Plíšková ve Wimbledonu zdolala Zidanšekovou, Martincová si vyšlápla na Riskeovou. Krejčíková vyhrála potřinácté v íková vyhrála

29. 6. 2021, 13:21
Aktuality 170
WIMBLEDON - Karolína Plíšková ve Wimbledonu začala dvousetovým vítězstvím nad senzační semifinalistkou nedávného French Open Tamarou Zidanšekovou, Tereza Martincová si vyšlápla na nasazenou čtvrtfinalistku ročníku 2019 Alison Riskeovou a Barbora Krejčíková ve své wimbledonské premiéře přehrála Clare Tausonovou. Marie Bouzková nezvládla dohrávku proti Věře Zvonarevové. Markéta Vondroušová a Kateřina Siniaková se na kurt kvůli dešti nedostaly.
Karolína Plíšková

Karolína Plíšková od loňského restartu prochází krizí. Ke konci letošního antukového jara v Římě se dostala do finále a vypadalo to, že by svou kariéru mohla znovu nastartovat. V souboji o titul však neuhrála jediný game, přišlo vyřazení ve druhém kole French Open, na obou travnatých generálkách ztroskotala hned na první soupeřce, neobhájila titul v Eastbourne a po skoro pěti letech vypadla z elitní desítky žebříčku WTA.

Ve Wimbledonu ovšem už poosmé v řadě zvládla nástrahy prvního kola. Aktuální světová třináctka v něm zdolala 7-5 6-4 Tamaru Zidanšekovou, senzační semifinalistku nedávného French Open.

Plíšková měla katastrofální vstup do zápasu a Slovinku pustila do vedení 3-0. Ztrátu úvodní sady zažehnala až na poslední chvíli, když za stavu 3-5 odvrátila setbol na returnu, skóre srovnala a ve zbytku setu dominovala. Ve druhém dějství už česká favoritka na podání, na nějž se mohla spolehnout, nezaváhala, i když čelila třem brejkbolů a sama si vypracovala jediný. Utkání zakončila desátým esem.

"Začátky nemám úplně nejlepší a čím déle se hraje, tím se cítím líp a líp, a to bylo i dneska. Od stavu 1-4, 2-5 jsem hrála slušně, servis mě podržel v důležitých okamžicích. Cítila jsem, že mám tlak z úderů. Takhle když budu hrát, tak budu spokojená," řekla Plíšková.

Nasazená osmička a dvojnásobná osmifinalistka Plíšková si o teprve třetí postup do další fáze nejslavnějšího turnaje světa zahraje s Donnou Vekičovou. S Chorvatkou, která přehrála 6-1 6-4 Anastasii Potapovovou, vyhrála poslední čtyři souboje a vede 4-1. "Na trávě to asi bude těžší než na antuce. Přijde mi, jak měla koleno (operaci), tak do toho mega střílí, ale dá se to a bude to dobrý zápas," uvedla Plíšková.

Tereza Martincová si letos splnila hned několik cílů a může si plnit a plánovat další. Šestadvacetiletá Češka se poprvé probojovala do elitní stovky žebříčku, na French Open poprvé vyhrála zápas hlavní soutěže na grandslamech a po skvělé přípravě na trávě (čtvrtfinále v Nottinghamu i Birminghamu) se jí daří také ve Wimbledonu.

Martincová si svůj debut v hlavní soutěži nejslavnějšího turnaje světa odbyla předloni a skončila hned v prvním kole. Tentokrát se svého prvního vítězství dočkala, když si po setech 6-2 4-6 6-1 vyšlápla na nasazenou čtvrtfinalistku předloňského ročníku a vítězku travnatého podniku v Hertogenboschi Alison Riskeovou.

Martincová dokonale využila toho, že se její soupeřka letos trápí zdravotně a nemá odehrán dostatek zápasů. Na kurtu byla lepší hráčkou, i když si nechala utéct začátek druhého dějství a prohrávala v něm už 0-4. Martincová pak dokonce měla dva brejkboly na srovnání skóre, ale smolně o set přišla. Nenechala se však rozhodit a Riskeové v rozhodujícím dějství povolila jediný game.

"Je to skvělý pocit. Přála bych to zažít každýmu tenistovi. Wimbledon je fakt specifický místo," radovala se Češka po první výhře v All England Clubu. Vyplatilo se jí, že hned po Roland Garros odjela do Anglie a na dvou turnajích odehrála osm zápasů na trávě. "Pomůže, když se to sejde před hlavním turnajem. Trávu jsem vždycky měla ráda, a i když začátky nebyly výsledkově dobrý, věřila jsem, že na trávě můžu hrát dobře," řekla.

O premiérové třetí kolo na grandslamech se utká s Nadiou Podoroskou. Senzační semifinalistka loňského French Open, která v hlavní soutěži Wimbledonu debutuje, porazila 6-4 7-6(1) Američanku Ann Liovou. Ve třetím kole by mohlo dojít na derby s Karolínou Plíškovou.

Vítězka dvouhry i čtyřhry z Paříže Barbora Krejčíková při premiéře v hlavní soutěži dvouhry ve Wimbledonu porazila Dánku Claru Tausonovou 6:3 a 6:2.

Zápas Krejčíkové odkládalo počasí, ale pětadvacetiletá hráčka se nenechala rozhodit. Na dvorci číslo tři odvrátila všech pět brejkbolů a osmnáctileté Dánce vzala podání třikrát. Obě hráčky měly 19 vítězných míčů, ale Krejčíková udělala jen 13 chyb, zatímco soupeřka dvakrát tolik. "Čekání na zápas bylo nepříjemné, není teplo, což mi nesedí. Ale jsem ráda, že se mi to takhle podařilo odehrát. Trošku jsem měla obavy, protože když jsem na tom kurtu před třemi dny trénovala, přišel mi strašně rychlý. Teď byl v pohodě, cítila jsem se dobře. Šla jsem do zápasu bez očekávání, věděla jsem, že musím bojovat o každý balon a nějak to dopadne," řekla. Turnajová čtrnáctka Krejčíková vyhrála za hodinu a deset minut a při odchodu se v plisované sukni zatočila dokola a zvedla směrem k fanoušků palec nahoru. Ve druhém kole narazí na Němku Andreu Petkovicovou, která hraje Wimbledon podesáté.

Marie Bouzková měla skvělý vstup do sezony, jenže od překvapivé porážky v prvním kole v Miami se trápí. Z posledních 11 zápasů si připsala jen tři výhry a ve Wimbledonu potvrdila, že se jí na grandslamech nedaří.

Dvaadvacetiletá Češka, vítězka juniorky US Open, má za sebou včetně dnešní porážky 5-7 4-6 s Věrou Zvonarevovou deset startů v hlavních soutěžích grandslamů, během nichž si připsala jediné vítězství, a to předloni právě v All England Clubu (2. kolo).

Bouzková v úvodní sadě prohrávala už o dva brejky, přesto dokázala skóre srovnat. Za stavu 5-5 však nevyužila dva gameboly v řadě a set ztratila. Do dnešní dohrávky vstupovala za stavu 5-7 2-2, ve druhém dějství neproměnila ani jeden z pěti brejkbolů, Zvonarevové stačila jediná šance.

Zvonarevová na grandslamech vyhrála zápas hlavní soutěže poprvé od US Open 2018, ve Wimbledonu po sedmi letech. Finalistka ročníku 2010 a bývalá světová dvojka v dalším kole vyzve Igu Šwiatekovou.

O postup dnes budou bojovat ještě tři české tenistky. Úřadující vítězka French Open Barbora Krejčíková se střetne s Dánkou Clarou Tausonovou, Kateřina Siniaková nastoupí proti lucky loserovi Yafan Wang z Číny a Markéta Vondroušová vyzve nasazenou Estonku Anett Kontaveitovou.

Včera své zápasy stihli odehrát jen Petra Kvitová a Jiří Veselý. Dvojnásobná šampionka Kvitová prohrála s Američankou Sloane Stephensovou, Veselý si poradil s Yannickem Hanfmannem z Německa.

• WIMBLEDON •
Londýn, Velká Británie, tráva, 35.016.000 liber
úterní výsledky (29. 6. 2021)
• Dvouhra ženy - 1. kolo •
Kar. Plíšková (8-ČR) - Zidanšeková (Slovin.) 7-5 6-4
Martincová (ČR) - Riskeová (28-USA) 6-2 4-6 6-1
Zvonarevová (Rus.) - Bouzková (ČR) 7-5 6-4
Mertensová (13-Belg.) - Dartová (Brit.) 6-1 6-3
Sakkariová (15-Řec.) - Rusová (Niz.) 6-1 6-1
Džabúrová (21-Tun.) - Petersonová (Švéd.) 6-2 6-1
Vekičová (Chorv.) - Potapovová (Rus.) 6-1 6-4
Podoroská (Arg.) - Liová (USA) 6-4 7-6(1)
Rogersová (USA) - Stosurová (Austr.) 6-1 5-7 6-3
Lin Zhu (Čína) - Barthelová (Něm.) 6-7(2) 6-3 6-3
Liuová (USA) - Doiová (Jap.) 2-6 6-3 9-7
Brengleová (USA) - McHaleová (USA) 3-6 7-5 10-8
V. Williamsová (USA) - Buzarnescuová (Rum.) 7-5 4-6 6-3
Samsonovová (Rus.) - Kanepiová (Est.) 6-4 6-2
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

170
Přidat komentář
Tiebraker
Ta počmáraná zlatokopka mě baví smile
Reagovat
lars
A jakym zpusobem kope zlato? :)
Reagovat
blixa
Třeba nekope, třeba jen rejžuje ... smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
proč ty britský, tupý konzervy, co jim tak záleží na kvalitě Wimbledonu, přeruší před 23h za stavu 3:3 v 5. setu možná nejkvalitnější zápas, co se tam letos hrál?smilesmilesmile
Nick vs Cirkus, pokud by někdo nevěděl...
Parádní tenis i show, Cirkus po vítězství na travnaté přípravě a Nick po přípravách na PS7 lámou v klání jedno kopí za druhým.
Organizátorům za tohle hodně velký mínus!
Reagovat
gigin
Možná dobře pro Nicka i když taky jsem pro, že to mohli nechat. Ale večerka je večerka, co už.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Vypadalo to, že má Nick natažená tříslasmile Jako vítězství bych mu přál, ale Cirkus by zas mohl nadělat ve vyšších patrech větší škodysmile pořád se zlepšuje a v podstatě nemá slabší povrch.
Reagovat
gigin
Nick má ale zase lepší hlavu nadělat paseku ve vyšších patrech.
Reagovat
SydneyOpen
Trochu off-topic nemá někdo informace jak to bude s letošním Turnajem mistryň? Protože Shenzhen určitě nevyjde. Byla by škoda kdyby ho WTA OPĚT zrušila, Bára by na to hodně dojela...
Reagovat
brixner
Vim kulový...
Ale bylo by docela zajímavý, kdyby to tady vyhrála Venuše! Za těch pár na bradu vod ségry by mi to za to teda jako fakt stálo!
smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Aussie
Bylo to v 70. roce. Se svou manželkou Dášou (nedávno jsme oslavili zlatou svatbu) jsme se nedlouho předtím seznámili v Londýně, kam jsme se oba odebrali po invazi vojsk spřátelených zemí. Předtím jsme se neznali, i když jsme vyrůstali jen několik kilometrů od sebe, v Podkrkonoší.
Naše první větší rande byl celodenní výlet do Wimbledonu. Ve vlaku jsem ještě stačil poučit svou budoucí ženu o základních pravidlech tenisu. Tehdy byl ještě možný celkem volný pohyb kolem vnějších kurtů - na jednom měla hrát naše Kodešová s nějakou Australankou. Vochomejtali jsme se tam, a málem jsem přitom do ní vrazil, právě si donesla rakety, taková celkem nehezká, pihovatá, trochu nazrzlá. Měla už za sebou nějaké ty úspěchy a všiml jsem si jejího jména -Margaret Court, rozená Smith.
O tom, že toho stejného roku vyhraje Coiurt všechny čtyři grandndslamy, ani že jí jednou budu moci fandit jako spoluobčance, jsem tehdy ještě nic netušil. Dokonce ani to, že po boku s tím blonďatým 20-letým stvořením, které se tolik snaží vniknout do tajů jí doposud neznámé hry, prožiji další víc než půl století...
Reagovat
Mr.Pink
tohle je pekny pribeh, ne jako ty od jednoho uzivatele :)
Reagovat
FulnekUltras
smile

Vlasta Vopičková...
Reagovat
Aussie
Jo, v tu dobu už byla vdaná, myslím že ale stále hrála pod svým dívčím jménem Kodešová.
Reagovat
annah
smile
Reagovat
Ela-fon-isi
Blahopřeju!
Reagovat
SydneyOpen
smilesmile
Reagovat
horska.kraslice
Gratulacesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smilesmile Good lucksmile
Reagovat
majkl005
jaký je váš tip co se týče prohry Karolíny ve čtvrtém kole s Jesicou? :D
Reagovat
TOPtennis
Já si myslím že teď prohraje s Vekic smile
Reagovat
com
Ja ji na Vekic teda verim, i pak to dalsi kolo celkem pohoda.. Ale to crvrty kolo bude hnus -

bud zase ta Pegula smile
Vitezka Berlin Samsonova smile
Stephens, s kterou to projela na FO smile
Takze jedina schudna Ahn :) Ale tehle teda verim z ty ctyrky nejmin
Reagovat
tommr
jj výběr to je strašnej. A vinu na tom má hlavně Petra, která tyhle hráčky měla vyřadit ... smile
Reagovat
vergus
A rozjetá Petra by jako byla pro Karolínu ve 4. kole W přijatelnější soupeřka?
Reagovat
tommr
Petra by byla pro Karolínu stoprocentně lepší soupeřka než Pegula nebo Stephens. Kdyby pro nic jinýho tak jen proto že ve čtvrtým kole by už sotva lezla ...
Navíc pro mě by to mělo tu výhodu, že případná porážka Karolíny by tak nebolela ... smile
Reagovat
majkl005
Donnu si myslím, že dá
Reagovat
tommr
jednou už jí Karolína taky musí porazit a proč ne ted ve Wimbledonu? smile
Nejdřív se ale Karolína do toho čtvrtýho kola musí dostat a to nebude vůbec jednoduchý. A dvojnásob to platí pro Pegulu, která bude muset porazit Samsonovou a Stephensovou což jí teda vůbec nezávidím ...
Reagovat
TOPtennis
Bára jede a letos ještě na vlně pojede smile TOP 10 už má jisté, ale příští rok to bude oříšek smile Doufejme, že ji i na obhajování bývalá trenérka připravila a dala rady... smile
Reagovat
tommr
já spíš doufám, že jí to bude dobře klapat s jejím současným trenérem. Na rady Jany Novotný nemůže spoléhat donekonečna ... smile
Reagovat
TOPtennis
Mám pocit, že to klape - neklape - jako Muchové s Miškem a po Miškem dnes ani slechu ani dechu...Takže myslím, že do konce roku to pojede a příští rok to bude hukot smile a bude to stejný příběh...jako přes kopírák...
Reagovat
tommr
já doufám, že Bára bude v tomhle ohledu rozumnější než Muška ...
Reagovat
TOPtennis
Mám na to svůj názor - pokud máte po boku jen jako TRENÉRA dřív nebo později to stejně padne...protože dojde k tomu, že hráče už to divadlo přestane bavit hrát... smile a trenéra pak odpálí...
Reagovat
com
A ja bych to videl na zakletej centr kurt smile Nejdriv Mannarino a ted matka pouze s 23 GS smile
Reagovat
zfloyd
a další GS v hajzlu , sloupy ji už neunesly smilesmile
Reagovat
Petr_Fisk
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/williams-tenis-us-open-knight-karikatura-kritika.A180912_074232_zahranicni_kuce/foto/JB75f615_serr.jpg
Reagovat
jirkaS
endsmile
Reagovat
vergus
To bylo rychlý
Reagovat
com
a co si teda udelala? podvrtla kotnik?
Reagovat
PetaM
Uklouzla a podle mě jí začalo bolet to stehno, které měla zavázané už od začátku.
Reagovat
Matej4732
stehno nebo spíš ten kotník, nevím, odešla z kurtu, po vracení uhrála pár výměn a pak se sesunula k zemi a konec...
Reagovat
com
jo to sesunuti sem uz videl smile I jak se tam natahla Sasnovich.. travicka je asi pekne nachcana, ze to tam tak klouze smile
Reagovat
vergus
Nebo se trochu nachcala Serena smile
Reagovat
Petr_Fisk
Na nedaleké seismologické stanici následně zaznamenali 4,5 st.richterovy stupnice.
Reagovat
com
a co se deje? ted sem zapl a Serena nikde smile
Reagovat
Petr_Fisk
Podívej se pořádně, tu nemůžeš přehlídnout.
Je jako stín.........od cirkusu.
Reagovat
com
no ted uz vidim, ze si tam chodi jak na prochazce smile
Reagovat
Petr_Fisk
Matku budou za chvíli nosit na kurt na nosítkách. Vždycky jí dají do ruky raketu a míček a ona do toho za nadšených ovací publika mohutně praští.
A to by bylo, aby ještě v tomto století ten poslední GS nevyhrála...
Reagovat
vergus
Poslední dva, přece se nebude o rekord jako velkomatka dělit s nějakou Courtovou...
Reagovat
PetaM
Tak Serena za chvíli skrečne. Dá si MTO, pak pár utrápených obličejů a může jet domů ...
Reagovat
zfloyd
Velkomatka nám začala kulhat , copak se děje ? smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
únava materiálu. Na trávě se kromě servisu nedaly čekat zázraky (jako třeba postup do 3.kola)...
Reagovat
tommr
velmi solidní výkon od Báry na úvod. Čekal jsem, že bude mít větší potíže. Dánka je sice velká ranařka, ale je mladá a nezkušená a tak to svou zbrklostí Báře dost ulehčila ... smile
Reagovat
Dobry-den
Tak jsem se o Báru bál zbytečně. 20 W, 13 UE (z toho 6 DF), takže skoro žádná chyba ze hry. Na první kolo skvělý výkon, teda až na ten servis. Jen tak dál. smilesmilesmile
Reagovat
zfloyd
18cti letá Dánka byla celkem příjemná soupeřka na rozehrání ,sice moc Báru neprověřila , ale aspoň si osahala trávu a bude vědět na co se dál soustředit smilesmile
Reagovat
Sberatel.kosti
Bára mě dneska velmi překvapila. Kromě těch dvojchyb dost dobrý výkon!
Reagovat
Jon61
O své první podání v druhém setu musela Bára bojovat, ale teď už to vypadá, že druhý set bude jednoznačná záležitost.
Reagovat
zfloyd
Dánka s tím copanem a oblečením vypadá trochu jak kdyby přišla ze Star Treku , a to to nemyslím zle
Reagovat
Mantra
hlavně je dost naplácaná, taková trochu vanička ji padá přes gumu sukně smile
Reagovat
Jon61
Zadničku má také vystrčenou. smile
Reagovat
majkl005
Barča zatím docela na prda podání a pohyb, jinak ale ok :) je vidět, že si na tu trávu musí zvyknout
Reagovat
Ela-fon-isi
Až na ten jeden game bez servisu úžasná!
Reagovat
zfloyd
je vidět že si na tu trávu teprve zvyká , občas má tendenci se sklouznout a ono to nejde , pohyb na trávě ji zatím moc nejde ale snad se to poddá
Reagovat
Jon61
Na trávě toho moc neodehrála, na trávě hrozí spíše uklouznutí a pád. Dánská prdelka zahrála několik pěkných míčů, ale Bára by neměla mít problémy zápas vyhrát.
Reagovat
lvicek
Odehrala na ni prece spousta ctyrher...
Reagovat
Mantra
je vidět že si věří, to se pak hraje samo, paráda smile
Reagovat
Mayo
Federer je už iba do počtu.
Reagovat
Drzymalski
Haluzář... věřil jsem že Manarino má na to poslat ho po prvním kole domů. Gasquet nebo ten Ťaman pro něho nejsou soupeři.
Reagovat
Sberatel.kosti
Bára v sukni, opakuji, Bára v sukni!!!
Reagovat
zfloyd
Bára hraje v sukni už běžně
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
annah
Ta plisovaná varianta je ovšem dost nepěkná.
Reagovat
smrk17
90 procent českých tenistek volí babolatky. Ptám se proč. Faktor Nadal?
Reagovat
Mr.Pink
90 procent? krejcikova, muchova, palicova - head, kvitova, siniakova, martincova, strycova, hradecka, sestry fruhvirtovy - wilson, bouzkova, vondrousova, noskova - yonex, pliskovy, bartunkova, bejlek - babolat
Reagovat
PetaM
Což je 90 %, neumíš počítat? smilesmilesmile
Reagovat
Mr.Pink
skoro :)
Reagovat
paddy
nejlepší je prý 4-pruhový adidas smile smile
Reagovat
galisj
Zdravím,je někde stream na zápas Krelčíkové.Ten Eurosport je hnus...
Díky...
Reagovat
Jabadu
http://live.jokerswidget.org/streamvideo13/tauson-c-den-vs-krejcikova-b-cze-live-stream-5499936.html

Ale není zesynchronizovaný zvuk.
Reagovat
Jon61
https://live-tennis.stream/watch/clara-tauson-free.html
Reagovat
galisj
Díky...
Reagovat
Drzymalski
Na Eurosportu uvidíme jenom drobky. Za to TdF jede bomby celých 14 dnů Wimblu.
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
jirkaS
koukam že má kliku na umpira smile
Reagovat
zfloyd
u Báry už sundali plachtu
Reagovat
hanz
Stihne se WB vůbec odehrát do OH? Zatím je to jen samé čekání.
Reagovat
FulnekUltras
jinak Věrka skvěle vyučila jahodářku - a samozřejmě ještě jednou bravo Terince

u Petry čekám na lepší model 2022 - což platí i tak nějak obecně ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=pdy21vVk-Ts
Reagovat
misa
Z nedostatku jiné životní náplně bude třeba Kvitová hrát i v 35 letech. Ale stále hůř a hůř.
Reagovat
FulnekUltras
jo náplň, ta musí stát za TO... ;-)
Reagovat
Drzymalski
A Vaněk ji bude držet za stehna a pochlebovat "Jsi naše lvice!"
Reagovat
com
jo to sedí smilesmile
Reagovat
lars
Tyna by mohla byt spokojena se svym 3. kolem v singlu ve Wimblu :)
Reagovat
brixner
Čordááá!Čurvááá!!
Hraje pěkně syn svýho fotra...smile
Reagovat
com
to je teda Wimbledon.. furt jen smile smile
Reagovat
zfloyd
to by mě zajímalo jak bude turnaj odehraný na dvou krytých kurtech ? to se bude hrát asi ještě na vánoce smilesmile
Reagovat
annah
Možná to zachrání neděle...
Reagovat
Petr_Fisk
No právě až do neděle je slušná předpověď a na neděli déšť.
Reagovat
annah
No tak to ty dva kryté kurty ani v neděli nezachrání...
Reagovat
gigin
https://www.instagram.com/p/CQs9RJ2LyDv/
Reagovat
misa
po vydařeném startu do sezony hraje po zlomenině palce dost bídně. Birmingham vypadal nadějně včetně vyhrané čtyřhry, ale včera i dnes proti Zvonarevě to bylo místy zoufalé. Ani kondičně se mi nelíbila, snad se v dohledné době zase Maruška vrátí do formy. Jako vrchol všeho zase spadla a prohmátávala si pak nohu...

V srpnu odepisuje MB okolo 500 bodů za Toronto a Cincinnati. V únoru a březnu 2022 pak podobnou porci za Austrálii a Mexiko. Udržet stovku na jaře příštího roku bude nesmírně těžký úkol.
Reagovat
misa
Výhodou je, že Marie oslaví příští měsíc teprve 23. narozeniny, na nějaký vzestup má ještě času dost. Herně se mi jak v Austráli (včetně prohraného zápasu se Svitolinou), tak Mexiku líbila. Potom ale přišla ta nehoda, od které je sotva poloviční. Co se dá dělat, přinejhorším budu sledovat její zápasy nějakou dobu jen na livescore :)
Reagovat
SydneyOpen
jenže případný pád ze stovky by pěkně zamával s jejím sebevědomím, Marie by vlastně musela začít zase od začátku, zase chodit do kvalifikací, ale snad ještě něco nahraje, škoda těch GS, nějaké 3.kolo by se hodilo, tak snad US Open
Reagovat
Dobry-den
Snad to bude na hardu zase lepší. smile

No a když ne, tak po zásluze posviští žebříčkem dolů. smile
Reagovat
FulnekUltras
jinak i Heidi říká, že prý je už zase připravená ;-) smile

https://www.super.cz/celebrity/heidi-janku/765579-heidi-janku-58-v-lese-pronasledoval-neodbytny-fanousek-novemu-muzi-by-se-ale-nebranila-tady-jsou-jeji-pozadavky.html
Reagovat
blixa
Hele, to by mohla být žabička pro tebe Ultrasi, co ty na to ? Jen nevím, jestli je dostatečně maloburžoazní ... smilesmile
Reagovat
FulnekUltras
ještě tak osm až devět dnů bych se teď jenom tak válel - pak by se vidělo... ;-)))
Reagovat
misa
Nějaké obskurní normalizační celebrity mě nezajímají.
Reagovat
com
Karolina smile smile a dnesni vyhrou se v race posunula i pred Kvitovou smile
Reagovat
zfloyd
určitě ?
Reagovat
com
na 100000000000000000000000000000000000000000% smilesmile 1377 Karolina a 1336 Kvitova smile
Reagovat
gigin
https://live-tennis.eu/en/wta-race
Reagovat
Patik
Bartyovej tenis je strašný..to je samý slajs klasický backhand nula bodov..najhoršie je že proti tomu len ťažko niečo robiť..a tu na tráve obzvlášť
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ano, kde chce vyhrávat na trávě, měl by se BH čop naučit. Nejlépe od Martiny N.smile
Reagovat
paddy
zbytečné panikaření okolo Zidansek, ta bude kousat max. na antuce, jejíž sezóna skončila. Do konce roku už od ní moc nečekejte. smile

v dalším kole Vekič, jestli nedá Véču bude bez večeře smile
Reagovat
zfloyd
Ash x Carla souboj slajzů , 2.set celkem vyrovnaný , ale Ash má daleko lepší servis takže Carla má asi s nějakým brejkem smůlu , max TB
Reagovat
brixner
No, copa vo to, ale Venuše nám přibrala tak patnáct kilosmile
Reagovat
zfloyd
Venuše by se na to měla vybodnout a radši jezdit po besedách a tam vyprávět jak vyhrávala GS ,myslím že v americe po školách by byl velký zájem
Reagovat
brixner
Jo, no, to asi ano. Jen aby do toho ale někdo nezatáhl BLM, no snad Venuše naní taková krávasmile
Reagovat
com
jeste par kilo a za chvili to bude Věstonicka Venuse smile
Reagovat
Titan
Jediný zápapas a oni na centru hrají podivní kluci...smile
Reagovat
zfloyd
smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
Trapný komentář.
Reagovat
brixner
Vááj...Vááj...
Ale Terka to dala!
Váájsmile
Reagovat
vergus
Karlička by se ale mohla rozloučit skalpem No.1 smile
Reagovat
jirkaS
na ES tenis, jupí smile
Reagovat
brixner
Ta Zindáčková vůbec nehraje špatně! Jednou by mohla něco velkýho vyhrátsmile
Reagovat
EllNino
Perfekt :) Tak s Vaskem Pospisilem a Jirkou tři "Češi" ve 2. kole :))
Reagovat
EllNino
Jojo, přípravné turnaje přímo před GS Alexovi a Sebovi vynesly titul ATP 250 a vyřazení v 1. kole GS ... inu něco za něco :))
Reagovat
Torn
Seb žádný titul nezískal..Si nějak spojil dohromady dvě myšlenky, ne? :D
Reagovat
EllNino
Před RG?
Reagovat
Torn
Tak to si měl napsat grandslamech nebo to zmínit, takhle to vypadá, že myslíš čistě jen Wimbledon.
Reagovat
EllNino
si to přečti ještě jednou ... turnaje před GS vynesly Sebovi a Alexovi titul ATP 250 a vyřazení v 1. kole GS ... nepíšu před jakým GS, ale před GS obecně
Reagovat
Torn
Ano, ale tak vycházel bych z toho, že když se hraje Wimbledon, napíšeš příspěvek k němu, tak se to nějak týká travnaté sezóny. Nicméně, když si upřesnil, co přesně myslíš, tak ok. :D Neříkám, že to je blbě, ale určitě je to minimálně matoucí.
Reagovat
zfloyd
už natahujou plachtu bohužel i když nevypadá že prší , deštník tam nemá nikdosmile
Reagovat
tommr
to je nějaká novátorská wimbledonská taktika: nehraje se nejen když prší, ale i když hrozí že by mohlo pršet ... smile
Reagovat
zfloyd
smile
Reagovat
tommr
to muselo začít pršet smile akorát když se na kurt chystala Bára? A navíc její zápas se chystal vysílat Eurosport což mě dost překvapilo ...smile
Reagovat
budul
To mi neříkej.. teď se na ni šteluju
Reagovat
George_Renel
Ale tam neprší:
http://freestreams-live1.com/tennis-4/
Reagovat
tommr
taky to moc nechápu ... smile
Reagovat
budul
Jak říkášsmiledéšť nikde..
Reagovat
George_Renel
Asi čekají až začne......
Už za tu dobu pomalu mohl být set odehrany.smile
Reagovat
budul
Katku zruší, Bára déšť a k tomu ještě dneska na nočnísmile
Reagovat
budul
Už to balí..to je pech, na Báru jsem se těšil a byl zvědavýsmile
Reagovat
SydneyOpen
Bohužel bída na GS pokračuje, los mohl být lehčí ale Zvonareva nebyla nepřekonatelná škoda. No a zase leje.. aby to nebylo jako ročník 2016 kdy to byl strašný chaos s dohrávkama
Reagovat
tommr
Marii poškodilo včerejší přerušení zápasu kvůli špatný viditelnosti. Tou dobou byla totiž jasně lepší než soupeřka, která začala dost chybovat. Dalo se čekat, že dohrávku zvládne líp zkušenější Ruska ...
Reagovat
SydneyOpen
no je to škoda, Marie má tak stále jen 1 vítězný zápas na GS, v tomhle ohledu už je lepší i Tereza která má 2 výhry. No snad se probere na US Open, ale tam nějak očekávám že dojede na los..
Reagovat
misa
Zvonareva určitě není těžký los.
Reagovat
EllNino
41 let, ale Wimbledon je prostě její obývák :))
Reagovat
budul
Katka má dneska s Kontou zrušeny zápas??
Reagovat
SpacialRecognition
Konta se musela odhlásit protože jeden člověk z jejího okolí neprošel covid testem
Reagovat
budul
Jo taak..diky
Reagovat
majkl005
Kontu vyloučili z W kvůli styku s pozitivní osobou
Reagovat
budul
Dík..
Reagovat
SydneyOpen
no mít styk s pozitivní osobou není dobrý nápad smilesmile každopádně nechápu hráčky jsou neustále testované a pokud to říkám správně tak je konta očkovaná a stejně je vyloučená...
Reagovat
budul
Chce to GS v Maďarsku a byl by klidsmile
Reagovat
tommr
vždyt tam nedokážou (nebo nechtějí) uspořádat ani finále FC ... smile
Reagovat
tommr
jj člověka napadne k čemu vlastně to neustálé testování a očkování je když tě pak na turnaj nepustí kvůli tomu, že někdo jinej má údajně pozitivní test? smile
Reagovat
Pavol
smile
Reagovat
dadaft
Tamara po přepáleném úvodu, kdy vracela neuvěřitelné věci, brzy odpadla a dost kazila, přesto se neporazila sama, Karolína dnes celkem solidní výkon --- dokud ji Zidanšek rozběhávala, byla samozřejmě marná, ale pak, když mohla hrát do dvou kroků, to začala trefovat.
Ovšem Vekič, která roznesla Potapovou na kopytech, asi bude teprve ta zkouška, jestli jo anebo ne.

Terezku jsem na chvíli opustil po bojovném, ale nakonec nedotaženém druhém setu s tím, že ve třetím to bude bitva ...... a ono to byla rychlá nakládačka, že jsem ji ani nestihl. Bravo.
Reagovat
tommr
Tereza příjemně překvapila a dokázala vyřadit favorizovanou Američanku. Od poloviny zápasu byla Tereza jasně lepší i když druhej set už ze stavu 1:5 zachránit nedokázala ... smile
V dalším kole jí čeká Podoroska což je podobnej typ hráčky jako Riske stylem i výkonností. Rozhodně to není pro terezu nic nehratelnýho ...
Reagovat
turista
Terka omalovánka dnes veleúspěch, Kája standard a Maruška Bouzková s nepořízenou domů. Té bohužel zazvonil ruský kolokol na rozloučenou. Tak snad na amerických hardech to bude lepší.
Reagovat
blixa
Tak jas, doma je doma smilesmile
Reagovat
FulnekUltras
smile
Reagovat
Fransoas
Přes ptrochu problém ve drzéuhém setu,kdy dotahovala nepříznivý set,kterým se jí nepodařilo srovnat,tak ve třetím setu to zvládla bezvadně.Gratulace k postupu a cenné vítězství nad nasazenou Američankou.

Karolína Plíšková otočila první set a dotáhla to k postupu.Také gratulace.
Reagovat
Sberatel.kosti
Kája dneska celkem solidní, od toho brejku jí hlavně držel servis a asi i nerozehranost Zidansek na trávě. Každopádně výhra se počítá a uvidíme, jak se předvede proti Donně.
Reagovat
tommr
Karolína začala velmi špatně a už jsem se obával, že skončí podobně neslavně jako Petra. Karolína ale nesložila zbraně a postupně začala hru otáčet. První set ještě stihla otočit z 2:5 na 7:5 a ve druhým už byla jasně lepší a soupeřce nedovolila vůbec nic. Zápas zakončila stylově esem a čistou hrou na podání ... smile
Reagovat
Torn
Stihl jsem jen konec, kde působila Karolína jako profesorka, nicméně dle komentářů byl první set trochu divočina, ale pokud to dokázala otočit ze stavu 0:3, tak klobouk dolů. Ne, že by neuměla otáčet zápasy v poslední době, ale dost často po brejku soupeřky přišel rebreak a kolaps. Je to cená výhra, protože Tamara není žádná hej počkej...Příjemné překvapení. Bylo by fajn, kdyby tu uhrála alespoň to čtvrtfinále.
Reagovat
EllNino
Otočila z 2:5
Reagovat
Torn
Aha, tak to jsem se překoukl. :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist