Heninová: Být v New Yorku a nehrát? Divné

30. 8. 2010, 11:53
Aktuality 15
Začínajícího US Open se někdejší světová jednička Justine Heninová kvůli zranění zúčastnit nemůže, přesto si hodlá pobyt v New Yorku řádně užít. Belgická tenistka se chystá na návštěvy památek i obchodů, i když kurty ve Flushing Meadows jí prý budou hodně chybět.
Profily hráčů
Justine Heninová

"To, že jsem přišla o US Open, mě hodně bolí," podotkla osmadvacetiletá hráčka v dějišti slavného turnaje podle belgického deníku DH Les Sports. Heninová, která se na kurty vrátila v lednu po rok a půl dlouhé pauze, v půlce srpna vzdala zbytek sezony kvůli zranění pravého lokte.

Do New Yorku dorazila v rámci reklamní kampaně. "Přijde mi hodně divné být tady v New Yorku ve stejnou dobu, aniž bych hrála. Mám ráda ten tlak a adrenalin grandslamu. Ale nemám na výběr. Jsem už tak ráda, že jsem se vyhnula operaci," podotkla.

"Umožní mi to alespoň projít si památky a zajít na nákupy, na což mi nikdy, když hraji, nezbývá čas," snažila se věci vidět z pozitivní stránky Heninová. "Jezdím sem deset let, ale nikdy jsem se na město nedívala takhle. Užívám si magie tohoto města," dodala.

Po letošním návratu vyhrála Heninová turnaje ve Stuttgartu a v Hertogenboschi. Na grandslamech bylo jejím maximem finále v Austrálii, na Roland Garros a ve Wimbledonu vypadla v osmifinále.

pva, ČTK

Komentáře

15
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
urbi
Obchody ok, ale za jakými "památkami" tam, Justine, míříš?:)
Reagovat
smazaný uživatel
I ona bude chybět kurtům ve Flushing Meadows, hlavně její osobnost a jednoruční backhand. :)) Veliká škoda, mohla se posunout žebříčkem tam, kam patří. Snad se to povede alespoň Světlaně a Mashe, vrátit se do TOP 10. Budu jim moc fandit a taky Kim samozřejmě. I Serena bude chybět. Více a více ale začínám věřit Venus, nevím proč. Je to docela odvaha, když nikdo neví jak na tom je, věřím ale, že hráčka takového formátu se s pauzou doma popere. :))
Reagovat
smazaný uživatel
me teda kuzna v desitce vubec nechybi...
Reagovat
smazaný uživatel
Ne? Tak to jsi raději, když TOP 10 obsahuje Radwanskou, Schiavone (která se do TOP 10 dostala díky náhodnému vítězství na French Open), nebo snad Li Na? :)) Podle mě by TOP 10 měla obsahovat osobnosti ženského tenisu a tou Světa určitě je. Na prvních šesti místech by měly být Williamsky, Henin, Clijsters, Masha a Světa. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
ja bych tam misto kuzni dal treba jankovic nebo kdyz uz rusku tak dementku
Reagovat
smazaný uživatel
TOP 10 by měla obsahovat: Serena a Venus Williams, Clijsters, Sharapova, Kuznetsova, Dementieva, Jankovic, Wozniacki, Radwanska a nejspíš Henin no..
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas, místo Jankovič bych dal ale Azarenku. ;) Nebo místo Radwanské, protože ta si myslím aktuálně na TOP 10 nemá, je docela kumšt, jak se tam stále drží.
Reagovat
smazaný uživatel
Komediant Inferior. Ty co mu nevoní přece do špičky nepatří :-)))))) Na první místa žebříčku by dal "osobnosti". Kuzna je zajisté super osobnost. Jak se pozná, kdo je osobnost a kdo není osobnost? A skutečnost, že půl roku nic neuhrála, mu vůbec nevadí :-))
Tebe je tady škoda, zkus to u WTA a ten žebříček jim pořádně překopej.
TOP 10 je něco jako TOP 09? Tuhle pitomost sem přinesl taky on a už to po něm píše i Petánek.
Reagovat
smazaný uživatel
Jankovic tam patří.. to že je z formy neznamená že tam nepatří.. a Radwanska si myslim ze tam taky patri! Azarenka by tam měla být možná místo Henin..
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDDDDDDDDDDDDDD Broži Tebe je tady škoda, ne mě. Osobnost se pozná tak, že je psychicky odolná, podává vyrovnanější výsledky a nevyhrává náhodně turnaje. A to nepočítám třeba herní styl, charisma, prostě profil velké hráčky, který už Kuzna má. Ty hledíš na to, že Kuznětsova nehrála famózní tenis půl roku, ale nedíváš se, že polovina TOP 10 ho nehraje už pár sezon, šmudlo. Federer taky nehrál bůhví jaký tenis od Australian Open a je osobnost? I tenisová osobnost má právo selhat. V TOP 10 jsou převážně mladé hráčky, co toho v tenise zatím tolik nedokázaly a nepřesvědčily. Když nepočítám Schiavone a Stosur. V prvním případě to platí ale také. Li? Radwanska? Jankovič? Co to je, Broži? To jsou osobnosti? No teeeda. :)) Chápu, že obdivuješ mladé hráčky, ale dej jim prostor a nestav je hned na čelo ženského tenisu. Williamsky, Henin a Clijsters s Mashou pro to, aby hrály na vrcholu musely něco udělat. Smutné, že k vrcholu ženského tenisu letos stačí vyhrát velký turnaj anebo udělat dobrý výsledek na grandslamu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ok, Jankovič možná ano, dejme tomu. Ale Radwanska místo Henin? Nedělej ze sebe Brože. :/ Henin nikdy neklesne na úroveň Radwanské a to mám Agnieszku rád, ale má ještě řádný kus cesty před sebou. A hlavně jí stále něco chybí i co se herního projevu týče, aby si připsala více úspěchů. Jinak souhlasím s tvým žebříčkem. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
1. Wozniacki
2. Radwanska
3. Azarenka
4. Schiavone
5. Jankovič
6. Ivanovič
7. Li
8. Pavlyuchenka
9. Bartoli
10.Wickmayer
----------------
52. Kuznětsova
80. Sharapova
120. Serena
183. Henin
Reagovat
smazaný uživatel
To je skutečně už komedie. Šášo, já jsem nikdy narozdíl od tebe žebříček nezpochybňoval, protože do systému jeho počítání docela dobře vidím.
hehe, nehrála famózní tenis.... Kuzna ale od ledna do července nehrála vůbec nic, i loni po zisku GS titulu měla taky extra dlouhý výpadek až do Pekingu.
A Stosur (zajisté taky osobnost) měla přesvědčit kdy? Singl, co má nějakou úroveň, hraje teprve druhým rokem. Dřív bývala výbornou deblistkou.

Inferióre, bude dneska pro pobavení ještě nějaký blábol nebo si máme počkat až na zítřek?
Reagovat
smazaný uživatel
Broži, já vím, že chceš abych zase podle Tebe ztratil elán sem psát, ale myslím, že Tobě se to nepodaří. :)) Za každou cenu chceš být ústřední postavou fóra, ale děláš to moc nápadně. ;) Tak ono počítání bodů do žebříčku není kumšt rozumět, tomu rozumí každý, kdo se tenisem zabývá. Clijsters, Henin nehrály bohužel dlouho a proto zákonitě nemůžou být hned na vrcholu, i když Clijsters se to povedlo během roku. :)) Což je obdivuhodné. Henin měla kratší čas, navíc je zraněná. Vše je jen otázkou času, kdy trio Sharapova, Henin a Kuzna vystřídají tři hráčky v TOP 10. Můžeš hádat, kdo to bude.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist