Dementěvová se bude vdávat

13. 7. 2011, 13:55
Aktuality 2
Bývalá tenistka Jelena Dementěvová se bude o tomto víkendu vdávat. Bývalá světová pětka, která loni ukončila kariéru, si bere svého dlouholetého přítele, hokejistu Maxima Afinogenova. Dějiště svého sňatku úspěšní sportovci tají.
Profily hráčů
Jelena Dementěvová

Devětadvacetiletá olympijská vítězka z Pekingu a o rok starší útočník Petrohradu, který strávil deset let v NHL, se zasnoubili už v roce 2007, ale se svatbou si dali načas.

Dementěvová překvapivě ukončila kariéru loni na podzim ihned poté co vypadla z Turnaje mistryň. Celkem získala 16 turnajových titulů ve dvouhře a šest ve čtyřhře, ve světovém žebříčku byla nejvýše na třetím místě. V roce 2004 byla ve finále na Roland Garros i US Open.

Afinogenov se loni vrátil z NHL do Ruska a podepsal pětiletou smlouvu s Petrohradem, kde bude od nové sezony jeho trenérem Miloš Říha.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
skott
ze by mini Lenocka na ceste?:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jeden z nejsympatičtějších sportovních párů :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist