Karolína Plíšková se prvního grandslamového titulu nedočkala ani ve Wimbledonu, ve finále prohrála s Bartyovou

10. 7. 2021, 14:45
Aktuality 548
WIMBLEDON - Karolína Plíšková ani ve svém druhém grandslamovém finále na premiérový titul z podniků velké čtyřky nedosáhla. Ve finále Wimbledonu prohrála 3-6 7-6(4) 3-6 se světovou jedničkou Ashleigh Bartyovou, která zvládla i své druhé finále na grandslamech a stala se první australskou vítězkou nejslavnějšího turnaje světa od triumfu Evonne Goolagongové v roce 1980.
A. Bartyová a K. Plíšková (© AFP)

Karolína Plíšková bude určitě s odstupem času své letošní vystoupení ve Wimbledonu hodnotit pozitivně. Nejslavnější turnaj světa byl jejím nejhorším grandslamem, až v letošním ročníku dokázala projít přes osmifinále. V All England Clubu možná definitivně zlomila trápení od loňského lednového triumfu v Brisbane, když využila příznivého losu a postoupila do semifinále. V tu chvíli se stala teprve šestou aktivní hráčkou, která dokázala do semifinále dojít na všech podnicích velké čtyřky.

V semifinále navíc vyřadila favorizovanou Arynu Sabalenkovou a podruhé v kariéře postoupila do finále největších akcí. V něm opět vyhrála druhou sadu, stejně jako na US Open 2016 (porážka 3-6 6-4 4-6 s Angelique Kerberovou) však ve třech setech padla. Tentokrát byla nad její síly největší favoritka turnaje a světová jednička Ashleigh Bartyová, s níž prohrála již počtvrté v řadě. Třetí set finále Wimbledonu rozhodoval poprvé od roku 2012.

Plíšková na kurt nastupovala s úsměvem, ale jakmile utkání začalo, dostavila se obrovská nervozita. Devětadvacetiletá Češka se nemohla opřít o servis, podávala pomalejší rychlostí než obvykle, hůře se pohybovala a na výsledkovou tabuli se dostala až po 14 prohraných fiftýnech. Bartyové pak sice dvakrát sebrala servis, jenže vlastní uhájila jen jednou a po půl hodině hry věděla, že pokud chce zvítězit, bude muset nastartovat obrat.

Za stavu 3-6 1-3 už to s Plíškovou vypadalo hodně špatně, třemi suverénně vyhranými gamy však vývoj otočila. Další ztráta podání bývalé světové jedničky přišla v 11. gamu, Bartyová ale znervózněla, zápas doservírovat nezvládla a Plíšková po vyhraném tie-breaku srovnala.

Jenže psychickou výhodu nevyužila a hned své první podání po laciných chybách a pokaženém nalitém voleji odevzdala. Bartyová si náskok držela a dostala další šanci utkání doservírovat. Tentokrát byla úspěšná, ačkoli Plíšková měla k dispozici brejkbol.

"Užila jsem si na tomhle kurtu každou minutu," řekla Plíšková po finále na kurtu a dojetím se rozplakala. Diváci ji odměnili potleskem. "Nikdy nepláču. Ash odehrála skvělý zápas. Bojovala jsem, co jsem mohla. Nakonec je jedno, jakou trofej mám, byly to skvělé dva týdny," uvedla česká tenistka.

Poprvé v historii (bez ohledu na pohlaví) mohlo Česko slavit dva grandslamové triumfy po sobě, Plíšková ovšem na senzační prvenství Barbory Krejčíkové na nedávném French Open nenavázala. Rodačka z Loun prohrála poslední tři finále (na antuce v Římě loni vzdala a letos neuhrála jediný game) a zhoršila si svou bilanci v soubojích o titul na 16-15.

Plíšková se ve čtvrtek stala teprve čtvrtou českou finalistkou Wimbledonu v otevřené éře tenisu - Hana Mandlíková (finále 1981 a 1986), Jana Novotná (triumf 1998 a finále 1993 a 1997) a Petra Kvitová (triumfy 2011 a 2014).

Pětadvacetiletá Bartyová i ve svém druhém grandslamovém finále čelila české protivnici, předloni na pařížské antuce nedala šanci Markétě Vondroušové. Svou sbírku trofejí rozšířila o 12. kousek, kariérní finálovou bilanci si vylepšila na 12-6 a tu letošní na 4-1.

Rodačka z Ipswiche se stala čtvrtou tenistkou, jež ve Wimbledonu ovládla dívčí juniorku (2011) i dvouhru žen (Ann Jonesová, Martina Hingisová a Amélie Mauresmová).

Pro Austrálii získala první wimbledonský titul od roku 1980, kdy se v tenisovém svatostánku radovala Evonne Goolagongová, jejímiž šaty se k 50letému výročí jejího prvního triumfu nechala inspirovat. Z Australanek v All England Clubu zvítězila ještě rekordmanka v počtu grandslamových trofejí Margaret Courtová, rozená Smithová (1963, 1965 a 1970).

"Je to neuvěřitelné," řekla Bartyová a gratulovala Plíškové ke skvělému turnaji. "Naše vzájemné souboje mám ráda a věřím, že přijdou další," dodala Australanka, která za výhru získala 1,7 milionu liber (v přepočtu 49,3 milionu korun). "Moc jsem toho před finále nenaspala a měla pochybnosti, co se stane, když... Ale je to splněný sen a doufám, že je na mě Evonne pyšná," dodala.

Plíšková se díky finále ve světovém hodnocení vrátí do Top 10 a na post české jedničky, v pondělí bude světovou sedmičkou. Bartyová zase navýší svůj náskok v čele žebříčku.


Plíškové k vydařenému Wimbledonu gratulovala i Kvitová
Karolína Plíšková sice padla ve finále Wimbledonu, ale za výkony i bojovnost ve finále si vysloužila uznání. K životnímu vystoupení na londýnské trávě krajance gratulovala i dvojnásobná vítězka z All England Clubu Petra Kvitová.

"Gratuluji taky Karolíně ke skvělému turnaji," napsala vítězka Wimbledonu z let 2011 a 2014 na sociálních sítích pod gratulaci Australance Ashleigh Bartyové. "Tohle je neobyčejný moment a zasloužený. Nad tenhle pocit není," uvedla Kvitová.

Plíšková začala finále značně nervózně a zdálo se, že utkání bude jasnou záležitostí. Ale Češka se postupně zlepšila a donutila světovou jedničku Bartyovou bojovat ve třech setech. "Zaslouží si uznání, že to v druhé sadě nezabalila, bojovala a udělala z finále skvělé představení," řekl sedminásobný grandslamový vítěz Mats Wilander při komentování pro stanici Eurosport.

Proměnu Plíškové ve finále ocenily i další bývalé hvězdy. "Je jinou hráčkou. Takhle jsme mysleli, že bude hrát od začátku. Dostala Bartyovou pod tlak a je vidět, čeho je schopna," řekl trojnásobný vítěz Wimbledonu John McEnroe během obratu v druhé sadě při komentování pro BBC.

"Plíšková na sebe může být za uplynulých čtrnáct dnů pyšná," připomněla bývalá světová jednička Tracy Austinová, že česká tenistka hrála první finále Wimbledonu, do kterého se dostala po nepříliš oslnivé sezoně. K duelu dodala: "Odvedla skvělou práci, jak se dostala zpátky do zápasu."

• WIMBLEDON •
Londýn, Velká Británie, tráva, 35.016.000 liber
sobotní výsledky (10. 7. 2021)
• Dvouhra - finále •
Bartyová (1-Austr.) - Kar. Plíšková (8-ČR) 6-3 6-7(4) 6-3
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

548
Přidat komentář
Blondie
Tak jsem se včera vrátila zpátky do civilizace z lovu - jako první stavba mě přivítalo vinařství, tož jsem si během 20 minut dala 3 deci Sylvánského zeleného, nějakou Rulandu na odvahu a mrkla na výsledek.

Tož už bez emocí:

Obrovská gratulace Ash, která je mému srdci blízká. Ve finále bych sice fandila každé soupeřce Karolíny, ale tady jsem to měla ulehčené roky skutečných sympatií. Takže blahopřání, a to skutečně srdečné!

Ale stejně tak blahopřeji Karolíně ke skvělému turnaji, kdy dokonale využila dobrý los (což je taky známka dobré hráčky), se Sabalenkou předvedla obrovské sebevědomí i bojovnost a padla v bitvě s lepší. Jestli si udrží tenhle ne snad ani level, ale DRIVE, tak se jí budou soupeřky bát ještě dlouhá léta. Do finále GS může dojít klidně několikrát - zda ji hlava pustí až k vítězství jako ty skutečné šampionky, nebo se jí stejně jako včera zmocní nervozita, je otázka. Ale když bude pokračovat v nastoleném trendu, rozhodně půjde vstříc situaci, kdy bude jednou už ostřílená a proti ní bude hrát nějaká vyjukaná novicka. I kdyby ji dřív nepodržela hlava, tak jednou si tu šanci vybojuje. Nemyslím si, že to byla poslední šance, jak tvrdí různí mudrci. Ukázala, že na to pořád má. Na druhou stranu... nejsem si jista, zda zase neukázala to, na co poukazují kritici - že když nejde servis, tak jen plán B není úplně pecka věc. Ale na tom lze zapracovat. Už teď byl viděn daleko lepší pohyb.
Reagovat
Blondie
A neodpustím si trošku filozofování a psychologie :-)

V prvé řadě musí být pro Karolínu velice hřejivé, že ani poměrně dlouhá doba neúspěchů neznamenala nějaké osobní ztráty a ti blízcí jí pořád stojí po boku. To je výrazně důležitější než nějaká trofej. Jelikož proti ní mám něco jen v tenise, tohle mi udělalo radost a i ten Hrdlička, co tam byl očividně úplně ve stresu a hrozně jí fandil, mě dojal. Asi jsem naivní, ale... :D

Čekala jsem, co s ní udělá vypadnutí z TOP10, kdd už měla poprávu v podstatě svou podepsanou židli. Mohlo to jít oběma směry a ona to pojala jako impuls. Dobrý :)

A furt si myslím, že se akorát potvrdila moje teorie, že Karolínu "brzdí" (nemyšleno zle) méně úspěšná sestra, která pracuje ve stejném oboru. Za mě není náhoda, že když sestra oznámila velmi šťastnou událost v soukromém životě, Karolína si najednou mohla "dovolit" rozpoutat svůj potenciál naplno.

Tož emoce byly, Češka ve finále byla, skvělá a sympatická šampionka... za mě spokojenost :)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Kristýna zásnuby bo co?
Sylvánské zelené jsem tedy neměl ani nepamatuju. Ale nedávno jsem si dopřál Rulandské šedé dovezené ze sklipku z Moravy a docela jsem si ho užilsmile
Jinak je zajímavé, že Ash mají rádi mj i ti, co se většinou na ničem neshodnou. Hodně mě překvapilo, protože jsem netušil, že má dlouho přítele. Záběry z útrob stadionu byly super, emocionální, zvlášť jak se dívala na svoje jméno mezi vítězi, to bylo sladkýsmile
Překvapilo mě a nevím tedy, proč ji nemá ráda Fandina.
Reagovat
Blondie
Jojo, Týna je šťastná a zasnoubená = sestra má "povolení" zaválet na kurtech :-)

Je vidět, že se mají rády.

Ash... to je taková australská Petra smile
A jinak mi chybí dokoukat 3. set, včera jsem po prvních dvou odpadla a usnula.
Tak víš co, nemohu vytýkat Fandině, že nemá ráda Ash, když sama bez většího důvodu nemohu Karolínu.

RŠ bylo takové matné, nemělo jiskru. To Sylvánské zelené mají málokdy, tak jsem sáhla po polosuchém a libovala jsem si velice :D
Reagovat
Petr_Fisk
To s tím "povolením" to je hodně zajímavá věc.
Reagovat
Blondie
Jojo, opravdu si myslím, že to, že dělají stejný sport a jedné se hodně daří, druhé tak ne, dělá u Karolíny strašně, strašně moc. Myslím, že kdyby Týna pověsila raketu na hřebík, tak bychom se hodně divili. Nebo minimálně v těch letech, kdy byla Plíšková fakt na špici.

Tím spíš, že se ty holky mají rády - a samy přiznávají, že ten výkonostní rozdíl (natož když za úspěšnější na začátku platila Týna) jim dal celkem zabrat.

Ono není vůbec snadné být ve stejném oboru lepší a úspěšnější než ti, které máme rádi. Podvědomí prostě pracuje.
Reagovat
Petr_Fisk
Když pominu variantu, že Kr. musí skončit, aby se Karo mohla uvolnit, tak věřím, že je ještě jedna cesta.
Sednou si spolu, vyříkají si to a Kr. řekne Karolíně, ať pro ni vyhraje GS, že jí tím udělá největší radost. (pochopitelně to ale musí myslet upřímně).
Reagovat
Blondie
Jsem si poměrně dost jista, že to, co říkáš, už DÁVNO udělaly.

Ale jak říkám, podvědomí je prostě sviňárna.
Karolína může vědět, že ji sestra miluje a že jí titul přeje (byť jí ho může závidět a může ji hrozně mrzet, že ho nevyhrála sama - což jsou NORMÁLNÍ emoce). Ale pořád platí, že čím úspěšnější Karolína je, tím víc automaticky Týnu odsouvá do pozice té neúspěšné. A ten GS je na to to finální a brutálně tvrdé razítko.

Tohle prostě člověk na bázi "ségra, jeď, já ti to přeju," nevyřeší.

Dokonce jsem se o tom bavila s jednou psychoanalytičkou a ta rozhodně nebyla k mé spekulaci v opozici :-)
Reagovat
Petr_Fisk
Souhlas s DÁVNO...
Problém je v tom, že Kristýna na to dlouhodobě zvysoka "mastí" a užívá si života na rozdíl od sveřepě usilující Karolíny.
Už tady je rozpor, protože Kristýně by mělo být (v rámci napojení) být blbé se (tenisově) poflakovat, když ségra (tenisově)dře.
Reagovat
Blondie
Už tady je rozpor, protože Kristýně by mělo být (v rámci napojení) být blbé se (tenisově) poflakovat, když ségra (tenisově)dře.

To si vůbec nemyslím :)
Racionálně možná ano, ale jinak... ona je to taky obrana, víš? Kdyby Týna dřela stejně jako Karo a výsledky se nedostavily, bylo by to ještě 10x bolestnější.

No takhle to řeknu: nemají to ty dvě vůbec lehké.
Reagovat
Petr_Fisk
Ber to jen jako abstraktní akademickou diskuzi.
Víme o tom oba hodně málo...smile
Ale...třeba...
Kdyby Týna dřela jako Karo, tak by třeba byla úspěšnější, když bývala talentovanější.
A kdyby....třeba...dřely obě, tak bychom...třeba...měly neustále světovou jedničku a dvojku a ty by rotovaly na žebříčku...
Ale to by často hrály spolu a máme tady jakýsi systémový zádrhel...nebo co...smile
Reagovat
Petr_Fisk
měli...smile
Reagovat
lvicek
Jednicka a dvojka se naopak zas tak casto nepotkavaj, to by pro ne byly docela bezpecne pozice :D.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Tak to je podobné i s tou RŠ, člověk musí mít tu specifickou chuť rád a ještě musí být povedená. Třeba RB je taková jasnější, líp se pije a i když není zrovna top.
Nejzajímavější set byl určitě druhý. Ale i tak se dá i na ten třetí podívat. Jak potvrdila i Ash, restarovala se a bylo to znat.
Reagovat
annah
Sylván zelený (polosuchý) je moje nejoblíbenější značka. Jinou piju málokdy.. Je to lahoda. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
bylo by dobry, kdyz pouzivas "bo", vedet, co to slovo vlastne znamena
Reagovat
tommr
zajímavá teorie. Nemyslím si ale, že by ohledy na Kristýnu nějak zásadně brzdily Karolínin tenisový rozlet ...
Co je ale nepochybné je to, že jí to brzdí ve vzájemných zápasech. Jejich bilance 5:5 je prostě absurdní a jasně to ukazuje, že Karolína Kristýnu ve vzájemných zápasech šetří a nehraje proti ní naplno ...
Reagovat
horska.kraslice
Tohle je takový racionální pohled. Ale je třeba zdůraznit, že jsou to nejen sestry, ale dvojčata, což je ještě něco jiného, tam existuje něco silně biologicky daného, co je propojuje, a někdy je to i na hranici vědomí nebo skryto v nevědomí.
Reagovat
Blondie
To není na úrovni dané rozumem. To prostě neovlivníš nějakou úvahou ve stylu "však mi to ségra přeje, sama mi to říkala, fandí mi a když vyhraju ten titul, tak jí koupím Bávo" :) to je někde hluboko.
Reagovat
Petr_Fisk
A koho jsi ulovila?...smile
Reagovat
Blondie
Pisilu čáponohou! :D
Reagovat
Petr_Fisk
Cože..? smile.
To je určitě jen nějaké krycí jméno pro dvoumetrového blonďatého, modrokého milionáře, abstinenta a nekuřáka.
Reagovat
Blondie
A nemohl by být tmavovlasý, prosím?
Modré oči bych asi prominula.
Toho abstinenta se jako Moravačka pokusím vydýchat smile
Reagovat
Petr_Fisk
Neboj,
poslední takový byl vyhuben v roce 1857.
Tak to já jako bývalý obyvatel Jobska, modrooký, nekuřák, neabstinent mám možná i šanci.
Pisilu neznám, ta se na Islandu nevyskytuje, ale jinak mám spousty zážitků s papuchalky, orly, chaluhami, kormorány, sněžnými kury, labutěmi, bekasinami atd. atd.
Reagovat
Blondie
Awww.
A polární lišky? :)
Reagovat
Petr_Fisk
Já myslel, že jsi na ty ptáky.
Jo, lišky taky a delfíni a velryby, a taky lososi, ďasi mořští, vlkouši, platýsi,atd...atd..
A hlavně a to je pro mě nejdůležitější, málo lidí a ve vnitrozemí obzvlášť.
Když jsem byl od června 2018 nonstop v Kverkfjöll, tak jsem čtyři měsíce nepotkal člověka, neřešil datum ani čas a byl neskonale šťastný...koupal se v horkém potoce a horkém vodopádu, ťapal s mačkami a cepínem po ledovcích...a jen vítr byl můj kamarád.
Reagovat
Blondie
Já jsem na lišky, vlky, velké kočky a delfíny
Reagovat
Petr_Fisk
Já jsem vlk a tak asi nejraději mám vlky...a pak třeba rorýsy, vrabce a velryby.
Ale to je těžké takhle..asi mám rád všechny.
Reagovat
gigin
Kačena - královna zvířat.
Reagovat
Blondie
To byla bajka, ne? :)

Zvířata se hádala, které z nich je nejlepší a tedy jejich králem. Kachna se chvástala, že je to právě ona - přece umí lítat, taky plave no a na zemi přece taky chodí. Je nejuniverzálnější, takže i nejlepší! Jenže jelen ji vyzval k běhu a kachna si ani neškrtla. Losos k závodům v plavání a kachna neměla šanci. Orel ji provokoval k vzletu k výšinám a ona opět drtivě prohrála. Pointa? Lepší je umět třeba jen něco, ale zato opravdu pořádně :D
Reagovat
gigin
Pečená jsem myslel. Taky bajka.
Reagovat
Blondie
Tak tady se přít nebudu :D :D
S červeným zelím... mmm!
Reagovat
Vlk-v-trave
Vlk je tu jen jeden, tak bacha! :D
Reagovat
Petr_Fisk
Před nějakým rokem jsi mi sám psal, ať to tu používám a já Ti odepisoval, že Ti nepolezu veřejně do teritoria. Takže na to myslím a jsem tu v utajení...:)
Reagovat
Blondie
Se mi to smazalo.

Já jsem na lišky, vlky, velké kočky a delfíny. Ptáci mají také své kouzlo, hlavně pro mě pěvci, dravci a kolibříci.

Island závidím, máš nějaké fotky?
Hlavně teda zvířat, ale i sopky jsou super.

Ráda bych se tam podívala, ale bohužel... peníze nejsou takový problém, ale to letadlo... to letadlo prostě asi nikdy nedám :(
Reagovat
Petr_Fisk
Já se mezi ČR a Is přesouvám většinou autem a na lodi.
Reagovat
Petr_Fisk
Fotek za ty roky (20let) už asi i miliony, ale nedávám to na web.
Reagovat
Petr_Fisk
Vyskytujícího se u Hodonína...
Reagovat
Blondie
A ještě jedna věc. Myslím, že Karolíně pomohl i ten Řím.

Když tehdy dostala dva kanáry, zase to mohlo skončit dvěma způsoby. Buď hrůzou z toho, co se bude dít dál, nebo zjištěním, že ta noční můra (dostanu se do finále, ale někdo mě tam znemožní 0:6, 0:6) vlastně po týdnu skončí, život jde dál a vlastně se až na jeden totálně pitomej den nestalo. Život neskončil, manžel neodešel, trenér mě neposlal do háje. Za týden začíná nový turnaj.

První případ je podle mě Eugenie Bouchard, u které jsem přesvědčena, že jí kanár ve Wimbledu zničil tak, že jí v podstatě ukončil tu zářivou kariéru. Jen si to představte - roky, už od dětství o něčem strašně sníte, pak je to tady, máte šanci....... a někdo vás před světem v daném sportu znemožní... to musí být peklo.

Karolína si s tím poradila líp.

***

Jinak jsem to dokoukala a zase klobouk dolů nad tím, jak Karolína tu prohru unesla. Myslím, že si včera získala mnoho fandů.
Reagovat
petrulinka
K životnímu vystoupení na londýnské trávě krajance blahopřála i Petra Kvitová.

"Gratuluji taky Karolíně ke skvělému turnaji," napsala vítězka Wimbledonu z let 2011 a 2014 na sociálních sítích pod gratulaci Bartyové. "Tohle je neobyčejný moment a zasloužený. Nad tenhle pocit není," uvedla Kvitová.
Reagovat
com
beztak keca.. Karolinu nemusi, tak pochybuju, ze by chtela aby taky vyhrala Wimbledon smile
Reagovat
Blondie
Víš, to jsou věci, které právě někteří lidé tvého typu nikdy nepochopí :)

Já klidně věřím, že Petra se včera buď nekoukala, nebo fandila Ash. Klidně věřím, že mohla mít dokonce radost, že je pořád jedinou aktivní českou hráčkou, která Wimbledon má.

Ale jsou i věci jako empatie, zdvořilost a takt ;) jako že můžeme třeba poblahopřát k dobrému výkonu, který Plíšková skutečně předvedla.

Jen děcko vidí svět jen B/W.
Ale je pravda, že tahle společnost je plná děcek v mnohadesetiletých tělech :P
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
Torn
Tak zrovna Petra ty pocity z AO zná, takže asi ví, jak se cejtí.
Reagovat
Petr_Fisk
To se vzájemně nevylučuje.
Ikdyž třeba nefunguje chemie, tak někdo může tomu druhému upřímně pogratulovat.
Reagovat
petrulinka
Karolína nepatří mezi mé favoritky, ale to neznamená, že jí nebudu blahopřát k velkému úspěchu. Určitě se nesnížím k tomu, co tady předvádíš ty ohledně Petry, protože to je ubohost sama.
Reagovat
Drzymalski
Klišé v titulku? Plechovka předvedla dechberoucí přesnost ve výměnách. Často sedaly její míče k lajnám a do rohů s až nelidskou přesností. Byla jako stroj. Bohužel. Její drobné výpadky a zázračné míče Ash rozhodly o výsledku. Pro Káju se ve Wimblu vše sešlo. Forma, los, pohoda. Škoda že toho nevyužila. Opakovat se to v jejím případě už nemusí.
Reagovat
stefankelner
Ako mohla na tráve prehrať s o 20cm nižšou hráčkou?! A dať menej es! Ešte že je nádherná žena...
Reagovat
lars
asi ji znervoznil princuv castejsi pohled na ni :)
Reagovat
FulnekUltras
maloburžoazní dušička hned pookřála
Reagovat
FulnekUltras
mnooo... ale samozřejmě podle vkusu každého soudruha... smile
Reagovat
turista
Škoda že to nedopadlo. I tak velké uznání pro Karolínu.
Reagovat
FulnekUltras
spokojenost vládne, nikomu nic nedlužíme ;-)
Reagovat
FulnekUltras
a přírodní zákony stále fungují...

https://www.youtube.com/watch?v=pdhwkWET1Jw

https://www.youtube.com/watch?v=dHJQcFEyFbI

...i navzdory všem fanatikům a šíleným krávám

https://www.youtube.com/watch?v=gIh8HtGsIQA
Reagovat
smazaný uživatel
https://twitter.com/Wimbledon/status/1413883380454903811/photo/1
Reagovat
FulnekUltras
pěkné ;-)
Reagovat
Cico93
Veľká škoda, že si Karolína nepreniela momentum z konca 2 setu aj do 3. Barty mala rozklepanu ruku ale Karolína ju svojou odovzdanou hrou v 3 sete ihneď vrátila na koňa a bolo hotovo.
Môžme veriť v ďalšiu šancu, ale je nesmierne ťažké sa v tak vyrovnanom poli dostať do finále GS.

Inak mám pocit, že tenistky ktoré by si to za tie roky tak nejak zaslúžili tak just im nepraju ani okolností a pavúk sa skôr vyčisti tenistkam pre ktoré to je jediný úspech v kariére a majú GS lebo ho skrátka niekto vyhrať musí...

Každopádne držím palce do ďalších bojov.
Reagovat
tommr
dneska to byl tragickej den pro náš tenis. Naše holky prohrály všechno co se dalo - ve Wimbledonu i v Praze - a dokonce prohrály i Rusky v deblu takže Mertensová ted bude mít na Báru obrovskej náskok ... smile
Reagovat
zfloyd
co je na druhým místě tak tragickýho ,třeba amaričanky by oblízly všech deset být na tom jako naše holky
Reagovat
tommr
já píšu jen o výsledcích dnešního dne ve kterým jsme nezaznamenali ani jedinou výhru a asi tucet porážek ... smile
Jinak postup do finále Wimbledonu je samozřejmě nutno brát jako velkej úspěch ... smile
Reagovat
Petr_Fisk
Karolína sehrála se světovou jedničkou, téměř vyrovnaný zápas a ještě ke všemu na trávě a ještě ke všemu ve finále Wimbledonu.
Všechno ostatní včera byly proti tomu naprosté tenisové prkotiny...
Když tady čtu různé příspěvky, tak se mi neustále vybavuje Werichova pohádka "O zlaté rybce"...
Reagovat
Blondie
smile
Reagovat
zfloyd
Tak princezny Zubejdy nakonec rusky udolaly smile
Reagovat
Torn
Semifinále mi přišlo víc bojovnější. To finále bylo trochu ustrašené od obou hráček, ale nakonec byla víc nervózní Kája. Možná kdyby měla ve finále soupeřku, kterou nemá ráda, možná by se dokázala víc v hlavě odprostit.

Dneska byla sice Barty hratelná, ale Kája toho nedokázala úplně využít. Byla moc svázaná tíhou okamžiku a bylo vidět, že se bojí hrát jako ve čtvrtek.

Ostuda to nebyla a úspěch je to veliký. Ceremoniál mi přišel hezký. I publikum asi trochu víc fandilo Káje. I Kate se ke káje měla.

Ash gratuluju, protože je to fajn holka a zasloužila si to. Jestli Karolína vyhraje GS? Těžko soudit, ale pravda je taková, že naděje umírá poslední.

Kájo, poslouchej Sashu, myslí to s tebou dobře. Letos je OH a ještě US Open. Nemá smysl to zabalit, prostě si to užíj a ono to třeba zase klapne. :)smilesmile
Reagovat
FulnekUltras
jó SaSHa, to je teda kauf... ;-)
Reagovat
Torn
Já si myslím, že je. :D A není to jen můj názor.smile
Reagovat
FulnekUltras
Serenka je zde jistě tím správným měřítkem. ;-)
Reagovat
Torn
Právě proto...má zkušenosti. :)
Reagovat
FulnekUltras
které bych snad ani nechtěl zažít smile
Reagovat
Petr_Fisk
Kauf, nekauf...důležité je, že jsou oba naladění na stejnou vlnovou frekvenci.
Reagovat
FulnekUltras
tak to rozhodně ;-)))
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
com
hnus hnus hnus a jeste jednou hnus dneska.. smile dokazu pochopit, ze ji nesel servis, ale ze dneska nebehala tak jako v poslednich dvou tydnech a zejmena ten prvni set mela celkem na haku.. spoustu micku mohla v pohode dobehnout, ale nic.. nechapu..
Ale tak, abych jen nekritizoval.. Na druhou stranu hrat finale GS proti sverovy jednicce, nebo jako v pripade 2016 proti dvojce, ktera se jednickou stala je fakt na ho*no smile No treba na US Open chytne do finale nekoho mimo top hracky jako to mela Krejcikova smile
Reagovat
tommr
hnus byl to co předváděla Bartyová, ale byla to bohužel velice účinná taktika ... smile
Karolína určitě neměla nic na háku - právě naopak. Na začátku byla ale tak nervózní že jí to svazovalo ruce i nohy ... smile
Reagovat
Mr.Pink
jaky hnus? co mas konkretne na mysli? ty jeji perfetkni fh winnery? nebo dokonaly servis? famozni slajzy? dobry pohyb, skvela technika a cit pro mic?
Reagovat
tommr
každej druhej úder slajz ... smile
Reagovat
Mr.Pink
a co je na nem spatneho? a kazdy druhy urcite ne, kaju prehravala i ve fh vymenach
Reagovat
tommr
mě se prostě z tý její hry dělá šoufl. Zlatá Wozniacká, zlatá Halepka - na tu jejich hru se dalo aspon koukat i když jsem jim taky nefandil ...
Reagovat
Mr.Pink
co si budeme povidat, kdyby takto hrala jedna z nasich hracek a byla uspesna, tak bys ten jeji slajz vyzdvihoval do nebes :)
Reagovat
Blondie
Asi tak.
Reagovat
Torn
Tommre, že ty seš míček?:D
Reagovat
Petr_Fisk
To se pak dá pochopit, pořád takhle příšerně rotovat, to asi musí lézt hodně na nervy...smile
Reagovat
PetaM
Někde je psáno, že údery musí být jen topspinové? :) Resp. dnes topspinové údery prohrály. Takže co je lepší? :D
Reagovat
Petr_Fisk
Ash je úderově kompletní hráčka.
Reagovat
Torn
Come, come....ty seš fakt prototyp českého fanouška. První set byla Kája totálně mimo, byla zatažená. Já jí chápu.
Reagovat
com
ja teda ne.. ja su nas*anej.. Bude ji odpusteno az bude titul z US Open smilesmile
Reagovat
Vlk-v-trave
Ztuhli se zpravidla nehybaji...nastesti se ve druhem setu rozdychala.

Dnes nepredvedla Ash sice zpravidla to, co opravdu dokaze, take nervozni, ale diky tomu jaky stylem hraje, a stretne se to se stylem Kaji, jsme mohli videt opravdu take krasne vymeny od druhe poloviny druheho setu, a nejen kolpasy, coz je pro finale dobre...

Krom toho Kaja opravdu hezky po prohre reagovala... a to si myslim bys mel docenit, kdyz jsi jeji fanda... ikdyz mam o tom celou dobu spis pochybnosti:))) a dost velke...jak te obcas prectu...
Reagovat
zfloyd
koukejte raději na čtyřhru - pěkný tenis
Reagovat
tommr
jen škoda, že tam místo Rusek nejsou Krejsi ... smile
Reagovat
zfloyd
rusky ve čtvrfinále utekly ze mečbolů , v semifinále po 2:5 ze tří mečbolů , ve finále zatím jen ze stavu 3:5
Reagovat
tommr
a když člověk jednou potřebuje aby vyhrály tak jako naschvál mečboly prošustrujou ... smile
Reagovat
tommr
na začátku to vypadalo na další ostudu á la Řím, na konci nechybělo moc a Karolína to ještě mohla otočit ... smile
Prohraný finále Karolínu i její fanoušky určitě bude ještě hodně dlouho bolet, ale s odstupem času to bude hodnoceno jako velkej úspěch. Karolína jednoznačně potvrdila, že patří mezi absolutní špičku. Hlavní ted bude aby Karolína pokračovala ve výborných výkonech z Wimbledonu i na dalších turnajích ... smile
Reagovat
cabuna
Ted na tiskovce se Káji ptali co se jí honilo hlavou na začátku ,když byla zamrzlá a bylo 14 bodů.Začala se smát a říkala ježíši druhá Italie tak to ne to se nesmí stát :-D
Reagovat
FulnekUltras
přehrává, nanynka, přehrává... smile
Reagovat
tommr
a co přehrává? To muselo napadnout každýho normálního člověka. Přehráváš dneska hlavně ty takže už začínáš srát i mě a to už je co říct .. smile
Reagovat
gigin
:DD chčím :DD
Reagovat
FulnekUltras
beru zcela vážně a ustupuji do předem připravených pozic smilesmilesmile
Reagovat
Petr_Fisk
smile
Reagovat
FulnekUltras
ale na petra - plech prostě nemá, přičemž v tomto případě jsou fanouškovské síly rozděleny podstatně asymetričtěji smile
Reagovat
steve79
Dneska hrala skvele, ale nestacilo to. Finale je uzasny vysledek! Tem co porad kritizujou vzkazuji, aby si to sli zkusit.
Reagovat
Fandina
že to Kája nedala, moc nechybělo. Podle mě byla málo agresivní, v SF se mi zdálo, že byla lepší, nicméně, v každém zápase jsou dvě hráčky a od toho se to odvíjí. Barty nemám ráda, o to víc mě mrzí, že to Káje nevyšlo. Ale jinak samozřejmě finále je super úspěch a to, že je to za posledních 53 let teprve 28 hráčka, která se dostala na všech čtyřech GS do semifinále svědčí o její celkové vyrovnanosti co se týká hraní ve špičce. Káje gratulka k finále.
Reagovat
Torn
Barty je skvělá holka a myslím si, že Kája je ráda, že prohrála s ní, když už. Agresivní málo byla, protože byla nervózní velkou část zápasu.
Reagovat
Fandina
Barty je mi protivná. Nevysvětluj mi, že není. Ty máš rád jahodovou já vanilkovou. Nenuť mě svoje chutě. Je malá a celkově je mi nesympatická i hrou.
Reagovat
Fandina
mně
Reagovat
Torn
Je malá .... tak jí nemáš ráda? :D Ok. Paní Vanilková. :D
Reagovat
gigin
Reagovat
tommr
v tom se shodnem. Sice respektuju její výsledky ale její hra je extrémně hnusná ...
Reagovat
FulnekUltras
zato maximálně účelná

Borgova hra ve své době působila podobně
Reagovat
Petr_Fisk
jj
Diváci už dávno spali na tribunách, čároví měli uslzené oči a byli zatuhlí v kříži a milý Björn neúnavně pokračoval ve svých strojových výměnách od základní čáry.
Reagovat
Mr.Pink
jeji hra je extremne ucinna, pohledna a technicky vyborna, ale ok, nebudu te presvedcovat, stejne to nema cenu :)
Reagovat
darek.vrana
Aspoň jednou za zápas kdyby zahrála ten bekhend lift...
Reagovat
Mr.Pink
tak se na ten zapas koukni jeste jednou, zahrala ho nekolikrat, dokonce tam bylo i nekolik winneru
Reagovat
darek.vrana
Fakt? Z liftovaného bekhendu? To si teda opravdu nevybavuju.
Reagovat
Mr.Pink
tak to bychom si jeste museli sjednodit terminilogii, zda zahrnout do uderu i primy uder, nebo jen udery se spodni a horni rotaci, nebo zda rozslisovat lift a topspin. ale zjednodusene, zahrala i neslajzovane bh a nektery skoncily winnerem
Reagovat
Fransoas
To co jí zdůrazňoval tým,to se Karolíně nepodařilo zopakovat.Bohužel nezopakovala level ze SF.Zajímavý moment je také v nastřílených esech.Spíš jsem předpokládal,že by jich měla mít víc Karolína.Po nepřesvědčivých výkonech před GS se jí ale podařil neskutečný úspěch i přesto,že titul nezískala - dokázala to aspoň zdramatizovat.Proti Bárty se hodně těžko hraje pokud nevychází servis.S tím souvisí i celková herní pohoda.
Reagovat
FulnekUltras
už jenom kvůli onomu týmu jsem opravdu rád, že její náhodné tažení Chrámem dnes právě tak zavčasu skončilo smile
Reagovat
Torn
Ty seš špína všech špín a ubožák všech ubožáků. Seš takovej ten připosranec, co vyleze, když je po bitvě. Nějaká Tampa je všem úplně ukradená, pochopíš to? :D A jestli exsituje karma, tak si najde tebe a doufám, že ti sežere obě ruce, aby taková vylízanina nemohla vůbec už nikam psát. Upřímně doufám, že ten blbinec, kterému se říká Fed Cup zruší, a pokud ne, tak opravdu těžce doufám, že Karolína se jim na to vysere a i Petra. :D
Reagovat
FulnekUltras
měl by ses léčit hlavně klidem ;-)))
Reagovat
Torn
Mně se ten zápas líbil, at dopadl, jak dopadl. Nicméně, ty tvoje pindy jsou otřesný. To, že ti tady nadávám, ještě neznamená, že nejsem v klidu. Prostě ti to říkám na přímo. Fulneku, seš nechutná špíná a tebe brzo dožene karma. Karolína možná GS nikdy nevyhraje, ale ty budeš umírat sám a dlouho. :D
Reagovat
FulnekUltras
za tu dnešní vrcholnou slast mi to stojí ;-)))
Reagovat
Torn
Víš, co je zajímavé, že mě by třeba nenapadlo mít radost z toho, že Petra projela AO. Ale tohle je holt o povaze a ty seš špína. :D
Reagovat
FulnekUltras
podle fangliček opravdu nefandím smile ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Barty s prepáčením ukazuje "jednoduchosť" ženského tenisu. Ak niekto pouziva mozog na okruhu, kde je rozum nedostatkový artikel, má okamžite náskok. Je nižšia ako protihráčky, Úderovo je mnohokrát slabšia, menej razantná, ale na rozdiel od Sabalenky a 90% zien má aj plán B, plán C.

Niekedy som ju vnímal ako "priemer v rámci Big10" s odstupom času uznávam, že je na miestach 1-3, do tejto skupinky radím aj Halep a Osaku.
Reagovat
FulnekUltras
smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
evik
Jak je ta Bárty maličká?smile
Reagovat
smazaný uživatel
A Craig Tizer co se každému posmívá tak ten měl dostat pohárem přes hlavu. Je škodolibej.
Reagovat
tommr
to je opravdu neskutečně nesympatickej týpek ... smile
Reagovat
smazaný uživatel
Nesympatičtejší než David Kotyza?
Craig je supersmile V lóži působí klidně, žádný afektovaný týpek.
https://www.youtube.com/watch?v=igKLRia3uyA
Reagovat
FulnekUltras
teď hokejově kraluje - ale pro Plecha bude karmickým prokletím už navždy. smile
Reagovat
FulnekUltras
aneb jak ztratit zprvu dobře navlečenou nit - trvale, na věčné časy a nikdy jinak
Reagovat
Torn
Já myslim, že ty dřív chcípneš. :D
Reagovat
FulnekUltras
mě žádná Tampa ne(s)pálí ;-)
Reagovat
Torn
Vůůůbec ne, proto o tom furt meleš. :D Seš špíná a ještě si nestojíš za svým. Chcípni. :D
Reagovat
FulnekUltras
viz výše smile
Reagovat
FulnekUltras
a mocně stíhá Novotnou s Mandlicí - no kdo to z našich sportovců dneska má ?

smilesmilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Torn
Jak smutný život Fulnek má. O mozek i penis přišel, tak alespoń kolem sebe plive, jako příkladná moraská špína. :D
Reagovat
FulnekUltras
nestrhni si pumpičku ;-)
Reagovat
aape
Jste hloupý hater smile
Reagovat
Pavol
Ale bojovnosť tam bola.
Reagovat
FulnekUltras
nezpochybnitelná odvaha tu a tam přidat do kroku a místy na to doslova šlápnout
Reagovat
Jan
škoda. Viděl jsem 3. set od stavu 2:0. Karolíně
snad chyběla trpělivost. V kritických chvílích to šlo do sítě nebo do outu. Také v případě nouzové obrany dávala Bartyové snadné míče k zabíjení, ale udělat to jinak umí jen Djokovič, Federer, Nadal. Byly tam nadějné brejkbaly, ale nedopadly. Letošní Wimbledon je pro české barvy neúspěchem. Ani KrejSi ani Plíšková trofej nezískaly, vypadla i Peschkeová v mixu. Ale co bychom chtěli po FO ? smile Samotný postup Plíškové do finále je ovšem dílčí obrovský úspěch a velké překvapení. Bohužel to nedopadlo.
Reagovat
FulnekUltras
bohužel pro českou maloburžoazii ;-)
Reagovat
EllNino
Neúspěch? :) finále GS je neúspěch?
Reagovat
gigin
Dílčí obrovský. Lidi jsou blázni.
Reagovat
Jan
Úspěch je vyhrát turnaj. Ostatní je neúspěch.
Reagovat
gigin
Já kdybych prohrál ve finále Wimblíku okamžitě ukončím kariéru,to je jasný.
Reagovat
cabuna
smilesmile Správně jediné možné rozhodnutísmile
Reagovat
evik
Kvitová taky neukončila kariéru, když prohrála v Austrálii ve finále.... taky s Bárty.smile
Reagovat
FulnekUltras
nebylo to s válečkem spíš v čf? ;-)
Reagovat
aape
Ve finále prohrála s Osakou
Reagovat
lars
v kategorii vozickaru ? :)
Reagovat
Petr_Fisk
To bylo ale ošklivé...smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Úspěch je komentovat neúspěch, komentovat úspěch je neúspěchsmilesmile
Reagovat
Petr_Fisk
jj jednota a boj protikladů.
Reagovat
smazaný uživatel
To psali na aeronetu?
Reagovat
EllNino
Aha, diky za osvetleni
Reagovat
Vlk-v-trave
:)
Jeste se zeptej, co znamena vypadnout v prvnim kole... pocitam, ze to je nejaka sportovni apokalypsa...
Reagovat
gigin
Nebo z kvaldy. To je na mašlu pak.
Reagovat
Vlk-v-trave
:)
tak to rozhodne, vyhucet v prvnim kole kvalifikace, tam to je uz zichr masla.
Coz dava vetsi prostor jinym kvalifikantum:D
Reagovat
Petr_Fisk
Je to tak...
Větve v lesích jsou plné oběšených kvalifikantů, kteří prohráli v prvním kole.
Reagovat
Blondie
smilesmilesmile

Poboha, jsem si poprskala monitor XD
Reagovat
gigin
:DD
Reagovat
cabuna
Víš moc dobře ,že on má v hlavě vymeteno.Po zápasu s Arynou se dva dny krčil v koutě a čekal jak to dopadne dnes ...klasický chudák. Mrzí mě ,že to Káje nevyšlo,ale přiznávám,že když jsem viděla los bála jsem se ,že skončí v 1,kole,Finále je zázrak na to jak probíhala sezona a navíc vidím velké zlepšení v její hře ..plus pohyb.Mám z ní velkou radost .že se opět našla smile
Reagovat
gigin
:****
Reagovat
Vlk-v-trave
Ja mel zase obavu, aby zacla ta Kaja vubec dychat behem toho finale...dockali jsme se nekde ve druhem setu za stavu 3:3.
Karolina dnes nebojovala ani tak s Ash jako sama ze sebou, nestesti ta Ash fakt byla hodna, no lepe receno solidarni... v tom smyslu, ze take bojovala sama se sebou, takze z toho vznikl sileny boj holek, ale ani ne tak proti sobe.

Asi nej koment, co jsem slysel behem zapasu, nad kterym jsme se fakt doma usmali...

Borec se pta komentatorky po druhem setu, nepamatuji si, ktera to je byvala tenistka komentovala... jako jestli si mysli, ze to momentum v tajbrejku Karolinu nakopne... ta mu odvetila, ze mu dava hodne tezke otazky:D Nebot uz ani nevi, co by mela brat jako momentum...proste jen pockame jak to dopadne... dopadnout to mohlo pouze na dva zpusoby, bud Ash, nebo Kaja...clovek si klidne mohl hodit korunou...finale bylo proste crazy, ale meli jsme 3 sety, a nektere paradni vymeny...chapu, ze byste si prali aby Kaja vyhrala...ale budme radi, ze vyhraly kazda sama nad sebou a mohli jsme videt opravdu konecne po dlouhe dobe pekne finale...take to mohlo skoncit uplnou tragikomedii...:)
Reagovat
FulnekUltras
a vzhledem k tomu, že Ash je osobnostně ve srovnání s Karolínou mnohem výš, bylo jasné, že pokud to zvládne sama se sebou, o výsledek se bát nemusí(me)... ;-)
Reagovat
Jan
Blbče. Pozápase s Arynou jsem byl rád, že vyhrála a také jsem to tady komentoval.
Reagovat
lars
Neblabol.
Karol trofej ziskala :)
Reagovat
darek.vrana
Jasně, dvě ženy ve čtvrtfinále, z toho jedna ve finále, to je neúspěchsmile. Ty máš dost.
Reagovat
Jan
Hraje se na vítězství, ne na účast ve čtvrtfinále nebo finále. Karolína v rozhovoru asi plakala štěstím, že dosáhla finále a nevyhrála ho. Jinak tp úspěch samozřejmě je, ale bohužel bez šťastného konce.
Reagovat
smazaný uživatel
i tak to za to stálosmile skvělý
Reagovat
COMEON
takýto úspech (postup do finále) od nej fakt nikto nečakal. Dúfam, že ju to nakopne do ďalších mesiacov kedy prichadza jej obľubená šnúra na betonoch v USA.

Písalo sa tu aj o OH. Myslím si, že Petre a Karolíne obom vyhovujú ázijske betony a Tokio. Ak sa hecnu a vydržia to psychicky, majú na to spraviť slušný výsledok, každopadne všetko záleží aj od losu.
Reagovat
gigin
Jsme na tebe pyšní!
Poznatek - dokud postupovala po FU se slehla zem. První lost a je tu v plné parádě, včetně špičkového odkazu na Soničku.

Kájo prosím tě na kolenou, vyhrávej dál, už jen z tohoto důvodu!
Reagovat
cabuna
smile
Reagovat
FulnekUltras
nadchází zřejmě nový věk,
kdy nás má spasit pouze klek

smile
Reagovat
Mr.Pink
pred finale se tu najednou vyrojilo mnoho "fanousku" karoliny, po finale se to zase vrati do starych koleji a budou ji doporucovat ukonceni kariery :)
jak jsem psal, dnes jsem zcela vyjimecne sel proti "sve" barty a fandil karoline.
proti ash se ale hraje velmi spatne, je tezke ji zatlacit, pretlacit. jeji fh povazuji za nejlepsi na okruhu, na returnu vrati mnohem vice micu nez ostatni hracky, pze casto pouziva cop a blokovany return, do toho ty jeji zmeny rytmu, nizke slajzovane udery, vyborny pohyb. karolina asi mela zkouset hrat vice uderu po lajne a na stred, ty krosove vymeny na ash neplati. a velka skoda toho bb v poslednim gamu, z tak dobreho returnu musi jit na sit. kazdopadne vyborne dva tydny, hrala skvele a zaslouzi uznani
Reagovat
cabuna
smile
Reagovat
hanz
Mějte se krásně a skládejte básně.smile
Reagovat
Petr_Fisk
Ty taky a skoč na tu babu.
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile
Reagovat
Mayo
Karolína prekvapila, uhral set smile
Reagovat
FulnekUltras
smilesmilesmile
Reagovat
mahycek
Tak třeba v NY ve Flushing Medows to dotáhne
smilesmile
Reagovat
Petr_Fisk
Tam už to má vyzkoušené dost.
Reagovat
hanz
Tam vyhraje zázračně uzdravená Osaka, obdobně jako na OH. Její psychická choroba nejednou, lusknutím prstu, zmizí a objeví se až zjara, jakmile dorazí na antuku a protáhne se až do srpna, kdy začnou betony. Pak se to opět zlepší.
Reagovat
Petr_Fisk
Tak na to jsem opravdu hodně zvědavý. Povíme si to na podzim.
Reagovat
hanz
To uvidíš, jak bude uzdravená.smile Koukám, že si jí tu ,,nemoc" pěkně zbaštil. smile
Reagovat
Petr_Fisk
K její nemoci nemám dostatek spolehlivých informací, takže mám otevřená vrátka.
Spíš na ni očekávám obrovský tlak v Japonsku a Naomi mně připadá, že je čím dál víc nějak mimo.
Ani bych se nedivil, kdyby s tenisem zanedlouho sekla, tak jak to udělal třeba Björn Borg.
Reagovat
tommr
psychicky uzdravená je už ted. Dokonce jí tak otrnulo že už zase rozdává rady jak by všechno mělo fungovat k její spokojenosti. Otázka ale je v jaký bude formě. Doufám, že se jí to vypouštění turnajů vrátí jako bumerang ... smile
Reagovat
paddy
Mám radost, že mi vyšel ten poctivý 3seťáček. smile smile

Přitom zpočátku to vypadalo, že zápas skončí rychleji, než se stačí rozbít sklo po pádu sklenice na zem. Nakonec to bylo docela i drama, i díky tomu, že to Barty nezvládla ve dvou.

Zklamala mě kvalita, která mohla být vyšší, ale byla tam větší nervozita, než jsem čekal. Bylo tam přemíru chyb a vítězka měla jen +1 W/UE, což je na tamní optimistické počítání nic moc. Správně jsem odhadnul, že cesta pro Barty povede přes 2. servis Plíškové, která na něm uhrála slabých 35% míčů. Plíšková ztratila celkem 6 servisů. Je vidět, že Barty umí hrát hlavou a slepě do míče nebouchá jako Sabalenka. Celkově byla Barty lepší ve výměnách, což se dalo i čekat.

Barty má z aktivních hráček 3. nejlepší bilanci na trávě (po Williamskách). Plíšková se posune do top10, Barty za trest zůstane zaslouženě na prvním místě. Světová jednička na baterky má výdrž jako králíček Duracell smile
Reagovat
FulnekUltras
vzhledem k její "stereotypní" ;-))) hře skutečně obdivuhodné ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
smazaný uživatel
Obě hodně nervózní.
Ash napodobila Garbiňe a Simonu, po FO získala i titul ve Wimbledonu.
Po Ann Jones (1956/1959), Mantině Hingis (1994/1997) a Amelii Mauresmo (1996/2006) Ash přidává k juniorskému titulu z Wimbledinu i titul mezi ženami (2011/2021) smile
..........................

Snad se to Karolíně ještě někdy sejde.smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Ash VELKA GRATULACE, a hlavne Velke podekovani ze dostala do zapasu Karolinu, jinak nam hrozilo Bartoli x Lisicki 2.

Diky tomu jsme konecne meli po dlouhe dobe finale na tri sety, vymeny, ktere zvedaly lidi ze sedacek...dokonce se Karolina po prohre usmivala a jeste na vrch dala slzy a druha take.

Nakonec finale melo vsechno, co finale melo mit...a to na zacatku opravdu hrozilo, ze profrcime finalem rychleji nez hokajdo a bude to silena blamaz...

Na to, ze Kaja byla totalne v black-outu od prvniho fiftynu, tak respekt, ze ty nabidky Ash fakt byla jeste schopna vubec prijmout. Sice by bylo hezke, jak by to otocila, na nejaky ten bijak, ale totalne krute asi k te Ash...ktera ji fakt hodne pomohla.

Jeste jednou Gratulace Ash Barty. Jak k vitezstvi, tak pomoci:) Kaje take, zato, ze se zvedla z totalniho uletu...to je Vitezstvi, mozna jeste o mnoho cennejsi...

Uf...na trisetak, a sileny prubeh finale jsme cekali od roku...ani nevim :D
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
lars
Ash Karol nepomohla, protoze to nemela v umyslu
Reagovat
EllNino
Bohužel nepřekročila svůj stín, nicméně skvělých 14 dní, ve kterých snad nalezla zpět ztracenou sebedůvěru a do oblíbeného amerického léta snad vkročí s novým elánem :)

Sice se tady hovořilo hodně negativně, ale zápas byl hodně složitý ... Karolína v podstatě od začátku do konce zápasu dotahovala ... vždycky si nechala utéct začátek setu - to je hrozná škoda, protože s vedením v zádech hrála daleko lépe ... důležité bylo i to, že Ash vyhrála los a ve třetím setu začala na servisu ... věřím, že kdyby podávala ve 3. setu první Karolína, servis by podržela a pak by byla Ash pod tlakem ... ale to jsou kdyby :)

Pochvala za bojovnost, že otočila 2. set a vyhrála TB, připomínalo mi to zápas Petry s Naomi na AO 2019, která taky otočila 2. set, ale rychle ztratila momentum ve třetím a už nedokázala dotáhnout manko ...

České tenistky prožívají zlatý věk - i přes dnešní prohru se dvě různé tenistky dostaly do finále GS, na posledních čtyřech GS byla Češka minimálně v semifinále (Petra, Muška, Krejča, Karolína) ... co víc si přát :)

Hodně štěstí holkám na domácím turnaji v Praze a pak na OH a americké šňůře :)

A ať nastolený trend pokračuje i v New Yorku :) I když tam je to většinou nejtěžší pro naše holky :)
Reagovat
Dobry-den
Co víc si přát? No třeba 4 holky v semi...
Dokud se to nepodaří, pořád bude důvod ke kritice. smile
Reagovat
Petr_Fisk
Důvod ke kritice se vždy 100% najde, podívej se třeba na Hanze.
Reagovat
hanz
Tak neříkám, že to není úspěch, ale bylo na víc.
Reagovat
Dobry-den
No jeho příspěvky jsou takové...monotematické. smile Hned první den, co tady začal smrdět, šel do ignoru. smile Divím se, že vás ostatní baví ztrácet s takovým trollem, navíc ne příliš kvalitním, váš čas. smile
Reagovat
Petr_Fisk
Já mu rozumím, znám pár blízkých lidí, co jsou na tom podobně. Ignorance je pohodlná, ale každý si neseme sebou životem nějakou komplikaci a lepší je si zkusit porozumět a pomoct, než se vzájemně náházet do ignoru.
Reagovat
Dobry-den
V tomto případě ne.
Reagovat
Petr_Fisk
Je to klidně možné, ale já s tím zatím nemám žádný problém.
Reagovat
Andrew89
Ash je jedna z nejsympatictejsich tenistek a tohle si zaslouzila,byla dneska lepsi. Karolina,kdyby hrala takhle porad tak se na jeji tenis velmi rad budu divat. To nasazeni,bojovani. Tohle chceme videt. Myslim ted celkovy Wimbledon,ne jen ten posledni zapas. Mizeme jen doufat,ze tohle nebylo jen na Wimbledonu. Gratulace obema. Tohle byla jedna z poslednich prilezitosti GS ukoristit,ale hru na to ma. Petra i Karolina budou pomalu odchazet do tenisoveho duchodu a tehlech uspechu je treba si vazit nez nastoupi nova generace. Bara je na pul cesty:D ta by jeste neco mohla:))
Reagovat
vladka
Ash je mně nesympatická - to je zase můj názor
Reagovat
FulnekUltras
na WTA pravda sice trochu příliš maskulinní (pro puristy mého ražení ;-) - ale lidsky není o čem
Reagovat
Petr_Fisk
Těch maskulinních jsou tam celé zástupy.
Reagovat
FulnekUltras
právě
Reagovat
annah
Její vzhled je dán tím, že má mezi předky někoho z domorodých obyvatel Austrálie. Je taková nezenska, trochu jako převlečený kluk. Ale mně je hodně sympatická. Titul je ve správných rukou.
A Karolína zaslouží taky pochvalu, určitě neudělala ostudu, vzala světové jedničce set.
Reagovat
spaniel
Mne zas pripada ze ma Downuv syndrom.
Reagovat
Frantz
na ten se denně díváš v zrcadle
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Myslím, že jsem se už jednou ptal na důvod, ale odpověď jsem nenašel..
Reagovat
Petr_Fisk
Přesně tak, pokud mám dnes skousnout že nevyhrála Karolína, tak Ash to opravdu přeju.
Kromě toho, že je to skvělá tenistka, tak je to upřímná a přirozená holka, co si nehraje na celebritu.
Reagovat
FulnekUltras
smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
Petr_Fisk
Tak si můžeme odškrtnout Báru a FO, pak odškrtáváme Karolínu a W, no a pak máme v programu OH a UO. Které české holky jsou teď na řadě do finále?...smile
Reagovat
hanz
OH vidím následovně:
Kvítí neuspěje - moc horko, parno, dusno,
max.3 kolo
Plíšková - hlava nepustí dál než do SF
Krejči - slabší serv nebude na betonu stačit,
max 3. kolo
Vondroušová - brzká pakovaná
Reagovat
Petr_Fisk
OK a teď pro změnu napiš něco pozitivního co máš právě v hlavě.
Reagovat
vladka
hanz je asi smutnej člověk..všecno špatně....nečíst ho, nekomentovat, něco jako fulnek...smile
Reagovat
hanz
No pozitivně vidím, že už tenisový maraton skončil. I tak je to vyčerpávající.
Reagovat
Petr_Fisk
Tak se na to nekoukej, běž si zaběhat, nebo běž na houby, nebo skoč na nějakou babu, hlavně naplno žij, žádný jiný smysl života neexistuje.
Reagovat
Dobry-den
OH - nejdál dojde Petra, ale prohraje v semifinále a nakonec skončí čtvrtá. smile

USO - nejdál dojde Muška, ale prohraje rovněž v semi.smile
Reagovat
Petr_Fisk
Já věřím i Karolíně, že ji W mohl v dobrém nastartovat a Bára může klidně také překvapit.
Nejmenší šance dávám bohužel Markétě (pro kterou jsem měl celé roky slabost) a i když přeji i Petře, tak nevím, nevím.
Reagovat
aape
A co Muška? Ta by mohla dát aspoň semi
Reagovat
Petr_Fisk
Muška nejede...prý jí to ukradla Markéta...smile
Reagovat
Dobry-den
Zatím celkem málo komentů na to, že jde o finále GS, ve kterém hrála česká hráčka. smile

Ash patří gratulace. Jinak zklamání obrovské. Výsledkově i herně. Ash byla hratelná celý turnaj i dnes, ale chápu, hraje se proti ní blbě. Ash taky byla dost nervózní, 4 hladce odevzdané servisy a ta viditelná křeč, když měla zápas na poprvé i napodruhé dopodávat, ale Karolíně prostě hlava víc nedovolila, takže jí to stačilo. smile

Paradoxně si po dnešku myslím, že šanci na GS ještě Kája mít bude, ale chtělo by to do finále dostat nějakou mladou vyklepanou hráčku, která bude psychicky ještě víc v loji než Kája. smile
Reagovat
FulnekUltras
čili historicky taková menší Novotná smile
Reagovat
zfloyd
Karolina může být hrdá , hrála svůj nejlepší tenis z poslední doby a o kousíček to holt uteklo , ale zítra bude obrovský úspěch i finále i to se počítá
smilesmilesmile
Reagovat
hanz
Jojo, takový hrála i na US proti Kerber a výsledek stejný.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
těm, co ji haněli, že není právoplatnou No1, protože nehrála v době covidusmile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Ela-fon-isi
Ostudu si Kája neudělala, byl to pěkný zápas a snad už se nevrátí do módu spíci panna. Finále Wimbledonu je přece obrovský úspěch! Ash si pro vítězství došla přes mrtvolky Češek.smile Dnes jsme mohli vidět duel Krejčíková x Plíšková. Třeba jindy.
Reagovat
hanz
Vono by stačila, aby Moucha předvedla něco proti Kerbřici a mohlo být složení finále jiné a pro českého fanouška příjemnější.
Reagovat
FulnekUltras
smile
Reagovat
hanz
Mimochodem, kde je comča? Už srovnává dvě prohraná finále Plíškové s dvěma vyhranýma Kvitové?
Reagovat
lukassb
Zase typicky cesi v komentarich :D Ceska je ve finale wimbledonu a stejne si na ni plivnem protoze prece nevyhrala. Jasne taky jsem de chytal za hlavu obcas behem zapasu a mrzi to protoze sance byly. Nicmene tohle je stejne paradni uspech :) druha ceska v GS finale po sobe, to je super! Obzvlast pro Karolinu, ktera v letosni sezone fakt moc nepredvadela :)
Reagovat
vladka
smile
Reagovat
hippos
Je mi u perdele jaké je národnosti. Její tenis je narozdíl od Ash těžká nuda, stejně jako byl Tomáše B.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
těžká nuda jsou tyhle komentářesmile
Reagovat
hippos
Proč? Řekni mi, který její úder nebo herní varianta diváka zaujme? Tenisová fabie.
Reagovat
Mr.Pink
tomas berdych mel peknou uderovou techniku. stejne jako karolina, kdyz oba trefuji mice ciste, tak je to velmi pekna podivana
Reagovat
Petr_Fisk
...a ten zvuk těch strun....
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Pěkná vysoká holka, která dokáže pálit servisy a přímky z BH a FH. Taková hra bez námahy. Předvedla i hezké bh smeče...
Nejsem vyloženě její fanoušek, mám jiné kobylky, ale prostě když vidím takový koment po životním úspěchu, který rozhodně nebyl náhodný, ale vybojovaný, tak mi to přijde hloupé...
Reagovat
FulnekUltras
až do sf měla umeteno - vyhrát za těchto okolností i sedmý zápas by bylo proti všem zákonitostem zdravé přírody
Reagovat
hanz
Pravda - její soupeřky do SF směšné.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Co by pak měl dělat Kodešsmile? A myslím, že by nebylo těžké najít x komentů, podle kterých by neměla přelézt možná ani přes 2.kolo...
Reagovat
cabuna
Už přes první kolo ...psalo se ,že přes semifinalistku Zidanšek nemá šanci..
Reagovat
Petr_Fisk
Mám tomu snad rozumět tak, že snižuješ kvalitu tenisového génia Metreveliho...?smile
Reagovat
cabuna
smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Káje k finále a Ash k vítězstvísmileNakonec to neměla vůbec jednoduché. Kája jí to nedala zadarmo, na druhou stranu jí leccos svými chybami věnovala. Ale co už je to přeci tenis.
Jen o kus větší a cennější tác bude tedy v těch nejsprávnějších rukáchsmile
Kája je myslím i za ten menší tác moc a moc rádasmile
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile
Reagovat
Petr_Fisk
Ten nepatrný rozdíl byl v hlavě, ale celé účinkování Karolíny v letošním Wimbledonu přineslo dobrou zprávu...
Karolína má na to, aby vyhrála Grand Slam.smilesmile
Reagovat
hanz
Pochybuju, že se jí naskytne nějaká příležitost. Na betonech nemá šanci, až se ,,vymarodí" Vosaka, na antuce nelze očekávat žádné extra výsledky a letošní WB byl konstelací přijatelnou s hlediska jejích soupeřek a stejně to projela.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
vyjdeš někdy ven z bytu?smile
Reagovat
Petr_Fisk
Právě na betonech má šanci slušnou. Je to jen o té hlavě - udělat poslední krok a nepos... se z toho.
Tenis na to má, což dnes jasně ukázala.
Reagovat
hanz
Myslíš, že najde svoji hlavu v 29 letech? Nemožlivé.
Reagovat
FulnekUltras
Jelínek TO ;-))) zařídí.
Reagovat
FulnekUltras
to už se říká x let, ale reálný stav zůstává stejný smile
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile
Reagovat
hanz
Abych shrnul český tenisový den - Jednou větou děs, hrůza a beznaděj. WC v Praze pro české hráčky totálně vyházené do koše, ani jedna se nedostala do další fáze (teda jedna díky tomu, že Murray prošla rovnou do hlavní soutěže díky odstoupení nějaké ze soupeřek), Fruhvirtka se protrápila k prohře s tlustou Španělkou a dovršila to bezradná Plíškovic na servise. No a z kluků se nepochlapil ani Kopřiva. DNES FIASKO NA VŠECH FRONTÁCH.
Reagovat
EllNino
Jojo, neni kazdy den posviceni ? ale mame vyborne hracky a je skvele, ze je co sledovat, ktera zeme ma dve GS finalistky behem mesice ? zadna :)
Reagovat
Petr_Fisk
No vidíš, a už jsi zase jen negativní a už se v tom zase plácáš.
Kolikrát se to ještě stane, než pochopíš, že problém je v Tobě a že jen otravuješ život sám sobě i svému okolí?
Reagovat
hanz
Mám být pozitivní, že všichni prohráli?
Reagovat
Petr_Fisk
Problém je v tom, že si na všem najdeš jen to negativní.
Reagovat
hanz
No a co je pozitivního na tom, že všichni prohráli?
Reagovat
Petr_Fisk
Kde byly Tvoje pozitivní komentáře při dvojitém vítězném tažení Báry?
Kde se dají dohledat Tvoje pozitivní komentáře po celou dobu když Karolína teď postupovala.
Každá mince má dvě strany a Ty furt "čučíš" jen na tu spodní.
Reagovat
hanz
Krejči jsem poděkoval a pogratuloval, tak hledej, třeba najdeš.
Reagovat
Petr_Fisk
Tady nejde o jedno poděkování, to bylo x vyhraných zápasů a z toho by mělo plynout x Tvých pozitivních komentářů.
A ne že padesátkrát mrčíš a pliveš a pak jednou poděkuješ.
Reagovat
hanz
Měl jsem nefalšovnaou radost, když vypakovala tu Pusholinu, to jsem sem taky určitě dával. :)
Reagovat
Fanda67
Opravdu všichni prohráli? A já hlupák si myslel že jeden prohraje a ten jeho souper logicky vyhrál... :)))
Reagovat
hanz
Soupeři vyhráli, ale nebyli čeští, takže tak. :)
Reagovat
vergus
Tos jako čekal, že nezkušené juniorky, které zatím sbírají zkušenosti, jako porazí hráčky, které jsou stabilně ve 3. stovce?
Reagovat
hanz
Ne všechny, ale podle výsledků je ani nepotrápily a pro zahraniční soupeřky to byla jak procházka růžovým sadem.
Reagovat
vergus
No třeba Linda Klimovičová proti Zakharove už sahala po obratu ve 2.setu, ale to jenom z livescore člověk nepozná, hrozně moc gamů šlo dneska přes shody
Reagovat
hanz
Nj, ale k čemu jsou shody, když minimum vyhraje Češka.
Reagovat
mahycek
Taková šancesmilesmile Ale, zase jak
dalece je to od té šance ? 50 /50 pořád
Reagovat
smazaný uživatel
ach ty emocesmilesmile
Reagovat
Davor1
Gratulka, robíš mi radosť, ďalší veľký zárez do tenisovej histórie od jednej z najsympatickejších hráčok ever. Len tak ďalej, ešte by to chcelo aspoň domáci GS z Melbourne :) A Nr1 pravdepodobne na dlhú dobu taktiež uchránená...
Reagovat
FulnekUltras
dnes to postrážila ;-)
Reagovat
vladka
komentuju co vidím, ne konec zápasu!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Doma si asi Ash připouští větší tlak. Jak ve finále Fed cupu, tak loni v semifinále.
Ale třeba se to podaří zlomitsmile
Reagovat
spaniel
Co se ti na ni libi Davore?
Reagovat
Davor1
Herná inteligencia, štýl hry, povaha akú ukazuje v zápasoch a celkový príbeh, keď hneď na začiatku kariéry ju vlastne ukončila, keďže ju to nebavilo, ale vrátila sa a vypracovala až na vrchol. Celkovo ju mám rád ako osobnosť, páči sa mi, že napriek tomu čo dosiahla, je v podstate stále pomerne skromná a nemá problém odpískať aj celú sezónu, ako vlani počas korony a zostať radšej doma, aj keď si tým nechá uniknúť rok kariéry v najlepšom veku, ale má to v hlave podľa mňa usporiadane super a to sa mi na ženách páči.
Reagovat
spaniel
smile
Reagovat
Petr_Fisk
smile
Reagovat
Blondie
smilesmile
Reagovat
peggy
Karolino blahopřeji,ale ta trpajzlice byla hratelná.Nemuze Tě nikdo odepisovat,dokázala jsi hodně.Dik.smilesmilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
smileteď už né a stálo to za to.
Reagovat
vladka
smilesmilesmile
Reagovat
vladka
bez palce dolů - sorry
Reagovat
smazaný uživatel
s palcem dolů, peggy je trollsmile
Reagovat
mahycek
Nevyšlo to. Ujel jí 1 set, pak se to
blbě dohání. Snad nebude Karolína psát
příběh Toma Berdycha ???
Reagovat
FulnekUltras
ta už ho dávno dopsala smile

https://www.super.cz/767612-na-ostrov-milionaru-vyrazeji-pravidelne-manzelka-tomase-berdycha-ukazala-prisnou-rutinou-trenovane-telo.html
Reagovat
smazaný uživatel
smile tak
Reagovat
Davor1
Gra
Reagovat
FulnekUltras
Zasloužený titul zasloužené světové jedničky z Chrámu.

Šíttým NENÍ HODEN.
Reagovat
vladka
smile
Reagovat
hanz
Slajbabka si opět smlsla ve finále gs na české hráčce. Nutno podotknout, že v tomto případě to bylo vyrovnanější a důstojnější než v případě Vondroušový. Plíškovic předvedla svůj standard, bohužel, její hlava není stavěná na ÚPLNÝ TOP v gs. Zradila jí její největší zbraň - servis. Ale kdo může říct: ,,Byla jsem jedničkou, co dvakrát byla ve finále a ani jednou ho nevyhrála." V tomto nad Kvítím určitě zvítězí, teď jde o to, co je víc.
Reagovat
FulnekUltras
díky za naprosto komplexní info - dneska jsem opět neviděl ani fiftýn ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Alien
Co to meleš?
Reagovat
hanz
Když melu, tak melu.smile
Reagovat
dadaft
škoda,
špatné začátky setů byly prostě příliš velké břemeno,
ale finále po nervozním úvodu mělo dobrou kvalitu,
jen holt bez třešničky

gratulace oběma
Reagovat
spaniel
Skoda, trpajzlice byla rozhodne hratelna, zadny extra zazrak nepredvadela. Kaja si za to muze sama, hrala nevyrovnane, casto priposrane.
Reagovat
EllNino
přesně ... a připosraností se GS nevyhrávaj no
Reagovat
hanz
Nemá na to hlavu a Bajin jí nespasí.
Reagovat
FulnekUltras
smile
Reagovat
Nola
priala som Kaje, ale dehonestovat hracku a nie je sama... trpazlik, ty si v zivote este nikdy nemal problemy, ver mi, pridu, ked ich nebudes ocakvat, namysleny, sebestredny.... si tu zrusil par fanuskov, bo si agresivny, ale Kaja hrala skvele a trpazjlicka. je malinka, ale ma neskutocny prehlad na kurte.....
Reagovat
FulnekUltras
smilesmilesmile
Reagovat
Nola
smejem sa, bo ty Kaju neznasas, ja som jej priala vitazstvo.... spaniel je na TP spolu s Forehandom najagresivnejsi uzivatel, take dvojicky, ktore si konkuruju v ponizeni hracov a hracok, maju na to patent smile, ale vobec netusia ako hra spickovy hrac, ktory ich dostane do uzkych..... ale oni dvaja to vedia, ako by hrali, v telke to vyzera uplne inak, ako to citia hraci na kurte...
Reagovat
spaniel
Dekujeme kriminalni ustredne za rozbor, ale vis prd. Nevim ze by nekdo odesel kvuli mne. Zato si pamatuju tve glosy, napr jak si tady tvrdila kdyz nefungoval jestrab, ze to zaridil Roger. smile
Reagovat
Nola
smile aky jestrab prosim ta? ja si pamatam snad jedinu situaciu, kedy som sa s vasim FFF hadala.... bolo to vo finale na AO s Cilicom, kedy Fedexovi zatiahli strechu, mne je to uz davno sumak.... a priznam uplne otvorene, ze som nezvladla finale na USO s Murrayom.... ty si snad priznal otvorene finale v roku 2014, kedy bol Novak lepsim hracom a slo to do 5 setov, ja vzdy priznam, kedy je hrac horsi a vyhra na dolezitych bodoch, ako to bolo v roku 2019
Reagovat
spaniel
Njn, co ti mam rict, tezky je zivot mizantropa na internetu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ash si zaslouží respekt. Tommrovatíšsmile
Reagovat
spaniel
Vadi ti trapajzlice, nebo ze dnes nehrala nic extra? Protoze ani jedno neznamena, ze si nemyslim ze je dobra.
Reagovat
sojka1
a dobre, Kajo, vzdyt ses dotkla hvezd... a sla jsi pesky.... :-)))
Reagovat
vladka
škoda...Bárta je hratelná, zbytečný brejk ve 3.setu
Reagovat
George_Renel
GS prostě není souzen. A myslím si že nikdy.
Reagovat
Fandina
Do třetice to vyjde. To by v tom byl čert.
Reagovat
FulnekUltras
maximálně na TM - to by mohla být adekvátní náplast
Reagovat
vojta91
Dneska večer velká párty ve Fulneka :)
Reagovat
Mantra
když se dostane ze sraeček, tak to zazdí svojí lehkovážnou laxností smile
Reagovat
Dobry-den
Ten míč při brejkbolu jsem taky nepochopil. smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Slajzbábě Ash nevoní cizí slajzy, jenomže je proti ní málokterá hraje.
Kája neudrží koncentraci po celý zápas - z toho plyne její podivný pohyb po kurtu, laciné chyby, nelogická rozhodnutí
Reagovat
FulnekUltras
dáma, která žádné spičené pseudokorektní kvóty jbmtbha nepotřebuje...

smilesmilesmile
Reagovat
Mantra
super Maruš mám rád smilesmile
Reagovat
Ela-fon-isi
smile
Reagovat
EllNino
Nechat Ash vést 3:0 laxním přístupem je cesta do hrobu, místo toho, aby ji dorazila, tak úplně odpadla
Reagovat
Dobry-den
Nevěřím, že by Barty znovu selhala při dopodávání. Konec. smile
Reagovat
FulnekUltras
karma je spravedlivá - i když někdy až na poslední chvíli... smile
Reagovat
FulnekUltras
pojď, válečku můj zlatý !!!!!
Reagovat
mahycek
Bude zápletka snad na 4-4 !!
Reagovat
FulnekUltras
za inteligenci, lidskost a odvahu...

smilesmilesmile

https://cnn.iprima.cz/pekova-covid-je-smejd-z-laboratore-ockovani-proti-nemu-je-absurdni-29192?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=Grz5RXpULcw-202107101449&dop_id=12555863
Reagovat
hippos
jak jsem pisal vedle, pekova se nekolikrat sama zesmesnila az zdiskreditovala
navic celi obvineni ze zapojeni do podvodu za stamiliony, ale to na ni samozrejme navlikli kvuli covidusmile
dedku, bez si lehnout a neres veci na ktery nemas intelektualni kapacitu
Reagovat
Grape
smile
Reagovat
George_Renel
smile
Reagovat
FulnekUltras
když chybí logická protiargumentace, hodí se mainstreamovým ovcím holt i ten Janoušek... smile
Reagovat
hippos
prosím tě ne, zrovna ty nepoužívej slovo logika, děkuji
a ty fráze o mainstreamovych ovcich už nestojí ani za komentářsmile
Reagovat
FulnekUltras
píchání nikomu neberu, ale bez násilí prosím smile
Reagovat
hippos
Ok, jenom mysli na to, že jedno, jestli člověk vypláchhnutej mainstreamem nebo fejzbukem a aeronetama. Ve výsledku je prostě vypláchnutej.
Reagovat
FulnekUltras
povíme si třeba za rok ;-)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
A který z odborníků se nezdiskreditoval?
Jaký prospěch by ze svého současného postoje měla?
Bude kandidovat ve volbách?
Není podvodníkem spíš např. Prymula, který je ve vládní straně a ještě zapletený do několika korupčních afér (s prodejem respirátorů a vakcínami)?
Reagovat
bIbec
za pět let budeme všeci 10x napíchané zombie jestli to tak půjde dál.

Představa, že se budu muset nechat jednou za půl roku přeočkovat, abych něco mohl, mi přijde naprosto děsivá.

Fakt už se "modlím", aby měl podzim pohodovej průběh, že ten virus sám zeslábne a celej svět se na celej virus už vysere.
Reagovat
FulnekUltras
postupnými mutacemi každé takové svinstvo, byť je třeba i nakažlivější, rychle slábne - pokud je ovšem přirozené, a přirozeně se také šíří...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
FulnekUltras
ale celé lidstvo na pokusy - to tady každopádně ještě nebylo

a že Flegr jezdí na koloběžce - to už situaci jen dokresluje

smilesmilesmile
Reagovat
Jan
Reagovat
zfloyd
měly by se dohodnout na remíze a jít si dát bublinky
Reagovat
sojka1
ty balony se musi svinsky brat, strasna trajektologie... :-))
Reagovat
dadaft
čekám velkolepý obrat
Reagovat
smazaný uživatel
a bude to k naštvání jestli nepřijde. Ta Kája na to má.smile
Reagovat
zfloyd
se jí rozhodla upinkat slajzama , no a zatím se jí to daří
Reagovat
hanz
O slajzly nešlo, šlo o horribl servis.
Reagovat
mahycek
Tak, jasně Rogerovi geniální voleje mám
ve svém bohatém archívu.
Reagovat
sojka1
jenze tohle nebyl volej, to bylo nastaveni rakety...
Reagovat
EllNino
Poslední set na turnaji, zaber!! Teď nebo nikdy a ty se tam ploužíš
Reagovat
hanz
Nemá na gs hlavu, u některých hráček to tak prostě je a nikdy se to nezmění. Podobně jako Jankovič, Safina, Dementieva.
Reagovat
FulnekUltras
ani karmu
Reagovat
mahycek
Teď jsem to chtěl říct, jestli se
neopisuje 1 set
Reagovat
mahycek
Tvl, jak Roger, výstavní úder pokazit...
Reagovat
hanz
Tak Roger a Plíškovic je jiný level.
Reagovat
Frantz
v labilitě stejný smile
Reagovat
hanz
No v tom dovolím nesouhlasit, Roger labilní s věkem, Plíšovic během celé kariéry.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
3. set ve stopách 1.
Reagovat
hanz
Pravdu díš.
Reagovat
hanz
Hmm, chválený Plíškovic servis se zadrhnul a ty voleje jedna radost.
Reagovat
EllNino
Reagovat
FulnekUltras
má to bohužel v krvi
Reagovat
Dobry-den
To nám ta radost moc dlouho nevydržela. smile
Reagovat
Jabadu
No a už je v podstatě 0:3
Reagovat
Mantra
a už zase na nicsmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Kája málem finále projela svou flinkovatostí - napočítal jsem 3 možná i 4 balony, které nechala být, přitom výměna ještě neskončilasmile Výrazný byl ten pozdě zahraný volej. Nechápu na takové úrovni. Ovšem nevím, jestli se to dá ještě odnaučit. Přece musím hrát, dokud neuslyším outsmilesmile
Reagovat
Mantra
přesně!
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Káju 2. set uspokojilsmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
na síti tragédiesmile
Reagovat
hippos
To se nedá odnaučit, ona na to prostě nemá energii.
Reagovat
FulnekUltras
holt suchý led
Reagovat
smazaný uživatel
důstojné finálasmile
Reagovat
Grape
Páska tedy teď hraje brutálně s Kájou..
Reagovat
Patik
Nevyskakovat držať si úroveň no zároveň udržiavať sa pri zemi..jeden set neznamená zápas..
Reagovat
evik
Najednou gratulace, jinak urážky na Karol.smile
Reagovat
Mantra
sport je takovej, u Plejška obzlášť, té se dá fandit i nadávat a to klidně během jednoho setu.smile
Reagovat
Serpens
Otázka na znalce. Vyhrála někdy Česká republika dvakrát singl na GS za sebou?
Reagovat
Mantra
imo max Navrátilka
Reagovat
COMEON
lendl?
Reagovat
sojka1
a to se tu na tvoji "mrtvole" uz radostne tancovalo, pojd! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile
Reagovat
com
jeste set smilesmilesmile to ze Bartyovka nedopodavala by ji mohlo nalomit
Reagovat
dadaft
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!
JOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!

JOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A mám pocit, že centr fandí Karolíně.
Reagovat
COMEON
ksakru!
Reagovat
Mantra
já snad dojím ty chipsysmile
Reagovat
jirkaS
já sorbet vrátil do lednice,
je to jed smile
Reagovat
evik
To je sranda s brambůrky... vtipnésmile
Reagovat
Dobry-den
Tak set je tam. smile Bohužel Barty bude podávat jako první. smile
Reagovat
smazaný uživatel
k třetímu setusmile
Reagovat
Jabadu
No totok?smile
Reagovat
smazaný uživatel
Teď je na kurtu skutečně Karolína Plíšková a to bez ohledu na to jak to dopadne. No a mi věříme že dobře.
Reagovat
Mantra
takovej laxí odpal, to bude bole....t
Reagovat
Mantra
jako Hrdla smile
Reagovat
dadaft
konečně začíná švihat ........... tak hlavně se dostat do třetího

(((pojď)))
Reagovat
Mantra
teĎ je to aspoň napínavé
Reagovat
Jon61
Barty je také nervozní, nedopodávala.
Reagovat
smazaný uživatel
ale ne tak jak Sabalenka a Káji to už spadlo.
Reagovat
Patik
Dostala druhu šancu.. Hlavne si ju nenechať ujsť
Reagovat
smazaný uživatel
Barty je světová jednička, tzn. že něco umí. No a Kája taky není žádný ořezávátko. Uvidíme.
Reagovat
dadaft
tvl to je horší než s Petrou, už mám nervy na kaši
Reagovat
Jabadu
Ona to dala na 6:6?!
Reagovat
Dobry-den
TB tomu dá korunu. smile
Reagovat
smazaný uživatel
ještě je to daleko, ale Kája by to mohla dokázat.
Reagovat
COMEON
by tam radšej videla Kvitovu
Reagovat
evik
Jak to můžeš vědět??!!smile
Reagovat
COMEON
písala mi smile
Reagovat
mahycek
To bude asi, krátké finále. Doufám,
že nazačne podobný příběh, jak Tomáš
Berdychsmilesmile Snad né, ale vkrádá se to
tam
Reagovat
Serpens
Na to už je moc stará.
Reagovat
Mantra
to už je dávno pryč
Reagovat
StestiJeKrasnaVec11
Nemá na to psychiku na tyhle momenty, bylo jasný že je namazaná, bohužel, dokud jede na vlně tak je vše růžové, ale neni šampionka, první zádrhel a její hra se jí rozsype jak domeček z karet...
Reagovat
FulnekUltras
smile
Reagovat
hanz
Kájísek nám ukázal mentální titánství a kvalitní servis a už se může chystat na OH.smile
Reagovat
vergus
Party to doservírovala jako zkušená světová jednička smile
Reagovat
Jon61
Mimo mísu. Barty nedokázala dopodávat a nakonec set ztratila díky dvojchybě.
Reagovat
dadaft
bože to byl vyhraný gem smilesmilesmile
Reagovat
Serpens
Někomu holt prostě hlava nedovolí dosáhnout na vrchol.
Reagovat
Jabadu
Je tohle vůbec možný?!
Reagovat
Jimbo
Jojo, slajz bába zase úřadovala a naše holka jí to hezky sežrala. Škoda.
Reagovat
Dobry-den
smile
Reagovat
Mantra
že ten laxní balonek na síti, jí vezme gem i zápas smile
Reagovat
Mantra
a je to tak smile
Reagovat
COMEON
:))))))))))))))))

ale reakcia od navratilovej a kingovej na nezaplatenie :D
Reagovat
Mantra
hned jak to poebala, tak mi to blesklo, to nebude ok...
Reagovat
Mantra
minut už, tak je to ok smile
Reagovat
Jabadu
To už je moc zlé. Bude to ve dvou.
Reagovat
smazaný uživatel
Barty je oproti Sabalence mazaná.
Reagovat
Mantra
těma nohama, to asi není nervozita smile
Reagovat
budul
Že by se šlo do třetíhosmile
Reagovat
Mantra
a to jsem zvědav
Reagovat
zfloyd
těch čárek tam teda je
Reagovat
Jabadu
K šampionům patří i klika. Tak to bohužel je.
Reagovat
RFanousek
Ty lajny on Barty jsou neskutečné ale
Reagovat
Dobry-den
Je to rychlovka. Ještě ani 1 shoda. smile
Reagovat
Mantra
smile smile
Reagovat
com
no sláva smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Patik
Po dobrom servise dá forehand do stredu kurtu.. Ale už je to lepšie..zhodila to bremeno z pliec..ked sa nestresuje je to úplne iný tenis
Reagovat
smazaný uživatel
začíná to být zajímavýsmilesmile
Reagovat
dadaft
že by sojka zase měla pravdu a čekal nás ještě dlouhý zápas ???
:)))
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile
Reagovat
EllNino
Zvládne to? :)
Reagovat
zfloyd
Karolině doslova tečou nervy
Reagovat
Jon61
Hned první prohrála s nulou, teď musí Karolína uhrát svůj, jinak byl brejk zbytečný.
Reagovat
mahycek
Není lepší si to přepnout na Tour de
france ?
Reagovat
Mantra
hm, tam stihnu dojíst ty brambůrky smile
Reagovat
dadaft
3 winnery za 13 her ??? .............
Reagovat
Patik
Čítal som tu tému že Pliskova sa nevedela krotiť s Esami v semifinále.. A vo finále ma problém prehodiť sieťku.. Bajin musí byť veľmi silný človek pri Pliskovej.
Reagovat
Mantra
on je silně motivovanej smile
Reagovat
Mantra
pohodovej trénink, nic moc se nezpotí, zkusí si nějaký tríčky smile a to je asi tak vše
Reagovat
Luky122
Chorá hlava Pliskova
Reagovat
Luky122
Chorá hlava Pliskova
Reagovat
RFanousek
Strašné, dnes to vypadá že na ni prostě nemá
Reagovat
baggik
Nejhorší finále v historii. Vždyť ona nedokáže ani podat, natož cokoliv jiného.
Reagovat
EllNino
Petra aspoň Genie totálně rozstřílela, ale Ash fakt stačí jen čekat a vracet, Karolína je mrtvá strachy
Reagovat
Mantra
podle mě jí zkouší nechat něco si uhrát, ale ani o nstaí
Reagovat
Mantra
nestačí * klávesnice nestíhásmile
Reagovat
PetaM
Dneska, kdyby si Ash zlomila nohu, tak by ještě vyhrála.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak si uzila svych pet minut slavy a zase na zem. Ale v mediich uz to pritok vypadalo, ze udela minimalne tri kousky v rade.
Reagovat
EllNino
Reagovat
dadaft
to není taktika, ale panika :((
Reagovat
Mantra
čistou, ace queen, 2xdf,2xue
Reagovat
zfloyd
s tím se dobře brejkuje
Reagovat
Mantra
jsem si otevřel brambůrky, ani je nestihnu dojíst...
Reagovat
jirkaS
já si vodevřel malinovej sorbetsmile
Reagovat
Jabadu
Teď to Barty zase dá na 4:0 a pak ji pár gamů pustí.smile
Reagovat
com
A ted otočka jak se Sabalenkou smilesmilesmile
Reagovat
Mantra
ty jsi ještě tady? já myslel, že fandíš jen když to jde smile
Reagovat
Mantra
když zapne jako v té 8.hře na konci, tak nemá Plejšek vůbec ánunk de je.
Docela podezírám Barty, že to pidi zamotání skore prostě udělala pro diváky. smilesmile
Reagovat
dadaft
taky mám ten nepříjemný pocit, že Barty ví, že stačí zabrat a Plíšková se vůbec nechytá...
Reagovat
Mantra
asi jo, to je jen tak na klid, zkusila si start zápasu, ví že to je ok, tak teď uto nech si myslím a ten jeden break.... nuda
Reagovat
dadaft
tak jo, setík na rozehrání, a teď už zodpovědně
Reagovat
sojka1
prijde mi, ze to z ni uz trochu opada, ale ten posledni balon byl zase z uplne mrtvy ruky, musi na to hodit bobek a zacit svihat... porad ji verim... :-)))
Reagovat
dadaft
já už ne, má nervy v háji
Reagovat
smazaný uživatel
smile přesně, hledá cestu - třeba to stihnesmile
Reagovat
mahycek
Nikdo kromě Patika si toho nevšimnul.
To tedy máte sluch, pokud se díváte
na EUR. 2. Pak se objednejte na ušní.
Já za vás bojuji a vy smile nicsmile
Reagovat
jirkaS
jo všiml, děkuji smile
ale nemám čas furt lézt
na chat smile
Reagovat
Patik
Vidno ze sme muzikanti smile
Reagovat
Patik
Už to ale opravili konecne
Reagovat
dadaft
jasně že všiml, ale nenapadlo mě, že s tím česká redakce dokáže něco udělat
Reagovat
Dobry-den
Tak snad jsou nervy pryč a druhý set už to bude důstojnější představení. smile
Reagovat
baggik
To je ostuda. Navrátilová se tam omlouvá Kingové a vévodkyni Kate, že Karolína takhle špatně normálně nehraje.
Reagovat
zfloyd
musí se uznat že běhá jako nikdy předtím , doufám že jí to zůstane i do budoucna smile
Reagovat
budul
No taky čumím..a celý Wimbledon
Reagovat
dadaft
původně jsem počítal, že dva vrejky by mohly stačit na celý zápas, ale Kaqrolínin servis stojí za prd
Reagovat
smazaný uživatel
ona neni servismanka zadna, jak se tu pise, to jen Sabalenka mela tragicky return naposledy
Reagovat
baggik
Ale houby. Vždyť tam dneska ještě neposlala žádnou bombu. To se to pak returnuje tenhle línej tenis.
Reagovat
EllNino
pak to může být vyrovnaný zápas
Reagovat
vergus
Tak na returnu už umí, teď zbývá poladit servis
Reagovat
smazaný uživatel
Uroven finale je zatim otresna. Obe hraji mimoradne spatne.
Reagovat
mahycek
Už jsem to poslal do EUR 2 ty ruchy
jak mají i jejich šéfovi Michalu Šímovi
s kterým se znám. A vidíte, ruchy jsou
fuč. Poslechli, ale je to jejich
nedůslednost v Praze. Tak mějte příjemný
zvuk a ještě ten tenis,aby dopadnul OK
Ruchy zmizelysmile
smile
Reagovat
dadaft
musíš mít odvahu to rozhodovat do otevřeného kurtu, teď to bylo zbaběle namazané na prohoz
Reagovat
Mantra
si drbe hlavu, i ta Krejča hrála s Brty lepší 1.sadu smile
Reagovat
jirkaS
už je čas na hnědej poplach? smile
Reagovat
Jon61
Nezapomněla si vzít hnedé bezpečností prádlo? smile
Reagovat
Jon61
Co chce Karolína uhrát, když není schopna trefit první servis.
Reagovat
smazaný uživatel
63% je neni schopna trefit 1. servis? lol
Reagovat
Jon61
Hanáci říkají Nerepé. V gamu, kdy jsem to psal, tak ho nedávala a taky ho prohrála.
Reagovat
baggik
Běžte jí profackovat, ta je úplně mimo.
Reagovat
Andrew89
Ash skvele returnuje?. A cte servis Karoliny
Reagovat
budul
Jestli Karolína hodlá s Barty pinkat a nezačne riskovat tak to bude rychlý proces.. ledaže by začala Barty vyhazovat
Reagovat
Mantra
smilesmilesmile Bárty vyhazovat, jako Novák kdyby vyhazoval
Reagovat
budul
No je to nepravděpodobnésmiles její klidnou hlavou
Reagovat
budul
..né nemožnésmile
Reagovat
Ela-fon-isi
Pustila jsem za stavu 4:0 a hned Ash game darovala Karolíně. Tak snad ji přinesu štěstí.smile
Reagovat
PetaM
Ash už začíná být trapně, tak to na chvíli pustí. :D
Reagovat
Andrew89
:D
Reagovat
smazaný uživatel
Karolina 6:4, 6:1 dneska
Reagovat
evik
Ježiši?!?smile
Reagovat
EllNino
Tohle je repríza zápasu se Swiatek?
Reagovat
mahycek
Co je to za zvuk ? Nějaký brumy tam
přeslýchají, snad z restaurace. To snad
není pravda s tím Eurosportem. Hned mu
píšu do studia komentátorovi.
Reagovat
Mantra
důlní kobylu, 2 fiftýny (dvě Barty UE), to je finále na 50minut smile
Reagovat
Patik
Ani nie.. Trvá 13 minút a už bude koniec prvého setu
Reagovat
Aussie
14:1!!!
Reagovat
Mantra
mohou s Bajinem dát společně 4 série po 85smile
Reagovat
mahycek
Neviděl jsem první dva gamy. Až ten na
3-0. To bylo tak špatné ???smile
Reagovat
Mantra
místo je taky pěkný. smile
Reagovat
marsden
Bude to nejrychlejsi finale historie
Reagovat
Titan
Finále jako v Římě...? smile
Reagovat
Serpens
To smrdí zlatým setem
Reagovat
RFanousek
12:0
Reagovat
Patik
Zdá sa mi to alebo tie mikrofóny akoby zaberali zvuk mimo štadióna alebo niekde z okolitej reštaurácie..co to tam je za zvukarov.
Reagovat
Patik
V podstate je to jedno zachviľu bude po zápase ale už viackrát to bolo zle ozvucene
Reagovat
dadaft
ES má problémy se zvujem odjakživa, i když tohle asi není úplně jejich vina ......... prostě si představuj, že sedíš v hospodě a díváš se na bednu :(
Reagovat
dadaft
a ja jaj
Reagovat
RFanousek
8:0 na body smile
Reagovat
Jabadu
Zatím to vypadá jak finále s Vondroušovou.smile
Reagovat
sosna
Má, prosím, někdo funkční stream?
Reagovat
cabuna
http://on.freestreams-live1.com/tennis-1/
Reagovat
sosna
děkuku!
Reagovat
zfloyd
podle statistik nikdo ještě neporazil tři češky v jednom turnaji , Karolina je třetí .......
Reagovat
EllNino
fakt?

Já si namátkou teda pamatuji Petru, která porazila Andreu, Báru a Lucku

Stejěn tak Vera Zvonareva na AO 2011 porazila Lucku, Ivetu i Petru :D
Reagovat
zfloyd
to byl jen odhad a povzbuzení , statistiky jsem fakt neviděl
Reagovat
evik
Pane bože dopŕej Karolíně vítězství???????????? moc ji to přeji.smile
Zaslouží si vítězství na GS????????????
Bárty už má a je mladší, ještě dosáhne na GS.smile
Reagovat
blixa
Mats tipuje Ash. To zní pozitivně smile
Reagovat
Dobry-den
Moc bych to té Káje přál, ale nevidím to dobře. Barty 7:6 6:4. smile
Reagovat
Jabadu
Když vy Paříž, tak my Wimbledon! smile
Reagovat
com
smilesmilesmile
Reagovat
hanz
Comčo, comčo, jaký máš tep? smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist