Karolína Plíšková vyrazila do sezony a je ráda, že se vůbec bude hrát

28. 12. 2020, 17:33
Aktuality 68
Karolína Plíšková vyrazila hned první den po vánočních svátcích vstříc nové sezoně. Poprvé po čtyřech letech neletěla do oblíbeného Brisbane, ale do Dubaje, odkud se přesune do Abú Zabí, kde se příští týden nezvykle kvůli koronaviru odehraje první turnaj okruhu WTA roku 2021.
Profily hráčů
Karolína Plíšková (© AFP)

"Jsem ráda, že se vůbec nějak začíná. A asi je jedno kde, protože hrozilo, že nebude nic. Pořád se to odkládalo, takže jsem ráda za turnaje, ať už je to kdekoli," řekla světová šestka Plíšková před nedělním odletem v nahrávce pro média.

Přeci jen by ale raději letěla do Brisbane. "Mohla jsem útočit na třetí titul v řadě," uvedla vítězka tamního turnaje z let 2019 a 2020 a také z roku 2017. "Nechci říct, že jsem to měla na tuty, ale fakt se mi tam hraje dobře, takže mě to mrzí."

Z Abú Zabí se přesune do Melbourne, kde ji bude čekat čtrnáctidenní karanténa. "Bude uzpůsobená tenistům, budeme moci trénovat a nebudeme jen na pokoji," uvedla. Následovat má přípravný turnaj ve dvou městech a od 8. února grandslamové Australian Open. "Přinejlepším to bude zájezd na dva měsíce," pronesla.

Do sezony vstoupí pod vedením nového kouče. S Němcem Saschou Bajinem absolvovala měsíční přípravu ve španělské Marbelle. "Dává do toho kousek sebe, srdce a prožívá to. Jde za úspěchem, nejde jenom za penězma nebo za slávou, prostě chce úspěch hlavně i pro mě. To je největší přínos," konstatovala Plíšková.

K naplnění vytouženého cíle, zisku grandslamového titulu, jí má pomoci i herní zlepšení. "Doufám, že posun tam je. Snažili jsme se trénovat můj agresivní styl," řekla a dodala: "Strávili jsme spolu čtyři týdny, není to zase úplně dlouhá doba a musíme se poznat i na turnajích, ale zatím nemůžu říct jediné křivé slovo."

Vzhledem k o něco pozdějšímu startu sezony prožila klidnější Vánoce. Po návratu z tréninkového kempu strávila týden s rodinou. "Stihla jsem objet babičky, dědečky, rodiče, Míšovu (manželovu) rodinu, takže to bylo prima a klidový," pochvalovala si.

Nikomu z blízkých nevadilo, že před setkáním s ní museli podstoupit test na covid-19. "Pár členů rodiny mělo rýmičku a nevěděli jsme, jestli to je covid, a nehodilo se, abych onemocněla," řekla Plíšková. "Třeba, když jsme jeli k taťkovi, tak já čekala v autě, Míša (manžel Michal Hrdlička) mu udělal test a pak mi napsal, že je negativní. A mohli jsem se spolu v poho bavit."

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

68
Přidat komentář
Alien
Prosím vás. Naše dlouhodobá jednička Petra Kvitová se ůvodního turnaje sezóny nezúčastní?
Reagovat
FulnekUltras
myslím, že půjde rovnou do AO - na mickeymouse turnajích už pro ni nemá smysl se moc vyšťavovat
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitovou mam aspon rad, vzdy bojuje, mega rozdil v pristupu oproti Plechovce. U Petry je navic dobry, ze muze klidne vybombit GS i v 35 letech, kdyz ji to bude padat...
Reagovat
FulnekUltras
pořád ještě máme nějaký čas ;-)
Reagovat
dadaft
Co k tomu říct? --- Nedá se popřít, že Karolína pro GS titul dělá všechno - Bajin bude pěkně drahý kouč, nicméně výsledky má, snad to Káje konečně klapne.
Držím palce.
Reagovat
TML
"Přinejlepším to bude zájezd na dva měsíce," pronesla.

Snad přinejhorším, ne? Přinejlepším by to snad bylo pár titulů a GS smile
Ale což o to, dva měsíce zájezd v Austrálii, to bych taky bral smile
Reagovat
paddy
hlavní je cestování, tenis je už na druhé koleji smile
Reagovat
tommr
Karolína to řekla správně. Přinejlepším tzn. v případě finálové účasti tam bude skoro dva měsíce. Přinejhorším tzn. pokud vypadne hned v prvním kole tak si pobyt o dva týdny zkrátí. Já doufám, že bude platit ta první varianta ... smile
Reagovat
TML
Nakonec mi to taky došlo, ale těch prvních 5 přečtení ve mě evokovalo spíše to flákání se :)
Reagovat
Pavol
Keď na ňu vsadím a neviem výsledok prídem sem a prvé pozriem foto. A hneď viem na čom som.
Karolína do Nového roka ti prajem aby si sa čo najviac usmievala. smile pripíjam na tvoje budúce výhry
Reagovat
blixa
Že ty máš tu nohu dřevěnou, podloudníku !!! smile
Reagovat
Pavol
Železnú - preto pílka na železo.
Reagovat
blixa
To bys nejprve netvrdil, že si ji ukousneš ! Pochybuju, že máš diamantový zuby ... smile
Reagovat
smazaný uživatel
hergot, ale na video, kde si někdo ukousne železnou nohu bych se podíval smile
Reagovat
Pavol
Ale to musí Karolína zopár zápasov v rade vyhrať bez prerušeniasmile.
Reagovat
LukasH
"Mohla jsem útočit na třetí titul", "Bylo by hezké zakončit sezónu titulem","není moc holek, co hrajou rychleji než já","hrála jsem tak na 40%, takže to skóre je vlastně dobrý".....atd.Takhle to všechno komentovala i za Martinezový? Tak uvidíme, jestli to s Bajinem promění v činy. :-)
Reagovat
tommr
pokud hráčka vyhraje nějakej turnaj třikrát tak snad má právo uvažovat o tom, že by ho mohla vyhrát znovu. Na tom nevidím nic divnýho ... smile
Reagovat
LukasH
Myslel jsem celkově ty komenty. Poslední rok mi přišlo, že byla Karolína otrávená, když si hráčka dovolila jí přehrávat. Ta případná změna se neukáže ve snadných výhrách, ale až přijdou zádrhely a až bude potřeba zápasy vydřít.
Reagovat
smazaný uživatel
proto ja moc neverim, ze bude schopna pristoupit na rukopis novyho kouce... v jejim veku tezko bude menit hru od zakladu
Reagovat
Nola
smile chuda Karolina, skoro kazdy jej vidi do kuchyne, a nejaky novy nick Garethak sa tvari, ze je jej rodinny priatel smile
Reagovat
blixa
Jojo ... no jak to zpívá Bára Poláková, naprosto přesné :

"Každej ví líp než ty
Kdo jsi a co se teď říká
Všichni ví líp než já
Líp než já kdo jsem já

Všichni ví o všech víc
A všechno co se teď říká
Všichni ví o všech víc
To se tak prostě ví"
Reagovat
Pavol
No Ja viem o Karolíne viac ako ona sama.
A už som si pripravil aj pílku na železo ak by som
nevládal tú nohu odhryznúť.smile
Reagovat
tommr
doufám, že pokud na to dojde tak pošleš i video abychom si to taky mohli užít ... smile
Reagovat
smazaný uživatel
ja sem ale nikde nenapsal, ze sem rodinny pritel
Reagovat
Nola
tak znas se s rodinnym pritelem smile

ja mam v rodine celkom zvucne meno /nie z kategorie sport/, nechvalim sa tym a v ziadnom pripade, by som nesirila nepodlozene klebety... no anonymne forum znesie toho vela smile
Reagovat
smazaný uživatel
ani to sem nenapsal... ty mas evidentne problem pochopit psany slovo,, coz muze byt problem v zivote...
snad mas po ruce pravnika, protoze ty bys podepisovat nemel radsi zadnou smlouvu
Reagovat
Nola
Osobne do toho vidim hlavne proto, ze se znam s clovekem z jejich rodiny.

citaj po sebe, clovece, takze sa poznas s niekym z ich rodiny, vyjde to skoro nastejno :D
na anonymnom fore si mam hladat pravnika smile ?, toho si hladaj hlavne ty, ak siris podobne kecy live....
Reagovat
smazaný uživatel
Garethakovi je nejlíp v ignoru. Kdo ho může brát vážně?
Reagovat
smazaný uživatel
Ti ten ignore asi moc neslape, kdyz vis, ze neco pisu smile
Reagovat
smazaný uživatel
Trochu mi osobni zivot Pliskovy pripomina Soukalovou s Koukalem... Hrdlicka z Pliskovy taky dela xicht pro marketing a snazi se na ni vystriskat mimo tenis co nejvic.
Reagovat
blixa
A ty snad víš něco o jejich osobních životech, kromě blábolů z bulváru ? Hrdlička to má v popisu práce, takže dělá to co má. Pokud by si zasloužil kritiku, tak snad jen za to, že výnosy nejsou dost vysoké. To ale musí posoudit sama Karolína.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, blixo, vim. smile
Prave, ze vim...
Reagovat
blixa
No podle toho co blábolíš tak víš kulový.
Reagovat
smazaný uživatel
Hrdlicka z Pliskovy udelal marketingovy xicht, coz dela dobre. Po tenisovy strance ji ale bohuzel znicil potencial. A po konci kariery tipuju, ze se s ni rozejde. Muj nazor. Osobne do toho vidim hlavne proto, ze se znam s clovekem z jejich rodiny. Detaily sem ale psat nebudu. 1) nechci 2) ani to nema smysl, protoze by tomu stejne nikdo neveril... pochopitelne ale, podepsany Hrdlickou a Plechovkou vam to nedam
Reagovat
FulnekUltras
smile

Koukal je ve srovnání s Hrdlou parchant ještě o kus větší - ale jinak souhlas. Sociální inteligence není nikdy dost. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
to bezesporu je
Reagovat
blixa
Myslím, že jsi dosáhl Cimrmanovské dokonalosti. Napřed naznačíš a pak řekneš "my nesmíme ani naznačovat". smile Jasně, on ti nějakej jejich "rodinnej známej" bude něco líčit bude to zaručeně pravda smile. A ta o Karkulce by nebyla ? Sice ji všichni známe ale zase to mnohem lepší děj smile
Reagovat
blixa
No já nevím, ale Gábina Koukala ani slůvkem nepomluvila (a že to zhrzené ženy dovedou!), a vlastně jako hlavní důvod rozchodu uvedla to, že se během její sportovní kariéry pro značnou vytíženost obou nestihli pořádně poznat, protože čas strávený spolu byl jen velmi krátký. A když pak najednou byl čas a prostor, tak oba zjistili, že jim to dohromady moc nejde. Což zrovna nenaznačuje, že by byl Koukal nějakej hajzl. Ani vinu za rozchod nepřipisuje jemu, ale oboum. Takže bych řekl, že se realitu zase ohýbáš dle zkroucených cestiček tvého mozečku.
Reagovat
smazaný uživatel
smile bude lepší (jednodušší), tě nechat žít v blažené nevědomosti a ve světě, kde je Hrdlička ideálním manželem a Koukal exmanželem smile
Reagovat
blixa
Nikdo není ideální, ale v pro tvůj bulvární mozeček bude lepší je ponechat v roli padouchů smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
lepší bulvární mozeček, než dutou hlavu bez čehokoli připomínající byť jen zdánlivě mozeksmile
Reagovat
smazaný uživatel
Jen pro připomenutí, jak na vztah s Koukalem vzpomínala jeho bývalá přítelkyně .smile
Šilhánová prozradila, že bývalý badmintonista ji rok uháněl, ale ona s ním nejdřív nechtěla mít nic společného, protože ho předcházela pověst kluka, který je tu pro každou holku. ?Chápejte to doslova. Nakonec jsem se do něj zamilovala v období, kdy si procházel hodně těžkou osobní krizí. Sama jsem se nabídla, že mu pomůžu překonat jeho vážné zdravotní problémy, a myslela jsem si, že si srovnal životní hodnoty a změnil se. No jo, byla jsem blbá. Dál dělal přesně to, co se o něm tradovalo, a to ve velkém,? tvrdí Šilhánová.
Reagovat
smazaný uživatel
Linko, neblbni, kazíš blixovi jeho názor na Koukala smile
Reagovat
blixa
To jsem samozřejmě četl. Jak jsem již napsal, zhrzené ženy dokážou bývalého partnera pěkně osolit. A nehodlám zkoumat, jestli je to pravda či ne. Ovšem onu "manipulativnost" Gábina silně ironizovala, takže zřejmě tento názor nesdílí. Na Koukala nemám žádný názor, je mě zcela ukradený, ale nemíním věřit kdejakým bulvárním žvástům.
Reagovat
smazaný uživatel
a diť jo, za všechny můžou zhrzený ženský, co? smile
Reagovat
smazaný uživatel
jo a kdyby sis neseděl na vedení, ty trubko, tak by ti došlo, že kdyby to byly žvásty, tak je to neskutečně luxusní materiál jak z Šilhánový vysoudit miliony... jenže Koukal se nesoudí a neneguje to, proč asi, že jo...

no, asi protože ty ošklivý zhrzený ženský, co?
Reagovat
blixa
Co třeba druhá možnost, že to je ve skutečnosti docela slušnej chlap, kterej takovou prasárnu neudělá ? To ovšem tvůj bulvární mozeček nepobere ...
Reagovat
smazaný uživatel
jako prasárnu ty vole?
pokud jsem teda tak slušný chlap a není pravda, co o mě moje ex říká, tak se budu snažit dokázat nevinu a očistit se ne?
ale on nejenom, že nešel k soudu proti ní, ale ani proti tomu nic neřekl...
a to přitom je Koukal ten, co se snaží prachy vytřískat na všem
Reagovat
blixa
Podle sebe soudím tebe, že ? Věřím, že ty by ses soudil a možná i svoji ex finančně zničil, ale jsou i chlapi, co mají v sobě něco, čemu se říká velkorysost .. ale chápu, že nevíš o co jde ..
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile
tohle je fakt jiná galaxie pro mě, to tvoje myšlení...
Reagovat
blixa
Tak to s tebou poprvé zcela souhlasím ...
Reagovat
FulnekUltras
Nalijem si čistého vína, soudruzi... je v tom ještě pořád ten barák... ;-))) smile
Reagovat
blixa
No barák je podle všeho trochu patovka. Ani jeden nemá na to, aby rovnou vyplatil druhýho a ani jeden nechce, aby se prodal.
Reagovat
FulnekUltras
Čili je hlavně potřeba se domluvit a druhou stranu zbytečně nedráždit. smile
Reagovat
paddy
není potřeba kolem toho našlapovat po špičkách, aby ses nespálila smile

teď stejně hlavně frčí video, ve kterém šuká Verešová smile smile

"Náš vztah skončil po dvou a půl letech, když jsem zjistila, že mě podvádí i s mojí kadeřnicí. Bral si ji dokonce k nám domů. Neměl potřebu si ani zaplatit hodinový hotel nebo penzion a já chtěla zvracet ještě dlouho poté, když jsem si představila, co se u nás doma muselo dít," vypráví Šilhánová

https://www.extra.cz/silhanova-popsala-peklo-s-koukalem-milenku-si-vodil-domu-zvracela-jsem-z-toho
Reagovat
smazaný uživatel
paddy: tomu blixa nebude stejně věřit, to je extra.cz a smile a je jedno, že to je rozhovor
Reagovat
blixa
Aha, takže vyprávění těch, kteří bulváru žádný rozhovor nikdy neposkytli a přesto ho bulvár otisknul, případně poskytli, ale bulvár otiskl něco jiného než řekli jsou jistě zcela vymyšlená. smile Kdyby blbost nadnášela, tak budeš hochu rejdit ve stratosféře ...
Reagovat
smazaný uživatel
opět - nechávám tě žít ve světě, kde bulvár jen lže smile
Reagovat
blixa
Taková je realita ... a ty si žij ve své bulvární.
Reagovat
smazaný uživatel
smile tvoje realita ale blixo
Reagovat
smazaný uživatel
Já jen doplním, že ten rozhovor je z Bez frází
A bulvár to vzal odtud. Šilhánová to řekla v době, kdy už měla svého muže a dítě, takže o zhrzení už fakt nešlo.
Reagovat
blixa
Jestli to je, nebo není pravda vědí jen ti dva. Co my s tím. Zde byla diskuse o manželství s Koukalovou. A ta nic obdobného neuvedla, v podstatě neřekla o Koukalovi křivé slovo. Proto si myslím, že nějaké výkřiky o tom, jaký je to lump jsou irelevantní.
Reagovat
George_Renel
No, mně se dostala do rukou ta jeho knížka. Zprvu to vypadalo docela sympaticky. Když jsem to s obtížemi dočetl, bylo mi z něj hnusně, jen on, ono, on a peníze. Všichni mu ubližovali. S tím klukem bych na pivo rozhodně nešel.
Reagovat
FulnekUltras
smile
Reagovat
Blondie
To je jeho job :)
A Karolína vypadá velmi šťastně, navíc je to způsob, jak může být Hrdlička s ní.
Reagovat
FulnekUltras
k dokonalému štěstí jim teď už chybí opravdu jen vakcína smile
Reagovat
tommr
je pravda, že Karolíně se v Brisbane vždycky neobyčejně dařilo. Myslím si ale, že to není jen tamníma podmínkama ale i tím, že jde tradičně o první turnaj roku a Karolína tak byla vždycky natěšená na tenis po dlouhý zimní pauze což se pozitivně projevovalo na jejích výkonech. Takže nevidím důvod proč by podobnej vstup do sezóny nemohla slavit i v Abu Dhabi ... smile
Reagovat
blixa
Nemohla, protože by si chudák Pavol musel ukousnout nohu, a tak krutá není ... smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist