Asi jsme s přítelkyní měli koronavirus, svěřil se Alexander Zverev

6. 4. 2020, 11:37
Aktuality 10
Alexander Zverev s přítelkyní si nejspíše na začátku roku prošli nákazou novým typem koronaviru, která momentálně paralyzuje nejen tenisovou sezonu, ale celý svět. Aktuálně sedmý hráč světa se měl nakazit v Číně, kam si před startem letošního tenisového roku udělal výlet právě se svou přítelkyní.
Profily hráčů
A. Zverev s přítelkyní

Výlet do země, odkud se koronavirus do celého světa rozšířil, Zverev s přítelkyní podnikli na konci prosince. Německý tenista měl poté po příletu do Austrálie zdravotní potíže.

"S Brendou jsme byli v Číně 28. prosince. Ani si nedokážete představit, jak moc jsem kašlal. Dva nebo tři dny jsem měl horečku. Kašlal jsem třeba pět až šest hodin v kuse. Brenda to samé. Nevěděli jsme, co to je. Každopádně jsem takový kašel nikdy neměl, kašlal jsem snad každých deset vteřin."

I to může být důvodem, proč se na začátku ledna 22letému Němci vůbec nepovedlo vystoupení v rámci premiérového ročníku ATP Cupu. Za Německo nastoupil ke všem třem zápasům dvouhry a všechny prohrál, jeho země tak skončila už ve skupinové fázi. Na Australian Open už se zřejmě cítil mnohem lépe. V Melbourne si totiž zahrál své první semifinále na grandslamech.

Zverev si myslí, že s přítelkyní nemoc COVID-19 porazili, ale stoprocentně jistý si není, jelikož ani jeden z nich nebyl testován.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

10
Přidat komentář
Elip13
Když já mám pocit, že Saša musí mít všechno :))
Reagovat
paddy
Mě se zdálo, že jsem vyhrál kalendářní GS
Reagovat
FulnekUltras
mně zas na dnešek, že v tramvaji ;-))) zadrželi Káju Gotta bez roušky - a ještě teď slyším jeho typický hlas: "Ale já naprosto nechápu, pánové, oč tu vlastně jde..." ;-)
Reagovat
paddy
"... a tu roušku si pánové nenasadím, protože zůstanu svůj..."
https://www.youtube.com/watch?v=MgpsvcO4RnM&feature=youtu.be&t=65
Reagovat
FulnekUltras
roušku si nasadím
o trochu níž,
potom tě pohladím
a vyžeru spíž

oslavím sááám
ty jarní svátky,
a do léta si ptáčky spočítám ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=PIfqvso4fNE
Reagovat
Fandina
A co test? Měl by to odhalit i zpětně.
Reagovat
turista
No jistě. IgG neboli tzv.anamnestické protilátky by to odhalily. IgM znamenají aktivní onemocnění a po prodělání infekce mizejí. IgG mohou přetrvávat u Covid-19 řadu let a v podstatě budoucí vakcinace bude lidi chránit právě pomocí IgG a pomocí tzv.paměťových lymfocytů. Stejně to chodí u jakékoliv vakcinace.
Reagovat
Fandina
Dík za vysvětlení :-).
Reagovat
blixa
No.... kdo z vás to má ???!!! ;-)
Reagovat
Mantra
kdo neměl, jako by ani nebyl...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist