Djokovič organizuje sérii turnajů na Balkáně. Hrát mají i Thiem či Dimitrov

22. 5. 2020, 20:18
Aktuality 9
Světová jednička Novak Djokovič v době přerušení profesionální tenisové sezony kvůli pandemii koronaviru organizuje sérii exhibičních turnajů na Balkáně. Třiatřicetiletý Srb se všech akcí osobně zúčastní, doplní ho například Rakušan Dominic Thiem, Bulhar Grigor Dimitrov nebo krajan Viktor Troicki.

Djokovičův mediální tým uvedl, že takzvaná Adria Tour začne 13. června v organizátorově rodném Bělehradě a skončí 5. července v bosenském Sarajevu jeho duelem s domácím Damirem Džumhurem. Mezitím se má hrát také v chorvatském Zadaru, na neupřesněném místě v Černé Hoře a v bosenské Banja Luce.

Turnaje by se měly hrát skupinovým způsobem, jednotlivé zápasy budou na dva vítězné zkrácené sety do čtyř gamů. Organizátoři nevylučují, že některé turnaje by se mohly hrát i s diváky. Výtěžek tour půjde na charitu a bude sloužit k udržení herní praxe tenistů.

Profesionální tenis se nehraje od začátku března a pauza bude trvat minimálně do konce července. Je však pravděpodobné, že vzhledem ke globální povaze tohoto sportu se ohlášená přestávka ještě protáhne.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

9
Přidat komentář
smazaný uživatel
Balkón Open, sa paradoxne usporiada za zatvorenými dverami.
Reagovat
Nola
radsej nejaky open, ako ziadny tenis....
Reagovat
Marduch
Balkán Tour.. proč ne, cokoli, co Balkán spojuje, je dobré. A chlapci si zase zahrají, rádi se uvidí, sponzorům připomenou sami sebe a lidem na Balkáně tenis, na charitu to možná také něco hodí. Nole ambasador tenisu palec hore:)
Reagovat
turista
OK. Skvělý!
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
Fandina
V Zadaru? Tak třeba tam budou i Chorvati, Čilic a Čoric.
Reagovat
Nola
snad dostane pozvanku aj Gulbis, dnes nema byt nikto smutny - gigin
Reagovat
Gulbis
snad ano
Reagovat
gigin
No my vyplouváme ze Sukošanu vždycky, tak to zkusím nějak synchronizovat...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist