ATP tenistům připravila další čtyři turnaje. Na podzim se bude hrát v Kolíně nad Rýnem, Nur-Sultanu a na Sardinii

10. 9. 2020, 14:59
Aktuality 0
Do kalendáře ATP Tour pro letošní rok přibyly další čtyři turnaje. Vedení okruhu do programu, který má kvůli pandemii koronaviru silně okleštěnou podobu, přidalo dvě navazující akce na tvrdém povrchu v Kolíně nad Rýnem, antukový turnaj na Sardinii a halový podnik v kazašském Nur-Sultanu.

Pořadatelé všech nových turnajů získali krátkodobou licenci na tento rok. Vyhovět budou muset řadě přísných hygienických a bezpečnostních podmínek, mezinárodní dostupnosti a dalším požadavkům ATP.

Vedení ATP chce dodatečným zařazením nových turnajů nabídnout hráčům možnost vydělat peníze a získat body do žebříčku. V Kolíně nad Rýnem se první akce bude hrát od 12. října stejně jako na Sardinii, druhý turnaj v Německu začne o týden později. Astana Open v Nur-Sultanu je na programu od 26. října.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist