Plíšková poprvé obhájila titul a v Brisbane slaví 'hattrick'. Ve finále porazila Keysovou a má 16. trofej

12. 1. 2020, 05:08
Aktuality 120
WTA BRISBANE - Karolína Plíšková jako první hráčka potřetí ovládla úvodní podnik sezony v australském Brisbane. Vítězka ročníků 2017 a 2019 ve finálové třísetové bitvě přetlačila Američanku Madison Keysovou, semifinálovou přemožitelku Petry Kvitové, poprvé v kariéře obhájila titul a získala svou 16. trofej.
Karolína Plíšková (© AFP)

Karolína Plíšková má za sebou další povedenou sezonu. Loni posbírala 52 výher, čtyři tituly a poprvé v kariéře zakončila tenisový rok v Top 3. Jenže stále jí chybí vytoužený grandslamový vavřín, proto opět udělala změnu ve svém realizačním týmu. Španělku Conchitu Martínezovou "vyměnila" za Daniela Vallverdúa.

Plíšková si za úvodní turnaj sezony čtvrtým rokem po sobě zvolila Brisbane, kde v roce 2017 a loni slavila triumf. A vůbec poprvé v kariéře dokázala prvenství zopakovat, lepší start spolupráce s venezuelským trenérem si tak nemohla přát.

Letos v australském městě zvládla čtyři těžká utkání, přičemž jen v jednom nemusela do rozhodující sady. Česká jednička postupně vyřadila Ajlu Tomljanovičovou, Alison Riskeovou a po odvráceném mečbolu úřadující šampionku Australian Open Naomi Ósakaovou.

V dnešním finále poprvé změřila síly s Madison Keysovou, semifinálovou přemožitelkou Petry Kvitové, a čekal ji další velmi náročný a více než dvouhodinový souboj, do kterého navíc nastoupila se zatejpovaným levým stehnem. Sedmadvacetiletá rodačka z Loun si ovšem průběh zkomplikovala sama, když neudržela vedení setu a brejku a dovolila Američance skóre utkání srovnat.

V rozhodující sadě si dlouho úspěšně hájila svůj servis, ale za stavu 5-4 nedokázala souboj o titul dopodávat. Nemuselo ji to však nakonec mrzet, jelikož dostala druhou šanci a tentokrát game na servisu vyhrála čistou hrou.

"Hrála jsi dnes skvěle a určitě v budoucnu získáš hodně titulů, hodně štěstí v Melbourne," pochválila Plíšková během ceremoniálu svou soupeřku. "Hrozně moc si to tu užívám, hraje se mi tu skvěle, stojím tu s titulem už potřetí. Určitě se sem budu ráda vracet. Děkuju všem fanouškům za podporu, jste úžasné publikum. Uvidíme se za rok," řekla Plíšková.

Plíšková po dnešním vítězství vylepšila svou finálovou bilanci na 16-12, už podeváté se radovala na tvrdém povrchu a stala se první trojnásobnou šampionkou Brisbane International. Dnes převzala trofej pro vítězku od někdejší světové jedničky Australanky Evonne Goolagongové Cawleyové.

"Je to pro mě zaslíbené místo, hraje se mi tady skvěle," pochvalovala si Plíšková - se sedmnácti vyhranými zápasy nejúspěšnější hráčka v Brisbane. V žebříčku WTA si udrží post světové dvojky a na nadcházejícím Australian Open bude nasazenou dvojkou.

Triumfem Plíšková zahájila spolupráci s novou trenérskou dvojicí - Venezuelanem Danielem Vallverduem a Ukrajinkou Olgou Savčukovou. "Dani je v Brisbane zvyklý vyhrávat a s Olgou jsem ještě neprohrála, máme druhý titul," připomněla Plíšková, že Vallverdu byl v Brisbane u dvou titulů Brita Andyho Murayho a za pomoci Savčukové loni ovládla premiérový ročník turnaje v čínském Zhengzhou.

Keysová odehrála své jubilejní desáté finále, v nichž má po dnešku poloviční úspěšnost. Čtyřiadvacetiletá Američanka vůbec poprvé bojovala o titul mimo domácí a evropský kontinent. Ve světovém hodnocení se v pondělí posune na 11. místo.

České tenistky byly v úvodním týdnu sezony 2020 nadmíru úspěšné a udělaly českým fanouškům hned trojnásobnou radost. Čtyřhru v Brisbane vyhrála Barbora Strýcová s Tchajwankou Su-Wei Hsieh, v čínském Shenzhenu triumfovalo ryze české duo Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková.

• WTA PREMIER BRISBANE •
Austrálie, tv. povrch, 1.500.000 dolarů
nedělní výsledky (12. 01. 2020)
• Dvouhra - finále •
Kar. Plíšková (2-ČR) - Keysová (8-USA) 6-4 4-6 7-5
• Čtyřhra - finále •
S. Hsieh/Strýcová (1-Tchaj-wan/ČR) - Bartyová/Bertensová (Austr./Niz.) 3-6 7-6(7) 10-8
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

120
Přidat komentář
Nola
Kaje gratulujem, porazila skvele hracky, snad to konecne pretavi aj na GS
Reagovat
brixner
Al
Reagovat
gigin
https://www.instagram.com/p/B7NzAUTJsZd/?igshid=1rorbdr3cqdod
Reagovat
EllNino
to je šílený, před nedávnem Aanda Anisimova a tvuj milovaný Princezna ...

Penko měla skvělý závěr roku, s Bartoli se zvedla ... tohle je šílená rána :/
Reagovat
gigin
Tak.
Reagovat
sojka1
moc smutne.... ale musi se s tim vyrovnat, drzim peste....
Reagovat
gigin
No při její povaze.. Ale tak uvidíme no. Čas. Otázka jak dlouhý. Anebo jí to nakopne a bude to ponižovat rad radom.
Reagovat
sojka1
moc se nedelej, dobre vim, jak to myslis a taky se bojim, aby ji nesiblo... chudak holka!
Reagovat
Nola
prave som to citala na twitteri, velmi smutne
Reagovat
SpacialRecognition
I ta Tomljanovič na začátek neni nic lehkého, ale pak skalpy Riske, Osaky a teď Keys, velmi dobré.
Reagovat
rybicka
Jo, jo. Žádná to Káje nedala zadarmo.
Reagovat
Dobry-den
Mrzí mě, že jsem zápas neviděl, každopádně výtečný start do sezóny, skalpy skvělých hráček, ubojované zápasy, jen tak dál.
Reagovat
smazaný uživatel
Si to pust ze zaznamu. Jsi tenisovy fanda a nemas tv, kde si to pustis ze zaznamu? Lol
Reagovat
Dobry-den
To nevadí, hlavně, že to Karolínka zvládla, zejména díky tvojí podpoře.
Reagovat
smazaný uživatel
Spina jedna hrdlickova
Reagovat
smazaný uživatel
Spina jedna hrdlickova
Reagovat
VlS
Co by puberťáci dělali, kdyby se takhle nemohli navážet do druhejch? Ale při troše štěstí se z toho dá dospět. Někomu stačí dostat dopelíšku první holku
Reagovat
smazaný uživatel
Nepřeju ji to. Prvni turnaje a zase dva tituly ve 4 hře, jeden v singlu. A zas zbytek tenisového sveta jen cumi, jak si s nimi vytirame. Rusaci, USA atd. Vsichni jen cumi. Traposi. Jestli se neproberou, ziska Plechovka AO, a bude to. A v zenskem tenise bych se tomu nedivil. Vsichni jsou z ni na kolenou. Zbytecne. Barty bez formy trapná, Svitolinu zajima vic Monfilosovo pero a instagram, Bertens na to nema, Osaka se teprve dostane do provozni teploty, a zbytek jsou trapky. Jedina Bianca, ktera by ji rozbila je zranena. Tak vitej, Grandslamovy titule.
Reagovat
gigin
S tebú bych chtěl mít půldomek.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja zas s tema hračkama pod Plechovkou, abych jim narval do hlavy, ze se z ni nemaji po.rat, ale hrat svuj tenis. Jenze vysvetli to labilnim zenskym.
Reagovat
gigin
Vsazeno, nebo proč ta nenávist?
Reagovat
smazaný uživatel
Nesazim. Protože je to Plechovka prostě. Stejna jak Berdych. Je zajimaji jen tituly a penize, ale fanousci ne. Berdych i ona na fanousky, zvlast v CR kaslou. Oni hraji tenis jen pro sebe. Berdych to rekl nahlas, u Pliskove je to otazka casu.
Reagovat
rybicka
A vy fandíte (ať už komukoliv) pro sebe, nebo aby ti hráči "měli"? :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Nefandim nikomu. A rozhodne ne češkám. Vsechny maji bydliste v Monte Carlu. Dane tu neplati, proc bych jim mel fandit? Ubozackam. Nejsou to ani cesky.
Reagovat
gigin
Ale celkově komu fandíš?
Reagovat
smazaný uživatel
Všem, co hraji proti češkám.
Reagovat
gigin
Děkuji za odpověď.
Reagovat
rybicka
Nicméně - to má naštěstí dost příležitostí ke zlobě a zapšklosti :-)
Reagovat
smazaný uživatel
V pohode, chlape
Reagovat
rybicka
Aha :-)) Many many, hamty hamty -oni mají a já nemám ani na pivo :-D
Reagovat
blixa
Ty seš dobrej magor :-D Hele, psychiatr by možná pomohl, a to nemyslím jako vtip ale jako fakt. Uvažuj o tom. Jinak z aktivních českých tenistek mají daňový domicius v Monte Carlu jen dvě, to zase není tak moc, abys je musel zatratit všechny :-D
Reagovat
rybicka
Tady argumentace, byť logická, to tu nebude k ničemu.

A psychiatr se zapšklostí také nic nesvede. Na to nejsou léky. Psychoterapie by asi mohla, ale tam je zase základní problém - dotyčný by musel skutečně chtít.
Reagovat
misa
Není pravda, že všechny české tenistky mají bydliště v Monte Carlu.
Reagovat
gigin
Tož každý není tak lidský a družný jak ty.
Reagovat
blixa
:-D :-D :-D
Reagovat
rybicka
Mimochodem, čemu jste vy věnoval komplet veškerý čas svých cca dvaceti let života, pro užitek druhých - ne svůj?

Jestliže někoho kritizuji, pak jen za to v čem jsem lepší...
Reagovat
rybicka
... jestli ano, pak asi docela hodně. Ostatně dle předcházejících zkušeností bylo pravděpodobnější, že právě Kája bude ta co se "složí" :-))
Reagovat
rybicka
Zajímavé je to, že spíše se po-skládávala právě Kája, ne ty její soupeřky. Tady nám něco nesedí... :-)
Reagovat
rybicka
Ono ani ty "dvojdomky" nic moc :-))
Reagovat
VlS
Gigine, to snad radši ne, leda bys mu pustil sklep
Reagovat
gigin
Ve Zlíně jsou ty Baťovy půldomky, dokonce aj čtvrtdomky a myslím každý má svůj sklep. Ale to je fuk v tomto případku :)
Reagovat
rybicka
Velká gratulace Káje, obzvlášť, když na podání se jí dařilo méně, než soupeřce. Mad mám osobně ráda, ale dnes mě potěšila prohrou.
Reagovat
EllNino
Markéta zahájí turnaj v Adelaide proti Tatianě Marie, je to celkem lahůdkový los na takhle obsazený turnaj, navíc je to LL, takže forma bůhvíjaká není (prohrála 6:7 0:6 se Sašou Sasnovich ve finále kvaldy) ... tak snad aspoň jeden zápas vyjde :)

Báru čeká Bernarda Pera, kterou sice porazila před pár lety na AO, ale minulý rok s ní prohrála v New Yorku na Internationalu ... a Pera si dneska připsala skalp CoCo Vandeweghe, i když momentálně není ani ve druhé stovce ... i tak losy poměrně příznivé

Jinak Petra se odhlásila, její místo obsadila Angie a Sloane si zahraje s Rodionovou
Reagovat
EllNino
Jo a v Hobartu Týnu čeká nasazená jednička kvaldy Sorana Cirstea ... dost těžký los, ale pokud ukáže něco z prvních tří zápasů v Shenzhenu, vyhraje
Reagovat
tommr
Petře budou body z Adelaide hodně chybět a pokud na AO nedojde aspoň do čtvrtfinále tak se může s první desítkou rozloučit ...
Reagovat
EllNino
tak pokud bude hrát na dalších turnajích dobře, není problém se do ní zase vrátit, stalo se jí to už tolikrát, že to rozhodně není nic nového :) ... já jsem asi radši, že tam nejede, i vzhledem k tý ruce ... loni se jí to vyplatilo, ale to vypadla v Brisbane brzy ... je fakt, že teď bude zase mít moc času na přemýšlení, tak uvidíme :))
Reagovat
tommr
no je fakt, že včera vypadala dost zdrchaně takže ten odpočinek před AO je asi potřebnej. O nasazení v první osmičce na AO taky nepříjde. Ty body ale budou prostě chybět ...
Reagovat
EllNino
tak třeba by ani výsledek neudělala, je to tam našlapaný, zase vystřílet si všechno před GS, to už to bylo tolikrát ...no prostě to tak je, zase tolik bodů neztratila, uvidíme :)
Reagovat
Blondie
Gratulace Karolíně, porazila tři velmi těžké soupeřky - před AO je to pro ni velmi dobrá zpráva.

A ke skvělému zahájení sezony blahopřeji i Kristýně, Petě a Báře :)
Reagovat
tommr
a druhý Báře a Katce nepoblahopřeješ? :)
Reagovat
Blondie
A gratulace i druhé Báře a Katce! :D jen tak dál, dámy - a Katko, přeji dobrou sezonu i v singlu.

Spokojen? :D
Reagovat
peggy
Karolino,veliké blahopřání,jsi prostě nejlepší Češka,pokračuj dále.
Reagovat
tommr
Karolína dneska získala celkově 16.titul. Od roku 2013 včetně se jí podařilo získat aspoň 1 titul každý rok ...
Nejvíc se Karolíně daří na turnajích kategorie Premier, kterých už vyhrála 9 a je v tomhle ohledu asi rekordmankou mezi současnými hráčkami ...
Co se týče povrchů tak jejím nejoblíbenějším je samozřejmě hard a Brisbane byl celkově osmým titulem na tomto povrchu ...
Reagovat
bIbec
myslím, že některé hráčky těch titulů z této kategorie mají víc (samozřejmě, dřív to byly tier II)

Serena, Venus, Clijsters (je vlastně znovu aktivní, tak ji počítám), Kvitová, Wozniacki

a to je asi vše.
Reagovat
tommr
jj máš pravdu. Zcela určitě má víc Premier titulů Petra, která jich získala už 11. Jak je to u těch ostatních nevím, ale vzhledem k enormnímu počtu celkově získaných titulů jich asi z kategorie Premier mají taky víc ...
Reagovat
misa
Clijsters je virtuálně aktivní, od US Open 2012 neodehrála na turnajích ani míček.
Reagovat
Vlk-v-trave
Pro divaky velmi dobre finale, trisetovka s dobrym napetim na zaver.
Treti titul pro Kaju v Brisbane, je videt, ze se ji tady dari.
Kaja dnes pekne na saku, az elegatne:)

No a asi jedina poznamka k zapasu, Olga Savczuk prisla za Kajou v dobrou chvili...vyhmatla ten moment, kdy na Kaju sly nebezpecne chmury.
...Kaja je proste kriticka povaha, black mind, ma takovy charakter a jak se ta nejaka jeji souperka sprajcne, tak se dokaze sprajcnout v hlave i ta Kaja. Olga to pekne vyhmatla, slusna motivacka, ktera pod le mne pomohla, ikdyz bylo videt jak se s tim Kaja pere...jak chce byt pozitivni, byl to takovy boj sam se sebou.

A to je podle mne to zrnko pisku v te tenisove masine z Loun:), ktere ji brani vyhrat GS. Ma obnoveny tym, takze je nad cim pracovat...a to je dobre.

Gratulace k peknemu finale a dalsi trofeji.
Reagovat
sojka1
Kaja jako nova, jen novejsi!!! :-)) Parada velika, gratulace, mam radost, holcicko nase ;-) ;-) .... a ted se na to i na Serenku jeste rada podivam.... :-)))
Reagovat
Vlk-v-trave
:D)
Vysneny zaver tydne pro Fulnecka.
Reagovat
tommr
radost budou mít určitě i Vajgl a Kvěš ... :)
Reagovat
Jon61
Myslíte tím Bílinského démona Vaigla, závistivého ubožáka, který přeje našim tenistkám prohry a stále je uráží?
Reagovat
tommr
jj myslím toho šmejda z diskuzí na Seznamu ...
Reagovat
Jon61
To je velký obdivovatel Putina, Gustáva a Andreje. A neúspěšný kandidát ve volbách v Bílině (totalní propadák), asi ho místní znají, co je to za morální bahno. :)
Reagovat
gigin
https://m.youtube.com/watch?v=H1ri0L2LtR4
Reagovat
sojka1
Reagovat
VlS
Taky mám radost
Reagovat
sojka1
Reagovat
com
..sice sem finale nevidel, ale s vysledkem spokojenej sem :) ..ted tyden pauzicka a pak vysledky zopaknout na AO :)
Reagovat
tommr
Karolína obhájila lonskej titul a stala se se 3 tituly historicky nejúspěšnější hráčkou v Brisbane. Letošní titul je ale ze všech zdaleka nejcennější s ohledem na to jaký hráčky cestou k němu musela porazit ...
V žebříčku si Karolína upevnila druhý místo a pokud Barty nevyhraje v Adelaide tak by se s ní na AO opět mohla porvat o titul světový jedničky ...
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
Mantra
nečekanš dobrý výsledek :-)
Reagovat
George_Renel
Karolíně velká gratulace, ale finále mě herně trochu zklamalo. Bylo to takové jakési bez šťávy.
Reagovat
tommr
obě hráčky svazovala nervozita ...
Reagovat
smazaný uživatel
je ovázaná(noha, rameno), únava - závěr docela ušel
Reagovat
tommr
jj doufám, že jí ten týden volna před AO bude stačit k tomu aby se dala zdravotně do kupy ...
Reagovat
EllNino
nepamatuju si, že by Karolína někdy potřebovala víc :)
Reagovat
Jon61
Bylo tam moc chyb, ale i pěkné míčky. Utkaní však bylo dramatické a vyrovnané.
Reagovat
fujtajblick
Super.. Kájo
Reagovat
Fandina
super. Gratulace veliká. Podání jí podrželo a napodruhé dopodávala mač. Zápas to byl hezký, Klíče hrála super rychle, ale Kája byla lepší. Gratulace veliká. Kájo pojď si pro titul na AO.
Reagovat
EllNino
Děkujte mi, zapínal sem to za stavu 5:5 :))

Bomba :)
Reagovat
tommr
tak konec se ještě odkládá a Karolína dostane šanci na reparát. Vyjde to napodruhé? Předchozí pokus byl opravdu hodně slabej ...
Reagovat
tommr
tak tentokrát to už vyšlo a to ve velkým stylu. Karolíně se vrátilo ztracený podání v pravej čas!
Reagovat
EllNino
Tak druhej pokus, pojd! :)
Reagovat
tommr
Karolína jde podávat na vítězství. Zvládne to? Servis jí v závěru zápasu moc nejde a dělá spoustu dvojchyb ...
Reagovat
tommr
nezvládla to. To je konec nadějí ... :(
Reagovat
Jon61
Jste větší skeptik než já. :) Bude mít druhý pokus, servis ji však moc neposlouchá.
Reagovat
Jon61
Naštěstí se vrátil, tak to má vypadat. Gratulace Karolíně.
Reagovat
tommr
jj Karolína znovuobjevila servis a hned to bylo znát ... :)
Reagovat
tommr
a Karolína je v té samé situaci jako včera Petra: vede o set a brejk. Dokáže to na rozdíl od Petry dotáhnout?
Reagovat
tommr
a Karolína to bohužel nezvládá stejně jako Petra ... :(
Reagovat
tommr
to je jak zlej sen. Karolína se hroutí úplně stejně jako Petra. Nechápu ... :(
Reagovat
Fandina
Keys hraje hrozně rychle, něco Kája nestíhá, ale na rozdíl od Petry je na tom líp z fyzičkou, Petra už nemohla, Kája je zatím pořád v pohodě.
Reagovat
Fandina
s fyzičkou
Reagovat
tommr
Karolína je na tom sice o něco líp než Petra, ale v pohodě rozhodně není ...
Reagovat
Fandina
S fyzičkou je v pohodě, jinak samozřejmě, jde o titul. Takže vyhrát chce.
Reagovat
tommr
a první set je doma! Karolína zkušeně udeřila v závěru prvního setu ...
Jen doufám, že to Keysová zase neotočí jako včera proti Petře ...
Reagovat
Jabadu
Poklekám a svůj širák odhazuji v dál ...
Reagovat
Jabadu
Jo tak pozor! Před touto panovnicí rád pokleknu a vzdám jí hold.
Reagovat
Jabadu
A už tam zase postává ... míčky kolem ní létají ... a ani nenatáhne ruku.
Reagovat
Jon61
Postává a ani nenatáhne ruku, jestli prší. :) Nebuďte škarohlíd, zatím jsou na svých.
Reagovat
Jabadu
3:2 pro Keys.
Mám pocit, že Karolína není vítězný typ. Asi to nemá v genech. Ale rád bych se mýlil.
Reagovat
tommr
Karolína má zafačovaný levý stehno. Její pohyb tak bude nejspíš ještě omezenější než obvykle ...
Reagovat
bIbec
u jednýho streamu se předbíhá zvuk, u druhýho nejde zvuk vůbec. Děsný.
Reagovat
Jon61
Pusťte si Dvojku STV. :))
Reagovat
lars
sledujes stv pres internet ?
Reagovat
Jon61
Myslem jsem tím televizní přenos. TV s internetem mám, oceňuji hlavně archív s dokumenty, ale STV přes internet lze jen na území Slovenska.
Reagovat
blixa
To nevím, mám IP TV SledováníTV a tam slovenské kanály normálně jsou.
Reagovat
EllNino
tahle stránka mi taky ukazovala, že to mohu sledovat jen na území Slovenska :/
Reagovat
rybicka
Tak, tak. Slovenského "mám" ledacos, ale to o co bych stála - bohužel.
Reagovat
blixa
Nevím, já je mám zcela oficiálně v mé nabídce. Možná, proto že jsem internetově v jejich partnerské síti.
Reagovat
Jon61
TV mám i pro příjem internetu, těšil jsem na tenis na velké obrazovce ze streamu, ale to je nemožné bez přehrávačů videa. Tak si mohu číst webové stránky. Aspoň je internetové vysílání na ČT (třeba souběžných sportovních utkání) a archív, červené tlačítko také je fajn, podívat se na film od začátku. Stream považuji oproti tradiční TV za výhodu kvůli výhodě výběru utkání.
Reagovat
rybicka
U "chytré" TV si nelze přehrávat stream z internetu? (Zrovna zařizuji nové bydlení a sbírám informace). Já se domnívala, že to lze. To pak tedy velký monitor k PC bude řešením.
Reagovat
lvicek
U chytrych TV jdou nektere veci, ale vetsinou je to pomerne slozite a ne moc pohodlne na ovladani a takove ty streamy ala ukrajinci a spol, ty se tam urcite nepusti. Nejlepsi reseni je mit nejaky maly pocitacik (delaji takove male krabicky) u TV a pustit si to pres HDMI.
Reagovat
Jon61
Mám notebook a lze přes kabel HDMI pustit obraz ze streamu, ale hrozně špatně se to ovládá, navíc obraz na 17" notebooku mám ostřejší než sdílený (duplicitní) na TV. PC má různé přehrávače, na televizi nelze nic naistalovat, je to pouze velký monitor.
Reagovat
rybicka
Díky oběma za podělení se o zkušenosti. Pomohlo mi.
Reagovat
Fandina
Jj, mám jeden starší počítač u televize a když je potřeba, tak si na TV pouštím streamy přes HDMI a ovládám to normálně myší na obrazovce TV. Není to špatné, ale ostré to moc není.

Kromě toho jsem teď na Vánoce dostala Google Chromecast. Je to taková malá placka, kterou připojím do HDMI na TV a ovládám to z aplikace tabletu. To je zatím super. Na TV se tak můžu dívat třeba na streamy z Eurosportplayeru.

Jinak samozřejmě nejlepší je mít u svého počítače dva monitory a když je ten jeden obrovský, tak není co řešit. To mám nejradši.
Reagovat
rybicka
Děkuji. K počítači mám druhý velký monitor, který funguje i jako TV, takže ponechám a jen přidám do prostoru nějakou TV (běžně mi víceméně slouží jako rádio). Jinak Google Chromecast jsem si přidala do hlavy jako další možné vylepšení. Takže děkuji.
Reagovat
blixa
To nevím, mám IP TV SledováníTV a tam slovenské kanály normálně jsou.
Reagovat
Fandina
Slovenskou Dvojku má Skylink, já se na to dívám jak v televizi přes satelit, tak přes internet v počítači, tabletu, mobilu. Skylink je ale placený.
Reagovat
smazaný uživatel
Na co tento shit? :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist