Český souboj v Dubaji vyhrála Plíšková, Šafářová a Kvitová postoupily po boji

17. 2. 2015, 12:55
Aktuality 854
Karolína Plíšková zvládla lépe duel dvou českých tenistek s Barborou Záhlavovou-Strýcovou v Dubaji a po vítězství 6-4 6-2 postoupila na štědře dotovaném turnaji do osmifinále. V něm jsou po dnešku také Lucie Šafářová, která po téměř třech hodinách porazila Australanku Dellacquaovou, a Petra Kvitová, jež musela otáčet nepříznivý vývoj proti Svitolinové.
Karolína Plíšková

První vzájemný duel krajanek, které v minulém týdnu shodně došly na turnaji v Antverpách do semifinále, byl vcelku vyrovnaný. V úvodním setu měly obě hráčky problémy s udržením vlastního servisu - dvaadvacetiletá Karolína Plíšková o své podání přišla dvakrát, zatímco o šest let starší Barbora Záhlavová-Strýcová třikrát.

Ve druhé sadě dovolila Plíšková soupeřce, která v pořadí WTA figuruje jen o čtyři místa za ní, už jen jediný brejk. Sama naopak plzeňské rodačce sebrala podání opět třikrát a po hodině a 26 minutách proměnila první mečbol.

Rovněž ve dvou setech dnes postoupila příští soupeřka české tenistky Ana Ivanovičová. Bývalá světová jednička nadělila Němce Sabine Lisické v první sadě "kanára" a ve druhé se opět dostala rychle do vedení. Lisická ještě za stavu 1-5 odvrátila mečbol a poprvé v utkání sebrala favoritce servis, srbská hráčka ji ale vzápětí znovu brejkla a zápas ukončila.

S Ivanovičovou se Plíšková utkala zatím jednou, loňský duel na US Open vyhrála ve dvou setech.

"Ona hraje v poslední době opravdu dobře a je skvělé, že se nám v ženském tenisu objevují nové tváře. Je to jiný typ hráčky, než ostatní holky. Je vysoká, má skvělý servis a hraje rychlé ploché údery. Prohrála jsem s ní na US Open, tak doufám, že si připravím lepší herní plán a zítra zvítězím," řekla Ivanovičová.

Lucie ŠafářováVýrazně víc než lounská rodačka musela o postup do osmifinále bojovat Lucie Šafářová. Jedenáctá nasazená hráčka byla v dnešním souboji s Casey Dellacquaovou favoritkou, ale Australanka jí od začátku byla rovnocennou soupeřkou.

Šafářová nezačala dobře, přišla hned o svůj první servis, a i když brejk Dellacquaové rychle oplatila, ze zisku setu se nakonec radovala 35. hráčka světa. Ta v tie-breaku vyrovnané sady odvrátila setbol, vzápětí si ho sama vypracovala a poté ho proměnila. V dalším dějství viděli diváci první brejk až za stavu 5-5, kdy Australanka podruhé v zápase sebrala Šafářové podání a mohla při svém servisu utkání ukončit. Česká tenistka ale prokázala pevné nervy: v další hře proměnila svůj pátý brejkbol, vynutila si další zkrácenou hru a v ní tentokrát uspěla.

Dellacquaovou ani promarněná příležitost nezlomila a také v rozhodujícím setu sváděla s favoritkou vyrovnanou bitvu. Tu rozhodla jedenáctá hra, v níž Šafářová potřetí prolomila soupeřce servis a při svém podání pak po téměř třech hodinách rozhodla o svém postupu.

Stejně jako Plíšková, i Lucie Šafářová narazí v osmifinále na bývalou světovou jedničku. S Venus Williamsovou bude hrát pošesté v kariéře, úspěch slavila až v posledním vzájemném zápase. Venus poslední tři návštěvy Dubaje proměnila v titul a z posledních 33 setů prohrála jen jeden před šesti lety se svou sestrou Serenou. Letošní zápasovou bilanci má 12-1.

Petra KvitováSvůj první zápas po Australian Open zvládla Petra Kvitová, třebaže v něm musela odehrát tři sety a otáčet nepříznivý vývoj. V druhém kole štědře dotovaného turnaje v Dubaji zvítězila světová trojka nad ukrajinskou tenistkou Jelinou Svitolinovou 2-6 6-3 6-2.

Druhá nasazená Kvitová se po vynechání fedcupového duelu v Kanadě rozjížděla velmi zvolna. V prvním setu přišla třikrát o podání, v druhém dvakrát, ale to už servis nebyl žádnou zvláštní výhodou ani pro její soupeřku, která ho ztratila čtyřikrát. V třetí sadě pak už česká favoritka od stavu 2-2 na dvorci vládla a po hodině a 47 minutách zápas ukončila.

"Nejsem si jistá, kde jsem byla v průběhu prvního setu, ale na kurtu jsem nebyla," řekla Kvitová s nadsázkou. "Byla jsem příliš hektická. Chtěla jsem hrát agresivně a dělala jsem moc chyb. S dvacetiletou Svitolinovou, která je v žebříčku WTA na 26. místě, má nyní dvojnásobná wimbledonská vítězka Kvitová bilanci 2-1.

"Vyhrála jsem poslední míč a to je důležité. Jsem ráda, že jsem to zvládla, protože jsem věděla, že Elina je nebezpečná. Nehrála jsem moc dobře, zvláště v prvním setu, ale nějak jsem to uhrála," řekla Kvitová v rozhovoru na kurtu.



Předloňská vítězka turnaje se o čtvrtfinále střetne se Španělkou Carlou Suárezovou-Navarrovou, s kterou loni v Dubaji právě v osmifinále prohrála. "Mám jí co vracet, tak doufám, že se mi to povede. Ale bude to zase hodně těžký zápas, protože hraje ve formě," řekla Kvitová, jež v celkové bilanci se šanělskou soupeřkou vede 5-2.

Suárezová-Navarrová dnes porazila 6-3 6-4 Italku Camilu Giorgiovou, přitom ještě v neděli odpoledne kvůli zablokované krční páteři nenastoupila k finále turnaje v Antverpách proti Petkovicové. Navíc dnes přidala i výhru ve čtyřhře.

Naopak Němka Andrea Petkovicová dva dny po triumfu v Belgii dnes ve Spojených arabských emirátech nestačila na Kazašku Zarinu Dijasovou.  Po konflitku s rozhodčím v závěru první sady, kdy jí nebyl zahlášen aut a po hádce se sudím praštila s raketou, prohrála 5-7 3-6. Dijasová si připsala svou druhou výhru nad soupeřkou z Top 10.

Síly došly také Daniele Hantuchové. Slovenka, jež v neděli triumfovala v thajské Pattayi a už včera v Dubaji absolvovala třísetové první kolo, po sérii šesti výher
prohrála snadno 2-6 0-6 s nejvýše nasazenou Rumunkou Simonou Halepovou.

"Myslím, že Daniela byla trochu unavená, protože sem přiletěla z Pattayi. Já byla odpočatější, lépe jsem se pohybovala. Spokojená jsem i se svou hrou, mé údery měly razanci a hrála jsem je i dostatečně hluboko do kurtu. Jsem ráda, že jsem našla způsob, jak snadno vyhrát svůj první zápas v Dubaji," komentovala Halepová.

Poprvé od svého zdejšího triumfu v roce 2012 a následných třech porážkách po sobě v Dubaji zvítězila Agnieszka Radwaňská. Polská tenistka navzdory zdravotním potížím zdolala Francouzku Caroline Garciovou 6-3 2-6 6-3. V průběhu zápasu si kvůli nevolnostem vyžádala osmiminutový medical timeout.

"Přiletěla jsem sem z Polska a tam jsou všichni nemocní. Nedorazila jsem sem zcela fit a dnes jsem to tady na sobě v tom horku pocítila. Ale důležité je, že jsem bojovala a dokázala vyhrát," řekla Radwaňská.

Zdravotní problémy dnes limitovaly také Caroline Wozniackou. Dánská tenistka prohrála se Samanthou Stosurovou první set a vyžádala si medical timeout na ošetření levého kolena. Po devítiminuté pauze vývoj utkání otočila, přestože v rozhodujícím dějství přišla o náskok dvou brejků. Zápas nedoservírovala za stavů 5-2 a 5-4, uspěla až v dvanáctém gamu.

Cvetana Pironkovová se až ve třetím vzájemném střetnutí s Shuai Peng dočkala první výhry. Bulharská tenistka a sedmapadesátá hráčka světa šestnáctou nasazenou Číňanku porazila 3-6 6-4 7-6 a v Dubaji vyhrála i podruhé po třísetovém boji.

Výsledky - Dubaj (tvrdý povrch, dotace 2,513 milionu dolarů):
Dvouhra - 2. kolo:
Kvitová (2-ČR) - Svitolinová (Ukr.) 2:6, 6:3, 6:2
Šafářová (11-ČR) - Dellacquaová (Austr.) 6:7 (6:8), 7:6 (7:4)
Karolína Plíšková (17-ČR) - Záhlavová-Strýcová (ČR) 6:4, 6:2
Halepová (1-Rum.) - Hantuchová (SR) 6:2, 6:0
Wozniacká (3-Dán.) - Stosurová (Austr.) 4:6, 6:1, 7:5
Ivanovičová (4-Srb.) - Lisická (Něm.) 6:0, 6:3
A. Radwaňská (5-Pol.) - Garciaová (Fr.) 6:3, 2:6, 6:3
Makarovová (6-Rus.) - Kozlovová (Ukr.) 6:3, 6:3
Kerberová (7-Něm.) - Kuzněcovová (Rus.) 7:6 (11:9), 6:4
Dijasová (Kaz.) - Petkovicová (9-Něm.) 7:5, 6:3
Pennettaová (10-It.) - Qiang Wang (Čína) 6:3, 7:5
Muguruzaová (Šp.) - Jankovičová (12-Srb.) 6:3, 6:1
Suárezová (13-Šp.) - Giorgiová (It.) 6:3, 6:4
Cornetová (15-Fr.) - Büyükakcayová (Tur.) 6:2, 6:4
Pironkovová (Bulh.) - Shuai Peng (16-Čína) 3:6, 6:4, 7:6 (7:5)
Čtyřhra - 1. kolo:
Koukalová/Siniaková (ČR) - Minellaová/Petkovicová (Luc./Něm.) 6:7 (4:7), 6:2, 10:4
Muguruzaová/Suárezová (6-Šp.) - Voráčová/Xu (ČR/Čína) 6:2, 6:4
Garciaová/Srebotniková (7-Fr./Slovin.) - Karolína Plíšková/Šafářová (ČR) 7:6 (7:4), 1:6, 10:3
Niculescuová/Panovová (Rum./Rus.) - Krajiceková/Záhlavová-Strýcová (Niz./ČR) 4:6, 6:3, 10:7

 

pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

854
Přidat komentář
janek_da
pokus
Reagovat
janek_da
/pokus/
Reagovat
janek_da
<pokus<
Reagovat
janek_da
<i> pokus </i>
Reagovat
janek_da
alert("ahoj")
Reagovat
dadaft
Petře se nedaří, leje z ní jak z konve ---- ale celkově nevypadá špatně.
Reagovat
VlS
tak ještě Petra
Reagovat
Roger_Federer
Bukis v sazkovkach jsou lamy;)
prej Karolina 2,9 a Lucie 3,2...
Reagovat
janek_da
to spis sazkari ;) Bookies jsou jenom cvičené opičky.
Reagovat
Frick
Ale měla by nabrat trochu svaly. Byla by hezčí.
Reagovat
kada.tom
huráááá, Karol to zvládla :-)
Reagovat
Frick
jí to tentokrát vrátí. Tipuju.
Reagovat
dadaft
díky Ančo, Kubo a hajnej.
Reagovat
kada.tom
2 DF a Karol může dopodávat zápas!
Pojď!!!!
Reagovat
misa
Ano, jedeeem!!!
Reagovat
kada.tom
Karol brejkujeeeee :-)

tak udržet :-)
Reagovat
dadaft
marná sláva Karolíno, občas to tam po čáře z bekhendu budeš muset poslat,,,,,,,,,,,
Reagovat
smazaný uživatel
neboj, Anicka se za chvilu polozi...
...staci jak jen trochu bude ted aktivnejsi...
Reagovat
smazaný uživatel
No tak nakonec nic...
Reagovat
smazaný uživatel
mam vypozorovane, ze jak Ana janci, vydrzi tak 2 gemy, ale nekdy i vice;)))
Reagovat
smazaný uživatel
;)
Tak,,,a je to.;)
Reagovat
smazaný uživatel
zacina slusne obcas jancit...
...tohle muze jeste Plisek vyhrat...
tedy pokud tam uplne neusne,,,
Reagovat
smazaný uživatel
no, a hned reakce trenerske lavicky, ktera je uz u Anicky;D)
...janci, janci nase Anci;),,,
,,,tak ted pokud se poradne Plisek neprobudi,,,v dalsich 2ou gemech, tak uz asi sanci nedostane;/
Reagovat
smazaný uživatel
Plisek se probudil, zarvala jak Maria, snad poprve v kariere velke pojd na kurtu.../wow...
Tohle by mohlo vyjit...
jen si nejsem jisty, jestli se mam potom radovat, nebo si delat vetsi starosti v dalsim kole;D)
Reagovat
Davor1
ťažko povedať, ktorá vyhrá, Anča má nervy asi ako mačka na diaľnici a potrebovala by tak o meter dlhší kurt, na druhej strane Kája bez servisu je asi ako Dlouhy_Janek bez servisu :-)) To som trochu prehnal, ale tak v medzihre určite zaostáva...
Fakt ťažko tipovať, ja verím viac Káji, predsa len má ten servis lepší...
Reagovat
smazaný uživatel
No jestli se da Ana do pohody, tak naopak Karoline zase moc neverim ja,,,servis neservis...Ana dokaze byt na returnu dost schopna vseho,,,ikdyz dnes nic moc obecne;)
Reagovat
Davor1
Presne toto som čakal, že Ivanovič prvá stratí servis, ale čakal som tiež, že ju to už úplne položí a Kája doservíruje, nie že hneď nasledujúci servis odovzdá :D
Tento zápas už netipujem, nemožné :-))
Reagovat
smazaný uživatel
KarPl x Ana
Karlicka x Petra
----------------
Ja zustal zatim u Karoliny...
Hraje ta karlicka tak pekne, nebo Petra opet v modu outdoor hard;)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra hraje hrozně. Když trefí víckrát ve výměně kurt, je to zázrak. A docela tam i fouká...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak v Dubaji to je celkem s vetrem jeste ok...
...tady Karolina pochopila, ze na BL spat nemuze, a ze treba trochu zpet aktivneji...Anicka janci...Karolina tady ma sanci!!!
Reagovat
Davor1
Žeby sa na Plíškovej začínala podpisovať únava? Servis jej úplne odišiel a hrá celkom bez pohybu, len to strieľa od brucha...Fakt strašný zápas, ale keď pozerám výsledok CSN- Kvitová, tak tam to nebude o nič lepšie :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kvítí je mimo koukám...
Reagovat
tommr
Karolína po tý neštastně ztracený šestý hře úplně odpadla a Ivanovicová naopak působí jako politá živou vodou ... :(
Reagovat
dadaft
božííínku!
Reagovat
smazaný uživatel
To to pěkně začíná. A stream je celkem matlanina... :/
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Ančo zaber, přece nepustíš dál tu nudnou stereotypní Pĺíškovou :-)
Reagovat
tommr
tak ted to totálně pokonila pro změnu Karolína a brejk je fuč. Přitom stačilo v dobrý pozici přehodit sít ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Novy tajny zdroj se neosvedcuje, jeho tip na Angie x Flavie, ze otoci....nevysel...muj tip na Flavii ovsem ano...;)
Priste si to odtipuji zase radeji sam;) Ale to zase nebudu trefovat lautr nic, nebo sve obykle 50/50;D)
I ta Karolina mne vychazi,,,mene zatim prochrni, nez Ana vyhazi...;)
Reagovat
dadaft
teď by to chtělo brejk ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, nač to natahovat.
Reagovat
dadaft
sakra, to mělo být zvlášť. ))
pokud jde o Flávii - taky jsem ji tipoval, Angie je teď dost marná,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
smazaný uživatel
No asi jako Karolina v mysleni na kurtu;) Nic proti, ale Ana je tezky charakter, ale na kurtu obcas zapremysli...a ted celkem...karolinu,,,,drti, jednoduchou i hrou...
Reagovat
smazaný uživatel
chci tim rict, ze karolina klasicky chrni...;/
...no a pokud Ana nejanci, tak ji celkem prehrava...
Servis je hodne, to zadna...ale porad neni vse...
Reagovat
smazaný uživatel
no, a kdyz ji jeste servis zlobi, tak je to uplne v kiblu...;/
...
Reagovat
janek_da
tvůj nový tajný zdroj je naprd :D
Reagovat
smazaný uživatel
Je, jsem lepsi nez on;D)))
A ten nejtajnejsi je uplny looooser;D)))
Zase abych se spolehal sam na sebe,
kdybych ho vcera neprinutil s tou Luckou, tak nevim;)))
Reagovat
tommr
ted měla Karolína na podání trochu problémy, ale ustála to s ledovým klidem ... :)
Reagovat
tommr
Karolína měla dobře rozehranou i třetí hru, ale pokazila si to několika špatnejma returnama. I tak má ale pořád brejk k dobru a stačí jí držet si vlastní servis ... :)
Reagovat
Davor1
Anča je neskutočne tragická, jej klasický brainless mód. Čakal som, že Karolína už toho bude mať dosť, ale servis stále funguje a tak nemá problém. Navyše, rozdiel v psychike je brutálny, Karolína má hlavu top hráčky, Ivanovič top labilky.
Nechápem, čo sa to deje s druhou polkou top10- Kerber, Ivanovič, Bouchard, Aga...všetky sú od začiatku sezóny úplne mimo a ak sa nepreberú, tak ich tam čoskoro nahradia práve hráčky ako Plíšková, Muguruza, Keys a podobne...
Reagovat
janek_da
Jak "a podobne"??? Lucka tam pude.
Reagovat
Davor1
Ver mi, ja by som tam Lucku videl z tej druhej desiatky úplne najradšej, tak to nechcem zakríknuť :-)) Len sa obávam, že ona má proste strop niekde tam, kde je teraz, mám ju veľmi rád, ale na desiatku jej neverím...rád sa však budem mýliť :-))
Reagovat
janek_da
věřím :)
Reagovat
blixa
Tak tak , střídáme, děvčata, střídáme !
Kája, Lucka, Grabine, Madison, nástup !!!
Reagovat
sprchon
Krásná to vyhlídka. :)
Reagovat
tommr
ted to Ivanovicová pěkně pokonila a Karolína získala důležitej brejk hned na úvod druhýho setu i když už při podání Ivanovicový prohrávala 0:40 ... :)
Reagovat
kada.tom
Kerber out :-))
a Karol má brejk :-))
Reagovat
blixa
Tak u Kerber to zase tak moc nepřekvapuje ;-)
Reagovat
sprchon
Taky si mohly ještě chvíli pinkat. :P Teď se nám bude krejt Petra s Kájou
Reagovat
tommr
přesně tak. Nezbývá než doufat, že to Karolína co nejrychleji ukončí ... :)
Reagovat
tommr
Karolína se inspirovala u Lucky a dopodávala první set čistou hrou. Zatím je to z její strany velice dobrý i když Ivanovic jí dost pomáhá ... :)
Reagovat
VlS
začala. Tak ještě jeden takhle pěkně v poklidu.
Reagovat
kada.tom
jestli ona Ivanovic nemá něco zlomenýho :-D
Reagovat
tommr
třeba si zlomila i ten druhej palec? :)
Reagovat
George_Renel
Nedělej su srandu. Jájsem prpi detailním záběru viděl pár zlomených vlasů. ;-)
Reagovat
sprchon
Zatím super. S tím servisem je sranda, no... Buď eso nebo DF. :D
Reagovat
dadaft
dneska Češky drtí vše co se jim postaví do cesty,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
kada.tom
monty25 musí být pěkně zoufalej, jestli to vidí ...
Reagovat
tommr
Karolína sice poprvé v zápase zaváhala na podání, ale ztracenej brejk si vzala hned zpátky a bude podávat na vítězství v setu! Ivanovic je z ní zatím dost zoufalá ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kája čelila zatím 5 brejkbolům, na jeden dala DF a na čtyři esa :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To si tak jde člověk udělat kafe za stavu 1:1 ve druhém setu a než se vrátí vidí, jak si třesou ruku s rozhodčím a "outstanding performance from Lucy Safarouva" Co se tam stalo, přeskočila Lucinka síť svázala Venuši do kozelce, že to bylo tak rychlý?
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že rozhodlo to otočení z 0:40 na konci prvního. Venus se potom položila a Lucka už to nepustila.
Reagovat
tommr
jj to byl hodně důležitej moment hlavně pro Lucku ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Famooozni returny Lucy kamarade;)
Venus mixovala na servu, ale nic ji nepomohlo;)
Reagovat
ta-dah
Uuuuuzasneeee! Skvela prace, gratuluju vam vsem:-)))...jeste ted jsem z toho vseho docista zcepenelaaa:-)
Reagovat
smazaný uživatel
;)))
Reagovat
mahycek
Diky za odpovědi, největší síla byla Pepina,fakt bomba, důchodce chápu, kdo má vlastní kancelář, také beru a vysokoškoláky též. Já se přiznám,,že také směruji své aktivity, abych viděl hlavně Fedouše. To už je mnoho let, ale byl jsem schopný přesunout hraní, když hrál Fed a Rafa, to jsem byl schopný i vyběhnout schody, než čekat minutu na hotelu na výtah!! Trochu to kouzlo s těch špílů se vytrácí. Ale tady odpověděli muži, ale né ženy?
Reagovat
gedzitka
jsem na MD a u toho práce z domu. Tenis jede na pozadí, jako odreagování od dětí i od práce.
Reagovat
d@ve
Dneska to teda holkám jde.. Jedna báseň.. Jen tak dál. :)
Reagovat
r176
Ivanovič zatím nepomáhá ani to ACHA hekání :-D
Reagovat
tommr
Karolína začala taky skvěle a už má dva brejky k dobru ... :)
Reagovat
misa
Do dalšího kola bych Lucce samozřejmě přál Anu ;-)
Reagovat
tommr
nerouhej se. Český čtvrtfinále by nám zaručilo aspoň jednu hráčku v semifinále ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No ja bych tam radeji take videl Anu;D)))
Jako derby ok, ale neee v tak kratkem casovem rozpeti...(jedno jestli Lucka prvne hukla nebo ne)
...kdyz tam bude ten Plisek, neva, i do ni pujdem drsne;)))
Reagovat
janek_da
To si piš. Lucka si Karol ošahala a teď udeří.
Reagovat
smazaný uživatel
No uderi, jooo, ale pokud se nam zase nezvencnes, a nebudes tady litat, ze si prejes aby karolina vyhrala turnaj;))) To pak Lucy zase uderi...a budem lecit dalsi TB prihodu...;D)
Reagovat
janek_da
Jak vypadla Bušička, tak to bylo jasne komu fandim. Mi šlo jenom o ten pikantni souboj.
Neni dulezite vyhrat bitvu, ale valku.
Reagovat
smazaný uživatel
;)))
-----
A jak dlouho asi pane doktore chladne mrtve telo, aby se dal urcit dobre cas umrti:)
Dobre, Evzenie mrtva, at zije Lucka!:)
Reagovat
blixa
Jedeš !!!!!!!! Kšc !!!
Reagovat
zpilat
to je jenom strach z karolíny! :-)
Reagovat
tommr
dnešní zápas byl i bojem o lepší postavení v první dvacítce. Lucka se díky výhře dočasně posunula na 12.místo a má ted před Venus náskok téměř 200 bodů ... :)
Reagovat
VlS
To není ještě konec
Reagovat
smazaný uživatel
V zadnem pripade, akce Kulovy Blesk pochopitelne bezi dal...
vcera jsme malem uvizli v kuchyni pani Kajsi Delakwove,
nastesti jsme to vcera vytahli z dost drsne krizovky.
Reagovat
blixa
Tak Plíškoultras, konec zábavy a tlačit !!! ;-)
Reagovat
tommr
Karolína začala dobře ... :)
Reagovat
lars
i CzechUltras :))
Reagovat
misa
Marná Safarova, s timto tenisem do top 10 je velka odvaha, zadna technika, voleje hruza jak amaterka a cop v nedohlednu.

:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, jasne rosm zustal mentalne nekde v roce 2009-10...
...voleje letos dava uz uplne v pohode...
jestli jde o ty czopy...tsss...upjateho odbornika drazdi,
normalni nadsenec tenisu tolik neresi...Kvitova je sice pouziva,
ale stejne ji z 80% litaji do autu (ty procenta z rezervou:)prosim)
Reagovat
lars
s jak velkou rezervou ?
Reagovat
smazaný uživatel
Velkou;D) je to jen nadsazka...
...ale fakt je, ze ne jednou jsem si vsim, tedy hlavne na trave...ze jak se snazi ten czop tam rvat, do autu ujizdi...
Reagovat
blixa
Agresivní hráčka žádný čop nepotřebuje !!! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Bohyna porazila jednu z Bohyn meho tenisoveho Olympu... Poooojd! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Byla to primo bohovska bitva na Olympu;)
Reagovat
smazaný uživatel
Lucko poprvé v životě jsem si na tebe dnes vsadil. Děkuji dobrá práce. :-)
Reagovat
sprchon
Koukám kurz 3,5 :O
To bych taky zkusil, kdybych ještě sázel. :)
Reagovat
lars
a proc teda nesazis ? :)
Reagovat
sprchon
Nemám potřebu hazardovat. Umím si nají i jinou zábavu. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
velká gratulace. Ondro, pomalu se chystej.
Reagovat
re.dihel
Zdravím :) Nemáte někdo odkaz na HD kvalitu zápasu Karolíny s Annou?
Reagovat
tommr
v HD kvalitě to dávají na DigiSportu1 ... :)
Reagovat
re.dihel
Ten ale není naladěný na TV :/ Nemáš nějaký odkaz na PC?
Reagovat
tommr
něco určitě najdeš tady:
http://www.drakulastream.eu/tennis-live-streaming-video.html
Reagovat
smazaný uživatel
prostě pohodička :-)
Reagovat
George_Renel
chci vidět už jen jedno překvapení;-))).
Reagovat
tommr
jestli narážíš na zápas Karolíny s Ivanovicovou tak tam by případná výhra Karolíny až tak velký překvapení nebyla. Myslím si, že šance jsou zhruba 50:50. Totéž ale platí i pro zápas Petry s CSN ... :)
Reagovat
sprchon
Taky si myslím. :) Doufám, že to naše holky dají...
Reagovat
tommr
Lucka dopodávala čistou hrou což je u ní málokdy vídaná věc. Dneska hrála téměř bezchybně a Venus chvílema přiváděla k zoufalství ... :)
Dnešní výhra Lucky je o to cennější, že Venus se v Dubaji extrémně daří - získala tu tituly v létech 2009, 2010 a 2014 a neprohrála tady 16 zápasů v řadě. Lucka tu sérii ovšem dneska rázně utala ... :)
Reagovat
VlS
No, ten druhej brejk v druhým, tři nechytatelný returny v řadě - to byla nádhera. Britskej komentík u toho řval blahem, já teda taky a líbilo se mi, jak Venus se tomu taky už jen tak rezignovaně usmála.
Reagovat
VlS
Ani jsem u toho snad nedejchal. Win/Ue 22:8 - znovu wow, to byl výkon. Pro tyhle chvíle ti fandím už víc než deset let. I když pak příjdou špatný zápasy, tak zůstávám věrnej, protože vím, že zas přijde takováhle paráda.
Reagovat
smazaný uživatel
jj;)
Byl to koncert;)
Reagovat
smazaný uživatel
rekl bych primo tenisova symfonie;)
Reagovat
Fredy
Velká gratulkáááááá! Už dávno jsem neviděl Lucku tak dobře hrát! Úplně ve všem byla lepší než Venus. Jen tak dál. Lucko pojď! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka udelala behem dvou let nekolik zmen, u ni jde evoluce opravdu velmi zpozvolna, ale jde... behem tohoto roku, by se vic mohly projevit jeji pozitivni zmeny, nejen plno vychytavek ve hre, tech novych veci tam je celkem dost, ale i hlavne i mentalne...
Lucka je uz nekde jinde nez dva roky zpet...a hluboke minulosti ani nemluvim...;)

Ver mne...letos se mame na co tesit...;)
Jestli jde o Lucku...hlavne, aby se nezranila...
Reagovat
Fredy
Taky se moc těším na další zápasy a turnaje Lucky. Ať jí slouží zdraví! :)
Reagovat
misa
Lucka šla zdravotně hodně nahoru. Ještě nedávno nastupovala skoro do každého turnaje ovázaná. Ať jí to vydrží.
Reagovat
tommr
jj to je hodně důležitej faktor ... :)
Reagovat
Roger_Federer
Safarova..to bylo rychli a cisty..;)
Reagovat
smazaný uživatel
Pise se Lucka, Lucinka, Lucy, Bohyna...
...chapu problemy s gramatikou, ale az takova kanka Rogere, a v tvym veku?;)))
Reagovat
George_Renel
velká gratulace. A hlavně, podrž si ten zápas v paměti na to jak dopodávat set, zápas.
Reagovat
sprchon
Super, gratuluju! :) Ohromnou radost jsi mi udělala. :) Po dlouhé době nemám žádné výhrady, naprostá spokojenost. :) Jen tak dál, zejtra zničíš i Anu nebo Káju. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Si nasa Bohyna;)
----------------
Uz jsem lepsi nez te Novy tajny Zdroj, musel jsem ho vcera prinutit, aby zmenil nazor na 2;0 pro Lucku...takze za mne tip na Lucku v suchym paraaadne vysel;)
Ale tak pravda ja bych to mel vedet asi nejlip, jak Lucy bude hrat;)
Reagovat
smazaný uživatel
Snad na ni stejne navazou plisule a kvitule
Reagovat
misa
nemám slov! Vymlať je tam všechny, klidně i Petru. Já ti odpustím :-)
Reagovat
Titan
Tak samozřejmě porazit Venus za 66 minut není nijak oslnivý výkon, ale chápu, že Lucka je unavená... Příště do hodinky...;-)
Reagovat
VlS
Už na tebe mířím :-))
Reagovat
Frick
Už nehraje ta příšerná Loosy, ale naše Lucinka :o)
Reagovat
kada.tom
ta Lucka je ale šikovná :-)
velká gratulace ke skalpu Venus :-)
Reagovat
Bob
Letos zatím nic moc. Viděl jste jí dneska někdo? Přece jenom Garbine je střílečka a na ty Radwa neumí.
Reagovat
lars
vzdyt vyhrala HC :))
Reagovat
Bob
To myslíš vážně? :) Tyhle funny matches do toho počítat raději nebudeme.
Reagovat
Frick
Martina jí vysává.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslim, ze Marina pujde przy od valu
Reagovat
VlS
No, prostě ji Garbine utloukla.
Reagovat
blixa
Garbine nehrála zase tak moc dobře, ale na nemocnou Agu to v klidu stačilo, prostě ji přetlačila.
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
sprchon
Jo no, oproti včerejšku to bylo od Garbiňe trochu slabší.
Reagovat
smazaný uživatel
K lepsimu vykonu nekdy potrebujes i souperku;)
Reagovat
tommr
Lucka bude podávat na zápas. Doufám, že nezpanikaří jak se jí to při takový příležitosti občas stává. Uklidnit by jí mohlo to, že bude mít v případě nezdaru ještě možnost reparátu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pojďme Lucko.

Prosííím.
Reagovat
misa
Proč to prodlužovat? Rozkaz zní jasně: dopodávat!
Reagovat
smazaný uživatel
Venus nema dnes dobrej den, Lucka je dnes nazhavena na poradny tenis,,,
Reagovat
mahycek
Malá, nebo vlastně velká otázka. To jste nezaměstnaní, nebo máte, tak volné povolání,že můžete sledovat i zápasy menších turnajů, v těchto hodinách???? Nebo jste na mateřské dovolené a máte tak hodné děti? Ale, třeba žijete rentiérský život ? Jen se ptám, protože mobil, bych při beat beatu mohl použít, až v šatně. Ve zlém, to vůbec nemyslím.
Reagovat
slacker
Ja cas sledovat nemam. Ale mam cas psat komenty :-)
Reagovat
smazaný uživatel
tak tim se ted hodne vysvetluje ;DDD)))
Reagovat
Jabadu
Já dělám přes sezónu. Teď v zimě je to na guvno.
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle je ale velky turnaj! :D
Prazdiny
Reagovat
George_Renel
Nezapomeň na důchodce :-).
Reagovat
VlS
bereš mi to z huby
Reagovat
r176
mám svůj obchod tak jedou live streamy celý den :-)
Reagovat
smazaný uživatel
mam svuj kancl, takze vpoho live kazdy den...
Reagovat
janek_da
+1
Reagovat
smazaný uživatel
;D)
Reagovat
blixa
Dá se říci že většinu svého času si řídím sám a pracuju převážně v noci (neb jsem sova a ve dne mám útlum :D)
Reagovat
pepin
Rozhodující byla 5 třída, kdo ji zvládnul dobře, tak má celý život klídek, kdo blbě je na tom opačně a třeba musí dopoledne dělat.
Reagovat
smazaný uživatel
;D)))
Reagovat
sprchon
Tenhle tejden končí zkouškový, od příštího zase normálně škola...
Reagovat
Jabadu
No to je paráda. Už začínám věřit, že i Petra bude v pohodě.
Reagovat
lars
Jak jsi to presne myslel ?? :)) jakoze porazi Petu ?
Reagovat
Jabadu
Ne. Že dnes Petra také postoupí.
Reagovat
tommr
Petra se nesmí nechat zahanbit ... :)
Reagovat
slacker
Rouhaci :-)
Reagovat
slacker
1:5 peklo
Reagovat
Frick
Může podávající reklamovat na jestřábu svuj servis? Tj. když podávající svym servisem nabije soupeři na smrtící return, může pak podávající zkusit na jestřábu zjistit, za nebyl servis chybný?
Reagovat
Jabadu
Může. Už se to párkrát stalo.
Reagovat
Frick
Ale tedy asi málokdy, že jo?

Ale díky - tohle jsem vůbec nevěděl a spíš jsem si myslel, že to možné není.
Reagovat
slacker
mUze, uz jsem byl toho i svedkem
Reagovat
anton77
Bryani na US open schytali vítěznej return a zkusili to, bylo to spíš ze srandy a myslim, že to byl dokonce matchpoint
Reagovat
smazaný uživatel
Wonderful performance...rikaji britsti kolegove...
Tak jiste...co na to rict jineho;)
Reagovat
misa
pěkně v klidu si hrej to svoje, stavem se moc nezatěžuj :-)
Reagovat
tommr
a Lucka má druhej brejk! To už začíná vypadat slibně. Doufám, že se Lucka nezalekne blížícího se vítězství ... :)
Reagovat
Jabadu
No ty krááááávo! :-)
Reagovat
slacker
Lucie ted ruluje
Reagovat
vendulkabendulka
Lucka zatim naprosto famozni, jeste chvili prosim.
Reagovat
EllNino
tyyvole to sou míčky :O :))
Reagovat
smazaný uživatel
Krásný game, krásné servisy a krásnej winner, jen tak dál :)
Reagovat
Jabadu
Lucy má šanci. Venus už je pomalá. Pokud Lucka bude hrát odvážně k čarám - vyhraje.
Reagovat
misa
Rychlost odchází, to se nejde ve 34 letech divit...
Reagovat
tommr
a Lucka začala skvěle i druhej set. Zatím hraje opravdu dobře a Venus z toho začíná bejt nervózní ... :)
Reagovat
misa
Lucka využila zatím každý brejkbol, ta včerejší bitva ji viditelně nakopla. Hlavně nepolevit...
Reagovat
EllNino
přesně tak, včera byla 2 míčky od prohry a dneska hraje fakt luxusně :)
Reagovat
Frick
Lucka roste se soupeřkou :o)
Reagovat
EllNino
Lucka jí tam docela honí, tak to má vypadat, a vypadá to, že po včerejšku konečně našla return ..:))
Reagovat
sprchon
Jo, return super. :)
Reagovat
sprchon
Výborně. :) Moc hezky se na to kouká. Ještě jeden. ;) Pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Ano vyzdvihl bych na tomto zapase mezihru...;)

neni to neco ve stylu.
Servis, aut, DF, eso, DF, DF, Winner, DF
Return do autu, UE, UE, UE,
Servis, Winner, DF, DF, eso, UE, UE
;D)
Zapisy ze zapasu Marie, Petry, Sabiny, obcas Garbiny, Sereny to je primo radost delat, fakt nic slozityho;D)
Ano je radost se na to divat;D)
Reagovat
smazaný uživatel
paráda, tak ještě jeden přidat.
Reagovat
smazaný uživatel
Jeden set by byl...pekne podrzeny servis za stavu 0:40...
Tak jeste jeden, nejlepe ten nasledujici,,,;)
Ale stale tam Lucy trosicku bojuje s pohybem, nastesti hraje s Venus...uf...
Reagovat
smazaný uživatel
No a ve druhem na zacatku Lucy bojuje se servisem...
...jinak Venusi dokaze i pekne rozebrat, no a co vic pratele, mame moznost videt normalne i mezihru;) Ja si to uzivam;)
Pekny tenis, od obou...jeste bych nasel nekolik veci, ale paraaada.
Reagovat
tommr
a Lucka to zvládla! Sice si nechala utéct soupeřku na 0:40, ale sérií 4 krásnejch winnerů to otočila a hned první setbol proměnila díky nevynucený chybě Venus ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka předvedla parádní závěr gamu, vůbec jsem to nečekal. Její hra se mi dneska líbí.
Reagovat
Empe
To Lucka udělala schválně... Aby Venus víc nalomila. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkně.
Reagovat
misa
z 0-40! Jedeme dál.
Reagovat
sprchon
Reagovat
anton77
uf
Reagovat
EllNino
obrat hodný top 10 Lucy, ty na to prostě máš :D ...
Reagovat
smazaný uživatel
Strucne...behem zapasu se opovazte cist ty tommrovy komenty...
...;D)
Reagovat
Jabadu
Nálada je 1A!
Reagovat
janek_da
Už ho mám blokovaného :D
Reagovat
smazaný uživatel
;D)))
Reagovat
misa
Zatím se drží, včera by napsal, že Lucka nedoservíruje a udělá 3 df :-)
Reagovat
tommr
Lucka sice přišla trochu neštastně o podání, ale hned vzápětí Venus znova brejkla a bude podávat na set! Zatím se drží velice dobře ... :)
Reagovat
misa
chytře servíruje Lucce skoro jenom do bekendu, ale často kazí, takže Lucík jde servírovat na set!
Reagovat
George_Renel
Ještě 3-4 takovéto turnaje a budeme hovořit o Martinině dece.
Ono oheň a voda nejdou moc dohromady.
Reagovat
tommr
Lucka začala nebojácně, ale z těch bomb Williamsky jde strach ... :)
Reagovat
janek_da
Dovedu si představit, že se občas musí diváci vyloženě krýt.
Reagovat
smazaný uživatel
Co tam ten nad tebou pise?;)
Reagovat
janek_da
Asi neco, ze se blizi neodvratny konec. Pritom kazdy zapas jednou skonci, i kdyz u jednoho to vypadalo, ze ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Takze nic proti Lucce?:)))
Reagovat
tommr
dneska ani nebyl důvod něco zkoušet ... :)
Reagovat
Roger_Federer
kurz 3,2 mi na Safarovou prisel zcela sileny..
Reagovat
janek_da
to jo, ale Kerber byla favoritkou s Pennettou. TO uz jsem v;bec nepobral.
Reagovat
Roger_Federer
taky..to same Pliskova..v te forme a pohode v jake hraje..2,9..Ivanovic od AO.jeden ostry zapas.
Reagovat
misa
jen tak dál :-)
Reagovat
sprchon
Začala moc dobře. Jen tak dál. :)
Reagovat
misa
Výkon hodný kandidátky top 10.
Reagovat
smazaný uživatel
zatím ok.
Reagovat
EllNino
Lucy, ta dýlka úderů :O :D
Reagovat
sprchon
Nemáte někdo odkaz na nějakej slušnej stream na Lucku? Když si pustím v televizi drakulu, tak ten míček není skoro vidět... Šifty furt nejde. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Novy muj tajny zdroj se fakt nemylil;)
Byl to buchec ve dvou;)
A ja asi k nemu budu chodit casteji;D)
Reagovat
VlS
No, nedělej ze mě tajný zdroj, jsem to tady včera napsal otevřeně:-D
Reagovat
tommr
Agy je mi líto, ale na druhou stranu jsem rád, že postoupila Muguruza a Petra se s ní může potkat ve čtvrtfinále. Na jejich souboj se těším už dlouho ... :)
Reagovat
janek_da
To ti závidím. Já se netěším na žádný zápas Petry mimo halu a trávu.
Reagovat
smazaný uživatel
;D)
asi tak...
Reagovat
blixa
Tak na to snad nebyl potřeba tajný zdroj. To bylo jasné i nám, co jsme zcela na chvostě Fantazy L. :D
Reagovat
smazaný uživatel
13 stupňů východně: Hot Bird 13B
Supertennis HD - frekvence 12476 MHz, symbolrate 29900, polarizace H, modulace DVB-S2 8PSK, FEC 3/4
Reagovat
smazaný uživatel
13 stupňů východně: Hot Bird 13C
Dubai Sports 3 - frekvence 11747 MHz, symbolrate 27500, polarizace H

nebo
26 stupňů východně: Badr 4
Dubai Sports 1 - frekvence 12130 MHz, symbolrate 27500, polarizace V
Reagovat
Jabadu
Neváhej a toč! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Proč točit? Na můj vkus je tam příliš dlouhé čekání při změně programu. Já používám multifokus s pevně nastavenými konvertory pro všechny důležité satelity: 28,5E + 26E + 23,5E + 19E + 16E + 13E + 10E + 7E + 5E + 1W + 5W.
Reagovat
smazaný uživatel
tebe bych chtěla mít doma. ale jen na naladění. při tenise auffídrzén :)
Reagovat
George_Renel
Směrovač antén opět exhibuje.
Reagovat
sprchon
Zatím nejde. Doufám, že na Lucku proti Venus už to bude funkční. ;)
Reagovat
dadaft
hm, teď se v posledních dvou gemech Aga pochlapila, několik dobře zahraných akcí, 2x čára, ono se na téhle úrovni zkrátka musí aspoň trochu riskovat a tlačit,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, já vím Ago, že bys nejraději hrála taky z nějakou hračičkou technický tenis, jenže,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
janek_da
Myslíš třeba s Petrou Cetkovskou? :)
Reagovat
dadaft
třeba.
nebo s Robertou Vinci, to jsou taky zajímavé zápasy.
Reagovat
VlS
Koukám, že jim přibude do party Zarina, ta taky všechno doběhne ( nebo i předběhne). Akorát údery slabé, slabučké, jak mazlení jarním vánkem. Trochu dynamitu do ruky by to chtělo.
Reagovat
sprchon
Jo, jak to ze začátku vypadalo beznadějně, tak se Aga najednou zvedla. Myslím, že se máme ještě na co těšit. :)
Reagovat
smazaný uživatel
jj, teď úplně super od Agy.
Reagovat
Davor1
Zápas začal presne tam, kde v Sydney skončil. Aga je strašne slabúčka, popri Garbine vyzerá ako nejaká žiačka. Vôbec nehraje svoju hru a nevyužíva svoje zbrane, naopak, snaží sa tam hrať niečo, čo vôbec nevie a s tým nemá ani najmenšiu šancu. Mám taký pocit, že v porovnaní s minulým rokom sa ešte zhoršila, tá Navrátilová jej nedala absolútne nič, skôr naopak :(
Reagovat
dadaft
nóó, zatím Aga nemá nárok.
Reagovat
smazaný uživatel
Aga hraje nachlazena...je uplne mimo, pohybove, problemy s dychanim...ma rozjety tlak, krokovani mimo...nevim, co delala v priprave, tezko rict, ale dost se podle mne odvarila, tedy...nevim, mozna se premotivovala...tezko rict...
Navratilovou bych zatim vubec nehodnotil...a jestli vubec...
Aga neni typ hracky, ktery by uuuplne dal na rady treneru;)
Velice svehlava zena;)
Reagovat
blixa
Ty znáš nějakou nesvéhlavou ženu ? :D :D
Reagovat
Davor1
To, že je chorá som nevedel, herne ale takto vyzerá skoro celú sezónu (mimo HC) aj keď je zdravá, tak neviem...
Angažovanie Navrátilovej som bral ako pozitívny krok, hoci o jej trénerských schopnostiach mám pochybnosti, tak aspoň Aga tým naznačila, že sa chce ešte posunúť vyššie a niečo veľké vyhrať. Ale zatiaľ to vyzerá presne naopak, už minulý rok to s ňou išlo trochu z kopca a teraz v tom prepade plynule pokračuje...antuka ju asi z biedy nevytrhne, tak snáď aspoň vo Wimbledone zase niečo uhrá, tam možno aj Martina zaberie :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Vysledky prace Lendl - Murray byly poradne znat po pul roce...ale byla videt u Andyho hned zdrava motivace...to souhlasim...u Agy zatim Martina spis na okrasu...
Ale tenhle turnaj bych do toho vubec nepocital...ponevaz v poradku zdravotne proste neni,,,a nema cenu tady asi hodnotit jeji vykon...
Reagovat
VlS
Tak mě vysvětli, proč hraje, když není zdravá?
Reagovat
smazaný uživatel
Vlsi...nechapu, proc se mne opravdu na to ptas...;D)
Tak se ji zeptej na Fejsbuuku sam???, nebo ji zavolej, napis emajl...a neptej se proboha mne, nejsem Radwanska;D) a pochopitelne to vedet ani nechci, a ani mne duvod nezjima;D)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem si na vas dnes neco pripravil, kdyz se tady houf kasa, jaci jsou to Kvitovci, takze hadanka pro ty Fulneky, Jabadabaduy, Ultrasy, Fanynky, Kvetinky, Lunejky, 456stky, Pepiny, Petany, Blbce, Freeteepeky, Boby, Blixy, PHacka, Hacka, a plno jinych divkych Kvitovskych ultras...je vas hodne, ale schvalne, kdo je opravdu spravny Kvitovec, a zadna nejaka tam naaahrazka?
---------------------------------------------------------------
Jakou ma Kvitova uderovou kadenci na tehle povrsich.

1/Deco-Turf ?
2/Plexicushion ?
3/Antuka ?
4/Trava ?

----------------------------------------------------------------
Tak schvalne machri?;)
Reagovat
Jabadu
TATATATATATATA ... !!!
A někdy ještě mnohem větší! :-)
Reagovat
blixa
To je ale tráva, že ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
No, nejdes na to spatne;)))
Ale chce to upresnit, a pak doplnit ty dalsi;D)
Reagovat
smazaný uživatel
Spatne..D;)))
Ale pokusu mas kolik chces;D)
Reagovat
Jabadu
Podívejte se, soudruzi, já vám to řeknu úplně přesně ... Taková Petra, vzor 24 ... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitovce... Pobavils;)
Ale to opravdu nestaci na spravne reseni hadanky;)
Kvitovec Blixa to nacal celkem dobre;)
Reagovat
janek_da
1/Deco-Turf - TATATA
2/Plexicushion - TATA
3/Antuka - TATATATATA
4/Trava -TA

:D
Reagovat
smazaný uživatel
:D))))
Spatny pokus to neni;DDD))))
Ale ty nejsi Kvitovec,;D))))
Tohle bych jeste eventualne mohl uznat, ale radeji bych to mel v tenisove terminologii;DD)))
Reagovat
Jabadu
ad 4/
Axióm:
Je-li Petra v módu "Wickmayer 2011" nebo "Bouchard 2014", pak platí pro celou množinu hráček na okruhu WTA, že nemá cenu ani nastupovat.

Tento výrok je zároveň tautologií! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
;D) Jo tohle bych bral;D) jako slusna odpoved na travu;D)
Reagovat
Jabadu
Ještě bych dodal (pro úplnost), že uvažujeme v množině reálný kladných hráček (tzv. RH+)

A podotýkám, že nálada na TP je 1A! :-)
Reagovat
blixa
1/Deco-Turf : TATATATATA
2/Plexicushion : TATATATA
3/Antuka : TA-TA-TA
4/Tráva : TATATATATATATATATA a někdy ještě více !
Reagovat
janek_da
Já to beru v rámci fiftýnu. A to je na trávě jenom jedna rána :)
Reagovat
smazaný uživatel
;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Jako neni to spatne, jako u janekdy, ale porad se drzite prilis toho samopalu a ne te tenisove terminologie;)
Reagovat
smazaný uživatel
Abych nektere Kvitovce netrapil, tak spravnou odpoved najdete pod timto clankem:

http://www.tenisportal.cz/zpravy/kvitova-jsem-zklamana-cekala-jsem-od-sebe-vic-nez-jen-treti-kolo-15784/#comments

Je to hned prvni vpis...
...aby zase Ti, co chteji zkusit sve stesti,,,;D))) Mohli dokazat, ze jsou opravdovymi Kvotovci a ne nejake nahrazky;D)))
Reagovat
smazaný uživatel
*ODPOVED NA HADANKU
pochopitelne;)
Reagovat
blixa
Špatně položená otázka. To není kadence ale frekvence způsobů ukončení.

"Kadence je teoretická rychlost palby jaké je zbraň schopna. Vyjadřuje, kolik střel vystřelí zbraň za určitou časovou jednotku, nejčastěji za minutu. Veličina nevyjadřuje skutečný stav, jakým zbraň v poli operuje, ale teoreticky možný počet, jelikož zanedbává atmosférické podmínky, nečistoty, poruchovost, výměnu zásobníku atd"
Reagovat
smazaný uživatel
Kadence neboli závěr v hudební harmonii znamená určitou posloupnost akordů základní tóniny, kterou se zakončuje hudební myšlenka nebo celá skladba. Ve významu vystupňování může také označovat melodický, intonační nebo rytmický spád, používá se i pro označení krátkých virtuózních částí v koncertech nebo áriích.

Závěrečným akordem kadence je vždy tónika. Nejjednodušší kadencí je postup S-D-T (subdominanta-dominanta-tónika). Z tónů těchto tří základních akordů lze složit celou diatonickou stupnici. Doprovody jednoduchých písní bývají často tvořeny pouze těmito třemi akordy.
-------------------------------------------------------------------
Takze tak;D)
Jsem psla vlci hadanka...a ty do toho jdes pohlave;D))) Na Vlky musis dat bacha;)
Reagovat
blixa
No já nevím, zanášet terminologii artificiální hudby do tenisu, kterej je spíš indie-rock až hip-hop ?! Ale dobře, no , zase jsem propadl :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale neee, byls nahodou dobrej;)
Jses s Jabadu dobrej Kvitovec...jini se ani radeji neodvazili;)
Reagovat
blixa
:D :D
Reagovat
Frick
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/1796451_936004513097817_1303286927101668912_n.jpg?oh=768524b4946dc6d899e3b0d5d3cf12d3&oe=5557C95D&__gda__=1432081350_e70b263affb8290c7e6900e603b6a79f
Reagovat
smazaný uživatel
Bojim se to vubec otevrit, tohle to...
...a vis co, ten link si proste neotevru...
Reagovat
gigin
Otevři to.. je to v klidu :)
Reagovat
smazaný uživatel
neotevru...;P
Si ze mne beztak delas prcu;D)
Znam ta...
Reagovat
sprchon
Fakt, je to bezpečný. :)
Reagovat
smazaný uživatel
dokonce bych řekl, že i celkem srandovní. Ten kontrast těch dvou :-)
Katka vypadá jako nějaký obr.
Reagovat
tommr
moc to nechápu - Katka přece nemůže být o tolik větší? Možná, že má nějaký extravysoký podpadky? :)
Reagovat
Frick
Snažim se fakt. Ale bohužel, od toho 1. kola na AO mi to nějak nejde, no. :-(
Reagovat
Frick
*AO 2014
Reagovat
sprchon
Já jsem v poslední době při sledování Petry docela flegmatickej. Nefandím až tak zaníceně. Jsem rád za úspěchy, ale chápu, že to občas nejde...
Reagovat
FulnekUltras
Však ta Kumkhum zas nehrála tak špatně... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ana - Sabine: Zápas jsem neviděl, byl jsem zrovna na cestě. Při sledování skóre na mobilu jsem si liboval, jak to Aničce snadno jde. :) Znovu se potvrdilo, že Sabine je (nejen) pro Anu nebezpečná soupeřka jenom na trávě... Jinak díky Vlkovi za odkaz na záznam, určitě se na to podívám (možná ještě dneska).

Takže dneska to bylo snadné, ale další zápasy (snad jich bude víc) budou asi mnohem těžší. Hned ve 3. kole Anu čeká Karolína Plíšková, která je teď celkem rozjetá a navíc ji porazila loni na US Open. No a v případě postupu potom vítězka zápasu Venus - Lucka. Venus ve formě, Lucka zase neoblíbená soupeřka Any...
Reagovat
smazaný uživatel
Caro - Sam: Ze zápasu jsem viděl prakticky celé první dva sety a třetí od stavu 5:2 pro Caro. V tom prvním si myslím, že Caro udělala na svoje poměry hodně chyb. No a jak už to tak bývá, Sam hrála naopak dobře (počet UE byl stejný, ale Sam měla o 10 winnerů víc). Ale třeba v tom posledním gemu, tam se Caro dvakrát úplně zbytečně vyhodila a usnadnila Sam dopodávání 1. setu. Takže bych ten důvod neúspěšného 1. setu neviděl v pasivitě, ale ve větším množství chyb...
Statistiky 1. setu: http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=014242079557

Po 1. setu si Caro vzala MTO a nechala si ošetřovat koleno. Bylo už tady něco napsáno, že simuluje, chce rozhodit soupeřku apod. Podle mě šlo jenom o nějakou drobnost a Caro si to radši nechala preventivně ošetřit. Nevidím důvod k tomu, aby simulovala. Pokud chce pauzu, tak si přece nemusí brát MTO a může po 1. setu na chvíli odejít z kurtu. Stejně tak si myslím, že kvalitní hráčku nemůže nic takového rozhodit. Prostě pochybuju o tom, že bez toho MTO by to dopadlo jinak, protože 6:1 je dost jasné skóre... Caro začala 2. set velmi dobře, hned ty první dva gemy jí vyšly skvěle. Potom se ještě Sam přidala se spoustou chyb (hned několik rámem trefených míčků, což je u ní celkem časté), takže nebylo co řešit. Tentokrát měly Caro a Sam stejný počet winnerů, ale Sam měla více než dvojnásobek nevynucených chyb...
Statistiky 2. setu: http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=10142420861510
Reagovat
smazaný uživatel
Třetí set jsem viděl až od stavu 5:2 a už to vypadalo, že Caro v pohodě dotáhne zápas do vítězného konce. Jenže ona ten vyhraný zápas ještě málem prohrála... Jak jsem tady četl, že hraje dobře, tak od toho stavu 5:2 hrála opravdu špatně. Dvakrát nedopodávala zápas (podruhé dokonce čistou hrou) a vypadalo to, že Sam začíná mít jasně navrch. Za stavu 5:5 ale zase přišlo zaváhání Sam, která ztratila servis a Caro ve dvanáctém gemu sice s problémy (odvracela dva brejkboly), ale do třetice všeho dobrého nakonec dopodávala. :)
Statistiky celého zápasu: http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=1414242089304

Jak jsem psal, že Ana má těžký los, tak Caro má naopak velmi přijatelný. Ve 3. kole celkem hratelná Alizé a případně ve čtvrtfinále Angie nebo Flavia... Přesto doufám, že Caro příště předvede lepší výkon než dneska.
Reagovat
tommr
a tvůj tip na zápas Karolíny s Ivanovicovou? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tohle se hodně těžko tipuje, ale já samozřejmě říkám Anu. :) Vzhledem k mé sázkařské bilanci v poslední době by ale možná bylo lepší nic netipovat... :D
Reagovat
gigin
Ajde, ve dvou, v suchým, s kafickem o pauzach.
Reagovat
smazaný uživatel
taky si myslím. Přeci jenom Dubaj není grand slam.
Reagovat
tommr
ale zase by se Ivanovicový mohly rozklepat kolena když proti sobě bude mít Češku ... :)
Reagovat
gigin
Tak by se zase tolik nestalo, Plisce mám moc rád :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Toz taky tommr je stary proflakly Pliskovec, vubec jeden z prvnich, u koho si pamatuji, ze je uz tlacil o dusu, zadne tam nejake solichani;)...sim te, ty holky jeste nerekly souvislou vetu, a uz mely verneho fandu tommra;)
Taky si vsimni...vsechny ty holky z cesky kotliny, vzdycynky dostanou od neho nejaky ten minus, ale Plistata, ani nahodou;)
Reagovat
freeteepek
Strašně bude záležet na tom, jak se bude Karolína cítit ráno, až se probudí. Nemohl by se jí někdo zeptat? Zdá se, že obdivuhodně zvládla přelet z Kanady přes Evropu do Dubaje. Přiletěla z té ukrutné dálky ve dvě ráno a za pár hodin už hrála zápas, vyhrála ve dvou. I s padesátiprocentní úspěšností prvního podání. Pokud Ana bude hrát dobře, tak tohle na ní stačit nebude. Pokud se půjde do třech setů, tak to Karolína fyzicky už nezvládne. Šanci vyhrát má podle mě pouze ve dvou. A to za předpokladu, že se Ana už po probuzení bude cítit blbě...:-) Podle mě to Karolína dneska už nedá:-(
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě ty kurzy (zhruba 1,4 na Anu) tentokrát sedí. Karolína už toho má asi dost a Ana je (když odhlédnu od psychiky) pořád lepší hráčka. Fandím oběma, v tomhle zápase víc asi Káje - kvůli bodům. Zatímco Ana zůstane v každém případě 5-8, Karolínu bych rád viděl před RG ve skupině 9-16 a pak bych věřil, že by tam OF mohla uhrát.
Reagovat
tommr
průběžnej žebříček WTA k dnešnímu dni tj. po kompletně odehraném druhém kole turnaje v Dubaji.
V žebříčku už jsou odečteny body za lonský turnaj nižší kategorie pořádaný taktéž v Dubaji.
Hvězdička * znamená, že hráčka postoupila v Dubaji nebo v Rio de Janeiro do osmifinále.
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru Kvitovou ...

1. Williams, S. 9592 (+3197)
2. Sharapova 8210 (+1815)
-----------------------------------
3. Kvitová 6395 *
-----------------------------------
4. Halep 5776 (-619) *
5. Wozniacki 4560 (-1835) *
6. Ivanovic 4425 (-1970) *
7. Bouchard 4365 (-2030)
8. Radwanska, A. 4025 (-2370) *
9. Makarova 3335 (-3060) *
10. Petkovic 3150 (-3245)
11. Kerber 2650 (-3745) *
12. Suarez Navarro 2500 (-3895) *
-----------------------------------
13. Šafářová 2470 (-3925) *
-----------------------------------
14. Pennetta 2421 (-3974) *
15. Errani 2391 (-4004) *
16. Williams, V. 2366 (-4029) *
17. Cibulková 2236 (-4159)
-----------------------------------
18. Plíšková, Karolína 2140 (-4255) *
-----------------------------------
19. Keys 2100 (-4295)
20. Peng 2080 (-4315)
-----------------------------------
21. Záhlavová-Strýcová 2055 (-4340)
-----------------------------------
22. Jankovic 2030 (-4365)
23. Cornet 1925 (-4470) *
24. Muguruza 1850 (-4545) *
25. Stosur 1835 (-4560)
...
Reagovat
tommr
Petra Kvitová si zatím drží třetí místo před Halepovou, která jí může předstihnout jen pokud v Dubaji získá titul a Petra současně nedojde dál než do čtvrtfinále. Nikdo jinej Petru nemůže ohrozit ...

Lucka Šafářová se posunula na 13.místo a může se ještě v případě dalšího postupu posunout i výš. V případě zisku titulu by se dostala až na desátý místo.
Na druhou stranu ale Lucku může předstihnout ještě 6 hráček počínaje Pennettaovou a konče Muguruzou - i když ne všechny současně ...

Karolína Plíšková se zatím drží na 18.místě, ale může se ještě v případě dalšího postupu posunout i výš. Maximum je 11.místo v případě zisku titulu.
Sama ale může být ještě předstižena Cornetovou, Muguruzou nebo Diyasovou ...

Bára Strýcová se posunula na 21.místo, ale může být ještě předstižena Cornetovou, Muguruzou nebo Diyasovou ...

Z ostatních hráček stojí za zmínku propady Venus Williamsový, Jankovicový a Cornetový ...
Reagovat
smazaný uživatel
Takže také něco nahlásím :)

Karolína Dánská =< Alize Kornoutová, (Nový tajný zdroj říká, že Alize uřve Karolínu ve třech na smrt)

Karolína Plíšková >= Anička Ivánovič, (Nový tajný zdroj říká, že Karolína prospí půl zápasu, a Anička nasází 40 autů...tak to potom tipujte...takže tipuji, že Karolína prospí méně, než Anička vyhází)

Venuše < Lucy, (Nový tajný zdroj říká, že Venuše v suchým vyhraje....vytáhl jsem na něho klasickou opakovačku, a tajný zdroj opravil tip...takže Lucka)

Flávie >= Anželína, (Nový tajný zdroj říká, že otočí...no, ale která, že a pak to tipujte...takže tipuji, že otočí Flávie)

Agnieška < Gárbinka, (Nový tajný zdroj říká, že to to bude buchec ve dvou..., no takže tipuji, že Garbinka to asi urve tím buchecem)

Káťa > Žarína, (Nový tajný zdroj říká, že nebude horko,..., no takže tipuji Káťu)

Květuška = Simona, (Nový tajný zdroj říká, že bude levá pravá,..., no to vím, ale víc nepomohl...takže nechávám otevřené, ale doufám v Květušku)

Karlička = Petra, (Nový tajný zdroj říká, bacha na BH..., no dobře, ale taky nic moc, teda...takže nechávám otevřené, ale to je u Kvitové na betonech vždy, takže...asi tak)

Jinak úplně nejtajnější zdroj říká...
Alize, Ana, Venuše, Flávie, Garbina, Káťa, Simona, Petra...

Takže, kdo ví co tam nakonec padne....nějaké to překvapení určitě bude...tomu zase věřím já...to je jas jasů...

Jinak jestli jde o pohled známých mimo ČR, nejmíň dávají šance Lucce a Agniešce...jinak prý vše otevřené...taky zajímavé...

Doufám, že mate radost, že jsem zvládl diakritiku....ale dalo mně to strašnou práci...:))))
Reagovat
Jabadu
No jistěěěěěě! ...
Reagovat
Davor1
Cvetana podľa mňa má len minimálnu šancu, tam to otvorené fakt nevidím...
Uvidíme, ako sa nový zdroj predvedie :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Ale tak zbytek celkem ok, ne?
Reagovat
Davor1
Zbytok OK :-))
Hlavne dúfam, že zabojuje Lucka, už by to veľké víťazstvo potrebovala ako soľ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak v poslednim souboji Lucka Venusi zvladla v Cinci...;)
Reagovat
tommr
zítra to bude úplně jinej zápas. Venus se v Dubaji extrémně daří - získala tu tituly v létech 2009, 2010 a 2014 a neprohrála tady už 16 zápasů v řadě. To vědomí jí určitě dodá klid a pohodu a bude jen těžko k poražení. A Lucce se zatím letos moc nedaří ...
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, takze chces rict, ze Lucka zitra v suchym...tak to jo...to je potesujici zprava;)
Jeste mne rekni, co Karlicka vs. Petra;)
Reagovat
tommr
zrovna jsem to psal do diskuse o kus níž. Podle mě bude důležitý v jakým stavu CSN nastoupí. Je mi nějak divný, že finále v Antverpách musela vzdát a v Dubaji normálně hraje. Pokud jí doktoři ty bolesti krku za pouhý dva dni úplně vyléčili tak jsou to fakt borci a Petra s ní bude mít nejspíš stejný potíže jako loni. Pokud tam nějaký zdravotní problémy přetrvávají tak by to mělo hrát do karet Petře ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
A ti cesti doktori su taky borci, kdyz vylecili Petru v Easbourne, a pak udelala hned titul na GS, jestli Karlicka hraje, je OK...
Takze?;) Jak to vidis ted?:)
Reagovat
tommr
pořád to vidím stejně nejasně. Pomohlo by kdyby tady byl nějakej očitej svědek toho jak si CSN dneska vedla proti Giorgiový, ale takovej se tady asi nenajde ... :)
Můžu jen spekulovat, že si Petra dneska odbyla to nejhorší a že si v dalším zápase už povede podstatně líp což by mělo na CSN stačit. Lonská trpká zkušenost ale nabádá k opatrnosti ... :)
Reagovat
George_Renel
Jestli si dobře vzpomínám, tak v Eastbourne to bylo trošku jinak. Kotyza narovinu řekl, že nenastoupí preventivně kvůli náběhu na virózu. A to je přece jen trošku jiné než nějaké fyzické neduhy a MTO tanečky mezi gamy-sety.
Reagovat
smazaný uživatel
Pochopitelne jsem to psal analogicky jako porovnani, situace v Eastbourne byla jina nez v Antverpach, ale princip uplne ten samy...
Doktori doporucili nehrat, Karlicka na kurt nesla, stejne jako Petra v Anglii, jednoduche jak facka, v obou pripadech pred dulezitym turnajem......u Petry OK, u Spanelky NE! Proc asi, ze...vsichni pochopitelne jsou tady doktori MUDR. a uz vedi, co oboum presne bylo, a ani je nemusi prohlidnout...atd. atd. ....tak to si snad obecne delate ze mne srandu...

Jestli jde o MTOcka...jasne, lepsi by bylo udelat Time Out, ktery by si hracka vyuzila na cokoliv...jednoduche jak facka... ono to tak celkem uz funguje...jen se to porad nazyva MTO...

Ale rozhodne, co beru pozitivne, ze v zapase Aga x Ca.Gar. mikrofon u Agy behem MTO, vsichni mohli slyset presne co ji je...a bylo to jasne, MTO opravnene...bohuzel casto mikrofon chybi, a tvori se jen dohady...
...ikdyz ty se budou tvorit vzdy...
Takze nejlepe ten cileny TimeOut...a at si tam delaj co chteji, treba skakaj prez svihadlo a ctou knizky..
Reagovat
George_Renel
Plný souhlas s řízeným TO. Já jsem, hlavně včera, poznámkou o vyšetření CT a krevní laboratoří narážel na ty tanečky s tlakoměrem a teploměrem. Bylo to z pohledu dalšího vývoje zápasu Dánky až směšné. Nebo pokud jsou kurtoví lékaři tak zázrační, patří na kliniku Mayo.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jasne, proto je dobre jak je tam ten mikrofon...nevim, co rekli Dance, vim co rekli Polce... spatny tlak, Aga evidentne chraptela, neco ji dali na snizeni.... jako nechapu proc na ten kurt vubec lezla zpet, ale zase zakazovat ji to nemuzem...a nakonec se ta Garcia vyhazela sama...

A tohle se mne jako byvalemu sportakovi fakt nelibi...nebot na jednu stranu tam ty nektere nemocne fakt jsou a na kurt lezou (jasne dle dulezitosti turnaje), ale a na druhou stranu je tam dost taky vypocitavych, a dost psycho hry...pak ty, co jim fakt neco je, ale chteji nejak zabojovat, prekonat prekazky, tak jsou v ocich divaku za blbky a blbce...a to se mne proste nelibi...
Taky jsem obcas dal zapas v pincesu, ikdyz jsem nebyl uplne OK...
pokud to nebylo uplne spatne jasne, ale sportotec to ma proste v krvi, chce bojovat...a vrcholovy tim tuplem...\

Proto mne dost to MTO stve...je to zneuzivane, proste... TeOcko by bylo mnohem schudnejsi reseni... z MTOcka se stala uz komedie...o chozeni na WC na nevim kolik minut mezi sety ani nemluvim...stejne smesne jak MTO se slovy neco mi je...chtel bych si dat masaz lytka;)
Reagovat
janek_da
Moc nechapu ty hrace, kteri cekaji az skonci MTO, prijde z satny. Poskakujou tam, jsou nervez, premysli moc nad vyvojem zapasu. V drtive vetsine jim to nepomuze.
Ja byt jima, tak jdu do satny, prevlict se, vycurat. At si je tam na kurtu osetruji, jak chteji. Jestli by mi odchod rozhodci zakazal, tak bych hned po MTO protihracky zadal svoje MTO. Jen at je z toho poradna komedie. Bavim se o nejasnych MTO, ne kdyz je to fakt jasne.

Ja byval na soutezich ferovym hracem, uznaval jsem auty, zatleskal jsem soupeři. Ale. Neměli mě rádi právě vyčůranci, co zdržovali, jásali po dvojchybách. Oplácel jsem jim stejnou mincí a navíc mě to hodně vnitřně motivovalo. To dělalo hodně. Když byl soupeř ferový, tak jsem takový ten silný oheň v sobě neměl.
Reagovat
FulnekUltras
Elina není žádná přizdikačka, stačí si jen vzpomenout, jak nedávno na AO proháněla Serenu, o loňském Cinci z pohledu Peti ani nemluvě. O to víc sebevědomí snad mohl dnešní otočený zápas naší jedničce dodat.
První set jsem neviděl - dobře mi tak, když Bumbrlíček zřejmě ještě myšlenkami bloudil kdesi v harému, který mu místní organizátoři v rámci turnajové "etikety" o víkendu předvedli. Do děje mě uvedl hned patrně klíčový moment utkání - skoro 11 minut trvající druhý game druhé sady, v němž Petra přes několik shod a oboustranných výhod nakonec přece jen urvala svůj servis na 1:1, aby hned nato čistou hrou získala soupeřčin, a pak už se otrávený výraz ve tváři rychle stěhoval tam, kde jsme ho všichni z Ultras chtěli vidět. Svitolina totálně hořela především ve vlastních servírovacích gamech, kde se několikrát nezmohla ani na fiftýn, zatímco Petra musela o své podání bojovat zřetelně víc, zvlášť při ne zrovna oslnivé úspěšnosti FS. Return však držel čím dál lépe, stejně jako mezihra, a to nakonec Petře umožnilo zvládnout i velmi důležitý třetí a čtvrtý game třetího setu, kde se ještě Elina prakticky naposledy pokusila vážněji vrátit do zápasu. Pak už černé vlčici nepomohly ani úporné šarapovské skřeky a naší lvici stačilo zařvat pouze občas po pěkném vítězném úderu. Celkově Petra nakupila oproti Ukrajince klasický dvojnásobek UE, ale přesně opačný poměr winnerů a kvalitní return na obrat stačily.
V osmifinále s Karličkou to bude jednoznačně těžší práce, ale tentokrát Petře opravdu věřím, zvlášť pokud se bude hrát za přece jen trochu mírnějších podmínek později večer. Má totiž drobné Španělce z loňska co vracet, a to je silná motivace. Jak už jsem níž napsal, bude tentokrát potřeba vyhrát úvodní set; podobný obrat jako dnes při herním stylu a psychické odolnosti Suarez-Navarro nelze příliš očekávat.
Poooooooooooojď !!!!!!!!!! (a hlavně se zlepšeným prvním servisem)
Reagovat
Jabadu
No, většina z nás první set viděla a už první game = 4UE, 1 winner + průběh (místo Svitoliny tam mohla stát židle a vyšlo by to nastejno) dával tušit, že zas bude peklíčko. :-)
Reagovat
VlS
No, ono celkově - Elina uhrála 80 pointů, z toho 46 dostala s růžovou mašlí od Petry ve formě vesměs příšernejch UE. Přesilovka Eliny a Petry, proti Petře.
Reagovat
slacker
Me se ze zaznamu ty UE nezdali zase tak moc hrozne. Parkrat to ustrelilo hodne, ale uz sem videl hodne zapasu kde me to vytacelo mnohem vice
Reagovat
slacker
dulezite bude vyhrat posledni set ne prvni
Reagovat
FulnekUltras
nejlíp první a druhý, ať se to radši moc netáááhne...
Reagovat
smazaný uživatel
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2015/02/17/25C3E8D500000578-2956950-image-a-12_1424181522388.jpg

a tady jak se novináři k jeho motivačním poznámkám dostali

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2015/02http://www.dailymail.co.uk/sport/tennis/article-2956950/Andy-Murray-s-tactical-mental-approach-revealed-British-No-1-s-notes-leaked.html
Reagovat
smazaný uživatel
Zítra má narozky poslední hráč, který na tom samém grand slamu vyhrál singla i debla... (toho debla s českým spoluhráčem) Kromě toho vyhrál singla ještě na jiném grandslamu, Davis cup a byl světová jednička....

Kdo by nevědel, ještě napovím, že má i zlato z oh
Reagovat
Jabadu
Elegán to není.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, ten v té době ještě tahal kačera na juniorech
Reagovat
Fandina
S Danielem Vackem?
Reagovat
smazaný uživatel
Ano...Fandina už ví, že? Jsi dobrá :-)
Reagovat
Davor1
Odpoveď mi "vystrelila" do hlavy asi 5 sekúnd po prečítaní :D
Neskutočne ten čas letí, ešte si ho pamätám z kurtov, vtedy so Safinom boli neskutočná Davis Cupova dvojka, plus mladá puška Južny :-))
Reagovat
smazaný uživatel
ano :-)
Reagovat
FulnekUltras
anebo nastaly nějaké nečekané potíže s tepelným štítem? ;-)
Reagovat
Jabadu
?Ředitel nervově zhroucený, milostivá taky ? naléhavý dotaz z Hradu a pan ministr vnitra Fricek je tak nasranej, že si to ani nedovedete představit, Fulnek! ... ? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Chlapci, vy poslední dobou tak perlíte, že vám těžko rozumět.
Reagovat
Jabadu
Hlášky z českých filmů - to je moje! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Je fakt, že je to takové odlehčené zpestření na TP...
Reagovat
Jabadu
A to "chlapci", tos řekla moc hezky. :-)
Reagovat
FulnekUltras
Taky si toho vážím... ;-)
Reagovat
Jan
Hlavně aby milostivá řekla, že se manžel právě koupe :)
Reagovat
Frick
tak jak se vám líbí? Já myslím, že dobré. Trochu jako BMW mi přijde.
Reagovat
smazaný uživatel
Radwanska x Muguruza Blanco (Aga)
Williams x Šafářová (Venus)
Plíšková x Ivanovic (Ana)
Suarez Navarro v Kvitová (Carla)
Wozniacki x Cornet (Caroline)
v závorce je jméno vítězky
Reagovat
slacker
S tim jdi nekam jinam
Reagovat
smazaný uživatel
nelíbí-nekomentuj
Reagovat
slacker
Nelibi - drz hubu?
Reagovat
aligo
roztrhejte si občanky!! :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
ano, krásně sis odpověděl. přestaň tady neustále prudit
Reagovat
slacker
A ty prestan provokavat jednostrannymi tipy na vitezky
Reagovat
VlS
A proč si neuděláš vlastní tipy? Zase už víš, co si má myslet někdo jinej?
Reagovat
slacker
Okrikni si radeji sveho soukmnenovce blixu kterymu se nelibi totez.
Reagovat
Jabadu
Chlapi, hoďte to do pohody. Tak jako volnějc .. jednodušejc ...
Hádání se je pro primitivy. A tenis většinou hrají ti slušnější. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
je to můj názor... tebe to nemusí zajímat. pochop, že jsi trnem oku 99% nás všech. patřím do toho jednoho procenta, ale asi uvažuju, že přejdu.
Reagovat
VlS
Já s tvými tipy nemám problém, jsou tvoje.
Reagovat
smazaný uživatel
to bylo na slackera ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Garbine
Vee
Kája
Snad Petra
Je mi to fuk, obě moc nemusím
Reagovat
blixa
No tos hodně podělal chasníčku !!!!
Reagovat
smazaný uživatel
co je? :D
Reagovat
blixa
Příšerný tipy na vítězky ! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
nějaký problém? :D
Reagovat
Jabadu
"Kvitova ultras" ti dávají na výběr:
Za úsvitu nebo v podvečer? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
kdo to toho ultras patří?
jinak radši za úsvitu :D
Reagovat
Jabadu
Já nevím, ale zde asi většina. On i ten Fricek je podezřelý! Sice mu vadí, že Petra má bydliště v Monte Carlu, ale na co on se všechno ptá! Co všechno ho zajímá! Kolik energie je ochoten vložit do toho, aby mu všichni sdělili, že do smlouvy s Nike, Steilman ... nikomu nic není.
No a když chce mít takovou smlouvu, není nic jednoduššího, než vzít raketu a ... :-)
Reagovat
PetaM
Do "Kvitova Ultras" se v poslední době házejí všichni, kteří fandí Petře ... Takže skupina už dávno ztratila smysl a význam ...
Reagovat
Jabadu
Omlouvám se, drahá. Pochopitelně až na jednu výjimku ... :-)
Reagovat
PetaM
Já ti dám drahá!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

A není to jen jedna výjimka, je nás více normálních :D
Reagovat
Jabadu
Jak řekneš - tak bude! :-)
Reagovat
PetaM
Jsme drahý :P :D Když už teda :D
Reagovat
PetaM
*jsem
Reagovat
Jabadu
Aááááá ... Plurál Majestatis ... Vaše Veličenstvo!
To se ti povedlo. :DDDD
Reagovat
Jabadu
Pardon. Nějak mi to splynulo s podobnými nicky, jež jsou evidentně ženy.
Sorry, voe! :-)
Reagovat
PetaM
Se asi brzo přejmenuju :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
pokud zítra Petra prohraje, tak se vám všem vysměju :D
Reagovat
slacker
Ty se muzes smat jen kdyz prohraje petra, lucka i karolina
Reagovat
smazaný uživatel
to máš pravdu!! no jo, zítra budou mít Češky úspěšnost 0%. Rád bych se však aspoň u jedné mýlil. věř nebo ne
Reagovat
FulnekUltras
už Marx sice tvrdil, že ekonomika je prvotní, ale ani v tenise to neplatí vždycky... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
uznávám. zvlášť v ženském. ale všechny stojí proti velmi těžkým soupeřkám. a všechny krom Káji dnes předvedly docela špatný výkon.
Reagovat
FulnekUltras
Budou to asi hodně zajímavé zápasy a jsem rád, že nesázím... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
já taky. celkově zítra jsou velmi zajímavé zápasy a budou sado maso
Reagovat
blixa
Tak viděli jsem jen Petru, u které je to v prvním zápase normální a jinak víme prd, jaký převedly výkon. I ty víš prd hochu ;-)
Reagovat
VlS
A co v pravý poledne? Pěkně peacemakery, winchestrovky a jeďte, já se budu dívat a napíšu o tom report.
Reagovat
smazaný uživatel
bude psát o mojí smrti? :D
Reagovat
VlS
Já nevím jak to dopadne, ale znáš to, hodně mrtvejch, hodně prodanejch novin, dobrý prachy za článek, tak jen do toho :-))
Reagovat
smazaný uživatel
já si to z nebíčka přečtu :D
Reagovat
VlS
Tak jo, o tom napíšu článek taky :-))
Reagovat
smazaný uživatel
:DD
Reagovat
smazaný uživatel
Garbine
Káťa
Venus
Angelique
Ana
Caro
Simona

a pak buď Petra nebo Carla, fakt nevim.
Reagovat
VlS
Mugu - Aga - Mugu
Venus - Lucka - Lucka, ale je to tip srdcem
Kája - Ana - Kája
Petra - Karlička - Petra
Caro - Alizé - Caro
Reagovat
kada.tom
vyhraje Aga, Venus, Karol, Petra, Caro
Reagovat
smazaný uživatel
Fandím Lucce, Petře, Karolíně, Caro, Simoně a Garbine.
A přeju radši Angelique a Zarině.
Reagovat
blixa
No konečně rozumný tip !! I po formální stránce ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Přeji pochopitelně Lucce, Karolíně a Petře. Kdyby Venus nehrála s Lucou, tak i jí. Jinak spíše Aga a Caro...
Reagovat
smazaný uživatel
Fandím a přeju :-), ale skutečnost vidím tak na slabých 50%.
Hlavně aby těch 50% šlo co nejvíc podle pořadí uvedených jmen :-)
PS: Kdyby Venus nehrála proti Lucce, tak jí taky přeju.
Reagovat
sprchon
Přesně tak, naprosto souhlasím. :)
Reagovat
Frick
Lucka, Jirka a Petra to nakonec uhaluzila :-(
Reagovat
PetaM
To je jako špatný, že to Petra uhaluzila? :D
Reagovat
smazaný uživatel
On jí nefandí, spíš fandí proti ní. Je to celebrita přece a ty on nerad ...
Reagovat
kada.tom
co celebrita, ale hlavně bydlí v Monaku a nechce danit v ČR :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Gábina S. nebydlí v Monaku a taky jí nefandí, takže v tom to nebude.
Reagovat
blixa
Ale je to "sélebrita" ;-)
Reagovat
PetaM
Aha, já myslel, že jo, když jí má tak v hledáčku ... :D Já většinou nemám v hledáčku někoho, komu nefandím :D Tak to pak jo :D
Reagovat
smazaný uživatel
Safar, Kvit, Plisk, všetko ide ďalej.
Žeby 3 češky v top 10??????
Odhadom, niekedy v máji?
Reagovat
Frick
Nevěřím tomu. Lucka si to bohužel podělala v Moskvě, neúčastí na turnaji v 1. týdnu roku 2015, v Sydney a v Melbourne :-(

Možná později. Těžko říct.
Reagovat
smazaný uživatel
neviem koľko toho obhajujú, ale bola by to káva :)
Reagovat
PetaM
Kája snad jo. Věřím jí více, než Lucce. I když Lucce by se při ideální konstelaci bodů 10. místo snad náhodou dostalo před jméno :D
Reagovat
smazaný uživatel
hlavne to musí stihnúť pred Wimbledonom :)
Reagovat
PH94
Jak tak koukám na rozpis zítřejších zápasů našich holek v Dubaji, tak asi neuvidím ani jednu :/
Reagovat
Frick
http://auto.idnes.cz/skoda-superb-c9o-/automoto.aspx?c=A150216_110319_automoto_fdv
Reagovat
Frick
Superb 3
Reagovat
VlS
k trofeji z dálného výkonu máš i ptáčka zpěváčka. Toho jsem ti teda nepřál, ale Simona hrála moc dobře.
Reagovat
slacker
Reagovat
smazaný uživatel
že by? Danča mi přijde nějak unavená či co, pořád se chytá za nohu, když nestihne míč.
Reagovat
EllNino
no nediv se, předevčírem ještě hrála finále v Patayi ;) :))
Reagovat
smazaný uživatel
Simče gratulka, i když zpočátku jsem myslela, jak ji Danča honila FH crossem, že to bude větší drama. :)
Reagovat
EllNino
jojo, ale tak Dani má v nohou už hodně km :)
Reagovat
aligo
Nevíte proč Vika nehraje v Dubaji? ://
Reagovat
smazaný uživatel
Asi hledala kouče :D
Reagovat
aligo
to ale není důvod ke hraní...
Reagovat
smazaný uživatel
No neni to duvod , ale možná to pro ni bylo důležitější jak ten turnaj a nebo by to mohlo být uplně něco jinšího třeba se ted soustředí spíše na jinší turnaje .
Reagovat
Oin
Možná už to zabalila definitivně.
Reagovat
blixa
Prej neví kam se zavazadýlkem ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevim či to tady bylo již psané , ale Viki už má trenera Wima Fissettea
Je to bývalý kouč Kim Clijstersové a Simony Halepové
Více na http://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/647985-azarenkova-zacala-trenovat-s-byvalym-koucem-clijstersove.html#section-artcl
Reagovat
PH94
Simona Halep 6-2 po velice dobrém výkonu :)
Reagovat
smazaný uživatel
jak jinak :)
Reagovat
slacker
Hantuchova 2:6 po ostudnem vykonu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
jak jinak :)
Reagovat
smazaný uživatel
jsem sťastná, že jsem neviděla komentáře během zápasu. Co tady někteří vyplodili ? ! Ať si to po sobě laskavě přečtou....Tak a Petře zítra dobrý start !
Reagovat
blixa
U Lucky to bylo horší .. že tommre ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
směji se........Chyťte se za nos ! Nebo spíš za ústa ?
Reagovat
misa
Pokud Lucka vyhraje Dubaj, stane se 10. hráčkou světa. V live rankingu je teď 13.

Takže ji od splněného snu dělí 4 výhry. Ovšem nesmírně těžké...
Reagovat
smazaný uživatel
to už sme měli skoro aji v Antverpách. Říkám skoro, protože by tam nakonec nebyla, protože Petko nakonec vyhaluzila titul.
Ale tam to měla mnohem jednodušší.. aspoň na tu jedenáctku.
Ta desítka je prostě strašně daleko zatím.
Reagovat
PH94
Taky si myslím, že to neni za těchto okolností reálné :/
Reagovat
misa
Byl reálný titul Čiliče na US Open, deblový titul dua Beth-Lucka v Austrálii?
Reagovat
PH94
Nebyl :D Samozřejmě může se stát :) Třeba se poštěstí :)
Reagovat
VlS
Míšo, já Lucce moc fandím a věřím, že se jí to povede, ale nedávejme jí úkoly, zítra je na řadě zápas s Venus a po něm uvidíme co dál. Uvědom si, že tímhle přitáhneš jen mraky nepříjemnejch komentů, když prohraje. Dneska jsem Lucku neviděl ( jako ostatně nikdo mimo diváků na místě) a Venus vypadá ve formě, bude to moc těžký, ale doufejme.
Reagovat
smazaný uživatel
?Jak pokud?
Holomku, ty nectes nase obezniky?
1GSL planuje jenom vyhry, v Dubaji jede
akce kulovy blesk, a ty tady pises nejake pokud...
Takove slova jako pokud, nejsou v nasem slovniku...
Top10 nam nerve vubec zily, tyhle nicotnosti,
si tady reste s tommrem...a Frickem
my mame jine plany...
...mnohem zajimavejsi;)
Pochopitelne v Dubaji nic jineho nez
vitezstvi nepripoustime,...
...tecka...
Reagovat
blixa
Můžu ještě požádat o upřesnění, co že to ta 1GSL je ? Tedy samozřejmě pokud nejde o tajný spolek ;-)
Reagovat
misa
Reagovat
blixa
Jo tááák :D :D
Reagovat
slacker
Dubaj neni GS
Reagovat
smazaný uživatel
Plany se delaji krok po kroku!!!
Nemuzes jen tak hop skocit po GS;)
Reagovat
smazaný uživatel
Dubaj má Lucinka na penízky a taky tamní trofej se jí bude hezky vyjímat v obýváku. 1GSL na žebříček dlabe, my jdem po nádobí. Na podzim si Lucka přiveze z Ameriky moc hezkou stříbrnou vázu s uchama a příští rok z Anglie mísu na mytí rukou.
Reagovat
smazaný uživatel
Vidis, tady vyse koukni na kolegu...jak mu to hezky jde;)
Reagovat
misa
Však vím, proč nejsem v tom vašem klubu :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Na zacatku AO jsme pribrali novacka Freedasa!
A hned ma Lucka v deblu GS!!!
A pribrali jsme i Betusku;)
Planujeme opet nabor o jednoho clena na zacatku RG!!!:)
Takze stale mas sanci;DDD)))
Reagovat
misa
poslouchej, mám tady video
https://www.youtube.com/watch?v=kmrJ3ljqT7Y

a pod ním je komentář:
Jednou jsem poslouchal britsky Euro Sport, na kterem se komentatori podivovali, jak je mozne, ze tak skvela hracka neni nekde v prvni desitce...ja s nema souhlasim. Lucie ma vse potrebne, aby tam byla, a nejen to, ale take aby vyhrala GS. Technicky je skvela, nic ji nechybi. Dokaze hrat nejlepsi utocny tenis na svete. Chybi ji jen klidna rozvaha...takze nejvetsim jejim souperem je ona sama. Ale ja ji verim, ze to zvladne... Vlk

To jsi psal ty? Tam jsou slova o top 10. Takže žebříček zajímá i tebe :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak podle neceho se orientovat musis, ze jo;)
Ale mas pravdu, meli bychom to aktualizovat...;)
Reagovat
misa
Nevím, nevím. V případném zápase Petra - Lucka bych asi přál Petře, což se u vás určitě nesmí :)
Reagovat
VlS
Viděl jsi někdy hranici dřeva? A slyšel jsi, jak dopadl Žanek Husuj? Tak bacha.
Reagovat
smazaný uživatel
;D) smi nesmi;)))
Chces, nebo nechces;)
Tak se musis ptat:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jináč teda je super, že Petra dokázala vyhrát po nějaký době zápas, ve kterým nehrála dobře. Nakonec je to fuk, jak hrála. Důležitý je, že to dotáhla do konce. Z toho mám radost.
V příštím zápase už může bejt všecko jinak (a nebo taky nemusí, to je jas:-))
Reagovat
Fandina
Danko pome!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Nepřibrala?
Zatím teda nic moc, Danka ju snad dá
Reagovat
PH94
DOufám, že jí Daniela sundá :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, proč by měla? Danča ji drtí křižným FH teda dost, ale doufám, že Simča bude bojovat.
Reagovat
smazaný uživatel
to bylo na onndru, ale to neva. :)
Reagovat
smazaný uživatel
A vida, máme brejk, dobře Simčo :)
Reagovat
PH94
Nedáš, dostaneš :/
Reagovat
smazaný uživatel
výhoda jestřába se stále potvrzuje. Tak pokračujeme :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud jo, tak na nohách a v ramenech
Reagovat
smazaný uživatel
jo, přesně tam. jako malá kulička :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak at to tam vymlátí ...
Reagovat
PH94
1. kolo nebude snadné
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes jsem měla hroznej den a myslela jsem, že si spravím chuť při Petině zápase. No, první dva gamy šly, ovšem když si Petra sedala, viděla jsem, jak se potí a řekla jsem si, no nazdar. Taky, že jo. První set bída. Svitolina těžila jen z Petřiných chyb , sama chybovala minimálně. To ji ovšem v druhém nepomohlo, začala také chybovat. Málem jsem si plíce vykřičela, proč si ta Peťa občas jestřába nevezme. Tenis děs běs katastrofa. Občas od Petry úder nádhernej, ale ty chyby taky výstavní. Naštěstí se poměr chyb a vítěznejch míčů začal vyrovnávat, až v třetím převážily ty dobré. A Svitolina už také nebyla tak jistá a štěstí ( které měla v několika případech v prvním ) se také přiklonilo k Petře. Vítězství, to je hlavní, ale takhle to moc dobře nevypadá. Snad příště to půjde Petře líp....Jsem vyšťavená.....
Reagovat
FulnekUltras
K večeru už naštěstí i v Dubaji teplota trochu klesla, ale vlhkost vzduchu je tam imrvére děs...
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím jak Petra, ale mě málem kleplo a to jsem v ČR...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak má zahrát jiný turnaje, Masha a Serenka odpočívají ...:-)
Reagovat
FulnekUltras
Ve čtvrtek mají denní maxima na místě kulminovat kolem +32°C, ale genius loci (2013) dělá u Petry hodně. Když přežije Karličku, bude to dobrý... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, prostě je to napínavý od druhého kola až do konce.
Reagovat
smazaný uživatel
A Carle by mohla oplatit ten loňskej rok, že ?
Reagovat
FulnekUltras
Přesně. Carla teď má vysokou kvalitu, ale z Petry bude mít aspoň na začátku ;-) respekt.
Reagovat
pepin
Je naprosto jedno zda bude mít Carla respekt nebo ne. Pokud bude mít Petra na krku místo hlavy "tykev" tak je jedno kdo tam bude. Když bude mít na krku hlavu, tu správnou, tak je také jedno, kdo bude stát na druhé straně. Dnes byl opět názorný příklad obou možností.
Reagovat
smazaný uživatel
No hlavně, že ty máš vždycky na krku tu správnou hlavu....
Reagovat
slacker
Ustredni pujcovna filmu Praha uvadi Fanynka5 utoci
Reagovat
smazaný uživatel
můj tzv. útok je velice chabý proti tvým náletům....A propos - sklaplo ti, viď ?
Reagovat
pepin
Podívej, když jsi tak chytrá tak si přečti co jsi napsala Ty. V podstatě to co já. Je to jen o Petře. A jestli máš zapotřebí se chtít hádat a dělat chytrou, tak na mě raději nereaguj protože se ztrapnuješ.
Reagovat
smazaný uživatel
důrazně se ohrazuji ! Já jsem nepsala, že má Petra na krku tykev !Ani nic podobného. Tak já se ztrapňuji. Můžu napsat, že výkon byl bídný nebo skvělý, ale proč hned soudit a psát o tykvích ? Hodnotila jsem dnešní výkon obou hráček, ale rozhodně jsem neposuzovala, co mají na hlavě. To, co si o mě napsal je velice úsměvné a protože se opravdu nechci hádat, s tebou ani s nikým jiným, je to vše, co mohu k tomu napsat.
Reagovat
pepin
Opět dokazuješ tím co píšeš, že nic nechápeš. Jestli jsi si nevšimla tak slovo "tykev" je v uvozovkách. A pochopitelně to neznamená urážku. Ale asi je to na Tebe moc složité. Jinak Ti přeji hezký večer.
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu, nepochopila jsem, že tykev v úvozovkách je lichotka.... Taky hezký večer.
Reagovat
blixa
Tykev je urážka v uvozovkách i bez !
Reagovat
FulnekUltras
Oproti dnešku bude první set potřeba vyhrát...jinak utajená Menšíkova vnučka chytne dominanci a už s tím Bumbrlíček sotva něco udělá.
Reagovat
pepin
Oba víme a to moc dobře, že je to jen o Petře. Proto jsem to napsal.
Reagovat
FulnekUltras
Neříkám, že ne. Jen by byla škoda, kdyby Petra tu nespornou psychologickou výhodu na začátku zápasu prošustrovala.
Reagovat
smazaný uživatel
no když sem dneska viděl Svitolinu jak tam běhá, tak bych určitě neřekl, že je to jenom o Petře.
To je takový jakýsi mýtus, který všeobecně o Petře panuje. Zase tak úžasná hráčka Petra není, že by ji nikdo nemohl vošulit.
Reagovat
slacker
No zadny zajicovani to nebylo. Stacilo dat servis levacka zatacka a pak uklidit na druhou stranu a nic neobehla ani omylem, jen to nesmi Petra hazet do debloveho koridoru
Reagovat
smazaný uživatel
No, pravdu máš v tom, že se Svitolina snažila ze začátku dost. Běhala a vybírala a pak jen čekala až Petra zkazí a měla z toho náramnou radost !
Stačí se podívat na počet vítězných míčů v prvním setu. Párkrát se štěstí přiklonilo na její stranu ( ty dvě čuňátka mám na mysli ). Petra děsně kazila, většinou jí to tam nepadalo. Ale druhý set fakt urvala silou moci ( Svitolina taky začla chybovat ). Ve třetím už to bylo dobré a Petra konečně její odpor zlomila. Výhra cenná o to víc, že to Petře evidentně nešlo, soupeřka kladla odpor a Petra se rvala do konce...
Reagovat
FulnekUltras
Když bude Petře proti Carle pořádně fungovat první servis, return, nebude zbytečně kazit a nalívat to CSN do bekhendu, mělo by to stačit. Ovšem uvidíme zítra... ;-)
Reagovat
tommr
podle mě bude důležitý i v jakým stavu CSN nastoupí. Je mi nějak divný, že finále v Antverpách musela vzdát a v Dubaji normálně hraje. Pokud jí doktoři ty bolesti krku za pouhý dva dni úplně vyléčili tak jsou to fakt borci ...
Reagovat
smazaný uživatel
tak je jasný, že pokud tam Karlička bude stát jak pařez a nebude pinkat tou svou pinkačkou, tak Petra vyhraje.
Jestli pinkat bude, tak to Petře může i znepříjemnit. A třeba ji i porazit!
Reagovat
FulnekUltras
Karličku jsem vždycky považoval za hráčku, která na oddělení dr. Grünsteina neskončí. Hnutý krk odeznívá nejmíň tři čtyři dny, bloudivé bolesti např. z prochlazení jsou věc jiná, zítra budeme moudřejší. Ale ten skalp Giorgi vypadá, že vysoká úroveň hry CSN oproti Antverpám se opravdu moc nezměnila. No jsem na to zvědavý...
Reagovat
janek_da
Kdyby Karlička porazila nějakou obranářku nebo konzistenější útočnicí, tak by se z výhry dalo něco odvozovat. Ale ona hrála s Kamilkou! Ta se přece dokáže vyházet natotata, Petra je proti ní trpělivá hráčka. Uvidíme v zápase.
Fandím Karle, ale když vyhraje Petra, tak mi to vadit nebude :)
Reagovat
FulnekUltras
No věřme v Petinu trpělivost ;-), jinak pokud vyhraje Carla, taky mi to nebude až tolik vadit ;-) - a jen pro zbytek turnaje mírně posunu působiště tlaku... ;-)
Reagovat
blixa
Tak dost !! Co je to za řeči ? Karlička mi likviduje jednu oblíbenou tenistku za druhou, tohle MUSÍ skončit !!! Už i FulnekUltras pomalu fandí Karličce proti Petře, to je snad nějaká čarodejnice co všechny uhranula nebo co ? Hrůza !!! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem už vzhůru a na cestě do práce. A chci jen říct, že kdyby Petra prohrála, tak mi to bude vadit a dost. Naše holky - vzhůru do boje !
Reagovat
VlS
Petra ju dá
Reagovat
smazaný uživatel
Zítra bude zajímavý match Ivanovic a naše Plišule
Reagovat
PH94
Karol musí :) Má ještě ta Ivanovic zlomenej prst? :D
Reagovat
PetaM
Bude mít.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, už ne palec na noze, ale zlomila si malíček na levé ... s tím se dá běhat, případně to oznámí měsíc po zápase
Reagovat
sprchon
Když už zničila Báru, tak ať zničí i Anu. :)
Reagovat
PH94
Tak pojd Danielo :)
Reagovat
smazaný uživatel
no kouknul sem akorát na závěr 3. setu a Svitolina úplně neskutečná, co doběhla a vrátila. Petra to solidně řezala.
Dojem z toho závěru celkem dobrý :-))
Reagovat
tommr
kdybys viděl i první set tak by tvůj dojem asi tak dobrej nebyl ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
no to sem koukal na Jirku. Pak jak zahodil druhej set na mečbolech, tak sem šel raději něco dělat :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Já viděl od poloviny 2. a nevěděl kde to nechat, jestli na Petru nebo Jirku ...důležitý, že postoupila. S touto hrou však v dalším kole s ní Karlička zamete, pokud se nezlepší
Reagovat
tommr
já k tomu sledoval ještě i Lucku Hradeckou a nervy jsem měl nadranc ze všech tří ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
A jak Lucka dopadla?
Reagovat
smazaný uživatel
Vypadla...
Reagovat
Jabadu
Kde je ten prďola, co tady točí s těmi anténami?! :-)
Reagovat
FulnekUltras
Likviduje se Sokolem advokátní kancelář.
Reagovat
misa
http://www.dubaidutyfreetennischampionships.com/en/schedule/order-of-play
Reagovat
PetaM
Petra bude mít velký problém. Na jedničce není jestřáb, zřejmě se bude hodit :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nehraje Petra s Nawarro? Ta měla přece skříplej krk?
Reagovat
PetaM
No na ten to asi neuhraje :D
Reagovat
smazaný uživatel
Coo? Oni nemají peníze ani na dva jestřáby? Aspoň, že se hraje v dobrý čas pro mě. :-)
Reagovat
PetaM
Tak podle mě tam není. Když jsem viděl dnešní protesty Andrey, jak jasný out čárový zahlásil jako IN a nikdo jí nedal jestřába, i když si stěžovala hned po tom, tak zřejmě nemají :D
Reagovat
misa
Šejci vyplýtvali peníze na zlaté vany a diamanty osázené mercedesy...
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že lajnoví rozhočí jsou chlapy, mohly by Petře pro jeji blond vlasy a modré oči pár sporných bodů přihrat....:-) Takových jako je Navarro tam mají mraky
Reagovat
FulnekUltras
No zápas to bude hooodně zajímavý - pokud Petra nechytne vyhazovací den.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestřáb ? Dnes si ho vzala jen jednou, když přerušila výměnu..... Takže už se trénoval, že zítra nebude, zřejmě.....A já na ní dnes pořád křičela - vem si toho jestřába - a ona nic.....
Reagovat
smazaný uživatel
Málo jsi řvala, a ona tě proto neslyšela
Reagovat
Fandina
Statistiky zápasu vítězné UE.
http://www.imghosting.cz/images/76kvitovasvitolinadubai1.jpg
Reagovat
PetaM
Chtělo by to omezit DF a % prvního servisu. Jinak celkem dobré. :)
Reagovat
Fandina
Tak tak, míň UE a lepší podání, ale mně nevadí ani EU, když zápas vyhraje ... úsměv
Reagovat
PetaM
Ale tak k ní to tak nějak patří ... Je agresivní a z toho jsou chyby. Někdy laciné, ale někdy nevyhnutelné. Je fakt, že číslo by mohlo být menší, asi na úrovni winnerů, ale pohoda :)
Reagovat
Fandina
Jasně, že to k ní patří. Ráda útočí a když to nevyjde, tak je UE, to je jasné ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Petře fandím, co to dá. Ale dnes hlavně ten první set byl hroznej, samá chyba a proto ho měla v kapse Svitolina. Svitolina, která se raduje z Petřiných chyb. Myslela jsem, že to nepřežiju, stačilo jí nějak přehodit síť a čekat na Petřinu chybu. Pak se výkon Petry zlepšil, ale na Carlu by to fakt nestačilo, takže doufám, že se Peťa zvedne.....
Reagovat
Fandina
První set byl špatný. Ve druhém se už Petra zlepšila a ve třím to zvládla. Dobře nepodávala a podle mě se to od toho odvíjelo a měla i sedm DF. Tak doufám, že v dalším zápase to bude lepší. Peti pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Zase Petra předvedla , že opravdu tři sety ji sedí :) Chce si uží tenisu když je ještě mladá :) Jinak hlavně v tom první setu to byli rány během výměn , rychlejší snad jak od Sereny , jenže do kurtu padla každá třetí či pátá , trochu je mi líto Jirky a hlavně Lucky .
No tak ted bude hrát Simona a Daniela mám asi 10 zahraničních hráček , kterým fandím a tyto patří mezi ně , ale asi více fandím Danieli .
Reagovat
tommr
tak Petra to nakonec dala i když nás zase jednou pěkně potrápila. V porovnání s našima ostatníma je ale to co předvádí ještě úplná pohodička. Kdo dneska aspoň trochu sledoval souběžný zápasy Lucky Hradecký a Jirky Veselýho tak mi nejspíš dá za pravdu. Jak Lucka tak Jirka předvedli učebnicový zkraty a demonstrovali názorně jak se dají prohrát už téměř vyhraný sety resp. zápasy ... :)
Reagovat
fretek
Ty Nike dresy jsou jak pro holčičky do mateřské školky
Reagovat
George_Renel
To zase bude smutku u směrovače antén, Rogera_Federera a několika málo další haterů Petry.
Reagovat
FulnekUltras
Selka dnes v závodce servírovala neobanderovskou vlčici na červenomodrobílo...
Reagovat
Fredy
Velká gratulka k postupu do OF! Po 1. setu jsem trnul hrůzou, že dojde na tommrova slova. Ale Petra to skvěle otčila. V OF máme tři holky a to je super! Těším se na zítřejší zápasy. ...:)
Reagovat
tommr
a nedošlo snad na moje slova? Vždyt jsem přece prorokoval, že Petra předvede podobnej nervák jako Lucka - je možný si to v diskusi dohledat ... :)
Reagovat
Fredy
Ten 2. a 3. už byl dobrej. U Lucky byl nervák celej zápas až do posledního míčku. A to jsme viděli jenom čísla. :)
Reagovat
Jabadu
"Ptáme se fanoušků, jak se cítí po vitězném zápase Petry ..."
"Tak dobře ... To nemohu říct!" :-)
Reagovat
smazaný uživatel
tak ještě tuhle přežít a snad už bude klidný večer. :)
Reagovat
VlS
Fandíš Dance jako já a Cico , doufám.
Reagovat
smazaný uživatel
No to teda nefandím, přece víš, že moje oblíbenkyně je Simona :)
Reagovat
Fandina
nakonec ve třech. Bylo tam hodně UE. Tak doufám, že příště to bude lepší. A držím palce. Peti pojď!!!
Reagovat
FulnekUltras
Karlička bude asi hodně zlobit...
Reagovat
PH94
Nám názorně předvedli jak hrozně důležitá je v tenise hlava :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jirka byl zraněný, asi jsi ten 3 set neviděl
Reagovat
PH94
Viděl jsem ten zápas do stavu 0-3 ve 3. setu a Jirka to opravdu neprohrál kvůli zranění..
Reagovat
PetaM
Taky záleží, kde to zranění bylo, že. :D
Reagovat
Kozoroh
Neomlouvej labila.
Reagovat
lars
nepomlouvej !!! :))
Reagovat
smazaný uživatel
já nevím, ale na streamu na Betce se mi objevil nápis Zranění.
Reagovat
tommr
jenže to "zranění" přišlo až když prohospodařil několik MP v TB druhýho setu. Podle mě prostě úplně odpad psychicky ...
Reagovat
smazaný uživatel
Já to neviděla, tak nevím.
Reagovat
Fandina
Ona je otázka, od kdy a kde byl Jirka zranění. Jestli třeba už ne při těch mečbolech. Na podání musí být člověk víc fit než na příjem. Třeba proto ten DF.
Reagovat
Fandina
zraněný ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
GLAD GLAD GLAD. Řícto 3 krat v 1 větě a cca 12 v jednom rozhovoru...no par hodin AJ by to chtělo, jsou i jiný synonyma
Reagovat
PetaM
Taky by ses měla přihlásit na kurz nějakého jazyka, ale ANJ to rozhodně není. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty naděláš. Hlavní je, že vyhrála. Chtěla bych slyšet tebe...
Reagovat
VlS
win /UE 37/46, Pe3tra je zpátky. Huš, huš, jdi pryč, chceme Petru, která vyhrává jasně. No, chvílemi z toho bolely oči.
Reagovat
PetaM
Ne ne :D Nechceme :D
Reagovat
George_Renel
ač po dlouhé pauze nehrála moc dobře. Svitolina ukázala, že je na své pozici oprávněně. Snad to příští kolo půjde lépe.
Reagovat
tommr
vzhledem k tomu, že Petra hraje v příštím kole s CSN tak se rozhodně nedá čekat lehčí zápas - spíš naopak ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
a to bylo pořád řečí... :)
Reagovat
blixa
Jo ! Jakoby všichni nevěděli, že nás musí trochu napínat ;-)
Reagovat
sprchon
Gratulace Petře. :) První set mažu ze své paměti.
Reagovat
misa
příští už bude lepší.
Reagovat
kada.tom
Juchůůůů, tak Petra to zvládla, je to holka šikovná. Neodpustila si hrůzný 1. set, ale jinak to vcelku ušlo, ikdyž ideální výkon vypadá jinak. Zítra CSN, která loni Petru vyřadila, hmmm ... odvetka by byla fajn, na hardu je určitě Petra silnější´:-)
Reagovat
slacker
Loni se nehralo na hardu?
Reagovat
VlS
No, hlavně je potřeba trefovat kurt.
Reagovat
blixa
Aspoň občas :D
Reagovat
VlS
Tak, aspoň tu a tam
Reagovat
Jabadu
Nádhera. Jsem něco předtím říkal? Určité nééééééé ... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak je to tam
Reagovat
smazaný uživatel
na returnu. A dobrá výhra. Poslední set už byl dobrý, gratuluji :)
Reagovat
PetaM
A nakonec to všichni přežili ... Možná až na R_F, nevím, ten si možná vypíchl ty oči ...
Reagovat
Chrenda
:-)
Reagovat
blixa
Snad jo ... a tím pádem přestane mít kecy ;-)
Reagovat
lars
voci ke kecani nepotrebuje:))
Reagovat
blixa
K písemnýmu bych řekl že jo, než se naučí breila, to potrvá ;-)
Reagovat
PH94
Paráda! :)
Reagovat
Chrenda
:-)
Reagovat
slacker
Nudny mac, 6:3 6:2
Reagovat
sprchon
:)
Reagovat
smazaný uživatel
To je ale otřesná kvalita zápasu. Berda vs Wawroš, to byl zápas se vším všudy. Tady letí maximálně 3 balony přes sít a konec
Reagovat
PetaM
Asi proto, že nehraje Berdych s Wawrinkou, že?
Reagovat
kada.tom
ty vidíš Petru poprvé, že? protože jinak bys musel vědět, že Petra hraje co nejkratší výměny
Reagovat
kodkar
Jo jo Petra je super řezník až z toho mám málem infarkt.
Reagovat
Fandina
Petra tak hraje nejraději. Ovšem někdy je to víc o UE než o vítězných úderech.
Reagovat
smazaný uživatel
Právě, pokud to je o winneerech OK, ale tady to bylo o tom, že to mastila jedna víc než druhá, Petra přeci nakonec méně
Reagovat
Fandina
To určitě, obě měly víc UE než vítězných. Za chvíli sem dám statistiky s počty úderů.
Reagovat
LukasH
No ženská je jinak uzpůsobená. Přirozeně není tak fyzicky zdatná jako muž. A ranařky dneska hrají stejně tvrdý údery jako chlap. Akorát že nemají pohyb, rychlost a koordinaci na to, aby se v takových úderech udržely dlouho.
Když hraje např. Aga s Bárou Strýcovou, je to krásnej ženskej tenis plnej dlouhých výměn.:-)
Reagovat
smazaný uživatel
super, Lucka H. hrůza
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Petra by už to mohla dodělat. V dalším kole ji čeká Karlička, která ji loni v Dubaji vyřadila
Reagovat
kada.tom
5-2 ... tááák, tři možnosti dovést zápas do konce, jedna z nich na servisu, tak snad :-)
Reagovat
PH94
5-2!!!
Reagovat
kada.tom
a Kader už warning Petře dal ...
Reagovat
misa
Ještě že nehraje Petra se Šarapkou. To by si snad nedovolil.
Reagovat
sprchon
Na 5 min. odejdu a Petra bez čelenky... :O
Reagovat
PetaM
Ta Ukrajinka je tam snad 3x.
Reagovat
slacker
Jses ozraly?
Reagovat
Chrenda
že Jirka Veselý s Lucko Hradeckou přinesou radost, ale vše se zhroutilo. Kritizovaná Petra (i já jsem si přisadil) nakonec drží pomyslnou vlajku nad vodou sama. Tak snad se k ní přidá i Mertl v Polsku. Věřím, že už to Petra dá, zaplať bůh.
Reagovat
kada.tom
breeeejk! a potvrdit!
Reagovat
PH94
Pojd Petro :)
Reagovat
PH94
0:30..velká šance :)
Reagovat
slacker
15:40 jeste vetsi sance :-)
Reagovat
PH94
Je to tam! :)
Reagovat
misa
Držíme servis. Pooojď!
Reagovat
kada.tom
chce to ale brejk jako pojistku proti případné ztrátě servisu ... teď by to bylo ideální :-)
Reagovat
misa
:-)
Reagovat
kodkar
V Riu se to všechno pos..lo
Reagovat
misa
upozorňuje Petru na limit mezi míčky. Když hraje Šarapka, tak by se servilností posral.
Reagovat
aligo
serena by musela být napomínaná nonstop....
Reagovat
Rip.win
Ty by ses z toho vážně udělal..
Reagovat
misa
R.I.P.
Reagovat
Kuprot
m.i.s.a.
Reagovat
misa
R.I.P. má ovšem všeobecně známou interpetaci: odpočívej v pokoji.
Reagovat
PetaM
Ale řekl jí to na lavičce, nedostala žádný warning, takže pohodka :)
Reagovat
misa
Jasně, ale u jiné by se ani neodvážil něco říct...
Reagovat
PetaM
No a jiné by dal warning. Zlatá střední cesta.
Reagovat
slacker
Zajimava statistika. Petra vyhrala 38% micu po prvnim servisu (8/21) ve druhem setu
Reagovat
FulnekUltras
O to víc jich uhrála na servisu soupeřky...
Reagovat
kada.tom
a Jirka po tý nepochopitelný koncovce 2. set zjevně psychicky totálně odpadl a ve 3. setu prohrává už 4-0 :-/
Reagovat
Kozoroh
5:0 dokonce...
Reagovat
Chrenda
bohužel dostane kanára. No je to pro něj velké poučení. Uff, škoda.
Reagovat
slacker
neni to poprve co odpadl v poslednim setu
Reagovat
Chrenda
No tak nakonec ten jeden game dal, ale to je málo.
Reagovat
slacker
Stacila iba jedna lopticka
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrá taktika zdeptat Elinu. :D
Reagovat
kada.tom
Petra se vyhrabala z 0-40!! to by mohlo Petru posílit a naopak Svitolinu trochu zazdít
Reagovat
kada.tom
wooooow, to bylo skvělý zkrácení hry :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Krása Petro
Reagovat
slacker
A zase tece na servisu 30:0
Reagovat
kada.tom
Petra zintezivňuje sílu svého vítězného řevu :-))
Reagovat
kada.tom
ale teda přijde mi, že čároví v Dubaji hlásí případný auty dost pozdě
Reagovat
smazaný uživatel
Si to neskutečně zkomplikovala. Takřka vyhraný 1. set ji potopil. Třeba ještě něco vykouzlí, ale na pomalé antuce s typickou antukářkou se hraje opravdu složitě a Bobině teď hraje do karet i Lucčina psychika.
Petra: I přes stále slabý výsledek (hlavně na podání) vyhrála 2. set a snad to dotáhne do konce. ¨:)
Reagovat
r176
už nic nekomentuju.Díky Lucce H. jsem zkolaboval :-))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Konečně je to náznak staré Petry :)
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka totálně zahodí set vedla 4:0 2x podávala na vítěztví v TB vedla 4:1 to se snad ani nedá prohrát, ale Lucka ukázala že ano
Reagovat
PetaM
Sorry, ale přesně tohle mi ty 3 týdny chybělo :D Psychařka Petra :D
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně. Vyhrát 6:3 6:2 - nuda. :D
Reagovat
PetaM
Tak ještě to tak může být :D Když si odmyslíme první set ... :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jo, třetí set by mohl být vyhraný hladce, ať to máme pestrý. :D
Reagovat
PetaM
Navíc, když vyhraje takhle jasně, tak to skoro nikdy nevěstí nic dobrého do dalších kol :D :D
Reagovat
kada.tom
Tak ve 2. setu se Petra zvedla, ale stejně to není ono. Holky se berou servisy jak na běžícím páse. Naštěstí nemusela Petra servírovat na set. A ve 3. setu začne na servisu, tenhle servis by to určitě chtělo pro vnitřní pohodu udržet a pak se uvidí.
Reagovat
Fandina
První set byl děs, ve druhém už to bylo ze strany Petry lepší, tak doufám, že ve třetím to bude super. Peti pojď!!!
Reagovat
sprchon
Ano, výkon Petry poroste exponenciálně. Možná i po logaritmický křivce. :D
Reagovat
slacker
Petra "mazacky" aby zacinala na servisu :-)).
Reagovat
sprchon
Jo, to určitě plánovala celej druhej set. :D
Reagovat
PetaM
Co ty víš. Ženský mozek ...
Reagovat
smazaný uživatel
bez poznámek :D
Reagovat
misa
P3tru!
Reagovat
mahycek
Veselý je neuvěřitelný pako a nikdo mě to nevymluví. Takhle to pos..t !! Neomlouvá ho to.
Reagovat
kodkar
Jak se nechá téměř vyhraný set prohrát předvedli Jirka .
Reagovat
smazaný uživatel
měl 3 mečboly. Na ten třetí, při svém servisu, udělal DF. Proč mě to nepřekvapuje? :-))
Reagovat
PH94
Jirko to snad nemyslíš vážně..
Reagovat
smazaný uživatel
Elina vrátila Petře dárek. Hodná holka. :)
Reagovat
sprchon
Obě holky jsou velice štědré. :)
Reagovat
misa
Dopodávat...
Reagovat
sprchon
To daly! Tak aspoň že tak :)
Reagovat
kada.tom
jojo, dneska to bylo v deblu z českého pojetí hrůzný, tak zachránily trochu situaci :-)
Reagovat
kada.tom
Fognini se asi rád ohýbá, jinak nechápu, proč pořád tou raketou hází :-DD
Reagovat
Roger_Federer
Mohl by mi nekdo vysvetlit, proc Broz rika Kvitove selka?
Reagovat
PetaM
Zřejmě je z Prahy a myslí si, že my, tady na Moravě, nejsme vzdělaní a nemám ani anténu.
Reagovat
Roger_Federer
Z Prahy je..Asi mysli ze ma ve Fulneku statek a hospodarstvi.
Reagovat
slacker
To jako ty 3 tydny prestala trenovat podani?
Reagovat
LukasH
Kdyby to v tenise fungovalo tak jednoduše, tak by se na tu světovou 1 stála fronta.:-)
Reagovat
kodkar
Jak se nechá vyhraný set prohrát předvedla Lucka.
Reagovat
kodkar
téměř
Reagovat
Chrenda
To jo to je fakt masakr. No jsem zvědavý jestli jí to zlomí nebo se z toho ještě dostane. Petra zdá se obživla.
Reagovat
kada.tom
Lucko, Lucko ... takový kvantum možností vyhrát ten set si měla :-/
Reagovat
sprchon
V TB z vedení 4:1 na 4:7! :( No toto...
Reagovat
slacker
Chjooo, to byl zase kolaps ceske hracky
Reagovat
misa
Žeň ji na Donbas!
Reagovat
kada.tom
Petra se, zdá se, rozjela ... ale nechci to zakřiknout :-)
Reagovat
smazaný uživatel
mnohem lepší, ale stále je to nejisté
Reagovat
sprchon
Druhý set už vidím dobře. ;)
Reagovat
PetaM
Já bych nespěchal ... :D Je to pořád Petra :D
Reagovat
sprchon
Máš pravdu, fakt je to Petra. :)
Reagovat
PH94
Skvěle Veselka :)
Reagovat
sprchon
Mají druhý set, jde se do STB. Tak snad budou úspěšnější než Lucka s Kájou. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka vedla 4:0 a poté 2x podávala na vítěztví v 1.setu, ale stejně tu mamé TB, ta hlava Lucko ta hlava
Reagovat
sprchon
Tiebreak
Reagovat
sprchon
Vyhrály druhý set a pak prohrály v STB. Snad bude dost sil na Anu a Venus. ;)
Reagovat
kada.tom
čistej brejk!! tak Petro - snad je doba zastřelování se u konce a už budeš hrát tak, jak tu (téměř) všichni čekáme, tj. tak, abys vyhrála :-))
Reagovat
smazaný uživatel
jak to Petře nejde od začátku, tak to většinou prohraje. Není to Sharapová, bohužel.
Reagovat
gedzitka
Bohudík!
Věřím, že to P3tra otočí.
Reagovat
misa
Přišel čas na pořádnou podporu, tak jako při Lucčiném boji!
Reagovat
sprchon
Super, break! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jako nechápu, proč se tady šílí, copak vidíte hrát Petru poprvé? Zase hned ty poraženecké řeči, to je fakt už diagnoza. :)
Reagovat
sprchon
Já od začátku věřím a fandím. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Já to myslím všeobecně, jak už zase někteří hysterčí..:)
Reagovat
slacker
Az jestli votoci stav 0:30 na vlastnim servisu.
Reagovat
sprchon
Ha, aha! :)
Reagovat
sprchon
Teď to půjde! :) Pojď!
Reagovat
Roger_Federer
Premyslim, ze si vypichnu oci, abych sr uz nikdy na ten strasny tenis Kvitove nemusel divat..:):)
Reagovat
smazaný uživatel
Chceš pomoct? Stejně na něj koukáš jen proto, abys mohl zase kritizovat. :)
Reagovat
slacker
Ale nejdrive se zacni ucit v predstihu brailovo pismo
Reagovat
dadaft
tohle bych opravdu promyslel.
Reagovat
PetaM
Vždyť se nemusíš dívat ... Stačí zapojit tu zbytečnou věc, co máš na krku.
Reagovat
slacker
Retizek?
Reagovat
Roger_Federer
Sak ja to ani nemam pustene, jenom odhaduju podle toho jaka je tu atmosfera...;);)
Reagovat
dadaft
ale dívat se na to nedá, to máš recht.
Nouni se tam nudí k smrti.
Reagovat
slacker
Jo neda. Streamy bezi na zblokovanych portech
Reagovat
smazaný uživatel
Lucko H. a Petro vy nám dáváte
Reagovat
LukasH
Huráá, nebude to kanár.:-DD
Reagovat
smazaný uživatel
26 stupňů východně: Badr 4
Dubai Sports 1 - frekvence 12130 MHz, symbolrate 27500, polarizace V
Reagovat
smazaný uživatel
stream na Petru někdo? díky
Reagovat
smazaný uživatel
gratis na satelitu, 26 stupňů východně
Reagovat
sprchon
Nehrála Petra teď někdy debla?
Reagovat
smazaný uživatel
Petro naprosto strašný výkon. Na tomto turnaji měla Petra uhrát co nejvíce bodů protože tu není Marfuša ani Serea a neobhajuje skoro nic. Mohla se přiblížit...
Reagovat
PetaM
Obhajuje ČF ...
Reagovat
tommr
Petra tento týden neobhajuje vůbec nic ...
Reagovat
kada.tom
3 - 23

děs běs
Reagovat
smazaný uživatel
Běžný TV divák, který naši selku vidí hrát jen občas, musí žasnout nad tím, jak něco tak směšného, nemožného a neschopného může být třetí na světě.
Kdo je ta Svitolina? Další tenisová hvězda typu Kumchum nebo Krunič?
Reagovat
smazaný uživatel
Svitolina je na 26.místě žebříčku WTA ubožáku trapnej. Chováš se jak admin LČT nejhorší stránky světa. Seš ubohej
Reagovat
Fandina
:-)))))))))))
Reagovat
dadaft
Elina nic nevymýšlí, Petra to zařídí sama,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
PetaM
To jsou zjištění :D :D
Reagovat
pepin
Tak když to vezmeš tak to je taktika většiny hráček níže postavených. Nechápu jak to hráčka č. 3 na světě může takhle praktikovat. Copak to nevidí? Ona nemůže ani 4 x vyměnit míček. A pak tady nadávají Tommrovi.
Reagovat
slacker
Tommr uz dneska komentoval prubeh zapasu s Petrou? Blbe pindal u zapasu Lucky
Reagovat
smazaný uživatel
na Petřiny zápasy je lepší nekoukat, dokuď nedojde aspoň do ČF. Já to říkám pořád.
Reagovat
PetaM
Petro, mělo bys přibrat ... Jako štíhlé ti to vůbec nejde :D :D
Reagovat
PetaM
*měla, samo :D
Reagovat
aligo
psychačí...:( bohužel...://
Reagovat
r176
4:3 ale brejk zatím navíc
Reagovat
r176
Lucka H. 5:3 pojď!!!
Reagovat
Roger_Federer
priste si dej jeste vic volna..At si poradne pripravis.
Reagovat
vendulkabendulka
Smesny, odevzdany vykon. Prepinam na Lucku.
Reagovat
Frick
To je trubka.
Reagovat
slacker
a jeje, tri tydny odpocivani se projevili. Ted chytne kysele ksichty a bude vymalovano
Reagovat
kada.tom
nic extra - a to z obou stran, je fakt, že Svitolina tam pěkný winnerů dala, ale ten set si prohrála Petra sama

nezbývá než věřit v obrat :-)
Reagovat
sprchon
Snad se stihne rozehrát dřív než to skončí. :)
Reagovat
Jabadu
Tady je všechno špatně. Nečisté údery, 13 UE ... to tam mohla být místo Svitoliny židle. Zatím žádná změna.
Reagovat
Chrenda
na Elinu neumí. Nedá se svítit. Holt bude muset celý turnaj vyhrát Karolína a to je taky dobrý konec. :-)
Reagovat
sprchon
Na tohle tady nejsme zvědaví, Petra se zvedne. ;)
Reagovat
misa
Doufám, že se to nestane.
Reagovat
Chrenda
Jako že celý turnaj vyhraje Karolína? Ty jí to nepřeješ? Vždyť Kvitová je totálně marná, měla by se přihlásit do poradny k psychiatrovi.
Reagovat
Chrenda
slušně drtí Talijánka. To je radost na to koukat.
Reagovat
Chrenda
No tak jsem to Jirku nějak přechválil a už to tak jednoznačné není, je o brejk pozadu ve druhém setu. No a Luckas H. ze 4:0 na 4:3, ale u ženských je to normálka, to by měla vydýchat. Zato Petra dostane pěkně napráskáno, je to ostuda. :-(
Reagovat
Chrenda
Ty brďo Jirka to nakonec dotáhne do TB. Už byl na lopatě a vzal si zpátky brejk. Super. Petra se taky zdá se otřepala a otáčí to. To jsou věci. :-)
Reagovat
kada.tom
Kotyza to vcelku přesně popsal. Tak snad si jeho slova vezme Petra k srdci.
Reagovat
Frick
:-O
Reagovat
Frick
2:5 WTF?!
Reagovat
Chrenda
roste SUPERSTAR. Gratuluji- Má obrovský potenciál a už v tuhle chvíli je podle mně nejlepší z našich holek. Petru už příště dá. Ta jinak dneska vypadne se Svitolinovou, bohužel. No alw aspoň dvě holky ve třetím kole jsou.
Reagovat
vendulkabendulka
Neda se na to koukat. Z te jeji nekoncentrovanosti boli oci.
Reagovat
misa
už po Lucce nezvládnu!
Reagovat
smazaný uživatel
Ale Kotyza jí radí dobře, jde o to, jestli ho Petra poslechne.
Reagovat
sprchon
Radí dobře... Ty míče jí za chvíli budou poslouchat. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Petro jedeméé. Já se snad radši budu dívat na Lucku H.
Reagovat
smazaný uživatel
-_- Petro ty jsi jelito.
Reagovat
r176
jedu oba streamy najednou :-)
Reagovat
r176
pojď!!tu babku Vinci musíš dát!!!
Reagovat
aligo
Lucka H. jede teda luxus :))
Reagovat
r176
Lucka vede 2:0!
Reagovat
r176
vede už 3:0 a jde na servis!!
Reagovat
r176
4:0
Reagovat
aligo
paráda :))
Reagovat
sprchon
Zatím dobře. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak mají stejné oblečení, tak z nich bolí oči :D
Reagovat
sprchon
A jo, tak proto koukám na Petru. :D
Reagovat
r176
petru jsem radeji vypnul :-( koukám na Lucku
Reagovat
sprchon
Já jsem dneska asi mimořádně odolnej. :) Nebo flegmatickej. :D
Reagovat
PH94
Fognini je zase ve formě :D
Reagovat
aligo
tak Lucka už má dneska třetí teibreak :D kolik jich ještě zvládne?
Reagovat
sprchon
Klára s Katkou taky TB...
Reagovat
aligo
a všechny naše prohrálvaj :((
Reagovat
sprchon
Klára s Katkou by si mohly zvednout náladu výhrou... Ale Lucka s Kájou jsou ve hře v singlu, tak nevím, jestli potřebujou hrát i takhle dlouhé deblové zápasy.
Reagovat
PH94
Tak Jirka začíná víc než dobře :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, Petra má zase malý kurt, jak už to bývá :)
Reagovat
blixa
No snad se postupně zastřelí ... ;-)
Reagovat
aligo
v RIU prší? :((
Reagovat
kada.tom
nemělo by, mám u některých zápasů napsáno, že jsou zápasy přerušené pro horko, ale v obou případech jde o zápasy po právě skončeném 2. setu, kdy mají hráčky 10 minut pauzu
Reagovat
aligo
aha já jen viděl přerušeno tak jsem nevěděl :)))
Reagovat
PH94
No to se nám to moc nesešlo..Jirka i Petra právě začínají :)
Reagovat
kada.tom
a ještě Lucka Hradecká :-)
Reagovat
PH94
Achjo :/ :D
Reagovat
Jabadu
"Petro, já musím říct, že si před každým vaším zápasem beru prášky na nervy. Víte proč?"
"Nevím."
"Jo, vy to nevíte! ..." :-)
Reagovat
sprchon
Tenhle rozhovor mě fakt nepotěšil. :D Otázky, na které není co odpovědět... Docela jsem tam Petru litoval, u Krause by to měla lepší. ;)
Reagovat
kada.tom
ano, asi tak nějak :-)
Reagovat
misa
Hm, tak Lucka do toho debla nastoupila. Zítra asi bude stěží tahat nohy...
Reagovat
sprchon
No a zase to nevidíme. :/
Reagovat
misa
Stejně bych dal přednost Petře, která už začne za pár minut.
Reagovat
sprchon
Já bych přepínal, na Lucku s Kájou jsem taky zvědavej.
Reagovat
janek_da
Obdivuhodné, jak se Caro, i přes nepříznivý stav a tělesné problémy, dokázala zvednout. Snad ji to zranění nebude limitovat v dalších zápasech.

Na druhou stranu škoda Sam. Asi to přespávání na nadru se projevuje ve větší psychické labilitě.
Reagovat
Roger_Federer
;)..ona nema na hotel?
Reagovat
smazaný uživatel
Zaplaťpánbůh! :)

BTW: Píšu ze školy, takže podrobnosti až později...
Reagovat
dadaft
co to má Samantha za raketu???
Reagovat
smazaný uživatel
to je jedno, je v háji, přitom Caro dneska nehrála až tak dobře, ale Sam si s ní pinkala a nebyla útočná. Ach jo, proč já nemůžu fandit aniž bych u toho neztrácela nervy..
Reagovat
dadaft
jj, nic moc z obou stran.

co jsem zatím viděl zápasy z Dubaje, tak nikdo nic moc.
Reagovat
VlS
Tak nějak
Reagovat
sprchon
Nejvíc se mi zatím líbí Venus a Garbiňe. :)
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
sprchon
Snad za hodinu a půl budu moct připsat ještě někoho. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
jj, Elinu :-))
Reagovat
smazaný uživatel
No, to bud rada, ze jsi tlacila "pouze" Sam,,,to je jeste dobre, ale tlacit Lucinku, kdyz tady nad ni lamaji Frickove hole a Tommrove hazou plno sutru pod vpisy, to je teprve silene vypeti...

Ja se z toho jeste lecim ted:)))

https://www.youtube.com/watch?v=uJl2j_4krdA

Hod si tam repeat, volume na max. doprava, zavri oci, nebo delej neco uzitecneho, do zitrka to bude v cajku;)
Reagovat
smazaný uživatel
jak se do fandění zapojí tommr, to je vždy na prášky pro hráčky i pro fanoušky. :D Já to zběžně četla, ale byli jste v přesile, takže v pohodě. V jednotě je síla, která porazí občas i pesimistu. A tommr to fikaně zaonačil, že to bylo schválně, ale já mu to teda nežeru :D:D
Reagovat
blixa
Jemu ? Vůbec !!! Pesouš přímo rozenej ! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja už jsem z pivovaru doma, ale holt ne vždycky můžu být na netu když Lucka hraje. I tak jsem ji ale tlačil.

Před tebou tady ale klobouk dolu, kor s takovym matrošem jako fricek a optimista tommr. To musel být záhul.

Btw pozaždé, když jsem dáš nějaký ty hudby, tak se mi líbí, máme zjevně podobný vkus nejen v tenise.
Reagovat
blixa
Vyber si jiný favoritky, já jsem celkem v pohodě. Teda doteď, teď přijde Petra, kde mám ty prášky na nervy sakra .. :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Elině to sluší, takový outfit by se mi líbil na Petře. No nic, konec legrace, začíná zábava.... :)
Reagovat
blixa
Jen aby !!! Kde já nechal ty prášky ...
Reagovat
smazaný uživatel
Samičko, Samičko..
Reagovat
smazaný uživatel
Zrovna to píšu dole, že jsem na mrtvici...
Reagovat
misa
Petra tě dorazí :-)
Reagovat
sprchon
Nestraš. :)
Reagovat
smazaný uživatel
blbče, psal jsi mi, že Sam vyhraje, tobě se už taky nedá věřit :D

Myslím, že dneska už mě nic nepřekvapí..
Reagovat
sprchon
To je na mě? Já nejsem blbec. :D A že Sam vyhraje, to jsem fakt nepsal... :)
Reagovat
smazaný uživatel
:D:D:D:D
Reagovat
dadaft
Lunejka je teď kapku rozrušená z porážky Sam.
Reagovat
sprchon
Jasně, nebudeme ji dál dráždit. ;) Ale Petra vyhraje! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jé, srandičky, však víte, že to bylo na blbce, protože on pořád jen slibuje a skutek utek. :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Petra taky vyhraje. A to už se fakt nespletu.
Reagovat
smazaný uživatel
Běda ti, jestli jo.
Reagovat
dadaft
až se chce napsat, že to dopadlo jako vždycky. ((

no, Caroline jde dál,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
smazaný uživatel
až se chce plakat..
Reagovat
George_Renel
Dánka, co nemůže na koleno, má knedlík v krku a kámen na prsou stále lítá jako čamrda a tluče do toho vce než jindy. Tak funny.
Reagovat
misa
Hlavně, že je to oblíbenkyně dvacetpětky. Ten tam má výkvět fairplay.
Reagovat
Rip.win
Výkvět inteligence
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.youtube.com/watch?v=WVQ123LPffs
----
padesati minutova westernova prestrelka Sabiny a Anicky, ..opet polsky koment...TVPSport
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.youtube.com/watch?v=qWveXeKwdJY
------
Dnesni rychlovka Garbine...;)
Reagovat
VlS
Kuzna názorně předvedla, jak to vypadá, když opravdu, ale opravdu nechcete vyhrát.
Reagovat
pingwin
Co ?? To nemyslíš vážně, že ?? Za tuhle komedii bych ji dal stopku. Ale tak co, ono takové výlety do tepla ...
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.youtube.com/watch?v=IvButmqlB2k
-----
Cely zapas...jen pro otrle Petkofily...
Reagovat
VlS
A myslíš, že můžu, když fandím naší Zarince?
Reagovat
smazaný uživatel
Delej si co chces, ja nefandim ani jedne;D)
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.youtube.com/watch?v=fafNSVx3eug
-------------------------------------------
Cely zapas:
TVPSport, polsky koment...
Reagovat
janek_da
Nemela by si Sam vzit MTO? Vypada to s ni dost bidne.
Reagovat
smazaný uživatel
MTO si beru já, tohle není možný přece? Sam si nechá vzít podání, když předtím srovná na 5:5. Ach jo, já se fakt už zblázním..
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes ocakavam netrpezlivo P.Kvitovu a opakujem sa,Petra to da a postupi...!
Reagovat
smazaný uživatel
Ukazuje sa,ze C.Wozniacki vs S.Stosur bude trojsetovy boj.C.Wozniacki je velmi ctiziadostiva hracka,to je nutne mat na zreteli.
Reagovat
tommr
už je rozhodnuto - Stosurová je odepsaná ... :)
Reagovat
VlS
A Caro hraje dobře
Reagovat
tommr
a hlavně tam lítá jako srnka. Ta ozdobná mašle pod kolenem jí strašně sekne ... :)
Reagovat
VlS
No, má v tom praxi, kdyby jí nešel tenis, může nastoupit do Hollywoodu :-)
Reagovat
tommr
a že má větší perspektivu. Zároven se dneska potvrdilo i to, že v Antverpách vypadla Karolína s lepší hráčkou než Bára což jasně ukázaly i dnešní výsledky Petkovicový a Suarez Navarrový ... :)
Reagovat
Frick
A neměla prostě jen Andrea dost?!
Reagovat
tommr
myslíš, že se vyčerpala v tý exhibici s Clijstersovou? :)
Reagovat
Holahej
Andrea už v Antverpách v rozhovorech po svých těsných zápasech stále opakovala, jak je hrozně unavená, hrála ve Fed Cupu dlouhé tříseťáky /nehraje se tam TB/...
Reagovat
tommr
o to mín toho ale odehrála v Antverpách - vždyt tam hrála jen dva a půl zápasu - druhej set se zraněnou Cibulkovou se nedá počítat ... :)
Reagovat
Frick
co se dal sledovat jen na číslech a přitom takový fight. Ufuf.

Skutečně, za stavu 6:7 a 5:6*, to už jsem lámal hůl, ale asi se Kejsina taky trochu složila.

Už jsem si připravoval řeč o tom, jak už to začíná být špatný a jak je boj o TOP 10 zase o pořádný kus dál. Nyní naopak bude šance se o vyšší příčky poprat se v přímém souboji s Venus. To ale bude velmi těžké při její fazóně. Dobré je to, že na streamu to určitě bude.

Když se ale dívám na ten boj o tu TOP 10, tak to nezačíná být dobré. Andrea se začíná vzdalovat, Ekaterina taky a ty jejich obhajoby nejsou krvavé. Snad vyjma vyhranýho Charlestonu u Petko...

Těch 8 MP u tý holandský zrzky začíná hodně mrzet...

Skoro se začínám obávat, že Lucčin sen o TOP 10 se nevyplní :-( Přitom k tomu skutečně stačily ne nějaký extra výsledky - vyhrát nad Begu, hrát první týden na nějakém turnaji, porazit Sam a pak ještě Strécovou s Piroňkou (třeba) a na AO udělat OF...
Reagovat
misa
Útok může přijít v nejméně očekávanou chvíli. Do té doby by bylo pro Lucku dobré držet se v top 15 a potvrzovat nasazení. Proč třeba neuspět v USA?
Reagovat
George_Renel
Už mi ty MTO průkoadnou trochu jako komedie. Doktoři na kurtu jsou asi zázrační. Očekávám, že co nevidět bude na kurtu k dispozici i CT a pojízdná laboratoř na rozbor krve. A možná i defibrilační žehličky.
Přitom zdravý rozum říká, že buďto můžu nebo ne. Nebo je to jen velké divadlo.
Reagovat
tommr
Wozniacká tuhle fintu s MTO používá hodně často. Proti labilní hráčce jako je Stosurová je to velmi účinný ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Naprosty suhlas!Pekny den!
Reagovat
smazaný uživatel
Neni umeni postoupit, jak nam to jde, a souperka je mimo...
...umeni je, kdyz nam to nejde, a souperka hraje dobre...
Hodne stesti s Vee, to by mohl byt pekny tenisovy kousek...;)
Reagovat
VlS
Taky doufám, že to bude dobrej tenis. Lucííí, musíš
Reagovat
tommr
hra Venus by mohla Lucce vyhovovat líp než hra Dellacquaový. Hlavně doufám, že zápas už bude někde k vidění a nebudeme se muset nervovat u čísel ... :)
Reagovat
EllNino
to se neboj, obhájkyně titulu na kameře určitě bude :D ...
Reagovat
tommr
je dost sporný jestli je Venus obhájkyně titulu. Hraje se sice v Dubaji, ale jde o jinej turnaj ...
Jinak ale s tebou souhlasím - bylo by hodně divný kdyby se nehrálo na centru. U zápasů s našima hráčkama je ale všechno možný ... :)
Reagovat
dadaft
tajbrejk mezi Kuzněcovovou a Kerber byl dost fraška.
Angelique je zase v módu nemyslící vracečka, moc se na to dívat nedá..............
Reagovat
PH94
Kerber ještě prohraje :)
Reagovat
smazaný uživatel
-nadhladom-
Reagovat
smazaný uživatel
P.Kvitovej verim,nesporne da E.Svitolinu s nadhalom a bez vypatia sil!P.Kvitova je jasna postupujuca!
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel jsem ani jeden z těchto dvou zápasů neviděl, ale výsledek mě samozřejmě moc potěšil a holkám moc gratuluji a přeji další vítězství. A já si počkám alespoň na Petru K. ! ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Blahozelam i L.Safarovej.Stalo ju to vela sil,nuz len sa pozviechat a dalej uz bez "zataze"!Bojovnicka L.Safarova,tiez si zasluzi uctu i priazen!
Reagovat
kodkar
Lucka taky postupuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Kaja skvele!Len to bude chciet dominanciu.Ana je silne motivovana.Sebavedomie si upevnila na ukor Sabine Lisicki,ktora s "kanarom"v prvom sete uz tazko hladala vychodisko v druhom sete.Kaja drzim palce i ked i Ana je sympatacka,ale moju priazen davam Karoline!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist