8. den v Miami: O semifinále se utkají Ósakaová s Collinsovou a Bencicová se Savilleovou, Tsitsipase čeká šlágr s Alcarazem

29. 3. 2022, 12:00
Previews 67
V rámci osmého hracího dne letošního ročníku Miami Open se odehraje první polovina čtvrtfinále žen. Naomi Ósakaová se utká s domácí Danielle Collinsovou, Darja Savilleová vyzve Belindu Bencicovou. Na programu jsou všechna mužská osmifinále, šlágrem je souboj Stefanose Tsitsipase s Carlosem Alcarazem, Hubert Hurkacz bude v obhajobě pokračovat proti Lloydovi Harrisovi.
NÁŠ DNEŠNÍ VÝBĚR
• Čtvrtfinále žen •
Bencicová (22-Švýc.) - Savilleová (Austr.) | Stadium (21:00 SELČ)
Ósakaová (Jap.) - Collinsová (9-USA) | Stadium (středa 1:00 SELČ)
• Cesta za obhajobou titulu •
Hurkacz (8-Pol.) - Harris (JAR) | Grandstand (21:30 SELČ)
• Šlágr dne •
Tsitsipas (3-Řec.) - Alcaraz (14-Šp.) | Grandstand (středa 1:00 SELČ)


• Čtvrtfinále žen •
Belinda Bencicová (28.) - Darja Savilleová (249.) | Stadium (21:00 SELČ)

Belinda Bencicová i Darja Savilleová v roce 2015 při svém debutu v hlavní soutěži Miami Open postoupily do osmifinále a dnes je čeká premiérové čtvrtfinále na prestižním floridském podniku. Druhá jmenovaná si na akcích WTA 1000 zahrála jediné semifinále, a to před dlouhými sedmi lety na antuce v Římě. Právě tam se uskutečnil poslední souboj a Savilleová se ve vzájemné bilanci dostala do vedení 2-1.

Od té doby se u Australanky odehrálo pár změn, bývalá světová dvacítka kvůli zdravotním problémům momentálně v žebříčku figuruje až ve třetí stovce, ale dnešním vítězstvím by si mohla zajistit návrat do Top 100. Výkonnostně by však na Bencicovou, která se na Floridě pořádně rozjela, stačit zatím neměla. Potíže měla už s kvalifikantkou Luciou Bronzettiovou, dokonce byla míček od vyřazení. Bencicová na druhou stranu prohrála posledních sedm čtvrtfinále.

Tip na vítězku: Belinda Bencicová

Aktuální forma
Bencicová do Miami dorazila s letošní bilancí 5-5, jen dvěma čtvrtfinálovými účastmi (Sydney a Petrohrad) a sérií tří porážek. Teprve až na Floridě dokázala poprvé v aktuální sezoně porazit tři soupeřky v řadě a částečně si tak spravit chuť po okamžitém vyřazení v Dauhá (Clara Tausonová) i Indian Wells (Kaia Kanepiová).

Cesta turnajem
V Miami už je zpět ve své nejlepší formě. Zlatá medailistka z posledních olympijských her nedala šanci Martě Kosťukové, Heather Watsonové ani Aljaksandře Sasnovičové, všem povolila maximálně pět gamů.

Historie na Miami Open
Hlavní soutěž absolvuje pošesté a do druhého týdne se v minulosti probojovala jen při debutu v roce 2015, kdy skončila v osmifinále.

Belinda Bencicová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Petrohrad, Sydney (ČF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Sydney (ČF)
Bilance: 8-5
Bilance z posledních 10 zápasů: 6-4
Bilance na venkovních betonech: 6-4
Bilance proti hráčkám mimo Top 100: 2-0 (kariérní 120-46)
Bilance ve čtvrtfinále WTA 1000: 0-0 (kariérní 4-3)
Grandslamy: Australian Open (2K)

Belinda Bencicová - Miami Open
Kariérní bilance:
7-5
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2022)
Loňský výsledek: 3. kolo
Bilance ve čtvrtfinále: 0-0
Generálka: Indian Wells (2K)
Cesta turnajem: volný los, Kosťuková (6-3 6-1), Watsonová (6-4 6-1), Sasnovičová (6-2 6-3)

Aktuální forma
Savilleová kvůli problému s achillovkou skoro rok nehrála a už měsíc má mnohem lepší formu. Ruská rodačka v mexické Guadalajaře prošla do svého prvního čtvrtfinále na turnajích WTA od května 2019, v němž ve třech setech podlehla pozdější vítězce Sloane Stephensové, a v Indian Wells se z kvalifikace probojovala až mezi nejlepší šestnáctku (skreč).

Cesta turnajem
V Miami využila odstoupení Simony Halepové a bez ztráty setu přehrála Greet Minnenovou i Harmony Tanovou. Ve třetím kole jí vzdala Kateřina Siniaková a v osmifinálovém maratonu zlikvidovala mečbol kvalifikantky Lucie Bronzettiové.

Historie na Miami Open
Je na tom úplně stejně jako Bencicová, hlavní soutěž hraje pošesté a jejím předchozím maximem bylo osmifinále z roku 2015.

Darja Savilleová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Guadalajara (ČF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Guadalajara (ČF)
Bilance: 14-6
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance na venkovních betonech: 14-6
Bilance proti hráčkám Top 30: 3-2 (kariérní 36-61)
Bilance ve čtvrtfinále WTA 1000: 0-0 (kariérní 1-3)
Grandslamy: Australian Open (1K)

Darja Savilleová - Miami Open
Kariérní bilance:
8-5
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2022)
Loňský výsledek: nehrála
Bilance ve čtvrtfinále: 0-0
Generálka: Indian Wells (OF)
Cesta turnajem: Minnenová (7-5 6-3), Tanová (6-4 6-2), Siniaková (6-0 1-0 skreč), Bronzettiová (5-7 6-4 7-5)


Naomi Ósakaová (77.) - Danielle Collinsová (11.) | Stadium (středa 1:00 SELČ)
Naomi Ósakaová postupem do čtvrtfinále vyrovnala své maximum na Miami Open a zároveň loňský výsledek a o první semifinále na Floridě se bývalá světová jednička a čtyřnásobná grandslamová šampionka popere se semifinalistkou ročníku 2018 Danielle Collinsovou. Oba předchozí souboje jednoznačně ovládla Ósakaová.

Collinsová bude v agresivitě úderů Ósakaové jistě velmi zdatně konkurovat, takže nás čeká pořádná přestřelka. Ósakaová by mohla mít mírně navrch díky lepšímu servisu, o který zatím přišla jen jednou na turnaji. Klíčovým faktorem bude počet nevynucených chyb z obou raket a také zdravotní stav Američanky.

Tip na vítězku: Naomi Ósakaová

Aktuální forma
Ósakaová absolvuje teprve sedmý turnaj po incidentu na French Open a čtvrtý v letošní sezoně. Na generálce v Melbourne nenastoupila k semifinálovému utkání a na Australian Open její obhajoba titulu skončila již ve třetím kole. V Indian Wells otočila utkání s rozjetou Sloane Stephensovou, jenže v dalším kole se nechala rozhodit divačkou a s Veronikou Kuděrmetovovou uhrála jen čtyři gamy.

Cesta turnajem
Na Floridě si zatím vede naprosto suverénně. V úvodním kole nenabídla brejkbol Astře Sharmaové, podání neztratila ani s Angelique Kerberovou, ve třetím kole měla po odstoupení Karolíny Muchové volno a jediné zaváhání na servisu předvedla v osmifinále s Alison Riskeovou.

Historie na Miami Open
Při úvodních čtyřech startech se nedokázala dostat přes úvodní kola, loni skončila ve čtvrtfinále po výprasku od Marie Sakkariové.

Naomi Ósakaová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Melbourne 1 (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Melbourne 1 (SF)
Bilance: 9-2
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na venkovních betonech: 9-2
Bilance proti hráčkám Top 20: 1-0 (kariérní 32-33)
Bilance ve čtvrtfinále WTA 1000: 0-0 (kariérní 4-4)
Grandslamy: Australian Open (3K)

Naomi Ósakaová - Miami Open
Kariérní bilance:
10-5
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2021-22)
Loňský výsledek: čtvrtfinále
Bilance ve čtvrtfinále: 0-1
Generálka: Indian Wells (2K)
Cesta turnajem: Sharmaová (6-3 6-4), (13) Kerberová (6-2 6-3), Muchová (bez boje), Riskeová (6-3 6-4)

Aktuální forma
Collinsová se loni trápila zdravotně, přesto si vedla skvěle a v Palermu a San José vybojovala své první tituly. Zranění se jí nevyhýbají ani letos, v Miami hraje teprve třetí turnaj. Sezonu zahájila na Australian Open a až ve finále podlehla Ashleigh Bartyové. V Dubaji musela vzdát utkání prvního kola proti Markétě Vondroušové.

Cesta turnajem
Své letošní působení v Miami zahájila "tříseťákem" s Annou Bondárovou, proti veteránce Věře Zvonarevové i světové desítce Ons Džabúrové jí stačily dva sety, obě přehrála suverénně.

Historie na Miami Open
Debut si odbyla v roce 2018 a dostala se až do semifinále, tehdy si zahrála své jediné dosavadní čtvrtfinále na WTA 1000. Při dalších dvou startech vypadla v úvodních kolech.

Danielle Collinsová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Australian Open (F)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Australian Open (F)
Bilance: 9-2
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na venkovních betonech: 9-2
Bilance proti hráčkám Top 50-100: 3-0 (kariérní 36-22)
Bilance ve čtvrtfinále WTA 1000: 0-0 (kariérní 1-0)
Grandslamy: Australian Open (F)

Danielle Collinsová - Miami Open
Kariérní bilance:
10-3
Nejlepší výsledek: semifinále (2018)
Loňský výsledek: 2. kolo
Bilance ve čtvrtfinále: 1-0
Generálka: žádná
Cesta turnajem: volný los, Bondárová (6-3 3-6 6-4), Zvonarevová (6-1 6-4), (8) Džabúrová (6-2 6-4)


• Cesta za obhajobou titulu •
Hubert Hurkacz (10.) - Lloyd Harris (44.) | Grandstand (21:30 SELČ)

Hubert Hurkacz bude v obhajobě své největší trofeje pokračovat soubojem s Lloydem Harrisem, který zaútočí na své premiérové čtvrtfinále na turnajích Masters. Jediný předchozí duel nemá žádnou váhu, odehrál se totiž před pěti lety na antukovém challengeru v Lisabonu.

Hurkacz si rozhodně nemůže dosavadní průběh letošní sezony pochvalovat, pouze na jedné ze čtyř akcí prošel do čtvrtfinále a na Australian Open se loučil již ve druhém kole. Na posledních dvou turnajích už si vedl podstatně lépe, v Dubaji prohrál semifinálovou bitvu s Andrejem Rubljovem a na ruskou dvojku nestačil ani v osmifinále v Indian Wells. Za obhajobou vykročil dvousetovou výhrou nad Arthurem Rinderknechem a pak zvládl "tříseťák" s Aslanem Karacevem.

Harrisovi se loňská sezona povedla náramně, jenže do té letošní vstoupil pěti porážkami v řadě. Do Miami přijel s mizernou bilancí 2-7 a jediným turnajovým vítězstvím, které vybojoval v Indian Wells proti antukářovi Facundovi Bagnisovi. Teprve až na Floridě se dočkal své první letošní vítězné série, v úvodních kolech nedal šanci Bagnisovi ani Denisovi Shapovalovovi a v souboji o osmifinále zdolal Jošihita Nišioku.

Oba aktéři se zase postupně rozjíždí. Hurkacz je favoritem, nicméně Harris má hru na to, aby jeho cestu za obhajobou loňského triumfu ukončil.

Tip na vítěze: Hubert Hurkacz

Hubert Hurkacz - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Dubaj (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Dubaj (SF)
Bilance: 12-5
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na venkovních betonech: 11-4
Bilance proti hráčům Top 50: 4-3 (kariérní 37-50)
Grandslamy: Australian Open (2K)

Hubert Hurkacz - Miami Open
Kariérní bilance:
10-1
Nejlepší výsledek: triumf (2021)
Loňský výsledek: triumf
Bilance v osmifinále: 1-0
Generálka: Indian Wells (OF)
Cesta turnajem: volný los, Rinderknech (7-6 6-2), (29) Karacev (7-5 4-6 6-3)

Lloyd Harris - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Miami (OF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Miami (OF)
Bilance: 5-7
Bilance z posledních 10 zápasů: 5-5
Bilance na venkovních betonech: 4-5
Bilance proti hráčům Top 10: 0-1 (kariérní 3-10)
Grandslamy: Australian Open (1K)

Lloyd Harris - Miami Open
Kariérní bilance:
4-1
Nejlepší výsledek: osmifinále (2022)
Loňský výsledek: 2. kolo
Bilance v osmifinále: 0-0
Generálka: Indian Wells (3K)
Cesta turnajem: Bagnis (6-3 6-3), (12) Shapovalov (6-3 6-4), Nišioka (7-6 4-6 7-5)


• Šlágr dne •
Stefanos Tsitsipas (5.) - Carlos Alcaraz (16.) | Grandstand (středa 1:00 SELČ)

Dnešní šlágr bude patřit trápící se světové pětce Stefanosovi Tsitsipasovi a rozjetému teenagerovi Carlosovi Alcarazovi. Jediný dosavadní souboj ve třetím kole loňského US Open nabídl parádní bitvu, která skončila vítězstvím Alcaraze až v tie-breaku rozhodujícího setu.

Tsitsipas v listopadu podstoupil operaci lokte a okamžitě se vrátil do turnajového zápřahu. Jeho výkony nejsou přesvědčivé, přesto ani na jednom ze čtyř úvodních turnajů nechyběl ve čtvrtfinále, na Australian Open byl až v semifinále a v Rotterdamu bojoval o titul. O tuto sérii přišel v Indian Wells, kde měl potíže už s trápícím se Jackem Sockem a ve třetím kole po suverénním úvodním dějství nestačil na Jensona Brooksbyho. V Miami si poradil s Jeffreym Johnem Wolfem a Alexem de Minaurem, rozhodující sadu překvapivě absolvoval proti hráči druhé stovky.

Alcaraz zářil už loni, kdy ovládl Umag a Turnaj mistrů pro mladíky, a ve fenomenální formě pokračuje letos. V aktuální sezoně má za sebou 16 zápasů a prohrál pouhé dva, a to ve třetím kole Australian Open v tie-breaku rozhodující sady s Matteem Berrettinim a v semifinále v Indian Wells s tehdy letos neporaženým Rafaelem Nadalem. Navíc v Rio de Janeiru získal svou největší trofej. V Miami ve skvělých výkonech pokračuje, bez ztráty setu přehrál Mártona Fucsovicse i Marina Čiliče.

Alcaraz je celkem jasným favoritem. To není žádným překvapením, mladý Španěl letos exceluje a na kontě má jen dvě porážky. Tsitsipas naopak stále svou nejlepší formu hledá a na posledních třech akcích vypadl se soupeři, proti kterým byl favoritem. Nejlepší řecký tenista nicméně neodejde bez boje a samozřejmě může Alcarazovi nedávnou porážku oplatit.

Tip na vítěze: Carlos Alcaraz

Stefanos Tsitsipas - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Rotterdam (F);  Acapulko,  Australian Open (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Acapulko, Australian Open (SF)
Bilance: 17-6
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na venkovních betonech: 12-4
Bilance proti hráčům Top 20: 1-4 (kariérní 45-45)
Grandslamy: Australian Open (SF)

Stefanos Tsitsipas - Miami Open
Kariérní bilance:
7-3
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2021)
Loňský výsledek: čtvrtfinále
Bilance v osmifinále: 1-1
Generálka: Indian Wells (3K)
Cesta turnajem: volný los, Wolf (6-4 6-7 6-1), (25) de Minaur (6-4 6-3)

Carlos Alcaraz - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Rio de Janeiro (T);  Indian Wells (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Indian Wells (SF)
Bilance: 14-2
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance na venkovních betonech: 8-2
Bilance proti hráčům Top 10: 1-2 (kariérní 4-6)
Grandslamy: Australian Open (3K)

Carlos Alcaraz - Miami Open
Kariérní bilance:
2-1
Nejlepší výsledek: osmifinále (2022)
Loňský výsledek: 1. kolo
Bilance v osmifinále: 0-0
Generálka: Indian Wells (SF)
Cesta turnajem: volný los, Fucsovics (6-3 6-2), (21) Čilič (6-4 6-4)

MIAMI OPEN 2022 - PROGRAM 8. HRACÍHO DNE
• STADIUM • (od 18:00 SELČ)
1. Kokkinakis (Austr.) - Zverev (2-Něm.)
2. Medveděv (1-) - Brooksby (USA)
3. Bencicová (22-Švýc.) - Savilleová (Austr.) / nejdříve ve 21:00 SELČ
4. Ósakaová (Jap.) - Collinsová (9-USA) / nejdříve ve středu v 1:00 SELČ
5. Fritz (11-USA) - Kecmanovič (Srb.) / nejdříve ve středu ve 3:00 SELČ
• GRANDSTAND • (od 17:00 SELČ)
1. Ruud (6-Nor.) - Norrie (10-Brit.)
2. Kyrgios (Austr.) - Sinner (9-It.)
3. F. Cerúndolo (Arg.) - Tiafoe (28-USA)
4. Hurkacz (8-Pol.) - Harris (JAR)
5. Tsitsipas (3-Řec.) - Alcaraz (14-Šp.) / nejdříve ve středu v 1:00 SELČ
Kompletní program 8. hracího dne
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

67
Přidat komentář
Holahej
..tak pro Tsitsiho, s jednoručným backhandem, to hude, čím dál nesnadnější,je to nevýhoda, hlavně na příjmu, nedostane se pak ani do hry a výměn s šancí na body.., hrozí i víc zranění, držet a hrát rány ze servisu jen jednou rukou, je i přetížená..
Reagovat
Rafaeoli25
smile
Reagovat
smazaný uživatel
Ak Alcaraz vyhra Miami, presiahne Nadalovu uroven na harde v 18rokoch, celkom urcite. Hoc ma o mesiac 19, a v 19 bol uz Nadal GS vitaz a mal hardove tisicky.

Kazdopadne, moc nechcem aby Nadalovi niekto sliapal na rekordy, takze sopliak, nech si da spiatočku. :)
Reagovat
Rafaeoli25
Každopádně ať už to dokáže nebo ne, je obdivuhodný, konečně mladý hráč, který to má v 18ti takhle srovnané v hlavě, je psychicky opravdu velmi odolný, nikoho se nebojí a progresuje každým měsícem. Buďme za něj rádi a myslím, že i Nadal je a přeje mu to smile
Reagovat
Rafaeoli25
Alca by už tentokrát titul udělat mohl, drží nastolený standard a jde turnaj za turnajem jako dravec smile
Reagovat
Alien
Alca? Jaká Alca?
Reagovat
blixa
smilesmile Vrať se do Andromedy, magore smile
Reagovat
Alien
Je tady spousta jednoduchých ichtylů, tobě se však žádný z nich ani nepřiblížil! Tvoje jednoduchá palice by se nechala vystavovat!
Reagovat
FulnekUltras
a expozice bude samozřejmě putovní ;-)))
Reagovat
Rafaeoli25
Pokud nechápeš zkratky, navíc ve veskrze pozitivním duchu, tak tě lituji smile
Reagovat
Alien
A to já tebe nelituji vůbec!
Reagovat
Rafaeoli25
Carlitos dle očekávání, ačkoli se rozjel pomalu a Tsip trochu zlobil smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Hubert hraje rozhodně pohlednější tenis než Janek.
Reagovat
blixa
smilesmilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ok, pestřejší a koukatelnost je subjektivní, takže pro mě josmile
Reagovat
Montaigne33
Neuvěřitelná je úroveň CZ komentátorů- na EUROSPORTU CZ opakovaně označuje HURKACZE jako maďarského tenistu... raději přepínám na angl.komentář
Reagovat
FulnekUltras
neschopné ajfouno-koloběžkářské sračky nemají dnes na víc, než si připíchnout žlutomodrou fangli

a i pokud jde o tuto jejich "občanskou" loajalitu/poslušnost, platí na ně zcela přesně slova Karla Kryla:

Nasadili jim postroje
a ač je chomout pálí,
zaujímají jen postoje,
než aby pevně stáli.

tahle servilní hovna mají tak co povídat třeba o tom, proč čs. reprezentanti nemohli jet na LOH 1984

stejně jako současná generace aktivních sportovců téměř všech "vyspělých demokratických" zemí, která se v zoufale trapném předklonu na západ chová lidsky naprosto děsivě

smilesmilesmile

https://www.sport.cz/clanek/zimni-sporty-lyzovani-sefka-ruskeho-lyzovani-prisla-se-skandalnim-obvinenim-vuci-norsku-uvedla-i-jasny-dukaz-3247341#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=sport.web.nexttoart&dop_req_id=lSNAv9TmpCA-202203292341&dop_id=3247341
Reagovat
FulnekUltras
a Jelena má samozřejmě recht, ať se to neoliberálním přizdisráčům líbí nebo ne smile
Reagovat
elsky
Článek s Ruskou je o ničem. Tlak a žlutomodrá mainstreamová masírka tu samozřejmě je, ale proč z toho dělat kovbojku.

Nouzový stav do konce května, to je ovšem prasárna, která nás bude stát hodně.

Za pár měsíců, až výrobci promítnou zvýšené náklady do cen úplně všeho, se nálada rychle otočí proti našim 'národním hostům'..
Reagovat
FulnekUltras
blbost a připosranost jsou bohužel věčné
Reagovat
Fandina
JJ, tvůj případ.
Reagovat
blixa
... pravil salónní stalinista ... smile
Reagovat
Patik
Škoda ze tu není Rafa.. Mohol proti Cerundolovi vo finále potvrdiť status Goata.. pridať do zbierky ďalší cenný skalp. .
Reagovat
Rafaeoli25
Hahaha. Kdo může za to, že je Tiafoe jako den a noc? Hráč, který někdy zahraje jako Kyrgi, někdy ne. Ty se hned musíš strefit skrz každého do Nadala smile. Jaksi zapomínáš na skvělého Alcaraze, který by s Cerundolem vytřel tak 6:2, 6:3. Tvoje tvrzení, že tam není žádná konkurence je tedy liché.
Reagovat
Rafaeoli25
Nadal by i tentokrát musel vyřadit Alcaraze, možná i Medvedeva, tedy oba. Takže fakt lehká cesta za titulem..
Reagovat
smazaný uživatel
Prehry formujú. Kyrgios síce nesplnil cieľ, ktorý som mu stanovil, na to QF určite mal. Dôležité je, aby pokračoval v nastolenom trende a odohral solídnu antukovú sezónu.
Reagovat
Marduch
Že prý clay sucks. Nebo už ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Madrid, RG a este jeden lubovolny turnaj by urcite mohol odohrat.

Inak s tym sinnerom co vyvadzal. Bernandez tomu tiez nepridal, ze hej Nick davam ti trestny fiftin, pocul som, ze you talked about me :)..Nick, ze ranil som tvoje city?..Ja som hovoril s kamosom v publiku. No, no. You talked about me :)

Neskutocna komedia.
Reagovat
Ereinion
prej plánuje jenom Houston příští týden, pak dovolenou a pak až trávu smile
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tym padom good bye dobra forma a sen o lepsom rankingu
Reagovat
Tomas_Smid_fan
trávu možná už na dovolenýsmile
Reagovat
Rafaeoli25
Když už jsme u Bernardese, víš kdo byl umpirem při prvním vzájemném zápase Nadala s Federerem v březnu 2004? smile
Reagovat
makro99
Francisco! neuvěřitelná hardová šňůra....
Reagovat
Tomas_Smid_fan
dopadl dle očekávání - papežské požehnání mohlo těžko směřovat do Ameriky. Navíc to vypadá,že argentinské brujas se činily a ostošest bodali do voskové figurky s čelenkou.
Ale stále ještě mladí kluci a oba ošetřování v dvouseťákusmile Mladý prostě nic nevydržejsmile Uvidíme, jak bude vypadat Alcatraz kolem 25let.
Cerundolo hraje jinak celkem slušný celodvorcový tenis, ovšem hlava, zvláště v koncovce prvního setu, vypadala spíš na WTA.
Ale i tak gratulace k životnímu úspěchusmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
bodalysmile
Reagovat
makro99
tvl hlava wta... 1. turnaj v životě - ve 23 letech!
Reagovat
Tomas_Smid_fan
ale jo, na druhou stranu ho ovšem od 18let dělí 5let, to není málo... Je o den starší než Cypsmile
Víme, jak dopadla generace po big3 - taky se každý rok čekalo na zvrat a on nikdy nepřišel. Dom je drobná výjimka a doteď se z toho vzpamatovává.
Reagovat
paddy
5-4 30-30 na servisu, dva míče od výhry setu
a pak 9-36 na míče (20%) smile smile

to muselo být pro domácí diváky silný kafe smile
https://www.youtube.com/watch?v=0SYkWPoM0JY&t=64s
Reagovat
Ereinion
Gyros by fakt potřeboval psychologa smile podobnej průběh jak s Nadalem, měl nějaký šance, pak mu ale nevyjde jeden důležitej míček a úplně se složí, začne házet raketou, nadávat rozhodčímu apod. Ale pro dost diváků je to atraktivní, to se musí nechat...
Reagovat
paddy
ADHD
Reagovat
Rafaeoli25
Prostě celý Kyrgi, jeden zápas rozmetá Rubleva jako málem juniora, v dalším zápase celkem jasně padne. Nekonečný příběh tento hráč, který se nedokáže zkoncentrovat na více zápasů za sebou. Pak opravdu nemůže turnaje vyhrávat, ani ty nejmenší, natož velké smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
tak naprogramovaný stroj Janek mu sebral servis až ve 2.setu. Zato tedy 2x, bohužel...
Reagovat
Rafaeoli25
Tak ale přesto, zase spíš bad day z jeho strany po galapředstavení a demolici Rubleva. Jako na houpačce. Přijde mi, že když vidí hráče z první dejme tomu pětky nebo osmičky, ma potřebu všem ukázat, jak s nimi umí zatočit, od Djokera a Nadala po Rubleva, ale pak zase s hráči níž nezáživný bezkrevnější výkon, po kterém padne.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Janek taky hraje jak na houpačce, ale je ještě mladej, tak třeba výkony stabilizuje.
Reagovat
Rafaeoli25
Ten je pro mě zklamáním přiznám se. Čekal jsem mnohem víc, ale nebylo to na místě. Proti Alcarazovi velké nic.
Reagovat
Ereinion
ten první break byla game penalty smile
Reagovat
tommr
takže léčba Osakou nezabrala? smile
Reagovat
FulnekUltras
guajacuran hodinu před zápasem bude lepší ;-)
Reagovat
Rafaeoli25
Možná by se měli léčit navzájem a ještě by mohli přibrat třeba Zvereva a Azarenku. A tuhle skupinovou terapii by mohl vést sebemlátička doktor Južnyj..smile
Reagovat
smazaný uživatel
Jannikovismile Byl dobrejsmile
Reagovat
blixa
Jannik je tuhý Tyrolák, ten se nedá ! smile
Reagovat
mahycek
To se nemůže Nick udržet ? smile
Reagovat
annah
Asi ne. Je to magor. Bohužel.
Reagovat
Rafaeoli25
smile
Reagovat
Krisboy
Stan Not The Man smile
Reagovat
Patik
Stan what the fuck Man..a Thiem ? aj mín..vote héľ !?..čo sú toto za kambeky..Nadal ich má čo učiď...
Reagovat
Krisboy
Zklamání smile Snad se rozehrají.
Reagovat
safi1313
Ja myslim ze slagr je kazdy zapas kde hraje Kyrgios ;-)
Reagovat
paddy
ne šlágr, ale cirkus
Reagovat
Pe3k
Nick už si ztěžuje, že kurt na kterém hraje je úplně jiný než centrkurt.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
To by mě taky nas...smile
Reagovat
smazaný uživatel
šou show
Reagovat
blixa
Á dva tři, šou dva tři ... smile
Reagovat
Rafaeoli25
Norrie by si měl poradit s Ruudem.
Reagovat
Pe3k
Ruudovi fandím, je to sympaťák (na rozdíl od většiny antukářů) a má dobrý trollhand, takže žádný Norrie, ale Káspr!
Reagovat
Rafaeoli25
Tak ale Ruud není jen antukář, abychom byli spravedliví, umí i na hardu, jak už vícekrát ukázal. Ale dnes pro mě překvapení, Norrie je taková jistota na hardu.
Reagovat
Rafaeoli25
Alcaraz s Tsipem šlágr je, ale pokud Carlos předvede to nejlepší co umí, tak by to zas takový šlágr být nemusel..
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist