Cetkovská v Paříži prolétla do 2. kola, Hlaváčková vedení neudržela

26. 5. 2013, 12:11
Aktuality 136
FRENCH OPEN - S poloviční úspěšností vstoupily do Roland Garros české tenistky. Zatímco Petra Cetkovská zametla s Pučkovovou a připsala si první výhru na okruhu WTA od loňského Wimbledonu, Andrea Hlaváčková neudržela nadějně rozehraný zápas proti nasazené Pavljučenkovové.
Petra Cetkovská

Petra Cetkovská si na loňské olympiádě podvrtla kotník a sezona pro ni prakticky skončila. Koncem roku se sice objevila na dvou halových podnicích ITF a na začátku nové sezoně se měla zapojit zpátky do kolotoče WTA, problémy s levou nohou ji však v návratu zabránily ještě další čtyři měsíce. První letošní zápas odehrála až minulý týden ve Štrasbuku, kde v prvním kole prohrála ve třech setech s Larssonovou.

Na Roland Garros, kde si v roce 2008 zahrála v osmifinále, se aktuálně až 199. hráčka světa dostala na základě 'protekčního žebříčku'. V prvním kole se utkala s v prvním vzájemném duelu s Olgou Pučkovovou a ruské soupeřce nedala šanci. 

Osmadvacetiletá Češka Pučkovové v prvním setu nadělila 'kanára', v úvodu druhé sady sice ztratila podání a prohrávala 1-2, posledních pět her ale znovu získala Cetkovská a po necelé hodině vyhrála 6-0 6-2. Dočkala se tak první výhry od loňského Wimbledonu. 

"Trvalo to strašně dlouho a byl to efekt sněhové koule. Kotník, koleno, druhá noha, teď před čtrnácti dny druhé koleno. Už se to začalo hodně hromadit, už mi začalo hrabat na maják. Ale teď doufám, že na chvilku bude klid," řekla Cetkovská serveru iDnes.

Ve druhém kole se Cetkovsaká mohla ukat s krajankou Andreou Hlaváčkovou, ta ale ve druhém zápase po sobě neudržela nadějný náskok a prohrála s 19. nasazenou Anastasií Pavljučenkovovou.

Hlaváčková letos na okruhu WTA vyhrála jen jeden zápas, do Paříže ale přiletěla v dobré psychické kondici a na ruskou soupeřku si věřila. Jenže sedmadvacetiletá Češka napodobila svůj nedávný výkon z Říma, kde neudržela vedení 6-2 a 4-0 proti Němce Görgesové. 

S Pavljučenkovovou dnes Hlaváčková
vedla 6-4 a 4-2 a v druhém setu byla několikrát blízko postupu. Za stavu 4-4 ještě vedla 40-0 a měla tři brejkboly, ovšem ani jeden neproměnila. Přesto v 12. hře při vedení 6-5 podávala na vítězství, od kterého ji za stavu 30-30 dělily pouhé dva míčky. Plzeňská rodačka se ale k mečbolu nedostala a nakonec svěřenkyni Martiny Hingisové po boji podlehla 6-4 6-7 4-6.

Cetkovská se s jednadvacetiletou Pavljučenkovovou utkala naposledy před čtymi lety ve Wimbledonu, kde s Ruskou uhrála jen čtyři gamy. V roce 2008, tehdy teprve šestnáctiletou tenistku, zdolala na antukovém turnaji ITF ve Francii.

Suverénním vítězstvím do druhého grandslamu sezony vstoupila světová jednička Serena Williamsová. Americká favoritka za pouhých 51 minut zametla po setech 6-0 6-1 s Gruzínkou Annou Tatišviliovou a vyhrála tak už 25. zápas v řadě. 

V prvním setu Tatišviliová nejen že neuhrála game, ale nedokázala zahrát ani jeden vítězný úder. Ve druhé sadě rozjetou soupeřku několikrát potrápila, Serena ale žádné komplikace nepřipustila. Soustředila se na každou výměnu, povzbuzovala se a nakonec nastřílela 27 winnerů, zatímco Gruzínka jen 4.

V Paříži Williamsová získala pouze jeden z celkově 15 grandslamových titulů a to už před 11 lety, ale přestože před rokem vypadla senzačně už v prvním kole (s domácí Razzanovou), je letos díky své skvělé formě největší adeptkou
na to, aby za 13 dní převzala trofej pro vítězku.

"Jsem velice spokojená s tím, jak jsem dnes zápas zvládla a že jsem se tu nemusela dlouho zdržovat, protože podmínky přeci jen nebyly úplně ideální," pochvalovala si Serena výkon po utkání, kdy diváky potěšila velmi dobrou francouzštinou.

Další bývalá vítězka Roland Garros a někdejší světová jednička Ana Ivanovičová vstoupila do letošního ročníku třísetovou výhrou. Srbská tenistka zdolala 6-1 3-6 6-3 Chorvatku Petru Martičovou.

Nezaváhala ani loňská finalistka Sara Erraniová. Italská tenistka na úvod smetla 6-1 6-2 Nizozemku Arantxu Rusovou a vůbec jako první postoupila do 2. kola.

Po zatím nejdelším utkání dne postoupila Urszula Radwaňská. Polská tenistka si postup do 2. kola vybojovala po 3 hodinách a 22 minutách boje s Venus Williamsovou, kterou v dramatickém utkání zdolala těsně před soumrakem 7-6 6-7 6-4.

- GRANDSLAM FRENCH OPEN 2013 -
(Francie / Paříž, antuka)
nedělní výsledky (26. 05. 2013)

Dvouhra - 1. kolo:
Cetkovská (ČR) - Pučkovová (Rus.) 6-0 6-2
Pavljučenkovová (19-Rus.) - Hlaváčková (ČR) 4-6 7-6(5) 6-4
S. Williamsová (1-USA) - Tatišviliová (Gruz.) 6-0 6-1
Erraniová (5-It.) - Rusová (Niz.) 6-1 6-2
Puigová (Portor.) - Petrovová (11-Rus.) 3-6 7-5 6-4
Ivanovičová (14-Srb.) - Martičová (Chorv.) 6-1 3-6 6-3
Cirsteaová (26-Rum.) - Bertensová (Niz.) 5-7 7-5 6-2

U. Radwaňská (Pol.) - V. Williamsová (30-USA) 7-6(5) 6-7(4) 6-4
Lisická (32-Něm.) - Arvidssonová (Švéd.) 6-3 6-4
Putincevová (Kaz.) - Moritaová (Jap.) 6-2 6-3
Garciaová (Fr.) - Bejgelzimerová (Ukr.) 6-3 6-4
Burdetteová (USA) - Vekičová (Chorv.) 6-3 6-4
Rogersová (USA) - Pavlovicová (Fr.) 6-3 6-4
Pfizenmaierová (Něm.) - Minellaová (Luc.) 7-5 6-1
Razzanová - Feuersteinová (obě Fr.) 7-6(6) 6-4
Voskobojevová (Kaz.) - Minová (USA) 4-6 6-4 7-5

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

136
Přidat komentář
smazaný uživatel
Může mi tu někdo vysvětlit, podle čeho kdo určuje keys to the match, co jsou v IBM SlamTrackeru?
Reagovat
dadaft
řekl bych, že stroj.
Reagovat
dadaft
popravdě, nejsem nadšený, že Nálinka a Aga hrajou ve stejnou dobu.
na centrkurtu tuším lepší zápas...
Reagovat
smazaný uživatel
Len máloktorý tenista sa stane skutočným BRANDOM vo svojom športe.

Brands k tomu nemá ďaleko, pozor na neho.
Reagovat
Roger_Federer
Nadal-Brands 6:3 6:2 6:2..
Reagovat
gigin
Vyspal ses dobře, Ernestku?
Páč nebezpečí stále číhá,
aby v druhém kole po dnešku,
nebyl Dutra Da Silva!!!
Reagovat
smazaný uživatel
30/2012 Kitzbuhel
Rogerio Dutra Da Silva Ernests Gulbis 6-4 6-4
Reagovat
gigin
Vím, vím. Mut už mne na to včera upozorňoval.. nicméně
http://q3.cz/images/71eg.jpg
Reagovat
tommr
Mrhač je nějakej vysmátej. Doufám, že ho ten smích brzo přejde. Nemusí to bejt ještě dneska, úplně mi bude stačit když se bude vztekat až po zápase s Tomášem ... :)
Reagovat
gigin
Po kolei... Nejdřív Dutru a Tom Gaela... pak sa uvidí :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Podle tabulky turnaje v Mariboru je Katka nejlepší ve všech kriteriích, kromě jednoho kde je druhá. Sranda, ale potěší.

http://www.tennis4wta.com/maribor/130527/
Reagovat
tommr
to je velice zajímavej přehled. Vypovídací hodnota ovšem závisí na tom kdo a jakým způsobem tu úspěšnost podle jednotlivejch kritérií určuje což tam není nikde uvedeno. Některý kritéria jsou navíc dost sporný - vůbec třeba nechápu co je to "huge matches reaction" a jak se to hodnotí ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Katka je prostě šikovné mládě. :) Jinak z těch dalších jmen tam znám Anu Konjuh (juniorská jednička) a taky Chantal Škamlovou. To je ta hezká Slovenka, už jsem tady asi někdy dával odkaz... No ale Anička je Anička. :)
http://isport.blesk.cz/clanek/blesk-sport/86764/tenis-ma-novou-miss-slovenskou-ivanovicovou.html
Reagovat
smazaný uživatel
Víkend jsem byl trochu out. K místu srazu mám poznámku. Měly by tam být kurty. Ať si názorně ukážem, jak má Petra servírovat.
Reagovat
gigin
A taky kdo má jaké bříško.
Reagovat
smazaný uživatel
Nechtěl jsem to tady psát, ale specielně pro tebe mám zajímavé cviky.
Vezmi krejčovský metr, budem přeměřovat.
Reagovat
gigin
Tvl, co bys chtěl po dvúch děckách...
Reagovat
smazaný uživatel
To pude.
Reagovat
VlS
http://sport.idnes.cz/kvitova-pred-zacatkem-roland-garros-d7d-/tenis.aspx?c=A130526_190530_tenis_ma
Reagovat
George_Renel
Poslední větu do kamene tesat. Úplný souhlas.
Já to ve svých šedesáti říkám taky.... :-)))
Reagovat
Jan
Jo, nemusí nikomu nic dokazovat. Vyhučí v prvních kolech a půjde domů.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře to řekla, opravdu nemusí nikomu nic dokazovat. Možná vyhučí, možná ne ( já si přeji, aby vyhrála ), ale my jsme nikdo nedohučeli ani tam, kde bychom vyhučeli....Tak, Petro, pinkej o sto šest, držím pěsti.
Reagovat
Fandina
super rozhovor. Přesně tak, nikomu nic nedokazovat a je si podle svého. Chytrá holka, říkám to dávno, jen tak dál Peti ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Nedomnívám se, že je to chytrý výrok od Petry, že nikomu nemusí nic dokazovat. Svým zatímním vystupováním a hrou si získala mnoho až ji milujících fanoušků, kteří s ní její výsledky až bolestně prožívají. To je poznat z emocí, které nejvíce ze všech našich hráček vyvolává.
Pokud tento výrok vysloví jako odpověď na obavy a přání jejích fanoušků z jejího budoucího herního vývoje, tak se to začíná jevit v jiném světle. Připomíná to trochu nabubřelé přehlížení "hvězdy" obyčejné plebs. Proč ale potom tomu plebs předhazuje své výsluní na FB? Chce-li být uznávána, měla by mít i ke svým "milujícím fanouškům"otevřenost, upřímnost a pokoru. Vzkázat jim, že dovnitř nevidí je trochu hloupé.
Reagovat
smazaný uživatel
Předně je otázka, kolik lidí, ať zůstaneme zde na TP, fandí Petře protože je to Petra a neřeší Petru jenom z toho důvodu, že je shodou okolností momentálně nejlepší českou tenistkou a hráčkou top 10.
Na tom, co řekla nic nabubřelého nevidím, spíš si myslím, že je to tak trochu obranná reakce na tu spoustu knížecích rad, kterých se jí dostává..
Reagovat
Fandina
Samozřejmě je všechno věc názoru. Podle mě je Petra chytrá holka a tak také odpověděla na otázku. Já to beru tak, že je tenistkou a hraje jak umí a má nějaké výsledky. A proto ta odpověď, že nemusí nikomu nic dokazovat. A to podle mě nemusí. Hraje jak umí a o nic jiného nejde.
Reagovat
smazaný uživatel
určitě fanoušek Petry není. Je ale nutno si uvědomit, že Petra hraje sama za sebe. Být fandou je dobré, ale má to své meze... Prostě nějaké šílení a v podstatě " žití " života, ne svého vlastního, ale života svého idolu, je zcestné...Na mě to nepůsobí, že by Petra přehlížela, jak vyjadřuje lajk tzv. plebs... A já se mezi fanoušky počítám...
Reagovat
Michaelus
Tak co,myslíte že Petra bude mít jiné oblečení než doteď měla?
Reagovat
smazaný uživatel
doufám, že ne.. :) ale obávám se, že by to taky mohlo být to samý tričko ve stejných barvách, jako měla včera Sara, a upřímně řečeno, to se mi líbilo ještě míň, než to, co měla Petra na posledních turnajích.. zatím se mi na FO nejvíc líbí šaty Any..
Reagovat
gedzitka
Pokud bude mít to, co má Sara, tak to se mi líbí jen o fous víc než to, co měla doteď. Už se ale těším, až Nike trochu změní směr, tady ty žíhaný trička v mdlých barvách se mi moc nezamlouvají.
Reagovat
smazaný uživatel
gedzitka.. ta Sářina barevná kombinace se ti líbí víc? mně teda zrovna míň, ale co, každý máme jiný vkus :) ale souhlas se změnou směru, to žíhání je divný.. a osobně bych se přimlouvala za jiné barvy.. třeba tmavě zelenou? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mně se současný outfit Petry nelíbí vůbec, připadá mi v tom nevýrazná, taková nijaká.. kdyby měla tu oranžovou sukýnku, budíž, ale určitě k ní jiné tričko, to žíhaný mi připadá fakt hrozný.. Když vidím Lucku Šafářovou, tak je vedle Petry jak modelka, přitom Petra je taky moc pěkná holka. :)
Reagovat
gedzitka
himbeere...tmavě zelená by byla super...ono v podstatě i ta modrá by byla fajn, ale nějaký jiný odstín, spíš asi tmavší. Mně se moc líbilo to, co nosila Peťa v první části sezony, hlavně ta verze s oranžovou sukní. A uvidíme, co bude mít Peťa na sobě, sice dost často mají se Sarou stejné oblečení, ale není to pravidlem, tak třeba bude mít něco jiného.
Reagovat
smazaný uživatel
gedzitka.. to, co měla Petra na začátku sezóny, bylo pěkný.. i to tričko ve světlý verzi se mi docela líbilo, ale Petra v něm hrála snad jen v Miami.. mělo prostě zajímavý a pěkný střih.. tohle je prostě obyčejný tričko a výraznější horní partii to opticky nesvědčí.. a ta barva - myslím, že kdyby to byla kombinace jenom tý modrý (i když ten odstín se mi taky moc nezamlouvá) s oranžovou, ale bez tý šedivý, tak by to bylo mnohem lepší..
Reagovat
smazaný uživatel
https://maps.google.com/maps?q=rolland+garros+tennis&hl=cs&ll=48.84742,2.249655&spn=0.005429,0.01104&sll=48.847477,2.249783&sspn=0.005429,0.01104&t=h&radius=0.3&hq=rolland+garros+tennis&z=17
Reagovat
dadaft
z té mapy je vidět, že diskutovaná botanická zahrada je od areálu skutečně oddělena pouze jednou ulicí a nedovedu si představit, že by při rozšíření nedoznala úhony.
expandovat by se dalo směrem do buloňského lesíka, jenže ten oddělují dvě autostrády...
Reagovat
smazaný uživatel
On je tam nadjezd do lesíka. Jenomže co by z toho lesíka zbylo...
Leda zlikvidovat ty kurty, co v lesíku jsou. A to je IMO blbost.
Reagovat
dadaft
osobně si myslím, že se pořadatelé nakonec zkrátka budou muset vměstnat do areálu, který mají k dispozici dnes.
možná všechny tréningové i tvrdé kurty "přesunout" do lesíka (ty z levé strany areálu z toho leteckého pohledu) a získané místo nějak zužitkovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Kromě drobných vylepšení (hraní v noci, zatažené kurty :-) bych to nechal tak.Ať má to místo nějakou exkluzivitu a šel bych cestou TV s 3D. Nejsem TV guru, ale rád bych si sám měnil pohledy.
Reagovat
Olympiada
včera na pořadu jen žebraci .... dnes to teprve vypukne
Reagovat
dadaft
Radwanské se můžou potkat ve 3K a tentokrát by to mohlo být zajímavé.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem chtěl na tipsportu napsat analýzu na zápas Nadal-Brands a mají to ošéfované. Na kurz 1.01 to nejde. Škoda.
Reagovat
smazaný uživatel
Ana - Martic: Pořádné nervy na 1. kolo, ale konec dobrý - všechno dobré. :) Přitom začátek měla Ana vynikající. V prvních třech gemech povolila Petře jenom dva fiftýny (oba po nevynucených chybách Any). Závěr 1. setu už byl vyrovnanější, Ana musela odvracet nějaké brejkboly (v pátém gemu tři, v sedmém jeden). Přesto to měla Ana pod kontrolou a první set získala celkem hladce... Taky ve druhém gemu 2. setu odvrátila Ana jeden brejkbol. Následně za stavu 1:1 nevyužila dva brejkboly a tam se možná zlomil druhý set. Hned v dalším gemu Martic získala brejk a vedla 3:1. Až do konce setu si obě holky držely podání. Hodně dramatický byl devátý gem, kdy Martic podávala na zisk setu. Ana odvrátila tři setboly a pak měla brejkbol, kterým by se vrátila do hry o 2. set. Jenže ho bohužel nevyužila a čtvrtý setbol už Petra využila. Je třeba říct, že Aně se po skvělém začátku trochu přestalo dařit, ale ještě viditelnější bylo zlepšení Petry. Ana měla ve 2. setu procento prvního servisu pouhých 39% a taky udělala nějaké chyby z forehandu, který bývá její nejlepší zbraní. Martic často úspěšně zkracovala hru a byla mimořádně dobrá na síti. To jí vyneslo spoustu důležitých bodů. Možná se jí vyplatilo, že v Římě hrála debla s Andrejkou Hlaváčkovou...
Reagovat
smazaný uživatel
Takže se šlo do 3. setu a dost klíčový byl hned první gem. Ten trval devět minut a Ana ho získala, přičemž musela odvracet jeden brejkbol. Pak se Aničce zase začalo dařit, naopak Petře to přestalo jít. Ana rychle vedla už 5:0 a zdálo se, že to v pohodě dotáhne. Nakonec to ale byly ještě nervy. V šestém gemu při podány Petry nevyužila Ana jeden mečbol. Poté při vlastním podání další dva a v osmém gemu další jeden. Za stavu 5:3 tedy podruhé v zápase podávala na vítězství, ale najednou prohrávala 0-30. Začal jsem se zase bát, podobně jako ve 2. setu. Nakonec ovšem Anička získala čtyři míčky v řadě a všechno dobře dopadlo. :) Spadl mi ze srdce obrovský balvan, protože vypadnout v 1. kole by byla strašná škoda. Ten dnešní výkon nebyl nejlepší, ale pořád věřím, že Ana má na to, aby na RG udělala velmi dobrý výsledek.
Reagovat
smazaný uživatel
Monica - Nadia: No, zápas Uly a Venus to asi ještě přebil, ale tohle byl podle mě určitě jeden z nejlepších zápasů dne. Monica hrála skvěle, úžasně bojovala a zaslouženě (leč překvapivě) zvítězila. Je nutno říct, že i v tom 1. setu to bylo hodně vyrovnané. Monica sice prohrávala 0:3, ale dokázala to vyrovnat. Rozhodující bylo až to, že Monica v osmém gemu ztratila servis, přestože měla dva gemboly. Celkově občas Monica prohrávala dobře rozehrané gemy, ale nakonec ji to mrzet nemuselo... Taky ve 2. setu Monica brzy prohrávala 0:2, ale zase se jí povedlo rychle srovnat. Pak si obě holky dlouho držely podání, až přišel rozhodující brejk čistou hrou za stavu 6:5 pro Monicu. Šlo se do třetího setu a šance byly otevřené... Ve 3. setu se vedení 2:0 tentokrát ujala Monica, ale Nadia taky dokázala bleskově vyrovnat. Navíc Nadia získala v pátém gemu brejk a následně už vedla 4:2. Monica se ovšem nevzdávala a dotáhla na 4:4. Potom si Monica podržela servis a Nadia podávala na udržení v zápase. Monica se dostala ke třem mečbolům, každý z nich byl zvlášť. První dva ještě nevyužila, ale třetí už ano a svalila se štěstím na antuku. :) Opravdu moc hezký zážitek a jsem rád, že jsem aspoň na chvilku viděl Monicu před 11 dny naživo v Praze. O jejím potenciálu jsem už psal vedle. Skvěle zakončuje výměny a dokáže se i výborně bránit. Je sice trochu menší (170 cm), ale věřím, že ji to nebude limitovat. Co jsem viděl, tak podání má taky slušné. Je prostě šikovná a hezká. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Co se týče ostatních zápasů, tak ty asi proběhly bez překvapení. Serenu bude opravdu těžké zastavit, skoro bych řekl "mission impossible". Sara taky bez problémů vyhrála, ale ve 2. kole s Putintsevou ji podle mě čeká těžší práce. Velmi příjemně překvapila Petra Cetkovská, která hladce vyhrála. Petra je milá holka a moc jí přeju, aby po té smůle měla konečně štěstí. :) Taky mě těší vítězství Galiny, i když to tedy v souboji kvalifikantek proti Američance Min muselo být pěkné drama. :) Velmi blízko překvapení byla Andrejka Hlaváčková, která ve 2. setu proti Nastě podávala na vítězství. Četl jsem, jak potom byla smutná. :( Je mi Andrejky moc líto, protože už podruhé v krátké době prohrála dobře rozehraný zápas (předtím v Římě s Julií). Ale ty její výkony jdou rozhodně nahoru a já věřím, že brzy začne vyhrávat a zase se bude hezky usmívat. :) Jestli vás mrzí, že Andrejku na RG už ve dvouhře neuvidíte, tak vám dám odkaz na jedno fórum, kde jsou její fakt pěkné fotky z tréninku (stejně jako např. Tsvetany Pironkové). :)
http://tt.tennis-warehouse.com/showthread.php?t=87961&page=2085

Jinak mě dneska taky potěšily všechny členky a členové mého Fantasy týmu (Ana, Monica, Sorana, Sabine, Roger, Llodra). Je tedy fakt, že bez ztráty setu vyhráli jenom Sabine a Roger, ale to mi až tak nevadí. I kdybych byl poslední, tak mi to nevadí... Po dnešku ale určitě nebudu. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Proč ti tatínek nezaplatil český Eurosport? Došly peníze? Grandslam jen na jednom německém Eurosportu bez možnosti výběru kurtu je nevalný. Vylepšit se to dá kombinací s příjmem francouzské veřejnoprávní TV na pozici 5W, jenže tu taky nechytáš.

Ta tvoje "Tsvetana" se ve skutečnosti jmenuje Cvetana. Je normální v českém textu používat stupidní anglické přepisy?
Reagovat
smazaný uživatel
Je normální být takový arogantní ubožák, jako jsi ty?
Reagovat
smazaný uživatel
To víš, jak jde o satelitní příjmy, to je Brozova achillova pata, to dostaneš čoud jako každej jinej..:)) Ale věřím, že je to jinak velmi příjemný a sociálně vyzrálý jedinec :))))))
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, satelitní guru. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně, vždy připraven vlídně pomoci nezasvěceným :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Co je na mém předchozím textu ubohého? Např. by mě zajímalo, jestli jste už konečně pořídili satelitní HD přijímač. Z tvých loňských textů během olympiády vím, že kromě CZ/SK a německé pozice 19E přijímáte i Hot Bird 13E.
Pak je ovšem šokující, že na vynikající gratis italský Supertennis na 13E (v HD!!) se nemůžeš dívat JEN !!!! kvůli nesmyslnému lpění na zastaralém SD přijímači, který je už pár let silně out.

A trapnou záměnu písmen TS a C nemá smysl vůbec řešit. Češi umí správně vyslovit C a v originále (ruská, ukrajinská nebo bulharská jména) je taky C.
Jiná volba než C pro nás neexistuje. Chápeš už?
Reagovat
gigin
Ať je Broz jaký chce, mi neskutečně ochotně (přes vzkazy) pomohl. Díky jeho informacím a návodům si dnes užívám tenisových přenosů za pár "šušňů".
Reagovat
Bob
Asi budu chtít taky brzo poradit. Jinak Brož mi nepřijde jako ubožák, jenom říká, co si myslí. A většinou má pravdu.
Reagovat
dadaft
no já ze zápasu Petrova - Puig viděl jen třetí set, ale souhlas, kvalitka.
Reagovat
smazaný uživatel
Tady si to monty25 zase vzal jednou osobně :-))
Reagovat
smazaný uživatel
A jak jinak si to měl brát ? Neosobně ? Vždyť ho Broz napadl. Asi Broz radí dobře, asi má skoro vždy pravdu, ale styl : já jsem nejchytřejší a vy jste nejen hloupí, ale hloupí chcete zůstat, se vskutku těžko dá brát neosobně. A vůbec, nejlepší jsou tzv. nevyžádané rady.
Reagovat
smazaný uživatel
Na Venus jsem neměl v lize sázet :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ja som ju zmenil za Sabine na poslednú chvíľu. Ale čakal som, že Venus Ursulu dá.
Reagovat
smazaný uživatel
měl jsem tam dát Uršulu, já jí tam chtěl -_- :D
Sabine tam tak mám
Reagovat
smazaný uživatel
Sabine tam mají snad všichni. :D Dnešek pro mě v lize dopadl velmi dobře, ale zítra to asi tak dobré nebude... Když jsem viděl letošní antukovou bilanci Melzera, tak jsem si říkal, že jsem ho tam možná neměl dávat. :D Ale já se o ty chlapy moc nezajímám a stejně jsem ho tam dal jenom proto, že ho znám a že je manžel Ivety. :) No a taky jsem potom risknul mezi ženami Simonu Halep, která hraje proti antukářce Carle. Ale Simona udělala v Římě semifinále, tak třeba zase překvapí... Rozhodoval jsem se mezi ní, Olgou Govortsovou (Marion není moc ve formě) a taky trochu Galinou. Nakonec jsem dal Simonu, ale bylo to fakt těžké vybírat z těch níže postavených hráček. Hlavně jsem tam chtěl někoho, kdo je mi sympatický. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Soumrak Bohů, Venus.
Reagovat
dadaft
kdyby letos ve Wimbledonu skončila, bylo by to stylové.............
............ nicméně jestli bude chtít ještě pár let cvičit mladé pušky v prvních kolech a na menších turnajích, její věc, budu to naprosto respektovat.
- - - je to Královna, může si dělat co chce.
Reagovat
smazaný uživatel
jj
Reagovat
smazaný uživatel
Tak holky jdou do 3. setu, to je síla :) Ula hraje líp, než bych čekala, vítězství jí přeju... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ne tak hr, to je přece Venus, proti Sereně by Ula šanci neměla...
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím, proti Sereně už by to bylo dohráno. Jen obdivuju Ulino zlepšení hry oproti jiným zápasům, ty kraťásky hraje dobře, výborně se hýbe... Venus umí taky zatopit, když má svůj den, ale samozřejmě Serena to není :) Připadá mi, že Venus už toho má dost.
Reagovat
smazaný uživatel
Já Venus obdivuju, protože i přes své onemocnění stále hraje, určitě to není lehké. A také svým chováním je mi příjemnější než její sestra Serena....
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem neměla Serenu nikdy moc ráda, ale pak jsem ji ocenila, že se dokázala vzchopit po všech těch fyzických útrapách.. ona působí někdy nesympaticky, ale když pak mluvila po zápase, působila příjemně. Každej má svýho neoblíbence, u mě je to uječená Mašena, i když dostanu od pánské části sodu :))
Reagovat
tommr
dneska ale hraje Venus velice dobře a moc za Serenou nezaostává. Od drobounký Uly je to každopádně obdivuhodnej výkon. Snad už to dotáhne do vítěznýho konce ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
To teda dostaneš, hlavně ode mě! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Venus bojuje, je to moc pěknej zápas, ale Ula hraje výborně. Tak hotovo, gratulkáááá Ule :))
Reagovat
smazaný uživatel
Jako první ses ozval, tak máš právo první rány :)))) Jen mě doufám nepřizabiješ :) Zítra Mašena hraje, třeba hned prohraje (auuuvajss) :))
Reagovat
dadaft
hezký zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to zapomeň, že prohraje. :D Kdepak, já jsem na ženy hodný. :) Ovšem nesmíš být na Marušku moc ošklivá, jinak se neznám. :D
Reagovat
smazaný uživatel
aneb "já jsem dobrák, ale svině" :)
Reagovat
dadaft
:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ještě nevíš, jestli jsem opravdu ženská :)) Jinak Mašeně nic nedělám, jen ji nemám ráda, ale ona se s tím už smířila, i když blbě :)))
Reagovat
smazaný uživatel
To je dobrá hláška. Asi ji začnu používat... :D
Reagovat
gigin
Vik!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
jj, super chlapec. Škoda, že hrál zrovna s Jamesem. V Dusseldorfu, byl z-o-u-f-a-l-ý. Jestli bude hrát s Monacem, tak by mohla být velká sranda. :D
Reagovat
gigin
Jj :DDD A deblíka hraje se Seppim... A další zajímavá deblíková dvojka Barunka s Cibulí :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Máš přehled. To nemusí být špatný turnaj :)
Reagovat
Fandina
Gratulka k vítězství a zase držím palce a Honzo ... pojď pojď pojď!
Reagovat
tommr
první zápas na C17 od 11:00 - Štěpánek proti Kyrgiosovi
druhej zápas na C5 přibližně od 13:00 - Strýcová proti Jovanovský
třetí zápas na CPC a C11 přibližně od 15:00 - Berdych proti Monfolsovi (bude určitě v nějaký televizi) a Rosol proti Ribovi
čtvrtej zápas na C10 přibližně od 17:00 - Karolína Plíšková proti Muguruze

Nejvíc našich se tak představí až v úterý - to bude hrát zbývajících 6 žen (Kvitová, Šafářová, Zakopalová, Hradecká, Kristýna Plíšková a Záhlavová) a Veselý ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za zprávy, už se těším na zítra - mám volno, tak snad nějaký zápas uvidím.
Reagovat
smazaný uživatel
Jejda, jestli bude hrát Tom od 15.00, to ho nestihnu, sakryš.
Reagovat
tommr
dřív než ve tři asi Tomáš nezačne. Před ním hraje Nadal a ten vždycky strašně zdržuje ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jéžiš, tak to kvůli němu nestihnu svýho oblíbence.. tak si snad může ty gatě tahat rychleji a ty svý rituály zkrátit ne? :))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Katka Siniaková vyhrála ve Slovinsku první zápas 6/0 6/2.
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za info. :) Věřím, že Katka tu kvalifikaci v pohodě zvládne. Nejsou tam těžké soupeřky...

Mimochodem, tady jsem našel video, jak hrála Katka v Praze. Pokud jste tam nebyli a máte sedm a půl minuty čas, tak se můžete podívat. :)
http://www.youtube.com/watch?v=1yddsahPEFQ

Jinak se nenechte zmýlit tím koncem, jak Katka nepodala ruku rozhodčí. Ona jí nic neudělala, žádný sporný moment tam nebyl. Katka byla po zápase prostě naštvaná sama na sebe a nejspíš na to podání ruky vůbec nemyslela... Jak už jsem tady psal v mých zážitcích z Prahy, přímo na místě jsem si této situace nevšiml. Dozvěděl jsem se to až od jednoho diváka (říkal jsem mu "vlasáč"), který měl strašný zájem si se mnou povídat. :D
Reagovat
tommr
slibnej začátek. Snad se Katce podaří využít toho, že všechny silný hráčky hrajou na FO a udělá tam nějakej dobrej výsledek ... :)
Jinak nechápu proč tady na TP ještě není žádný info o Mariboru ...
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte, jestli bude zítra hrát Petra Kvitová a kdy budou zveřejněny časy zápasů?
Reagovat
anajka
Už sú zverejnené:
http://www.rolandgarros.com/en_FR/scores/schedule/schedule7.html
Reagovat
smazaný uživatel
takže Petra nehraje :( snad ji alespon daji v úterý na centrkurt a tak kolem jedný hodiny :-)
Reagovat
smazaný uživatel
no jelikož Petra hraje s Francouzkou, vůbec bych se tomu nedivil, kdyby ji dali na centr. Nebude to pro ni lehký zápas, bude muset pravděpodobně bojovat i s publikem. Snad se s tím naše křehká Květinka nějak popere :)
Reagovat
smazaný uživatel
mimochodem, je tohle Novak, nebo není? :))

https://pbs.twimg.com/media/BLJEvqYCUAEbbBa.jpg
https://pbs.twimg.com/media/BLJRisECYAEOKBv.jpg
Reagovat
tommr
já bych byl radši kdyby Petra mohla hrát až třetí zápas tzn. aby začínala až po třetí hodině. ČT Sport totiž vysílá zápasy z FO v úterý až od 15:00. Na Eurosportu není jistota, že Petru budou vysílat - na ČT Sport by jí určitě do vysílání zařadili ... :)
Reagovat
gigin
Podle tvaru lebky na 99% je.
Reagovat
Sonja
"Djokovic's practice is over. Hugged Kvitova on his way out. #RG13 "
http://www.tennisforum.com/showthread.php?p=28556858

Áchjo, závist Petře...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
No to je fakt, od rána přepínám z jednoho Eurosportu na druhej, budu mít na konci FO pěknej zánět v palci :)))
Reagovat
smazaný uživatel
at hraje v kolik chce, hlavně at vyhraje,, jinak ve tři mám taky čas..
Reagovat
smazaný uživatel
Tady jsou další hezké fotky pro fanoušky Any a Novaka... Kiki je taky moc hezká (pozor gigine, další Ička :D). :)

https://pbs.twimg.com/media/BLLQYXZCIAAnoVF.jpg
https://pbs.twimg.com/media/BLIuzSnCAAANanx.jpg
https://pbs.twimg.com/media/BLI1F7DCAAIiCcx.jpg

Jinak je hezké, jak má Kiki (na té fotce s Novakem) stejné šaty, jako měla předtím Anička. Ty samé šaty měla dneska i Monica Puig. :) Adidas dělá určitý druh šatů pro více hráček, ale nesluší to všem stejně. Anička, Kiki a Monica se mi v těch šatech moc líbily, ale třeba Angie Kerber to vůbec nesedělo...
Reagovat
Sonja
Díky:-)...asi si rozumí, když je Kristina srbského původu:-)
A jinak mne těší, že Anča je na RG už v jiných- podle mě hezčích šatech:-))
Reagovat
gigin
Díky! Ještě mi najdi nějakú fajnú isku :DDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak. Kiki psala, že Ana je její "lovely friend". :) Jinak podle mě byla Anička v těch světle modrých šatech naprosto úžasná, ale teď ty tmavé jí taky sluší. Aně sluší všechno. :)

gigin: Tak teď jsi mě zaskočil... Napadla mě jenom Damaris Lewis. :D
http://sportsillustrated.cnn.com/vault/swimsuit/modelfeatured/damaris_lewis/2011/model/index.htm
Reagovat
tommr
taky pilně přepínám ... :)
Jinak doufám, že na ČT Sport budou vysílat přednostně zápasy našich a nebudou tam jen automaticky přebírat zápasy z Eurosportu ...
Reagovat
smazaný uživatel
Jednoznačně Jessica Ennis!
Reagovat
gigin
Tož to je paráda!!! Díky :DDDD
Reagovat
gigin
Tvl.... :DDDD
Reagovat
lasseklus
myslim, ze kdyby petra hrala od 11, tak to na CT4 daji
Reagovat
smazaný uživatel
lleyton to teda rozjel tak pojd :)
Reagovat
smazaný uživatel
Právě sem našel nejhorší stránku na světě. Je na FB pod názvem Labilní české tenistky. Nechápu , kdo tohle může psát :( Mělo by se stím něco dělat :(
Reagovat
Bob
Tu beztak založil Dominik Škopík alias Nagano :D
Reagovat
smazaný uživatel
nechápu tyhle lidi co nic nedokázali a jen nadávaj :(
Reagovat
smazaný uživatel
Taky o tom vím, protože z této stránky často vidím komentáře na isport.cz (ráj trollů). Je to fakt nechutné... Autorem ale asi není náš známý Dominik Škopík, ale Zbyněk Daffu alias Peťule Petík Pernicová alias Sandruš Nováková alias já nevím, kdo ještě. Tedy přesně ta samá osoba, která dělá falešné FB stránky sester Plíškových. Potom dělá na FB ještě jednu úchylnou stránku, která se jmenuje něco jako "Milujeme chodidla Lucky Šafářově" nebo tak něco. Píšou strašné kecy o Lucce Šafářové a Andrejce Hlaváčkové (že jsou lesbičky apod.)... No prostě je to hnus a souhlasím, že by se s tím mělo něco dělat.
Reagovat
petrulinka
Ta stránka mi nedávno přišla na fb a docela jsem se zděsila. Nechápu, jestli si někdo potřebuje navýšit svoje ego, je to děs. Normálně bych takové stránky na fb zrušila. Beztak to jsou lidi, kteří v životě nikdy ničeho nedosáhli, ale mají potřebu do ostatních kopat.
Reagovat
smazaný uživatel
Ta stranka je nechutna...snazila jsem se ji nekolikrat reportovat jako nevhodnou a urazejici. To prece musi byt ilegalni tohleto! Je to jak pise monty zalozili ji vyse uvedena individua. Ja ty lidi mam blokle na FB takze jejich prispevky nevidim, ale i jejich ucty jsem taky reportovala, ale taky k nicemu!...Tak nevim, co se proti tomu hnusu da delat?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem tam ze zvědavosti najela, je to normální trapka a ubožák (nebo ubožačka) čím míň lidí mu tam bude reagovat, tím líp. Bohužel takových debílků jsou mraky, daň za sociální sítě a net.
Reagovat
smazaný uživatel
Tyhle stránky znám taky, dokonce jsem je taky nahlásil. Nicméně dá se s tím dělat akorát jedno - ignorovat je. Neupozorňovat na ně, nedělat jim žádnou reklamu. Takové stránky si prostě nezaslouží, aby o ně někdo projevil byť minimální zájem.
Já radši dělám něco pozitivního: www.kvitova-petra.cz.
Reagovat
Fandina
Nádherné stránky. Super. Ta Petra se má. Takového fanouška mít, jako ty. Super super super. Máš to pěkně udělané.
Reagovat
petrulinka
Super stránky Petry a moc hezké fotky!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Musím uznat, že fotky do té hlavičky se ti povedlo vybrat skvěle. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuji za pochvalu, vážím si jí. K fotce v záhlaví dodám, že tu jsem nevytvářel já, ale jedna moje kamarádka, takže pochvalu vyřídím i jí. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, tak to určitě vyřiď. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, paráda, přidávám se a díky.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky se přidávám, jsou tam opravdu moc pěkné fotky a stránky vypadají hezky. :) Péťa je prostě kočka, v těch šatech vypadá úchvatně :)
Reagovat
Fandina
škoda. Tak držím palce do deblu. Pojď pojď pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Serena si jde nekompromisně za svým :)
Reagovat
kohlik
Škoda Andrea, ale zase to byl jeden pěknej zápas, jenom by to chtělo lepší los a mohla by být dál, forma jde na horu.
Reagovat
tommr
jj Andrea měla smůlu na los, ale poprala se s tím se ctí - byla favorizovaný Pavlyuchenkový naprosto vyrovnanou soupeřkou. Snad se zlepšená forma Háček projeví i v deblu ... :)
Reagovat
Fandina
Jen tak dál, držím palce a ... pojď pojď pojď!
Reagovat
Bob
Petro super! Andrejko, tohle na*ere! Bylo to blízko.
Reagovat
tommr
takováhle prohra mrzí nejvíc. Andrea celej druhej set vedla a za stavu 6:4 6:5 a 30:30 při vlastním podání byla jen dva míčky od výhry, ale nakonec to nezvládla. Velká škoda ...
Reagovat
Bob
Kecáš? To ještě víc naštve!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist