Benešová na Melbourne nenavázala, v Paříži končí v 1. kole

7. 2. 2011, 19:28
Aktuality 0
WTA PAŘÍŽ - Iveta Benešová v Paříži na úspěšné vystoupení na Australian Open nenaváže. Česká tenistka v zahajovacím utkání halového turnaje nestačila na Němku Barroisovou, které podlehla ve třech setech.
Iveta Benešová

Iveta Benešová skončila na turnaji v Paříži v prvním kole. Kristině Barroisové z Německa dnes podlehla po setech 7-5 4-6 4-6.

Osmadvacetiletá rodačka z Mostu přitom nezačala vůbec špatně. Obě hráčky si dlouho držely své servisy, než ve dvanácté hře udeřila Benešová. Proměněním třetího brejkbolu rozhodla o zisku první sady a ujala se vedení.

O rok a půl starší německá soupeřka však dokázala konzistentně podávat po celé utkání. Celkem si vypracovala patnáct brejkbolů, čtyři využila více než dvouhodinové utkání nakonec vyhrála. Česká tenistka s Barroisovou prohrála i druhý zápas v kariéře, před čtyřmi lety v Budapešti duel ztratila rovněž ve třech setech.

Levoruká Benešová v Paříži ani na čtvrtý pokus neprošla přes úvodní kolo a nedokázala tak navázat na výkony z Australian Open, kde prošla až do osmifinále.

Na halovém turnaji kategorie Premier, dotovaném částkou 618 tisíc dolarů, startují také česká jednička a čtvrtá nasazená Petra Kvitová, Lucie Šafářová, Klára Zakopalová a Barbora Záhlavová-Strýcová.

- WTA PAŘÍŽ (Francie, tv. povrch / hala, 618.000 dolarů) -
pondělní výsledky (07. 02. 2011)

Dvouhra - 1. kolo:
Barroisová (Něm.) - Benešová (ČR) 5-7 6-4 6-4

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist