Djokovič: Věřím, že v Miami můžu zažít další skvělý týden

28. 3. 2015, 20:38
Rozhovory 90
Čtyřnásobný šampion prestižního turnaje v Miami Novak Djokovič přiletěl na Floridu posilněn titulem z Indian Wells. Zatím se pro mě sezona vyvíjí fantasticky, tenis si užívám a cítím se opravdu skvěle, řekl před vstupem do turnaje vedoucí muž žebříčku ATP. Věřím, že v Miami můžu zažít další skvělý týden, dodal sebevědomě Srb.
Profily hráčů
Novak Djokovič

Novak Djokovič i na začátku letošní sezony potvrdil, že je nejlepším hráčem na světě. Vedoucí muž žebříčku ATP na úvod roku popáté v kariéře triumfoval na Australian Open a v Melbourne tak vybojoval už svůj osmý grandslamový titul. Na konci února pak sice Srb podlehl ve finále štědře dotovaného turnaje v Dubaji Rogeru Federerovi, před týdnem mu ale na prvním letošním podniku kategorie ATP Masters 1000 v Indian Wells finálovou porážku vrátil a připsal si už 50. titul.

"Odstartovat sezonu titulem na grandslamu je ten nejlepší možný start. Jsem proto moc rád, že se mi to podařilo," řekl Djokovič. "Důležité ale je, že dokážu tu vysokou úroveň své hry předvádět pravidelně. Myslím, že letos zatím hraju opravdu velmi dobře a hlavně konzistentně, což je důležité. Pokud člověk není konzistentní, nemá moc šanci pomýšlet na velké úspěchy."

"Tenis si užívám a na kurtu se cítím skvěle. Odehrál jsem hodně dobrých zápasů. Po Australian Open jsem hrál finále v Dubaji, kde jsem sice prohrál, ale ze své hry jsem měl i tak velmi dobrý pocit. Roger v Dubaji předváděl skvělý tenis a titul vyhrál zaslouženě. Týden jsem strávil v daviscupovém týmu, což jsem si také maximálně užíval. Moc rád hraju za náš národ a za celou naši zemi."

"Do Indian Wells jsem tak přijel velmi dobře naladěný a skvěle připravNovak Djokovičený. Řekl bych, že jsem se tam zápas od zápasu zlepšoval, moje hra šla nahoru a nejlepší zápas jsem pak odehrál ve finále znovu s Rogerem. Byl jsem spokojený s tím, jak jsem hrál a jsem opravdu rád, že jsem zvítězil," konstatoval srbský tenista, který bude tento týden obhajovat loňský titul na turnaji ATP Masters 1000 v Miami.

"Jak už jsem říkal, cítím se dobře a mám chuť hrát. Odehrál jsem letos už dost zápasů, ale na ten turnajový kolotoč už jsem zvyklý, takže věřím, že i tady v Miami budu maximálně koncentrovaný a žádná únava ani nic dalšího se na mých výkonech nepodepíše."

Djokovič v Miami zaútočí na zisk 51. titulu v kariéře, bojovat ale bude i o třetí 'double'. V případě, že by turnaj ovládl, by potřetí v kariéře vyhrál v jedné sezoně turnaje v Indian Wells i v Miami. Oba turnaje v průběhu jedné sezony vyhrál již v roce 2011 a vloni.

"Jsou to po grandslamech dva největší turnaje na tour, takže je jasné, že se všichni snažíme tu ukázat maximum. Jsou to turnaje, které se konají v jednom měsíci, takže je to nesmírně náročné jak na výdrž, tak i na psychiku, ale na druhou stranu je to skvělé v tom, že to člověku pomůže dostat se do zápasového rytmu. Oba podniky jsou v USA, oba se hrajou na tvrdém povrchu a podmínky nejsou až tak rozdílné, takže jde spíš o to, jak si hráč zvykne na to, že hraje každý den, pak má pár dnů volna a pak znovu od začátku další turnaj."

"Mně se na těchto turnajích v minulosti dařilo, a proto se i teď v Miami pokusím využít těch zkušeností, které už mám. Věřím, že můžu v Miami zažít další skvělý týden," řekl před startem turnaje sedmadvacetiletý Srb, kterého v úvodním zápase čeká Martin Kližan ze Slovenka.

"Věřím ve svou hru, ale nemůžu přehlédnout žádného soupeře. Musím jít zápas od zápasu a tak to také celou dobu dělám. Před každým zápasem se připravuju stejně, nedělám rozdíly mezi soupeři, protože každý den je jiný a nikdy nevíte, v jakém rozpoložení proti nám nastoupí váš soupeř. Každý může zahrát skvěle a překvapit, takže se pokaždé soustředím hlavně sám na sebe."

"To, že se mi v poslední době daří, určitě není náhoda. Je za tím vším tvrdá práce, kterou si člověk musí každý den na kurtu nebo někde v tělocvičně odpracovat. Já se ale i tak snažím užívat si svůj život. Dělám sport, který miluju, a i v osobním životě jsem velmi spokojený. Jsem manželem, otcem a to je pro mě další velká motivace, kterou přenáším na kurt. Tenis je sie dřina, ale bez ní člověk nikam nedojde."

Komentáře

90
Přidat komentář
smazaný uživatel
Moc nerozumiem ten domnenke, kde hrá národnosť významnú rolu v kontexte celosvetovej obľúbenosti.

Veď taká Sharapova je "len" Ruska, ktorú by z tohto titulu mala z fleku odpísať minimálne celá Amerika. Azarenka je dokonca Bieloruska, to je v globále krajina s nulovým cvengom a napriek tomu je Azarenka skvelý artikel na celosvetovom trhu. Krajina je fakt druhoradá.
Reagovat
Kozoroh
Když Američan vyvěsí vlajku, řeknou o něm, že je patriot. Když to samé učiní Francouz, mají ho za vlastence. A když úplně to samé udělá Srb, tak ho označí za nacionalistu.
To že Djokovič je Srb a k vlasti se hrdě hlásí mu z hlediska celosvětové popularity škodí. Jistou roli může hrát válka v 90. letech, kde bylo Srbsko západními médii vykresleno jako ničemný agresor. V hlediska historie lidstva je to nedávná kapitola, která je pro mnohé v živé paměti.
Pro mnoho lidí je pak Srbská vlajka rudým hadrem.
Ano Šarapovová je Ruska, ale ona sama se k své rodné zemi moc nehlásí.
A Azarenka není moc populární.
Reagovat
spaniel
Pochybuju ze Americani nebo Indové to nejake řeší. Nejspíš ani nevi kde je Srbsko.
Reagovat
Grigor_Murray
Každý to vidí jinak, já fandím Andymu a pro mě je větší osobností než Djokovic, stejně tak by někdo mohl považovat za osobnost Andyho Roddicka, Del Potra, Marata Safina nebo Robina Soderlinga atd.Taky jsou to hráči , kteří nepřekypují úspěchy a přesto jsou pro některé sympatičtější než mnohonásobní Grand Slamoví šampióni. V tom je podle mě krása tenisu.
Reagovat
Grigor_Murray
Sorry, sem ten příspěvek nepatří,odpověď pro Kozoroha na okouzlujícího Murrayho
Reagovat
Amputace
Čím konkrétně je pro tebe Murray osobností? Chováním na kurtu, chováním k přítelkyni, mimotenisovými aktivitami, charitou, čím?
Reagovat
Grigor_Murray
Od všeho něco, prostě celkově jako člověk i jako hráč.
Reagovat
Stan_Borowitz
Minimálně je v porovnání s jinými hráči velmi vtipný a má dost často trefné poznámky, které svědčí o tom, že nosí něco i v hlavě.
Reagovat
SwissMaestro
Jóó´Roddick byl výbornej. Škoda, že mu "selfish bastard" nenechal jeden Wimbledon :D
Reagovat
Stan_Borowitz
Měl si ho vyhrát v roce 2010, tam mu nechal egoista volné pole.
Reagovat
Amputace
Měl bys podle mě přestat brečet... To si opravdu myslíš, že v éře, kterou naprosto ovládli svojí popularitou Federer s Nadalem, se stane Djokovič oblíbenějším než jeden z nich - nebo stejně oblíbeným? Vždyť to je absolutně nerealistické. A je úplně jedno, jestli je to Srb nebo Fin nebo Maďar nebo Ukrajinec. Djokoviče někteří fanoušci pejorativně označují za nacionalistu ne proto, že je Srb, ale proto, s jakou vehemencí dává svůj patriotismus najevo, žádný jiný tenista se takovým způsobem v současnosti neprojevuje. Pro lidi je to neobvylé, toť vše.
Reagovat
Kozoroh
Kdyby Djokovič byl Američan, tak v popularitě strčí Federera a Nadala do kapsy, ne že ne.
Reagovat
Grigor_Murray
Tak to je perla dne
Reagovat
Amputace
Jo, ale tak maximálně u Američanů.

Federer je Švýcar a stejně je nejpopulárnější on. Koho zajímá Švýcarsko? Řekni mi, jaký například Američan ví něco o Švýcarsku? Přesto bývá na US Open nejoblíbenějším tenistou právě on.

Tvá hypotéza stojí na vodě. Prostě jen brečíš, že Djokovič nemá tolik fanoušků jako dva nejlepší tenisté posledních deseti let.
Reagovat
Kozoroh
Nejpopulárnější na US Open je proto, že Američané nemají nyní žádnou mužskou hvězdu. Jestli si viděl finále US Open 2005, lidé fandili víc Agassimu než Federerovi.
A nedělej z Američanů bandu primitivů. :)
Reagovat
Amputace
No to dělám, když většina procent běžně dotázaných Američanů si myslí, že jsme ještě součástí Československa. Ale já jim to nemám za zlé, já bych také nevěděl, jaké je třeba hlavní město třeba Rhode Island.

No právě. Protože nemají velkou mužskou hvězdu, nefandí nikomu na základě národnosti. A Federer (a stejně tak Nadal) jsou prostě daleko oblíbenější. Nebo ty si opravdu myslíš, že Djokovič přijede na US Open a nějaký Američan řeší, že je to Srb - tedy obyvatel země, která byla v devadesátých letech nepříliš pěkně vykreslena západními médii? Opravdu si myslíš, že takto lidé, kteří se přijdou podívat na US Open přemýšlejí?
Reagovat
Grigor_Murray
Můj názor: ze 100% Djokovicových antifandů ho nemá rádo z národnostních důvodů tak 10%, zbytek jsou jen antisympatie, národ je v tenise jen okrajová záležitost. Mě osobně je šumák, jestli je Srb nebo Američan.
Reagovat
Amputace
Přesně tak. Vždyť když bude zápas Berdych - Nadal, fanoušci Nadala přesto budou fandit Nadalovi, protože je jim prostě sympatičtější, nebou fandit Berdychovi jen proto, že je Čech, to opravdu řeší v tenisu jen málokdo.
Reagovat
Stan_Borowitz
mne nejvíc zaujalo, jak se už i mezi inteligentní lidi podařilo dezinformátorům propašovat víceméně podvědomou představu o tom, že média v demokratické společnosti slouží jakési vrchnosti k ovládání mas. Prosím vás, jaképak "západní média vykreslila"?

Jugoslávie byla neudržitelný svazek nekompatibilních národů a národností. Pohromadě ji držela pouze a jen obrovská autorita Josipa Broze Tita (zvláštní, jak se v jeho jméně sešli hned dva známí přispěvatelé tohoto webu). Po jeho smrti bylo jen otázkou času a množství prolité krve, kdy a jak se Jugoslávie rozpadne. Miloševič byl proti němu tajtrlík, který díky svým nadsazeným mocenským ambicím a neschopnosti vnímat realitu zavlekl Srby do zbytečné občanské války. Všechno ostatní byly a jsou jen důsledky, včetně dnešního vnímání Srbů ve světě.

Djokovič si podle mne nemohl získat takové davy fanoušků hlavně díky některým svým projevům, které teď naštěstí už omezil. Třeba to jeho bušení do hrudi s dost hrozivým výrazem ve tváři, které svého času používal po proměněném mečbolu nebo nějakém významném vítězném míči, mi dost připomnělo ony památné chvíle, kdy Miloševič s bušením do stolu odmítl předat vedení v kolektivní radě Chorvatům, přestože na nich byla řada, což bylo impulsem k odtržení Chorvatska a prvním krokem k válce...

Jinak to ale s Djokovičovým vlastenectvím zase tak žhavé nebude, když je daňovým rezidentem Monaka. Spíše to bude takové divadýlko...
Reagovat
George_Renel
Hezké a přesné hodnoceni stavu Jugoslávie před občanskými válkami plně vystihující stav. Je fakt, že v hluboké minulosti si Srbové uzurpovali v tom nepříliš sourodém svazku mocenské a silové zdroje. Ostatní republiky pro ně byly povlem. Již před cca 30-35 lety jsem měl možnost v rámci obchodních jednání hovořit se starým pánem z Vídně, původem z Bosny. Ten již tenkrát prorokovalo, že jak padne Tito, padne Jugoslávie a poteče hodně krve. Nevěřili jsme mu tenkrát. Teď si na něj často vzpomenu.
Reagovat
smazaný uživatel
nevedel som ,ze aj Novak plati dane v Monaku,je to sice pochopitelne,len sa zaradil k ludom u ktorych vlastenectvo konci pri pohlade na svoju penazenku,ak by nezdoraznoval aky je velky srb,tak mu nikto nemoze nic vycitat
Reagovat
smazaný uživatel
presiel som si top20,a v Monaku "ziju"iba hraci z pochadzajuci z vychodneho bloku-Djokovic,Raonic,Berdych,Cilic,Dimitrov-vynimku tvori Gulbis,zaujimave
Reagovat
Stan_Borowitz
Jj, já mu to nevyčítám, na rozdíl od Berdycha (tomu ale jen kvůli jeho podílu na tunelu se solárními elektrárnami, jinak by mi to bylo taky jedno), ale máš naprostou pravdu v tom, že to nejde moc dohromady s tím teatrálním vlastenectvím.
Reagovat
smazaný uživatel
"Kdyby Djokovič byl Američan, tak v popularitě strčí Federera a Nadala do kapsy, ne že ne."-na tom nieco bude,s tym aky je narodovec tak by ho amici zboznovali
Reagovat
smazaný uživatel
ale to asi v kazdej krajine:)
Reagovat
Mayo
doteraz som bol mimo všetkého...pozriem na skóre a Verdasco ho bije...no pekne
Reagovat
smazaný uživatel
Mandarinka krásně :-)))
Reagovat
Grigor_Murray
Tak to ten 30.rok pěkně začíná, asi ještě nerozdejchal párty
Reagovat
Empe
Potěšil. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Novak v pohodě získá titul si myslím. IW a Miami jsou Novakovi šité na míru. Pomalý povrch a hraje se venku. Uvidíme co bude ukazovat jakmile přijde antuka, tráva a haly. Pravděpodobně uvidíme pár finále s Rogerem a snad se zvedne i Rafa. Andy je marnej, žádní talenti v dohlednu nejsou. Takže se TOP 3 letos ještě pobije mezi sebou a další 2-3 roky to jinak nebude.
Reagovat
Mayo
Antuka - Býk, Djokovič
Tráva - Marej,Fedex
Hala - Djokovič, Federer
Reagovat
smazaný uživatel
hard-vsetci+Juan Martin
Reagovat
Mayo
bodaj by iba Juan Martin...keby tak chcel všetkých vyfackať na USO, to by bola paráda (:
Reagovat
smazaný uživatel
1kolo-Murray,semi-Djokovic,F-Federer
Reagovat
Grigor_Murray
Co si chtěl naznačit tím 1. kolem, Andy bude aspoň v semi, pamatujte na moje slova :)
Reagovat
smazaný uživatel
nic,len Rafu som tam davat nechcel(mal by som problem komu fandit),a kedze Del Potro asi nasadeny nebude+zvysny traja v top4,tak mi to tak vyslo podla prestize,ale musis uznat na 1kolo by to bola bomba,len aby to teraz neschytal za vsetkych byk:))
Reagovat
Grigor_Murray
Srbské impérium musí skončit, doufám, že se konečně prosadí někdo jiný.
Reagovat
smazaný uživatel
Naopak. Je krásné sledovat jednoho tenistu, jak dominuje tomuto sportu.
Reagovat
Kozoroh
Nejde tak o tenistu, jak o Srba. Srbové jsou pro mnohé gauneři, křiváci atd. To je jeden z důvodů, proč Novak má míň fandů než třeba Roger.
Reagovat
smazaný uživatel
Který vůl by házel všechny do jednoho pytle a ještě větší vůl, který by tahal politiku do tenisu a osobnosti člověka. Jako bych odsoudil němce kvůli Hitlerovi.
Reagovat
Kozoroh
Paradoxní je, že samotný Hitler Němcem nebyl.
Reagovat
smazaný uživatel
Tady asi nejde o původ. Šlo mi o princip. Jen blbec se naváží do Novaka jen proto, že je srb. Sport je přednější.
Reagovat
Kozoroh
http://bleacherreport.com/articles/2406636-novak-djokovic-finding-it-easier-to-win-titles-than-fan-support

Tohoto týdne byl vydán článek, proč jsou fanoušci vůči Djokovičovi chladní. Víc než samotný článek bych ti doporučil přečíst si komenty dole, někteří tam podrobně popisují důvody, proč Djok neoslňuje diváky jak jeho rivalové Federer s Nadalem.
Reagovat
smazaný uživatel
Dík za článek. V komentářích jsou opravdu zajímavé názory. A nebude to asi daleko od pravdy. Vesměs tu byli jen fanoušci RF a RN. A najednou bum, někdo cizí rozvířil vody.. ale chce to čas.. ta voda se uklidní a potom bude krásně vidět, co Novak dokázal.
Reagovat
Nola
tato tema tu bola riesena uz viackrat, Novak rozbil kralovanie Nadala a Fedexa, v dobe , ked to nikto necakal, fans zakladna bola v tej dobe rozdelena na dva tabory....tazko sa dockate, ze Nolemu zacne fandit niekto z tychto dvoch taborov, niekedy je usmevne sledovat, ako ho dokazu podporit prislusnici jedneho z taborov v situacii, ked porazi Fedexa/Nadala...hra im do karat, ako mozu zosmiesnit ten druhy tabor, cest vynimkam....
Reagovat
smazaný uživatel
taky Nikola Tesla,bol srb,genius,ktory vynasiel striedavy prud a chcel aby ho mal cely svet zdarma,zvitazili vsak gauneri a krivaci z druhej strany
Reagovat
Stan_Borowitz
Jak to, vždyť celý svět přece jede na střídavý proud? V tomhle Edisona na hlavu porazil.
Reagovat
smazaný uživatel
to bola len reakcia na vyssie,chcel som sa trocha zastat srbov a nemyslel som Edisona,hoci ten bol kvalitne vychcany,trosku mimo,ved Tesla mal penazi dost,len ich nevedel udrzat
Reagovat
Mayo
Ja si myslím, že je pochopiteľné, že nemá toľko fanúšikov ako Roger či Rafa.
Reagovat
spaniel
Sorry ale to je blbost, ze nema tolik fanoušků, protoze je Srb nez Roger. Pochopil bych to jen kdyby mělo Švýcarsko 50 milionu lidi. Důvod je jinde, jak uz zmíněno tady, došel pozdě. A jistě se to časem zlepší. To ze je Srb ma možná vliv, ale asi ten nejmenší.
Reagovat
Kozoroh
Švýcarsko k prestiži nepotřebuje 50 milionů obyvatel. Má banky, Alpy, hodinky, čokoládu atd.
Důvodů, proč je vztah fanoušků k Novakovi chladný je samozřejmě víc, ale nemůžeš popřít, že jedním z podstatných vlivů je národnost. Švýcarská národnost má ve světě větší odezvu, než srbská. Už z těch důvodů, které jsem jmenoval.
Reagovat
Amputace
Vliv to má, ale snad ten nejvíce zanedbatelný, který jde vůbec vymyslet.

Dejme tomu, že lidé nemají rádi Novaka, protože je Srb. Zkus se na to ale podívat obráceně: kolik lidí (krom samotných Švýcarů) si myslíš, že Fandí Federerovi, protože je Švýcar? Já si myslím, že to bude velké minimum. Jakého kupříkladu Švéda nebo Fina zajímá "nějaké" Švýcarsko? Podle mého názoru je to země, ke které má každý druhý Evropan respekt (aniž by pořádně věděl proč), považuje ji za ráj diplomacie, ale v podstatě o ní vůbec nic neví a je mu vlastně lhostejná. Neumím si zkrátka představit Evropana, který fandí Federerovi na základě jeho národnosti (není-li sám Švýcar).

Opačně to bude platit podobně. Málokdo bude Djokoviče nenávidět čistě kvůli jeho národnosti. Ačkoli takových lidí bude rozhodně více než těch, kteří fandí Federerovi proto, že je Švýcar, pořád jich bude příliš málo, abys je považoval za majoritu.
Reagovat
Amputace
Djokovič nemá tolik fanoušků jednoduše proto, že dokud neodejde jeden z dvojice Nadal-Federer, nebude o něj takový zájem. Ti dva vytvořili možná největší a divácky nejatraktivnější rivalitu v dějinách (toho) sportu, je tedy logické, že mají nejvíce fanoušků, že si mezi sebe rozdělili prakticky celý tenisový svět. Kolik fanoušků myslíš, že má třeba Murray? Myslíš, že jich bude více než u Djokoviče? Já bych neřekl a to je to Brit - Beales, Iron Maiden, Monty Python, Londýn, Premier League...
Reagovat
Grigor_Murray
Andy měl fanouškovský boom, když vyhrál Wimbl 2013, ovšem trochu jich ztratil po vyjadření o samostatnosti Skotska.Kdyby měl Murray stejné výsledky jako Djokovic, podle mě by určitě získal víc fandů než má Nole. Není to národností, ale osobností.
Reagovat
spaniel
:) jsi vtipný, to se musi nechat.
Reagovat
Amputace
Jo, Murray to je osobnost, která se jenom tak nevidí :)
Reagovat
Kozoroh
Netuším, co je okouzlujícího na fuckujícím Murrayem.
Reagovat
Amputace
Je to Brit a Brity přece mají lidi rádi, jak už jsem psal - Beatles, Premier League, Královna, Wimbledon, anglický čaj, Terry Gilliam, Shakespeare... Takže podle tvé logiky, že nemají lidi Djokoviče rádi proto, že je Srb, měli by lidé milovat Murrayho, protože je Brit...
Reagovat
Kozoroh
V tom komentu jsem se vyjadřoval sám za sebe, ne za jiné. Murray je výborný tenista, ale jeho osobnost mě nějak pozitivně nezaujala.
Ale máš pravdu, že je Brit mu v popularitě pomáhá. Byť si to poněkud zkazil podporou Skotska v kampani za nezávislost.
Reagovat
Grigor_Murray
Jak pro koho.
Reagovat
smazaný uživatel
Když jsi jeho fanoušek, tak asi jo. :D
Reagovat
smazaný uživatel
?
Reagovat
Grigor_Murray
Djokovic je ten před před poslední, komu bych fandil.
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky reagoval na 4streeta.
Reagovat
Grigor_Murray
Ok :)
Reagovat
smazaný uživatel
len som nevedel ci reagujes na Teslu ci Novaka:)
Reagovat
Grigor_Murray
Ok:)
Reagovat
Mayo
čo je zaujímavé na tom ak v športe dominuje 1 hráč, 1 klub a tak rôzne...
Reagovat
a.magerova
Nevím jestli to tu už někdo zmínil, ale dnes má 30 let Stan Wawrinka :-))
Reagovat
panzer.dragon
stan je dobrej, loni dokázal překročit svůj stín a kdo sledoval finále DC tak ví jakou měrou se podílel na zisku trofeje, letos mam taky třicetiny takže lets go nejlepší ročníky, gratuluju Stane bombarďáku
Reagovat
smazaný uživatel
bekhendaku.. :-)
Reagovat
Kozoroh
https://www.facebook.com/NovakDjokovicFanClub/photos/a.146176775415350.19987.135156959850665/944921448874208/?type=1
Reagovat
panzer.dragon
no2e bude vyfackán wavrošem v miami, bude mít možnost popřát wavrošovi přímo na kurtu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
vtipálku :)
Reagovat
Kozoroh
Já taky věřím, že tě čeká skvělý týden, zakončený ziskem 5. titulu z Miami Open :-)
Reagovat
smazaný uživatel
no vylepsil bych to na 1zz1,

a vubec se s tim nebudu parat takze
...John 1111,
proste Miami vyhraje a vypali rybnik vsem;)
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
janek_da
:DDD

1ong 1ohn 1111
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já na rozdíl od většiny proti No1emu nic nemám. V podstatě to znamená Nole, jenom je to lko jako by trochu zahnuté. Prudilo by mě to, kdyby Djokovič světovou jedničkou nebyl, ale takto má Kozoroh pravdu.
Reagovat
Kozoroh
Dík za podporu. Je divné, že Mutademus aspol. proti slovotvaru No1e vystupují. Někdy mi připadá, že nesledují internet, sociální sítě atd. Neboť jak opakuji, slovotvar No1e jsem nevymyslel, ale pochytil ho od Djokových fanoušků v zahraničí. Je to hříčka, která se mi zalíbila a od prosince ji tady na TP píšu. A taky už nejsem jediný, kdo ji opakovaně naTP používá.
Reagovat
aligo
hned v nadpisu.... mám dost :D s TP to jde co se týká pravopisu z kopce :D
Reagovat
smazaný uživatel
musime si "zacit" zvykat.. :-) me nedavno povalilo "waw," (u Jany Novotne) takze to ted pouzivam = vykrik pochybnosti.. :-)
Reagovat
PH94
No1e si jde pro další titul :)
Reagovat
Nola
obdivujem tvoju istotu... dnes resp. zajtra hra s Klizkom, ten dokazal porazit Rafu, mam mierne obavy
Reagovat
PH94
Kližan může potrápit pokud bude mít den, ale nevěřím, že by mohl vyhrát
Reagovat
Kozoroh
Já se podivuji nad tvojí nejistotou. Před každým zápasem Djoka seš nervózní :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tobě by troška pokory taky neuškodila.
Reagovat
smazaný uživatel
Wow, odvážný tip.
Reagovat
PH94
Zase tak odvážný není :D
Reagovat
smazaný uživatel
To byla ironie. :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist