Do finále ve Winston-Salemu postoupili Mannarino a Djere

27. 8. 2022, 11:11
Aktuality 1
ATP WINSTON-SALEM - Adrian Mannarino a Laslo Djere postoupili do finále turnaje ATP 250 ve Winston-Salemu. Francouz Mannarino v semifinále generálky na US Open přehrál 6-0 6-4 Nizozemce Botice Van de Zandschulpa, Srb Djere ve svém prvním semifinále na tvrdém povrchu zdolal 7-6 7-6 Švýcara Marca-Andreu Hüslera.
Adrian Mannarino (© AFP)

Francouzský tenista Adrian Mannarino v semifinále ve Winston-Salemu porazil 6:0, 6:4 turnajovou dvojku Botice van de Zandschulpa z Nizozemska a po dvou letech si zahraje o titul.

Jeho soupeřem bude Laslo Djere, který zdolal dvakrát 7-6 kvalifikanta Marca-Andreu Hüslera ze Švýcarska. Srbský tenista o postupu do finále rozhodl až devátým mečbolem.

Čtyřiatřicetiletý Mannarino si naposledy o titul na okruhu ATP zahrál v listopadu 2020. Zatím má na kontě deset finálových účastí, jediný titul získal v červnu 2019 na trávě v Hertogenboschi.

Ve Winston-Salemu se Mannarino může stát nejstarším vítězem v historii turnaje. Musí však porazit o sedm let mladšího Djereho, který bude při čtvrté finálovém účasti usilovat o třetí titul.

• ATP 250 WINSTON-SALEM •
USA / Severní Karolína, tv. povrch, 823.420 dolarů
páteční výsledky (26. 08. 2022)
• Dvouhra - semifinále •
Mannarino (Fr.) - Van de Zandschulp (2-Niz.) 6-0 6-4
Djere (Srb.) - Hüsler (Švýc.) 7-6(3) 7-6(5)
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

1
Přidat komentář
EllNino
Mandarinka má bilanci ve finále 1-9, tušil jsem, že je to hodně, ale ne, že tolik
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist