně prší a co? :D Norisová s tím v Rebelech problém neměla. :D
Reagovat
Liverpool22
smilesmile
Reagovat
anton77
Má někdo funkční stream, prosím?
Reagovat
Liverpool22
https://pulivetv82.com/#!
Reagovat
anton77
díkysmile
Reagovat
Liverpool22
anebo tady http://nw.freestreams-live1.com/t1/
Reagovat
brixner
cdn.livetv574.me/webplayer.php?t=ifr&c=1922684&lang=ru&eid=73463044&lid=1922684&fwm
Reagovat
Jon61
http://nw.freestreams-live1.com/tennis-21/
Reagovat
dadaft
nemaž se s ní
pojď, pojď, pojď
smile
Reagovat
Mantra
soudruzi chybu?
Reagovat
Liverpool22
teď to budou cca 20min. sušit - to nevymyslíš smile
Reagovat
brixner
To vošmrdlaj utěrkama a hotovo 20

Anebo se to vsákne...smilesmile
Reagovat
tmora
Wooow Petra!
Reagovat
JohnB
Zdejší fans jsou snad nejhorsi co sem kdy videl. Po 1. gamu odepisou svou hračku.
Reagovat
Mantra
jestli myslíš mě, tak "má" není, dnes ne smile
Reagovat
com
ja ji odepsal jeste pred zapasem smilesmile
Reagovat
Torn
"Hru na to vyhrár grandslam má na turnaji minimálně polovina hráče z pavouka. Ale vyhrát grandslam není o tom mít na tu hru, ale mít na hlavu a to Karolína nemá ani náhodou." A ty seš jejich král. :D
Reagovat
JohnB
Ale to je pravda, za tim si stojím.
Reagovat
Mantra
že by?smile
Reagovat
EllNino
co minuta, to příspěvek, nervozní? :))
Reagovat
JohnB
No v tomhle ty nejsi o nic lepsi. Ty brecis skoro nejvic tady.
Reagovat
Dobry-den
smile
Reagovat
EllNino
smile od tebe bych něco takového nečekal smile
Reagovat
com
kazdej te uz prokouknul smilesmile
Reagovat
Torn
Taky si říkám. :D Elfífo si hraje na machra vždycky. :D
Reagovat
EllNino
jojo tolik, že tu skoro nepřispívám :)
Reagovat
JohnB
Jestli myslis tim skoro, ze neubehne ani pet minut od tvyho prispevku, tak s tebou souhlasim.
Reagovat
brixner
Brzdi kámo, ta todle sou tady jinačí kádři..smilesmile
Reagovat
Mantra
už mlčím smile
Reagovat
Alien
Tak začátek se Kvitové povedl! Super, jen tak dál!
Reagovat
Mantra
se udusí a vypotí, ještě že to je první zápas. PK má zase cejchu kolem pasu strašidelnou
Reagovat
tommr
strašnej začátek: Petra vypadá jako kdyby ještě spala. smile Naštěstí se hned po první hře zavírá střecha takže se během tý pauzy snad probere ...
Reagovat
Mantra
to se prober ty, dneska je to rychlá akce od indiánkysmile
Reagovat
JohnB
Kvitová prohrála prvni game a uz se klasicky resi jeji míření smile
Reagovat
Mantra
tohle nebylo o míření, tohle bylo df (jak jinak) a odhad délky asi o 54metrů za bl smile
Reagovat
Liverpool22
smilepřesně tak. Dělat závěry po jednom gamu je předčasné - počkáme 4-5 her a pak můžeme psát nějaká moudra....smile
Reagovat
tommr
jenže otáčet proti Pegulaový bude hodně těžký ... smile
Reagovat
Liverpool22
už je to 1:1 smilesmilesmile
Reagovat
tommr
ale vypadá to na další ztrátu podání ... smile
Reagovat
Liverpool22
a jé jé mraky a smilesmilesmile
Reagovat
zfloyd
tady neprší
Reagovat
Krisboy
Tady taky nesmile
Reagovat
Mantra
smile
Reagovat
Liverpool22
Reagovat
Mantra
smile
Reagovat
Mantra
jeden fiftýn po ue od Jesicy
Reagovat
Mantra
odhad: 0-2
Reagovat
Blondie
S mířidly zatím mizérie XD
Reagovat
Liverpool22
je to začátek - uvidíme po cca 3-4 hrách smilesmilesmile
Reagovat
zfloyd
ale blbej začátek
Reagovat
Blondie
To teda. Co už, mám přání, ale žádná očekávání :-)
Reagovat
Mri
To musí vopravdu hrát čtyřhru ausgerechnet s Ruskou???smile
Reagovat
tommr
Klimovicová hraje ve Frýdku-Místku a ne na USO. Jsi nějak mimo ... smile
Reagovat
Pe3k
Kde tam?
Reagovat
GaelM
Nevíte prosím, jestli se dají někde živě sledovat zápasy juniorského US Open?
Reagovat
milik254
Na Eurosportu

https://www.eurosport.com/
Reagovat
lukasmarek2001
Hele, já sleduju přes freakwtageek.com, ale pokud máš silný antivirus, tak je možné že tě to na ty streamy nepustí
Reagovat
tommr
já to včera zkoušel na zápas Lucky Havlíčkový ale neproklikal jsem se tam i když antivirus nemám ... smile
Reagovat
makro99
Netušíte, pls, budou Češky v TV na Eurosportu?
Reagovat
gigin
Předběžný program vysílání US Open v pondělí 5. září.
E1
17:45
[21] Petra Kvitová (CZE) vs [8] Jessica Pegulová (USA)
[2] Rafael Nadal (ESP) vs [22] Frances Tiafoe (USA)
1:00 (6. září)
[6] Aryna Sabalenková vs [19] Danielle Collinsová (USA)
[3] Carlos Alcaraz (ESP) vs [15] Marin Čilić (CRO)
E2
16:30
intro
17:00
[7] Cameron Norrie (GBR) vs [9] Andrej Rubljov
[1] Iga Świąteková (POL) vs Jule Niemeierová (GER)
[22] Karolína Plíšková (CZE) vs [26] Victoria Azarenková
[11] Jannik Sinner (ITA) vs Ilja Ivaška
Všechny zápasy US Open na platformách Eurosportu Eurosport.com
a Eurosport App.
Reagovat
makro99
supr, říkal sem si, že od 4. kola, už by to mohlo být všechno v tv.. díky
Reagovat
gigin
Rádo se stalo.
Reagovat
Petra86
Petra to zvládne.
Reagovat
JohnB
jj prohrát ve 2
Reagovat
com
treba i ve trech smilesmile
Reagovat
Pe3k
smilesmile
Reagovat
GaelM
Petře moc nevěřím, jestli už po zápase s Mugu byla vyčerpaná, tak tady asi definitivně odpadne.

Karolína by mohla jít dál, když předvede svůj top výkon na servisu. Jak přes Azarenku, tak přes Sabalenku. Ale úplně nevěřím, že se to stane. Spíš si někde vybere slabší chvilku a to ji bude stát postup.
Reagovat
baba
tak to jsi ještě optimista, já se bojím daleko více...
Reagovat
annah
Já taky. Že poletí obě. smile
Reagovat
Blondie
Budu pesimista: Peťa konec, Karo postup, radující se Com! smile

#tohlevceskunechceme
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist