9. den v Miami: Kvitová se ve čtvrtfinále pokusí zastavit Šwiatekovou. Favority jsou Badosaová, Zverev a Sinner

30. 3. 2022, 12:30
Previews 101
V rámci devátého hracího dne letošního ročníku Miami Open se ve čtvrtfinálových duelech představí poslední česká naděje. Petra Kvitová se pokusí ukončit aktuální neporazitelnost největší favoritky Igy Šwiatekové, ještě předtím se o semifinále utkají Paula Badosaová s Jessicou Pegulaovou. Muži čtvrtfinále teprve rozehrají, Alexander Zverev v souboji hráčů Top 10 narazí na Caspera Ruuda, Jannik Sinner má možnost zastavit senzační jízdu Francisca Cerúndola.
NÁŠ DNEŠNÍ VÝBĚR
• Češi v akci •
Kvitová (28-ČR) - Šwiateková (2-Pol.) | Stadium (čtvrtek 1:00 SELČ)
• Čtvrtfinále žen •
Badosaová (5-Šp.) - Pegulaová (16-USA) | Stadium (19:00 SELČ)
• Čtvrtfinále mužů •
Sinner (9-It.) - F. Cerúndolo (Arg.) | Stadium (21:00 SELČ)
Ruud (6-Nor.) - Zverev (2-Něm.) | Stadium (čtvrtek 3:00 SELČ)


• Češi v akci •
Petra Kvitová (32.) - Iga Šwiateková (2.) | Stadium (čtvrtek 1:00 SELČ)

Petra Kvitová bude při svém 12. startu v Miami bojovat o první semifinálovou účast na turnaji. O ni se utká s budoucí světovou jedničkou a vítězkou obou letošních akcí WTA 1000 Igou Šwiatekovou, která může na tuto metu dosáhnout již při druhé účasti v hlavní soutěži prestižní floridské akce. Bude se jednat o premiérové vzájemné měření sil.

Kvitová je jasnou outsiderkou. Šwiateková se momentálně veze na vlně 14 výher a už teď potvrzuje, že se do čela žebříčku po konci kariéry Ashleigh Bartyové dostane zaslouženě. Bylo by docela velkým překvapením, kdyby Kvitová v nestabilní a nijak oslnivé formě výborně hrající a suverénní Polku zastavila. Dvojnásobná wimbledonská královna však na své hře nebude nic měnit, a pokud si její agresivní údery najdou ta správná místa uvnitř kurtu, pak to nebude mít Šwiateková s potvrzením role velké favoritky vůbec jednoduché. Polku na druhou stranu povzbudí neskutečná kariérní čtvrtfinálová úspěšnost 18-2, na hlavní tour 9-1.

Tip na vítězku: Iga Šwiateková

Aktuální forma
Kvitová měla katastrofální vstup do sezony, na čtyřech akcích posbírala pouhé dvě výhry. Na Blízkém východě se však zvedla, ve čtvrtfinále v Dubaji měla mečbol proti pozdější šampionce Jeleně Ostapenkové a v Dauhá oplatila porážku Irině Beguové a pak kvůli obnovenému zánětu zápěstí musela ve druhém kole vzdát. Zdravotně se dala rychle dohromady, ale formu ztratila, v Indian Wells se trápila s Aljaksandrou Sasnovičovou a pak schytala výprask od Marii Sakkariové.

Cesta turnajem
V Miami už je to zase o kus lepší, i když přesvědčivý výkon nepodala proti Claře Burelové (tři sety), domácí Lauren Davisové (třikrát nepotvrdila brejk v úvodní sadě) ani Veronice Kuděrmetovové (Ruska podávala na zisk úvodního dějství a ve druhém vedla 4-0 40-0). Až z osmého letošního turnaje odjede s pozitivní bilancí.

Historie na Miami Open
Za sebou má 11 startů. Dařit se jí začalo až při těch posledních, počtvrté v řadě a celkově popáté je ve druhém týdnu. Čtvrtfinále je jejím maximem.

Petra Kvitová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Dubaj (ČF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Dubaj (ČF)
Bilance: 9-7
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na venkovních betonech: 8-6
Bilance proti hráčkám Top 10: 1-2 (kariérní 57-63)
Bilance ve čtvrtfinále WTA 1000: 0-0 (kariérní 15-13)
Grandslamy: Australian Open (1K)

Petra Kvitová - Miami Open
Kariérní bilance:
17-11
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2014, 2019, 2022)
Loňský výsledek: osmifinále
Bilance ve čtvrtfinále: 0-2
Generálka: Indian Wells (3K)
Cesta turnajem: volný los, Burelová (6-1 3-6 6-3), Davisová (7-5 6-1), (21) Kuděrmetovová (7-6 6-4)

Aktuální forma
Šwiateková si ve druhé půlce loňské sezony prošla menší krizí, ale pod vedením nového kouče se okamžitě rozjela a prožívá jedno z nejlepších období své kariéry. V Adelaide a na Australian Open uhrála semifinále, v Dubaji v tie-breaku rozhodující sady podlehla pozdější šampionce Jeleně Ostapenkové a suverénně ovládla úvodní letošní akce WTA 1000 v Dauhá a Indian Wells.

Cesta turnajem
V Miami v brutální formě pokračuje, ve třech zápasech dohromady ztratila jen devět gamů. Po demolici Viktorije Golubicové si zajistila post světové jedničky a šanci nedala ani domácím Madison Brengleové a Cori Gauffové. Letos má fenomenální bilanci 23-3.

Historie na Miami Open
V hlavní soutěži debutovala loni, ve třetím kole prohrála s Anou Konjuhovou.

Iga Šwiateková - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Indian Wells,  Dauhá (T);  Australian Open,  Adelaide (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Indian Wells, Dauhá (T); Australian Open, Adelaide (SF)
Bilance: 23-3
Bilance z posledních 10 zápasů: 10-0
Bilance na venkovních betonech: 23-3
Bilance proti hráčkám Top 50: 18-3 (kariérní 47-28)
Bilance ve čtvrtfinále WTA 1000: 2-0 (kariérní 3-0)
Grandslamy: Australian Open (SF)

Iga Šwiateková - Miami Open
Kariérní bilance:
4-1
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2022)
Loňský výsledek: 3. kolo
Bilance ve čtvrtfinále: 0-0
Generálka: Indian Wells (T)
Cesta turnajem: volný los, Golubicová (6-2 6-0), Brengleová (6-0 6-3), (14) Gauffová (6-3 6-1)


• Čtvrtfinále žen •
Paula Badosaová (6.) - Jessica Pegulaová (21.) | Stadium (19:00 SELČ)

Paula Badosaová se v Miami poprvé dostala do druhého týdne a ve svém působení na Floridě bude pokračovat proti domácí Jessice Pegulaové, která je ve čtvrtfinále prestižního podniku rovněž poprvé. Aktérky čeká premiérový vzájemný souboj.

Badosaová na amerických betonech podstatně zlepšila svou formu a je momentálně velmi těžko k zastavení. Pegulaová letos hraje výborně na těch největších akcích a nebude pro favorizovanou Španělku jednoduchou soupeřkou.

Tip na vítězku: Paula Badosaová

Aktuální forma
Badosaová prožila nejlepší sezonu, kterou korunovala triumfem v Indian Wells a účastí na Turnaji mistryň. Letos ovládla Sydney a došla do osmifinále Australian Open. Na Blízkém východě se jí ale vůbec nedařilo, v Dubaji hned v úvodním kole prohrála s Elenou-Gabrielou Ruseovou a v osmifinále v Dauhá uhrála jen pět gamů s Cori Gauffovou. V Indian Wells se však znovu chytla, v roli obhájkyně titulu bez ztráty setu došla do semifinále, v němž ve třech setech podlehla Marii Sakkariové.

Cesta turnajem
V Miami zatím neztratila set. V úvodních kolech vyřadila Marii Bouzkovou a Julii Putincevovou a v osmifinále zastavila senzační jízdu teenagerky Lindy Fruhvirtové.

Historie na Miami Open
Debut si odbyla v roce 2015 a došla do třetího kola. Při dalších čtyřech startech se ale dočkala jediné výhry, a to po skreči soupeřky.

Paula Badosaová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Sydney (T);  Indian Wells (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Sydney (T); Indian Wells (SF)
Bilance: 16-5
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na venkovních betonech: 16-5
Bilance proti hráčkám Top 30: 6-3 (kariérní 19-17)
Bilance ve čtvrtfinále WTA 1000: 1-0 (kariérní 3-1)
Grandslamy: Australian Open (OF)

Paula Badosaová - Miami Open
Kariérní bilance:
6-4
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2022)
Loňský výsledek: 2. kolo
Bilance ve čtvrtfinále: 0-0
Generálka: Indian Wells (SF)
Cesta turnajem: volný los, Bouzková (7-5 7-5), Putincevová (6-3 6-2), L. Fruhvirtová (6-2 6-3)

Aktuální forma
Pegulaová letos sbírá největší úspěchy na nejprestižnějších akcích. Zatímco na Australian Open (ČF) a v Dauhá (OF) se dostala do závěrečných kol, na generálce v Melbourne, v Sydney, Dubaji a Indian Wells dohromady zvládla jediný zápas. Na Floridu tak dorazila s nepříliš lichotivou bilancí sedmi výher a šesti porážek.

Cesta turnajem
Po krachu v Indian Wells formu zase našla. V Miami v úvodních kolech přejela Sloane Stephensovou i Jelenu Rybakinovou a v osmifinále nadělila kanára Anhelině Kalininové, která pak vzdala.

Historie na Miami Open
Turnaje se účastní potřetí. Debut v roce 2019 pro ni skončil hned v prvním kole, loni v osmifinále nevyužila šest mečbolů proti Marii Sakkariové.

Jessica Pegulaová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Australian Open (ČF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Australian Open (ČF)
Bilance: 10-6
Bilance z posledních 10 zápasů: 6-4
Bilance na venkovních betonech: 10-6
Bilance proti hráčkám Top 10: 1-3 (kariérní 8-13)
Bilance ve čtvrtfinále WTA 1000: 0-0 (kariérní 1-4)
Grandslamy: Australian Open (ČF)

Jessica Pegulaová - Miami Open
Kariérní bilance:
5-2
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2022)
Loňský výsledek: osmifinále
Bilance ve čtvrtfinále: 0-0
Generálka: Indian Wells (2K)
Cesta turnajem: Stephensová (6-1 6-4), (17) Rybakinová (6-3 6-4), Kalininová (6-0 skreč)


• Čtvrtfinále mužů •
Jannik Sinner (11.) - Francisco Cerúndolo (103.) | Stadium (21:00 SELČ)

Francisco Cerúndolo v Miami nepřestává překvapovat. Třiadvacetiletý Argentinec nikdy předtím na nejvyšším okruhu nevyhrál zápas hlavní soutěže na tvrdém povrchu a na floridském Masters je už ve čtvrtfinále. V něm vyzve Jannika Sinnera, úřadující finalista si své jediné předchozí čtvrtfinále na největších akcích ATP zahrál loni právě v Miami. Jedná se o první střetnutí.

Cerúndolo má jedinečnou šanci si na betonech připsat velmi cenný skalp, Sinner totiž v posledních týdnech nehraje v nejlepší formě a kurty v Miami jsou pomalejší. O tři roky mladší Sinner má nicméně více zkušeností s velkými zápasy i hardovými podmínkami a měl by potvrdit roli favorita.

Tip na vítěze: Jannik Sinner

Aktuální forma
Sinner do letošní sezony vstoupil fantasticky, když zvládl úvodních sedm zápasů. Po Australian Open se do čtvrtfinále dostal také v Dubaji, ale po nákaze Covidem-19 a změnám v realizačním týmu se mu výkonnostně moc nedaří, ačkoli se může pyšnit skvělou letošní bilancí 16-2. V Indian Wells měl ve třetím kole nečekané potíže s Benjaminem Bonzim a k osmifinále nenastoupil.

Cesta turnajem
Přesvědčivý není ani v Miami. Hned proti Emilovi Ruusuvuorimu musel likvidovat tři mečboly a vítězství vydřel až v tie-breaku rozhodující sady, pak po obratu vyhrál třísetovou bitvu s trápícím se Pablem Carreñem a v osmifinále vyřadil Nicka Kyrgiose, který mu v klíčových okamžicích pomohl trestným bodem i trestným gamem.

Historie na Miami Open
Premiéru na turnaji absolvoval loni a až ve finále podlehl Hubertovi Hurkaczovi.

Jannik Sinner - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Dubaj,  Australian Open (ČF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Dubaj, Australian Open (ČF)
Bilance: 16-2
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance na venkovních betonech: 14-2
Bilance proti hráčům mimo Top 100: 8-0 (kariérní 79-32)
Bilance ve čtvrtfinále Masters: 0-0 (kariérní 1-0)
Grandslamy: Australian Open (ČF)

Jannik Sinner - Miami Open
Kariérní bilance:
8-1
Nejlepší výsledek: finále (2021)
Loňský výsledek: finále
Bilance ve čtvrtfinále: 1-0
Generálka: Indian Wells (OF)
Cesta turnajem: volný los, Ruusuvuori (6-4 3-6 7-6), (17) Carreño (5-7 7-5 7-5), Kyrgios (7-6 6-3)

Aktuální forma
Cerúndolo se na své žebříčkové maximum, 76. místo, dostal hlavně díky antukovým výsledkům, do elitní stovky se ovšem vrátí po senzačním tažení v Miami. Zatímco před startem turnaje měl na tvrdém povrchu bilanci 2-4, na antuce letos zvládl 14 z 18 duelů, což zahrnuje triumf na challengeru, čtvrtfinále v Buenos Aires a semifinále v Rio de Janeiru.

Cesta turnajem
Při svém debutu v hlavní fázi turnajů Masters sbírá svá vůbec první hardová vítězství v hlavních soutěžích na nejvyšším okruhu. V Miami si vyšlápl na Tallona Griekspoora, Reillyho Opelku (skreč), Gaëla Monfilse a Francese Tiafoea.

Historie na Miami Open
Debut.

Francisco Cerúndolo - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Rio de Janeiro (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Miami (ČF)
Bilance: 20-8
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na venkovních betonech: 6-4
Bilance proti hráčům Top 20: 1-2 (kariérní 1-3)
Bilance ve čtvrtfinále Masters: 0-0 (kariérní 0-0)
Grandslamy: Australian Open (Q)

Francisco Cerúndolo - Miami Open
Kariérní bilance:
4-0
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2022)
Loňský výsledek: nehrál
Bilance ve čtvrtfinále: 0-0
Generálka: Indian Wells (Q)
Cesta turnajem: T. Griekspoor (7-5 4-6 6-3), (16) Opelka (6-1 3-1 skreč), (22) Monfils (6-2 6-3), (28) Tiafoe (6-7 7-6 6-2)


Casper Ruud (8.) - Alexander Zverev (4.) | Stadium (čtvrtek 3:00 SELČ)
Casper Ruud má za sebou šest čtvrtfinále na turnajích Masters. Zatímco na antuce v této fázi vyhrál všechny tři duely, na hardu ani jednou neuspěl. Dvakrát ho zastavil právě finalista ročníku 2018 Alexander Zverev, který ve dvou setech vyhrál loni v Cincinnati i v pařížské hale a ve vzájemné bilanci vede 2-0.

Ruud se v posledním roce na tvrdém povrchu výrazně zlepšil a ukazuje, že umí sbírat úspěchy i mimo antukové dvorce. Zverev je ale kvalitou v těchto podmínkách stále jinde a do tohoto střetnutí vstoupí jako jasný favorit. Jeho letošní forma nicméně není přesvědčivá, takže naopak obvykle stabilní Ruud určitě není bez šance.

Tip na vítěze: Alexander Zverev

Aktuální forma
Ruud měl na začátku sezony zdravotní potíže a musel vynechat grandslamové Australian Open. Na kurty se vrátil tím nejlepším možným způsobem, když v polovině února ovládl menší antukový podnik v Buenos Aires a získal svou sedmou trofej. V Indian Wells měl smůlu na los, už ve třetím kole narazil na rozjetého Nicka Kyrgiose.

Cesta turnajem
První letošní vítězné série na tvrdém povrchu se dočkal až v Miami, kde nedal šanci Henrimu Laaksonenovi, Alexanderovi Bublikovi, kterému oplatil porážku z Davis Cupu, ani Cameronovi Norriemu.

Historie na Miami Open
V minulosti se na Floridě představil čtyřikrát a ani jednou nepřešel přes první kolo hlavní soutěže, dvakrát skončil v kvalifikačních bojích.

Casper Ruud - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Buenos Aires (T)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Miami (ČF)
Bilance: 11-3
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na venkovních betonech: 6-2
Bilance proti hráčům Top 10: 0-0 (kariérní 4-15)
Bilance ve čtvrtfinále Masters: 0-0 (kariérní 3-3)
Grandslamy: Australian Open (-)

Casper Ruud - Miami Open
Kariérní bilance:
3-2
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2022)
Loňský výsledek: nehrál
Bilance ve čtvrtfinále: 0-0
Generálka: Indian Wells (3K)
Cesta turnajem: volný los, Laaksonen (6-1 6-2), (30) Bublik (6-3 6-2), (10) Norrie (6-3 6-4)

Aktuální forma
Pro Zvereva je letošní sezona zatím velkým zklamáním. V ATP Cupu své zemi nepomohl postoupit ze skupiny, na Australian Open se loučil už v osmifinále, ve finále v Montpellieru jasně prohrál s Alexanderem Bublikem, v Acapulku byl za agresivní chování diskvalifikován a v Indian Wells ztroskotal hned ve druhém kole s Tommym Paulem.

Cesta turnajem
Chuť by si mohl spravit svým šestým triumfem na Masters. V Miami začal "tříseťákem" s Bornou Čoričem vracejícím se po zranění a pak suverénně přehrál Mackenzieho McDonalda i Thanasiho Kokkinakise.

Historie na Miami Open
V Miami účinkuje posedmé a teprve potřetí se dostal dál než do druhého kola, před pěti lety vypadl ve čtvrtfinále a o rok později prohrál finále s Johnem Isnerem.

Alexander Zverev - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Montpellier (F)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Miami (ČF)
Bilance: 14-4
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na venkovních betonech: 9-3
Bilance proti hráčům Top 10: 0-0 (kariérní 39-43)
Bilance ve čtvrtfinále Masters: 0-0 (kariérní 12-8)
Grandslamy: Australian Open (OF)

Alexander Zverev - Miami Open
Kariérní bilance:
13-6
Nejlepší výsledek: finále (2018)
Loňský výsledek: 2. kolo
Bilance ve čtvrtfinále: 1-1
Generálka: Indian Wells (2K)
Cesta turnajem: volný los, Čorič (6-4 3-6 6-3), McDonald (6-2 6-2), Kokkinakis (6-4 6-4)

MIAMI OPEN 2022 - PROGRAM 9. HRACÍHO DNE
• STADIUM • (od 19:00 SELČ)
1. Badosaová (5-Šp.) - Pegulaová (16-USA)
2. Sinner (9-It.) - F. Cerúndolo (Arg.) / nejdříve ve 21:00 SELČ
3. Kvitová (28-ČR) - Šwiateková (2-Pol.) / nejdříve ve čtvrtek v 1:00 SELČ
4. Ruud (6-Nor.) - Zverev (2-Něm.) / nejdříve ve čtvrtek ve 3:00 SELČ
• GRANDSTAND • (od 17:00 SELČ)
1. Siegemundová/Zvonarevová (Něm./-) - Linetteová/Sorribesová (Pol./Šp.)
2. Gauffová/McNallyová (4-USA) - Cornetová/Teichmannová (Fr./Švýc.)
3. Hurkacz/Isner (Pol./USA) - Ram/Salisbury (2-USA/Brit.) / nejdříve ve 20:00 SELČ
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

101
Přidat komentář
Rafaeoli25
Nakonec jsem měl se Zverevem přece jen pravdu, byla otázka jen kdy vypadne, nakonec docela slušný výsledek pro něj čtvrtfinále při té letošní mizérii..
Reagovat
Mantra
se dostala na soupeřčině podání jen 2x za zápas do shody, ani jeden BB natož break v zápase, podle průběhu na papíře to vypadá dost jednozněčně, IGA válísmile
Reagovat
Mony
Teď si jen přát, aby forma Petře vydržela. Vypadá, že už je v pohodě a tým funguje, jak má.. Igu už může prověřit snad jen Osaka. smileSlavny trenér Agy funguje i na Igu.
Reagovat
RFanousek
Petra dobrý kromě returnu.
Swiatek, musím říct, že jednička zasloužená. Obrana vynikající.
Reagovat
Blondie
Iga zaslouženě, ale Peti výkonem moc potěšila, na kohokoliv jiného by to v pohodě stačilo :) pokazila jedinou věc, ten poslední gem.

Gratulace Ize, Petě zotavení a zopakování výkonu, je vidět, že na to pořád má!
Reagovat
Tomas_Smid_fan
No nevím, spíš Petřin standardní výkon - velmi dobrý střídal mizerný, jak na servisu tak hlavně na příjmu.
Reagovat
Dobry-den
Taky bych s těma pochvalama šetřil. Průměrný výkon...

A pokud jde o return, tak ten bohužel absolutně nesnesl měřítka profesionálního tenisu, snad polovinu jich vůbec nedala do kurtu, hamba. smile
Reagovat
Fandina
pravopisná chyba
Reagovat
Fandina
Petruška začala nabíhat na síť a také trochu víc kontroluje údery ze základní čáry. Plán B. Tak pojď Peti ještě. Třeba bude druhý set.
Reagovat
RFanousek
chce to ukázat i něco na returnu
Reagovat
Blondie
Dnes to nejsou metrové auty, dneska jsou to centimetrové auty, leč prostě furt auty, no :)
Každopádně některé ty míčky kulervoucí!

No... jenže žádný BB při servisu Igy, tak se nedá nic dělat.
Reagovat
Fandina
Výměny jsou na Petrušku moc rychlé. Přece jenom, Petruška je přirozenou střelkyní a to se teď neděje.
Reagovat
RFanousek
Pokud tento zápas rozhoduje jeden úder, pak je to return.
Reagovat
Blondie
Petra prohraje, ale co teď předvedla na ty BB, bylo dechberoucí! Naprosto fantastické míče. Je neskutečně super vidět, že to v sobě pořád má!
Reagovat
Mony
Tak si troufám říci, že Peťa hraje svůj nejlepší tenis, ale stejně to nestacismile..
Že by nová královna byla ta pravá?
Reagovat
Blondie
Nejlepší ne, to by Iga fakt nestačila :-)
Reagovat
zfloyd
je soustředěná bojuje , hraje to nejlepší co v ní momentálně je , ale zatím to bohužel nestačí smile
Reagovat
RFanousek
bohužel sem tam to Petra přežene s tím rizikem. Ale když hraje s kontrolovanou agresí a ne hlava nehlava, tak se na to dá koukat.
Reagovat
Blondie
Škodááááá!
Rebreak, pojď, Peti!

Ale Iga je lepší, nechybuje :(
Reagovat
zfloyd
zatím jí to docela jde smilesmile
Reagovat
Mac
stacilo to napsat...smile
Reagovat
RFanousek
zatím je to parádní řežba
Reagovat
lars
returny do autu :)
Reagovat
RFanousek
out je součást hry
Reagovat
Blondie
Mířidla, Petruško. Seřídit!
Reagovat
Blondie
Uf, dva kanáry už to nebudou.
Snad to bude důstojný zápas :)
Reagovat
Mony
Se divím, že tenisté ještě nevědí, že na puchýře nebo spíše proti puchyrum skvělé funguje vazelína. To už je naše běžecká rutina si namazat před závodem chodidla vazelinou. smile
Reagovat
Rafaeoli25
Asi není zvyklý překonávat tolik bolest, i o tom to je. Vzpomínám, že Nadal kdysi v Monte Carlu i se strženým puchýřem a ponožkou totálně zkrvavenou hrál přesto dál a vyhrál.
Reagovat
Marduch
"strejdo Toni, mám puchýře hrozně to bolí, nejde trénovat dal. Aha, budeme trénovat o hodinu déle, aby ses naučil hrát s puchýřema". :-)
Reagovat
Ela-fon-isi
Doprčic, proč to Paula nevzdala Lindě? smile
Reagovat
Dobry-den
Protože ji dokázala přehrát... Navíc by Linda prošla po dvou skrečích do ČF. Bylo by pro ni lepší, kdyby si to uhrála sama. Ale takhle je zase po dvou skrečích Pegula v SF... Hrozný turnaj. smilesmile
Reagovat
vergus
No před těmi skrečemi dokázala sejmout Stephens i Rybakinu ve 2, takže zadarmo to úplně nebylo. Ale je fakt, že pro Igu/Petru bude Pegula takový sparing před finále
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
tommr
současnou Petru bych proti Pegulaový za favoritku nepovažoval ...
Reagovat
Ela-fon-isi
To je určitě pravda, ale někdo psal, že se teď Lindě odečítá 70 bodů, takže by dál mohla hrát s mininem stresu z toho, že se znovu musí dostat do dvoustovky.
Reagovat
paddy
plán je jasný
dnes jdu s panem Jiráskem proti všem na TP smile
Češka letí domů smile smile
Reagovat
Fandina
Petra není favoritkou, takže když prohraje, žádné překvapení se konat nebude.
Reagovat
PetaM
Jako bys objevila Ameriku a přitom lejno :D
Reagovat
Rafaeoli25
Proti všem? Iga velká favoritka, takže stěží můžeš jít proti všem.
Reagovat
zfloyd
Pegula x Badosa co se tam stalo , koukal jsem na začátek pak jsem odběhl a už tam dávaj čtyřhru ??
Reagovat
annah
Badosa skrecovala .
Reagovat
zfloyd
ach só , to je teda turnaj skrečí nebo křečí ?
Reagovat
com
za chvili to bude turnaj, kde Kvitová brečí smile
Reagovat
Blondie
Mno jo, Peťa a Kája, tvé oblíbenkyně.
Obě brečely ve finále Wimbledonu.
Každá z jiného důvodu smile
Reagovat
lvicek
Myslíš slzy štěstí? Ale ona je na ty trofeje docela zvyklá, tak to snad nebude tak hrozný...
Reagovat
Blondie
Koukám, že jsme oba stejný hovada :D
Reagovat
lvicek
;) Skoda, ze to Peta nedotahla ;).
Reagovat
tommr
tak Marii příští týden v Bogotě neuvidíme, protože se odhlásila. Je to velká škoda, protože vzhledem k slabému obsazení turnaje by byla nasazená a měla by velkou šanci na zisk titulu ... smile
Reagovat
zfloyd
no kdyby se to sešlo nedělat moc chyb , dobře podávat něco jako v Dauhá proti Muguruze tak by ji mohla rozstřílet , ale moc vysoká pravděpodobnost to není smile
Reagovat
EllNino
Z koho se skládal krom Vaňka Petřin box ve 4. kole proto Veronice?
Reagovat
PetraFans..
Ivan Trebatický - kondiční trenér, Marijn Bal - manažer z IMG
Reagovat
EllNino
No ahoj :) a diky
Reagovat
vergus
Doufám, že Petra prolomí dneska tu smůlu na Sunshine Double, už by to chtělo dojít alespoň jednou do toho semi smile
V její prospěch ale může hrát roli i to, že proti téměř všem hráčkám současné top 10 dokázala vyhrát premiérový duel, tak snad na to naváže i dnes smile
Reagovat
Rafaeoli25
Jsem zvědavý na Sinnera, Cerundolp při tom, co tam předvádí nemusí být lehké sousto ani pr0 něj.
Reagovat
EllNino
Že uvidím Petru ve čtvrtfinále Premier 1000, natož pak v Miami smile
Tak pojď do toho!
Reagovat
Rafaeoli25
Pořád je to hračka, která to má v ruce a může občas dojít do závěrečných kol i velkých turnajů.
Reagovat
FulnekUltras
smile
Reagovat
Rafaeoli25
GS šampióny nelze nikdy definitivně odepisovat, pokud tedy nejsou zdravotně nezvratně rozhašení..
Reagovat
Krisboy
To je výsledek kvalitního tommringu a comova fandění smilesmile

Ale dneska asismile dostane na sedinku
Reagovat
Rafaeoli25
Taky čekám tak max. 3:6, 4:6, na víc to asi nebude, i když kdoví, jestli ji půjdou podání a winnery, tak to může být zajímavé. Ale moc tomu taky nevěřím.
Reagovat
com
od ty doby co se propadla zebrickem uz nejak Kvitovic nesleduju.. Takze zasluhy si pripisovat nemuzu smilesmile
Reagovat
Rafaeoli25
Zverev nějaký velký favorit s Ruudem při tom, co předvádí letos? Tak to ne vážená redakce. Nepřekvapí mě, pokud ho Ruud po boji udolá.
Reagovat
paddy
dík za tip na tutovou výhru Zvereva smile
Reagovat
Pe3k
smile
Reagovat
Rafaeoli25
Podívej moje tipy jsou úspěšné i neúspěšné, jako každého. Jen na tomhle turnaji jsem velmi úspěšný, v každém kole bych dával Alcaraze a Medvedeva, tipoval jsem i že Cerundolo může zaskočit Tiafoea a teď Sinnera, dál jsem říkal, že např. Brooksby porazí Bautistu. Nevyšel mi jen Norrie s Ruudem. Co se týče Zvereva, tak neřekl jsem, že prohraje, jen že by mě to nepřekvapilo, ale rozhodně bych Ruuda nedoporučoval sázet. Tolik k mé úspěšnosti, víme? smile
Reagovat
Rafaeoli25
Legraci si můžeš dělat z jiných, ze mě stěží nebo ty jsi někdy v životě trefil na tenisu i kurz 22500 (za deset korun skoro čtvrt milionu) na AKO jako já? Asi ne myslím smile
Reagovat
Rafaeoli25
Bylo to tehdy 30 zápasů upřesním, kurzy od 1.1 do 2.5 smile
Reagovat
paddy
Ve Fortuně těmto tiketům říkají dlouhí hadi

Je to loterie/štěstí a je nesmysl je sázet, protože návratnost je 95% na solo sázku. Když dáš ako, pak se to pronásobí řetězově, obecně 95% na n-tou.
Nejrozumější je dávat 2-3 zápasy s vyšším kurzem. Tutovky s nízkým jsou nevýhodné, jelikož je dávají všichni, takže kurzy se přizpůsobí, aby sázkovky realizovaly zisk.
Reagovat
paddy
Dlouzí
Normálně se neopravuji, ale Fandina to zbožňuje smile
Reagovat
Rafaeoli25
Jinak co se týče Zvereva, tak mám odhad celkem slušný letos. Věřil jsem Šapovi na AO, že ho může dát, to můžeš i dohledat, říkal jsem si, že ho může dát ve finále 250ky Bublik, taky se stalo. Teď přece jen šla jeho forma trochu nahoru, přesto ho na titul nevidím.
Reagovat
Rafaeoli25
Jinak zápasu Zverev vs Cerundolo bych se raději vyhnul, tam se může stát mnohé, takže radeji nesázet vůbec smile
Reagovat
Rafaeoli25
Tak samozřejmě, že takový tiket trefit je o štěstí, mně se to povedlo zatím jednou, ale stálo to za to. Přiznávám, dal jsem tehdy u šesti zápasů varianty, u těch těžkých z mého pohledu, dalších 24 jsem musel trefit. Dal jsem do toho 640 Kč, vyhrál 225 tisíc. Pochopitelně, že to se povede jednou dvakrát za x let, někomu třeba nikdy.
Reagovat
Rafaeoli25
U tutovek musí člověk vyselektovat spící pumy. Většinou nevyjde třeba na GS z třiceti kurzů do 1.3 dva, tři, někdy jen jeden. Při té mé sázce vyšly všechny kurzy do 1.45, stává se to, ale málokdy samozřejmě.
Reagovat
smazaný uživatel
Kolko si vyhral?
Reagovat
Rafaeoli25
Na tom tiketu za 10 Kč 225 tisíc jak jsem psal nebo se ptáš za celou dobu, co se tomu věnuji?
Reagovat
smazaný uživatel
Výborne, gratulujem.

Aj máš ten tiket odložený?
Reagovat
Rafaeoli25
Jj, sázím elektronicky, takže by to tam ještě možná mělo být. Jinak díky, ale nejvyšší výhra to nebyla, kurz ano. Nejvyšší výhru jsem trefil, když jsem se sázením začal, před 17 lety. Tehdy jsem sázel teprve půl roku, vyhrál během prosince asi 140 tisíc a řekl si, no zkusím dát AO 05 první kolo, jen chlapy, byl to shodou okolností grandslam, kde Nadal poprvé opravdu zazářil. Tehdy jsem dával jen favority s kurzy právě do 1.45 max. No a dal jsem to tehdy za desítku, protože ze 140 se to obětovalo snadno a trefil jsem kurz 109, takže za deset tisíc přes milion. Jo, to byl pěkný začátek sázení smile
Reagovat
smazaný uživatel
Perfektné. Áno, chlapov v prvom kole, to je osvedčený koncept. Hoci kurz 1.3 je dnes už tricky, za posledné roky išli kurzy na favoritov počas GS rádovo dole výrazne.

Ja mam najlepšie skúsenosti s druhým kolom na GS.
Reagovat
Rafaeoli25
Musím říct, že těch 17 let zpátky bylo ale větší spolehnutí na hráče, co byli papíroví favoriti do toho kurzu 1.3 až 1.4. Na to AO tehdy si vzpomínám, vyhrál jsem ten kurz 109 tak snadno, že jsem to až nechápal, žádné drama v žádném zápase. Je fakt, že to byla taky výjimka, to se nestává pokaždé. Jinak o kolo dál, v kole druhém jsem dal zase kurz okolo 100, ale tomu už jsem tolik nevěřil a dal to jen za 3 tisíce a měl jsem jedinou chybu - Henman tehdy rupnul s Davydenkem 0:3. Ale to byla moje chyba, Henmanovi jsem nikdy moc nevěřil, přesto ho dal.
Reagovat
Rafaeoli25
Samozřejmě, že se mnohdy i pletu, rád přiznávám. Kdybych se nepletl, jako i další, tak by sázkovky mohly zkrachovat během pár turnajů smile
Reagovat
paddy
Jestli chceš, tak na RG si dáme soutěž, tipovat aspoň 10 (20) zápasů s kurzem 1,5 a výš

Poražený zde zveřejní 10 stejných vět pod sebou
"Nikdy nevyhraji 30 GS ani nikdo jiný."

Co ty na to?
Reagovat
Rafaeoli25
Zatipuji si rád, nemám s tím problém, jen nechápu to P.S. dole, jaký to má mít smysl?
Reagovat
paddy
Pro nějaký náboj, když ceny nebudou
Podmínkou bude např min 66% úspěšnost, aby nikdo nemohl taktizovat, když bude mít náskok

Ideálně pošleme tip nějakému dobrovolníkovi, aby nikdo neměl výhodu/možnost reakce
Příp bychom se střídali, los by určil, kdo začne
Něco vymyslíme pár dní před RG
Reagovat
Rafaeoli25
Dobře.
Reagovat
Rafaeoli25
Jinak je to ale někdy vrtkavé ještě podotknu, uhodl jsem takhle jednou 30 ze 30, ale jednou jsem měl tiket i 0 z 9. Může se stát obé, až takhle extrémní rozptyl, co ty, jaký je tvůj jestli si to tedy nosíš v hlavě smile
Reagovat
paddy
Závisí na kurzech, s tutovkami se dá občas 10 a více, na špatném tiketu musí vyjít přes 60% zápasů

2 zápasy v kurzu 2 pro každý statisticky vyjde 1 ze 4 tiketů
Vše je matematika zatížená marží sázkovek, proto většina je v mínusu a málokdo se s tím uživí
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, tiež si myslím, že človek, ktorý uhádne 30 zápasov nie je lepší tipér, než ten, ktorý nikdy neuhádne ani 10 zápasov. To je proste náhoda.

Najlepšiu návratnosť majú fakt tie 2-3 zápasy s kurzom 3-5. Ale osobne tiež nie som ten, ktorý je v pluse, bohužiaľ.
Reagovat
paddy
Správné tipy se budou sčítat, vše budou sólo sázky
Reagovat
Rafaeoli25
Ok.
Reagovat
Rafaeoli25
Já jsem, v tuhle chvíli cca 1.7 milionu za těch skoro 18 let. Nutno ale podotknout, že s obrovským štěstím, základ pořád tvoří ta první megavýhra před 17 lety. Nebýt jí, tak to tak slavné taky nebylo, ač plus by to i tak byl a celkem výrazný. Jak ale říkám, často jsem měl i dost velké štěstí při těch několika klíčových tiketech. No ale kdybych býval sázel za větší peníze, tak při pětinásobku by to bylo skoro 10 milionů. Ale to jsou ty kdyby..
Reagovat
smazaný uživatel
Neverím, že niekto môže mať počas 18 rokov šťastie/nešťastie. Je to tak dlhý čas, že sa to proste vyrovná.

Osobne by som rád videl štatistiku TB, ako sú na tom moje tipy, pretože tu mám subjektívne pocit, že 2/3 idú na druhú stranu a vyhrá ich práve ten, koho nemám na tikete. Škoda, že som to nikdy nerátal.
Reagovat
Rafaeoli25
No říkám ti, držím plus 1.7 milionu za 18 let. Určitě to není špatné, ale myslím, že je mnoho daleko lepších s nesrovnatelně vyšší úspěšností. Já do toho nikdy nesklouzl, dodnes si počínám dost opatrně. Jak ale říkám, strašně tomu pomohl ten začátek, kdy jsem za prvního půl roku vyhrál skoro 1.25 milionu a byl okamžitě v takovém plusu. Pak jsem klesl v jednu chvíli asi na 570, ale níže ne, pak jsem trefil během pěti let čtyři velké tikety a dostal se na 1.5 postupně, loni to korunovala ta trefa za deset kaček. Opakuji ale znova, často jsem měl víc štěstí než rozumu, bez tří velkých tiketů bych nebyl na 1.7 mil., ale na 250 tisících. Ta hrana úspěchu je někdy strašně tenká, takže jsem pokorný.
Reagovat
paddy
Nakonec čistého, tak gratuluji
Máš spočítáné ROI? To je důležitější pro posouzení úspěšnosti
Reagovat
Rafaeoli25
No já to vždycky počítal klasicky, nedělal jsem z toho žádnou vědu na investorské bázi smile. Od začátku jsem měl přesně spočítáno kolik jsem vsadil a kolik vyhrál/prohrál. Zajímavý byl začátek, sázel jsem hlavně po pětikorunách vysoké kurzy jako začátečník, nevyšlo nic a já se na začátku ocitl v mínusu přes 20 tisíc postupně. Říkal jsem si to nikam nevede a tak jsem vzal tisícovku a dal kurz přes 30. A hned tahle první sázka za hodně s menším kurzem vyšla a první půlrok byl nakonec fatálně úspěšný. Ale kdybych to měl zanalyzovat, tak by mě taky zajímalo, jak moc úspěšný jsem vlastně za celou dobu doposud byl. Spíš mám pocit, že jsem měl hodně štěstí, prostě vyšlo několik tiketů na obrovské peníze a já neměl tolik ztrát, protože tolik neriskuji. Je to hodně opatrná taktika s mnoha šťastným momenty, takhle bych to popsal smile
Reagovat
paddy
Předpokládám hrubé výhry, v čistém to bude okolo nuly
Prostě vysokoobrátkový byznys, kde se dokola točí malá suma s nízkou marží
Reagovat
Rafaeoli25
Píšu, že 1.7 milionu plus. No mně to zase jako terno nepřijde, vychází to na plus sto tisíc za rok. Ale když slyším o těch všech minusech, které většina má, tak jsem asi dítě štěstěny smile
Reagovat
Rafaeoli25
Takže 1.7 mil.čistý zisk, aby bylo jasně řečeno smile
Reagovat
paddy
smile smile
Reagovat
Rafaeoli25
Díky smile
Reagovat
tommr
Petra je v nezvyklý roli jasný outsiderky a to by jí mohlo vyhovovat. Navíc se hraje večer a to je pro ní taky lepší než hrát v tý největší výhni ...
Přesto si myslím, že vyhraje Swiateková která se zdá být ve skvělý formě a bude chtít ukázat že bude zaslouženou jedničkou ...
Reagovat
lvicek
Tak treba to na Švjontek dolehne ;).
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist