Gasqueta bude trénovat Bruguera

28. 11. 2013, 09:32
Aktuality 1
Francouzský tenista Richard Gasquet se bude v příští sezoně připravovat pod vedením dvojnásobného vítěze Roland Garros Sergiho Bruguery. Devátý hráč světového žebříčku angažování nového trenéra potvrdil listu L'Equipe, spolupráce s někdejší španělskou hvězdou prý naplno začne fungovat v únoru.
Richard Gasquet

Richard Gasquet se nečekaně rozešel s dosavadním koučem Riccardem Piattim během Turnaje mistrů. Italský trenér z Londýna odcestoval s vysvětlením, že se chce více věnovat rodině. Aktuální francouzská jednička se pak na závěrečném podniku sezony musela zcela spolehnout na pomoc krajana Sebastiena Grosjeana, s nímž nyní hodlá spolupracovat i nadále.

Sergi Bruguera ukončil kariéru v roce 2002 a nyní provozuje s otcem Luisem tenisovou akademii v rodné Barceloně. Dvaačtyřicetiletý vynikající antukář na okruhu ATP získal 14 turnajových titulů, v letech 1993 a 1994 triumfoval na Roland Garros. Z olympijských her v Atlantě má stříbrnou medaili z dvouhry. Na žebříčku ATP byl nejvýše třetí.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
Fandina
Ríšo, moc držím palce, ať spolupráce vyjde a moc se těším na tvoje údery. Přeji úspěch, ať se daří. Jsi super!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist