Alexander Zverev se během koronavirové krize nechal vyfotit s fanouškem. Schytal za to pořádnou kritiku

10. 4. 2020, 11:15
Aktuality 15
Co nejvíce lidí se teď snaží během pandemie koronaviru zůstávat doma, což dělají nejen pro své bezpečí, ale také bezpečí ostatních. Jenže Alexander Zverev stále dochází do jedné z tenisových akademií, kde trénuje. Dvaadvacetiletý Němec se nechal po jednom z tréninků vyfotit se svým mnohem mladším fanouškem, což vyvolalo bouřlivou reakci a vlnu kritiky. Vítěz tří podniků série Masters totiž porušil nařízená opatření.
Profily hráčů
Alexander Zverev

Zverev tráví karanténu se svým starším bratrem Mischou na Floridě. Zatímco ostatní tenisté neustále na sociálních sítích upozorňují, aby byli lidé opatrní a zdržovali se, pokud možno, jen doma, Zverev má pod určitými pravidly možnost docházet do tenisové akademie.

To už ale možná brzy platit nebude. Dvaadvacetiletý Němec měl totiž údajně porušit nařízená opatření, když se po jednom z tréninků nechal vyfotit se svým mnohem mladším fanouškem.

Snímek na svůj Instagram umístila sama akademie. Jenže ten vyvolal bouřlivou reakci a vlnu kritiky, proto jej akademie ze svého účtu raději smazala.

"Kdybych byl 22letá tenisová hvězda s více než dvaceti miliony dolarů v bance, tak bych se zabarikádoval ve svém paláci u bazénu a nevycházel ven. Nechápu, co to sakra za nezodpovědné chování předvádí Alexander Zverev," napsal na Twitter tenisový trenér Jonathan Newman. "Asi žije na jiné planetě než my," zlobil se Tumaini Carayol z britského deníku The Guardian.

Zverev se zatím k fotografii nevyjádřil, každopádně je jasné, že pravidlo nestýkat se s cizími lidmi, jasně porušil.

Spojené státy mají nejvíce nakažených po celém světě, skoro 469 tisíc. S téměř 17 tisíci oběťmi se blíží i k prvenství v počtu mrtvých. Konkrétně Florida má 16.826 nakažených a 371 mrtvých.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

15
Přidat komentář
Nenela
Sasa to proste s medii neumi. Cokoliv vypusti do sveta, ma negativni reakci, i kdyz to bezpochyby mysli dobre. Timhle prohlasenim mimojine ukazal konkurencni vyhodu - vetsina tenistu sedi doma na zadku a pokud ma stesti, trenuje max. na svem soukromem kurtu a pokud ho nema, tak si akorat udrzuje kondicku, pokud na to maji moral a naladu. Nebo rozvazi kafe hasicum. To je jedno, ve finale je to tak, ze 90% tenistu trenovat nemuze, takze ti, co "muzou" a jeste se tim chlubi, si u ostatnich moc bodu nepripisou.
Reagovat
Nola
ver mi, ze kazdy hrac potrebuje haterov, ak ich nemas - neexistujes, ak sa o tebe pise, si viditelny, zmier sa s tym, ze Briti si kopnu do kazdeho hraca, lebo ziadneho nemaju, a vyzera to, ze Murray bol poslednym harcovnikom....
Reagovat
Fandina
Co to je za nesmysly. Každý je člověk a je to jedno, jestli tenista nebo politik. Nikdo normální nemá radost z toho, když ho někdo hejtuje. Jsi trapná.
Reagovat
smazaný uživatel
To je aká depka, pre Kamilosa..

Zverev sa radsej vyfotí s možno nakazeným fanusikom v case pandémie, než s Kamilom v Halle.

To hovori za vsetko :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak má fotku na památku.
Reagovat
SwissMaestro
To šílenství kolem toho je ubohé. Je mi na zvracení z toho co s lidma dovede udělat mediální masáž jedné nemoci.
Reagovat
Fandina
Napsat o někom, že porušuje pravidla není mediální šílenství.
Reagovat
Gulbis
Tys vůbec nepochopila příspěvek maestra
Reagovat
Fandina
Pravda, některé lidi nechápu.
Reagovat
Nola
pravidla asi platia pre vsetkych, to neokecas
ale kto si na tom zmlsol najviac? no predsa britska zurnalisticka obec
samozrejme nezabudli spomenut jeho majetkove pomery....
Reagovat
SwissMaestro
Dobře, ale hned ho za to pomalu pověsit není třeba :)
Reagovat
Nola
tak, ale britske media su po vacsine jedna velka zumpa, takze nie som vobec prekvapena
Reagovat
George_Renel
Neměl na sebe upozorňovat prohlášením, že tu nemoc ASI měl. Sklízí co zasadil....
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist