Federer vyrovnal bilanci proti Murraymu na 11-11 a překonal další rekord

16. 8. 2014, 10:04
Aktuality 170
ATP CINCINNATI - Roger Federer a Andy Murray mají po 22. vzájemném duelu vyrovnanou bilanci. V Cincinnati zvítězil o šest let starší Švýcar, který si tak proti Kanaďanu Raonicovi zahraje o deváté letošní finále, ve kterém nechyběl už na třech předchozích turnajích.
Roger Federer

První dva soupěře Vaska Pospisila a Gaëla Monfilse zdolal až ve třech setech a také ve čtvrtfinále to vypadalo na podobný průběh. Roger Federer vyhrál nad Andym Murraym první set, ve druhém však přišel dvakrát o podání a prohrával 1-4. Britský tenista ale začal kupit laciné chyby, zkušený Švýcar se šance na obrat chytil a nakonec zvítězil 6-3 7-5.

"V druhém setu jsem trochu ztratil rytmus," komentoval Federer. "Andy hrál od základní čáry velmi dobře - razantněji a hlouběji do kurtu. Ale vrátil jsem se do hry rychlým brejkem a mám trochu pocit, jako bych mu druhý set ukradl. Hrál jsem agresivněji a míčky jsem v závěru trefoval opravdu dobře," řekl třiatřicetiletý Švýcar poté, co Murrayho po Australian Open porazil i v druhém letošním duelu a vzájemnou bilanci srovnal na 11-11.

"Toho druhého setu je opravdu škoda, doslova jsem ho zahodil," litoval Murray, který tak ani v Cincinnati, kde v letech 2008 a 2011 triumfoval, neukončí více než 13 měsíců dlouhé čekání na finále. To si zahrál naposledy loni při vítězném wimbledonském tažení, na podzim ale musel na operaci se zády a letos stále marně hledá ztracenou formu. Najít mu ji zatím nepomohla ani trenérka Amélie Mauresmová.



Federer se po výhře nad světovou devítkou Murraym stal prvním hráčem v historii, který v deseti různých sezonách dokázal vyhrát minimálně 10 zápasů nad hráči Top 10. Letošní bilanci proti nim má 10-4, loni měl přitom v tomto období na kontě jen jednu výhru ze sedmi duelů.

Sedmnáctinásobný grandslamový vítěz Federer v Ohiu útočí už na svůj šestý titul ze Cincinnati, kde před dvěma lety získal svou poslední 21. trofej z turnajů Masters 1000, na nichž byl celkem 37krát ve finále.

Letos si Federer zahrál ve finále již sedmkrát, tituly ale získal jen v Dubaji a va Halle. O své celkově 121. finále, v němž by mohl získat 80. titul a přiblížil by se 'nejmajetnějším' legendám Jimmymu Connorsovi (109 trofejí) a Ivanu Lendlovi (94), se utká s Milosem Raonicem. S Kanaďanem vyhrál všech pět vzájemných zápasů, naposledy v semifinále letošního Wimbledonu 3-0 na sety.

Roanic ve čtvrtfinále nedal šanci Italu Fabiu Fogninimu, kterého smetl 6-1 6-0 a přiblížil se svému druhému finále na turnajích Masters 1000.

"Dnes jsem bojoval víc se svým servisem, než s returnem. Ale hodně jsem toho dnes udělal dobře. Hrát proti němu (Fogninimu) je těžké, protože jse strašně nepředvídatelný," řekl třiadvacetiletý Raonic, který je jediným hráčem v této sezoně, jenž se na šesti turnajích Masters dostal minimálně do čtvrtfinále. Z posledních 17 zápasů prohrál jen dva.

Poprvé v kariéře postoupil do semifinále turnaje Masters 1000 Julien Benneteau. V boji o něj dvaatřicetiletý Francouz porazil 1-6 6-1 6-3 světovou čtyřku a vítěze letošního Australian Open Stana Wawrinku, s nímž si poradil už ve třetím vzájemném duelu po sobě.

"Tohle je můj nejlepší výsledek na Masters 1000. Jsou to velmi obtížné turnaje, protože se do něj dostane jen 40 nebo 45 nejlepších hráčů světa. Nenaskytne se tolik příležitostí udělatakhle velký výsledek," řekl spokojený Benneteau, který už v prvním kole odvracel dva mečboly proti Slovinci Rolovi.

O své životní finále, v nichž má na okruhu ATP bilanci 0-9, se Benneteau utká se svým vrstevníkem Davidem Ferrerem. Se Španělem ve vzájemné bilanci prohrává 4-6. Ferrer ve čtvrtfinále zdolal 6-4 3-6 6-3 krajana Tommyho Robreda , který nedokázal navázat na skalp světové jedničky Novaka Djokoviče, a vyhrál osmý z deseti vzájemných soubojů.

Vítězné kouzlo stále neopouští Vaska Pospisila s Jackem Sockem. Kanadsko-americký pár vyhrál i 13. společný zápas ve čtyřhře, když v Cincinnati zdolal 6-2 5-7 10-7 i druhou nasazenou dvojici Alexander Peya a Bruno Soares, a překonal tak 29letý rekord Christa van Rensburga a Paula Annaconeho, kteří na počátku společné spolupráce neprohráli ve 12 zápasech po sobě.

- ATP MASTERS 1000 CINCINNATI -
(USA / Ohio, tv. povrch, 4.017.355 dolarů)
páteční výsledky (15. 08. 2014)
• Dvouhra - čtvrtfinále •
Federer (2-Švýc.) - Murray (8-Brit.) 6-3 7-5
Benneteau (Fr.) - Wawrinka (3-Švýc.) 1-6 6-1 6-2
Raonic (5-Kan.) - Fognini (15-It.) 6-1 6-0
Ferrer (6-Šp.) - Robredo (16-Šp.) 6-4 3-6 6-3
Semifinálové dvojice: Ferrer - Benneteau, Raonic - Federer.
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

170
Přidat komentář
smazaný uživatel
Raonic zvykne mat slabsie zápasy, ale v noci posobil ako extra ohreblo, ktoré miestami vyzeralo komicky sťa náhodne vybraný divák z tenisového publika..

Nemyslím si, že toto bude hráč, ktorý bude v budúcnosti vyhrávať GS, to už skor Dimitrov..Ferrer napriek negatívnej bilancii bude určite dostojnejší súper, šípim celkom vyrovnaný súboj..Federer je však jasným favoritom..
Reagovat
smazaný uživatel
Vážně ti ten Federer stál za to, abys sledoval jeho představení One man show na kurtu v mimořádně pozdních nočních hodinách? A nebo jsi doufal v opačný výsledek? ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Samozrejme som to nesledoval v priamom prenose ;)
Reagovat
Roger_Federer
Joj..modlil si sa? Nepomohlo..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Modlit sa v SF Masters?..Neblázni..

Ja viem, že pre mnohých sviatok, ale ostatní sú na tieto zápasy celkom zvyknutí :)
Reagovat
smazaný uživatel
Takže ti přeci jen Fedex za ty nervy stál ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Velká gratulace Rogere. Udělal jsi mi radost a doufám ,že vyhraješ i titul.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem to zkoukla, Miloš se proti Rogerovi zase sesypal, nevím jak jste to měli vy, co jste zůstali vzhůru, ale mě tohle přijde jako výsměch hlavně na síti, to bylo jak školící středisko :D tak s čím myslíte, že vyrukuje proti mašince Davidovi? Teda až se vyspíte :))

https://www.youtube.com/watch?v=fT2MoKec49w
Reagovat
UnrealTom
come on Roger! ještě jeden !!
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem mile překvapena, jak "stařík" Federer nabývá na sebevědomí a herní jistotě, dneska se s tím evidentně nepáral a to jsem měla špatné spaní, pak že Milouš je hrozba, pro něj teda rozhodně ne :D Vidina Toronta mě stále trošku děsí, ale teď už se snad na to připraví :) Tohle finále už musí klapnout, i motorová myš se jednou zasekne, stačí ji trošku zdeptat, v poslední době se nějak moc rozčiluje, když jí to nejde a pak začne kupit chyby. Davida by mi bylo docela líto, podle Rogerovy vzrůstající formy by mohl dostat i nabančíno :D Pokud by mu titul opět vyfouknul, víme co ho čeká, že? Jak dopadl letos Hewitt, Nadal, Wawrinka, Nishikori, Tsonga i Djokovič, když porazili Rogera? Při jejich současný formě vidím šanci pro Féďu nejen na titul US Open, ale i postup na 2. příčku před Rafu a s tím vším, co má Nole obhajovat do konce roku není nemožné pokusit se ohrozit jeho trůn, nedávno Roger fandům odpovědět na otázku, čeho chce ještě dosáhnout (vyjma medaile z Ria), řekl jim, že by nebylo špatný vyhrát 8. Wimbledon a vrátit se na pozici světové jedničky :) Teď ještě ty činy, Rogere, těch finále už bylo dost, nejdřív Cincinnati, pak US Open a kruh GS vítězů se uzavře, let's go :))
Reagovat
smazaný uživatel
Aby se kruh GS vítězů uzavřel, potřebuje ve finále USO porazit Wawroše, šampiona AO...
Reagovat
smazaný uživatel
no právě, bylo by to symbolický jako když v roce 2012 vyhrála top čtyřka "svoje" grandslamy, ale aktuálně to nevypadá, ale co, vždyť je jedno koho by ve finále porazil, třeba aj Rafu, mě to je šumák, a teď do mě :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nič v zlom, ale trochu si sa zasnívala..Roger je stále momentálne dva roky bez velkého titulu a ty už vidíš prieniky na svetovú jednotku..Prianie otcom myšlienky.
Reagovat
smazaný uživatel
Mít sny fajn. Bez nich a představ by se jen těžko budovala realita.
Reagovat
smazaný uživatel
až o těch snech začnou psát jako o reálné možnosti, tak si to povíme ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Bryanové vs Pospíšil/Sock. Doufám, že se dvojčatům podaří odveta za Wimbledon!
Reagovat
smazaný uživatel
já myslím, že se za ně našla vynikající mladá náhrada :)
Reagovat
steve79
Nemuzu najit slova chvaly! Kdyby dneska vyhral a pak uspel na us open, co rikate na konci roku svetova jednicka? :D
Reagovat
smazaný uživatel
teď se tomu všichni smějí, ale je to docela možný :)
Reagovat
Roger_Federer
Nic jsem nevidel, nebo jsem byl indisponovan, ale evidentne to slo hladce..
Reagovat
Denis92
Super Roger! V suchom triku.. dnes skvely aj na sieti.
Zajtra to snad konecne vyjde hoci na finale neni moc casu na pripravu.
Reagovat
a.magerova
Tak a teď Roger sprcha a na kutě :-))

Asi musí na tiskovku ještě, že?
Reagovat
smazaný uživatel
parada roger, ziadna natahovacka, hor sa na finale :)
Reagovat
a.magerova
Reagovat
dadaft
Roger v suchým.
Reagovat
J.M.
Výborně. Nebyl to žádný geniální výkon, ale hlavně že to šlo rychle.

Dnes mi Roger přišel sebevědomý a klidný jako už dlouho ne. Bylo vidět, že na Milose si opravdu věří. Ten Rogerovu rychlou hru prostě nestíhá.
Reagovat
rib
souhlas, prostě šel za svým, systematicky, klidně, myslím, že Roger Miloška zdrtil tou svojí pohodou, co kolem sebe šířil.
Reagovat
spaniel
Ten komentator je desny
Reagovat
dadaft
woytha?
je nejlepší.
akorát nebylo moc co řešit.
Reagovat
spaniel
Neni nejhorsi, ale obcas nechapu. Federer da těsný out na returnu, lajnovy hlásí out, Fed bere jestraba a zhruba za 5 vteřin to dojde komentatorovi, ktery nic z toho nevnimal, protoze celou dobu mluvil, resp křičel ze to byl dobry return. Tenis neni fotbal, neni potreba neustale mluvit. Me se treba líbilo, kdyz rikal, ze na tomto turnaji mel Raonic nejhorsi prvni servis v tomto roce a podobne veci. Nepotrebuju skandovani. Ale sto lidi, sto chuti.
Reagovat
dadaft
asi do toho chtěl vnést trochu vzrušení, bať to bylo až moc nalajnované - Miloš neměl dneska co nabídnout.
Reagovat
a.magerova
Reagovat
a.magerova
Vždy, jak začne komentátor Rogera chválit, tak se něco pose.e.... takže raději nechválit....
Reagovat
J.M.
Kdyby to tak pokračovalo, snad by se Roger na zítřek ani moc neunavil. To má štestí, že hraje zrovna s Milosem, bum bum tenis se snad tolik neprotáhne.
Reagovat
a.magerova
Tak je to smutný, DF na SB...
Reagovat
J.M.
No hlavně že to jde rychle. Doufám, že druhý set se ponese v podobném duchu, protože druhé Toronto, kde Roger (mimo jiné)
doplatil na program, to už by bylo moc.
Reagovat
a.magerova
Agassi ve své knize píše, že organizátory asi USO ukecal, aby změnili nasazení SF, že jako stařík by měl mít nárok na to hrát 1.SF kvůli následné regeneraci a oni mu vyhověli. Jenže tady by to nešlo bo David není taky žádný junák :-)
Reagovat
J.M.
Není junák, ale není ani Roger. :-) Myslím, že pokud by se organizátoři snažili vyjít někomu vstříc, tak Rogerovi. Ale tady prostě upřednostnili atraktivnější večerní čas, protože Roger je hvězda a bude to mít sledovanost. V tom to má bohužel těžké.
Reagovat
J.M.
Milosova neschopnost odehrát jakýkoli úder od základní čáry dnes dosahuje vrcholu. Občas to vypadá, jako kdyby Roger hrál s nějakým hráčem okresní ligy.
Reagovat
a.magerova
No jen aby se TO nezvrtlo :-/
Reagovat
J.M.
Snad ne. Je vidět, že si Roger věří (a má proč, stačí Raonicovi poslat topspin do rohu, a nestíhá). V prvním gemu 2. setu vyřešil hrozící krizi rázně a jasně.
Reagovat
a.magerova
Já právě tadytoto vidění u Rogerových zápasů nemám, jsem v jakémsi transu, značně zvýšený tep a víc vnímám Rogerovy chyby než soupeřovy, takže mé obavy jsou vždy :-/
Reagovat
J.M.
Tak Milos se pomalu zvedá, už začíná zlobit i na Rogerově servisu. Ale Roger to pořád odvrací celkem snadno - ty náběhy na síť a některé voleje, to si pro to vyloženě jde s tím, že na druhé straně stojí Milos. Který je v obraně úplně jalový. U Davida ani na většiny ostatních hráčů by s tím neuspěl.
Reagovat
a.magerova
Tak hlavně ať nám TO vydrží, hodina pokročila, šikly by se 2 rychlé sety (celkem) a dost, potřebujem jít i spát, že ;-)
Reagovat
J.M.
Hlavně Roger ať se vyspí. Ten říká, že jak nespí 11-12 hodin denně (aby se tělo regenerovalo), tak to není dobré.
Reagovat
a.magerova
Tak samozřejmě, klidně nepůjdu spát, ale Roger musí!!!
Jj taky jsem to kdesi četla, že potřebuje hodně spát, to jediné máme společné :-))
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.tenisportal.cz/zpravy/berdych-pred-us-open-prohral-tri-z-peti-zapasu-v-cincinnati-nestacil-na-lua-14826/
To co se deje pod clankem pod Berdychem je proste neuveritelny. Uz to trva tri dny a uz me to vazne nebavi. Fandina jako vzdy jako zaseknuta a furt dokola prehravajici smycka na prispevky uzivatelu odpovida 4-5 ruznymi prispevky, ktere se opakuji osmdesatkrat az stokrat furt dokola v podobnem (lec upravenem) zneni. Jestli zde jsou stanove nejaka pravidla za co by se mel davat BAN, tak s timto rozhodne nikdo nepocital. Podle me je toto jeste mnohem horsi, nez aby zde nekdo nekomu nadaval do deb*lu, cur*ku atd.. Nekdo takovy proste by nemel mit pravo zde nicit diskuse a ruzne poznatky uzivatelu, kteri si zde chodi odpocinout a pokecat o tenisovych vecech, stejne jako taci, kteri zde uz BAN dostali za nadavani uzivatelum a tenistum/tkam. Fandina, tato pijavice TP je jeste mnohem horsi v tom, ze utoci vedome na vsechny diskuse jejima psedokomentama a snazi se tim vedome nicit a vyprovokovavat uzivatele k ruznym diskusim s ni, ktere naprosto regulerne konci SPAMEM a hadkami. Timto (a jeste osobnim vzkazem) prosim administratora aby si procetl cely link, který je uveden nahore (ruznymi uzivateli jsou zde pridany i jine linky na jeji ciny) a udelil Fandine BAN !!! Vas ostatni, kteri to vidi stejne jako ja, prosim o zaslani osobniho vzkazu administratorovi se stejnym pozadavkem jako ja (link + zadost o BAN Fandine). Nehodlam uz nadale zde cist jeji spinu a doufam, ze me nekteri z Vas podpori?
V opacnem pripade at mi klidne administrator udeli Ban, protoze hnilobny predator Fandina mi rozhodne chybet nebude...

Dekuji
Freedom
Reagovat
Cico93
Diky a teraz sa ta nezmyselná debata presunie Tu;)
Reagovat
kada.tom
Pevně věřím a doufám, že Miloš v noci vyřadí Federera a zítra si dojde pro titul!

Nechci, aby ve finále byli moji dva nejNEoblíbenější tenisté.
Reagovat
Cico93
Padaj...nevidiš, že tu sme len normálni ľudia;)
Reagovat
smazaný uživatel
:DD taky jeho komenty nechápu, ale každý jsme jiný
Reagovat
a.magerova
Super Davide, no a teď vyčkat na Tvého soupeře....
Reagovat
smazaný uživatel
Tak je to jasný, dneska Roger > Raonič, zítra Roger > Ferru a tím pádem váza = Roger, alespoň podle Andyho logiky :D dneska už ponocovat nebudu, takže to snad dopadne :)
Reagovat
Roger_Federer
Ja bych stim byl opatrny, jeste tam neni a...ty finalove zapasy jsou u Rogera letos pohroma..
Reagovat
smazaný uživatel
to je mi jasný, stát se může cokoli, já to psala spíš ve smyslu, jak má postupovat podle plánu ;)
Reagovat
Mayo
tá váza sa mi fest páči, som rád, že ju získal do zbierky aj Býk (:
Reagovat
a.magerova
Tato:
http://3.bp.blogspot.com/_RhzlWmIoHGI/TQdv35WsOGI/AAAAAAAAAD0/jqfUh7FrtsM/s1600/Roger+Federer9.JPG

nebo tato?
http://www.thejakartapost.com/files/images2/Cincinnati%20Men%20Tennis_admi.jpg
Reagovat
Mayo
tá druhá bez debaty...tá je taká farebnejšia živšia (: , tú vyhral Rafa...hentá prvá neni pekná moc
Reagovat
a.magerova
Já si přesně vzpomínám na tuto situaci z roku 2009 viz. foto..... vtipné bylo, že se Nole s Rogerem "dohadovali" jestli mají ty správné trofeje bo ta Rogerova vítězná byla poněkud málo pompézní proti té Noleho, proto je Nole na té fotce tak vysmátý, přestože prohrál :-)))

http://www2.tennisserver.com/images/photofeed/2009/wsfg_masters_cincinnati/090823/federer-djokovic/Cincy-20090823-47-1201.jpg
Reagovat
Mayo
prečo sú také tie trofeje ? divné
Reagovat
a.magerova
Jo to nevím, ale našla jsem video, teda otřesná kvalita a tam ani ten co měl dát trofej Nolemu prvně sáhl na tu nesprávnou a museli mu napovědět, je to v čase 0:38..... a v čase 4:30 se Roger ujišťuje zda má opravdu tu správnou trofej :-))

http://www.youtube.com/watch?v=ckb9AwwiBf8
Reagovat
Mayo
a prečo nedostal vázu víťaz ? ... ale hentakú ohavu :D katastrofa toto
Reagovat
a.magerova
Nevím, a přitom ten podstavec nebyl nijak přidělaný k trofeji, takže by to nebyl problém to prohodit. Třeba ta Rogerova byla vzácnější ;-)
Reagovat
a.magerova
Jenže teď mi to až došlo, mi ta příhoda připadá jako z loňska a ono už je to 5 let..... Ku.va ten čas letí :-(((
Reagovat
Mayo
ale nedeľu sa opäť dočkáš nič neboj ... a dneska ho budeš sledovať o tretej ?
Reagovat
a.magerova
No chci HO sledovat, ale mám dost obavy, Miloš jede :-/
Reagovat
Mayo
no tak dneska si tak skoro nepospíš teda :D ... RF v dvoch setoch
Reagovat
a.magerova
Kéž by dva sety, na tři nebudu mít nad ránem nervy, samozřejmě myslím dva sety pro Rogera.
Reagovat
smazaný uživatel
ta malovaná je hezčí, asi věděli proč to změnit :DD
Reagovat
Mayo
Ferrer vo finále Cincinnati :D . Julien posral, ale RF (v prípade postupu, čo dá v pohode) ho porazí (:
Reagovat
smazaný uživatel
doufejme, že jo a že si osahal centr v denních podmínkách, poněvadž podle programu to vypadá na finále v 10 večer našeho času
Reagovat
smazaný uživatel
Tak posral především Wawroš, kdyby mu proti frantíkovi nerupla hlava, tak je ve finále -> švýcarském finále :-)
Reagovat
smazaný uživatel
to je pravda, třeba se zadaří v New Yorku, ale to by musela bejt spíš souhra náhod to švýcarský finále :D
Reagovat
Mayo
Wawrinka je labil
Reagovat
a.magerova
Letos už švýcarské finále bylo, obávám se, že hned tak další nás nečeká :-/

Moc si ale přeju Švýcary ve finále DC :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Vo finále by mi tiež nevadili..Vacsi interes mám v menoslove vitazov :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mohou být ve finále v Bazileji. Ale jinak letos očekávám že postoupí v DC Švýcaři a Žabožrouti. I když bych to přál našim ale Tomáš i Radek jsou dlouhodobě z formy. Naopak Tsonga se do ní pomalu dostává. I když je pravda, že Tom i Radek se dokážou v repre vyhecovat.
Reagovat
smazaný uživatel
jooo, finále u nás by byla bomba, to bych tam jela bez debat a fandila bych obojetně, aby mě tam neušlapali, ale stejně o hodně víc Švýcarům, jenže mám taky čím dál větší pocit, že to Frantíci nedovolí :( nevíte, kde by se hrálo finále mezi FRA a SUI?
Reagovat
a.magerova
FRA
Reagovat
a.magerova
Jakože finále ve Francii.
Reagovat
smazaný uživatel
sakra, to mají smůlu, lepší by bylo vyhrát doma ve Švýcarsku, když už tak už, no ale ještě tam nejsou, Stan to neunese a Fogninimu rupne v bedně jako proti Můře a bude hotovo :/
Reagovat
a.magerova
Fábiovi může rupnou, ale tak snad ostatní členy italského týmu Švýcaři udolaj.
Reagovat
Cico93
Reagovat
smazaný uživatel
Může mi někdo vysvětlit proč hráči po wimbledonu nezvládají přechod na Americké betony? Djokovic,Berdych,Kvitová,Genie,atd..
Je to každý rok.
Nejlépe umí přechody z povrchu na povrch asi Federer.
Reagovat
smazaný uživatel
Murrayho problém je trenér
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, Lendl byl jen jeden...
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.bbc.com/sport/0/tennis/28818603

Aspoň si to uvědomuje.
Reagovat
Mayo
Glory Glory Man United.
Reagovat
Cico93
:)
príprava na 1, a začiatok tak pos*ali.
Reagovat
Denis92
Pokial konecne nenakupia poriadnych hracov, tak zas to bude sezona uplne na ho*no.
Hummels, Vidal, Di Maria a mozeme sa bavit o TOP4.
Reagovat
smazaný uživatel
:D Jdeem řešit fotbal i sem?
Reagovat
Mayo
tomasinho ... a kde ešte ? :D
Reagovat
Mayo
ale nie, neriešme to lebo to tu bude nepekné...ja som len tak napísal nevšímajte si ma :D
Reagovat
a.magerova
Jsem teď nějak mimo info, hraje ještě u vašich nepřátel David Silva?
Reagovat
Cico93
ano
Reagovat
a.magerova
Tak to je dobře, moje milí malá 21 :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Hraje, můj oblíbenec :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Eurofotbal :-))
Reagovat
Denis92
radsej nie..nervov mam dost :)
Len ked to sem Mayo hodil tak som si vylial srdce aj sem.
Reagovat
Mayo
Roger si ide pre 22. titul z masters a už 6. zo Cincinnati...paráda
Reagovat
a.magerova
PŠŠŠŠŠŠŠŠŠT.....
Reagovat
Cico93
a to ešte neviete, že David si ide pre titul...
Reagovat
smazaný uživatel
:DD David pořád ide, ten se jen tak nezastaví :D
Reagovat
Cico93
motorová myš má dobité baterky:)
Reagovat
Mayo
Ferrerovi nefandím vôbec. A tak Bennetó allez
Reagovat
smazaný uživatel
to se asi večer sem tam kouknu, co na to Benetka, jestli mu nevyndá ten klíček ze zad :D poznal to i Mertl, tady postřehy ze zákulisí, ale je to subjektivní ;)

http://sport.idnes.cz/tenista-jan-mertl-0zv-/tenis.aspx?c=A140807_2088691_tenis_bem
Reagovat
smazaný uživatel
Já tomu nevěřím :) POKUD porazí Miloša, tak prohrae s Ferererm, uvidíte :D
Reagovat
smazaný uživatel
zaujimave,pre zapasom bol na TP uvedena bilancia 12:10 pre Murraya,ale tu je viac informacii "do vetra",na takom specializovanom serveri by si na to mali dat vacsi pozor,pripomina to amaterizmus
Reagovat
smazaný uživatel
nic nového pod sluncem, i sport.cz na seznamu má lepší čtivo
Reagovat
a.magerova
No oni tady do toho počítaj i exhibice, takže proto jim ta čísla haprují :-/

To je nic proti tomu, že je tu furt mylná informace, že Roger si s Raonicem zahraje o deváté finále :-/
Reagovat
smazaný uživatel
To jsou zase debaty, dole a vedle, kde se už překročila tisícovka komentů a stále to tam neutichlo, když už se tu zmínilo, že Roger může být horkým kandidátem na US Open, tak mrkněte na tohle čerstvý videjko, navíc moje oblíbená písnička :) co myslíte, vrátí se Darth Federer? ;)

https://www.youtube.com/watch?v=JJBP7tW-5bM
Reagovat
Denis92
Na night session bude mat cierny outfit.
Reagovat
smazaný uživatel
já vím, teď ještě aby se převtělil do Temnýho rytíře :)
Reagovat
smazaný uživatel
Co stojí za jeho výkonnostním poklesem? Může to být ztráta motivace, už vyhrál Wimbledon, je olympijským vítězem atd. U něj mi nepřipadá, že má hlad po titulech jako Nole nebo Rafa.
Dále pak rozchod s Lendlem. Svých tří největších trofejí dosáhl pod vedením ostravského rodáka. Lendl měl na jeho kariéru velký vliv a je otázkou, jestli se Murraymu podaří ukončit neúspěšné období, které teď zažívá. Bude rovněž zajímavé, jakou roli v tom sehraje jeho současná trenérka Mauresmová.
Reagovat
steve79
Když dneska Roger vyhraje, tak získá nějakou finanční odměnu za vítězství Series né?
Reagovat
Cico93
Síce niesom jeho fanda, ale je mi ho ľúto ;(((takto sa trápiť, som zvedavý čo s ním bude ďalej.
Reagovat
smazaný uživatel
hrozna kvalita highlightu.. neni tam neco lepsiho? :(
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
dikecč
Reagovat
smazaný uživatel
Další rekord na triku, Roger mi letos dělá samou radost, ty čísla kolem něj jsou magický, ale jakoby začarovaný, kdyby jen ty finále dotahoval, teď už fakt musí bejt nažhavenej brát titul a to samý platí pro US Open, tam má podle mě největší šanci :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj máš pravdu. Ty jeho rekordy jsou opravdu magické. Měl by už konečně zabodovat naplno a získat titul !
Reagovat
Cico93
nech už v Cinci dopadne všelijako...
U mňa sa stáva najväčším favoritom na zisk titulu z Flushing Meadows.
Reagovat
smazaný uživatel
Pro me je furt Novak hlavni kandidat. Sice se mu tedkon Cincy a Toronto vubec nevydarilo ale GS turnaj je neco jinyho. Na 3 sety na hardu bude jiste Novak jinej level...
Reagovat
smazaný uživatel
Určite veľa napovie žreb. Vo vzájomnom zápase určite favorizujem Novaka, na harde je proste lepším hráčom. Avšak Nole má v súčasnej forme ďaleko väčší "potenciál" vypadnúť ešte cestou do finále.
Reagovat
spaniel
Na harde je lepsim od te doby, co je Roger polovicni.
Reagovat
r.Fever
Je strašne ťažké byť "lepším" keď váš protivník je oproti vám 6 rokov za zenitom :)
Reagovat
spaniel
Forehand a jeho chaby trolling.
Reagovat
smazaný uživatel
Chlapci, ste citliví ako predkožky :)

Jasné, že lepším momentálne..Na vyrovnanie Rogera mu este chybajú 4GS z hardu.
Reagovat
spaniel
A dalsich asi 50 rekordu, ale vpoho. Uz aby se Rafan vratil, nevis co z nudy.
Reagovat
r.Fever
Pán predkožka zrejme neberie dobre tie protiargumenty :)
Reagovat
smazaný uživatel
Stavim sa, ze z tych 50 nevies ani 10 naspamat..A vies preco?..Lebo sú nepodstatné..:)
Reagovat
spaniel
Praveze vim. A uz jsem ti je tady vypisoval, kdyz si tvrdil, ze je Nole lepsi i celkove. I kdyz si to nechces pamatovat, jsem rad, ze si pamatujes aspon co z toho plynulo. Kazdopadne vypisovat ti nejake fakta a cisla uz nebudu, nerad hazim perly svinim.
Reagovat
smazaný uživatel
Keď bude mať Nole viac GS a viac Masters z tohto povrchu, tak ostatné je nepodstatné..Nejaké šnúry štvrťfinále alebo skalpy top ten hráčov..To sú veci, ktoré pamatajú fakt len členovia sekty..
Reagovat
spaniel
Aha, takze jedine co vis o Rafovi je kolik ma GS a M1000? Protoze pokud vis vic, jsi sektář.
Reagovat
Roger_Federer
No tak Peter je rozhodne Guru v sekte..:), Guru Jara, Om..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Okej, tak mi skús povedať nejaké tie rekordy, ktoré by zatienili vacsí
pocet GS a Masters titulov z hardu..Nebranim sa konstruktivnej diskusii, som samé ucho..Oko :)
Reagovat
Vojtiik
jakkoliv jakékoliv rekordy obdivuji, tak tohle mi pripada uz jako takove "rekordy pro rekordy" ..
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem si to říkal. Za cjvíli Roger překoná rekord v počtu použitých ponožek za kariéru.
Reagovat
Roger_Federer
Ten rekord je perfektni na staricka :)..Letos se ukazuje jak tenka je ta hranice titul nebo nic.., kdyby ty finale povyhraval, mel by uz ted perfektni sezonu..a to je srpen..
Roger je pán!
Reagovat
smazaný uživatel
Mne ten rekord nepríde výnimočný. Rafa má 10 skalpov Top 10 hráčov snáď od sezóny 2006-2007. Od hráča typu Federer sa to dokonca predpokladá každý rok.
Reagovat
a.magerova
Které letošní finále bylo osmé?
Reagovat
a.magerova
Roger Federer a Andy Murray mají po 22. vzájemném duelu vyrovnanou bilanci. V Cincinnati zvítězil o šest let starší Švýcar, který si tak proti Kanaďanu Raonicovi zahraje o deváté letošní finále, ve kterém nechyběl už na třech předchozích turnajích.
Reagovat
safi1313
asi jako že v Cincinnati byl už třikrát po sobě ve finále...
Reagovat
a.magerova
Federer hrál letos 7 finále, v Cincinnati byl ve finále 5x.
Reagovat
PetaM
Tak hrál finále v Halle, Wimbledonu a v Torontu. To jsou zřejmě ta předchozí tři finále, ne? :D
Reagovat
UnrealTom
teďko už to musí vyjít, come one Roger!
Reagovat
Cico93
Davido bere titul:)
Reagovat
a.magerova
Pokud bude ve finále David a nebude tam Roger, tak mi drž v Davidové lóži místo ;-)
Reagovat
Cico93
tak ja dúfam, že finále Ferrer - Federer
Reagovat
a.magerova
Tak v tom případě sedím jinde :-P
Reagovat
Cico93
a pogratulovať k titulu nám prideš?
Reagovat
a.magerova
Davidovi jo.
Tobě jen v případě, že budeš mít pro mě nějakou kompenzaci, např. čokoládový dortík a nemusí to být zrovna tenhle ;-)

http://www.novinky.cz/muzi/345037-nejdrazsi-minidortik-na-svete-stoji-18-700-korun.html
Reagovat
Cico93
ochh Boha a čo je nanom také drahé:)
Reagovat
a.magerova
Zlaté šupinky, diamantový prach atd. atd.
Reagovat
Cico93
OK maš ho mať:)
Reagovat
a.magerova
Dík :-))
Reagovat
spaniel
Jestli by Cinci vyhral Ferrer, tak to bude pro tenis tragedie.
Reagovat
Cico93
Nepreháňaj zase;),
Reagovat
spaniel
Neprehanim. David je sympatak, ale tenisove je to nuda s velkym N. Zadna kreativita, je behani , udery krizem a hekani. Na rychlem povrchu muze vyhrat jen diky mizerne forme spicky.
Reagovat
Cico93
Tak ma to vydreté a vybojovane a to sa počíta dvojnásobne;)
Reagovat
spaniel
Ne.
Reagovat
Cico93
Federer povedal, že David má jednoznačne naj. rutern súhlasiš? Ja ano.
Reagovat
spaniel
To tvrdim uz dlouho, ne Nole, ale David. To ale nic nemeni.
Reagovat
smazaný uživatel
Federer musel vtipkovať, on to nemohol mysliet vazne..Toto ozaj nie..:)
Reagovat
Cico93
ja si práve myslím, že ten kto sleduje tenis mu da za pravdu..nikto nevrati servis na druhu stranu v takej sile ako David.
A aj štatistický je to dokázane, že Ferrer zruternuje najviac prvých podaní.
Reagovat
smazaný uživatel
Vseobecne je odborníkmi za najlepší return považovaný return Djokovica, potom Murrayho..

Ak máš link na tú štatistiku, rád si ju pozriem..
Reagovat
Cico93
Keď to povedal Roger tak asi natom niečo je.
Vieš ono si každý spravi svoj názor...
A link nemám on to Vojta Bidrman raz spominal v jednom zápase, že Ferrer dlhodobo je vo vráteni 1 servisoch 1.
Reagovat
Mayo
Rafa má najlepší return
Reagovat
Cico93
skôr FH.
Reagovat
r.Fever
Neviem či väčšia ako minuloročné tenisové waterloo ;)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist