Karolína Plíšková v Montréalu prošla do čtvrtfinále a čeká ji přemožitelka Siniakové. Kvitová vypadla

12. 8. 2021, 21:01
Aktuality 284
WTA MONTRÉAL - Karolína Plíšková za necelou hodinu a půl porazila Amandu Anisimovovou, vyhrála s ní i třetí souboj a poprvé v Montréalu postoupila do čtvrtfinále. V něm narazí na Saru Sorribesovou, se kterou dnes Kateřina Siniaková prohrála tříhodinovou bitvu. V osmifinále po Siniakové dohrála i Petra Kvitová, vítězka ročníku 2012 nestačila na Camilu Giorgiovou.
Karolína Plíšková

Karolína Plíšková naprosto nečekaně došla až do finále slavného Wimbledonu a zdálo se, že dlouhou krizi konečně ukončila, jelikož po římském finále se stále trápila. Na olympijských hrách ale skončila už v osmifinále na Camile Giorgiové a v úvodním zápase v Montréalu měla blízko k porážce s Donnou Vekičovou.

Mnohem lepší výkon předvedla dnes proti Amandě Anisimovové. Americkou kvalifikantku, která poprvé od semifinále French Open 2019 vyhrála čtyřikrát po sobě, porazila 6-1 7-6(8) a i třetí vzájemný souboj s ní vyhrála ve dvou setech.

Plíšková měla až do stavu 6-1 5-3 i díky chybám soupeřky jasně navrch. Jenže pak si utkání zbytečně zkomplikovala, když poprvé ztratila podání, za stavu 6-5 nevyužila mečbol na returnu a v tie-breaku musela likvidovat setbol. Postup slavila po využití až čtvrtého mečbolu, třetího v dramatické zkrácené hře. I tak na kurtu strávila polovinu času než s Vekičovou.

Na National Bank Open je ve čtvrtfinále potřetí, v Montréalu poprvé. V Torontu v letech 2017 a 2019 neuspěla. O první semifinále si mohla zahrát s Kateřinou Siniakovou. Její krajanka však prohrála bitvu se Sarou Sorribesovou. Plíšková se Španělkou jediný dosavadní souboj jasně vyhrála.

Kateřina Siniaková v Montréalu potvrzovala zlepšenou formu z posledních turnajů, vyřadila grandslamové šampionky Jelenu Ostapenkovou a Garbiñe Muguruzaovou a při své páté účasti na kanadském podniku poprvé prošla do osmifinále.

V něm narazila na Saru Sorribesovou, kterou porazila nedávno v semifinále na trávě v Bad Homburgu. Tentokrát ale proti nepříjemnému stylu španělské tenistky neuspěla a po třech hodinách jí podlehla 7-6(4) 0-6 3-6.

Siniaková veškeré psychické i fyzické síly nechala v úvodním dějství. Poté už tahala za kratší konec, nicméně se znechuceným výrazem v utkání pokračovala. A nebyla úplně bez šance, v rozhodujícím dějství se dotáhla z 1-4 na 3-4 a byla dva míčky od srovnání skóre. Sorribesová si však díky chybám 25leté Češky, která usilovala o své největší čtvrtfinále od října 2018, náskok pohlídala.

Sorribesová bude zítra bojovat o své první semifinále na akcích vyšší kategorie než WTA 250.

Petra Kvitová se sice letos v Dauhá dočkala svého prvního triumfu po dvou letech, jenže až na zmíněný podnik, čtvrtfinále v Madridu a semifinále v Bad Homburgu se jí v sezoně 2021 vůbec nedaří. Od semifinále na německém pažitu odehrála čtyři podniky a ani na jednom neporazila více než jednu soupeřku a má bilanci 2-4. Ve Wimbledonu a v pražské Stromovce se loučila už v prvním kole a na olympiádě ve druhém.

Výjimkou se nestalo ani její vystoupení v Montréalu. Šampionka ročníku 2012 sice začala vítězstvím nad trápící se Fionou Ferrovou, ale dnes stejným skóre (4-6 4-6) podlehla Camile Giorgiovéna kterou nestačila podruhé v řadě a opět ve dvou setech, a v kanadské metropoli už počtvrté v řadě skončila v osmifinále.

Kvitová byla od začátku horší hráčkou na kurtu. V koncovce obou setů sice dokázala stáhnout manko brejku, jenže vždy sadu zakončila hladce ztraceným servisem a po hodině a 36 minutách pro ni letošní působení ve druhém největším kanadském městě skončilo.

Italka, jež ještě neztratila set, bude svém prvním čtvrtfinále na akcích WTA 1000 čelit Cori Gauffové. Sedmnáctiletá Američanka postoupila bez boje po odstoupení Johanny Kontaové.

• WTA 1000 MONTRÉAL •
Kanada, tv. povrch, 1.835.490 dolarů
čtvrteční výsledky (12. 8. 2021)
• Dvouhra - osmifinále •
Kar. Plíšková (4-ČR) - Anisimovová (USA) 6-1 7-6(8)
Giorgiová (It.) - Kvitová (7-ČR) 6-4 6-4
Sorribesová (Šp.) - Siniaková (ČR) 6-7(4) 6-0 6-3
Sabalenková (1-Běl.) - Marinová (Kan.) 6-1 6-3
Džabúrová (13-Tun.) - Andreescuová (2-Kan.) 6-7(5) 6-4 6-1
Azarenková (8-Běl.) - Sakkariová (11-Řec.) 6-4 3-6 7-6(2)
Gauffová (15-USA) - Kontaová (Brit.) / bez boje
Pegulaová (USA) - Collinsová (USA) 6-4 3-6 7-5
• Čtyřhra - čtvrtfinále •
Linetteová/Peraová (Pol./USA) - Perezová/Peschkeová (7-Austr./ČR) 1-6 6-2 13-11
• Čtyřhra - 2. kolo •
Kuděrmetovová/Rybakinová (Rus./Kaz.) - Muchová/Kar. Plíšková (ČR) 6-2 6-4
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

284
Přidat komentář
pepin
Tak jsem si zde pročítal různé příspěvky a musím dát za pravdu jak jedné tak druhé straně.To že se Petra dala dohromady s Vaňkem je pochopitelně jen a jen její věc a já bych ji přál aby ji to konečně vyšlo a byla s ním po zbytek života spokojená. Musím také uznat, že pro republiku toho udělala rozhodně více než celá plejáda našich zkorumpovaných politiků kteří se dokáží živit na neštěstí druhých. Druhá stránka věci kterou chci zmínit je dávno obehranou písničkou ve vztahu trenér a sportovec. V drtivé většině to nepřináší posun sportovce nahoru a je určitě mnoho příkladů. Další otázkou je, kde by Petra mohla být již po dlouhá léta zpět a hlavně když skončila era Sereny na na pozici číslo jedna se střídají různé hráčky jako např. Plíšková která svým včerejším pobytem ve čtyřhře dávala najevo jak ji tenis opravdu baví. Nedivím se, že zde někdo napsal proč tam vůbec leze. To co zde v podstatě píše hanz jsem já zde psal již dávno. Posun u Petry s přibývajícím časem a věkem není evidentně žádný. Variace podání prakticky nula. Variace ve hře prakticky nula, po většinu času jen nesmyslné bum bum místo zvolení volnějšího úderu na odkrytý dvorec soupeřky. Již se to zde také psalo o nesmyslných ranách při 2 podání soupeřky, místo uvedení balonku do hra a vytvoření herní situace na ukončení výměny. Zdůvodnění, že Petra je Petra a nic jiného hrát nemůže je zcela mimo, protože Serena ve své době také uměla dávat pořádné pecky, ale také dokázala hru variovat a to ji dostalo tam kde po dlouhý čas byla a každá soupeřka se před ní třásla. Někde podobně se mohla pohybovat i Petra při své razanci, ale to by musela být ochotná dokázat změnit svůj styl hry. Ale co, má to v podstatě za sebou a tak ji jen přejme hodně úspěchů teď již především v osobním životě.
Reagovat
LukasH
Tak každý má své limity a něco prostě Petra změnit nedokázala. Kdyby ano, tak dneska možná měla 5+ grandslamů. Jenže tady se pořád psalo, jak se s Vaňkem neposunula a to fakt není pravda. Dle mého byla v první půlce sezóny 2019 na svém maximu - vypíchl bych finále s Barty v Sydney a semifinále s Bertens ve Stuttgartu - tam jsem úplně čuměl, jak liftovala, variovala hru, hrála takticky (a fakt kam se hrabe finále W 2014, kde jí to prostě jen šlo). Věřil jsem, že se na to první místo v druhý půlce sezóny (kde nic neobhajovala) dostane. Jenže si zranila ruku. No a od tý doby je to pořád něco. Letos se trápí, všechny těsný zápasy šly za soupeřkama a nedostatek sebedůvěry je tam znát víc než kdy předtím. A to se pak těžko vymýšlí nějaká taktika. A ani Vaněk s tím nic moc neudělá. Buď to ještě přijde nebo už ne.
Reagovat
sojka1
ale ty jsi se take za ta leta nikam neposunul a tvuj projev je stale tentyz, nebude ono to uplne stejne jako ve hre, tedy osobnostnimi rysy treba? :-)) A jak mi dokazes tu "drtivou vetsinu" pripadu, kdy osobni vztah mezi hracem a trenerem nefunguje a je hraci na skodu, mas k dispozici nejaka presna cisla ze svetoveho sportu? Celkem pochybuji, ze nekdo takovou statistiku zpracoval, ale ty to vis drtive presne.... :-) A pokud jsi opravdu cetl zdejsi prispevky, prinaseji odpoved na vyvoj i priciny zvratu kariery Peti ... a pise to tu navic velmi jasne LukasH.... a ze se nebude nekam zavratne posouvat prave ted po tricitce, je snad nabiledni.... takze vlastne ani nevim, co chtel basnik rici, protoze kdyby slo skutecne o sport a ne jen o "sebepotvrzeni", cetli bychom neco jineho. Kdyby vse totiz bylo vzdycky tak jednoduche odzit jako napsat, jeden by byl dokonalejsi nez druhy a kritici by prisli o chleba... :-))
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Boris Vian - Zabte ošklivésmilesmile
Reagovat
pepin
Pokud jsi to dobře četla a jak je vidět z toho co jsi napsala tak ne, a to ani nemluvím o Tvém posunu v psaní který se za celá léta co zde vystupuješ nezměnil, tak by jsi pochopila, že já zde Petru nekritizuji, jen jsem se zamýšlel so mohlo být a kde by mohla být kdyby... Ale možná je to na Tvoje pochopení článku moc náročné. Máš pravdu, žádnou statistiku na vztah trenér a sportovec nemám a ani ji nepotřebuji, stačí normální příběhy ze života kolem nás a ani to nemusí a nejsou špičkoví sportovci. Vím, že Ti vždy leželo v žaludku pokud jsem si dovolil se ke hře Petry vyjadřovat a vybočoval jsem z řady těch kteří zde jen chválili a neviděli někdy skutečný stav věcí. Každý rozumný člověk a já to nemám nikomu za zlé vidí, že kariéra Petry se chýlí ke konci a já ji ještě jednou za to co dokázala děkuji.
Reagovat
lars
A jaky skutecny stav veci si videl ?
Reagovat
pepin
Již jen po přečtení Tvojí dementní otázky nepovažuji vůbec diskuzi s Tebou jako potřebnou.
Reagovat
George_Renel
kdyby Petra dopaběrkovala do Wimbledonu a tam ukončila kariéru.
Reagovat
drabona
To by bylo velmi drahé paběrkování s ohledem na to co na kurtu ještě nedávno předváděla, ale jstli chce hrát, jak ona sama tvrdí, musí jí být jasné, že s přibývajícím věkem jí to bude stát více úsilí v hlavě i na kurtu. Já bych jí strašně přál aby sobě i soupeřkám opět začala dokazovat, že ještě nepatří mezi vysloužilce.
Reagovat
drabona
mě zklamala, celý letošní rok nehraje nic z toho , co ji dříve zdobilo. A navíc když pan Vaněk říká, že - ona nemusí víc trénovat, ale když se to vše sejde porazí kohokoliv - no nezlobte se s takovým přístupem už nám toho mnoho neukáže, pak ať to raději zabalí a nekazí si renomé.
Reagovat
vladka
smile, jo, ať to zabalí, ostudy bylo dost
Reagovat
lars
Ostudy bylo dost u vladky na TP ? :)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
včera bylo pozděsmile
Reagovat
lars
vzdyt vyhrala letos turnaj v Dauha
Reagovat
brixner
Nešlo to, no...smile
Reagovat
SydneyOpen
No nic, musel jsem jít před koncem spát smile tady by nepomohl ani New Haven. Třeba pojede na US Open uvolněná bez nějakých výsledkových ambicích a to 4.kolo při dobrém losu možná udělá. Na víc to asi momentálně není
Reagovat
Hypertac
Dneska nehrála jako Lvice ale jako Plechovka když je ji to jedno. Role se prohazují.
Reagovat
lars
neblabol !!
asi takhle hraje tenistka, kdyz je ji to jedno
https://twitter.com/i/status/1425566559351754771
Reagovat
tommr
nechápu proč na ten kurt vůbec lezou když se jim nechce hrát? Jen se ztrapnujou ... smile
Reagovat
Fandina
Je to bída, ale Kudermetova Rybakina se mi zdají dost dobré, i když spolu hrají druhý zápas.
Reagovat
tommr
no Rusky hlavně šly do zápasu s cílem vyhrát. To se o našich rozhodně říct nedalo - z jejich strany to byl ostudně odchozenej zápas. Překvapilo mě to hlavně u Mušky která by měla mít dostatečnou motivaci, aby aspon v deblu částečně napravila singlový selhání ... smile
Reagovat
vladka
já nechápu, proč tam leze Kvitová, už je to víc než trapný
Reagovat
EllNino
na začátku roku měla stejnou krizi Karolína ...
Reagovat
Torn
Bože, Kája měla nevhodné tričko, tak jí druhá Kája musela olepit filu páskou. :D
Reagovat
hanz
A kdepak? Na kozičce?
Reagovat
Torn
Jj, nad nima. :D Docela tenisová erotika. :D
Reagovat
hanz
Tak proto dělá MM mrtvýho brouka a to chtěl hupkat do pelechu. smile
Reagovat
com
smilesmile
Reagovat
lvicek
Proc nevhodne?
Reagovat
Torn
Vadil jim nápis Fila, ale pak tam přišel nějaký děda, že to snad nevadí.
Reagovat
blixa
Ano, a hlídač parkoviště proti pomníku nic nemá ... smilesmile
Reagovat
lvicek
No ja prave nechapu, proc to vadi, kdyz je to sponzor? Tak to nejak nechapu... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jakmile začne hráčka prcat s trenérem, tak to jde vše do pr dele...
Reagovat
majkl005
a jakmile začne trenér prcat s manažerem (manželem hráčky) tak jdou výkony nahoru smilesmilesmile
Reagovat
milik254
Chlapi tedy na Tenis portále jsou fakt nechutní, nevybíraví, netaktní a a negentlemanští. :D
Reagovat
majkl005
přesně, taky se mi tady z toho stahuje vnitřní važína smilesmile
Reagovat
hanz
Ahoj, pusáčku MMsmilesmilesmile
Reagovat
majkl005
čau ty můj hajzlíčku...teda hanzíčku smile jsem tu semka teď moc nepřispíval, páč jsem měl úzkosti z toho, že furt nevím co je to "MM"
Reagovat
hanz
Jaj, já ti to někdy pošeptám do oušíček. smile
Reagovat
majkl005
ty jsi ale mazlík smile
Reagovat
hanz
Anis mi nenapsal do zprávy nějakou tu zamilovanou.smilesmile
Reagovat
majkl005
máš to tam ty kulišáku smile
Reagovat
smazaný uživatel
jste se viděli určitě na Prague Pridu ne? smile
Reagovat
majkl005
Vuuubec, já na takový teplý picoviny nechodím :D to je jak kdyby si horníci dělali Ostrava Pride smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
nekecej, sem viděl v televizi nějakýho votroubka s maskou psa, tos byl ty ne?
Reagovat
majkl005
Aaaa, ta láska ve mě hoží, aaaa ta láska už zhožela, aaaa už to nehoží, aaaa pudem na pohoží
Reagovat
hanz
OOOO, ty romantiku, až srdce mé poskočilo, zchladit jsem se musel pivkem smile.
Reagovat
Alien
V každém sportu ( nejen v tenise ) když trenér vidí u svého svěřence nedostatky, snaží se v přípravě pracovat na jejich odstranění! Na čem v posledních letech pracuje pan trenér Vaněk se slečnou Kvitovou je mi záhadou! Hezkou dobrou noc.
Reagovat
hanz
Přesně, psal jsem tu už kdysi, že:
1) Servis hraje jen do soupeřčina bh, není, jak překvapit. Soupeřky už pěkně čekají.
2) Procento 1. podání se blíží tragické hranici.
3) Variace hry značně pokulhává.
4) Taktika na zápas snad neexistuje, hraje si to svoje a vůbec nepřizpůsobuje hru tak, aby to znepříjemňovala soupeřce.

To asi jsou největší výhrady, s nimiž se už značnou dobu NIC NEDĚLÁ.
Reagovat
EllNino
Co chceš měnit v 31 letech :) Petra je instinktivní, hraje tak, jak to cítí, bohužel/bohudík to jinak neumí, servis už asi taky těžko předělá
Reagovat
hanz
Ted už nic, ale s Vaňkem pracuje od r. 2016 a nějak se toho moc nezměnilo, žádný impuls nebo změnu jsem u ní neviděl.
Reagovat
EllNino
Naopak, sezóny 2018 a 2019 byly jako z nového světa, Petra hrála asi nejkonstantnější tenis kariéry do května 2019, od té doby skáče ze zranění do zranění a do toho covid pauza :) Co chceš budovat, když už jsou základy nestabilní a Petra stárne
Reagovat
milik254
Zvláštní. V prvních půlkách 2018 i 2019 hrála snad nejlepší tenis kariéry.
Reagovat
Alien
Tak třeba to, že by každý 2 servis soupeřky nemusela vypálit z první do autu!
Reagovat
Fandina
To jsou kecy, párů, kde je jeden z partnerů trenérem je x a najednou to začne u Petry vadit. Doteď to byl ten super trenér a je logické, že když se lidi hodně znají, tak se z toho může vyvinout vztah. Je to logické.
Reagovat
hanz
Mně to je upřímně buřt s kým je nebo není, ale prostě neviděl jsem a nevidím něco, co by z tréninku přenesla do hry.
Reagovat
Ondra979
tak kdyz trenuji ted hlavne v noci to se blbe prenasi na kurt smile
Reagovat
Fandina
Těžko můžeš posuzovat, kdo si co z tréninku kam přenesl, když na trénink nechodíš.
Reagovat
hanz
Ono stačí ty jejich videa, kdy si tak akorát kopou do míče nebo si jím hází. To je příprava na tenis jak bejk.
Reagovat
Fandina
Zbytečná debata s tebou.
Reagovat
vladka
přesně, je mně taky jedno s kým kdo spí, ale tenis je fajn, a když to někdo už nezvládá, měl by toho nechat
Reagovat
LukasH
Petra hrála pod Vaňkem ten nejlepší tenis z hlediska koncepce a taktiky. Z hlediska herní kvality překonal AO 2019 W 2014. Jenže Osaka byla ještě silovější a Peťa to tam měla podobně jako Vika se Serenou na USO 2012. Jenže pak přišly zranění a Covid a letos tam utrpěla hlavně sebedůvěra.
Reagovat
EllNino
prakticky totéž před pár vteřinami :))
Reagovat
LukasH
:-)
Reagovat
hanz
Můj názor je, že Petra nikdy žádnou taktiku neměla, neumí se jí držet, hraje prostě jen to svoje a nikdy svojí hru nepřizpůsobovala soupeřce tak, aby jí to znepříjemnila, vždycky hrála jen ty svý pumelenice, mnohdy i bez opodstatnění. Toť k Petřině celoživotní taktice na tour.
Reagovat
LukasH
To ale není vůbec pravda. Naopak, Petra má typický kombinace úderů, např. podání s leváckou zatáčkou + úder po lajně, někdy rovnou náběh na síť. Typickej cross court bekhend return snad umí jen ona. Podívej se na zápasy před 2, 3 lety, kdy jí to šlo. Jenže už jsem ti to psal. Když se nemá o co opřít, má zpomalenou ruku, není u míčů a je ráda, že přehodí síť, tak jak má hrát podle nějaký koncepce? Asi těžko.
Reagovat
hanz
Právě, že už je moc průhledná. Servis jen do soupeřčina bh. Soupeřky nejsou tupé, ví, že jinak servis nepůjde, proto už ten servis není ani tak účinný. Žádná variace na servisu - servis na tělo snad neexistuje, servis do fh soupeřky dává, když selhává zatáčka, což už soupeřky zajisté taky vypozorovaly.
Reagovat
EllNino
Jojo ... Peťa má to nejlepší za sebou, ale přál bych jí ještě jeden turnaj, kde zahraje pár dobrých zápasů po sobě a ještě se trochu ukáže :)
Reagovat
hanz
Přesto to výsledkově na žádný juchání nebylo.
Reagovat
EllNino
Jasně, jen sahala po světové jedničce :)
Reagovat
hanz
No a zazdila to jako v roce 2012. Takže asi tak k nějaké konzistenci.
Reagovat
EllNino
Před chilkou se s tebou dalo normálně komunikovat a chvíli jsem měl pocit, že to myslíš dobře, teď už zase zbytečné trolení a odbíhání od tématu :)
Reagovat
hanz
Já to myslím dobře, pravdivě, nikoli ironicky.
Reagovat
EllNino
no kdybys to myslel pravdivě, tak nikdy neřekneš, že to na juchání nebylo, když to dotáhla na 2. místo, vyhrála velké turnaje a byla ve finále GS :)
Reagovat
hanz
Juchání to nebylo, když v době její největší slávy nedala GS. Pro hráčku jejího formátu zklamání.
Reagovat
EllNino
v době největší slávy dala hned dva, takže v pohodě :)
Reagovat
hanz
Před chvílí jste psali, že vrchol byl 2018 2019. Tam jako GS nezapadá.
Reagovat
EllNino
tak největší sláva se nerovná nejlepší tenis :) Slávu měla hlavně v roce 2011, kdy hrála ještě hodně odvážně a bez zábran ... v roce 2018 a půlce 2019 hrála naopak trochu "z pozadí" a drala se nahoru :) Těžko říct, kdy měla větší slávu, asi ve spojení s tím zraněním až potom ... a je vůbec zázrak, že se ještě mohla o ty GS a 1. místa rvát, na to se často zapomíná
Reagovat
LukasH
Přesně. Úspěch byl větší na začátku. V roce 2011 jsem jí ještě nesledoval. Ale pak už mi to přišlo, že je to vždycky hop nebo trop...nahoru a dolů. Ten Wimbledon 2014 byl sice skvělej, ale dost výkřik do tmy. Navíc ve finále totálně slabá Evžena. V tom roce 2019 to ale byla úplná bomba a na tom tenise byla vidět ta dřina a práce. Kromě AO třeba to skvělý finále s Ash v Sydney nebo Stuttgart (snad nejlepší Petřin antukovej tenis). Poprvé první v race skoro v půlce sezóny. Jenže pak ta ruka, no.
Tak snad se ještě něco povede :-)
Reagovat
tommr
dnešní výsledky našich celkem podle očekávání, ale výkony Petry a Katky mě hodně zklamaly ...
Petra se už zdá být smířená s brzkým koncem a dneska se ani moc nesnažila. V posledních dvou hrách neuhrála ani míček což snad ani nepotřebuje komentáře ... smile
Ještě víc mě zklamala Katka, která po vyhraným prvním setu nepochopitelně odpadla a nebyla schopná proti SST cokoli vymyslet ... smile
Obstála jedině Karolína i když ani ta si neodpustila v závěru blikanec kterej jí málem stál druhej set. V TB si ale vedla zkušeně ... smile
Reagovat
EllNino
Snad poprvé v životě jsem u Petry dneska cítil, že tam není už vůle otočit zápas ... jako by to byl prostě nějaký začátek postupného loučení, smíření a ukončení krásné kariéry :) Ale třeba se mýlím ...

Očekávaný výsledek, bohužel, v kontextu letošní sezóny, nevím nějak, co dál ... na co se u Peti těšit, žádný její oblíbený turnaj teď není a nebude

Na US Open může přijet úplně uvolněná, druhý týden se rovná v tomto rozpoložení zázraku :) Ale třeba jí to pomůže, už nemám žádná očekávání :)

Hlavně že je šťastná
Reagovat
hanz
Říká se štěstí v lásce, neštěstí ve hře. U ní to platilo a platí pořád.
Reagovat
milik254
No, nevím jestli je úplně šťastná. Neviděl jsem s ní moc teď rozhovorů, ale nepřijde mi, že by štěstím zářila.
Reagovat
EllNino
Podle mě ji hodně sebralo to zranění kotníku na RG, protože se to stalo v úplně nevhodnou dobu - během RG, těsně před Wimbledonem, Prahou a OH ...

A od té doby se to sype ... a je to podruhé během tří let, kdy se jí to na RG stalo a odnesla to celá zbývající sezóna
Reagovat
milik254
Asi jo. Před tím to taky nebyla žádná hitparáda, hlavně zápasy se Svitolinou, ale přišlo mi, že se na jaře na antuce zvedala... Achjo
Reagovat
EllNino
Zápasy se Svitolinou jí podle mě taky hodně vzaly ... hlavně ten ve Stuttgartu :/ V Miami asi taky, ale tam se od ní moc nečekalo ... vyhrát ale měla oba tyhle zápasy a ty výsledky by vypadaly o mnoho lépe ... ale letos má takových zápasů x, přál bych jí ještě nějaký restart, ale nevím, kde ho udělá, protože asijské turnaje, které má v oblibě, zrušili ...
Reagovat
hanz
No, Tokyo bylo asijské a moc se teda nepředvedla.
Reagovat
EllNino
Tak tam se nepředvedl skoro nikdo, všichni tam pomalu pochcípali
Reagovat
hanz
No to nevím i taková sádelnice Pavs tam hrála dobře, dokonce má i zlato.
Reagovat
EllNino
Nasťa ale vydrží, ta s fyzičkou opravdu problém nemá
Reagovat
hanz
No to jo, proto se na RG ve třetím setu ploužila. A to určitě takový horko jako v Tokyu nebylo.
Reagovat
EllNino
Po náročných 14 dnech se plouží kdekdo :)
Reagovat
hanz
No Pavs v Tokyu evidentně ne. A to je stará skoro jak Kvítí. Takže věkem to jaksi nebude, ale vidím to na opomenutou fyzičku.
Reagovat
EllNino
nic o věku jsem nepsal :)
Reagovat
milik254
Gentleman jak z partesu, koukám smile
Reagovat
lars
Mezi klimatem v Tokiu v cervenci a na podzim je podstany rozdil
Reagovat
hanz
O tom žádná, jen jsem psal, že i taková oplácaná Pavs z toho vytěžila co mohla, a ta tu fyzičku určitě nemá nejlepší na okruhu, mnohdy to z ní kape už po prvním setu.
Reagovat
EllNino
Ještě jednou napíšeš o mojí Nastěnce, že je oplácaná, a rozbiju ti palubní mikrofón ... tohleto se nedělá :)
Reagovat
hanz
Ty jsi výborný, snad nechceš tvrdit, že Pavs je ruská laňka. smilesmilesmile
Reagovat
EllNino
Oplácaného člověka si představuju teda jinak než vrcholovou sportovkyni, co denně dře x hodin
Reagovat
EllNino
Výborně fyzicky připravená Badosa omdlela na kurtu například ...
Reagovat
hanz
Kondičku Badosy hodnotit nemůžu, ale potom, co jsem viděl sestřih s nějakou neznámou Marino, opravdu nevypadala svěže. Takže ta jaksi taky nebude patřit k nějakým titánkám.
Reagovat
milik254
Při vší úctě k ženám, v mixu hraje velkou roli výkon mužské části týmu. A Andrej je dost solidní parťák.
Reagovat
lars
Oplacena je letos Coco Vandeweghe
Reagovat
hanz
No Donnička taky nepatří ke nejštíhlejším. Dřív bývala i Benčič, ale ta už má asi vyhopsáno.
Reagovat
Fandina
Já jsem neviděla nic takového, že by nechtěla otočit zápas. Podle mě chtěla a moc, ale nestačila. Kamilka byla prostě lepší.
Reagovat
hanz
Hlavně Kvítí nemělo vůbec servis, tak jako v celé sezoně.
Reagovat
milik254
Píšeš kraviny.
Reagovat
hanz
A ty debly, nebo to první podání v kelu ti přišlo normální?
Reagovat
Ela-fon-isi
smile Když záplaví mozek endorfiny a hormony, je rozum v koncích. Moc dobře si na to pamatuju. smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
A je vymalovánosmile Dál už bych to nerozebíral, protože endorfiny nebudou jistě jediné, co jí teď běhá hlavou. A tenis je tam tak trochu ve stínu.
Reagovat
LukasH
Taky nemám očekávání. Peťa se nemůže vůbec o nic opřít. Ruku má zpomalenou a nešvihá. To, na čem je postavená její hra, nefunguje. Jasně, Montreal jí nikdy úplně nešel, ale je to jen další zápas jak přes kopírák. Možná se jí povede ještě nelézt tu lehkost, asi zkusí další sezónu a když to pořád nepůjde, tak to zabalí. Nevěřím, že se by se takhle plácala třeba dva roky.
Reagovat
hanz
Mně hlavně přijde, že na venkovních betonech nikdy s lehkostí nehrála, vždy to bylo takové upachtěné. Betony jí nesvědčí po celou kariéru.
Reagovat
EllNino
má z betonů naprostou většinu titulů, z Tokia, 2x Wuhanu, Doha (všechno WTA 1000), Dubaje, Montrealu, New Havenu 3x, mnoho dalších finálových, semifinálových účastí všude možně... neřekl bych , že jí nesedí venkovní betony ... spíš jí nesedí severoamerické betony a je to spojené hlavně s počasím :) Hraje se jí špatně v IW a Miami, Cincinnati, až na výjimku 2012 i v Kanadě nikdy nic neuhrála ... na US Open se jí v kontextu betonů v USA celkem daří a o parník vede New Haven, který jí zrušili ...:)
Reagovat
hanz
No podle mě jí hlavně nesedí ta struktura betonu - jsou prostě moc pomalé a Kvítí nikdy nebavila přehazovaná. Rychlé kurty de facto vymizely, takže se na Kvítí dívat v současné době na betonech je dočista očistec.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to má Petra za sebou .. .Chudák.
Reagovat
hanz
Myslím, že pro ní i pro nás lepší, bylo to utrpení svatého Šebestiána.
Reagovat
smazaný uživatel
bylosmile
Reagovat
hanz
Kvítí nám předvedla, jak je to s její psychikou a udělala nám pápá a myslím, že už je čas udělat pápá celé tour. Tohle už na nic velkého nebude.
Reagovat
PetaM
Teď to bude 6:4 a jde se spát. smile
Reagovat
PetaM
Že jsem nenapsal čistou hrou. Kruci. Bylo by to dokonalé.
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile
Reagovat
Fandina
4:4 teď by to chtělo brejk a pak potvrdit. Peti pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Nanysmile dobrousmile
Reagovat
Fandina
trapné
Reagovat
smazaný uživatel
omlouvám se. Někde jsem to tu už četl a moc se mi to líbilo.
Reagovat
Mac
kvitka uz asi bude jenom objizdet turnaje, obcas vyhraje nejake 1. kolo, posbira drobne na zaokrouhleni duchodu a papa... jestli nahodou uz neni tehotna, kdyz uz nam oznamili oficialne ten vztah...smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
No tvl nestraš!smile To by bylo rychlý loučení.smile
Reagovat
Ondra979
Petra a jeji vztah s trenerem - taky myslite, ze je to spis kontraproduktivni, teda vzhledem k vysledkum? podle me to k nicemu dobremu nepovede..mozna to takto za rok zabali a pujde na materskou..
Reagovat
LukasH
V tomhle věku už je to jedno.
Reagovat
SydneyOpen
tak v 31 letech logické že už začne přemýšlet o dítěti a má na to právo
Reagovat
Ondra979
tak to jiste, ale pak to muze proste rovnou zabalit..a to nemyslim nejak spatne. jestli chce jeste jednou urvat nejaky uspech coz ona v sobe muze mit, tak si s trenerem zacinat nemela..protoze trener musi mit kriticky pohled coz muze byt docela problem ted..neverim, ze v tenise s timto trenerem neco velkeho dokaze. ale je to samozrejme jeji vec..podle me to tak dopadne
Reagovat
EllNino
já myslím, že to je hlavně na ní, tohle vše :)
Reagovat
Ondra979
to jo, ale byla by skoda trapit se treba jeste ten rok a pak to zabalit..to opravdu muze skoncit hned. ale je to jeji vec, me to zily netrha...
Reagovat
EllNino
No evidentně trhá smile
Reagovat
Ondra979
tak to rozhodne ne, Petre jsem sice vzdycky fandil ale ted uz od ni ani nic necekam..jen pisu jak to vidim, jinak je mi to v podstate jedno a myslim, ze to zanedlouho stejne zabali :)
Reagovat
Fandina
Neměla si začínat s trenérem? To mě pobavilo, je to dospělá žena, v tenise toho dokázala dost a je úplně jedno, jestli má s trenérem vztah nebo ne. Evidentně jí to takhle vyhovuje. Není na začátku kariéry, aby měla čeho litovat. Je na jejím konci a když se mají rádi, tak proč se tomu bránit.
Reagovat
Ondra979
ano, pokud to s tenisem jeste mysli vazne, tak si myslim ze to delat nemela..pak je problem oddelit vztah hracka - trener a partnerka - partner. a pokud tohle nedokazou, coz je dost pravdepodobne, tak to tenisove fungovat tezko bude..ale jinak je to jejich vec, o tom zadna
Reagovat
Fandina
Zjevně nechápeš o co v životě jde. Všechno se nedá nalajnovat, jak si to ty představuješ. Lidi nejsou stroje.
Reagovat
Ondra979
no ale tenisove to nefunguje..takze bud zmenit trenera, nebo to zabalit..ale na to petra nema aby mu to rekla tak se bude na kurte trapit a pak to zabali
Reagovat
Fandina
Jistě, z trenéra se stal partner, tak to teď všechno vyměníme. To je logika, padlá na hlavu.
Reagovat
Ondra979
padly na hlavu je tady nekdo jiny..a nemusis hadat 2 krat..min pr cat a vic makat ale to uz se ted petre nechce tak to potom vypada takto
Reagovat
EllNino
Jajaj, vypadá to, že ti to opravdu trochu trhá ty žíly :))
Reagovat
Ondra979
strasne moc..a neplet se do nasi konverzace, chci jen vytocit tu starou blbku fandinu, ktera ve svem fanatismu si nikdy nepripusti, ze su kani s trenerem je v cca 90 procentech pripadu kontraproduktivni pro sportovni vykon..a tak to je a bude u PEry
Reagovat
Fandina
Jsi trapný blbeček, víš starou belu, co ovlivňuje sportovce. Blbečku.
Reagovat
Ondra979
nevadi, nekdo musi byt ten horsi. jsem to samozrejme ja ty erudovana sportovni psycholozko smile
Reagovat
Fandina
jsi ubožák, to je všechno
Reagovat
Fandina
Trapné
Reagovat
Ondra979
trapná..nebo došly argumenty? až Petra pod Vankem neco vetsiho vyhraje, rekneme aspon 1000 klidne to vezmu zpet ale nevidim to moc realne.
Reagovat
Fandina
Jsi trapný, nic nevíš a jen pliveš.
Reagovat
smazaný uživatel
fandino, kdy ti naposledy nekdo projel musli? pusobis frustrovane
Reagovat
smazaný uživatel
máš pravdu chlape!
Reagovat
Ondra979
tak smileprej ne..vsevedkyne fandina me to ted tak vytmavila, ze jsem z toho uplne hotovej..jeji argumentace je neprustrelna to se neda vyhrat
Reagovat
Ondra979
a jinak myslim, ze Petra je docela citliva bytost, a to, ze ted ma s trenerem citovy vztah ji bude jeste vice svazovat..takze opravdu do roka cekam konec, do te doby trapeni
Reagovat
Fandina
Ano a protože je citlivá, tak už nikdy nic nevyhraje. Trapné.
Reagovat
Ondra979
s Vankem jako nabijecem a pseudotrenerem v jedne osobe podle me ne..ale ti se netrap..tohle jsem prohral, vzdavam se a jdu spat
Reagovat
Fandina
blbeček jako ty mi za trápení nestojí
Reagovat
Ondra979
tak evidentne ano..a to me mrzi, opravdu jsem myslel, ze mas o neco vetsi uroven nez se zahazovat se mnou..ale mylil jsem se. nevadi ja ti to odpustim. a petra to zvladne, neboj, dnes vecer ji Vanek za odmenu nalozi v posteli a na tenis uz ani nepomysli.smile
Reagovat
Fandina
Mám dojem, že si psal, dobrou noc. Tak jdi a neotravuj.
Reagovat
milik254
Píšeš kraviny.
Reagovat
vendulkabendulka
31 let, úžasná kariéra, peněz vyděláno dost.. možná už je čas to pomalu zabalit.
Reagovat
Fandina
Petruška už má mokré triko u šatů, tak doufám, že to jako v minulém zápase pomůže.

Ale podání, podání Petře nejde. Nicméně, snaží se moc, tak teď to chce nějaká esa Peti, pojď!!!
Reagovat
Alien
Astma, ruka, anebo kotník!
Reagovat
Jon61
Ve vašem případě se jedná o duševní nesmělost.
Reagovat
Dobry-den
smile
Reagovat
Alien
Ichtyle!
Reagovat
Jon61
To si říkáte, když se postavíte před zrcadlo a pak si před ním zahrajete kámen, nůžky, papír. A tvrdíte, že jste vyhrál. smile
Reagovat
lars
:)))))
Reagovat
Mac
z pliskove se pomalu zacina stavat mentalni titan... dnes ji podani moc neslo, ale i tak to uhaluzila proti rozjizdejci rusce...
Reagovat
Jon61
Má sice obličej ruské prostomyslné selky, ale je to Američanka.
Reagovat
Mac
dik, nemoh jsem si vzpomenout na ktery pas to hraje, tak jsem napsal ruska... ale mozna putinuv pas taky ma...?
Reagovat
smazaný uživatel
Karolíně. Vrhá úsměvy do svého týmu. Chudák Petra.
Reagovat
com
misto 6:1 6:3 to nakonec bylo poradny drama.. nastesti to dala a odvratila i setbal smile Na Kvitovic se uz divat nebudu, stejne to ma spocitany smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile
Reagovat
sojka1
zbytecne dramaticka koncovka, ale tak zase posili... gratulace! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile
Reagovat
SydneyOpen
Petro proč furt jí to podáváš jen do FH..
Reagovat
hanz
Protože dávala do bh a zjistila, že to jaksi nefunguje a ted zjistila, že už je to asi jedno, když neumí dát první podání.
Reagovat
PetaM
Protože někdo tu psal, že jí to podává jen do BH.
Reagovat
Fandina
Nakonec jsem ze zápasu Káji neviděla skoro nic, nicméně mám radost, že po jednoznačném prvním setu vyhrála TB ve druhém. Je to šikula.
Reagovat
milik254
Píšeš kraviny.
Reagovat
Fandina
Nejsem ty.
Reagovat
milik254
Píšeš kraviny.
Reagovat
Bloody13
Tak aspoň Karolína postupuje smile Nyní to chce, aby Bajin vymyslel nějakou funkční taktiku proti Ferrerovi smile
Reagovat
com
no ale uz mohla postoupit pred pul hodinou smile A ja uz moh davno spinkat smilesmile
Reagovat
Ela-fon-isi
Karolína má rychlejší podání a dává víc k lajnám. Spoustu toho SST nedoběhne. Každopádně se na ten zápas těším!
Reagovat
lars
Ja se na to netesim.
Reagovat
Fandina
Já žasnu, jak tu Petře nikdo nevěří. Přitom se evidentně snaží a doufám, že to ještě otočí.

Peti pojď!!!
Reagovat
hanz
Snaha už nestačí, prostě roky jí dohání.
Reagovat
milik254
Za těch pár let člověk pozná, kdy Petra hraje špatně s potenciálem se zlepšit a vyhrát, a kdy to fakt nemá cenu. Dneska je bohužel ten druhý případ.
Reagovat
milik254
Respektive teda, má to cenu, klidně může vyhrát, ale musela by se trochu zbláznit Kamilka.
Reagovat
SydneyOpen
No já si hned vzpomenu na 3.kolo LOH 2016 proti Ekaterině, tam hrála Petra brutálně blbě a do toho ještě horko a vlhko. Tam to taky vypadalo že to prostě nemůže vyhrát. Občas Petra překvapí i v tom dobrém smile
Reagovat
milik254
Máš pravdu, to byl hrozný zápas, kde Petřina vůle vyhrát byla nejsilnější jsoucno na kurtu. Ale to byla olympiáda a bylo tam hodně českých fanoušků, bez kterých by to asi nedala. :D
Reagovat
Bloody13
2016 smilesmile
Reagovat
Fandina
Jasně, Kamilka, která momentálně sice hraje pár turnajů vyrovnaně, ale jinak to tam pálí hlava nehlava. Nikdy nevíš, jak bude střílet.
Reagovat
Fandina
Kecy na entou. Petra vždycky hrála nahoru a dolů. Takže nic nepoznáš.
Reagovat
milik254
Jenže letos je to jenom dolů a dolů. Bohužel. :D
Reagovat
Fandina
Kecy.
Reagovat
milik254
Ale přiznej si to. Pro mě to bylo také těžké, ale pomohlo mi to.
Reagovat
Fandina
Píšeš kraviny.
Reagovat
hanz
Podle výrazu už nemůže... To teda není moc dobrá vizitka, když hrje teprve druhý zápas, po dni volna. To teda nevím, co chce předvádět na turnajích, kde nebude nasazená hned do druhého kola. Fyzička jaksi hapruje, a to už delší dobu.
Reagovat
Mac
vzdyt uz hraje jak vajdisova ke konci kariery...
Reagovat
SydneyOpen
tak rebreak no
Reagovat
SydneyOpen
Já nevím, ale Petra tvrdí že je s Vaňkem od turnaje v Římě kde právě začal ten největší herní propad pak ta velká zvláštnost na RG atd. Petra do turnaje V Římě nehrála vyloženě blbě, utíkaly ji koncovky setů a zápasů ale právě od Říma je to jedno obrovské trápení. Nechci v tom hledat spojitost v tom vztahu, ale Petra od té doby nezahrála jediný opravdu kvalitní zápas
Reagovat
SydneyOpen
Já to nemyslím nějak ošklivě smile ale je to ženská no, prostě je zamilovaná
Reagovat
EllNino
ve 31 letech už by mohla teda smile
Reagovat
EllNino
Kdybys nevěděl, že to je od Říma, tak to nepíšeš ...smile
Reagovat
SydneyOpen
nepsal no smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
hlava je prostě někde jinde...
Třeba nám tu děvčata řeknou, jaké je to hrát ostrý zápas v zamilovaném stavusmile
Reagovat
hanz
Kvítí hrálo vždycky blbě, když byla ve vztahu. Myslím, že i to její zranění na RG bude mít s tím jejím vztahem co dočinění.
Reagovat
milik254
Ale vztah nevznikne ze dne den. :D
Reagovat
SydneyOpen
jako to že ne? Prostě řekla: hele Jirko budeme spolu chodit? A tak se zrodil nový vztah smile
Reagovat
EllNino
Bože to jsou hrozný kecy smile
Reagovat
SydneyOpen
No to řekla Petra ne já. Prostě před turnajem v Římě to bylo jen takové hihihihi a pak nějaký ten den to posunuli výš smile
Reagovat
PetaM
Prostě mu v Římě omylem upadla na penis. A tak to začalo.
Reagovat
Ondra979
ad Petra a jeji vztah s trenerem - taky myslite, ze je to spis kontraproduktivni, teda vzhledem k vysledkum? podle me to k nicemu dobremu nepovede..mozna to takto za rok zabali a pujde na materskou..
Reagovat
lars
Proti Kerber v Homburgu zahrala dobre
Reagovat
Tomas_Smid_fan
A teď Petra běžela na síť jako Kája: Mám, nemám? a smile gem je v ptahu...
Reagovat
hanz
Protože absolutně nemá ánunk - tzn. tenisový myšlení. Girogi stačí vracet ty její returny, které jí jdou na bekhend, jinam už Kvítí ani podání nehraje. Žádná variace, nic. Bez nápadu, soupeřky už dávno zjistili, že na ní platí jen naučit se příjem do bekhendu.
Reagovat
milik254
Hezké blbosti. Petra hraje celou kariéru přibližně stejně. :D
Reagovat
LukasH
Tohle není o tenisovým myšlení. Nejde jí to, protože si nevěří. Má zpomalenou ruku i reakce, bojí se do toho bouchnout, protože to vyhodí atd. To se pak těžko hraje takticky. A když to nejde, nejde pak nic.
Reagovat
hanz
Tak zkusím alespoň podání jiné, než do bekhendu, kde už Girogi čeká, ale to jí snad ani nenapadne.
Reagovat
LukasH
Ona je fakt ráda, že je ráda...
Reagovat
SydneyOpen
nene je to prostě trápení. Nějaké ty světlé momenty, ale to prostě nemůže stačit. Bohužel myslím že tohle Petru dlouho bavit nebude...
Reagovat
hanz
Už to prostě na velké zápasy není, trápení jak pro ní, tak pro diváky. Tohle už nemá cenu.
Reagovat
PetaM
Vzdej to, vzdej celou sezónu, tohle je fakt na nic.
Reagovat
milik254
Až po Ostravě smile
Reagovat
com
Karolina si ztratila poprvy servis, misto aby dopodavala smilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
5:5?smile Kája přestala hrát bo co?
Reagovat
sojka1
Amanda zacala zlobit, snad se Kaja nerozklepe... :-)
Reagovat
hanz
Kvítí vymaštěno jako po celou sezonu - když jde o nějaký významný bod, skoro s jistotou ho zazdí. Její tenis už na špici nestačí, už je to jen stín. Lepší to zabalit dřív, než se z ní stane trhací kalendář. Opravdu otřesné představení po taktické stránce.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
nemaj jestřába?smile Když už mají slepou upírkusmile
Reagovat
EllNino
je tam elektronické hlášení
Reagovat
Tomas_Smid_fan
asi i to měla challenge, protože ten míč ukazovali zpomaleně a i přes úhel jasně mimosmile
Reagovat
Bloody13
Dnes to vypadá jen na postup Karolíny, ta si z Amandy dělá trhací kalendář. Petry výkony z předchozích měsíců bohužel pokračují i na betonech. Jasně, ještě není konec, ale sami dobře víte, jak to chodí po prohranym prvnim setu smile
Reagovat
EllNino
Peťa první sety moc často neprohrává právě :)
Reagovat
Bloody13
Zrovna se mi vybavuje čtvrtfinále v Madridu s Barty - první Petra projela, druhej pak vyhrála, aby ten třetí zas prohrála.
Reagovat
EllNino
dneska druhý nevyhraje ale asi
Reagovat
SydneyOpen
toho zápasu byla velká škoda, ve druhém setu hrála Petra fakt parádně, ale bohužel si klasicky nechala utéct začátek setu a už to pak nešlo stáhnout. Kdyby ho vyhrála kdo ví.
Reagovat
Bloody13
No právě smile
Reagovat
LukasH
Petra si vůbec nevěří. V těch důležitých chvílích úplně vyvadne.
Reagovat
SydneyOpen
No nic vyhozený závěr setu. Ach jo, už se zdálo že se Petra trochu rozjela...
Reagovat
milik254
Ale Kamilka teď dala pár dobrých returnů na čáry, to se pak hraje těžko no
Reagovat
SydneyOpen
no jo, ale ty forehandy letěly snad metr za základní čáru... nebylo to nic nehratelného
Reagovat
EllNino
tři vyhozený forehandy hned po returnu :D
Reagovat
smazaný uživatel
smile pořád stejná nuda
Reagovat
vojta91
Vážně psát o bitvě, kde jeden set uhraje v tiebreaku a jinak dostane klepec jak prase?
Reagovat
PetaM
Boha jeho, hlavně si teď neprohej podání. :D
Reagovat
com
smilesmile
Reagovat
PetaM
Já se na to ... Ani se tomu Vaňkovi nedivím, že s ní začal chodit. Já tohle trénovat, tak to buď zabiju, nebo s tím začnu spát. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Petra, asi bude muset Káje vyfouknout trenérasmile
Reagovat
SydneyOpen
ale teď brutální forehand smile
Reagovat
milik254
Joo, přesně, ten byl jako za mlada. Závěr tohodle gamu byl asi zatím to nejlepší, co Petra předvedla. Jinak zatím jenom pinká no
Reagovat
EllNino
Jo, zadržená ruka, ale ve větru možná cesta k úspěchu
Reagovat
SydneyOpen
Na tyhle pušky dřív Petra uměla. Petra se teď kolikrát bojí zaútočit, nebo to zahrát hned na winner.
Reagovat
sojka1
Prdelka uz mi prijde prilis vyhubla a vyrysovana, vzdycky mi sice pripadala jako hranostaj, ale vypada cim dal hur, na rozdil od Peti, ktera je ale zatim jen svuj stin dneska... pojd!
Reagovat
EllNino
je hrozně strhaná v obličeji Camilka nějaká
Reagovat
PetaM
Tož stárne.
Reagovat
Torn
Je mladší než já a vypadá jako moje máma. :D Ale pěkná máma no. Jako je taková trochu vyžilá, 5 kilo nahoru a fešanda.
Reagovat
com
Karoline stacilo 22minut smile asi si vzala z vcerejska ponauceni smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
PetaM
Petro, všechny servisy jí rvy do FH! Z něho je přece nejslabší.
Reagovat
EllNino
Místo 3:1 pro Petru je to 1:3 :D Klasika
Reagovat
PetaM
Tenisové myšlení = 0.
Reagovat
EllNino
Zatim hraje hrozně, ale to je letos standard bohužel :D
Reagovat
PetaM
Smutné loučení s kariérou ...
Reagovat
SydneyOpen
jsou i smutnější případy: Hantuchová, Stosur, Marie, Venus...
Reagovat
PetaM
To mě neštve, páč nejsou naše :D :D
Reagovat
SydneyOpen
Tak třeba Vaidišová, to taky nebyl veselý konec smilesmile
Reagovat
EllNino
Tak Nicole je příběh sám pro sebe ... vlastně, kdyby nekončila tak brzy, by byl teď tak ten "průměrný" čas, kdy tenistky končí :)
Reagovat
SydneyOpen
Jojo, 32 let... vždyť je jen o rok starší než Petra, tomu se až nechce věřit smile ale taky jí je škoda no
Reagovat
EllNino
Na druhou stranu, má za tak krátkou kari=ru skvělé úspěchy :)
Reagovat
SydneyOpen
To jo a v době kdy se na kurtech proháněly jména jako Henin, Mauresmo, Clijsters, do toho obě Williamsky atd.
Reagovat
sojka1
Amanda teda kazi, ale projev Kaji zatim dobry... v deblu se nejen zasmala, ale parkrat sebou nezvykle cile mrskla, udelala nekolik bleskovych rozhodnuti, zahrala par citovek u site a je to celkem znat... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
annah
Plechovka začala dobře a mimo to má mimořádně povedený obleček. Moc jí to sluší...
Reagovat
com
je nadherna jako vzdycky smilesmile
Reagovat
sojka1
je i k tomu dobre opalena, moc hezke a hlavne do tech veder prakticke a ciste, zadne kolace...
Reagovat
com
uz vede s brejkem smile smile
Reagovat
horska.kraslice
Těžko hrát proti vracejícímu robotovi....smile
Reagovat
Mony
Kvalitní tým s kvalitní hračkou by měl zvládnout vhodnou taktiku
Reagovat
Fransoas
Zdálo se,že po vítězné přetahované v prvním setu by mohla mít Katka lepší herní pohodu.Bohužel to dopadlo úplně nečekaně.Předcházející zápasy sebraly možná dost sil.
Reagovat
PetaM
Já to chápu. Motivace se hledá těžko, když porazíte 2 GS šampionky za sebou, tak pak nemáte náladu na nějakou Máňu z Dolní Horní, která nikdy nic pořádného nevyhrála.

Příště bude líp smilesmile
Reagovat
EllNino
Počkeeeej, Máňa hrála vedle s Vikou smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist