Druhý start v sezoně, druhý neúspěch. Djokovič v Monte Carlu prohrál úvodní zápas s Davidovichem

12. 4. 2022, 18:41
Aktuality 92
ATP MONTE CARLO - Světová jednička Srb Novak Djokovič skončil na svém teprve druhém letošním turnaji hned po svém úvodním vystoupení. Na antukovém Masters 1000 v Monte Carlu šampion z let 2013 a 2015 podlehl po bezmála třech hodinách boje 3-6 7-6 1-6 Španělu Alejandru Davidovichovi.
Novak Djokovič (© AFP)

Novak Djokovič má kvůli chybějícímu očkování proti Covidu-19 problém se vstupy do zemí a přichází tak o starty na turnajích. Letos se představil jen v únoru v Dubaji, kde vypadl ve čtvrtfinále s Jiřím Veselým. 

A na druhé akci v roce 2022 vypadl čtyřiatřicetiletý Srb dokonce hned po prvním zápase. Na antukovém Masters 1000 v Monte Carlu podlehl 3-6 7-6 1-6 Španělu Alejandru Davidovichovi, s nímž loni oba vzájemné duely vyhrál hladce ve dvou setech.

Statistiky zápasu
Djokovič - Davidovich
1 esa 0
5 dvojchyby 5
61 %
1. podání 'in' 71 %
55 %
úsp. 1. podání 64 %
41 %
úsp. 2. podání 37 %
27 winnery 37
51 nevyn. chyby 34
20/35 hra na síti 14/24
4/11 brejkboly 9/20
103 celkem bodů 115
čas: 2:54

Herní pauza byla na výkonu dvacetinásobného grandslamového šampiona znát. Davidovich, který figuruje v pořadí ATP na 46. místě, mu v prvním setu sebral třikrát podání. V druhé sadě vedl dvaadvacetiletý Španěl už 3-0, ale Djokovič vyrovnal a těsný tie-break rozhodl pro sebe.

Třetí set už byl jasnou záležitostí Davidoviche, který v dlouhém sedmém gamu proměnil druhý mečbol a po dvou hodinách a 55 minutách mohl slavit největší výhru v kariéře.

"Je to pro mě mimořádné vítězství, protože jsem Noleho sledoval už jako malý a jsem jeho velký fanoušek," uvedl Davidovich. Soupeře z Top 10  porazil teprve podruhé. Djokovičovi sebral devětkrát podání, což se srbské hvězdě v zápase na dva vítězné sety stalo teprve popáté.



"Věděl jsem, že si Nole nebude tolik věřit, protože toho letos moc neodehrál. Měl jsem v úvodu zápasu šance a využil je. Když vyhrál druhý set, bylo to náročné na psychiku, ale dál jsem se snažil udržet koncentraci. Musel jsem být připravený na to, že to bude válka," prohlásil španělský tenista, který odehrál na antuce třetí letošní zápas.

"Nelíbilo se mi, jak jsem na tom bylo ve třetím setu. Úplně mi došel dech. Prostě jsem s ním nedokázal vydržet ve výměně. Když vám na antuce nejdou nohy, nedá se hrát," uvedl Djokovič, který spáchal 51 nevynucených chyb. "S týmem se podíváme na to, proč tomu tak bylo, a snad to bude příští týden v Bělehradě lepší."

Řek Stefanos Tsitsipas zahájil obhajobu titulu jasným vítězstvím nad Italem Fabiem Fogninim. Vítěze turnaje z roku 2019 porazil v zápase druhého kola 6-3 6-0.

 

• ATP 1000 MONTE CARLO •
Monaco, antuka, 5.802.475 eur
pondělní výsledky (12. 04. 2022)
• Dvouhra - 2. kolo •
Davidovich (Šp.) - Djokovič (1-Srb.) 6-3 6-7(5) 6-1
Tsitsipas (3-Řec.) - Fognini (It.) 6-3 6-0
Dimitrov (Bulh.) - Lajovič (Srb.) 4-6 6-3 6-2
• Dvouhra - 1. kolo •
Goffin (Belg.) - Lehečka (ČR) 6-4 6-3
Fritz (10-USA) - Catarina (Mon.) 6-7(6) 7-6(5) 6-4
Sonego (16-It.) - Ivaška (Běl.) 6-3 6-3
Evans (Brit.) - Bonzi (Fr.) 6-0 7-6(4)
Ruusuvuori (Fin.) - Otte (Něm.) 6-4 6-3
Martínez (Šp.) - Humbert (Fr.) 6-4 7-6(5)
Djere (Srb.) - Cressy (USA) 6-4 6-7(7) 6-2
Musetti (It.) - Paire (Fr.) 6-2 6-7(4) 6-2
Rune (Dán.) - Karacev (Rus.) 7-6(1) 4-6 6-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

92
Přidat komentář
woody
Prvni zápas vystihnul, jak vypadala Novakova příprava když nehrál... teda spíš nevypadala. Samotný konec Vajdy vypovídá o tom, že raketu ve volném čase viděl tak možná z rychlíku...
Reagovat
Marduch
Už vzhledem k AO bylo zvláštní, že se spolu naposledy viděli někdy v listopadu. Vajdu načala Novakova volba účastnit se OH, degradující Noleho šance ke zkompletování kalendářního GrandSlamu na USO a dorazil ho Noleho radikální přístup k očkování.
"Po tom, co vyhrál tři grandslamy, jsem si říkal, že to není to pravé, abych na hry šel," vysvětlil Vajda.
"Novak už promarnil spoustu energie a doba přípravy byla příliš krátká. Ale moc chtěl získat medaili pro Srbsko."
Vajda oceňuje ambice svého bývalého chráněnce, ale zdůrazňuje, že "neúspěch v Tokiu mu doslova ubral fyzické i duševní síly".
Na US Open podle Vajdy nebyl Djokovič schopen ukázat všechny své schopnosti.
Vajda navíc prozradil, že nechápe, proč Djokovič stále odmítá očkování proti Coroně. "Jako neočkovaný hráč moc turnajů nestihne," řekl Vajda. "Po zvážení všech okolností jsme se pak vzájemně rozhodli ukončit naši profesionální spolupráci."
Navzdory všemu si Vajda na společných 15 let uchová hezké vzpomínky. "Bylo to všechno, jen ne snadná cesta. Ale musím říct, že jsem mu mohl pomoci v kariéře a mít tak i určitý podíl na jeho úspěších," řekl Vajda.
Ze všech velkých titulů byl triumf ve Wimbledonu v roce 2011 tím nejlepším momentem: "Novak se stal světovou jedničkou, když ve finále porazil Nadala. Poprvé jsem mohl říct, že trénuji nejlepšího hráče světa."
Reagovat
Krisboy
Zajímal by mě tvůj upřímný názor na ten závěr zápasu. Co si o tom jako diehard fanoušek myslíš?
Reagovat
Marduch
Zápas jsem neviděl a diehard fan určitě nejsem:) Můžu akorát konstatovat, že v posledních letech Novak turnaje mimo GS nebere už tak prestižně. Několikrát to avizoval, že hraje především kvůli GS turnajům. Nevím, jak moc to souvisí s touhle prohrou. Pro něj to ale je začátek sezony a do RG ještě daleko, takže asi i podle toho (ne)vypadá i jeho koncentrace & motivace..
Reagovat
Rafaeoli25
To je pravda, ale je rozdíl mezi hrát s o něco zataženým plynem a hořet jako papír jako včera. Hlavně jde o tu fyzičku, fakt jako kdyby měsíce netrénoval. Tu jestli rychle nespraví, tak ho chci na RG vidět..
Reagovat
Krisboy
Nejde o tu porážku jako takovou, každá jednička občas prohrává. Ale to, jak odchodil ten závěr, s otráveným výrazem, dvě nebo snad tři dvojchyby v gamu...takhle se podle mě pravý šampión nechová.
A to "diehard" jsem nemyslel nijak zle - jsi Djokův fanda a mě je úplně jedno, kdo komu fandí, lidi rozlišuji podle jiných kritérií. Tebe jsem vždy respektoval smile
Si prostě myslím, že Djokovi už dost tečou nervy, cejtí, že mu to utíká pod rukama...smile
Reagovat
Marduch
Myslím, že mu asi neprospívaji ty turbulentni časy na okruhu, nejistota, nepravidelnost kalendáře, když mu ruší turnaje i když se připravoval a průběžně se udržuje, do toho tlaky a negativita z různých stran vč. rušení sponzorských smluv kvůli antivax postoji a te tragikomedii před AO, kdy ho až na par hracu nikdo veřejné nepodpořil, i když zprávičky mu prý chodili, pak konec Vajdy když víme, jak to naposled bez Vajdy vypadalo.. Takže nic z toho mu na pohodě a chuti do tvrdy práce neprida.. Nicméně je to přirozený, nikdo nemá ideální podmínky celou kariéru. Jenom si říkám, že když posledně ho probudil a oheň mu vratil svým návratem Vajda, tak co bude ted.. Možná už taky třeba nic moc a aktivista Djokovic vrhne svy úsilí a enthusiasmus jinam:-)
Reagovat
FulnekUltras
jj, podpora protiproudu dneska radši jen hooodně opatrně a spíš někde bokem, aby si toho nikdo moc nevšiml smilesmilesmile
Reagovat
Rafaeoli25
Ano, to je přesné, Tokio ho totálně zlomilo a od té doby to prostě není ono. Naprostá pravda.
Reagovat
Usm
no hlavně mě udivuje, v jak mizerné fyzické kondici šel na kurt - to dva měsíce ležel na gauči ne? smile
Reagovat
Rafaeoli25
To nechápu, má vynucené volno, tak být na jeho místě budu už jen z toho naštvaní trénovat jako o život, abych to hned v Monte Carlu všem ukázal. Je zřejmé extrémně frustrovaný, možná to má i víc faktorů a je to tedy znát. Pokud nezačne okamžitě makat, tak ho chci vidět na FO v těžkých dlouhých zápasech, když na ně dojde. Tréninkové manko by měl urychleně dohnat, brzy už může být pozdě..
Reagovat
Patik
to som teda prekvapený aj ja čakal som že sa vráti energický a oddýchnutý a tú pauzu využije vo svoj prospech vyzeralo to však že je na kurte už tri turnaje po sebe..na druhú stranu je dobré že takto vyhorel lebo vie čo zlepšiť odraziť sa od toho a môže zase povstať z popola.
Reagovat
Rafaeoli25
Tak hlavně musí začít trénovat, s takovou fyzičkou by na FO ani nemusel jezdit, tedy pokud tam chce něco uhrát..
Reagovat
Rafaeoli25
Každopádně pokud by se na tuhle sezonu Djoker tak nějak průběžně vykašlal a Nadal vyhrál třeba jak FO tak USO, tak potom nebudeš jeho triumfy zpochybňovat. Fakt nikdo nemůže za to, jakou si Novak vybírá/vybere cestu..
Reagovat
turista
Novak se na nic nevykašle. Ale když v podstatě nesměl hrát ani tam ani jinde tak ta zápasová praxe tam není, motivace taky nebyla a podle toho to pak vypadá. V Bělehradu a později to bude lepší. Zařízli ho ingousti. Ale proč se tak vyhýbá dvěma blbým včeličkám a obětoval kvůli tomu cíle za nimiž se honí 17 let to opravdu nevím.
Reagovat
Rafaeoli25
Tak v tomhle ho chápu, prostě vakcínu nechce. Nelíbí se mi důsledky tohoto rozhodnutí. Každopádně jeho reakce by měla být jiná, na každém turnaji kam může, by měl chtít předvést to nejlepší. Jak kvůli renomé, tak kvůli bodům, tak i kvůli svému dobrému pocitu.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
Rafaeoli25
Tsip vykročil dobře, ale jak na tom opravdu je dá odpověď asi až jeho předpokládané finále s Alcarazem. Na to jsem velmi zvědavý.
Reagovat
Mantra
se ti o tom Alca snad i zdá ne? smile
Reagovat
Pe3k
smile
Reagovat
Rafaeoli25
Neříkals, že mě máš v ignoru?
Reagovat
Rafaeoli25
Jinak tahle porážka hodně připomíná ty s Kližanem a Cechinatem v Barce, resp.na FO v roce 18. Nevyrovnané výkony, ve kterých se toho mnoho pozitivního najít nedalo. Jsem zvědavý, jestli bude tento rok kopírovat jeho sezonu před čtyřmi lety. No pokud by to bylo až od Wimbledonu tak bych se nezlobil, tedy s tím, že USO opět vyhraje Nadal, ale ten Wimbl bych Novakovi dopřál, aby nebyl zase tak moc zklamaný po této sezóně smile
Reagovat
turista
Snad to nebude tak hrozný aby byl otloukankem tak dlouho. V Bělehradě to snad bude lepší. Domácí prostředí může Novakovi pomoci.
Reagovat
Rafaeoli25
Je otázka, jak rychle se dostane do formy, fakt jsem nečekal, že to půjde tak ztuha a upřímně to nechápu.
Reagovat
paddy
40% (6/15) - vyhraná podání smile

dnes to byl těžký den pro oči Djokovičových fanoušků, kteří mu určitě drželi palce

snad jim někdo na oplátku podržel uši smile

https://www.youtube.com/watch?v=0SYkWPoM0JY&t=70s
Reagovat
FulnekUltras
typicky ušácký humor smile
Reagovat
svetova.dvojka
To je na ukončení kariéry
Reagovat
turista
Kecy si nech na koledu!
Reagovat
Rafaeoli25
Je fakt, že tyhle vtípky jsou poněkud trapný.
Reagovat
stefankelner
Je to len gatrampapier (2m2), čo chodí provokovať, NEREAGOVAŤ!
Reagovat
Dobry-den
Jednička na baterky smile
Reagovat
Rafaeoli25
Chtěly by ty Duracellky možná vyměnit.
Reagovat
safi1313
Skoda no :) všichni jsme se těšili na El Clasico až Rafa konečně s tímhle srbskym lhářem a podvodnikem pozameta kurt :) bohuzel to vypada ze letos na konfrontaci nedojde když nepreleze letos první kolo :)))
Reagovat
Patik
Pamätám si ako bol Novak v podobných srackach vracajuci sa bez formy a aj tak mu to stačilo na Nadala na Wimbledone..daj mu trosku času.
Reagovat
Rafaeoli25
Tehdy ve Wimbledonu už ale v plné formě byl. Už v Queensu předtím ve finále.
Reagovat
Patik
Ešte nie.. To by Nadala vybavil v troch setoch..vyhraval ale ešte to nebolo ono..forma prišla okolo US Open tam už bol naspäť definitívne.
Reagovat
Rafaeoli25
Jasně, když je ve formě, tak nemá Nadal šanci. Co mám na tohle říct, prostě s tím nesouhlasím. Jinak to, že ale Novak nemá svou nejlepší formu pořád, za to nemůže Rafa. Takže pokud on toho dokáže využít a Noleho předtrumfne v titulech, tak to prostě berme tak, že Nadal byl celkově lepší, nikdo se nebude ptát kdyby býval Djoker, tak by bylo všechno jinak..ne, tak to prostě nefunguje.
Reagovat
Patik
no hej keď je Novak vo forme tak Nadal nemá šancu to je fakt minimálne na harde a tráve smile nie ..keď Nadal predbehne Djokoviča tak je jednoducho úspešnejší nie však lepší..teda jedine že by ma Rafa presvedčil a porazil by Djokoviča v Austrálii dvakrát ako to urobil Nole v Paríži.smile
Reagovat
Rafaeoli25
Tak Nadal porazil Djokovice dvakrát na USO, to je málo? Jinak fakt se musím smát tomu slovíčkaření, jestli je někdo lepší nebo úspěšnější. No pokud bude prostě Nadal stabilnější co se týče titulů a získá jich víc nebo dokonce bude napřed o víc než třeba tři, tak prostě bude jak úspěšnější, tak lepší. Jak to jinak chceš poměřovat? Proč má někoho zajímat, že kdyby byl býval Nole vždycky ve své nejlepší formě, tak by asi měl nejvíc titulů on? Ne, takhle to vážně nejde.
Reagovat
Patik
tak chceš sa baviť o tituloch a titul je úspech..takže sa bavíme kto je úspešnejší to nieje slovíčkarenie..tak to vnímam ja..nechce sa mi strácať čas týmito debatami..ako hovorím..ich rivalita skončila tak dekádu dozadu..Veselý uhrá s Djokovičom viac než Nadal.
Reagovat
Rafaeoli25
Ale zase, koho to zajímá, co uhraje Veselý, když to celkově nikam nevede, jen k lepšímu h2h? O čem to vypovídá? O ničem. Prostě to, kdo z nich je lepší, když už se tedy o tom máme bavit, musíme poměřovat jejich celkovými úspěchy, tedy tituly atd., ne jejich h2h a rivalitou.
Reagovat
Patik
chceš ich porovnávať navzájom ale porovnávaš veci ktoré si oni dosiahli mimo seba niekde každý na inom turnaji..ich vzájomné zápasy ti povedia najviac..
Reagovat
Patik
musíš slovičkariť lebo tenis je rozsiahly individuálny šport ktorý sa dá porovnávať v rôznych aspektoch..keďže je tých aspektov tak strašne mnoho mal by si podľa mňa tých tenistov porovnávať z hladiska komplexnosti..a keď to tak urobíš tak ak máš niečo v hlave zistíš že Nadalovi ešte kopec vecí chýba čo Djokovič získal viackrát..
Reagovat
Rafaeoli25
Nadal vyhrál všechny GS minimálně dvakrát, jako Djokovic. Nevyhrál TM, ale zase vyhrál olympiádu a vícekrát DC než Nole. Každopádně GS tituly jsou pro velkou většinu odborníků hlavním měřítkem, to je prostě daný fakt a podle jejich počtu hráče hodnotí. Ty jim dávají nejlepší odpověď na to, kdo je tedy celkově lepší/nejlepší. Chceš říct, že to tak není?
Reagovat
Patik
všetci odborníci na tenis sú profesionáli alebo bývalí profesionálni tenisti ktorí hovoria niekedy čisto diplomaticky do médii o GS race ale osobný názor ti nepovie nikto alebo málokto..odborníci tieto GOAT porovnávačky nechávajú na fanúšikov a riešia veci detailnejšie..grandslam po grandslame..každý grandslam je iný každý hráč má iné kvality na inom povrchu..neriešia tenis ako celok ale rôzne viaceré veci.
Reagovat
Rafaeoli25
A víš, že mě ale nezajímá, co říkají někde bokem, ale to, co říkají oficiálně, veřejně, to je pro mě podstatné. A vždy je řeč hlavně a hlavně o GS, o počtech získaných GS, tak to prostě je, to je nejsledovanější číslo, ke kterému se skoro všichni upínají. A já to přijímám také, přijde mi to správné a objektivní.
Reagovat
Patik
hej všetci sa upínajú ku GS race lebo sú všetci zvedaví ako to celé skončí ale nikto sa neodváži povedať že ten je lepší ako ten..väčšinou to povedia tak že počkajme si keď celá big3 ukončí kariéru.
Reagovat
Rafaeoli25
Tak s tím souhlasím, zajíci se mají počítat opravdu až po konci honu a ten konec je vzdálený ještě minimálně dvě a půl sezóny, spíš déle. Je tedy záhodno čekat.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja sa ti čudujem, ze ťa toho zakomplexovaného retarda stále baví kŕmiť.

Každy deň o tom istom. Rafa pripisal s Nolem dve hardove major finále, zhasla fajka. Vybavené.

Retard si ide svoje, ale s tym predsa dokazeme zit, jeho nazor nie je dolezity, tak preco mu ho stále vyvracias?
Reagovat
Patik
veď to počúvam pravidelne..stretávajú sa v rôznych štúdiach a povedia áno Nadal má síce 21 GS..poďme ale tu pozrieť ako sa mu darí na tomto turnaji v tejto fázi sezóny a dostávajú otázky čo myslíte aké má šance Nadal v Austrálii..a už sa vypráva že tu odohral to a to a potom je tu Djokovič ktorý tu posledné roky porazil toho a toho a poradí si s Nadalom ? a poradí si Nadal s Djokovičom čo myslíte čo musí hrať Nadal aby uspel a naopak..bla bla..
Reagovat
Rafaeoli25
Tak samozřejmě, že takové diskuse jsou na místě, na daném aktuálním turnaji, pokud by na jejich duel došlo. Ale po konci turnaje se počítají zajíci, když je odehrán poslední míček ve finále, tak se znovu sčítá a tak to jde grandslam po grandslamu, jako nekončící průběžně proudící řeka.
Reagovat
Patik
hej Djokovič minulú sezónu vyhral 3 GS zo štyroch v poslednom bol vo finále a prehral s tenisovou dvojkou pod vysokým tlakom každý čakal že Djokovič vyhrá golden slam..na jednom z troch vyhraných GS a presne natom kde je Nadal ako doma mu to Djokovič natrel..tento rok vyhral Nadal Djokovičov naj GS bez účasti Djokoviča a ešte má niekto odvahu povedať že Rafa je lepším hráčom lebo má o jeden GS viac..a takto to chodí a povedz mi že sa to porovnáva správne a všetko je tak ako má byť..no je to pekná blbosť.
Reagovat
Rafaeoli25
Říkám, uvidíme po této celé sezóně, pak po té příští a pak po té přespříští. Snad se budou moci oba zúčastnit nejlépe všech GS, aby pak nikdo nezpochybňoval váhu toho či onoho titulu. I když ono k tomu asi dojde tak jako tak.
Reagovat
Usm
AO 2019 - před finálovém zápase měli formu oba, Nadal cestou do finále všechny demoloval rozdílem třídy, stejně tak Djokovic ve CF a SF hrál svůj top level. Jak to ve finále dopadlo, jsme viděli - Nadalovi nedal čuchnout, za celý zápas udělal snad jen 6 UE
Reagovat
Rafaeoli25
Zase ale musíš brát v úvahu jak který zápas mezi nimi. Vzpomeň na finále USO, které s ním má Nadal 2:1, v Austrálii 12 byl od vítězství kousek. AO 19 bylo jednoznačné, faktem ale je, že v něm Nadal nepředvedl nic.
Reagovat
turista
Potřebuje zápasovou praxi. Na boji s vakcinačními větrnými mlýny Novak nezískal nic, pouze ztratil. Byl v dobré situaci. Teď je to blbý. Kdyby aspoň došel do CF tak to tady splnilo svůj účel. Ale dostal se už z většího bahna.
Reagovat
Rafaeoli25
Samozřejmě, že to chce ještě čas, myslím, že se do formy dostane, otázka je kdy. Na FO by ale v dobré formě být mohl, uvidíme.
Reagovat
Marduch
Bez Vajdy nová éra v 35 zacinasmile
Reagovat
Rafaeoli25
Fajn, že Nadal není fixovaný na jednoho trenéra, je mnohem víc adaptabilnější v tomto ohledu.
Reagovat
Marduch
Možná jde spíš o to, že Novak ve Vajdovi našel někoho, kdo mu ohromně sednul v mnoha aspektech. Nejen jako trenér a kouč, nýbrž i jako vynikající společník do pohody i nepohody, na kurtu i mimo kurt. Pro extroverta typu Novaka velmi důležitá věc, podle mě.
Reagovat
Rafaeoli25
Hráče by ale nemělo tak moc ovlivňovat kdo je jeho trenérem, takhle fatálně, to není dobré.
Reagovat
kolapse
zpycenej covidsmile
Reagovat
bardunek666
Podvodník dostává, co si zaslouží. Jen tak dál smile
Reagovat
FulnekUltras
dojdi si na psychiatrii smile
Reagovat
Patik
smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
On už tam byl, jenže doktor mu doporučil terapii na TPsmile
Reagovat
Rafaeoli25
smile
Reagovat
Rafaeoli25
Možná by ale byla lepší léčba šokem smile
Reagovat
bardunek666
No ty abys do nějakého vlákna nepřispěl. To už by teď nebyl TP smile
Reagovat
Rafaeoli25
To víš, chtělo to tu trochu víc rozvířit ty stojaté, zahnívající vody smile
Reagovat
Patik
zo psychiatrie ho poslal doktor na ešte väčšiu psychiatriu..?
Reagovat
bardunek666
Hele ale až po tobě. smile
Reagovat
turista
Jdi do háje. Jsi blbec.
Reagovat
Rafaeoli25
smile
Reagovat
paddy
čekal jsem prohru v prvních kolech, ale spíš s Goffinem

je to jako ve Sportce - kdo nehraje, nevyhraje smile

potvrzuji svou prognózu, že RG nevyhraje Djodal smile smile
Reagovat
steve79
Novak velice spatny vykon. Neni se co divit. Za tri a pul mesice odehral tri zapasy.
Reagovat
Rafaeoli25
No ale Nadal za šest měsíců jen jeden, když beru jeho návrat.
Reagovat
Patik
Chce to zápasovu prax.. Príliš veľký skok.. Nemat to v rukách nohách ci pľúcach a hneď hrať na hentakom povrchu trosku som to očakával..ale priorita je GS..potom už sa len modliť aby nestretol Alcaraza to by bola konečná aj keby mal životnú formu smile
Reagovat
vojta91
Patří mu to antivaxerovismile
Reagovat
Patik
Odpadsmile
Reagovat
vojta91
Ano, to jesmilesmile
Reagovat
bardunek666
Přesně tak.smile
Reagovat
vojta91
Děkuji za podporusmilesmile
Reagovat
turista
Odpad jste vy dva bardunek666 a vojtik91.
Reagovat
Patik
smilesmile
Reagovat
vojta91
Vojtik91 je někdo kdo se snaží hrát na Vojta91?
Reagovat
turista
To je jedno. Hejtuješ tady Djokoviče tak se jako jeho příznivec musím ozvat.
Reagovat
bardunek666
smile
Reagovat
RFanousek
Jsem si jistý že ho prohra v Monte Carlu hrozně mrzí no, když má 20 GS, je světová jednička a na účtu má miliardy.
Reagovat
Rafaeoli25
Tak určitě chce uspět všude, kam přijede, jako Nadal, to je jasné. Určitě ho žere každá porážka.
Reagovat
Patik
myslím si že by ho to viac mrzelo keby hral dobre a prehral by..ale myslím si že sám musí uznať že toto proste nestačí..a sám to aj uznal na tlačovke že to bola bieda a že odpadával od únavy.
Reagovat
FulnekUltras
čtvrtá dávka progresivní důchodové reformy už na tebe čeká smilesmilesmile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist