Jsi podrazák, pustil se Becker na sociálních sítích do Kyrgiose. A ty zas hloupější, než jsem si myslel, odpověděl Australan

30. 6. 2020, 14:12
Aktuality 17
Nick Kyrgios ve včerejším videu zkritizoval Alexandera Zvereva, který se zúčastnil Adria Tour a přislíbil 14denní karanténu. Tu však nedodržel, když se v neděli vydal na párty. Na video australského bouřliváka reagoval bývalý německý tenista Boris Becker, jenž temperamentního rodáka z Canberry označil za podrazáka. Kyrgios byl s odpovědí pohotový.
Boris Becker

Zverev se zúčastnil druhého dílu Adria Tour, během které se nakazili čtyři tenisté včetně světové jedničky a pořadatele Novaka Djokoviče a další lidé. Test měl německý talent negativní, nicméně na sociálních sítích přislíbil, že raději stráví příštích 14 dní v domácí izolaci. Nevydrželo mu to však ani týden a v neděli se zúčastnil párty ve francouzském městečku Éze.

To se nelíbilo Kyrgiosovi. "Když už teda svůj manažerský tým pověříš tím, aby na sociální sítě napsali, že jdeš do karantény, tak ji aspoň dodržuj. Ježiši, stačilo strávit 14 dní se svojí přítelkyní. Fakt mě to štve. Tenhle tenisový svět mě vážně štve. To jste vážně všichni takoví sobci?"

Jednání Kyrgiose se zase nezamlouvá bývalé světové jedničce Beckerovi. "Nemám rád podrazáky! Nikdo, kdo takhle mluví o svém kolegovi, nemůže být můj přítel! Podívej se do zrcadla," napsal Becker na svůj Twitter a označil Kyrgiose.

Australský bouřlivák měl hned odpověď. "Proboha, Borisi, já tady s nikým nesoutěžím ani se nikoho nesnažím pošpinit. Jedná se o pandemii a pokud je někdo takový idiot jako Alex, tak nebudu mlčet. Jsi hloupější, než jsem si myslel."

Jeden z fanoušků Beckerovi odpověděl, že každý by měl za své činy přijmout zodpovědnost. S tím sice šestinásobný grandslamový šampion souhlasí, ale podle něj by se to mělo řešit v tichosti, jak je dle jeho názoru ve sportovním světě zvykem. Přitom sám Zvereva zkritizoval.

"Alexander Zverev porušil karanténu a měl by se za sebe stydět! Je vzorem pro mnoho tenisových fanoušků a hvězdou budoucnosti. Přesto nemám rád krysy," narážel už před několika hodinami na jednání Kyrgiose.

Poté jako kdyby se snažil temperamentnímu Australanovi vlichotit. "Doufám, že Nick Kyrgios naplní svůj potenciál a vyhraje grandslam. Vzmuž se a ukaž, co v tobě je!" I tentokrát byl Kyrgios s odpovědí pohotový. "Proč teď mluvíš o tenise? S tenisem to přece nemá nic společného, ne? Co kdyby se raději vzmužil chlápek, kterého tak obhajuješ, a přišel s nějakým vysvětlením a ne další omluvou, kterou napíše jeho tým?"

Zverev se k situaci stále nevyjádřil.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

17
Přidat komentář
Mayo
Boris si isto niečo ulial zase :D :D :D :)
Reagovat
Grape
Nevěřil bych, že to někdy napíšu, ale z této "debaty" vychází rozhodně lépe Kyrgios.
Reagovat
annah
Proti Beckerovi to není nic těžkého... :-))
Reagovat
Grape
Taky pravda :-)
Reagovat
Pavol
Ale nemusí sa báť ešte sa o ňom bude veľa písať lebo HMOTA ho vyrieši.
Reagovat
lvicek
Ten posledni odstavec me nejvice pobavil :D.
Reagovat
jirkaS
mě poslední věta
něco jako: "A co na to Jan Tleskač?"
:-D
Reagovat
lvicek
No vsak tak jsem to myslela :D.
Reagovat
smazaný uživatel
A že uhorková sezóna, dámi a páni.

Tento súbo je lepší, než celá tenisová sezóna na prelome júna/júla..
Reagovat
Maarek
Celé to mělo ještě pokračování, když Kyrgios na Twitteru střelil do Beckera.
Kyrgios: ?Boris Becker is a bigger doughnut than I thought. Can hit a volley, obviously not the sharpest tool in the shed though.?
Becker: "You are funny guy ....how is it down under? Respect all the guidelines?"
Kyrgios: "Haha nah bro I?m good, don?t act like you?re my friend now because you got sat down."
Reagovat
smazaný uživatel
Becker by v první řadě neměl vůbec vystupovat na veřejnosti.

Duel Becker - Kyrgios je fakt pecka. To je jako dát proti sobě do klece dva sériové vrahy. Je nemůže nikdo brát vážně.
Reagovat
Mantra
nevím jak grék ale Borisko je zosobnění podrazu, stačil by seznam těch, kterým cosi nasliboval, zkasíroval a tradá, jenže to by bylo dlouhé čtení,to se na soc-sítě nehodí
Reagovat
Krisboy
Já jsem ještě hloupějši, než Boris. Proč je Gyros podrazák?
Reagovat
paddy
že do vlastních řad se nestřílí
Reagovat
misoSK
To som nepochopil ani ja, ale všetky tie príspevky Beckera sú bez hlavy a päty.
Reagovat
Krisboy
Taky si myslím, že chyba bude spíše u něj.
Reagovat
jirkaS
asi mu houklo z těch exekucí :-D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist