Berdych zklamal a druhý bod nepřidal. Srbsko - Česko 1-1

17. 9. 2010, 22:22
Aktuality 37
DAVIS CUP - Tomáš Berdych mohl přiblížit české tenisty finále Davisova poháru, roli favorita však v Srbsku proti Tipsarevičovi nezvládl. Stav po pátečních dvouhrách je tak 1-1 na zápasy, první bod Čechů získal Štěpánek.
Tomáš Berdych

V první dvouhře dokázal Radek Štěpánek vyhrát nad Viktorem Troickým, který teprve tři hodiny před začátkem zápasu nahradil v nominaci druhého hráče světa Novaka Djokoviče. Čerstvý finalista US Open nenastoupil kvůli žaludečním nevolnostem.

Dobře rozehrané semifinále mohl z pozice favorita podtrhnout Tomáš Berdych, očekávaný bod však nezískal. Janku Tipsarevičovi v den svých 25. narozenin podlehl 5-7 2-6 6-2 6-7 a čeští tenisté tak v Srbsku hrají po pátečních dvouhrách 1-1 na zápasy.

"Optimální by to bylo dva nula po prvním dnu. Vedli jsem jedna nula a byla velká šance to naplnit, ale Tipsarevič odehrál skvělý zápas. Byl trochu lepší než Tomáš," řekl kapitán Jaroslav Navrátil. "Sobota bude rozhodující pro vývoj celého zápasu," doplnil.

"Radek mi dal nejhezčí dárek, když získal první bod a byl by to moc hezký den, kdybychom vedli dva nula, což by pro domácí sebevědomí byla studená sprcha. Ale dost slov, je to jedna jedna a musíme bojovat dál," řekl Berdych. "Kdybych hrál svůj lepší tenis, tak by nevyhrál ani s jeho dnešním výkonem. Ale dal jsem mu hodně šancí k brejkům, jednoduchým míčům a on je využil," uvedl Berdych, který udělal 58 nevynucených chyb.

Tipsarevič hrál skvěle
Berdych zažíval skvělé období. Zahrál si semifinále na French Open a ve Wimbledonu dokonce finále. Na Masters v Torontu měl nakročeno do semifinále, proti Federerovi ale neudržel nadějné vedení a šnůra skvělých výsledků se přetrhla. Následovaly porážky od Baghdatise a v prvním kole US Open od Llodry. V týmové soutěži se od světové sedmičky čekalo zlepšení, rodák z Valašského Meziříčí však postrádal dostatek sebevědomí.

Hodinu a tři minuty trval první set, v kterém Berdych dotahoval náskok emotivního a agresivně hrajícího soupeře. Poprvé ztratil podání v páté hře, ale brejk ještě dokázal v deváté získat zpět. Na druhou ztrátu podání po chybách už neodpověděl. 

Na začátku druhé sady Berdych prohrával 0-40, ale ztrátu odvrátil, což ho mohlo zvednout. Obrat se ale nekonal. Český hráč si podáním nepomáhal a ani jeho silný forhend tolik soupeři neškodil. Naopak Tipsarevič se překonával. Výborně podával, dobře si připravoval útoky na síť a k tomu byl mnohem důraznější a odvážnější odzadu. 

Berdych obrat nedokonal
Po ztrátě druhé sady zkusil rodák z Valašského Meziříčí oživit svůj výkon cestou do šaten, kde se mu dostalo motivace od týmových kolegů. Vrátil se evidentně uvolněnější, najednou měl jeho servis rychlost i přesnost a zmiňovaný forhend bodoval. Berdych nabral sebevědomí a začal soupeře přehrávat, což mu vyneslo dvakrát zisk Tipsarevičova podání a vykřesal naději na zvrat. 

Rozjetý Berdych záhy vedl i ve čtvrté sadě 3-1, ale hned o výhodu přišel a za stavu 3-3 byl set na vážkách. Hala, která se z půlky vyprázdnila, nakonec měla větší důvod k radosti. Berdych na konci dne, ve kterém oslavil pětadvacáté narozeniny, prohrál tie-break i celý zápas.

V sobotu se hraje od 15:00 čtyřhra, do které jsou nahlášeni Ivo Minář s Janem Hájkem a Troicki s Nenadem Zimonjičem. Očekává se ale, že za Česko nastoupí Berdych se Štěpánkem proti druhému deblistovi světa Zimonjičovi, kterého spíše doplní Tipsarevič nebo Djokovič.

- DAVIS CUP (semifinále, Bělehrad) -
páteční výsledky (17. 09. 2010)

Srbsko - Česko 1-1 po prvním dnu
Troicki - Štěpánek 6-4 2-6 4-6 4-6
Esa: 20:8. Dvojchyby: 3:0. Nevynucené chyby: 50:36. Vítězné údery: 52:43. Využité brejkboly: 2 z 9 - 5 ze 7. Celkem získané míče: 103:117. Čas: 2:59 hod.

Tipsarevič - Berdych 7-5 6-2 2-6 7-6(5)
Esa: 9:17. Dvojchyby: 3:4. Nevynucené chyby: 41:58. Vítězné údery: 49:54. Využité brejkboly: 5 z 16 - 4 z 11. Celkem získané míče: 133:127. Čas: 3:38 hod.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

37
Přidat komentář
smazaný uživatel
Kedze nie som Cech tak pokusim sa to objektivne zhodnotit. - Berdych je dobry hrac ktory mal vynikajucu sezonu ale je pravda zeod Wimbledonu sa trapi a napr. jeho prehra s Llodrom bola sok- predsa len najst recept na hraca ktory furt hra to iste Servis a volej mal za 3 sety najst a otocit zapas- cize jeho forma nie je taka aka bola- vcera hral Tipsarevic vyborne a Berdych naopak hral taky svoj priemer - podpriemer nepovedal by som ze to bolo sklamanie ale pre vacsinu fanusikov ceskych fanusikov bolo- lebo boli mylne presvedceni ze Berdych Tipsarevica musi zaslapat... Dalsia vec co je dost zaujimava je ze vcerajsi den neustale klesali kurzy na Tipsarevica a rastli na Berdycha neviem preco ale viac veci ked si dam dokopy a je tu aj fakt ze Berdych mal vcera 25rokov- tak mozno tam mal daku partu ktovie mozno bol moc v euforii predsa ten chalan mal NAROZKY plus Berdych isiel do zapasu s tym ze sak uz 1 bod mame ze Stepanek vyhral a viac menej ked si toto vsetko spojime tak ta jeho prehra je dost logicka- cize slabsia forma posledny cas, mal narodeniny, ktovie aka oslava bola a Tipsareevic- ktory musel urvat bod inac by bolo 2:0 pre CR. Dufam ze som to pekne nezaujato zhodnotil
Reagovat
weak
TOMÁŠ BERDYCH. pokud mu zdraví dovolí, tak hraje DC na ČESKO pokaždé! singla, debla a má úžasnou bilanci... a jak se mu odvěčí češi? když prohraje, tak to zašlapou do země a pošlou do řiti!

zamyslete se nad sebou, chlapi! pokud někdy dokážete patřít v nějakém lidském oboru do TOP10 a reprezentovat takto malou zemi ve střední Evropě, pak krituzujte a nadávejte! ale obávám se, že vetšina z vás, která tomášovi sprostě nadává a uráží jej, si jen hojí vlastní komplexy méněcennosti a fakt, že v pondělí ráno v sedm vstávají a opět mažou do kolbenky...
Reagovat
smazaný uživatel
Do Kolbenky se vstávávalo dřív, mladíku :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud Berdych hraje s hráčem, který hraje útočně, tak nestíhá. A když mu k tomu nejde 1. servis, tak je to už úplně v háji. Zahrál pěkný výměny, ale taky zabil dost laciných míčů. Větší část zápasu byl pod tlakem. Na top 10 jeho výkony rozhdně nejsou, kdyby hrál Hájek, možná by to bylo zajímavější.
Reagovat
weak
a co podle tebe znamená být hráčem TOP 10? nedovolit si ani jeden špatný výkon, nikdy neprohrát s hráčem výkonnostně slabším? Tak si vem všechny hráče v top10, s výjímkou Nadala a Federera (ti jsou přece jen jiná liga), projeď si jejich výsledky a zanalyzuj, zda oni splňují taková kriteria? Nebo hráči minulosti - SAFIN, AGASSI, IVANIŠEVIČ, RAFTER... všechno hráči TOP TEN, všechno hráči extratřídy... a nikdy neprohráli s nikym slabším? ...
Všichni zdejší kritici pořád melete dokola to samé - jak včera hrál BERDYCH s Jankem špatně... Ale to není žádné tajemství - víme to my, ví to i Tomáš... ale na základě tohoto zápasu vynášet soudy, že nemá na top 10 je směšný...
stav zápasu je 1:1 ale podle zdejší nálady by si jeden myslel, že už je 0:3 a konec...
Reagovat
smazaný uživatel
Absolutni souhlas! Tady nejde o to jaky je stav, tady se jedna o to ze druhy zapas prohral Berdych! Stepankovi by se tolerovalo i padesat proher za sebou ale Berdych nesmi jedinkrat zavahat!Malokdo si uvedomi jak velky je mezi nimi rozdil v Davis Cupu ale i v povaze ktera je u tenisu take klicova! Co tvrdi Berdych je mi osobne u prdele! Stejne mi neprijde ze se pokazde vymlouva! Propo co takhle vymluva Nadala na pomale mice? Federera na zraneni po porazce s Berdychem?! Jenze ne, oni jsou sampioni a mohou si to dovolit! Berdych nesmi ani pipnout protoze do top 10 nepatri! Jde zde az prilis citit averze vuci Berdychovi, kur*a tak jestli mame lepsiho tenistu tak ho nominujte at vyhrava misto Berdycha, chytraci! Uvedomte si kolik zapasu nam s Radkem vyhrali!
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud se nam podari postoupit, pak vsichni budou vynaset Berdycha a cely tym do nebes! Nekdy bych tuhle vlastnost ceskeho naroda vymazal! Nedelejte ukvapene zavery! Rekneme si na rovinu: Postup se necekal, tak co blbnete?! Po prvnim dni je skore 1:1, coz neni propadak!
Reagovat
smazaný uživatel
Nejvíc se mi líbí rozhovor s Berdychem, který říká, že mohli zavřít pusu sebevědomím Srbům a že Djokovice ani nebude komentovat.V první řadě by měl někdo zavřít pusu našim tenistům a to především Berdychovi.Co se týká Djokovice, tak můžou být rádi, že nenastoupil a rozhodli se ho šetřit, protože by to bylo 2:0 a po dnešku by byl konec.A to, že celý den fandil a nebyla na něm nějaká nemoc znát, Berdychovi a ostatním může být úplně jedno, si myslim.
Reagovat
smazaný uživatel
Vsichni si pamatujeme na rozhovory s Berdychem a Stepankem pred finale v Barcelone.Padaly frky typu:Nadal neni, co byval, po sobote 3:0 pro Cesko... Dopadlo to tak, ze Nadal Berdycha na antuce zostudil, Stepanek se zostudil sam(za svuj vykon se dalsi den v rozhovoru pro Cesky rozhlas pochvalil) a v sobotu se cesti teniste ukazali jako (v uvozovkach) "pravi" bojovnici. V prvnim setu nevyuzily setboly, ve druhem ztratili za stavu 5:6 svuj servis, i kdyz pri nem vedli 40:0 a treti set, tam uz si je Spanele vychutnali. Chci rict, ze Cesi si za tu prohru muzou sami, navic je jejich prohra o to trapnejsi, ze z rozhovoru pred zapasem nemel byt souper pro ceske tenisty nikdo. Podle me se situace neopakuje, jenom je treba se v techto prohlasenich mirnit.
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych poslední dva měsíce více mluví, než hraje.
Reagovat
weak
a s cim meli nasi do SRBSKA jet? se sklopenymi ocasy a pokusit se uhrat alespoň bod? Ku..a je naprosto NORMÁLNÍ jet na zápas se sebevědomím... být neustále zes*aný strachy a bát se soupeřů - to nás naučil komunismu... američané jsou sice opačný extrém, ale ve sportu je to rozhodně pro výsledek přínosnější než ta naše věčná přízemní připosranost... a jakmile si naši věří a prohrají, hned jim to čeští fanoušci pořádně spočítají a nejraději by jim ukončili kariery...

JE MI ZA VÁS, některé zdejší diskutující, TRAPNĚ, CHLAPCI!
...a pokud náhodou postoupíme do finále, tak jsem zvědav, co sem v neděli zase načmulíkujete a jak se budete s ostatními radovat...
Reagovat
smazaný uživatel
Jak se to veme, pokora je taky dobrá.... vem si příklad z Federera na US Open. Byl favorit jak hrom a presto Novaka vyzdvihoval a chvalil. Nakonec prohral, ale se cti. Kdyby machroval a prohral, to by bylo neco. berdych od Londyna jenom machruje, ale uhral leda prvni kolo. Tomas mi je proste jako clovek velmi nesympaticky. A vcerejsi vykon z jeho strany byla katastrofa s velym S. nejen ze hral strasne, ale navic naprosto bez jakekolvi snahy. Stepanek prohraval O:1, ale bylo videt, jak se rve. Obrovsky rozdil mezi nima. Kdyby bylo na me, Tomase uz do dvojhrz nepostavim a dam tam Hajka. Sice Novaka tezko porazi, ale aspon se bude rvat. Tomas se svoji hrou a moralkou pujdu z kurtu max za 2 hodky s vysledkem 0:3
Reagovat
weak
BEZ JAKÉKOLIV SNAHY? jsi blázen??? :-)
to, že každý prožívá své zápasy jinak - ŠTĚPÁNEK je extrovert a BERDYCH introvert přece neznamená, že se jeden snažil více a druhý méně... samozřejmě že BERDYCH strašně moc chtěl, ale prostě mu to nešlo - to se někdy ve sportu stává, že čím více chceš, tím néně to jde... a málo se mluví o tom, že TIPSAREVIČ hrál včera skutečně výborně - to není žádný nazdárek a už v životě pár top10 hráčů porazil... ale my češi prostě máme v povaze nadávat a zatracovat... takže za ZCELA OTEVŘENÉHO STAVU 1:1 máme tendenci brát zápas jako prohraný...
a to je mi fakr líto...
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápu proč si začal psát o tom, že by se měli někoho bát, o to tady vůbec nejde.Berdych po prohraným zápase se začne jenom vymlouvat a nic jinýho.Prostě prohrál s lepším hráčem a to Tipsarevic nehrál ani zdaleka, to nejlepší, co umí.Nemá se vůbec co otírat o Djokovice, to je jejich problem, navíc se to včera Berdycha vůbec netýkalo, ale spíše Štěpánka. Měli by být rádi, že z jakéhokoliv důvodu nenastoupil, jinak by už bylo téměř rozhodnuto. Abych to uzavřel, je mi prostě hrozně nesympatickej, navíc i ostatním tenistům a to o něčem svědčí.
Reagovat
weak
kterym ostatnim tenistům? jmenuješ mimo Santora a Llodry jeste nikoho? to, ze je to berdych nesympaticky, je tvuj osobni problem - on je proste introvert a takovy typy vypadaji navenek nafoukane, ale ja myslim, ze je v pohode... a ze by se nejak zasadne otrel o DJOKOVICE, ktery se mimcohodem na kurte chova jako fanaticky magor (coz ti asi nevadi :), jsem si nevsiml...
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovicovi zrovna moc nefandím, ale jeho chování na kurtu i mimo něj mi vůbec nevadí, to máš pravdu. Těch tenistů je mnohem více, o tom se nemusí jenom psát, hodně se dá poznat i z toho jakým způsobem si jednotlivý hráči podají ruku atd.(může to být občas i způsobeno velkým zklamáním z prohry, to je fakt, ale něco se z toho dá vypozorovat, si myslim).Zmínil si Santora, to je jeden z nejoblíbenějších tenistů, co kdy hrál, úplně bezproblémový a sympatický.Myslím, že ty konflikty s ním na něco ukazují.Ale to jedno každý má na to svůj názor.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, co to tady gegleš. Není přece nic složitého skloubit sebedůvěru s přiměřenou dávkou pokory. Ostatně jako většina hráčů. Ale tady jde hlavně o to, že Berdych se vymlouvá na každý svůj prohraný zápas!! Bude po zápase vykládat, že kdyby hrál svůj lepší tenis, tak by Tipsarevič neměl šanci.. Co to je za nesmysl??? Kdyby Federer, nebo Djokovič hráli na Wimbledonu "svůj lepší tenis", tak by šel od toho i od toho ve třech setech. Kdyby řekl, že hrál jak poslední dřevák a že Tipsarevič využil svojí šance a hrál hodně dobře, tak by byl ještě za borce.
Reagovat
weak
grossi: a která berdychova "výmluva" tě tak strašně pohoršila? na co se vymlouval? vždyť řekl, že hrál špatně a že dal tipsarevičovi spousta míčů zadarmo... a až když se jej redaktor zeptal, tak řekl, že kdyby hrál svůj tenis, tak by to asi vypadalo jinak...

KDO CHCE PSA BÍT, HŮL SI VŽDYCKY NAJDE...

nic jiného mě nenapadá... berdych prohrál, tak ikdyby se po zápase stavěl na hlavu, tak pro vás bude nafoukaný a nesympatický...
Reagovat
smazaný uživatel
Vymlouvá se pořád!!! Tak se podívej na další článek:
"On k tomu dost přispěl, hrál fakt dobře na své poměry - ale stejně, kdybych já hrál na takové úrovni jako on, dopadlo by to jinak,"
Po utkání byl smutný z porážky, ale také naštvaný na srbskou stranu. "Je ještě brzy na to mluvit o tom, co mi vadí a co ne. To patří k Davis Cupu, že člověk nehraje jen se soupeřem," řekl Berdych.
No a na US Open vykřikoval do novin, že si šel Llodra ošetřit nohu a pak si to klidně dohrál, že to ještě neviděl. Tak co to je za nesmysly??? POKORA!!!
Reagovat
weak
:-)
...tak to se nezlob, ale tohle nejsou žádné výmluvy...
výmluvy jsou, když si někdo stěžuje na pomalé míče, špatné kurty, bolavou nohu, nefair diváky, podjaté rozhodčí.... ale tohle, cos vypsal, to nejsou žádné výmluvy - to je prostě zklamání po prohraném zápase... to si trochu, při vší úctě, pleteš pojmy s dojmy...
Reagovat
smazaný uživatel
Už mě chytáš za slovíčka. Kecy typu , že je naštvanej na srbskou stranu je začátek výmluv. V neděli to rozbalí se vší parádou. S Llodrou ho to hrozně rozladilo, jak si šel ošetřit nohu - taky výmluva. A pak už jen místo toho, aby soupeře pochválil a sebe zkritizoval, mele nesmysly. Já samozřejmě fandím našim a to, že prohrál mi zdaleka nevadí tak, jak ten jeho komentář. Podívej se na to objektivně!
Reagovat
smazaný uživatel
Zanechejte te dementni ceske vlastnosti kritizovat a zatracovat hrace, kolektiv po nevydarenem zapase! Ja cekal, ze Berdych nebude mit lehkou ulohu! Davis Cup je specificka soutez, urcena pro takove typy hracu jako Nadal, Ferrer, Stepanek, Nalbandian! Zkratka bojovniky, kteri se dokazi vyporadat s tlakem naroda na svou osobu. Berdychovi nevyhovuje stale, kdyz je favorit zapasu v klicovych duelech! Odrazi se od jeho introvertni povahy, ktera nikdy nebude stejna jako u Djokovice, Nadala, Federera a jinych, i kdyby byl svetovou jednickou! Podobny charakter jako Davydenko! Nenapadna mys. Za vymluvy lze brat naprosto cokoliv, "vymlouvaji" se i sampioni! Spise Berdych stale neumi podat dojmy ze zapasu, jak by nekteri ocekavali!! Tipsarevic je bojovnik, vedel ze musi hrat dobry tenis a hral jej! Berdych odvedl svuj standart z poslednich tydnu! Nicmene prispel i tlak! Hlavu vzhuru cesky tenisovy narode!
Reagovat
smazaný uživatel
Stav 1.1 po patku jsem pred zacatkemm brala jako optimalni,ale samozrejme v opacnem poradi vitezu.Ale aspon to bude mit grady. Opravdu by se mel Tom vzchopit. Nema to jednoduche, musi byt uz alergicky na vetu semi RG a finalista W a nyni takove vysledky, ale musi s tim pocitat,ze fanousci jsou prisni a kruti, kdyz se nedari. Ja mu stale verim a ted snad zase tradicne jako za starych casu ho pozene Rada. No je to vse otevrene.Dnes hosi do toho.
Reagovat
smazaný uživatel
Ač to bude znít podivně, nezklamal mě. Já od něj přesně tento výkon čekal. Berdych si po Paříži a Londýnu strašně o sobě myslel, leč kdo se opravdu díval na zápasy Berdycha, tak musel být nohama na zemi. V LOndýně nikoho nijak nepřehrával, spíše to byl boj a přiklonilo se k němu štěstí. V Londýně mohl vypadnout už na začátku s Uzbekem Istomimem, byl podlě me lepsi jak Berdych a nakonec ho Berdych udolal az v patem setu. Pak ta mesicni pauza, aby byl pripraven na US Open. V přípravě prohrál snad vše krom jednoho zápasu, na US Open stopka v prvním kole s výsledkem O:3 na sety. Kdo čekal že udolá Tip. byl naivka. Vždyt on udělal i Rodicka a to uz je co rict.

Berdych je nyni mimo formu a navc hodne labilni hrac. Dnes k tomu hral bez stavy, bez bojovnosti, kazil co mohl. Bohuzel, pro Novaka bude snadne sousto. Osobne bych tam radeji videl Hajka, kdo ho sledoval v poslednich zapasech tak vidi, ze ma lepsi formu jak Tomas, i kdyz je v zebricku daleko za nim.
Reagovat
smazaný uživatel
Čtyřhra hodně napoví. Pokud hráčo CR prohrají, tak je to konec. Pokud vyhrají, tak je slušná šance. Jen jestli bude mít Štěpánek dost sil v neděli, pokud bude hrát čtyřhru, což asi bude.
Reagovat
smazaný uživatel
Čtyřhra hodně napoví. Pokud hráčo CR prohrají, tak je to konec. Pokud vyhrají, tak je slušná šance. Jen jestli bude mít Štěpánek dost sil v neděli, pokud bude hrát čtyřhru, což asi bude.
Reagovat
smazaný uživatel
Čtyřhra hodně napoví. Pokud hráčo CR prohrají, tak je to konec. Pokud vyhrají, tak je slušná šance. Jen jestli bude mít Štěpánek dost sil v neděli, pokud bude hrát čtyřhru, což asi bude.
Reagovat
smazaný uživatel
Opravdu to nezvládl, bohužel ještě mu něco chybí, aby hrál stabilně delší dobu. Prohrál si to sám a věřím že Djokera potrápí a věřím že čtyřhru zvládnem a Štěpánek Tipsareviče porazí ;-) ....... je to škoda.
Reagovat
smazaný uživatel
Po Stepankovej vyhre som uz myslel ze CR vyhra ale po tejto prehre zase sa vracam ku staremu scenaru- Djokovic mal dat Stepanka a Berdych Tipsarevica ale bolo to uplne inac dnes ale aj tak 1:1 4hru vyhra Srbsko- Tipsarevic hraje fakt dobre a mysli ze so Zimonjicom su zohrati moc dobre a keby aj prehrali tak Djokovic nech ma co ma o 2 dni myslim ze bude hrat a Berdycha porazi a Stepanek Tipsarevica no neviem neviem ale tazko s nim daco zmoze.
Reagovat
smazaný uživatel
necháme se překvapit :-) aspoň by to mohl bejt pěknej thriller :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě na deblu vůbec nezáleží.
Berdych proti Djokovicovi nemá šanci, stejně tak i Štěpánek proti Tipsarevičovi.
V deblu jde jen o to, jestli to skončí 4:1, nebo jestli bude ČR po sobotě vést a bude to napínavý.
Reagovat
weak
vyraz "nema sanci" je v DAVIS CUPU naprosto aburdni... nota bene v souboji dvou top ten hracu... a pokud k tomu prictes jeste pripadne vedeni 2-1 (pro psychiku) a zdravotni problemy, kterymi Novak prosel, tak je tenhle vyrok nesmyslnejsi o to vic...
Reagovat
weak
"absurdni"
Reagovat
weak
...a zapas STEPANEK-TIPSAREVIC je po dnesnim vykonu Radka regulerne 50:50
pomalu bych zacal, byt na tvem miste, premyslet o zmene pridavneho jmena v nicku... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Za to z tebe smrdí patriotismus.
Berdych už dávno nehraje tak jako na FO nebo Wimbledonu. Už zase prohrává s hráči jako jsou Malisse nebo Baghdatis či Llodra, a kdo si myslel, že výhra nad Jankem je povinnost, tak koukal skrz brýle s naší vlaječkou. Bylo jasný, že ho Janko minimálně potrápí a slovo zklamal v nadpisu nemá co dělat. Zklamal Troicki(proto prohrál), ale ne Berdych. Tomáš bohužel pro nás předvedl standard posledních týdnů a to nestačilo. Já ho jako TOP hráče stále neberu. Do toho má ještě hodně daleko.
A Radek sice nehrál špatně, ale Tipsarevic neni Troicki. Ten když neměl servis, tak neměl nic. Byl naprosto neschopnej.
Takže by sis měl sundat růžové brýle a omluvit se.
Reagovat
weak
omlouvam se!
ted uz je snad kazdemu jasny, ze ZADNY_BLBEC nejsi :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist